Uima allas Exit Wood 540x250 katoksella

Uima-allas Exit Wood 540x250 katoksella Exitin ruskea suorakaiteen muotoinen (koko 540x250cm) uima-allas täydellinen juuri sinun kotipihallesi! Löytyykö teiltä lapsia ja aikuisia jotka tykkäävät polskia? Meiltä löytyy allas juuri sinun tarpeisiin! Exit Brown on suorakaiteen muotoinen huippulaadukas uima-allas. Modernin näköinen Exit brown allas on tyylikäs ja mukava vaihtoehto kuumiin kesäpäiviin. Kolme kerroksiset seinämät on tehty kestävästä PVC:stä ja polyesteristäLaadukas pumppu pitää veden raikkaana ja veden puhdistava filtteri huolehtii siitä että vesi pysyy puhtaanaUima-altaan teräksinen musta runko on erikoispaksu ja halkaisijaltaan 50mm.Sopii koko perheen hauskanpitoon.Rungon jalat tekevät altaasta erityisen tukevanRungon osat ovat galvanoitu ja pulverimaalattu mustaksi- tuplakäsittelyn avulla rungosta tulee erittäin kestävä eikä ruostumiselle ole mahdollisuutta tuplasuojauksen ansiostaKatoksen avulla vesi lämpenee nopeastiTilaa tämä uima-allas vielä tänään!

€ 1.099,00

Lisätietoa...

Uima altaat
Product
 

Uima Allas Exit Stone 400x200cm katoksella

Exitin ruskea suorakaiteen muotoinen (koko 400x200cm) uima-allas sopii täydellisesti kotipihalle! Etsitkö laadukasta uima-allasta kotipihalle tai mökille? Exit Brown on suorakaiteen muotoinen  laadukas uima-allas. Modernin näköinen Exit brown allas on tyylikäs vaihtoehto kun etsit hyvää allasta kotipihalle.  3-kerroksiset seinämät on tehty kestävästä PVC:stä ja polyesteristä Laadukas vesipumppu pitää veden raikkaana ja veden puhdistava filtteri huolehtii että vesi on aina puhdasta Uima-altaan teräksinen musta runko on erikoispaksu ja halkaisijaltaan 50mmHauskaa tekemistä lapsille ja koko perheelle kotipihalle Rungon jalat tekevät altaasta erittäin tukevan Rungon osat ovat galvanoitu ja pulverimaalattu mustaksi - tuplakäsittely tekee rungosta erittäin kestävän eikä anna ruosteelle mahdollisuuksia Duplex Coating System.Katoksen ansiosta vesi lämpenee nopeasti ja vesi pysyy puhtaana lehdistä   Tilaa oma uima-allas vielä tänään!

€ 959,00

Lisätietoa...

Uima altaat
Product
 

EXIT uima allas Stone 540x250 cm suojakatoksella

Exit Stone suorakaiteen muotoinen uima-allas suojakatoksella (koko 540x250 cm) sopii täydellisesti kotipihaan! Exit Stone on suojakatoksella varustettu laadukas  suorakaiteen muotoinen uima-allas johon uimaan mahtuu enimmillään jopa 9 henkilöä! Hyvän hiekkasuodattamilla varustetun uima-allas tarjoaa koko perheelle superhauskoja uimahetkiä! Hiekkasuodattimella varustettu vesipumppu pitää veden puhtaana3-kerroksiset seinämät on tehty kestävästä PVC:stä ja polyesteristäLaadukas verisumppu pitää veden raikkaana ja veden puhdistava filtteri huolehtii että vesi on aina puhdastaUima-altaan teräksinen musta runko on erikoispaksu ja halkaisijaltaan 50mmHauskaa tekemistä lapsille ja koko perheelle kotipihalleRungon jalat tekevät altaasta erittäin tukevanRungon osat ovat galvanoitu ja pulverimaalattu mustaksi - tuplakäsittely tekee rungosta erittäin kestävän eikä anna ruosteelle mahdollisuuksia Duplex Coating System.Katoksen ansiosta vesi lämpenee nopeasti ja vesi pysyy puhtaana lehdistäMaksa helposti Klarnalla (laskulla / Osamaksulla) Tilaa tämä uima-allas vielä tänään!

€ 1.199,00

Lisätietoa...

Uima altaat
Product