Trampoliini Avyna Pro line 2m turvakehällä

Laadukas pieni trampoliini turvakehällä! Avyna Pro-line mallisto on tarkoitettu laadukasta trampoliinia etsivälle. Avyna Pro-Line 2m leveä pieni trampoliini turvakehällä on erinomainen valinta, kun haluat turvallisen trampoliinin. . Tämä malli täyttää julkisen käytön standardit! 2m leveä malli sopii hyvin pieneen pihaan!Laadukas ja hyvä valinta lapsille! Hyppijän painoraja 120kg Paksu leveä reunapehmuste suojaa hyppijää runkoputkilta! Ympärivuotiseen käyttöön Erittäin pitkä takuu 100% varaosasaatavuus! Tutustu ja tilaa 

€ 579.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Pieni trampoliini Exit Silhouette 183cm turvakehällä

Todellinen pienen pihan trampoliinipaketti! Etsitkö tyylikkään näköistä pientä trampoliinia pienille lapsille? Exit Silhoutte-trampoliinisarjan pienin trampoliini on leveydeltään 183cm ja se mahtuukin helposti pihaan missä tilaa on vähän. Tyylikäs trampoliini on saatavilla kolmena värinä: Musta, Limen vihreä sekä pinkki. Modernin tyylikäs ulkoasu sopii hyvin pihalle ja malli tarjoaa todella hauskoja turvallisia hyppyhetkiä perheen lapsille,. Mattamusta väri yhdistettynä tyylikkäisiin vihreän värisiin yksityiskohtiin tekevät tästä todella tyylikkään valinnanPienni trampoliini mahtuu helposti pihalle!Kaavevat ulkoneava turvakehän putket ovat tyylikkäät ja ovat myös todella turvallisetTodella hyvä hinta/laatusuhde!TÜV, CE, GS, EN 71 hyväksytty - Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla)Nopea toimitus - tuotteen toimitusaika 3-8 arkipäivää Toimitusaika 2-8 arkipäivää!

€ 279.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Powerjumper HD 2,45m

Ihanteellinen kuntotrampoliini ulos! Powerjumper HD 2,45m trampoliini on näppärän kokoinen ja erittäin jämäkkärunkoinen malli niin kuntoiluun tai perheen pienille lapsille. Tiesitkö, että 10 minuutin tehokas hyppely vastaa 30 minuutin juoksulenkkiä. 48kpl jousia 30mm paksu reunapehmuste* Lapsille tai kuntoiluun Hyppijän painorajoitus 90kg {Banner(id:'78')} Katso tämä malli heti!

€ 379.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini EXIT Elegant Premium 3m turvakehällä

Exit Elegant Premium 3m trampoliinipaketti on hyvä ratkaisu pienelle pihalle. Voit valita tyylikkään musta kokonaisuuden tai viidestä muusta väristä. Paketti sisältää laadukkaan 3m leveän trampoliinin yhdistettynä turvallisuutta lisäävään helpolla sisäänmenolla varustettuun turvakehään. Malli on suunniteltu niin pienille kuin isoille hyppimistä rakastaville! Turvallinen trampoliinipaketti koko perheelle! Erittäin kaunis muotoilu! Pehmeän ilmavat pomput! 21,6cm pitkät jouset!Matto valmistettu USA:ssa Runkoputket galvanoitu ja pulverimaalattu! Paksu reunasuojus PVC päällysteellä Hanki tyylikäs Black Edition malli tai valitse viidestä tyylikkäästä värivaihtoehdosta! Hanki tämä ympärivuotista käyttöä kestävä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 569.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini EXIT Elegant 3,7 turvaverkolla

Tilaa upea näppärän kokoinen kotipihan trampoliinipaketti! Exit Elegant economy turvakehällä 3,7m on oiva valinta kotipihalle, kun olet etsimässä tyylikästä trampoliinipakettia. 3,7m kokoisessa trampoliinissa mahtuu hyppimään ja temppuilemaan erinomaisesti. Exit Elegant runko on muotoiltu hienostuneen siroksi kuitenkaan karsimatta yhtään sen jämäkkyydestä. Runko on vahvaa terästä, joka on ensin galvanoitu ja sen jälkeen vielä pulverimaalattu mustaksi. Pehmeän tehokkaat pomput saadaan Elegant trampoliiniin 17,7cm erikoisjousilla. Malli sopii koko perheen käyttöön perheen pienimmästä aikuisiin saakka. Valitse reunapehmusteen väri laajasta valikoimasta.   Jämäkkä ja hyvä trampoliini kotipihalleHienostunut muotoilu - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniErinomaiset hyppyominaisuudet! 17,7 cm pitkät erikoisjouset takaavat pehmeän tehokkaat pomput!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyNopea asennus: Exit Elegant trampoliinin kokoaminen vie ainoastaan n. 60minuttiaMaksa helposti laskulla / osamaksulla Tilaa Exit Elegant Economy 366cm vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 579.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Elegant 4,3m Economy turvakehällä

Tilaa tyylikäs 4,3m leveä iso trampoliini lapsille! Exit Elegant sarjan trampoliini Economy turvakehällä on hyvä ja tyylikäs valinta lasten trampoliiniksi kotipihalle. Suuri 4,3m leveä trampoliini tarjoaa ison hyppyalan ja turvakehä tekee hyppimisestä turvallista. Mallissa on uusi innovatiivinen runkorakenne joka tekee siitä todella vakaan ja myös nopean asentaa. Ulkonäöllisesti malli on yksi tyylikkäimpiä ja  96 erikoisjousta tarjoaa loistavat hyppyominaisuudet. Todella vakaa ja laadukas trampoliiniTyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniHyvät hyppyominaisuudet! 96kpl 17,7 cm pitkiä erikoisjousia antamassa ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyNopea asennus: Exit Elegant Economy trampoliinin kokoaminen vie ainoastaan n. 60minMaksa helposti laskulla / osamaksullaNopea toimitus 5-10 arkipäivää! Tilaa Exit Elegant Economy vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 639.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Suorakaide trampoliini EXIT Elegant 214x366cm Economy turvaverkolla

Pienen pihan tyylikäs uutuus! Exit Elegant sarjan tyylikäs suorakaidetrampoliini turvakehällä on paras valinta, kun etsit laadukasta pihatrampoliinia.  Ulkonäöllisesti trampoliini on todella tyylikäs ja voit muokata trampoliinin oman maun mukaisesti valitsemalla useasta eri reunavärivaihtoehdosta. Loistavilla hyppy ominaisuuksilla varustettu malli!Tyylikäs design - uskomattoman tyylikkään näköinen trampoliiniSuper hyppyominaisuudet! 17,7 cm pitkät erikoisjouset antavat ilmaa hyppyihin!Turvallista hyppimistä:  TÜV, EN71, GS, CE hyväkstyttyTäydellinen malli lapsiperheelleToimitusaika 7-10pvMaksa helposti laskulla / osamaksulla Tilaa Exit Elegant  vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 699.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Iso Suorakaide trampoliini Exit Silhouette turvakehällä 305x214 cm

Iso suorakaidetrampoliini tuo lapsille superhauskaa tekemistä! Kotipihan lasten leikkipaikkojen suosikki on trampoliini! Trampoliinilla hyppimistä rakastetaan ja sen parissa vietetään aikaa kavereiden kanssa jopa useita tunteja päivässä. Exit Silhouette on iso suorakaide trampoliini ( Koko 214x 305cm) ja se tarjoaa erinomaisen hyppypaikan lapsille edulliseen hintaan. Koko 214x305cm 20mm paksu PVC reunapehmuste TÜV, CE, GS, EN 71 hyväksytty! Turvakehä sisältyy hintaan! Saatavilla kolmena värinä! Valitse paras vaihtoehto! Nopea toimitus!Tilaa laadukas Sihouette trampoliinipaketti nyt!

€ 499.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliini Elegant Premium 4,3m turvakehällä

Elegant Premium 4,3m turvakehällä Aktiivisille hyppijöille isoa ilmaa temppuihin! Exit Elegant Premium-sarjan iso 4,3m leveä trampoliini antaa hyppyihin isoa ilmaa ja se on täydellinen valinta etsiessäsi paljon hyppiville lapsille. Pystyt vaikuttamaan miltä kotipihasi hyppypaikka näyttää. Valintamahdollisuus on kuudesta eri väristä ja kahdesta eri turvakehästä. Valitse siis paras vaihtoehto ja hanki täydellinen tempputrampoliini lapsille jotka ovat innostuneet trampoliinilla hyppimisestä. Aktiivisesti hyppiville lapsille!96kpl 21,6cm erikoisjousia takaavat ilmakkaat hypyt Valitse kuudesta eri värivaihtoehdosta Turvallinen: TÜV, EN71, GS, CE hyväksytty  Nopea asennus: Exit Elegant Premium kokoaminen vie ainoastaan n. 60min Maksa helposti laskulla / osamaksulla Saatavilla useana eri kokona: Valitse paras koko omaan käyttöösi  Ennakkotilaa: Ennakkotilaa tämä Exit Elegant Premium ensimmäisestä huhtikuussa saapuvasta erästä! Tilaa Exit Elegant Premium vielä tänään! Valitse paras värivaihtoehto ja tee tilaus!

€ 729.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta Premium Edition 4,3m turvakehällä

Salta Premiun Black Edition on koko perheen tyylikäs hyppypaikka! Salta Premium Black Edition trampoliini ihastuttaa upean muotoilun, laadukkaiden pomppujen sekä edullisen hankintahintansa ansiosta. Kestävä runkorakenne on galvanoinnin lisäksi pulverimaalattu tyylikkään mustaksi. Tuplakäsittely ei anna korroosiolle mahdollisuutta ja jämäkkä rakenne sopii lasten kuin aikuisten hyppelyyn. 16,5cm pitkät Salta erikoisjouset antavat ilmaa hyppyihin sekä 2,5cm paksu PVC reunapehmuste suojaa hyppymaton ohi menevät hypyt. Mustat runkoputket, reunapehmuste sekä tyylikkäästi muotoiltu suojaverkko tekevät tästä kesän 2017 himotuimman mallin! Jämäkkä rakenne kestää myös aikuisten käytön.  3-vuoden runkotakuu! Paljon tilaa hyppiä ja tehdä temppuja. Suosituin koko! Erittäin tyylikäs ja jämäkkä turvaverkko. 2 vuoden takuu! Hyvä valinta kun haluat kestävän mallin! Maksa erissä/osamaksulla Tilaa omasi nyt! Tilaa tämä edullinen trampoliini turvakehällä vielä tänään!

€ 759.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta Premium Edition 3m turvaverkolla

Hanki tyylikäs turvakehällä varustettu musta trampoliini pihalle! Salta Premium 3m Black Edition trampoliinipaketti hyvä ratkaisu pienelle pihalle. Tyylikkään musta kokonaisuus sisältää laadukkaan trampoliinin yhdistettynä turvallisuutta lisäävään tukevaan turvakehään. Vahva runko kestää niin pienen kuin isommankin pomppijan hypyt. Turvallinen trampoliinipaketti koko perheelle!  Erittäin kaunis muotoilu!  Pehmeän ilmavat pomput.  Matto valmistettu USA:ssa  Runkoputket galvanoitu ja pulverimaalattu!  Paksu reunasuojus PVC päällysteellä.  Hanki tämä ympärivuotista käyttöä kestävä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 579.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta Premium Black Edition 3,7m turvakehällä

Kaunis musta jättitrampoliini! Salta Premium Black Edition 3,7m trampoliinipaketti on vastaus kaikille, jotka eivät halua pihaan kirkuvan väristä pomppupaikkaa vaan kauniin värisen ja hyvin muotoillun trampoliinin. Halkaisijaltaan 3,7m trampoliini on isokokoinen malli, jossa mahtuu hyvin tekemään erilaisia trampoliinisarjoja. Vankka rakenne mahdollistaa koko perheen nauttia tästä tehokkaasta kuntoilumuodosta.Kaunis trampoliinipaketti laadukkailla osilla! Sopii koko perheen trampoliiniksi! Mukavan pehmeät ja ilmavat pomput. Matto valmistettu USA:ssa! Runko on galvanoitu sekä pulverimaalattu! Maksa erämaksulla! Pehmeän ilmavat pomput! Tilaa tämä 3,7m leveä trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 669.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta First Class 4,3m Black Edition

Ensiluokkainen Salta First Class 4,3m trampoliinipaketti vaativille hyppijöille Upea musta design huippuluokan hyppyominaisuuksilla! Salta First Class Black Edition on nimensä mukaisesti ensiluokkainen laatutrampoliini koko perheelle! Iso pyöreä 4,3m halkaisijaltaan oleva malli ihastuttaa heti ensisilmäyksellä ja pomppijat rakastavat sitä ensimetreistä lähtien. Upea kokonaisuus on rakennettu kestämään vuosia eteenpäin kovassa käytössä. Kullanväriset jouset viimeistelevät First Class luokan suurimman pyöreän trampoliinin. Black Edition malliston jättitrampoliini! Paksu hyvin suojaava PVC reunapehmuste Kultaisen väriset erikoisjouset (96kpl) antavat pehmeän hyvät pomput! Jämäkkä turvakehä estää tehokkaasti pois tippumisen Kaikki tarvittava hyppimiseen on mukana! maksa helposti klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa tämä ykkösluokan Black Edition trampoliini vielä tänään!

€ 1090.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta First Class 3,7m Black Edition

Lennä ykkösluokassa - All In Salta First 3,7m Class Black Edition trampoliinipaketti! Salta First Class 3,7m  Black Edition trampoliini turvakehällä on paras valinta, kun etsit hyvää huippuominaisuuksilla varustettua trampoliinipakettia. Salta First Class Black Edition on suunniteltu aktiivisesti hyppiville lapsille / aikuisille jotka haluavat ilmaa temppuihin. Pitkät 21cm kullan väriset erikoisjouset antavat pomppijoille todella ilmavia pomppuja. Musta reunapehmuste on paksu ja pysyy tukevasti paikoillaan suojaten täydellisesti teräsputkilta ja jousilta.  Mustan kokonaisuuden viimeistelee huippusiisti turvakehä, joka hivelee jokaisen tyylitietoisen silmiä. Musta hillityn tyylikäs trampoliini Paksu hyvin suojaava PVC reunapehmuste Pakettiin sisältyy kaikki tarvittava! 21cm pitkät kultaisen väriset erikoisjouset! Runko on tuplasuojattu (galvanoitu/pulverimaalattu). Runkotakuu 5 vuotta! Maksa helposti Klarnalla (Laskulla/Osamaksulla)

€ 999.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta First Class 3 m Black Edition

Salta First Class 3m Black Edition trampoliini antaa ilmaa temppuihin! Salta on yksi suurimmista laadukkaiden trampoliinien valmistajista ja tämä musta First Class 3m Black Edition paketti (  3m trampoliini+ turvaverkko+tikkaat) on valmistajan paras sarja joka ei jätä ketään kylmäksi .  Salta First Class Black Edition on suunniteltu aktiivisesti hyppiville lapsille / aikuisille jotka haluavat ilmaa temppuihin. Malli antaakin isoa ilmaa temppuihin ja musta väri tekee tästä mallista erittäin tyylikkään ja hyvän valinnan kotipihalle. Kestävä malli ympärivuotiseen käytöön. Musta First Class Black Edition! Leveä ja paksu PVC reunapehmuste suojaa virhepompuilta! Pomppupaikka koko perheelle! 21cm pitkät kultaisen väriset erikoisjouset! Vahva rakenne on tuplasti suojattu ruostetta vastaan. Runkotakuu 5 vuotta! Maksa helposti Klarnalla (laskulla / osamaksulla) Tilaa tämä tyylikäs trampoliinipaketti vielä tänään!

€ 790.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Trampoliinipaketti Salta Premium Black Edition 2,44m turvakehällä

Jämäkkää laatua kokomustalla kuosilla! Salta Premium 2,44m Black Edition on turvaverkollinen pieni ja näppärän kokoinen trampoliini pienelle pihalle. Vahvatekoinen runkoputkisto tarjoaa hyvät pomput ja voit käyttää tätä mallia niin kesällä kuin talvellakin. Paksu PVC suojareunus on väriltään musta ja se peittää täydellisesti runkoputkiston ja jousiston. Suosittelemme pienelle pihalle! Elegantti muotoilu yhdistettynä laadukkaisiin osiin! Erinomainen malli pienelle pihalle! Laadukas jousisto ja USA:ssa valmistettu hyppymatto! 2,5cm paksu suojareunus kestävällä PVC päällysteellä! Tilaa tämä tyylikäs musta kokonaisuus vielä tänään!

€ 459.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliinipaketti Exit Silhouette 4,3 turvakehällä

Edullinen jättikokoinen maatrampoliini turvakehällä! Exit Silhouette 4,3m maatrampoliini turvakehällä on kaunis ja moderni ratkaisu lapsiperheen käyttöön. Sihuette erottuu markkinoiden muista trampoliinimalleista kauniilla ja uniikilla muotoilulla. Paksu musta reunapehmuste sekä kaarevasti muotoillut turvakehän putket tekevät Silhouette mallista kesän halutuimman mallin. Hyvän hinta-laatusuhteen ratkaisu turvallista maatrampoliinia etsivälle. Silhouette on kauniisti muotoiltu malli!Musta väri sulautuu kauniisti pihalle ja maisema pysyy kauniina!Turvallinen hyppiä; paksu reunapehmuste ja erillinen jousisuoja matossaErinomaisen hinta-laatusuhteen trampoliinipakettiTupla ruosteensuojaus; runko on galvanoitu ja pulverimaalattu! Hanki tästä edullisesti tyylikäs maahan upotettava trampoliini ja pihasi maisema pysyy kauniin neutraalina!

€ 539.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 3,7m turvakehällä

Edullinen maahan upotettava trampoliini turvakehällä! Exit Silhouette 3,7m maahan upotettava musta trampoliini turvakehällä on tyylikäs ja hyvä ratkaisu lapsiperheen pihalle. Sihouette erottuu kilpailijoistaan selkeästi kauniilla ja uniikilla muotoilulla. Paksu musta reunapehmuste sekä kaarevat suojaverkon putket tekevät tästä mallista varmasti yhden kesän suosikkeja! Hyvä hinta-laatusuhteen valinta edullista mallia etsivälle! Tyyylikäs valinta pihalle Vaatii 316cm leveän kuopan jonka syvyys on  75cm Musta on aina tyylikäs valinta: Kaarevat suojaverkon putket tekevät tästä mallista todella tyylikkään Turvallinen hyppiä; paksu reunapehmuste ja erillinen jousisuoja matossa Erinomainen paketti edulliseen hintaan! Tupla ruosteensuojaus; runko on galvanoitu ja pulverimaalattu! Tuotteen maksat helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla). Tuotteella nopea toimitus 3-7 arkipäivässä!

€ 419.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Silhouette 2,4m turvakehällä

Pieni maahan upotettava trampoliini! Exit Silhuoette maatrampoliini-sarjan pienin pyöräe malli on halkaisijaltaan 2,44m. Tämä turvaverkolla varustettu malli on väriltään tyylikkään musta ja kaarevat turvakehän putket tekevät mallista erittäin näyttävän näköisen. Maatrampoliinia varten tulee kaivaa kuoppa (Leveys 194cm, syvyys min. 65cm) Tyylikäs musta trampoliini edulliseen hintaan. Erittäin hyvä hinta/laatusuhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla/osamaksulla) Nopea toimitus (3-7 arkipäivää) Tilaa tämä tyylikäs pieni sähäkkä maatrampoliini kotiin vielä tänään!

€ 279.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product
 

Maatrampoliini Exit Sihouette 3m turvakehällä

Haluatko lapsille hyppypaikan joka näyttää tyylikkäältä? Exit Sihouette sarjan 3m leveä musta maahan upotettava trampoliini on erittäin tyylikäs valinta kun mielessä trampoliinin ostamista lapsille. Mallissa on tyylikkään kaarevat turvakehän putket ja trampoliini reuna nousee vain 25cm maanpinnan yläpuolelle. Yhä useampi valitsee maatrampoliinin perinteisen sijaan Tarvittavan kuopan koko on 255cm (leveys) ja 70cm (syvyys) 3m malli sopii hyvin pienellekkin pihalle Sihouette malleissa on todella hyvä hinta / laatusuhde Maksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tilaa tämä edullinen trampoliinipaketti lapsille vielä tänään!

€ 419.00

Lisätietoa...

Trampoliinit
Product