Oral B Oral B Pro 500 CrossAction

Oral-B Pro 500 sähköhammasharja CrossAction-harjaspäällä. CrossAction-harjaspäässä on erityiset harjakset, jotka on suunniteltu nostamaan ja poistamaan enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Oral-B sähköhammasharjan 3D-puhdistustoiminto värähtelee, pyörii ja sykkii hajottaen ja poistaen jopa 100% enemmän plakkia kuin tavallinen käsikäyttöinen hammasharja. Oral-B Pro 500 on yhteensopiva seuraavien harjaspäiden kanssa: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care.- Poistaa jopa 100% enemmän plakkia: pyöreä pää puhdistaa paremmin ja antaa terveemmät ikenet 30 päivässä käsikäyttöiseen hammasharjaan verrattuna- Tekee hampaista valkoisemmat jo heti ensimmäisestä käyttökerrasta poistamalla pinnallisia värjäytymiä- Ammattimainen 2 minuutin ajastin auttaa sinua harjaamaan tarpeeksi kauan- Pakkaus sisältää: 1 ladattava sähköhammasharjan sekä laturi,1 harjaspää- Oral-B, hammaslääkäreiden eniten käyttämä hammasharjamerkki ympäri maailman

€ 58,33

Lisätietoa...

Henkilökohtainen hygienia,Hammasharjat
Product
 

Gillette Gillette Mach3 8 kpl partateriä

Gilletten mullistava 3-teräjärjestelmä 8 kpl pakkauksessa. Varmistaa laadukkaan parranajon tuloksen ja vähentää ihoärsytystä. DLC-hionta takaa entistä terävämmät terät. Sopii kaikkiin partahöyliin, joissa on Mach3-kiinnike, myös Mach3 Power- ja Mach3 Turbo -höyliin.

€ 18,95

Lisätietoa...

Partaterät ja höylät,Henkilökohtainen hygienia
Product
 

Muvit Muvit karkaistu lasi Galaxy S7 Edge

0,33 mm ohut Maksimoitu läpinäkyvyys 9H-karkaistu lasi Kestää kolhuja Räjähdyssuojattu Helposti asennettava Ei ilmakuplia

€ 24,81

Lisätietoa...

Elektroniikka
Product
 

HP HP 103A Värikasetti musta, 2.500 sivua

Laservärijauhe - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 17,96

Lisätietoa...

Patruunat
Product
 

SANDISK Sandisk USB muistikortti 2.0 Blade 128 Gt

USB 2.0, 128 Gt tallennustilaa, ladattava SanDisk SecureAccess -ohjelmisto.

€ 35,28

Lisätietoa...

Tietokonetarvikkeet
Product
 

Prima PrimaSelect PLA 2.85mm 750 g Metallinharmaa

PrimaSELECT PLA on korkealaatuinen ja helposti tulostettava filamentti. Se on modifioitu, ja sen joukkoon on sekoitettu Impact modifier -ainetta, joten se on paljon kestävämpää kuin tavallinen PLA. Sitä valmistetaan käyneistä iduista saatavasta maitohaposta, joten se on myrkytöntä ja biologisesti hajoavaa. Sen kerrokset tarttuvat toisiinsa tiukasti, joten sitä voidaan usein käyttää ABS:n sijasta. Siitä ei myöskään vapaudu epämiellyttäviä hajuja. PrimaSELECT PLA kutistuu erittäin vähän, joten tulosteiden irtoaminen tai vääntyminen on harvinaista. Se kiinnittyy hyvin BuildTak-materiaaliin tai kiinnityssuihkeellatai -kynällä käsiteltyyn lasilevyyn. Levyä ei tarvitse lämmittää, joten sitä on helppo käyttää FDM/FFF-tulostimissa. Huolellisen testaamisen ja laadunvarmistamisen avulla voimme taata, että PLA-filamenttimme on aina korkealaatuista, että pyöreys on juuri oikea ja että läpimittatoleranssivaatimukset täytetään.

€ 27,95

Lisätietoa...

3D skrivarförbrukning
Product
 

Blackboard Chalk Marker Standard kynä, pyöreä kärki, 6kpl

Blackboard Chalk Marker Standard-kynä, pyöreä kärki, 6kpl

€ 14,82

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet,Valkotaulu
Product
 

Kahvikuppi 21 cl, muovi, ruskea valkoinen, 50 kpl

Muovinen ruskea kahvikuppi. Pakkaus sisältää 50 kpl muovimukeja, joiden tilavuus on 21cl.

€ 3,66

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet,Tarjoilu,Kertakäyttötuotteet
Product
 

DELTACO DELTACO USB C 2m Valkoinen

DELTACO USB 2.0 kaapeli, tyyppi C - tyyppi A, 2 metriä, valkoinen. Lataukseen ja tiedonsiirtoon jopa 480 Mbit/s.

€ 11,95

Lisätietoa...

Laturit ja kaapelit,Laturit kaapelit,Tietokonetarvikkee
Product
 

Jätesäkki LD 65my, 160l, musta, 25kpl rll, 1 rll

Musta jätesäkkirulla, joka on valmistettu kierrätetystä LD-polyeteenistä. Vetoisuus 160 litraa, 800x1250mm, paksuus 0,065mm, 25 säkkiä/rulla.

€ 10,45

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet,Jätesäkki
Product
 

Star Trading Tekstiilijohto 5 m, E27 posliinikanta, punainen

Tyylikäs lampunpidike modernilla muotoilulla ja punaisella kangaspäällysteisellä johdolla. Keraaminen E27-kanta, 230V. Vain sisäkäyttöön. Johdon pituus: 5 metriä Lamppu: 1 kpl E27, ei tule mukana.

€ 17,97

Lisätietoa...

Muut,Valaistus,Valaisimet
Product
 

Star Trading Joulutähti, Star Trading Mini, kupari

Trendikäs kuparinen joulutähti. Vain sisäkäyttöön, IP20. Koko: leveys 25 cm, korkeus 25 cm ja syvyys 6 cm. Liitäntäkaapeli 350 cm, 230V AC Kanta E14 Lamppu ei tule mukana.

€ 13,38

Lisätietoa...

Jouluvalot,Muut,Valaistus
Product
 

Epson Epson ERC 27 musta

Epson Epson ERC-27 musta

€ 5,46

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet
Product
 

''Intenso Intenso Ulkoinen kiintolevy 2,5'''', USB 2.0 1 TB''

Kätevä ulkoinen kiintolevy Intensolta, jossa USB 2.0 ja 1 TB tallennuskapasiteetti. Siirrät ja varmuuskopioit asiakirjat, kuvat, elokuvat ja muut tärkeät tiedostot helposti.

€ 83,45

Lisätietoa...

Kiintolevy,Tietokonetarvikkeet
Product
 

AM AM puhdistusliinat näppäimistölle, 50 kpl

Tehokkaat puhdistusliinat näppäimistöille, puhelimille, kaukosäätimille ja muulle elektroniikalle. Sisältää 50 kpl yksittäispakattua puhdistusliinaa.

€ 15,64

Lisätietoa...

Tietokoneen puhdistus,Tietokoneen puhdistus,Tietokoneta
Product
 

DELTACO Deltaco pudistussetti mikrokuituliinalla, 250 ml

Deltacon suihke ja mikrokuituliina tietokoneen näytön ja muiden vastaavien puhdistukseen. Alkoholiton ja biologisesti hajoava. Sisältää: Puhdistusneste, 250 ml Mikrokuituliina 200 x 200 mm

€ 8,44

Lisätietoa...

Tietokoneen puhdistus,Tietokoneen puhdistus,Tabletin pu
Product
 

GooBay Goobay kännykänpidike Dubbel Magnet

Goobay kännykänpidike, jossa on kaksinkertaiset magneetit auton tuuletussäleikköön asennusta varten, pyörivä 360 °.

€ 19,58

Lisätietoa...

Telineet,Elektroniikka
Product
 

LogiLink LogiLink puhdistusliinat tietokoneelle LCD LED 100 kpl pieni

Hellävaraiset puhdistusliinat TFT-, LED- ja LCD-näyttöjen puhdistukseen, sekä käsiteltyjen että käsittelemättömien. Biologisesti hajoavia ja alkoholittomia. Poistaa lian, sormenjäljet ja nikotiinin sekä estää staattisuutta. Pyyhi jälkikäteen kuivalla liinalla. Tämä näytönpuhdistaja sopii kaikentyyppisille näytöille. 100 kpl perforoituja liinoja koossa 120 x 85 mm. Kannellinen säilytyspurkki.

€ 5,15

Lisätietoa...

Tietokoneen puhdistus,Tietokoneen puhdistus,Kännykän pu
Product
 

NILFISK Nilfisk yleispuhdistaja Alloren, 1l

Nilfisk Alloren puhdistaa silloinkin, kun muut puhdistusaineet eivät siihen pysty. Ammattikäyttöön soveltuva puhdistusaine kaakeleille ja maalatuille pinnoille, joissa esiintyy usein rasvaista likaa ja saippuan jäämiä. Parfymoitu. Annostus: Normaali puhdistus: 40 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Kevyempi puhdistus: 20-30 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Käytä tarkkaan annostukseen annostelumittaa tai -pumppua. Sisältää: 1 litra.

€ 4,80

Lisätietoa...

Muut siivoustuotteet,Puhdistusaineet
Product