Garlando pöytäfutispallot 3kpl

Onko pallot hukassa?Valkoisia erittäin kestäviä Garlandon perustason pöytäfutispalloja 3 kappaleen paketissa. Pallon halkaisija on 33mm ja sopii täten kaikkiin omilla jaloilla seisoviin pöytäjalkapallopöytiin. Tilaa tästä pallot heti!

€ 7.00

Lisätietoa...

Pöytäfutispallot
Product
 

Garlando Meteor pöytätennispallot 100kpl

100 pingispalloa harjoitteluun Garlandon Meteor pöytätennispallot ovat tavallisille harrastajalle hyvin soveltuvia. Meteor pallopaketti pitää sisällään 100 kpl 40mm valkoisia pingispalloja jotka sopivat hyvin harjoitteluun ja peleihin kun palloja kuluu runsaasti.100kpl edullisia pingispallojaEsimerkiksi koulu ja nuorisotilakäyttöönMyös sähköinen laskutus - Kysy! Tilaa omasi jo tänään!

€ 59.00

Lisätietoa...

Pingispallot
Product
 

Futsal pallo Penalty Max 1000

Markkinoiden paras futsalpallo! Futsalin emämaasta Brasiliasta tulee lajinsa paras pallo Penalty Max 1000. Tämä futsal pallo on kansainvälisen futsal liiton hyväksymä virallinen ottelupallo. Penalty Max 1000 futsal pallolla pelataan mm. Suomen Futsal liigaa! LOPPUUNMYYTY!

€ 90.00

Lisätietoa...

Futsal pallot
Product
 

Exit Multisport 5000 monipeliverkko

Kolme yhdessä! Huippu hyvää palautetta saaneella monipeliverkolla pelaat kotona lentopalloa, tennistä ja sulkista! Tämä verkko on tukeva eikä huoju. Kätevät ankkurit ja verkon alaosan tukirauta pitävät verkon tukevasti kiinni! Exit Multisport 5000 verkkosetti on näyttävän näköinen ja monipuolinen ratkaisu kotipihoille, urheiluseuroille ja yhdistyksille. Tätä verkkosettiä voi käyttää mm. lentopalloon, sulkapalloon, tennikseen, futislentikseen. Verkon korkeuden pystyy säätämään helposti mieleisekseen. Kiinnitä tukevasti maahan ja pelit voivat alkaa! Näyttävä iso monipeliverkko! Käytä sisällä salissa tai ulkona kentällä! Korkeudensäätö seuraaviin korkeuksiin 100 - 172 - 243cm Kiinnitä tukevasti maahan! Erittäin vahva verkko! Tyylikäs design! Täydellinen valinta omalle pihalle, mökille tarjoamaan lapsille tekemistä! Tämän ääressä pystytte pelaamaan useita lajeja! Järjestä 5-ottelu!

€ 219.00

Lisätietoa...

Monipeliverkot
Product
 

Darts tikkasarja Unicorn S300

Darts-tikat dartsin heittämistä aloittelevalle heittäjälle Puraisiko darts-kärpäinen vai haluatko hyvät darts-tikat edullisesti?  Unicornin S300 sisältää 3kpl teräskärkisiä darts-tikkoja (20g-tikat) sekä kätevän säilytyskotelon ja sekä tarvikkeita. Lahjaksi? Täydellinen lahjaidea dartsin harrastajalle! Sisältää tikat, 3 lisävartta sekä 3 lisäsulkaa. Lisäksi saat kätevän säilytyskotelon missä tikat on helppo säilyttää Nopea toimitus - toimitamme 2-3 arkipäivässä. Hyvä tikkasarja aloittelevalle heittäjälle - tilaa ja aloita häränsilmän metsästys!

€ 29.90

Lisätietoa...

Darts tikat
Product
 

Darts taulu Unicorn Eclipse Pro

Laadukas darts-taulu vaikka ammattilaiselle! Unicorn Eclipce pro on erittäin laadukas kilpailukäyttöön soveltuva todella suosittu darts-taulu. Tämä taulu on monen dartsin ammattilaisen valinta! Tätä darts-taulua käytetään myös televisiotavissa darts-kilpailussa ympäri maailman. Suosituimpia darts-taulujamme! Eclipce Pro on erinomainen valinta, koska: Erittäin ohuet sektorilangat - Vähemmän raja-alueelta tippuvia tikkoja!Sektorilangat ovat jopa 30% ohuemmat mitä tavallisissa tauluissa!Unicorn on alan parhaita valmistajia - tauluissa käytetään vain parhaita materiaaleja!Kilpailutason taulu - Kun haluat parhaan valitse tämä! Kun haluat täydellisen darts-taulun tilaa tämä!

€ 98.40

Lisätietoa...

Darts taulut
Product
 

Darts tarvikkeet Unicorn

Onko sulat kuluneet? Tällä Unicornin darts-tarvikeita sisältävällä pakkauksella päivität vanhat darts-tikat uuteen lentoon! Loistava lahjaidea dartsiin hurahtaneelle!

€ 6.50

Lisätietoa...

Darts tarvikkeet
Product
 

Avyna Pro verkko jalkapallomaaliin (koko 400x200x160cm)

Onko futismaalin verkko rikki? TIlaa laadukas maaliverkko 4m leveään maaliin tästä!Avyna Pro Jalkapallomaalin verkko (koko: 4×2×1,6m) . Verkko on valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista. Verkon koko 400×200×160cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinMietitkö sopiiko verkko maaliisi? Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Tilaa kerralla laadukas ja kestävä verkko maaliisi!

€ 99.00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalin verkot
Product