Uhlsport Säärisuojat Super Lite Plus Musta Vihreä Valkoinen

Kevyet ja mukavat säärisuojat Uhlsportilta. Suojan sisäpuoli on valmistettu EVA -vaahtomuovista ja myös Uhlsportin Air Cushioning zonella, mikä vaimentaa suojiin kohdistuvat iskut. Suojissa on myös elastiset remmit, jotta suojat pysyvät paikallaan.

€ 10.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Vihreä
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Pro Flex Valkoinen Turkoosi Keltainen

Suojien etupuoli on valmistettu kestävästä ja kovasta materiaalista, mikä pitää sääresi suojassa. Suojien sisäpuolella käytetään pehmeää EVA-materiaalia sekä Uhlsportin Air Cushioning-alueita, jotka tarjoavat yhdessä tuovat erinomaista iskunvaimennusta. Lisäksi suojat hengittävät tehokkaasti ollen näin mukavat jaloissa. Suojien mukana tulevat kompressiosukat, mitkä pitävät suojat paikoillaan. Sukat on valmistettu hengittävästä materiaalista.

€ 14.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Hopea
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Ultimate Sininen Keltainen Valkoinen

Suojien etupuoli on valmistettu kestävästä sekä laadukkaasta PP-materiaalista, mikä pitää sääresi suojassa. Suojien sisäpuolella käytetään pehmeää EVA-materiaalia sekä Uhlsportin Air Cushioning-alueita, jotka tarjoavat yhdessä tuovat erinomaista iskunvaimennusta. Lisäksi suojat hengittävät tehokkaasti ollen näin mukavat jaloissa. Suojien mukana tulevat kompressiosukat, mitkä pitävät suojat paikoillaan. Sukat on valmistettu hengittävästä materiaalista.

€ 16.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Sininen
Product
 

Uhlsport Säärisuojat Sockshield Lite 2.0 Turkoosi Musta

Turvallinen ja suojaava säärisuoja Uhlsportilta. Kova kuori ulkopuolella ja pehmeä EVA -vaahtomuovi sisäpuolella takaavat, että suoja on sekä tukeva että mukava. Jotta suoja istuisi jalkaasi mahdollisimman hyvin, on siihen asennettu myös Flex-uria. Suojien mukana tulevat kompessiosukat joiden sisään suojat voi asettaa. Näin suojat pysyvät varmasti paikallaan.

€ 23.00

Lisätietoa...

Säärisuojat Uhlsport Sininen
Product