Vileda Vileda multi 40 kertakäyttöhanskat

Vileda® talous- ja kertakäyttökäsineet suojaavat käsien herkkää ihoa tehdessäsi taloustöitä. Multi-kertakäyttökäsine on joustava ja kestävä ja takaa hyvän otteen. Käsineen allergiariski on matala, koska siinä ei ole käteen laittamista helpottavaa jauhetta. Jauheettomassa käsineessä lateksiproteiinit eivät siirry yhtä helposti iholle. Valmistettu 100% lateksista.

€ 8,95

Lisätietoa...

Muut siivoustuotteet,Siivoushansikkaat
Product
 

Dolce gusto Nescafe Dolce Gusto Café Au Lait kahvikapselit, 16 annosta

Aloita päiväsi parhaalla tavalla - Nescafé Dolce Guston Café au Lait kanssa. Herkullinen aamupalakahvi vaahtoavan kuumalla maidolla aamulla nautittavaksi. Paketti sisältää 16 kapselia.

€ 5,93

Lisätietoa...

Kahvi kahvikoneet,Livsmedel,DOLCE GUSTO
Product
 

Dolce gusto Dolce Gusto Ristretto Barista kahvikapselit, 16 annosta

Tunne olevasi italialainen barista ja nauti täyteläisestä ja tasapainoisesta espressosta, jossa on poikkeuksellisen voimakas maku. Runsas ja samettinen crema sekä herkullinen jälkimaku. Kahvinystäville, jotka mielummin juovat italialaista kahvia. Pakkaus sisältää 16 kahvikapselia.

€ 5,93

Lisätietoa...

Livsmedel,DOLCE GUSTO
Product
 

Chicco Chicco tutti tuttipulloon Step3, 6M

Tutti Step-Up tuttipulloon kuudesta kuukaudesta ylöspäin. Tutti, joka takaa, että se on aina täynnä maitoa vähentäen riskiä sille, että vauva nielee ilmaa. Fast Flow. Kuudesta kuukaudesta ylöspäin Materiaali: Erittäin pehmeä silikoni

€ 9,09

Lisätietoa...

Hus och hem,Tuttipullot ja mukit
Product
 

Gillette Gillette Mach3, 4 pakkaus partakoneen terä

4 kpl pakkaus Gillette Mach3-partateriä, Gilletten mullistava, 3-teräjärjestelmään perustuva partaterä. Patentoitu liukupinta varmistaa laadukkaan parranajon tuloksen ja vähentää ihoärsytystä. Sopii kaikkiin partahöyliin, joissa on Mach3-kiinnike, myös Mach3 Power- ja Mach3 Turbo -höyliin.Gilleten suosituilla terillä paras mahdollinen tulos.

€ 10,49

Lisätietoa...

Partaterät ja höylät,Henkilökohtainen hygienia,Top Blad
Product
 

Emerio Emerio hiomakivet, 2 pakkaus

Emerio Emerio hiomakivet, 2-pakkaus

€ 10,45

Lisätietoa...

Henkilökohtainen hygienia
Product
 

NILFISK Pölypussit, mikrokuitu, 3kpl.

NILFISK Pölypussit, mikrokuitu, 3kpl.

€ 39,95

Lisätietoa...

Pölypussit
Product
 

BSH Moottorisuodattimen

Pestävä mikrosuodatin/moottorisuodatin

€ 5,46

Lisätietoa...

Suodattimet
Product
 

Premium Huonekaluharja, 32mm

Premium Huonekaluharja, 32mm

€ 5,95

Lisätietoa...

Suulakkeet
Product
 

ROYALTY LINE Veitsisarja, 3 osaa, ROYALTY LINE

Sarjassa kolme veistä: tyylikäs muotoilu, ergonomiset kahvat ja tarttumattomaksi pinnoitettu terä.Antibakteerinen pintakäsittely pitää veitset raikkaina pidempään. Sarja sisältää kokkiveitsen, leipäveitsen ja vihannesveitsi.

€ 69,95

Lisätietoa...

Veitset,Kampanjatuotteet
Product
 

Kopiopaperi Color Copy, A3 100g, rei’ittämätön, 500 sivua

A3 Kopiopaperi Color Copy 100 g, rei’ittämätön, päällystämätöntä erikoispaperia ainutlaatuisilla ominaisuuksilla, joiden ansiosta saat aikaan ensiluokkaisen tuloksen kaikissa tulostimissa. Sen erityinen pinta takaa täydellisen kuvan terävillä ääriviivoilla. ISO 9706 standardin mukainen kestävyys. Täyttää FSC-merkinnän vaatimukset.

€ 21,45

Lisätietoa...

Konttoritarvikkeet,Kopiointipaperit
Product
 

Tork Tork, mieto nestesaippua, 1l

Mieto käsisaippua Torkilta, joka puhdistaa ja parantaa ihoa. Saanut EU:n ympäristömerkin. Dermatologisesti testattu. Suljettu täyttöpullo kertakäyttöpumpulla optimaaliseen hygieniaan ja helppoon täyttöön. Sisältää 1000 ml. Avaamaton pullo säilyy 5 vuotta. Parasta ennen-päiväys on 12 kuukautta siitä, kun pakkaus on avattu.

€ 12,70

Lisätietoa...

Muut siivoustuotteet
Product
 

HP HP X9000 OMEN Pelihiiri

HP X9000 OMEN hiirellä voit liikkua ennalta-arvaamattomissa käytävissä, halkoa petollisia maastoja ja lentää virtuaalisen avaruuden läpi salaman nopeasti täydellisellä tarkkuudella. Saat täyden hallinnan 400–8 200 dpi laserjäljityksen avulla. Säätämällä herkkyyttä kahdeksan tason välillä pelin keskellä voit siirtyä tarkasta tähtäyksestä nopeisiin liikkeisiin keskeyttämättä peliä. Mukauta hiirtä omiin strategisiin tarpeisiisi kuudella ohjelmoitavalla painikkeella, joihin kuuluvat vasen ja oikea painike, DPI -herkkyys, rullaus ja kaksinkertaiset peukalopainikkeet. Mukavuus on tärkeää, kun olet keskittynyt kilpailijoidesi kukistamiseen. Muoto on mukautettu mukavaksi oikealle kädelle ja kaikki ohjausobjektit ovat strategisesti sijoitettu nopeaa käyttöä varten.

€ 57,95

Lisätietoa...

Gaming,Tietokonetarvikkeet
Product
 

HP 50 x 76 mm 290 g m² 20 ark HP Sprocket fotopapper

HP 50 x 76 mm 290 g/m² 20 ark HP Sprocket fotopapper

€ 16,85

Lisätietoa...

Valokuvapaperit
Product
 

SANDISK SanDisk Ultra Micro SDHC 16GB

Sandisk Ultra -muistikortit on rakennettu kovien haasteiden ratkaisemiseksi. Muistikortti kestää altistumisen kosteudelle, iskuille, lämpötilojen vaihtelulle ja röntgensäteille. Siirtonopeus on jopa 98 Mt / s.

€ 7,85

Lisätietoa...

Muistikortit,Elektroniikka,Muistikortit
Product
 

Toppits Toppits Foliovuoka 5 dl, 8 kpl

Toppits foliovuoat helpottavat askareita keittiössä. Valmista ruoka, pakasta, lämmitä ja tarjoile.

€ 2,69

Lisätietoa...

Folio,Muut
Product
 

Star Trading KUB E27 lampunpidin 9x9cm, valkoinen

Valkoinen lampunpidin virrankatkaisijalla sisäkäyttöön. Mitat: 9 x 9 x 9 cm Liitäntäkaapeli: 1,8m, 230V AC. Lamppu: 1 kpl E27, ei tule mukana.

€ 17,97

Lisätietoa...

Muut,Valaistus
Product