Self Ripped Burn 120 kaps. (0,22€ kaps.)

Ripped Burn on tuote, joka auttaa pääsemään eroon ei toivotusta rasvasta. Se yhdistää tehokkaimmat aineosat antamaan pitkäkestoista energiaa ja polttamaan rasvaa. Ripped Burnin korkealaatuiset aineosat yhdessä liikunnan ja ruokavalion kanssa lisää merkittävästi rasvan poistoa.Tuote on ainutlaatuinen , koska se lisää aineenvaihduntaa niin, että poltat enemmän kaloreita rasvasta etkä lihaksista. Voidaan käyttää antamaan lisäenergiaa päivän aikana. Nopeavaikutteinen ja tehokas. Aineosat / per 4 kaps.: Yerbalec™ Yerba mate uute 600 mg Inositoli 400 mg Koliinibitartraatti 400 mg Kofeiini 300 mg Pentacolin™ Coleus forskohili uute 300 mg Tee uute 200 mg Ruusujuuri uute 200 mg Vihreä tee 160 mg, joista EGCG 120 mg Chili uute 100 mg Helostem™ Amaranthussiemenet uute 100 mg Vihreä kahvipapu uute 50 mg Wakame tiiviste uute 40 mg paakkuuntumisestoaineet (E460, E551) Mustapippuri uute 8 mg Vit B6 4 mg 200%* Foolihappo 200 mcg 100%*

€ 25.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Supermass Nutrition Pro Meal Ateriankorvike 1Kg (29,90€ kg)

PRO-MEAL on herkullinen ja helppo vaihtoehto kokonaisen aterian valmistamiselle. PRO-MEAL:in huippulaadukas proteiini antaa kehollesi tarvittavat rakennusaineet, jotta se voi palautua ja vahvistua. PRO-MEAL sisältää myös matalan glykeemisen indeksin hiilihydraatteja kaurasta, kuitua, probiootteja sekä hyvälaatuisia rasvoja kuten omega-3 -rasvahapot sekä MCT-öljy. PRO-MEAL sisältää myös kokonaisvaltaisen sekoituksen vihanneksia ja hedelmiä sekä 19 lisättyä vitamiinia ja mineraalia tukemaan terveyttäsi ja pitämään sinut parhaimmillasi. Makuvaihtoehdot: Suklaakeksi, sitruunajogurtti, trooppinen mango ja kaakao.

€ 29.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Supermass Nutrion Pro Burn 180 kaps. (0,17€ kaps.)

PRO BURN sisältää laajan skaalan erilaisia rasvanpolttoa kiihdyttäviä ainesosia, jotka mm. lisäävät elimistön lämmöntuottoa, kiihdyttävät aineenvaihduntaa, tehostavat olemassaolevien rasvavarantojen käyttöä energiaksi ja hillitsevät näläntunnetta. Lisäksi PRO BURN:illa on vahva piristävä vaikutus, joten se on erinomainen valmiste torjumaan dieetin aiheuttamaa väsymystä ja lisäämään treenitehoa. Tuote sisältää Higenaminea.

€ 30.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Self Waterloss 120 kaps. (0,17€ kaps.)

Erityisen tiukkaan kuntoon päästäessä haluamme eroon kehon nestepitoisuudesta. Esimerkiksi ennen punnitusta kehonrakennusurheilijat haluavat päästä painoluokkaan, sekä esittämään mahdollisimman kuivaa ja kovaa fysiikkaa. Waterloss sisältää kuutta erilaista komponenttia, jotka kaikki edistävät kehon puhdistamitoimintoja ja tehostavat ruoansulatusta. Tuote on tarkoitettu painonpudotukseen, kiinteytykseen tai entistä kovemman ja kivisemmän fysiikan saavuttamisen tukemiseksi. Aineosat / per 6 kaps.: Viikunakaktus uute 1500 mg Voikukka uute (200:1) 852 mg Vadelmauute 690 mg Palsamiköynnös uute 510 mg Yerba mate uute 372 mg Sianpuolukka-uute 276 mg paakkuuntumisenestoaineet (E460, E551) Kapseli (liivate, värit: E120, E172, E171, E131)

€ 20.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Self Synerlin 120 tabl (0,17€ tabl).

Synerliini pitää sinut pirteänä ja aktiivisena läpi kovan dietin, kiitos kofeiinin ja vihreän teen. Tuote sisältää ruuansulatusta ja painonhallintaa tukevaa pentacoliinia. Coleus Forskohli vahvistaa ja laajentaa ruuansulatusta. Coleus Forskohli lisää kehon välittäjäaineiden tasoja, joilla on keskeinen rooli rasva-aineenvaihdunnassa ja hormonitasapainossa. Käytä ennen treeniä antamaan motivaatiota ja tehoja treeniin. Nopeavaikutteinen ja tehokas. Aineosat / per 2 tbl.: Pentacolin™ 500 mg Kofeiini 250 mg Vihreä tee uute 250 mg, josta EGCG 150 mg paakkuuntumisenestoaineet (E551), sidosaineet (E460, E470b)

€ 20.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

Self Fit'n Fast 120 kaps. Vadelma (0,18€ kaps.)

Ravintolisä kaikille jotka haluavat, jotka haluavat lisätä kalorien palamista, riippumatta urheileeko vai ei. Tuote saa tämän aikaan lisäämällä elimistön lämmöntuottoa myös levossa, jolloin rasvaa muuttuu energiaksi ja kehon lämmöksi enenemässä määrin. Tämä edesauttaa kehon energiantuottojärjestelmien siirtymistä suuremmalle vaihteelle, jolloin suurempi rasvamäärä pakkautuu mitokondrioon muuttuakseen lämmöksi. Jos kehosi lämpötila nousee yhden asteen verran, kaloreita palaa 15 % enemmän. Tämä tarkoittaa sitä esimerksiksi sitä, että kävely kuluttaisi kaloreita saman verran kun paikallaan istuminen tuotetta käytettäessä.

€ 21.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product
 

SELF Carbo Fat Burn 120 kaps. (0,16€ kaps.)

Carbo Fat Burn Carbo Fat Burn tuotteen ainesosat sitovat rasvaa sekä hiilihydraatteja. Tuote estää hillihydraattien muodostumista rasvaksi sekä auttaa kehoa polttamaan rasvaa. Tuote ei sisällä keskushermostoon vaikuttavia stimulantteja. Tuote sopii päivttäiseen käyttöön ja suositellaan nautittavaksi ennen jokaista ateriaa. Annostus: 1-3 kapselia ennen ruokailua Tuote ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Kofeiiniton.

€ 18.90

Lisätietoa...

Rasvanpoltto ja painonhallinta
Product