Masajo Jaksamisjuoma 500g 22,90€(45,80€ kg)

MASAJO Jaksamisjuoma - kotimainen vuoden 2018 urheiluvalmiste. Palkinnon voittanut energia-, palautus ja urheilujuomajauhe! Jaksamisjuoma sisältää Masajon Intiaanisokeria (täysruokosokeri), laadukasta ruususuolaa ja luontaisia aromeja kuten inkivääriä. Lisäksi GingerMACA-makuvaihtoehto sisältää Maca-superfoodia. Jaksamisjuoma on kymmenen vuoden kehitystyön tulos. Parhaaksi urheilujuomaksi kehuttu juoma. Jaksamisjuoma soveltuu erinomaisesti myös työelämään ja perusjaksamiseen. Nyt on aika unohtaa epäterveelliset energiajuomat, Masajo on vuoden 2018 urheiluvalmiste. Andien 1000-vuotiset tehoaineet Inkojen aikaan Chasqui (kuvassa) oli sitkeä ja kovakuntoinen viestinviejä. Hän kohtasi vuoria, viidakkoa ja ankaraa säätä. Chasqui vastaa nykypäivän huippu-urheilijaa.

€ 22.90

Lisätietoa...

Kestävyysurheilu
Product
 

Dominus Refectio Appelsiini 1,17Kg 34,90€(29,80€ kg)

Appelsiininmakuinen proteiini-aminohappo-hiilihydraatti-vitamiini-mineraalijauhe REFECTIO -palautusjuomavalmisteessa yhdistyvät tutkitusti tehokkaat aktiiviaineet ja herkullinen maku ilman keinotekoisia makuaineita. Tuotteen ultranopeasti imeytyvä proteiini-aminohappo-hiilihydraattimatriisi kiihdyttää ennennäkemättömän voimakkaasti kuormituksen jälkeistä palautumista. REFECTIO sisältää lisäksi magnesiumia, sinkkiä, kaliumia, kromia sekä C- ja D-vitamiineja. Tuote ei sisällä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita, aromeita tai väriaineita. Liukenee helposti nesteeseen. Laktoositon ja gluteeniton.

€ 34.90

Lisätietoa...

Kestävyysurheilu
Product
 

Masajo Jaksamisjuoma 180g(58,33€ kg)

Kymmenen vuoden kehitystyön tulos, parhaaksi urheilujuomaksi kehuttu juoma. Jaksamisjuoma Jaksamisjuoma soveltuu nautittavaksi ennen fyysistä suoritusta, sen aikana ja sen jälkeen. Maratoonarit aloittavat käytön jo viikkoa aikaisemmin tankatakseen tasapainoisen mineraalilatauksen. Suorituksen aikana suosittelemme tuplaamaan veden määrän. Palautumisessa tehon huomaa jo 10 minuutissa. Juoma soveltuu erinomaisesti myös toimistotyöläisen ja opiskelijan energian saantiin. Juhlajuoman saa tekemällä sekoituksen kaksi tuntia ennen tarjoilua, jolloin vaniljan täyteläinen maku tulee herkullisesti esiin. erinomaisesti myös työelämään ja perus jaksamiseen. Kuninkaallinen viestinviejä Inkojen aikaan Chasqui oli sitkeä ja kovakuntoinen viestinviejä. Hän kohtasi vuoria, viidakkoa ja ankaraa säätä. Chasqui vastaa nykypäivän huippu-urheilijaa.

€ 10.50

Lisätietoa...

Kestävyysurheilu
Product