Energy, koko 50 x 150 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Upea abstrakti teos on tehty aidolle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Intensiiviset värit hehkuvat teoksesta. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 300.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Tulessa, koko 140 x 190 cm, sekatekniikka kankaalle, Sebastian Isokangas

Lämminhenkinen abstrakti teos on tehty aidolle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Lämpimät sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 830.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Zenx, koko 100 x 120 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Aistikas abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Intensiiviset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 350.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Tulilla, koko 140 x 190 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Abstrakti teos on tehty laadukkaimmalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Tuliset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1450.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Taoki, koko 100 x 120 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Tämä abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Myös reunat on maalattu, taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, signeerattu canvaan taakse. Nyt ilmainen toimitus!

€ 600.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Polku, koko 150 x 200 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Sensitiivinen abstrakti teos on tehty taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Aistikkaat sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 900.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

NY, koko 140 x 190 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Aistikas abstrakti teos on tehty aidolle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Hillityt sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1300.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

London, koko 90 x 90 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Tyylikäs abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle akryyliväreillä. Upeat kuviot ja aistikkaat sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa miten päin vain, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 300.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Liona, koko 150 x 200 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Upea abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Värikylläiset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, signeerattu canvaan taakse. Nyt ilmainen toimitus!

€ 1300.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Lappi, koko 140 x 190 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Abstrakti teos jossa on Lapin taikaa. Tehty taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Värikylläiset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1200.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Korpi, koko 140 x 190 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Pirteä abstrakti teos on tehty aidolle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Värikylläiset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1800.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Koggo, 150 x 200 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Vaalea tyylikäs abstrakti teos on tehty taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Vaaleat sävyt tuovat harmoniaa, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1000.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Kinki, koko 100 x 120 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Kinky on tehty parhaalle taidecanvakselle akryyliväreillä. Sensuelli teos, myös reunat maalattu. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, signeerattu canvaan taakse. Nyt ilmainen toimitus!

€ 400.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Jai, koko 45 x 120 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Rauhallinen abstrakti teos on tehty taidecanvakselle akryyliväreillä. Rauhoittavat sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 300.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Heijastus, koko 100 x 120 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Heijastus on ehty taidecanvakselle akryyliväreillä. Pirteät sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, signeerattu canvaan taakse. Nyt ilmainen toimitus!

€ 350.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Graffiti, koko 90 x 110 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Moderni abstrakti teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Graffitimaiset kuviot välittyvät teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 400.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Graffiti, koko 90 x 110 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Graffit on tehty taidecanvakselle akryyliväreillä. Upeasti värit, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 450.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Graffiti, koko 150 x 200 cm, akryyli spray kankaalle, Sebastian Isokangas

Linjakas abstrakti teos skandinaaviseen kotiin. Tehty laadukkaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Hillityt värit välittyvät teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1500.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Elämänpuu, koko 120 x 135 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Kolmiosainen upea Elämänpuu on tehty taidecanvakselle akryyliväreillä. Viimeistelty kultamaalilla, myös reunat maalattu. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 380.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Dreamer, koko 150 x 200 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Tämä upea abstrakti teos on tehty laadukkaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Värikylläiset sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat on maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1800.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Dami, koko 90 x 110 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Linjakas pelkistetty teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Hillityt sävyt hehkuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 560.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Berlin, koko 90 x 110 cm, akryyli öljy kankaalle, Sebastian Isokangas

Linjakas teos on tehty parhaalle taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Hillityt värit huokuvat teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 560.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product
 

Alfa, koko 110 x 190 cm, akryyli kankaalle, Sebastian Isokangas

Linjakas abstrakti teos on tehty taidecanvakselle öljy- ja akryyliväreillä. Upeat värit ja kuviot välittyvät teoksesta, myös reunat maalattu. Taulun voi asettaa pystyyn tai vaakaan, signeerattu canvaan taakse. Taulu toimitetaan kiilakehykseen pingoitettuna ja ripustusvalmiina, nyt ilmainen toimitus!

€ 1400.00

Lisätietoa...

Abstrakti taide
Product