Reunapehmuste Salta 4,3m musta

Tyylikäs musta reunapehmuste! Pyöreään 427cm halkaisijaltaan olevaan trampoliiniin soveltuva universaali reunapehmuste tuo ripauksen luxusta vanhaan pomppumattoon.29cm leveä PVC pehmuste peittää jouset ja runkoputkiston tehokkaasti. Salta musta reunapehmuste on paksuudeltaan 2,5cm ja PVC on 0,35mm paksua. Soveltuu ympäri vuotiseen käyttöönSuojaa hyppijää tehokkaasti, jos hyppy tulee jousien tai rungon päälle Käy kaiken merkkisiin 427cm halkaisijaltaan oleviin trampoliineihin12kk takuuPehmusteessa on tyylikäs 12cm reunahelma, joka antaa vanhalle trampoliinillesi täysin uuden tyylin. Tilaa tyylikäs musta reunapehmuste!

€ 149.00

Lisätietoa...

Trampoliinin reunapehmusteet
Product
 

Trampoliinin reunapehmuste 4,3 metriä leveään trampoliiniin

Laadukas trampoliinin reunapehmuste 4,3m leveään trampoliiniin Hajosiko trampoliinin reunapehmuste? Reunapehmusteen tehtävänä on suojata hyppijää runkoputkilta ja jousilta mahdollisen virhehypyn sattuessa. Jos sinulla on käytössäsi trampoliini, jossa on kulunut, huonosti paikallaan pysyvä tai kokonaan rikkinäinen pehmuste on aika vaihtaa se uuteen. Laadukas kestävä vihreä reunapehmuste Sopii 4,3m leveään trampoliiniin Reunapehmusteet saapuvat arviolta viikolla 15. Ennakkotilaajalle postikulut veloituksetta! Tilaa reunasuojus heti!

€ 149.00

Lisätietoa...

Trampoliinin reunapehmusteet
Product
 

Maastokuvioitu trampoliinin reunapehmuste 4,3m

Reunapehmuste 4,3m leveään trampoliiniin Armeijahenkinen reunapehmuste! Reunapehmuste suojaa hyppijöitä trampoliinin runkoputkilta ja jousilta ja se onkin tärkeä turvavaruste trampoliinissa.. Reunapehmusteella voit erottua myös persoonallisesti. Maastokuvioitu reunapehmuste antaa rouhean ilmeen pomppupaikalle. Jos sinulla on käytössäsi trampoliini, jossa on kulunut, huonosti paikallaan pysyvä tai kokonaan rikkinäinen pehmuste on aika vaihtaa se uuteen. {Banner(id:'78')}

€ 259.00

Lisätietoa...

Trampoliinin reunapehmusteet
Product