Kari Traa Frigg Bra * Ilmainen Toimitus *

Erinomaiset Kari Traa urheilurintaliivit kovaan treeniin. Urheiluliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla. Näissä urheiluliiveissä voit tuntea olosi koko ajan erittäin miellyttäväksi ja ne tukevat varmasti koko treenin ajan. Rintaliivit istuvat täydellisesti. Leveät, pehmustetut ja säädettävät olkaimet, pehmeä resorinauha rintojen alla parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Voit valita avoimen selän tai racerback-selän. Älä ohita näitä tyylikkäitä Kari Traa urheiluliivejä.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Kari Traa
Product
 

Calida Feminine Air Soft BH * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Calida rintaliivit luovat uskomattoman hienon ja miellyttävän alusasulookin. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja sileästä MicroModal® -materiaalista ja viskoosista ja niissä on pääntiessä läpikuultavaa tylliä, joka luo naisellisen vaikutelman. Materiaali säilyttää muotonsa ja mukautuu lämpötilaan. Säädettävät olkaimet, sileä nauha rintojen alla ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä look yhdistämällä rintaliiveihin Calida Feminine Air -sarjan alushousut.Koko-opas:XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

€ 62.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calida
Product
 

Calida Feminine Air T shirt BH * Ilmainen Toimitus *

Calida Feminine Air -sarjan t-paitaliivit tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Kaarituellisten liivien kupit on valmistettu spacer-materiaalista, joka hengittää ja tukee rintoja hyvin. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Rintaliivien design on tyylikäs ja naisellinen ja niihin kannattaa yhdistää saman sarjan matchaavat alushousut täydellisen ja joka tilaisuuteen sopivan setin luomiseksi.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calida
Product
 

Sloggi Ever Fresh WHP * Ilmainen Toimitus *

Sloggi rintaliivit luovat tyylikkään ja mukavan alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka hengittää, estää pahojen hajujen syntymistä ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selässä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Mahtavat rintaliivit joka tilaisuuteen kannattaa yhdistää Sloggi Ever Fresh alushousujen kanssa.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Ever Fresh P * Ilmainen Toimitus *

Hienot ja mukavat pehmeät Sloggi rintaliivit ovat uusi vaatekaapin suosikkisi. Kaarituettomissa rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka hengittää, estää pahojen hajujen syntymistä ja pitää olosi raikkaana taaten parhaan mahdollisen mukavuuden. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin Sloggi Ever Fresh alushousut.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Ever Fresh N * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Sloggi Ever Fresh rintaliivit istuvat mahtavan tuntuisesti koko päivän ja niiden design on hyvin moderni. Kauniissa rintaliiveissä on kolmionmuotoiset toppauksettomat kupit, joiden avulla luot upean kaula-aukon. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka hengittää, estää pahojen hajujen syntymistä ja pitää olosi raikkaana taaten ihanan olon aamusta iltaan. Kapeat säädettävät olkaimet, sileä resori rintojen alla ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydelliset rintaliivit arkeen. Kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi MOve Women Flow Light Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi mOve rintaliivitoppi istuu napakasti ylle. Kaarituettomat rintaliivit on valmistettu joustavasta ja pehmeästä materialista, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen ja sopii täydellisesti käytettäväksi treenaamiseen. Mahtavat urheiluliivit, joissa on kevyesti topatut kupit, leveät olkaimet, v-pääntie ja miellyttävän tuntuinen resori rintojen alla tuomassa lisätukea rinnoille. Sloggi mOve rintaliivitoppi yllä voit aina tuntea olosi varmaksi ja mukavaksi.

€ 34.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Blooming Florale WP * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Triumph rintaliivit luovat todella upean alusasulookin. RIntaliiveissä on Ergoline-kaarituet, jotka antavat rinnoille tukea ja muotoutuvat vartalosi muotojen mukaan. Muotoonprässätyissä kupeissa on kevyt toppaus ja ne on valmistettu spacer-materiaalista, joka hengittää ja luo rinnoille kauniin pyöreän muodon. Kuppeja koristaa kukallinen brodeeraus, joka luo naisellisen vaikutelman. Kuppien välissä kaunis koruyksityiskohta. Säädettävät olkaimet, sileät sivukappaleet joustavasta tyllistä ja hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 84.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Florale by Triumph
Product
 

Blooming Florale W * Ilmainen Toimitus *

Ylelliset Florale by Triumph rintaliivit on kupeista koristeltu kauniilla brodeerauksella. Rintaliiveissä on Ergoline-kaarituet, jotka tukevat rintoja todella hyvin ja mukautuvat vartalosi muotoihin. Neliosaisissa kupeissa ei ole toppauksia, mutta ne muotoutuvat rintojesi muotoon ja luovat luonnollisen siluetin. Kuppien välissä on kaunis koruyksityiskohta. Säädettävät olkaimet, sileät sivukappaleet ja hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut eksklusiivisen alusasusetin luomiseksi.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Florale by Triumph
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch WP * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäiden Triumph rintaliivien kupeissa on satiiniyksityiskohtia, jotka luovat elegantin vaikutelman. Kaarituellisissa rintaliiveissä on 3D Breeze Foam -materiaalia kupeissa. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, luo niille kauniin pyöreän muodon ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, joten et tunne niitä lähes ollenkaan. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat todella miellyttävän tunteen koko päiväksi. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Triumph alushousut tyylikkään alusasusetin luomiseksi.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Triumph
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch P * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Triumph rintaliivit elegantilla designilla ja hienoilla satiiniyksityiskohdilla. Rintaliivien kupeissa on muotoilevaa 3D Breeze Foam -materiaalia. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, muotoilee niitä ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, jota et lähes edes tunne iholla. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Kapeat ja säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Pehmeät rintaliivit, joita tulet rakastamaan ylläsi sekä arjessa että juhlassa. Yhdistä rintaliiveihin Triumph Body Make-up Soft Touch -sarjan matchaavat alushousut.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Triumph
Product
 

Sloggi ZERO Feel Natural Top * Ilmainen Toimitus *

Pehmeä ja ihana Sloggi rintaliivitoppi. Valmistettu ohuesta ja kevyestä materiaalista. Saumaton resori rintojen alla, leveät olkaimet ja leveä selkäkappale tuovat lisämukavuutta. Kevyesti topatut kupit muotoilevat ja tukevat rintoja. Hieman korkeampi leikkaus pääntiessä. Liivit istuvat ihanasti ihoa vasten eikä niissä ole hankaavia lappuja tai muovi- tai metalliyksityiskohtia. Saumattomien reunojen ansiosta toppi ei näy vaatteiden alta. Erinomainen Sloggi rintaliivitoppi, jota ei kannata ohittaa!

€ 36.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Champion The Absolute Workout Bra 3 pakkaus * Ilmainen Toimitus *

Todella laadukkaat Champion urheiluliivit on valmistettu hengittävästä materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja pitää olosi kuivana ja raikkaana koko treenin ajan. Urheilurintaliivit istuvat napakasti ja miellyttävän tuntuisesti vartalolle ja tukevat rintoja. Pehmeä resori alareunassa rinnan alla tuo lisätukea ja tuntuu todella mukavalta. Uhreiluliiveissä on t-selkä, joten pystyt liikkumaan vapaasti ja helposti. Champion-logo koristaa topin rintaa. Täydelliset Champion liivit, joissa on helppo lähteä treenaamaan!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Champion Underwear
Product
 

Sloggi Ever Fresh Crop Top * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja uskomattoman ihana Sloggi rintaliivitoppi. Rintaliivitopin design on todella kaunis ja toppi on valmistettu ohuesta ja kevyestä materiaalista, joka hengittää sekä pitää ihon kuivana ja raikkaana. Tukeva resori rintojen alla tarjoaa lisätukea ja takaa parhaan mahdollisen mukavuuden. Rintaliiveissä on toppauksettomat kupit ja kapeat säädettävät olkaimet. Sloggi rintaliivitoppi istuu napakasti ja tuntuu mahtavalta ihoa vasten. Luo täydellinen kokonaisuus yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 21.95

Nettikauppa lisätietoa...

Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Triumph Sexy Angel Spotlight W02 * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Triumph rintaliivit luovat todella upean alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on toppauksettomat kupit, jotka mukautuvat täysin rintojen muotoihin. Kupit ovat läpikuultavaa tylliä ja koristeltu tyylikkäällä brodeerauksella. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä mahtava look yhdistelmällä rintaliiveihin saman Triumph Sexy Angel Spotlight -sarjan matchaavat alushousut.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Triumph
Product
 

Triumph Amourette Charm WP01 * Ilmainen Toimitus *

Triumph Amourette Charm rintaliivit upean ajattomalla designilla. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kauniit ja joustavat kevyesti topatut pitsikupit, jotka muotoilevat ja tukevat rintoja. Rintaliiveissä on sileää kupin yläosassa ja sivuilla sileää mikrokuitumateriaalia, joka luo elegantin vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Triumph
Product
 

Triumph Body Make Up Soft Touch P01 * Ilmainen Toimitus *

Ihanat pehmeät Triumph rintaliivit ovat uusi suosikkisi arjessa. Rintaliivien kupeissa on 3D Breeze Foam -materiaalia. Kevyt toppaus antaa rinnoille tukea ja antaa ihon hengittää. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa, ja kauniita satiiniyksityiskohtia upeana lisänä. Leveät sivukappaleet takaavat parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. Kapeat säädettävät olkaimet. Tämä liivitoppi on helppo pukea ja riisua yläkautta. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut täydellisen alusasukokonaisuuden luomiseksi.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Triumph
Product
 

Passionata Holala Plunge T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Passionata t-paitarintaliivit upealla pitsikuvioinnilla ja mahtavalla istuvuudella. Kaarituelliset rintaliivit tukevat kunnolla, vievät rintoja keskemmälle ja luovat upean kaula-aukon. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta myös ristiin. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella takaa täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin Passionata Holala -sarjan matchaavat alushousut todella upean alusasusetin luomiseksi.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Passionata
Product
 

Passionata Holala Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Passionata rintaliivit takaavat sinulle upean ja miellyttävän alusasulookin. Pehmeissä kaarituettomista rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Säädettävät olkaimet takaavat täydellisen istuvuuden. Rintaliivit on valmitettu kevyestä ja joustavasta materiaalista ja ne on helppo pukea ja riisua yläkautta. Nämä rintaliivit ovat täydelliset sekä arkeen että juhlaan. Yhdistä näihin upeisiin rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut täydellisen setin luomiseksi.

€ 38.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Passionata
Product
 

Passionata Holala Half Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat Passionata Holala sarjan rintaliivit, joita tulet varmasti rakastamaan! Matalaan leikatut kaarituelliset rintaliivit tukevat ja vievät rintoja keskemmälle. Rintaliivien kuvioitu pitsi on todella kaunis yksityiskohta designissa. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Täydennä upea alusvaatelook yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut!

€ 42.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Passionata
Product
 

Chantelle Absolute Invisible T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Chantelle t-paitaliiveillä luot uskomattoman kauniin alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on joustavat ja topatut kupit, jotka peittävät, muotoilevat ja tukevat rintoja. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu mahtavalta iholla. Rintaliiveissä on kahta sävyä, mikä on ihana pieni lisä designissa. Säädettävät olkaimet saa selkäpuolelta myös ristiin. Yhdistä rintaliiveihin yhteenkuuluvat alushousut täydellisen alusvaatesetin luomiseksi

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit olkaimettomat Chantelle rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä kauniiksi että mukavaksi. Rintaliiveissä on siletä ja kevyet topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Rintaliiveissä on silikoninauhat, jotka pitävät kupit paikoillaan koko päivän ajan. Klassinen hakaskiinnitys selässä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Täydelliset rintaliivit olkaimettomien toppien tai syvään uurrettujen mekkojen tai muiden vaatekappaleiden alle. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Push up Bra * Ilmainen Toimitus *

Pian haluat käyttää näitä Chantelle Absolute Invisible -sarjan rintaliivejä joka päivä! Push-up-rintaliiveissä on topatut kupit, jotka tukevat ja kohottavat rintoja ja luovat imartelevan kaula-aukon. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä. Rintaliiveissä on kahta sävyä, jotka luovat erittäin hienon vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä takaavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi lyömättömän upean alusvaatesetin.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Chantelle rintaliivit tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Pehmeät kaarituettomat rintaliivit kevyesti topatuilla kolmionmuotoisilla kupeilla tukevat rintoja ja tekevät kauniin kaula-aukon. Valmistettu pehmeästä ja sileästä korkealaatuisesta materiaalista. Rintaliiveissä on kaksi sävyä, jotka luovat elegantin vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi niin arkeen kuin juhlallisempiinkin tilaisuuksiin.

€ 57.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Miss Mary Cooling Molded Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituettomat Miss Mary rintaliivit on valmistettu joustavasta Keep Fresh -materiaalista, joka säilyttää raikkaan olon koko päivän ja antaa ihon hengittää. Muotoonprässätyt kupit kohottavat rintoja kauniisti ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Rintaliivien reunat eivät näy vaatteiden alta. Kauniita pitsiyksityiskohtia selässä ja dekolteen reunoilla. Suloinen rusetti koristeena kuppien välissä. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selässä. Ihanat kaarituettomat Miss Mary rintaliivit istuvat täydellisesti ja tuntuvat mukavilta aamusta iltaan. Näitä rintaliivejä ei kannata ohittaa tutustumatta!

€ 49.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Miss Mary of Sweden
Product
 

Miss Mary Cooling Molded Underwired Bra * Ilmainen Toimitus *

Erinomaiset kaarituelliset Miss Mary rintaliivit muotoonprässätyillä kupeilla, jotka auttavat kohottamaan rintoja ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Valmistettu joustavasta Keep Fresh -materiaalista, joka antaa ihon hengittää ja pitää olon kuivana ja raikkaana koko päivän ajan. Rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Kuppien välissä ja rintaliivien selkäpuolella on koristeena kaunista pitsiä ja edessä keskellä suloinen pieni rusetti. Lisäksi pitsikoristeita rintaliivien alareunassa ja säädettävissä olkaimissa. Rintaliivien alareuna on hieman korkeampi, mikä estää rintaliivien alareunaa rullaantumasta ylös ja tuo lisämukavuutta. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Raivaa alusvaatevalikoimaasi tilaa näille ihanille kaarituellisille Miss Mary rintaliiveille.

€ 49.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Miss Mary of Sweden
Product
 

Miss Mary Queen Underwired Bra * Ilmainen Toimitus *

Kaarituellisissa Miss Mary rintaliiveissä on kaksiosaiset kupit, joita koristaa erittäin kaunis kukikas pitsi. Kuppeja on vahvistettu mesh-materiaalilla, joka antaa rinnoille kauniin pyöreän muodon ja takaa napakan istuvuuden. Kuppien alaosassa on topattu kohotus, joka nostaa rintoja kauniisti ja antaa rinnoille kunnolla tukea. Korotettu alareuna edessä takaa, etteivät rintaliivit rullaannu ja tuo lisämukavuutta. Hieman leveämmät ja säädettävät olkaimet, hakaskiinnitys selässä sekä u-selkä. Erittäin ihanat kaarituelliset Miss Mary rintaliivit ovat pakollinen lisä vaatekaappiin!

€ 54.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Miss Mary of Sweden
Product
 

Miss Mary Summer Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit kaarituettomat Miss Mary rintaliivit kokokupeilla. Kaksiosaisissa kupeissa on koristeena kaunista pitsiä ja kupit antavat rinnoille kauniin muodon. Rintaliivien kupeissa on topatut sivutuet, jotka kulkevat ylös olkaimia pitkin ja antavat rinnoille lisätukea sekä pitävät ne tukevasti paikallaan. Kuppeja koristaa imarteleva guipure-brodeeraus, joka on pieni ihana lisä rintaliivien designissa. Hieman leveämmät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi, u-selkä elastisesta mesh-materiaalista sekä hakaskiinnitys selässä. Ihanat kaarituettomat Miss Mary rintaliivit, joita ei kannata jättää väliin!

€ 49.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Miss Mary of Sweden
Product
 

Miss Mary Grace Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot kaarituettomat Miss Mary rintaliivit toppauksettomilla kokokupeilla. Kaksiosaiset kupit on valmistettu hohtelevasta ja pehmeästä materiaalista. Kupeissa on koristeena joustavaa pitsiä, joka myötäilee rintojen muotoja ja tukee kunnolla. Rintaliiveissä on lisäksi kohottava toppaus kuppien alaosassa, joka nostaa rintoja kauniist. Pehmustetut ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Hakaskiinnitys selkäpuolella ja suloinen rusetti pääntiessä. Erittäin kupeat kaarituettomat Miss Mary rintaliivit, joita ei kannata ohittaa!

€ 49.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Miss Mary of Sweden
Product
 

Felina Conturelle Solid Softcup Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituelliset rintaliivit. Matala leikkaus auttaa luomaan imartelevan kaula-aukon. Conturelle by Felina rintaliivit istuvt todella hyvin. Upeat kaarituelliset rintaliivit kohottavat rintoja kauniisti ja tekevät niille kauniin pyöreän muodon. Säädettävät ja irrotettavat olkaimet. Kauniissa rintaliiveissä on kuppien välissä suloinen rusetti. Yhdistä rintaliivit saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Power Move Basics Spacer Bra * Ilmainen Toimitus *

Kaarituettomat Conturelle by Felina rintaliivit. Topatuissa saumattomissa kupeissa on sivuosat, jotka tukevat rintoja kunnolla. Erinomaiset urheilurintaliivit treenaamiseen. Kupit on valmistettu spacer-materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Rintaliiveihin on käytetty myös mesh-materiaalia, joka antaa kuivan ja raikkaan tunteen koko treenin ajaksi. Leveät ja säädettävät olkaimet parhaan mahdollisuuden mukavuuden takaamiseksi ja yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Napakka istuvuus ja rintojen alla resori, joka antaa lisätukea. Olkaimet voi laittaa ristiin selkäpuolelta. Upeat urheilurintaliivit, joita sinun ei kannata jättää välistä!

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Fame Spacer Bra With Wire 807819 * Ilmainen Toimitus *

Elegantit kaarituelliset Conturelle by Felina -rintaliivit. Rintaliivit on valmistettu jacquard-kankaasta ja ne istuvat täydellisesti. Rintaliiveissä on topatut ja saumattomat spacer-materiaalista valmistetut kupit, jotka antavat ihon hengittää. Rintaliivit muotoilevat ja kohottavat rintoja kauniisti ja luovat kauniin dekolteen. Säädettävät olkaimet voi kiinnittää myös halterneck-malliin niskan taakse. Näistä rintaliiveistä tulee uusi suosikkialusvaatteesi.

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Fame Spacer Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Kaarituelliset Conturelle by Felina -rintaliivit. Rintaliivit on valmistettu spacer-materiaalista, joka antaa ihon hengittää ja muotoilee rintoja kevyesti. Saumattomat ja topatut kupit antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja istuvat ihanasti iholle. Kauniit rintaliivit on valmistettu kauniisti kuvioidusta jacquard-kankaasta. Rintaliivit kohottavat rintoja ja istuvat täydellisesti. Säädettävät olkaimet ja u-selkä. Näistä rintaliiveistä tulee arkivaatekaappisi uusi ykkönen!Yhdistä rintaliivit Fame-sarjan matchaaviin alushousuihin luodaksesi täydellisen lookin.

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle ViVa Spacer Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Kaarituelliset Conturelle by Felina -rintaliivit. Rintaliivien kupit on valmistettu spacer-materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Rintaliiveissä on topatut saumattomat kupit, jotka ympäröivät rintoja miellyttävän tuntuisesti ja antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Rintaliiveissä käytetty mesh-materiaali ja pitsi luovat tyylikkään lookin ja sopivat mainiosti hieman hienompiinkiin tilaisuuksiin. Täydellinen istuvuus, yksinkertainen hakaskiinnitys selässä ja erinomainen mukavuus. Näitä Felina Conturelle -rintaliivejä tulet varmasti rakastamaan!

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Solid Memory Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat topatut ja kaarituelliset Conturelle by Felina -rintaliivit. Saumattomissa kupeissa on muotoutuva "memory form" -ominaisuus, joka antaa rinnoille kauniin pyöreän muodon ja takaa täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Nämä rintaliivit eivät näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Näissä Felina Conturelle -rintaliiveissä tunnet olosi aina mukavaksi ja upeaksi. Hakaskiinnitys selässä ja säädettävät olkaimet.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Pure Feeling Spacer Bra Wire * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät kaarituelliset spacer-materiaalista valmistetut Conturelle by Felina -rintaliivit. Saumattomat topatut kupit antavat ihon hengittää, tukevat rintoja kunnolla ja istuvat miellyttävästi iholle. Erittäin upeat kaarituelliset rintaliivit eivät näy tiukkojen vaatteiden alta ja takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Rintaliivit antavat rinnoillesi kauniin pyöreän muodon. Säädettävät olkaimet voi halutessaan laittaa ristiin selkäpuolelta. Näitä Felina -rintaliivejä ei kannata ohittaa!

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Fame Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Upeissa Felina Conturelle -rintaliiveissä on käytetty jacquard-kangasta sekä kalanruotokuvioitua silkkistä materiaalia. Kolmiosaisissa ja toppauksettomissa kupeissa on sivuosiot, jotka muotoilevat kauniisti ja tukevat rintoja kunnolla. Ihanat kaarituelliset rintaliivit istuvat täydellisesti ja tuntuvat miellyttävältä yllä. Luo täydellinen alusasulook yhdistämällä näihin kauniisiin rintaliiveihin saman Fame -sarjan matchaavat alushousut.

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle ViVa Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Felina Conturelle -sarjan kaarituelliset rintaliivit toppauksettomilla kupeilla. Ihanat rintaliivit istuvat miellyttävästi iholle ja sopivat mainiosti sekä arkeen että hieman juhlavampiin tilaisuuksiin. Kolmiosaisissa kupeissa on sivuosiot, jotka tukevat ja kohottavat rintoja kunnolla. Pitsiyksityiskohdilla koristelluissa rintaliiveissä on käytetty myös mesh-materiaalia. Täydennä alusalulookisi yhdistämällä näihin upeisiin kaarituellisiin rintaliiveihin vapaavalintaiset matchaavat alushousut ViVa-sarjasta.

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle ViVa Balconnet Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituelliset Felina -rintaliivit, joita ei kannata ohittaa. Miellyttävän napakasti istuvat ja korkealaatuiset balconette-malliset rintaliivit. Topatut kaarituelliset kupit, syvään leikattu pääntie ja säädettävät olkaimet, jotka istuvat ihanasti iholle. Erittäin tyylikästä kuvioitua pitsimateriaalia, joka yhdistyy mesh-kankaaseen, mikä tekee rintaliiveistä erityisen kauniit. Nämä rintaliivit antavat rinnoille taatusti kauniin kohotuksen. Avaa vaatekaappisi näille upeille Felina -balconetteliiveille!

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Power Move Basics Bra No Wire * Ilmainen Toimitus *

Kaarituettomat Felina -rintaliivit sopivat mainiosti arkeen tai fyysiseen suoritukseen. Urheilurintaliiveissä on toppauksettomat saumattomat kupit. Kuppien sivuosiot antavat rinnoille lisätukea. Pehmustetut olkaimet ovat säädettävät ja takaavat maksimaalisen mukavuuden. Helpot pukea ja riisua, kiinnitys takana. Rintaliiveissä on käytetty mesh-materiaalia, jonka ansiosta iho pystyy paremmin hengittämään treenien aikana. Erinomaiset urheiluliivit, joissa tunnet olosi varmasti hyvin mukavaksi joka kerta treenatessasi!

€ 84.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Fame Molded Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Upeat Felina Conturelle -sarjan kaarituelliset rintaliivit toppauksettomilla ja muotoonprässätyillä kupeilla. Uskomattoman kauniit hieman hohtelevasta jacquard-kankaasta valmistetut rintaliivit tuntuvat ihanalta iholla, istuvat täydellisesti ja antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Säädettävät olkaimet voi irrottaa tai laittaa selästä ristiin. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Raivaa näille ihanille kaarituellisille rintaliiveille tilaa vaatekaappiisi ja yhdistä vapaavalintaisiin saman sarjan alushousuihin.

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Soft Touch Molded Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen ja uskomattoman miellyttävät kaarituelliset Felina Conturelle -sarjan toppauksettomat rintaliivit, joita ei kannata ohittaa! Rintaliiveissä on pienentävä minimizer-efekti ja ne eivät näy vaatteiden alta. Saat rinnoille napakan tuen näillä hyvin istuvilla rintaliiveillä. Normaalia leveämmät ja säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi. Yksinkertainen kiinnitys selässä. Tee alusvaatevalikoimaasi tilaa näille upeille kaarituellisille Felina -rintaliiveille!

€ 50.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Provence Memory Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituelliset Felina Conturelle Provence -sarjan rintaliivit topatuilla kupeilla. Rintaliivit antavat rinnoille kaunista kohotusta ja upean pyöreän muodon vaatteiden alla. Suloisia pitsikoristeita olkaimissa sekä rintaliivien sivuilla sekä koruyksityiskohta kuppien välissä, joka on se pieni ihana lisä näiden rintaliivien designissa. Nämä rintaliivit eivät näy vaatteidesi alta ja sopivat erinomaisesti sekä arkeen että juhlaan. Ihanat rintaliivit, joissa tunnet olosi aina mukavaksi. Älä ohita näitä upeita kaarituellisia Felina -rintaliivejä!

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Conturelle Provence Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Toppauksettomat kaarituelliset Felina Conturelle Provence -sarjan rintaliivit kukikkaalla kukkabrodeerauksella, joka on se pieni ihana lisä näiden rintaliivien designissa. Rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit, joissa on sivuosiot, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Erittäin ihanat rintaliivit istuvat mahtavasti ihole ja niitä voi käyttää vaikka joka päivä. Hakaskiinnitys selässä ja säädettävät olkaimet. Täydennä look yhdistämällä Felina -rintaliivit saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 82.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Conturelle by Felina
Product
 

Felina Modern Wetfloc Spacer Bra Without Wire * Ilmainen Toimitus *

Trendikkäät ja upeat kaarituettomat Felina Modern Wetfloc -sarjan rintaliivit, joita sinun ei kannata ohittaa. Nämä rintaliivit sopivat mainiosti viikon jokaiseen päivään. Täydellinen istuvuus ja saumattomat spacer-materiaalista valmistetut kupit, jotka antavat ihon hengittää ja muotoutuvat upeasti rintojen mukaan. Pitsikoristeiset säädettävät olkaimet sekä suloiset rusettikoristeet olkainten etupuolella sekä kuppien välissä keskellä. Raivaa alusvaatevalikoimaasi tilaa näille upeille Felina -rintaliiveille. Täydennä alusasulookisi yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Felina
Product
 

Felina Pure Balance Spacer Bra Without Wire * Ilmainen Toimitus *

Täydellisesti istuvat kaarituettomat Felina Pure Balance -sarjan rintaliivit. Rintaliivit tekevät rinnoista kauniin pyöreät ja luovat imartelevan kaula-aukon. Hengittävästä spacer-materiaalista valmistetut saumattomat kupit antavat ihon hengittää. Topatut olkaimet ovat hieman tavallista leveämmät mukavuuden lisäämiseksi. Täydelliset kaarituettomat rintaliivit arkeen ja aina, kun haluat tuntea olosi mukavaksi. U-selkä ja yksinkertainen hakaskiinnitys selkäpuolella. Ihanat Felina -rintaliivit, joita sinun ei missään nimessä kannata ohittaa!

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Felina
Product
 

Felina Modern Wetfloc Spacer Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituelliset Felina -rintaliivit, joita voit pitää viikon jokaisena päivänä ja aina tuntea olosi mukavaksi. Saumattomat kupit on valmistettu hengittävästä spacer-materiaalista. Kupit muotoutuvat rintojen mukaan ja pitävät ne paikallaan. Rintaliivit istuvat ihanasti, ovat todella miellyttävät päällä ja antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Täydennä look yhdistämällä Felina Modern Wetfloc -rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Felina
Product
 

Felina Rhapsody Spacer Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Felina Rhapsody -sarjan kaarituelliset rintaliivit. Liivien kupit on valmistettu saumattomasta spacer-materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Erittäin upeat rintaliivit on koristeltu olkaimista ja sivuilta kauniilla lehtibrodeerauksella. Olkainten etupuolella ja keskellä edessä on suloiset rusetit, jotka ovat se pieni ihana lisä näiden rintaliivien designissa. Rintaliivit muotoutuvat rintojen mukaan ja istuvat todella hyvin. Ne antavat kauniin pyöreän muodon rinnalle sekä luonnollisen kaula-aukon. Hieman leveämmät säädettävät olkaimet istuvat pehmeinä iholle. U-selkä sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Tee tilaa näille upeille Felina -rintaliiveille alusasuvalikoimaasi!

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Felina
Product
 

Felina Choice Spacer Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Elegantit kaarituelliset Felina Choice -sarjan rintaliivit. Kupit on valmistettu spacer-materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Erittäin kauniit rintaliivit istuvat mukavasti iholle ja luovat tyylikkään alusasulookin. Kupit ulottuvat koko rintojen alueelle, pitävät rinnat paikoilleen ja takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Rintaliivit luovat kauniin kaula-aukon ja niissä on kauniilla kukkakuviolla koristellut säädettävät olkaimet. Upeat Felina -rintaliivit, joita sinun ei kannata ohittaa!

€ 77.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Felina
Product
 

Felina Pure Balance Spacer Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituelliset spacer-materiaalista valmistetut Felina -rintaliivit, jotka antavat ihon hengittää. Saumattomat kupit istuvat mukavasti iholle ja antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Pehmeät ja joustavat topatut olkaimet, joissa on lisäleveyttä ja säätömahdollisuus takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Rintaliivit muotoutuvat rintojen mukaan ja istuvat täydellisesti. Luo täydellinen kokonaisuus yhdistämällä rintaliivit saman Felina Pure Balance -sarjan matchaaviin alushousuihin. Näitä Felinan rintaliivejä tulet rakastamaan!

€ 72.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Felina
Product