Prima PrimaSelect PLA 2.85mm 750 g Metallinharmaa

PrimaSELECT PLA on korkealaatuinen ja helposti tulostettava filamentti. Se on modifioitu, ja sen joukkoon on sekoitettu Impact modifier -ainetta, joten se on paljon kestävämpää kuin tavallinen PLA. Sitä valmistetaan käyneistä iduista saatavasta maitohaposta, joten se on myrkytöntä ja biologisesti hajoavaa. Sen kerrokset tarttuvat toisiinsa tiukasti, joten sitä voidaan usein käyttää ABS:n sijasta. Siitä ei myöskään vapaudu epämiellyttäviä hajuja. PrimaSELECT PLA kutistuu erittäin vähän, joten tulosteiden irtoaminen tai vääntyminen on harvinaista. Se kiinnittyy hyvin BuildTak-materiaaliin tai kiinnityssuihkeellatai -kynällä käsiteltyyn lasilevyyn. Levyä ei tarvitse lämmittää, joten sitä on helppo käyttää FDM/FFF-tulostimissa. Huolellisen testaamisen ja laadunvarmistamisen avulla voimme taata, että PLA-filamenttimme on aina korkealaatuista, että pyöreys on juuri oikea ja että läpimittatoleranssivaatimukset täytetään.

€ 27,95

Lisätietoa...

3D skrivarförbrukning
Product
 

Ricoh Värikasetti keltainen 6.000 sivua

Laservärijauhe 407719 - alkuperäinen kasetti tulostimen valmistajalta. Hyvä valinta niille, jotka haluavat tuottaa monimutkaisesta sisällöstä laadukkaita ja kestäviä tulosteita. Välittää tulostimelle tarkat tiedot jäljellä olevan värijauheen määrästä.

€ 163,95

Lisätietoa...

Patruunat
Product
 

Oral B Oral B Vitality 100

Oral-B Power Brush Vitality CrossAction poistaa plakkia tehokkaammin kuin tavallinen hammasharja.Hammasharja tekee 7600 edestakaista liikettä minuutissa. Precision Clean harjaspää ulottuu myös syvälle hammasväleihin, poistaa plakkia tehokkaasti ja takaa puhtaat hampaat ja ikenet.

€ 24,23

Lisätietoa...

Henkilökohtainen hygienia,Hammasharjat
Product
 

Blackboard Chalk Marker Standard kynä, pyöreä kärki, 6kpl

Blackboard Chalk Marker Standard-kynä, pyöreä kärki, 6kpl

€ 14,82

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet,Valkotaulu
Product
 

Kahvikuppi 21 cl, muovi, ruskea valkoinen, 50 kpl

Muovinen ruskea kahvikuppi. Pakkaus sisältää 50 kpl muovimukeja, joiden tilavuus on 21cl.

€ 3,66

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet,Tarjoilu,Kertakäyttötuotteet
Product
 

DELTACO DELTACO USB C 2m Valkoinen

DELTACO USB 2.0 kaapeli, tyyppi C - tyyppi A, 2 metriä, valkoinen. Lataukseen ja tiedonsiirtoon jopa 480 Mbit/s.

€ 11,95

Lisätietoa...

Laturit ja kaapelit,Laturit kaapelit,Tietokonetarvikkee
Product
 

Jätesäkki LD 65my, 160l, musta, 25kpl rll, 1 rll

Musta jätesäkkirulla, joka on valmistettu kierrätetystä LD-polyeteenistä. Vetoisuus 160 litraa, 800x1250mm, paksuus 0,065mm, 25 säkkiä/rulla.

€ 10,45

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet,Jätesäkki
Product
 

Champion Champion Slim Cover iPhone 7 8

Champion Slim Cover on huomaamattomin tapa suojella puhelintasi naarmuilta ja lialta. Läpikuultavuuden ansiosta kuori antaa puhelimen muotoilun saada sen ansaitseman huomion - puhelinta peittää vain ohut suojeleva kuori. Pehmeä pinta takaa tukevan otteen puhelimesta, mikä pienentää riskiä että puhelin liukuu kädestäsi.

€ 7,45

Lisätietoa...

Elektroniikka
Product
 

Star Trading Universaali E10 LED 0,2W, kirkas, 7 kpl.

Yleiskäyttöinen LED-valo. Kestävyytensä ja energiasäästeliäisyytensä ansiosta siitä tulee nopeasti lempilamppusi joulun eri valaisimiin. Sopii niin kynttelikköihin kuin joulukuusenvaloihin. Mitat: Halkaisija: 1,8 cm, korkeus: 5,5 cm syvyys: 1,8 cm. Teho: 0,2W. 10-55V

€ 7,70

Lisätietoa...

Jouluvalot,Muut,Valaistus
Product
 

Star Trading Tekstiilijohto 5 m, E27 posliinikanta, punainen

Tyylikäs lampunpidike modernilla muotoilulla ja punaisella kangaspäällysteisellä johdolla. Keraaminen E27-kanta, 230V. Vain sisäkäyttöön. Johdon pituus: 5 metriä Lamppu: 1 kpl E27, ei tule mukana.

€ 17,97

Lisätietoa...

Muut,Valaistus,Valaisimet
Product
 

Epson Epson ERC 27 musta

Epson Epson ERC-27 musta

€ 5,46

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet
Product
 

''Intenso Intenso Ulkoinen kiintolevy 2,5'''', USB 2.0 1 TB''

Kätevä ulkoinen kiintolevy Intensolta, jossa USB 2.0 ja 1 TB tallennuskapasiteetti. Siirrät ja varmuuskopioit asiakirjat, kuvat, elokuvat ja muut tärkeät tiedostot helposti.

€ 83,45

Lisätietoa...

Kiintolevy,Tietokonetarvikkeet
Product
 

AM AM puhdistusliinat näppäimistölle, 50 kpl

Tehokkaat puhdistusliinat näppäimistöille, puhelimille, kaukosäätimille ja muulle elektroniikalle. Sisältää 50 kpl yksittäispakattua puhdistusliinaa.

€ 15,64

Lisätietoa...

Tietokoneen puhdistus,Tietokoneen puhdistus,Tietokoneta
Product
 

DELTACO Deltaco pudistussetti mikrokuituliinalla, 250 ml

Deltacon suihke ja mikrokuituliina tietokoneen näytön ja muiden vastaavien puhdistukseen. Alkoholiton ja biologisesti hajoava. Sisältää: Puhdistusneste, 250 ml Mikrokuituliina 200 x 200 mm

€ 8,44

Lisätietoa...

Tietokoneen puhdistus,Tietokoneen puhdistus,Tabletin pu
Product
 

GooBay Goobay kännykänpidike Dubbel Magnet

Goobay kännykänpidike, jossa on kaksinkertaiset magneetit auton tuuletussäleikköön asennusta varten, pyörivä 360 °.

€ 19,58

Lisätietoa...

Telineet,Elektroniikka
Product
 

LogiLink LogiLink puhdistusliinat tietokoneelle LCD LED 100 kpl pieni

Hellävaraiset puhdistusliinat TFT-, LED- ja LCD-näyttöjen puhdistukseen, sekä käsiteltyjen että käsittelemättömien. Biologisesti hajoavia ja alkoholittomia. Poistaa lian, sormenjäljet ja nikotiinin sekä estää staattisuutta. Pyyhi jälkikäteen kuivalla liinalla. Tämä näytönpuhdistaja sopii kaikentyyppisille näytöille. 100 kpl perforoituja liinoja koossa 120 x 85 mm. Kannellinen säilytyspurkki.

€ 5,15

Lisätietoa...

Tietokoneen puhdistus,Tietokoneen puhdistus,Kännykän pu
Product
 

NILFISK Nilfisk yleispuhdistaja Alloren, 1l

Nilfisk Alloren puhdistaa silloinkin, kun muut puhdistusaineet eivät siihen pysty. Ammattikäyttöön soveltuva puhdistusaine kaakeleille ja maalatuille pinnoille, joissa esiintyy usein rasvaista likaa ja saippuan jäämiä. Parfymoitu. Annostus: Normaali puhdistus: 40 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Kevyempi puhdistus: 20-30 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Käytä tarkkaan annostukseen annostelumittaa tai -pumppua. Sisältää: 1 litra.

€ 4,80

Lisätietoa...

Muut siivoustuotteet,Puhdistusaineet
Product
 

Vileda Vileda multi 40 kertakäyttöhanskat

Vileda® talous- ja kertakäyttökäsineet suojaavat käsien herkkää ihoa tehdessäsi taloustöitä. Multi-kertakäyttökäsine on joustava ja kestävä ja takaa hyvän otteen. Käsineen allergiariski on matala, koska siinä ei ole käteen laittamista helpottavaa jauhetta. Jauheettomassa käsineessä lateksiproteiinit eivät siirry yhtä helposti iholle. Valmistettu 100% lateksista.

€ 8,95

Lisätietoa...

Muut siivoustuotteet,Siivoushansikkaat
Product
 

Dolce gusto Nescafe Dolce Gusto Café Au Lait kahvikapselit, 16 annosta

Aloita päiväsi parhaalla tavalla - Nescafé Dolce Guston Café au Lait kanssa. Herkullinen aamupalakahvi vaahtoavan kuumalla maidolla aamulla nautittavaksi. Paketti sisältää 16 kapselia.

€ 5,93

Lisätietoa...

Kahvi kahvikoneet,Livsmedel,DOLCE GUSTO
Product