Dolce gusto Dolce Gusto Ristretto Barista kahvikapselit, 16 annosta

Tunne olevasi italialainen barista ja nauti täyteläisestä ja tasapainoisesta espressosta, jossa on poikkeuksellisen voimakas maku. Runsas ja samettinen crema sekä herkullinen jälkimaku. Kahvinystäville, jotka mielummin juovat italialaista kahvia. Pakkaus sisältää 16 kahvikapselia.

€ 5,93

Lisätietoa...

504
Product
 

Löfbergs Lila Löfbergin Intense Espresso kahvikapselit,16 kpl

Löfbergs Lila Löfbergin Intense Espresso kahvikapselit,16 kpl

€ 7,35

Lisätietoa...

504
Product
 

Lavazza Lavazza Caffé Lungo Dolce kahvikapselit, 16 annosta

Tämän Lavazza kahvikapselin kahvilaadut ja huolellinen paahtaminen saavat aikaan kahvin, joka on erittäin pehmeä ja kermainen. Kahvissa on pitkä ja miellyttävä jälkimaku ja sopii täydellisesti niille, jotka haluavat aitoa italialaista kahvia isommassa kupissa. Merkki: Lavazza Caffé Crema Lungo Dolcemente kahvikapselit, 16 kpl. Sopivat Electrolux Mio Modo kahvikoneisiin, Favola Cappucino, Favola Plus ja Favola Easy. Sekoitus 100 % Arabicaa. Aromikkuus 5 (5) Täyteläisyys 3,5 (5) Voimakkuus 3 (5). Sopii lungoksi, latteksi ja cappuccinoksi.

€ 7,92

Lisätietoa...

504
Product
 

Lipton Lipton Tea Forest Fruit, 25 pss

Lipton Forest Fruit tee on mustaa teetä maustettuna mansikalla, viinimarjalla, karhunvatukalla ja vadelmalla. Kesäisestä mausta tulee entistä parempi pyramidin mallisessa teepussissa, joka mahdollistaa enemmän tilaa ainesosille luoden ihana tuoksun ja maun. Paketti sisältää 20 teepussia.

€ 4,79

Lisätietoa...

504
Product
 

Lipton Lipton Yellow Label tee, 25 pss

Lipton Yellow Label on klassinen ja laadukas musta. Se on kehittynyt paljon matkan varrella ja sen täyteläinen maku miellyttää sekä kokeneita teentuntijoita että uusia teenjuojia. Täydellinen tee ystävien ja sukulaisten kestittämiseen. Paketti sisältää 25 teepussia.

€ 4,79

Lisätietoa...

504
Product
 

Cilia Cilia pidike suodatinpusseille, sis. 10 suodatinpussia

Cilia suodatinpidikkeellä ja suodattimilla valmistat kaikenlaiset irtoteet helposti ja yksinkertaisesti. Kaikki teen aromit pääsevät oikeuksiinsa. Teesuodattimet on valmistettu valkaisemattomasta erikoispaperista ja ne ovat kestäviä, kompostoituvia eivätkä vaikuta makuun. Pakkaus sisältää yhden teepidikkeen ja 10 teesuodatinpussia.

€ 3,93

Lisätietoa...

504
Product
 

Lipton Lipton Rooibos Spice tee, 25 pss

Lipton Lipton Rooibos Spice tee, 25 pss

€ 5,21

Lisätietoa...

504
Product
 

Lipton Lipton Sun Tea Blackcurrant, 25 pss

Lipton Sun Tea Blackcurrant on klassinen ja laadukas musta tee, jossa mustaherukan maku. Teessä on raikas ja herkullisen luonnollinen mustaherukan maku, joka muistuttaa myöhäisistä kesäpäivistä. Paketti sisältää 25 teepussia.

€ 4,79

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussi 101, valkaisematon, 40 kpl

Tarjous uusille asiakkaille, 0€ ! Melitta suodatinpussi 101, valkaisematon, 40 kpl för

€ 0,88

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussit 1 x 6, valkaisematon, 40 kpl

Tarjous uusille asiakkaille, 0€ ! Melitta suodatinpussit 1 x 6, valkaisematon, 40 kpl för

€ 1,98

Lisätietoa...

504
Product
 

Cilia Cilia suodatinpussi teelle M, 100 kpl

Pakkaus: 100 teesuodatinpussia

€ 3,67

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussit 1 x 4, ruskea, 80 kpl

Melitta alkuperäinen suodatinpussi on rei'itetty pienillä reiillä (aromiaukot), joiden avulla kahvi hauduttuu juuri täydellisellä nopeudella. Kaikki aromit tulevat mukana kahvikuppiin, kun kitkerät ainesosat jäävät poroihin. Melitta suodatinpussit valmistetaan pohjoismaisesta paperimassasta. Suodatinpussit eivät sisällä kierrätettyjä materiaaleja. Reunat käsitellään mekaanisesti, joten liimaa tai muita sideaineita ei käytetä. Suodatinpussit ovat Joutsen- ja FSC-merkittyjä (Forest Stewardship Council) - luonnon parhaaksi. Pakkaus: Sisältää 80 suodatinpussia.

€ 2,17

Lisätietoa...

504
Product
 

Italico Italico Gourmet Oro, kahvikapselit, 30 kpl

Italicon ainutlaatuiset kahvikapselit valmistetaan Italiassa. Siellä paahdetaan huolella kahvipavuista parhaimmat ja tuloksena syntyy aito aromikas italialainen kahvi. Pussi sisältää 30 kertakäyttöistä kapselia, jotka on pakattu huolellisesti hyvän maun säilyttämiseksi. Näin voit nauttia jokaisesta kupillisesta. Säilytä puhtaassa ja kuivassa paikassa. - Merkki: Italico Gourmet Oro kahvikapselit, 30 kpl - sopivat Italicon Mivita ja Bonviva kapselikeittimiin - papusekoitus, 100% Arabica - vahvuus 6 - aromikkuus 7 - hapokkuus 8 - sopii espressoksi, lungoksi ja cappuccinoksi

€ 9,90

Lisätietoa...

504
Product
 

Italico Italico maidonvaahdotin, musta

Tehokas maidonvaahdotin, jolla vaahdotat jopa 3 dl maitoa kerrallaan. Se vaahdottaa yhtä tehokkaasti sekä kylmää että kuumaa vaahtoa ja on siksi ihanteellinen useille juomille kuten cappuccino, latte, macchiato, kaakao ja pirtelö. Se on kätevä käyttää ja voit hyvin liikkua sen kanssa, sillä itse säiliössä ei ole sähköjohtoa. Hyvän eristävän kuorensa ansiosta ulkokuori ei koskaan tule kuumaksi, ja sisäpinnalla on pinnoite, johon maito ei tartu kiinni. Näin ollen säiliö on helppo puhdistaa kostealla liinalla. - non-stick-pinnoite sisäpuolella -eristetty ulkokuori -sähköjohdoton säiliö, jota on helppo siirtää paikasta toiseen -kantokahva, josta saa pitävän otteen -läpinäkyvä kansi, jossa on tukeva kumitiiviste -väri: musta -hoito-ohjeet: Älä koskaan upota vaahdotinta veteen tai puhdista sitä juoksevan veden alla. Puhdista ainoastaan puhtaalla kostealla liinalla tai talouspaperilla.

€ 39,95

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussi Gourmet Intense 1 x 4, 80 pss

Melitta Gourmet Intense tarjoaa vahvan kahvinautinnon ja täyteläisen aromien kirjon. Tiheähuokoinen Aromamax takaa kahville pitkän suodatusajan ja tuo esiin kahvin kaikki maut. Melitta Aromapor PLUS tehostaa tämän 800 erilaista aromia sisältävän kahviöljyn läpäisyä suodattimen läpi ja takaa makunystyröitä hivelevän kahvinautinnon. Suodatinpussissa on erittäin tiivis tuplasauma. Pakkaus: Sisältää 80 suodatinpussia.

€ 2,59

Lisätietoa...

504
Product
 

Dolce gusto Nescafe Dolce Gusto Lungo kahvikapselit, 16 annosta

Nescafé Dolce Gusto Lungo tarjoaa voimakkaan ja aromaattisen kupin kahvia samettisella kerroksella cremaa. "Pitkä kahvi" Lungo on "pidennetty" espresso, joka tarjoaa ainutlaatuisen kahvielämyksen. Paketti sisältää 16 kapselia. Kapselit sopivaksi ainostaan Dolce Gusto-koneisiin.

€ 7,31

Lisätietoa...

504
Product
 

Dolce gusto Nescafe Dolce Gusto Nesquik, 16 annosta

Nauti Dolce Guston kuuluisasta, herkullisesta ja lämpimästä Nesquik suklaajuomasta silloin kun sinä haluat. Sen herkullinen suklaan maku sopii koko perheelle. Paketti sisältää 16 kapselia.

€ 5,93

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussi 100, valkaisematon, 40 kpl

Tarjous uusille asiakkaille, 0€ ! Melitta suodatinpussi 100, valkaisematon, 40 kpl för

€ 0,74

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussit 102, valkoinen, 80 kpl

Tarjous uusille asiakkaille, 0€ ! Melitta suodatinpussit 102, valkoinen, 80 kpl för

€ 1,98

Lisätietoa...

504
Product
 

Tassimo Gevalia Tassimo Espresso kahvikapselit, 16 annosta

Gevalia Tassimo espresso on hyvin tasapainoinen, voimakas ja runsas espresso, jossa kinuskin sävyjä ja pitkä jälkimaku. 60 % espressopavuista tulee Rainforest Alliance-sertifioiduilta maatiloilta. Paketti sisältää 16 kapselia.

€ 7,35

Lisätietoa...

504
Product
 

Tassimo Gevalia Tassimo Cappuccino kahvikapselit, 8 annosta

Gevalia Tassimo Cappuccino kahvikapselit ovat täydellinen yhdistelmä espressoa ja maitoa. 60 % espressopavuista tulee Rainforest Alliance-sertifioiduilta maatiloilta. Ihana yhdistelmä voimakasta espressoa ja maitoa, jotka luovat sinulle herkullisen cappuccinon ilmavalla vaahdolla.

€ 7,35

Lisätietoa...

504
Product
 

Italico Italico maidonvaahdotin, valkoinen

Tehokas maidonvaahdotin, jolla vaahdotat jopa 3 dl maitoa kerrallaan. Se vaahdottaa yhtä tehokkaasti sekä kylmää että kuumaa vaahtoa ja on siksi ihanteellinen useille juomille kuten cappuccino, latte, macchiato, kaakao ja pirtelö. Se on kätevä käyttää ja voit hyvin liikkua sen kanssa, sillä itse säiliössä ei ole sähköjohtoa. Hyvän eristävän kuorensa ansiosta ulkokuori ei koskaan tule kuumaksi, ja sisäpinnalla on pinnoite, johon maito ei tartu kiinni. Näin ollen säiliö on helppo puhdistaa kostealla liinalla. -non-stick-pinnoite sisäpuolella -eristetty ulkokuori -sähköjohdoton säiliö, jota on helppo siirtää paikasta toiseen -kantokahva, josta saa pitävän otteen -läpinäkyvä kansi, jossa on tukeva kumitiiviste -väri: valkoinen -hoito-ohjeet: Älä koskaan upota vaahdotinta veteen tai puhdista sitä juoksevan veden alla. Puhdista ainoastaan puhtaalla kostealla liinalla tai talouspaperilla.

€ 39,95

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussit 1 x 4, valkoinen, 80 kpl

Melitta alkuperäinen suodatinpussi on rei'itetty pienillä reiillä (aromiaukot), joiden avulla kahvi hauduttuu juuri täydellisellä nopeudella. Kaikki aromit tulevat mukana kahvikuppiin, kun kitkerät ainesosat jäävät poroihin. Melitta suodatinpussit valmistetaan pohjoismaisesta paperimassasta. Suodatinpussit eivät sisällä kierrätettyjä materiaaleja. Reunat käsitellään mekaanisesti, joten liimaa tai muita sideaineita ei käytetä. Valkoiset suodatinpussit valkaistaan happivalkaisumenetelmällä. Suodatinpussit ovat Joutsen- ja FSC-merkittyjä (Forest Stewardship Council) - luonnon parhaaksi. Pakkaus: Sisältää 80 suodatinpussia.

€ 2,17

Lisätietoa...

504
Product
 

Dolce gusto Nescafe Dolce Gusto Café Au Lait kahvikapselit, 16 annosta

Aloita päiväsi parhaalla tavalla - Nescafé Dolce Guston Café au Lait kanssa. Herkullinen aamupalakahvi vaahtoavan kuumalla maidolla aamulla nautittavaksi. Paketti sisältää 16 kapselia.

€ 5,93

Lisätietoa...

504
Product
 

Lavazza Lavazza Espresso Delizioso kahvikapselit, 16 annosta

Tämä kahvikapseli on tasapainoinen sekoitus hapokkaita Arabicapapuja Brasiliasta ja makeampia papuja Intiasta. Mieto paahtaminen tuo hyvin esiin täyteläisen maun makealla jälkimaulla ja erottuvalla aromilla. Aito, täyteläinen ja aromaattinen espresso. Merkki: Lavazza Delizioso  kahvikapselit, 16 kpl. Sopivat Electrolux Mio Modo kahvikoneisiin, Favola Cappucino, Favola Plus ja Favola Easy. Sekoitus 100 % Arabicaa. Aromikkuus 4 (5) Täyteläisyys 3 (5) Voimakkuus 3.5 (5). Sopii espressoksi, latteksi ja cappuccinoksi.

€ 7,92

Lisätietoa...

504
Product
 

Dolce gusto Dolce Gusto Caffe Grand Intenso kahvikapselit, 16 annosta

Grande Intenso on jopa voimakkaampi kuin Grande Caffè Crema. Aloita päivä herkullisella ja tummapaahdetulla kahvilla, joka on valmistettu Arabicapavuista. Nauti sen runsaasta mausta ja kullanruskeasta cremasta, joka saa makunystyräsi heräämään! Pakkaus sisältää 16 kahvikapselia.

€ 5,93

Lisätietoa...

504
Product
 

Melitta Melitta suodatinpussi Gourmet 1 x 4, 80 kpl

Innovatiivisen suunnittelun ansiosta, myös 800 erilaista aromia sisältävä kahviöljy läpäisee Melitta Gourmet Arom-suodattimen ja antaa kahville entistäkin täyteläisemmän maun. Korkealaatuinen puhtaus, kulutuskestävyys ja suodatuskyky. Pakkaus: Sisältää 80 suodatinpussia.

€ 2,59

Lisätietoa...

504
Product
 

Italico Italico Lungo, kahvikapselit, 30 kpl

Italicon ainutlaatuiset kahvikapselit valmistetaan Italiassa. Siellä paahdetaan huolella kahvipavuista parhaimmat ja tuloksena syntyy aito aromikas italialainen kahvi. Pussi sisältää 30 kertakäyttöistä kapselia, jotka on pakattu huolellisesti hyvän maun säilyttämiseksi. Näin voit nauttia jokaisesta kupillisesta. Säilytä puhtaassa ja kuivassa paikassa.-Merkki: Italico Lungo kahvikapselit, 30 kpl-sopivat Italicon Mivita ja Bonita kapselikeittimiin-papusekoitus, 60% Robusta ja 40% Arabica-vahvuus 7-aromikkuus 7-hapokkuus 5-sopii espressoksi, lungoksi ja cappuccinoksi

€ 9,90

Lisätietoa...

504
Product
 

Tassimo Gevalia Tassimo Keskipaahto kahvikapselit, 16 annosta

Tassimo tarjoaa kahvielämyksen kätevässä muodossa. Keskipaahto on tasapainoinen ja tyypillinen Gevalia kahvi: ihana aromi ja hieman hapokas jälkimaku. Se koostuu 65 prosenttisesti Arabicapavuista viljelmiltä, jotka ovat Rainforest Aliance-sertifioituja. Pakkaus sisältää 16 kahvikapselia.

€ 7,35

Lisätietoa...

504
Product
 

Lavazza Lavazza Espresso Appassionatamente kahvikapselit, 16 annosta

Lavazza kahvikapselit sisältävät espressosekoituksen, joka sopii kaikille, jotka haluavat aidon italialaisen kahvin maun ja aromit. Sekoitus koostuu brasilialaisista pavuista, jotka sekoitetaan hieman makeampien papujen kanssa Intiasta. Kahvi on hieman tummempaa paahtoa, josta nousee esiin hieman savuinen luonne ja häivähdys karamellia. Merkki: Lavazza Appassionatamente kahvikapselit, 16 kpl. Sopii Electrolux Mio Modo kahvikoneisiin, Favola Cappucino, Favola Plus ja Favola Easy. Papusekoitus, 100% Arabicaa. Aromikkuus 4 (5) Täyteläisyys 4 (5) Voimakkuus 5 (5), sopii espressoksi, latteksi ja cappuccinoksi.

€ 7,92

Lisätietoa...

504
Product
 

Tassimo Gevalia Tassimo Latte Macchiato kahvikapselit, 8 annosta

Gevalia Tassimo Latte Macchiato kahvikapselit tarjoavat tasapainoisen yhdistelmän vahvaa espressoa sekä maitoa. Herkullinen vaahto kruunaa kolmekerroksisen Macchiaton. 60 % pavuista tulee Rainforest Alliance-sertifioiduilta maatiloilta. Pakkauksessa 8 kapselia.

€ 8,49

Lisätietoa...

504
Product
 

Tassimo Gevalia Tassimo tumma paahto kahvikapselit, 16 annosta

Gevalia Tassimo on tummapaahdettu ja erittäin täyteläinen kahvi, jossa herkullinen jälkimaku. Kahvi koostuu 70 %:sti pavuista, jotka tulevat Rainforest Alliance-sertifioidulta maatiloilta. Kahvissa on ihanan voimakas tuoksu. Paketissa 16 kahvikapselia.

€ 7,35

Lisätietoa...

504
Product