Darts taulu Unicorn Eclipse Pro

Laadukas darts-taulu vaikka ammattilaiselle! Unicorn Eclipce pro on erittäin laadukas kilpailukäyttöön soveltuva todella suosittu darts-taulu. Tämä taulu on monen dartsin ammattilaisen valinta! Tätä darts-taulua käytetään myös televisiotavissa darts-kilpailussa ympäri maailman. Suosituimpia darts-taulujamme! Eclipce Pro on erinomainen valinta, koska: Erittäin ohuet sektorilangat - Vähemmän raja-alueelta tippuvia tikkoja!Sektorilangat ovat jopa 30% ohuemmat mitä tavallisissa tauluissa!Unicorn on alan parhaita valmistajia - tauluissa käytetään vain parhaita materiaaleja!Kilpailutason taulu - Kun haluat parhaan valitse tämä! Kun haluat täydellisen darts-taulun tilaa tämä!

€ 98,40

Lisätietoa...

Darts taulut
Product
 

Darts tarvikkeet Unicorn

Onko sulat kuluneet? Tällä Unicornin darts-tarvikeita sisältävällä pakkauksella päivität vanhat darts-tikat uuteen lentoon! Loistava lahjaidea dartsiin hurahtaneelle!

€ 6,50

Lisätietoa...

Darts tarvikkeet
Product
 

Avyna Pro verkko jalkapallomaaliin (koko 400x200x160cm)

Onko futismaalin verkko rikki? TIlaa laadukas maaliverkko 4m leveään maaliin tästä!Avyna Pro Jalkapallomaalin verkko (koko: 4×2×1,6m) . Verkko on valmistettu 4mm paksusta säänkestävästää polypropyleenista. Verkon koko 400×200×160cmMateriaali: 4mm paksu säänkestävä polypropyleeniKestävä ja laadukas maaliverkko niin koulu-, seura- kuin kotipihamaaleihinMietitkö sopiiko verkko maaliisi? Mittaa maalisi koko ja kysy tarvittessa meiltä, niin autamme sinua! Tilaa kerralla laadukas ja kestävä verkko maaliisi!

€ 99,00

Lisätietoa...

Jalkapallomaalin verkot
Product