Maatrampoliini EXIT Elegant Premium 214x366cm Deluxe turvaverkolla

Maatrampoliini kotipihalle? Exit Elegant Premiym sarjan tyylikäs maatrampoliini suorakaiteen muotoisena. Premium turvakehällä varustettu laadukas Exit Elegant trampoliinipaketti on hyvä valinta lapsille kotipihalle. Maahan upotettava trampoliini nousee vain n. 25cm maapinnan yläpuolelle tehden siitä erittäin tyylikkään valinnan! Säänkestävä: Ympärivuotiseen käyttöönLoistavilla hyppy ominaisuuksilla varustettu malli!Tyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniSuper hyppyominaisuudet! 21,6 cm pitkät erikoisjouset antavat ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväksyttyTäydellinen malli lapsiperheelleToimitusaika 7-10pvMaksa helposti laskulla / osamaksulla Tilaa tämä maatrampoliini vielä tänään!

€ 939,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Avyna Pro line 2m turvakehällä

Laadukas pieni trampoliini turvakehällä! Avyna Pro-line mallisto on tarkoitettu laadukasta trampoliinia etsivälle. Avyna Pro-Line 2m leveä pieni trampoliini turvakehällä on erinomainen valinta, kun haluat turvallisen trampoliinin. . Tämä malli täyttää julkisen käytön standardit! 2m leveä malli sopii hyvin pieneen pihaan!Laadukas ja hyvä valinta lapsille! Hyppijän painoraja 120kg Paksu leveä reunapehmuste suojaa hyppijää runkoputkilta! Ympärivuotiseen käyttöön Erittäin pitkä takuu 100% varaosasaatavuus! Tutustu ja tilaa 

€ 579,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Pieni trampoliini Exit Silhouette 183cm turvakehällä

Todellinen pienen pihan trampoliinipaketti! Etsitkö tyylikkään näköistä pientä trampoliinia pienille lapsille? Exit Silhoutte-trampoliinisarjan pienin trampoliini on leveydeltään 183cm ja se mahtuukin helposti pihaan missä tilaa on vähän. Tyylikäs trampoliini on saatavilla kolmena värinä: Musta, Limen vihreä sekä pinkki. Modernin tyylikäs ulkoasu sopii hyvin pihalle ja malli tarjoaa todella hauskoja turvallisia hyppyhetkiä perheen lapsille,. Mattamusta väri yhdistettynä tyylikkäisiin vihreän värisiin yksityiskohtiin tekevät tästä todella tyylikkään valinnanPienni trampoliini mahtuu helposti pihalle!Kaavevat ulkoneava turvakehän putket ovat tyylikkäät ja ovat myös todella turvallisetTodella hyvä hinta/laatusuhde!TÜV, CE, GS, EN 71 hyväksytty - Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Nopea toimitus - tuotteen toimitusaika 3-8 arkipäivää Toimitusaika 2-8 arkipäivää!

€ 279,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Powerjumper HD 2,45m

Ihanteellinen kuntotrampoliini ulos! Powerjumper HD 2,45m trampoliini on näppärän kokoinen ja erittäin jämäkkärunkoinen malli niin kuntoiluun tai perheen pienille lapsille. Tiesitkö, että 10 minuutin tehokas hyppely vastaa 30 minuutin juoksulenkkiä. 48kpl jousia 30mm paksu reunapehmuste* Lapsille tai kuntoiluun Hyppijän painorajoitus 90kg {Banner(id:'78')} Katso tämä malli heti!

€ 379,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini EXIT Elegant Premium 3m turvakehällä

Exit Elegant Premium 3m trampoliinipaketti on hyvä ratkaisu pienelle pihalle. Voit valita tyylikkään musta kokonaisuuden tai viidestä muusta väristä. Paketti sisältää laadukkaan 3m leveän trampoliinin yhdistettynä turvallisuutta lisäävään helpolla sisäänmenolla varustettuun turvakehään. Malli on suunniteltu niin pienille kuin isoille hyppimistä rakastaville! Turvallinen trampoliinipaketti koko perheelle! Erittäin kaunis muotoilu! Pehmeän ilmavat pomput! 21,6cm pitkät jouset!Matto valmistettu USA:ssa Runkoputket galvanoitu ja pulverimaalattu! Paksu reunasuojus PVC päällysteellä Hanki tyylikäs Black Edition malli tai valitse viidestä tyylikkäästä värivaihtoehdosta! Hanki tämä ympärivuotista käyttöä kestävä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 569,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini EXIT Elegant 3,7 turvaverkolla

Tilaa upea näppärän kokoinen kotipihan trampoliinipaketti! Exit Elegant economy turvakehällä 3,7m on oiva valinta kotipihalle, kun olet etsimässä tyylikästä trampoliinipakettia. 3,7m kokoisessa trampoliinissa mahtuu hyppimään ja temppuilemaan erinomaisesti. Exit Elegant runko on muotoiltu hienostuneen siroksi kuitenkaan karsimatta yhtään sen jämäkkyydestä. Runko on vahvaa terästä, joka on ensin galvanoitu ja sen jälkeen vielä pulverimaalattu mustaksi. Pehmeän tehokkaat pomput saadaan Elegant trampoliiniin 17,7cm erikoisjousilla. Malli sopii koko perheen käyttöön perheen pienimmästä aikuisiin saakka. Valitse reunapehmusteen väri laajasta valikoimasta.   Jämäkkä ja hyvä trampoliini kotipihalleHienostunut muotoilu - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliini Trampoliinin reunapehmusteen väri on aina tyylikkään harmaa ja reunan värillä voit vaikuttaa siihen miltä trampoliinisi näyttää!Erinomaiset hyppyominaisuudet! 17,7 cm pitkät erikoisjouset takaavat pehmeän tehokkaat pomput!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyNopea asennus: Exit Elegant trampoliinin kokoaminen vie ainoastaan n. 60minuttiaMaksa helposti laskulla / osamaksulla Tilaa Exit Elegant Economy 366cm vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 579,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Elegant 4,3m Economy turvakehällä

Tilaa tyylikäs 4,3m leveä iso trampoliini lapsille! Exit Elegant sarjan trampoliini Economy turvakehällä on hyvä ja tyylikäs valinta lasten trampoliiniksi kotipihalle. Suuri 4,3m leveä trampoliini tarjoaa ison hyppyalan ja turvakehä tekee hyppimisestä turvallista. Mallissa on uusi innovatiivinen runkorakenne joka tekee siitä todella vakaan ja myös nopean asentaa. Ulkonäöllisesti malli on yksi tyylikkäimpiä ja  96 erikoisjousta tarjoaa loistavat hyppyominaisuudet. Todella vakaa ja laadukas trampoliiniTyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniHyvät hyppyominaisuudet! 96kpl 17,7 cm pitkiä erikoisjousia antamassa ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyNopea asennus: Exit Elegant Economy trampoliinin kokoaminen vie ainoastaan n. 60minMaksa helposti laskulla / osamaksullaNopea toimitus 5-10 arkipäivää! Tilaa Exit Elegant Economy vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 639,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Suorakaide trampoliini EXIT Elegant 214x366cm Economy turvaverkolla

Pienen pihan tyylikäs uutuus! Exit Elegant sarjan tyylikäs suorakaidetrampoliini turvakehällä on paras valinta, kun etsit laadukasta pihatrampoliinia.  Ulkonäöllisesti trampoliini on todella tyylikäs ja voit muokata trampoliinin oman maun mukaisesti valitsemalla useasta eri reunavärivaihtoehdosta. Loistavilla hyppy ominaisuuksilla varustettu malli!Tyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniSuper hyppyominaisuudet! 17,7 cm pitkät erikoisjouset antavat ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyTäydellinen malli lapsiperheelleToimitusaika 7-10pvMaksa helposti laskulla / osamaksulla Tilaa Exit Elegant  vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 799,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Iso Suorakaide trampoliini Exit Silhouette turvakehällä 305x214 cm

Iso suorakaidetrampoliini tuo lapsille superhauskaa tekemistä! Kotipihan lasten leikkipaikkojen suosikki on trampoliini! Trampoliinilla hyppimistä rakastetaan ja sen parissa vietetään aikaa kavereiden kanssa jopa useita tunteja päivässä. Exit Silhouette on iso suorakaide trampoliini ( Koko 214x 305cm) ja se tarjoaa erinomaisen hyppypaikan lapsille edulliseen hintaan. Koko 214x305cm 20mm paksu PVC reunapehmuste TÜV, CE, GS, EN 71 hyväksytty! Turvakehä sisältyy hintaan! Saatavilla kolmena värinä! Valitse paras vaihtoehto!LIME JA PINKKI HETKELLISESTI LOPPUUNMYYTY! TULOSSA LISÄÄ VIIKOLLA 26 (KESÄ/HEINÄKUUN VAIHDE) Tilaa laadukas Sihouette trampoliinipaketti nyt!

€ 499,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Elegant Premium 4,3m turvakehällä

Elegant Premium 4,3m turvakehällä Aktiivisille hyppijöille isoa ilmaa temppuihin! Exit Elegant Premium-sarjan iso 4,3m leveä trampoliini antaa hyppyihin isoa ilmaa ja se on täydellinen valinta etsiessäsi paljon hyppiville lapsille. Pystyt vaikuttamaan miltä kotipihasi hyppypaikka näyttää. Valintamahdollisuus on kuudesta eri väristä ja kahdesta eri turvakehästä. Valitse siis paras vaihtoehto ja hanki täydellinen tempputrampoliini lapsille jotka ovat innostuneet trampoliinilla hyppimisestä. Aktiivisesti hyppiville lapsille!96kpl 21,6cm erikoisjousia takaavat ilmakkaat hypyt Valitse kuudesta eri värivaihtoehdosta Turvallinen: TÜV, EN71, GS, CE hyväksytty  Nopea asennus: Exit Elegant Premium kokoaminen vie ainoastaan n. 60min Maksa helposti laskulla / osamaksulla Saatavilla useana eri kokona: Valitse paras koko omaan käyttöösi! Tilaa Exit Elegant Premium vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 729,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliinipaketti Exit Silhouette 4,3 turvakehällä

Edullinen jättikokoinen maatrampoliini turvakehällä! Exit Silhouette 4,3m maatrampoliini turvakehällä on kaunis ja moderni ratkaisu lapsiperheen käyttöön. Sihuette erottuu markkinoiden muista trampoliinimalleista kauniilla ja uniikilla muotoilulla. Paksu musta reunapehmuste sekä kaarevasti muotoillut turvakehän putket tekevät Silhouette mallista kesän halutuimman mallin. Hyvän hinta-laatusuhteen ratkaisu turvallista maatrampoliinia etsivälle. Silhouette on kauniisti muotoiltu malli!Musta väri sulautuu kauniisti pihalle ja maisema pysyy kauniina!Turvallinen hyppiä; paksu reunapehmuste ja erillinen jousisuoja matossaErinomaisen hinta-laatusuhteen trampoliinipakettiTupla ruosteensuojaus; runko on galvanoitu ja pulverimaalattu! Hanki tästä edullisesti tyylikäs maahan upotettava trampoliini ja pihasi maisema pysyy kauniin neutraalina!

€ 539,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 3,7m turvakehällä

Edullinen maahan upotettava trampoliini turvakehällä! Exit Silhouette 3,7m maahan upotettava musta trampoliini turvakehällä on tyylikäs ja hyvä ratkaisu lapsiperheen pihalle. Sihouette erottuu kilpailijoistaan selkeästi kauniilla ja uniikilla muotoilulla. Paksu musta reunapehmuste sekä kaarevat suojaverkon putket tekevät tästä mallista varmasti yhden kesän suosikkeja! Hyvä hinta-laatusuhteen valinta edullista mallia etsivälle! Tyyylikäs valinta pihalle Vaatii 316cm leveän kuopan jonka syvyys on  75cm Musta on aina tyylikäs valinta: Kaarevat suojaverkon putket tekevät tästä mallista todella tyylikkään Turvallinen hyppiä; paksu reunapehmuste ja erillinen jousisuoja matossa Erinomainen paketti edulliseen hintaan! Tupla ruosteensuojaus; runko on galvanoitu ja pulverimaalattu! Tuotteen maksat helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla). Tuotteella nopea toimitus 3-7 arkipäivässä!

€ 499,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 2,4m turvakehällä

Pieni maahan upotettava trampoliini! Exit Silhuoette maatrampoliini-sarjan pienin pyöräe malli on halkaisijaltaan 2,44m. Tämä turvaverkolla varustettu malli on väriltään tyylikkään musta ja kaarevat turvakehän putket tekevät mallista erittäin näyttävän näköisen. Maatrampoliinia varten tulee kaivaa kuoppa (Leveys 194cm, syvyys min. 65cm) Tyylikäs musta trampoliini edulliseen hintaan. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä tyylikäs pieni sähäkkä maatrampoliini kotiin vielä tänään!

€ 279,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Sihouette 3m turvakehällä

Haluatko lapsille hyppypaikan joka näyttää tyylikkäältä? Exit Sihouette sarjan 3m leveä musta maahan upotettava trampoliini on erittäin tyylikäs valinta kun mielessä trampoliinin ostamista lapsille. Mallissa on tyylikkään kaarevat turvakehän putket ja trampoliini reuna nousee vain 25cm maanpinnan yläpuolelle. Yhä useampi valitsee maatrampoliinin perinteisen sijaan Tarvittavan kuopan koko on 255cm (leveys) ja 70cm (syvyys) 3m malli sopii hyvin pienellekkin pihalle Sihouette malleissa on todella hyvä hinta / laatusuhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tilaa tämä edullinen trampoliinipaketti lapsille vielä tänään!

€ 419,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Exit Silhouette 4,3m turvaverkolla

Exit Silhouette on tyylikkään musta trampoliinipaketti lapsille! Kotipihan paras ja suosituin lasten leikkipaikka kesällä on tietysti trampoliini. Exit Silhuette sarjan trampoliinit tarjoavat tyylikkään vaihtoehdon hyvään hintaan. Malliston 4.3m leveä malli tarjoaa lapsille paljon hyppytilaa ja turvakehällinen malli on turvallinen hyppiä. Tämä iso trampoliini tarjoaa erittäin hyvän hinta/laatusuhteen ja on edullinen valinta ensimmäiseksi trampoliiniksi. Tyylikäs musta trampoliini joka on tyylitelty vihreillä ykstityiskohdilla Helppo L:n mallinen iso vetoketju mahdollistaa helpon pääsyn turvakehän sisälle Kaarevat turvakaaren putket ovat turvalliset ja näyttävät hyvältä Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla)HETKELLISESTI LOPPUUN MYYTY! UUSI ERÄ SAATAVILLA VIIIKOLLA 26! (KESÄ/HEINÄKUUN VAIHDE!) Trampoliini kannattaa tilata kotiin hyvissä ajoin - yleensä parhaat mallit viedään käsistä! Hanki tästä oiva pomppupaikka lapsille pihalle! Heti varastossa. Nopea toimitus kotipihalle!

€ 499,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Exit Silhouette 3m turvaverkolla

Exit Silhouette - Musta 3m trampoliini turvakehällä! Exit Silhouette 3m trampoliini turvaverkolla on näppärän kokoinen trampoliinipaketti lapsiperheelle. Exit Silhouette on Exitin uusin mallisto, jossa on yhdistetty aina tyylikäs musta väri tyylikkäisiin vihreän värisiin yksityiskohtiin. Valintana 3,05m leveä malli sopii hyvin pienelle takapihalle ja onkin erinomainen valinta esimerkiksi rivitalon takapihalle lasten trampoliiniksi. Tämä trampoliini sopii myös isommallekkin hyppijälle (hyppijän max paino 100kg). EN71 ja TÜV hyväksytty! Kaarevat ulkonevat turvaverkon putket ovat turvalliset ja erittäin hyvän näköiset 28cm leveä PVC reunapehmuste kestää käytössä Reunapehmusteen ja hyppymaton välissä este etteivät lasten varpaat pääse jousiin. Uskomattoman tyylikäs musta trampoliini todella edulliseen hintaan! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)Nopea toimitus 3-10 arkipäivää! Tilaa lapsille kerralla hauskaa puuhaa kesäksi tästä Exitin tyylikkäästä uutuudesta!

€ 389,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Exit Silhouette 3,7m turvaverkolla

Tyylikäs musta trampoliinipaketti edullisesti! Exit Silhouette malliston 3,7m leveä trampoliinipaketti on tyylikäs valinta trampoliiniksi kotipihalle.  Iso 3,7m leveä trampoliini tarjoaa hyppytilaa jo isoillekkin lapsille temppuihin. Värinä tyylikäs musta johon yhdistetty tyylikkäitä vihreitä yksityiskohtia. Hyppijän max paino 120kg Malli on EN71 ja TÜV hyväksytty! Kaarevat turvaputket Leveä PVC reunapehmuste! Reunapehmusteen ja hyppymaton välissä este etteivät lasten varpaat pääse jousiin. Tyylikäs trampoliinipaketti halvalla! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla)HETKELLISESTI LOPPUUN MYYTY! UUSI ERÄ SAATAVILLA VIIIKOLLA 26! (KESÄ/HEINÄKUUN VAIHDE!) Tilaa perheen hyppykärpästen puremille lapsille kerralla hauskaa tekemistä!

€ 449,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Pieni trampoliini Exit Silhouette 2,44m turvakehällä

Exit Silhouette on modernilla ulkonäöllä varustettu pieni 2,44 m leveä trampoliini turvakehällä.  Tämä silmäähivelevän tyylikäs  pieni trampoliinipaketti on hyvä valinta pienelle pihalle. Moderni ulkoasu tekee miellyttää perheen äitiä ja vielä kaiken lisäksi edulliseen hintaan. Mattamusta väri yhdistettynä tyylikkäisiin vihreän värisiin yksityiskohtiin tekevät tästä todella tyylikkään valinnan Kaavevat ulkoneava turvakehän putket ovat tyylikkäät ja ovat myös todella turvalliset! Todella hyvä hinta/laatusuhde! Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus Heti varastosta - toimitusaika 2-4 arkipäivää! Tästä tyylikäs pikku trampoliini!

€ 309,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Avyna Pro line 3m Combo

Tarjoa lapsille huippulaadukas hyppypaikka! - Hanki 3m leveä Avyna Pro-line trampoliinipaketti turvakehällä Avyna valmistaa huippulaadukkaat trampoliinit ja Pro-line mallisto tarjoaa parhaat hypyt! Turvaverkolla varustettu PRO-LINE trampoliinipaketti sisältää trampoliinin, turvakehän sekä tikkaat. 3m leveä malli sopii hyvin esimerkiksi pienelle pihalle. Erittäin laadukas malli, joka on varustettu 32cm leveällä PVC reunapehmusteella!  Turvaverkko ja tikkaat sisältyvät hintaan Hyppijän painoraja 160kg Erinomaiset takuut! Maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tutustu ja tilaa!

€ 899,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinin hyppymaton paikka korjaussarja

Tuliko trampoliinisi hyppymattoon reikä? Trampoliinilla hyppiessä turvallisuus kannattaa aina varmistaa. Jos hyppymatossa on reikä, tulisi se korjata välittömästi. Trampoliinin korjaussarja sisältää kooltaan n. 25x35cm palan trampoliinimattoa sekä lankaa maton korjaamiseksi. Varmista turvallinen hyppiminen ja korjaa trampoliinisi matto heti kun havaitset siinä reijän. Korjaussarja sisältää n. 25x35cm palan mattoa sekä tarvittavan langan korjaukseen. Korjaa matto helposti itse!Nopea toimitus! Tilaa tämä korjaussarja vielä tänään niin lapset pääsevät pomppimaan!! TILAPÄISESTI LOPPUUNMYYTY!

€ 20,00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product