Björn Borg Core Logo Seanna Soft Top * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja urheilulliset Björn Borg rintaliivit. Toppauksettomissa ja kolmionmuotoisissa kupeissa on sisäpuolella mesh-materiaalia, joka tukee rintoja pehmeästi ja luo imartelevan lookin. Erityisen leveä resori rintojen alla tekee topista entistä mukavamman. Kapeat ja helposti säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Kaarituettomat liivit istuvat napakasti ja tuntuvat kevyiltä yllä. Rintaliivit sopivat mainiosti arkeen tai kevyeen treenaamiseen. Näillä ihanilla Björn Borg liiveillä luot erittäin tyylikkään alusasulookin!

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Björn Borg Core Floral Tea Triangle Bra * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät kaarituettomat Björn Borg rintaliivit istuvat napakasti ja todella hyvin. Kolmionmuotoiset kupit luovat imartelevan kaula-aukon ja topissa on tyylikkäitä mesh-yksityiskohtia sivuilla sekä takana. Ihanat liivit sopivat arkeen tai kevyempiin urheilusuorituksiin. Hakaskiinnitys selkäpuolella sekä kapeat ja säädettävät olkaimet. Miellyttävän tuntuista resoria rintojen alla kiertää Björn Borg -logo. Yksinkertaiset ja kevyet rintaliivit, joihin ihastut varmasti!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Calvin Klein Andy Warhol Triangle * Ilmainen Toimitus *

Trendikkäät kaarituettomat Calvin Klein rintaliivit, joissa on kolmionmuotoiset kupit ja pehmeä sekä joustava resorinauha rintojen alla tuomassa lisämukavuutta. Kaarituettomat rintaliivit on valmistettu puuvillasekoitteesta ja ne istuvat napakasti ylle. Leveät ja säädettävät olkaimet etupuolella sekä kapeammat selkäpuolella. Selkäpuolella helppokäyttöinen hakaskiinnitys. Mahtavat Calvin Klein rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Andy Warhol Bralette * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät kaarituettomat Calvin Klein rintaliivit. Valmistettu pehmeästä ja korkealaatuisesta puuvillasekoitteesta, joka istuu mukavasti vartalolle. Rintojen alla tukeva ja joustava resorinauha, jota kiertää Calvin Klein -logo. Rintaliivit istuvat hyvin ja tuntuvat uskomattoman ihanilta yllä. Mahtavat Calvin Klein rintaliivit arkeen tai urheilullisempiin aktiviteetteihin. Yhdistä saman sarjan yhtä upeaan yläosaan täydellisen kokonaisuuden luomiseksi!

€ 37.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Fantasie Jacqueline Lace Soft Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Eksklusiiviset Fantasie rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti. Kaarituettomat ja pehmeät rintaliivit tuovat rinnoille kunnollista tukea. Kupeissa on kaunista ranskalaista pitsiä, joka vie rintaliivien designin aivan erityisen upealle tasolle. Joustavat reunat kuppien yläreunassa istuvat sileästi iholle ja saumattomat kuppien alaosat luovat sileän siluetin vaatteiden alla. Sivukappaleet on valmistettu powernet-materiaalista ja ne peittävät ja tuovat tukea. Säädettävät olkaimet ja selkäpuolella hakaskiinnitys parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin Fantasie Jacqueline -sarjan upeat alushousut luodaksesi täydellisen alusasusetin.

€ 73.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Fantasie Aura Moulded T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja yksinkertaiset Fantasie t-paitaliiit, joita haluat pian käyttää joka päivä! Kaarituellisissa liiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka luovat pyöreän ja sileän siluetin. Saumattomissa ja sileissä kupeissa on pehmeä sisäpuoli, joka takaa mukavan tuntuman ihoa vasten. Leveät powernet-materiaalista valmistettu sivukappaleet tuovat lisää tukea ja peittävät sekä silottavat selän puolelta. Säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta yhteen pakettiin kuuluvan J-koukun avulla. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Nämä rintaliivit ovat ehdoton hankinta perusvaatevalikoimaasi!

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Fantasie Aura Moulded Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja ajattomat monikäyttöiset Fantasie rintaliivit, joihin ihastut heti. Multifunction-rintaliivejä voi pitää ilman olkaimia tai olkainten kanssa. Säädettävät olkaimet saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta. Kaarituellisissa monitoimiliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka luovat pyöreän ja sileän siluetin. Saumattomissa ja sileissä kupeissa on pehmeä sisäpuoli, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Mukavan tuntuisissa sivukappaleissa on kaksinkertainen mesh-kangas, joka peittää ja antaa tukea. Selkäpuolella hakaskiinnitys täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Näistä rintaliiveistä tulee takuulla uusi suosikkisi olkaimettomien toppien ja mekkojen kaveriksi.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Fantasie Memoir Full Cup Bra With Side Support * Ilmainen Toimitus *

Fantasie rintaliivit auttavat luomaan kauniin ja mukavan alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit ja sivuilla lisätuet, jotka tuovat rinnoille enemmän tukea ja kohottavat niitä upeasti. Rintaliiveissä on kuppien yläosassa koristeellista joustavaa pitsiä, joka istuu sileästi iholle ja saumattomat kuppien alaosat, jotka takaavat sileän siluetin vaatteiden alla. Miellyttävän tuntuiset sivukappaleet on valmistettu kaksinkertaisesta mesh-materiaalista ja lisäksi rintaliiveissä on säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden varmistamiseksi. Täydennä look yhdistämällä rintaliiveihin matchaavat Fantasie alushousut.

€ 75.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Fantasie Memoir Moulded T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Fantasie t-paitaliivit istuvat mahtavasti koko päivän ajan. Kaarituellisissa rintaliiveissä on sileät muotoonprässätyt kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja luovat sileän ja pyöreän siluetin. Syvään uurrettu pääntie takaa upean kaula-aukon. Rintaliiveissä on leveämmät sivukappaleet, jotka silottavat ihoa käsivarsien alla ja selkäpuolella. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Rintaliiveissä on myös takana j-koukku, jonka avulla olkaimet saa yhdistettyä lisätuen luomiseksi. Kokoa täydellinen alusasulook yhdistämällä rintaliivit matchaaviin Fantasie Memoir -sarjan alushousuihin.

€ 75.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Fantasie Bronte Side Support Longline Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Fantasie rintaliivit on koristeltu elegantilla pitsillä, joka takaa romanttisen alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit ja lisätuet sivuilla kohottomassa rintoja upeasti ja tuomassa niille lisätukea. Leveät ja peittävät sivukappaleet powernet-materiaalista varmistavat parhaan mahdollisen tuen. Mukavan tuntuiset säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Olkainten pitsi ja suloinen rusetti kuppien ovat ihania yksityiskohtia koko lookissa. Rintaliivit kannattaa yhdistää matchaaviin Fantasie alushousuihin mahtavan setin luomiseksi.

€ 87.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Primadonna Twist A La Folie Padded Bra Balcony * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Primadonna Twist balconette-rintaliivit sopivat mainiosti sekä arkeen että juhlatilaisuuksiin. Rintaliiveissä on kaarituet ja muotoonprässätyt kupit, joissa on kevyt toppaus, joka takaa rinnoille kunnollisen tuen sekä kauniin pyöreän muodon. Eleganttia brodeerausta kuppien yläosassa ja niiden välissä luomassa erityisen upeaa vaikutelmaa. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Primadonna Twist alushousut luodaksesi täydellisen alusasusetin.

€ 90.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Primadonna Twist I Do Padded Bra Balcony * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Primadonna Twist balconette-rintaliivit naisellisilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituellisissa rintaliiveissä on sileät ja kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Suloinen satiininen rusetti kuppien välissä luo erityisen upean vaikutelman. Säädettävät olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella takaa parhaan mahdollisen istuvuuden. Luo täydellinen alusasulook yhdistämällä rintaliivit matchaaviin Primadonna Twist alushousuihin.

€ 90.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Primadonna Twist I Want You Padded Bra Balcony * Ilmainen Toimitus *

Primadonna Twist balconette-rintaliivit luovat todella tyylikkään alusasulookin. Rintaliiveissä on pitsinauhaa koristeena sekä vetoketjuyksityiskohta kuppien välissä tuomassa pientä lisää upeiden rintaliivien designiin. Kaarituellisissa liiveissä on topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Puolittain läpikuultavat säädettävät olkaimet ja perinteinen hakaskiinnitys selkäpuolella takaamassa parhaan mahdollisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Primadonna Twist alushousut luodaksesi todella mahtavan alusasusetin.

€ 86.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Fantasie Bronte Moulded Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit monikäyttöiset Fantasie rintaliivit sekä arkeen että juhlaan. Rintaliivejä voi pitää olkainten kanssa tai ilman olkaimia. Olkaimet ovat säädettävät ja ne saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Rintaliiveissä on tukevat kaarituet ja muotoonprässätyt kupit, jotka luovat sileän ja pyöreän siluetin. Saumattomissa ja sileissä kupeissa on pehmeä sisäpinta, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Leveät powernet-materiaalista valmistetut sivukappaleet peittävät ja tuovat lisätukea. Hakaskiinnitys selkäpuolella takaa parhaan mahdollisen istuvuuden. Täydelliset rintaliivit olkaimettomien toppien ja mekkojen kaveriksi. Luo täydellinen alusasulook yhdistämällä rintaliiveihin matchaavat Fantasie alushousut.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Fantasie Leona Balcony Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat Fantasie balconette-rintaliivit luovat elegantin alusasulookin. Rintaliiveissä on tukevat kaarituet, peittävät kupit ja leveät sivukappaleet parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen takaamiseksi. Kolmiosaiset kupit kohottavat ja erottavat rintoja. Koristeellista kuviointia olkaimissa ja kupeissa luomassa naisellista vaikutelmaa. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin Fantasie Leona -sarjan alushousut täydellisen setin luomiseksi.

€ 76.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Calvin Klein Modern FLX Lightly Lined Bralette * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat Calvin Klein rintaliivit, joita haluat pian käyttää joka päivä! Pehmeissä rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ja miellyttävän tuntuinen resori, joka muotoilee ja tukee rintoja kunnolla. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys. Yhdistä toppiin matchaavat Calvin Klein alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Sloggi Zero Feel N EX * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman ihana Sloggi rintaliivitoppi on valmistettu kevyestä, joustavasta ja ohuesta materiaalista. Topeissa on saumattomat reunat, hakaskiinnitys selkäpuolella ja leveät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Levempi selkäkappale ja pehmeä resori rintojen alla tuovat lisätukea ja saavat sinut tuntemaan olosi vielä mukavammaksi! Rintaliivit istuvat sileästi iholle etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Kupeissa on irrotettavat toppaukset, jotka muotoilevat rintoja kauniisti ja luovat imartelevan pääntien. Erittäin hyvä ja napakka istuvuus.Älä jätä väliin tätä mahtavaa Sloggi toppia, vaan päästä se vaatekaappisi uuden suosikin paikalle!

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Freya Cameo Deco Strapless Moulded Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot ja mukavat monikäyttöiset Freya rintaliivit ovat erinomainen valinta sekä arkeen että juhlaan. Rintaliivejä voi pitää olkaimien kanssa tai ilman olkaimia. Olkaimet ovat säädettävät ja ne saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka takaavat sileän ja pyöreän siluetin. Leveissä sivukappaleissa on stretchiä ja ne peittävät ja tuovat lisätukea rinnoille. Selkäpuolella tavallinen kiinnitys. Mahtavat rintaliivit olkaimettomien toppien tai mekkojen kanssa käytettäväksi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Freya alushousut.

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Freya
Product
 

Freya Cameo High Apex Bra * Ilmainen Toimitus *

Kaarituelliset Freya rintaliivit, joissa tunnet olosi tyylikkääksi ja mukavaksi. Syvään uurretut rintaliivit auttavat luomaan upean kaula-aukon. Toppauksettomat kupit on valmistettu tukevasta ja kevyen läpikuultavasta materiaalista, joka tukee rintoja kunnolla. Joustavaa mesh-materiaalia kuppien yläosassa ja olkaimissa asti. Säädettävät olkaimet ja tavallinen kiinnitys selkäpuolella takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Täydennä alusasulook yhdistämällä rintaliiveihin Freya Camo -sarjan yhtä upeat matchaavat alushousut.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Freya
Product
 

Freya Cameo Deco Moulded Plunge Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat Freya rintaliivit, joihin ihastut varmasti! Kaarituellisissa liiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja luovat pyöreän ja sileän siluetin. Syvään uurretut rintaliivit auttavat luomaan upean kaula-aukon. Säädettävät olkaimet sekä tavallinen hakaskiinnitys auttavat takaamaan parhaan mahdollisen istuvuuden. Rintaliiveissä on selkäpuolella myös koukku, jonka avulla olkaimet saa halutessaan yhteen lisätuen varmistamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin Freya Cameo -sarjan matchaavat alushousut täydellisen alusasulookin luomiseksi.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Freya
Product
 

MAGIC Va Va Voom Push Up Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot olkaimettomat MAGIC push-up-rintaliivit upeilla ominaisuuksilla! Rintaliiveissä on topatut kupit, joiden välissä on nyöritys, joka takaa rinnoille upean kohotuksen ja luo imartelevan kaula-aukon. Silikoninauhat kuppien sisäpuolella pitävät rintaliivit paikoillaan koko päivän ja illan ajan. Monikäyttöiset rintaliivit sopivat täydellisesti syvään uurrettuihin ja olkapäät paljastaviin toppeihin ja mekkoihin,

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Magic
Product
 

Fantasie Leona Rebecca Spacer Bra * Ilmainen Toimitus *

Romanttiset kaarituelliset Fantasie -merkin rintaliivit, joissa on innovatiivisesta spacer-materiaalista valmistetut kupit. Nämä kaarituelliset rintaliivit sopivat täydellisesti isorintaiselle. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ihanan sileästä spacer-materiaalista, muotoutuu rintojen mukaan ja antaa ihon hengittää. Rintojen välisessä leveässä kaistaleena on koristeena kaunista pitsiä ja satiinirusetti. Leveät kauniit satiiniolkaimet pitsikoristeilla luovat naisellisen vaikutelman. Leveät sivuosiot sekä u-selkä tuovat täydellistä tukea ja parhaan mahdollisen istuvuuden.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Fantasie
Product
 

Marie Meili Wanda Super Push Up * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit push-up rintaliivit Marie Meililtä! Liivit ovat reilusti topatut ja ne antavat kauniin rintavaon. Pitsikoristeita ja kaunis rusetti keskellä. Kapeat säädettävät olkaimet ja perinteinen hakaskiinnitys.

€ 22.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Marie Meili
Product
 

PrimaDonna Madison Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituelliset rintaliivit pitsikoristein Primadonnalta. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys takana. Hyvä istuvuus. Yhdistä saman sarjan alushousujen kanssa.

€ 86.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Sloggi Light Lace 2.0 P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivi ilman kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät, ohuet olkaimet, mitkä on kevyet päällä. Sopii täydellisesti yhteen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortien kanssa.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Trofe Betty Underwired Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset ja uskomattoman mukavat kaarituelliset Trofé rintaliivit. Rintaliivit tukevat rintojasi erittäin hyvin vuorattujen olkaimien ja tukevan rintojen alla olevan nauhan ansiosta. Muotoonprässätyt ja 3/4-topatut kupit antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Mahtavat rintaliivit sopivat todella hyvin pidettäväksi arkeen. Yhdistä rintaliiveihin vapaavalintainen Trofé alaosa.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Trofé
Product
 

Trofe Laila Underwired Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset ja uskomattoman mukavat kaarituelliset Trofé rintaliivit. Muotoonprässätyt kupit tukevat rintoja ja muotoilevat niitä kauniisti. Säädettävät olkaimet ja kiinnitys selkäpuolella. Valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista, joka istuu pehmeästi iholle. Kevyet ja suositut rintaliivit, jotka voi pukea t-paidan tai mekon alle ja joissa tuntee olonsa aina mukavaksi. Avaa alusvaatevalikoimasi näille ihanille Trofé rintaliiveille.

€ 26.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Trofé
Product
 

Trofe Elise Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat olkaimettomat Trofé rintaliivit kiiltävästä materiaalista ja kauniista pitsistä. Tukeva nauha rintojen alla sekä erityisen leveät olkaimet tuomassa lisätukea ja lisää mukavuutta. Muotoonprässätyt 3/4-topatut kupit muotoilevat rintoja hienosti. Mahtavat Trofé rintaliivit sopivat käytettäväksi arkeen tai hieman juhlavampiin tilaisuuksiin. Rintaliivit on erittäin helppo yhdistää vapaavalintaiseen alaosaan.

€ 31.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Trofé
Product
 

Primadonna Waterlily Full Cup Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Primadonna rintaliivit upeilla brodeerausyksityiskohdilla, jotka ovat ihana erikoisuus rintaliivien designissa. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka tukevat rintoja ja antavat niille luonnollisen pyöreän muodon. Kirjaillut kukat kuppien yläosassa korostavat kaula-aukkoa imartelevasti. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Primadonna alushousut luodaksesi upean alusasusetin.

€ 104.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Primadonna
Product
 

MAGIC Magical Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset ja olkaimettomat Magic rintaliivit maagisilla ominaisuuksilla! Sileät ja mukavan tuntuiset kaarituelliset rintaliivit, joissa on muotoonprässätyt kupit ja jotka eivät näy vaatteiden alta. Kuppien sisäpuolella silikoninauhaa. Rintaliiveissä on läpinäkyvä nauha selkäpuolella. Paketissa tulee lisäksi myös kankainen nauha selkäpuolelle, mikäli tahdot pitää rintaliivejä kuten tavallisia olkaimettomia rintaliivejä. Selkäpuolen nauhaa saa säädettyä sivuilta parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Rintaliivien mukana tulee myös olkaimet, jotka saa kiinnitettyä niskan taakse. Täydelliset rintaliivit olkaimettomiin ja avoselkäisiin toppeihin ja mekkoihin.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Magic
Product
 

MAGIC Comfort Bra Bamboo * Ilmainen Toimitus *

Magic rintaliivitoppi yhdistää upean designin ja parhaan mahdollisen mukavuuden. Uskomattoman pehmeässä topissa on irrotettavat toppaukset, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Valmistettu ihoystävällisestä bambumateriaalista, joka hengittää paremmin ja vie kosteutta pois iholta. Topissa on leveät olkaimet ja se on helppo pukea ja riisua yläkautta. Mahtava toppi, jota haluat pian käyttää joka päivä!

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Magic
Product
 

MAGIC Comfort Bra Spaghetti Straps Bamboo * Ilmainen Toimitus *

Ihana Magic rintaliivitoppi on seuraava arjen suosikkisi! Uskomattoman pehmeässä topissa on irrotettavat toppaukset, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Valmistettu ihoystävällisestä bambumateriaalista, joka hengittää paremmin ja vie kosteutta pois iholta. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Täydellinen toppi, jossa yhdistyvät upea design ja paras mahdollinen mukavuus.

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Magic
Product
 

S by Sloggi ZF Signature Top * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton S by Sloggi toppi on suunniteltu todella upeasti. Kevyesti topatut kupit ja korkea pääntie takaavat mukavan istuvuuden. Kuppien yläosaa, olkaimia ja selkää koristaa kaunis pitsi, joka luo imartelevan lookin. Valmistettu kevyestä ja joustavasta materiaalista, joka istuu napakasti. Rintaliivit tuntuvat kevyiltä yllä ja ne sopivat täydellisesti arkeen.Luo täydellinen look yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan yhtä upeat matchaavat alushousut.

€ 54.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit S by sloggi
Product
 

S by Sloggi ZF Signature Bralette * Ilmainen Toimitus *

Hieno kaaritueton S by Sloggi bralette takaa erinomaisen upean istuvuuden. Valmistettu pehmeästä, ohuesta ja joustavasta materiaalista, joka on kuin toinen iho. Ei hankaavia lappuja. Rintaliivit eivät näy vaatteiden alta ja niissä on topatut kupit, jotka luovat hieman push-up-vaikutelmaa. Ihana painijanselkä sekä kauniisti pitsiyksityiskohdilla koristellut olkaimet. Todella upea bralette, joka sopii hienosti arkeen.Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi täydellisen alusasulookin.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit S by sloggi
Product
 

MAGIC Dream Bralette * Ilmainen Toimitus *

Suloinen Magic bralette istuu kuin unelma. Saumaton bralette on valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka takaa täydellisen istuvuuden. Kapeat olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta ja ne ovat pieni ihana lisä braletten designissa. Bralette on helppo pukea ja riisua yläkautta. Yhdistä braletteen Magic Dream -sarjan matchaavat alushousut luodaksesi hienon ja mukavan tuntuisen alusasusetin.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Magic
Product
 

MAGIC Dream Bra * Ilmainen Toimitus *

Hieno ja yksinkertainen Magic rintaliivitoppi, jota haluat pian käyttää joka päivä! Sileä ja saumaton toppi on valmistettu uskomattoman pehmeästä materiaalista, joka takaa mahtavan istuvuuden. Yhdistä toppiin Magic Dream -sarjan alushousut täydellisen kokonaisuuden luomiseksi.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Magic
Product
 

Wonderbra Sexy Plunge Bralette * Ilmainen Toimitus *

Upea Wonderbra bralette on todella kaunis ja naisellinen. Bralettea koristaa ihana pitsi ja siinä on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat rintoja kauniisti. Valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, joka istuu sileästi iholle. Nämä Wonderbra rintaliivit sopivat erinomaisesti arkeen tai hieman juhlallisempiin tilaisuuksiin.

€ 31.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wonderbra
Product
 

Wonderbra Sexy Push Up Triangle Bralette * Ilmainen Toimitus *

Mahtava ja todella kaunis kaaritueton Wonderbra bralette. Bralettessa on kevyesti topatut kupit, jotka on koristeltu pitsillä ja jotka antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja luovat push-up-vaikutelmaa. Kapeat säädettävät olkaimet painijanselän muodossa ja leveä pitsi braletten alareunassa. Näissä Wonderbra rintaliiveissä tunnet olosi sekä mukavaksi että elegantiksi. Sopivat täydellisesti arkeen tai hieman juhlallisempiin tilaisuuksiin.

€ 31.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wonderbra
Product
 

Marie Jo Avero Heart Shaped Padded Bra PEP * Ilmainen Toimitus *

Elegantit ja kauniit Marie Jo rintaliivit. Avedo Padded Bra rintaliiveissä on toppausta, kaarituet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Olkaimet saa halutessaan irti tai kiinnitettyä niskan taakse. Todella mukavan tuntuinen resori ja kauniita brodeerausyksityiskohtia. Yhdistä rintaliivit matchaaviin alushousuihin luodaksesi todella upean alusasulookin.

€ 86.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Marie Jo
Product
 

Wonderbra Fabulous Feel Padded Triangle Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot Wonderbra push-up-liivit, joiden kuppeja koristaa sileä pitsi. Kevyesti topatut kupit muotoilevat rintoja upeasti, luovan kauniin pääntien ja ovat tyyliltään todella naiselliset. Erittäin ihanat Wonderbra rintaliivit, joita ei yksinkertaisesti kannata ohittaa. Säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella.

€ 50.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wonderbra
Product
 

Wonderbra Fabulous Feel T shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Täydelliset Wonderbra t-paitaliivit istuvat upeasti ja napakasti. Erittäin kauniissa rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat rintoja kauniisti ja takaavat upean kaula-aukon. Sileitä kuppeja koristaa pitsi, joka ei jätä näkyviä rajoja tai reunoja vaatteiden alla. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat rintaliivit t-paidan tai mekon alle.

€ 50.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wonderbra
Product
 

Wonderbra Refined Glamour Full Effect Push Up Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Wonderbra push-up-rintaliivit on koristeltu kauniilla pitsillä. Rintaliiveissä on täytteissä sekä geeliä että ilmaa, joka suurentaa rintoja vähintään yhden kuppikoon verran, ympäröi rintoja kauniisti ja takaa kauniin kaula-aukon. Säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Sileän pitsin ansiosta rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Erittäin upeat Wonderbra rintaliivit, joita ei kannata jättää väliin!

€ 52.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Wonderbra
Product
 

Calvin Klein Statement 1981 Reversible Bralette * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja upeasti suunniteltu Calvin Klein bralette. Pehmeät liivit toppauksettomilla kolmionmuotoisilla kupeilla, jotka takaavat upean pääntien. Rintojen alla on pehmeä ja tukeva resori, jota koristaa Calvin Klein Statement -logo. Rintaliivit istuvat napakasti. Yhdistä vapaavalintaiseen Calvin Klein alaosaan.

€ 40.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Burnout Triangle * Ilmainen Toimitus *

Kauniit toppauksettomat Calvin Klein rintaliivit kolmionmuotoisilla kupeilla. Kaarituettomat rintaliivit mukautuvat rintojen muotoihin ja luovat upean v-pääntien. Mukava resori, jota kiertää Calvin Klein -logo. Rintaliivit on valmistettu kevyesti läpikuultavasta kuvioidusta pitsimateriaalista. Erittäin upeat Calvin Klein rintaliivit auttavat luomaan takuuvarmasti tyylikkään lookin.Yhdistä saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Calvin Klein
Product
 

Chantelle Wagram Wireless Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit ja modernit Chantelle rintaliivit on koristeltu kuppien päältä kauniilla brodeerauksella. Pehmeissä kaarituettomissa rintaliiveissä on kolmionmuotoiset kupit, jotka luovat imartelevan kaula-aukon. Kupin alaosassa on toppaus, joka kohottaa rintoja hieman. Kaunis koruyksityiskohta kuppien välissä. Miellyttävän tuntuinen joustava nauha rintojen alla pitää rintaliivit paikoillaan koko päivän ja illan ajan. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen hakaskiinnitys selässä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat alushousut saadaksesi täydellisen alusasusetin!

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Wagram Plunge T shirt Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Elegantit Chantelle t-paitaliivit, joihin ihastut välittömästi! Kaarituellisissa rintaliiveissä on topatut kupit, jotka kohottavat rintoja ja vievät niitä keskemmälle luoden imartelevan kaula-aukon. Rintaliivien kupeissa on kaunista ja modernia brodeerausta. Kuppien välissä kaunis koruyksityiskohta. Rintaliiveissä on säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliivit saman sarjan alushousuihin täydellisen ylellisen alusasusetin luomiseksi!

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Wagram Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Chantelle rintaliivit auttavat luomaan lyömättömän alusasulookin. Hieman läpinäkyvät kaarituelliset rintaliivit antavat rinnoille tukeja. Kuppeja koristaa moderni brodeeraus. Sievä koruyksityiskohta kuppien välissä. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Täydennä setti yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 74.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible T shirt Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Chantelle t-paitaliiveillä luot uskomattoman kauniin alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on joustavat ja topatut kupit, jotka peittävät, muotoilevat ja tukevat rintoja. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu mahtavalta iholla. Rintaliiveissä on kahta sävyä, mikä on ihana pieni lisä designissa. Säädettävät olkaimet saa selkäpuolelta myös ristiin. Yhdistä rintaliiveihin yhteenkuuluvat alushousut täydellisen alusvaatesetin luomiseksi

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Strapless Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Elegantit olkaimettomat Chantelle rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä kauniiksi että mukavaksi. Rintaliiveissä on siletä ja kevyet topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Rintaliiveissä on silikoninauhat, jotka pitävät kupit paikoillaan koko päivän ajan. Klassinen hakaskiinnitys selässä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Täydelliset rintaliivit olkaimettomien toppien tai syvään uurrettujen mekkojen tai muiden vaatekappaleiden alle. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Chantelle Absolute Invisible Push up Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pian haluat käyttää näitä Chantelle Absolute Invisible -sarjan rintaliivejä joka päivä! Push-up-rintaliiveissä on topatut kupit, jotka tukevat ja kohottavat rintoja ja luovat imartelevan kaula-aukon. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä. Rintaliiveissä on kahta sävyä, jotka luovat erittäin hienon vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä takaavat täydellisen istuvuuden. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi lyömättömän upean alusvaatesetin.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Chantelle
Product