Vileda Vileda Ikkunaliina 30 % mikrokuitua

Täydellisen puhtaat ja raidattomat ikkunat ovat haastava tehtävä. Vileda ikkunaliina on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista. Sisältää mikrokuitua, jonka ansiosta ikkunat säilyvät puhtaina kauemmin. Kone- tai käsipesu.

€ 3,48

Lisätietoa...

444
Product
 

NQ KUIVAUSRUMPUPALLOT 2 PAKKAUS

Käytetään kuivatessa vaatteita kuivausrummussa. Lisää ilman virtausta ja tehostaa kuivausta. Lyhentää kuivausaikaa ja pehmentää pyykin luonnollisesti.

€ 11,45

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda Windomatic ikkunankuivain

Vileda Windomatic on akkukäyttöinen ikkunankuivain, jossa on imutoiminto. Windomatic imee vaahdon ja likaveden ja jättää pinnat puhtaiksi. Imuteho jakautuu tasaisesti koko kumilistan alueelle. Joustavan kaulan ansiosta yletyt kaikkialle, myös kulmiin ja reunoihin. Windomatic poistaa tehokkaasti kaiken veden. Pese pinnat tavalliseen tapaan ja ime likavesi Windomatic-ikkunankuivaimella. Windomatic sopii kaikille sileille pinnoille, kuten ikkunoille, peileille, lasipöydille ja tasoille. Windomaticia voidaan käyttää sekä vaaka- että pystysuunnassa, imuteho pysyy samana. Käytön jälkeen vesisäiliö on helppo irrottaa ja puhdistaa astianpesukoneessa tai juoksevan veden alla. - Joustava kaula auttaa yltämään kulmiin ja reunoihin - Tasaisesti jakautuva imuteho - Kevyt paino: 635 g - Käyttöaika n. 20 minuuttia akku täyteen ladattuna - Latausaika: 6 tuntia - Äänitaso: 69 dbA - Vesisäiliön koko: 100 ml - Akkutyyppi: 3,6 V, litiumioniakku

€ 41,99

Lisätietoa...

444
Product
 

Puuteroidut vinyylihanskat, M, 100 kpl

Vinyylihanska, joka soveltuu mm. lääkärintarkastuksiin. Kevyesti puuteroitu maissitärkkelyksellä. Hyväksytty EN 455:n mukaan. Vain kertakäyttöön. Pakkaus sisältää: 100 kpl.

€ 7,35

Lisätietoa...

444
Product
 

Tissue pesulappu 3 kerrosta 19x19cm, 1500 kpl

Kestävät pesulaput pehmeästä ja kohokuvioidusta kolmikerroksisesta paperista. Joutsenmerkitty. Mitat: 19 x 19 cm 1500 kpl.

€ 58,55

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda Style kotitaloushanska M

Vileda Style Universal kotitaloushanska on all-around hanska, joka sopii hyvin kaikkiin tehtäviin. Se on hieman ohuempi ja siksi ihanteellinen näppäryyttä vaativiin tehtäviin!Koko M.

€ 2,95

Lisätietoa...

444
Product
 

WL Mikrokuituliinat, 4 kpl

Puhdista kotisi ilman kemikaaleja näillä neljällä mikrokuituliinalla, 30x30 cm Yleisliina: antistaattinen liina joka pitää lian sisällään ja eikä naarmuta. Ikkuna & peili: Puhdistaa lasipinnat, peilin ja kromin eikä jätä raitoja tai nukkaa. Huonekalu: Extra pehmeä liina, jota tulee käyttää kuivana. Puhdistaa pinnat ilman naarmuja, ottaa pois rasvan, sormenjäljet ja pölyn. Kylpyhuone & keittiö: Imukykyinen liina joka sopii täydellisesti pesualtaan, kylpyammeen, kaakelin ja lavuaarin puhdistamiseen.

€ 6,19

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda Steam höyrymopin vaihtomoppi, 2 pakkaus

Moppi, joka sopii Vileda 100 & Steamhöyrymoppiin. Vileda Steam on sinulle, joka arvostat hygieenisen puhdasta lopputulosta. Pestävä 60 asteessa.

€ 16,95

Lisätietoa...

444
Product
 

DURABLE Tietokoneen puhdistus DURABLE kosteusliinat yleiskäyttöön

Kosteuspyyhkeet SUPERCLEAN 50. Kappalepakattuja nukkaamattomia kosteuspyyhkeitä muovipintojen kuten tietokoneiden, tulostimien, puhelimien ja muiden konttorilaitteiden puhdistukseen. Kätevää ha helppoa! Antibakteerinen (sisältää BACT-O-CLEANia)

€ 16,45

Lisätietoa...

444
Product
 

DURABLE Tietokoneen puhdistus Durable puhdistussarja Screenclean PRO

Puhdistussarja SCREENCLEAN PRO Puhdistussuihke ja mikrokuituliina (Pesunkestävä 95°C) joka puhdistaa ja suojaa kaiken tyyppiset näytöt. Käytännöllinen pakkaus, jota on helppo pitää tietokonelaukussa tai kirjoituspöydän laatikossa. Antistaattinen, alkoholiton. Sisältää 25ml SCREENCLEAN PRO puhdistussuihketta ja 1 mikrokuituliinan.

€ 21,95

Lisätietoa...

444
Product
 

DURABLE Tietokoneen puhdistus Durable kosteusliinat näytölle, 50 pkt

Kosteuspyyhkeet SCREENCLEAN 50 Kappalepakattuja nukkaamattomia kosteuspyhkeitä näyttöjen, kannettavien tietokoneiden ja skannerien ja kopiokoneiden lasipintojen puhdistukseen. Kätevää ja helppoa! Antistattisia ja alkoholittomia. 50 kpl / pkt.

€ 16,45

Lisätietoa...

444
Product
 

DURABLE Tietokoneen puhdistus Durable kosteus kuivaliinat

Kosteus-/kuivapyyhkeet SCREENCLEAN DUO Kappalepakattuja kosteus-/kuivapyyhkeitä näyttöjen, kannettavien tietokoneiden tai esim. kopiokoneiden ja skannerien lasipintojen puhdistukseen. Puhdista ensin kosteuspyyhkeellä ja kuivaa sen jälkeen kuivalla pyyhkeellä. Kätevää ja helppoa!

€ 7,45

Lisätietoa...

444
Product
 

DURABLE Tietokoneen puhdistus Durable kosteusliinat puhelimelle

Kosteuspyyhkeet TELEPHONE CLEAN 50. Kappalepakattuja nukkaamattomia kosteuspyyhkeitä kännykän, puhelimen ja esim. handsfree-laitteiden ja kuulokkeiden puhdistukseen. . Kätevää ha helppoa! Antibakteerinen (sisältää BACT-O-CLEANia)

€ 16,45

Lisätietoa...

444
Product
 

DURABLE Tietokoneen puhdistus Durable kosteusliinat

Kosteuspyyhkeet SUPERCLEAN BOX Täytettävä purkki joka sisältää 100 kpl kosteuspyyhkeitä muovipintojen kuten tietokoneen, tulostimen, puhelimen ja muiden toimistotarvikkeiden puhdistamiseen. Antibakteerisia (Sisältää BACT-O-CLEANia). 100 kpl / purkki

€ 7,45

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda SuperMocio Soft, vaihtopää

SuperMocio Soft vaihtopää on ihanteellinen laatta- ja laminaattilattioille. Easyclick moppi sopii kaikkiin SuperMocio varsiin.

€ 6,94

Lisätietoa...

444
Product
 

Cederroth Cederroth 4 in 1 verenvuodonpysäyttäjä, pieni

Cederroth 4-in-1 mini vedenvuodon pysäyttäjä yleisside neljällä toiminnolla. -Puristusside verenvuotoihin-Side pintahaavoihin-Suoja pienille palohaavoille -Väliaikainen tukisideSisältö: 1 sideharso (8 x 12 cm) 1 joustoside (6 cm x 3 m)

€ 3,73

Lisätietoa...

444
Product
 

inkClub Tana saniteettitilojen puhdistaja WC neste, 750 ml

Tana Professional WC liquid on nestemäinen puhdistusaine haponkestäville WC:ille ja pisuaareille. Poistaa tehokkaasti lian sekä kerrostumat ja estää pahoja hajuja muodostumasta. Hajustettu.Käyttö:Lisää WC liquidia laimentamattomana, anna vaikuttaa ja huuhtele pois. Älä käytä pinnoille, jotka ovat herkkiä hapoille.Sisältää 750 ml.

€ 10,56

Lisätietoa...

444
Product
 

NILFISK Nilfisk saniteettitilojen puhdistaja Saniren, 1l

Nilfiskin Saniren A sisältää on ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka suojaavat pintoja tehokkaasti, helpottavat puhdistusta ja ehkäisevät likaa tarttumasta kiinni pintaan. Molekyyli-toiminto poistaa tehokkaasti pahaa hajua. Hajustettu.Korkeampi viskositeetti ja korkea pH antavat kiiltävän puhtaan lopputuloksen.Annostus:Tiivistettä WC-istuimeen.Normaali puhdistus: 25-50 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden.Kevyempi puhdistus: 10-20 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden.Käyttö: Sumuta WC-istuimelle ja annan vaikuttaa ennen kuin puhdistat harjalla tai sienellä. Huuhtele.Sisältää 1 litra.

€ 6,29

Lisätietoa...

444
Product
 

NILFISK Nilfisk yleispuhdistaja Grönsåpa, 1l

Klassinen saippua käsin- ja konepesuun. pH 10.5/10.1. Annostus: Normaali puhdistus: 25-50 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Kevyempi puhdistus: 20-30 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Uunin puhdistus: Tiiviste. Annostele ohjeiden mukaisesti haaleaan veteen. Käytä liinaa tai moppia kosteaan pyyhintään.

€ 4,80

Lisätietoa...

444
Product
 

inkClub Lateksiset hanskat, puuteriton, M, 100 kpl

Puuteriton lateksikäsine, joka soveltuu mm. lääkärintarkastuksiin. Hyväksytty EN 455:n mukaan. Vain kertakäyttöön. Pakkaus sisältää: 100 kpl.

€ 10,56

Lisätietoa...

444
Product
 

Yleispuhdistusaine Ajax Sitruuna 1,5 L

Päivittäiseen pestävien pintojen puhdistamiseen. Liu'ottaa rasvan ja puhdistaa tehokkaasti, raikas tuoksu. pH 10,5.

€ 7,45

Lisätietoa...

444
Product
 

Ikkunanpuhdistusaine AJAX Triple Action spray 750ml

Puhdistaa sileät pinnat kuten ikkuna, peilit, lasipinnat, jääkaapin ovet jne. Poistaa tehokkaasti lian ja rasvan ilman raitoja. Helppokäyttöinen - vain suihkutus ja kuivaus. pH 7,0.

€ 4,29

Lisätietoa...

444
Product
 

NILFISK Nilfisk saniteettitilojen puhdistaja Hygilen, 1l

Käytä Nilfisk Hygileniä saniteettitilojen ammattimaiseen puhdistukseen. Poistaa tehokkaasti likaa ja happoon liukenevia kalkki- ja ruostetahroja.Annostus:Tiiviste WC:n puhdistukseen. Normaali puhdistus: 50 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Kevyempi puhdistus: 20-30 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Käytä tarkkaan annostukseen annostelumittaa tai -pumppua.Käyttö:Sumuta Hygileniä WC-pönttöön. Anna vaikuttaa, harjaa ja huuhtele. Puhdistettaessa kylpyhuonetta, kaakeleita tai ruostumatonta terästä, käytetään laimennettua puhdistusainetta ja sen jälkeen harjataan, huuhdellaan sekä pyyhitään.Sisältää 1 litra.

€ 5,22

Lisätietoa...

444
Product
 

Cederroth Cederroth 4 in 1 verenvuodonpysäyttäjä, suuri

Cederroth 4-in-1 mini vedenvuodon pysäyttäjä yleisside neljällä toiminnolla. -Puristusside verenvuotoihin-Side pintahaavoihin-Suoja palohaavoille -Väliaikainen tukisideSisältö: 1 sideharso (14 x 23 cm) 2 kertakäyttöistä joustosidettä (10 cm x 3 m)

€ 7,37

Lisätietoa...

444
Product
 

NILFISK Nilfisk lattianpesusanko puristimella

Miniämpäri puristimella, muovisella kädensijalla ja kätevällä tyhjennysnokalla. Mitat: K: 250 mm, L: 250 mm, P: 320 mm.

€ 10,55

Lisätietoa...

444
Product
 

LogiLink LogiLink puhdistusliinat tietokoneelle LCD LED 100 kpl, iso

Puhdistusliinoja TFT- ja LCD-näytöille, TV:lle (kannettavat tietokoneet, taulu-TV), matkapuhelimille, pelikonsoleille sekä useimmille lasipinnoille ja linsseille. Noudata aina laitteen valmistajan ohjeita ennen kuin käytät puhdistusainetta ensimmäistä kertaa. Kiillotus kuivalla liinalla puhdistuksen jälkeen. Puhdistusaine ei sisällä alkoholia eikä ole syttyvää. Täysin vapaa butylglykolista ja metanolista, biologisesti hajoava.Sisältää 100 kpl perforoituja puhdistusliinoja koossa 175 x 130 mm. Toimitetaan kannellisessa purkissa, jossa ne on kätevä säilyttää.

€ 8,30

Lisätietoa...

444
Product
 

DELTACO Deltaco puhdistaja kuvanäytöille, alkoholiton, 100 ml

Deltacon näytönpuhdistaja kaikenlaisille monitoreille. Sopii yhtä hyvin televisioille kuin mobiililaitteillesi. Alkoholiton ja biologisesti hajoava.Paino: 123gMitat (L x S x K): 40 x 40 x 140 mm

€ 3,45

Lisätietoa...

444
Product
 

DELTACO Deltaco näytönpuhdistaja, alkoholiton, 30 ml

Näytönpuhdistus kaikenlaisille monitoreille. Sopii yhtä hyvin televisioille kuin mobiililaitteillesi. Alkoholiton ja biologisesti hajoava.Paino: 48gMitat (L x S x K): 29 x 29 x 110 mm

€ 3,06

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda Actifibre Mikrokuituliina

Actifibre on seuraavan sukupolven yleisliina, jonka materiaali on tehokkaampaa kuin mikrokuitu! Actifibrellä on sama puhdistuskyky kuin parhailla mikrokuituliinoilla, mutta sen lisäksi myös ainutlaatuinen koostumus, joka imee tehokkaasti nesteen itseensä ja pitää sen sisällään. Actifibre takaa täydellisen kiiltävän tuloksen jättämättä laikkuja tai raitoja. Vileda Actifibressä yhdistyy kolme liinaa yhdeksi - mikrokuituliina, sieniliina ja ikkunaliina yhdessä ja samassa liinassa. Actifibren ainutlaatuisen puhdistuskyvyn salaisuus on Viledan patentoitu uutuus: PVA kyllästetty mikrokuituliina. Neulotun mikrokuituliinan päälle on lisätty ohut kerros PVA:ta (polyvinyylialkoholia). PVA rakastaa kosteutta! Mitä enemmän kosteutta, sitä enemmän se imee nestettä itseensä. PVA:ta ei kuitenkaan ole kaikkien kuitujen päällä. Tästä syystä se säilyttää erinomaisen puhdistuskykynsä ja imee itseensä pienimmätkin pisarat jättäen pinnat täysin raidattomiksi. PVA on biohajoavaa materiaalia. Huuhtele käytön jälkeen lämpimällä ja kylmällä vedellä, kierrä kuivaksi ja anna kuivua. Rasvainen lika ja muruset huuhtoutuvat helposti ja kangas tuntuu taas raikkaalta. Konepesu 60°C.

€ 2,95

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda Dermo Plus talouskäsineet, S

Vileda® talous- ja kertakäyttökäsineet suojaavat käsien herkkää ihoa tehdessäsi taloustöitä. Vileda Dermo Plus on ihoystävällinen nitriilikäsine, joka on ihanteellinen suoja herkille käsille ja lateksiallergikoille. Suojaa hyvin myös kemikaaleilta.

€ 4,49

Lisätietoa...

444
Product
 

Domestos Domestos Fresh WC raikastintikut 5 kpl.

Kun laitat Domestos Fresh WC Sticks -puikkoja suoraan säiliöön huuhtelupainikkeen alle, WC puhdistuu jokaisella huuhtelukerralla. Saat puhtaan ja hygieenisen WC:n sekä raikkaan tuoksun kylpyhuoneeseen. Myydään 5:n pakkauksissa. Sisältö: • > 30 % anionisia tensidejä • < 5 % amfoteerisia tensidejä • Hajusteita • Benzyl, Alcohol, Benzyl Benzoate, Butylphenyl Methylpropional, Cinnamat, Cinnamyl Alcohol, Citral, Citronellol, Euganol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool.

€ 2,99

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda super grip large

Vileda® talous- ja kertakäyttökäsineet suojaavat käsien herkkää ihoa tehdessäsi taloustöitä. Vileda Super Grip on erinomainen yleiskäsine, jolla on pintakuvioinnin sekä pinnan vahakäsittelyn ansiosta erittäin hyvä pito. Käsineiden sisäpinnalla on Viledan patentoima Comfort Plus vaahtovuoraus, joka sitoo ylimääräisen kosteuden tehokkaasti itseensä ja tekee samalla käsineistä pehmeät käyttää. Vaahtovuoraus myös eristää kylmää ja kuumaa, joten Super Grip käsineet ovat erinomainen valinta esim. tiskattaessa astioita kuumassa vedessä. Valmistettu 100% lateksista.

€ 3,45

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda multi 10 kertakäyttöhanskat (m l)

Vileda® talous- ja kertakäyttökäsineet suojaavat käsien herkkää ihoa tehdessäsi taloustöitä. Multi-kertakäyttökäsine on joustava ja kestävä ja takaa hyvän otteen. Käsineen allergiariski on matala, koska siinä ei ole käteen laittamista helpottavaa jauhetta. Jauheettomassa käsineessä lateksiproteiinit eivät siirry yhtä helposti iholle. Valmistettu 100% lateksista.

€ 3,45

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda keraamisen lieden puhdistussieni

Tarjous uusille asiakkaille, 0€ ! Vileda keraamisen lieden puhdistussieni för

€ 1,95

Lisätietoa...

444
Product
 

NILFISK Nilfisk yleispuhdistaja Exotol, 1l

Tehokkaaseen päivittäiseen siivoukseen. Joutsenmerkitty. Hajustettu. pH: 7.5/8.0. Sisältää: 1 litra.Annostus: Normaali puhdistus: 25 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Kevyempi puhdistus: 10-20 ml pesuainetta 10 litraa vettä kohden. Käytä tarkkaan annostukseen annostelumittaa tai -pumppua.

€ 4,80

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda UltraMax Refill mikrofiber cotton

Käytä yhdessä Vileda Ultramax mopin ja 1-2 spray levymopin kanssa. Mikrokuitu lujaan puhdistukseen ja puuvilla, jossa tehokas imukyky. Täydellinen laatoitukselle.

€ 13,49

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda Power Inox, 2 kpl

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu hankaussieni, joka puhdistaa vaativan ja pinttyneen lian vaivattomasti. Huuhtele sieni ja käytä sitä uudestaan ja uudestaan. Se säilyttää sekä muotonsa että siivoustehonsa!

€ 3,48

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda Active Scrub, 2 kpl

Tarjous uusille asiakkaille, 0€ ! Vileda Active Scrub, 2 kpl för

€ 1,43

Lisätietoa...

444
Product
 

Vileda Vileda super grip medium

Vileda® talous- ja kertakäyttökäsineet suojaavat käsien herkkää ihoa tehdessäsi taloustöitä. Vileda Super Grip on erinomainen yleiskäsine, jolla on pintakuvioinnin sekä pinnan vahakäsittelyn ansiosta erittäin hyvä pito. Käsineiden sisäpinnalla on Viledan patentoima Comfort Plus vaahtovuoraus, joka sitoo ylimääräisen kosteuden tehokkaasti itseensä ja tekee samalla käsineistä pehmeät käyttää. Vaahtovuoraus myös eristää kylmää ja kuumaa, joten Super Grip käsineet ovat erinomainen valinta esim. tiskattaessa astioita kuumassa vedessä. Valmistettu 100% lateksista.

€ 3,45

Lisätietoa...

444
Product
 

AJAX Yleispuhdistusaine Original 1,5 L

AJAX Yleispuhdistusaine Original 1,5 L

€ 5,20

Lisätietoa...

444
Product