Triumph Amourette Charm N * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituettomat ja bralette-malliset Triumph rintaliivit istuvat todella upeasti ylle. Rintaliivejä koristaa uskomattoman ihana pitsi ja niissä on kaunis pääntie, joka korostaa rintojasi luonnollisella tavalla. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista. Toppauksettomat kupit, joissa on tukeva vuoraus sivuilla suuremmissa kuppiko'oissa. Herkulliset ja suositut Triumph rintaliivit on helppo yhdistää Amourette Charm -sarjan alushousuihin naisellisen lookin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Prosthetic Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Älä jätä väliin näitä suosittuja kaarituettomia Miss Mary rintaliivejä, joissa on proteesitäyte. Rintaliiveissä on kokokupit, joissa on sisäpuolella puuvillatasku, johon rintaproteesin saa helposti laitettua. Kupit ovat puolijäykkää puuvillaa, joka pitää proteesin tukevasti paikoillaan. Rintaliiveissä on korkea leikkaus ja hyvin peittävät kupit, joten tunnet olosi varmasti mukavaksi koko ajan. Rintaliiveissä on tyylikkäitä pitsiyksityiskohtia, säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat Miss Mary rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti!

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Happy Hearts Soft Cup Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihastuttavat kaarituettomat Miss Mary rintaliivit leveillä ja pehmustetuilla olkaimilla, jotka keventävät painoa olkapäiltä ja tuovat lisää tukea. Rintaliiveissä on toppauksettomat kupit, joiden alaosa on valmistettu jäykästä materiaalista. Siten rintoihin kohdistuu luonnollisen pehmeää kohotusta. Kuppien yläosa on joustavaa ja läpikuultavaa mesh-materiaalia ja koristeellista pitsiä, joka mukautuu vartalon liikkeisiin ja takaa optimaalisen istuvuuden. Söpö rusetti kuppien välissä luomassa imartelevaa lookia sekä säädettävät olkaimet. Kiinnitys selkäpuolella. Uskomattoman upeat Miss Mary rintaliivit sopivat arkeen ja tunnet niissä olosi aina erityisen mukavaksi. Tee tilaa näille mahtaville rintaliiveille alusvaatevalikoimaasi!

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Happy Hearts Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniissa kaarituellisissa Miss Mary rintaliiveissä on kokokupit, jotka tukevat ja peittävät kunnolla. Rintaliiveissä on toppaukseton ja jäykkä kupin alaosa, joka kohottaa rintoja ja luo kauniin pyöreän muodon. Kupin yläosassa on joustavaa ja läpikuultavaa mesh-materiaalia sekä koristeellista joustavaa pitsiä luomassa imartelevan lookin ja takaamassa parhaan mahdollisen istuvuuden. Rintojen alapuolella on korotettu reuna, joka estää rintaliivejä menemästä rullalle ja tuo lisämukavuutta. Ihanat rintaliivit istuvat sileästi iholle ja rakastat niitä varmasti ylläsi. Säädettävät olkaimet ovat topatut ja erittäin leveät ja selkäpuolella on hakaskiinnitys.

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Happy Days Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat kaarituelliset Miss Mary rintaliivit toppauksettomilla kupeilla. Valmistettu sileästä materiaalista, joka tuntuu kevyeltä ja joustavasta ihoa vasten. Kaksiosaiset kupit on valmistettu jäykästä materiaalista ja niissä on lisänä sivukappaleet, jotka tukevat rintoja, takaavat kevyen olon ja antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Rintaliivit istuvat täydellisesti ja voit pitää niitä viikon jokaisena päivänä. U-selkä, hakaskiinnitys sekä säädettävät ja pehmustetut olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi.

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Cotton Delight Soft Cup Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot Miss Mary rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja korkealaatuisesta puuvillamateriaalista. Kaarituettomissa rintaliiveissä on kuppien alaosassa topattu kohottava tuki, joka tuo rinnoille lisätukea ja kauniin pyöreän muodon. Rintaliivejä koristaa kaunis englantilainen brodeeraus ja kuppien välissä on kaunis rusetti. Pehmustetut, hyvin leveät ja säädettävät olkaimet istuvat sileästi ihoa vasten. U-selkä sekä kiinnitys selkäpuolella. Aivan mahtavat Miss Mary rintaliivit, joissa voit tuntea olosi sekä mukavaksi että tyylikkääksi!

€ 59,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Cotton Delight Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniita kaarituellisia Miss Mary rintaliivejä koristaa imarteleva englantilainen brodeeraus ja niiden kuppien välissä on suloinen rusetti. Vuorittomissa kupeissa on kupin alaosan alla topattu kohottava tuki, joka kohottaa rintoja upeasti ja antaa niille kauniin muodon. Mahtavat rintaliivit isorintaiselle. Rintojen alla korotettu alareuna tuomassa tukevuutta ja lisämukavuutta. Uskomattoman ihanat rintaliviit sopivat arkeen ja tunnet olosi niissä aina mukavaksi. Säädettävät, pehmustetut ja leveät olkaimet. Näistä mahtavista kaarituellisista Miss Mary rintaliiveistä tulee varmasti uudet suosikkisi!

€ 59,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Contour Sensation WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Contour Sensation rintaliivit auttavat luomaan uskomattoman kauniin alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyesti topatut spacer-materiaalista valmistetut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Kevyestä mesh-materiaalista valmistetuissa rintaliiveissä on kaunista brodeerausta ja hohtelevia yksityiskohtia, jotka luovat naisellisen vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä koko look yhdistämällä rintaliiveihin matchaavat alushousut.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Natural Embrace P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit ja pehmeät Triumph rintaliivit, joissa on eleganttia pitsikuviointia kuppien sisäpuolella ja ulkopuolella. Kaarituettomissa rintaliiveissä on topatut kupit, joiden innovatiivinen Flex Lace tukee rintoja kevyesti, kohottaa niitä luonnollisesti ja antaa rinnoille kauniin pyöreän muodon. Sileissä kupeissa on harjattu sisäpuoli, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta koko päivän ajan. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Triumph alushousut luodaksesi hienon ja mukavan alusasusetin.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Yksinkertaisen tyylikkäiden Triumph rintaliivien kupeissa on satiiniyksityiskohtia, jotka luovat elegantin vaikutelman. Kaarituellisissa rintaliiveissä on 3D Breeze Foam -materiaalia kupeissa. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, luo niille kauniin pyöreän muodon ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, joten et tunne niitä lähes ollenkaan. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat todella miellyttävän tunteen koko päiväksi. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Triumph alushousut tyylikkään alusasusetin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeät Triumph rintaliivit elegantilla designilla ja hienoilla satiiniyksityiskohdilla. Rintaliivien kupeissa on muotoilevaa 3D Breeze Foam -materiaalia. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, muotoilee niitä ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, jota et lähes edes tunne iholla. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Kapeat ja säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Pehmeät rintaliivit, joita tulet rakastamaan ylläsi sekä arjessa että juhlassa. Yhdistä rintaliiveihin Triumph Body Make-up Soft Touch -sarjan matchaavat alushousut.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Sexy Angel Spotlight W02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Triumph rintaliivit luovat todella upean alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on toppauksettomat kupit, jotka mukautuvat täysin rintojen muotoihin. Kupit ovat läpikuultavaa tylliä ja koristeltu tyylikkäällä brodeerauksella. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä mahtava look yhdistelmällä rintaliiveihin saman Triumph Sexy Angel Spotlight -sarjan matchaavat alushousut.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm WP01 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Amourette Charm rintaliivit upean ajattomalla designilla. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kauniit ja joustavat kevyesti topatut pitsikupit, jotka muotoilevat ja tukevat rintoja. Rintaliiveissä on sileää kupin yläosassa ja sivuilla sileää mikrokuitumateriaalia, joka luo elegantin vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Cooling Molded Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituettomat Miss Mary rintaliivit on valmistettu joustavasta Keep Fresh -materiaalista, joka säilyttää raikkaan olon koko päivän ja antaa ihon hengittää. Muotoonprässätyt kupit kohottavat rintoja kauniisti ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Rintaliivien reunat eivät näy vaatteiden alta. Kauniita pitsiyksityiskohtia selässä ja dekolteen reunoilla. Suloinen rusetti koristeena kuppien välissä. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selässä. Ihanat kaarituettomat Miss Mary rintaliivit istuvat täydellisesti ja tuntuvat mukavilta aamusta iltaan. Näitä rintaliivejä ei kannata ohittaa tutustumatta!

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Cooling Molded Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Erinomaiset kaarituelliset Miss Mary rintaliivit muotoonprässätyillä kupeilla, jotka auttavat kohottamaan rintoja ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Valmistettu joustavasta Keep Fresh -materiaalista, joka antaa ihon hengittää ja pitää olon kuivana ja raikkaana koko päivän ajan. Rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Kuppien välissä ja rintaliivien selkäpuolella on koristeena kaunista pitsiä ja edessä keskellä suloinen pieni rusetti. Lisäksi pitsikoristeita rintaliivien alareunassa ja säädettävissä olkaimissa. Rintaliivien alareuna on hieman korkeampi, mikä estää rintaliivien alareunaa rullaantumasta ylös ja tuo lisämukavuutta. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Raivaa alusvaatevalikoimaasi tilaa näille ihanille kaarituellisille Miss Mary rintaliiveille.

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Queen Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaarituellisissa Miss Mary rintaliiveissä on kaksiosaiset kupit, joita koristaa erittäin kaunis kukikas pitsi. Kuppeja on vahvistettu mesh-materiaalilla, joka antaa rinnoille kauniin pyöreän muodon ja takaa napakan istuvuuden. Kuppien alaosassa on topattu kohotus, joka nostaa rintoja kauniisti ja antaa rinnoille kunnolla tukea. Korotettu alareuna edessä takaa, etteivät rintaliivit rullaannu ja tuo lisämukavuutta. Hieman leveämmät ja säädettävät olkaimet, hakaskiinnitys selässä sekä u-selkä. Erittäin ihanat kaarituelliset Miss Mary rintaliivit ovat pakollinen lisä vaatekaappiin!

€ 54,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Summer Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Elegantit kaarituettomat Miss Mary rintaliivit kokokupeilla. Kaksiosaisissa kupeissa on koristeena kaunista pitsiä ja kupit antavat rinnoille kauniin muodon. Rintaliivien kupeissa on topatut sivutuet, jotka kulkevat ylös olkaimia pitkin ja antavat rinnoille lisätukea sekä pitävät ne tukevasti paikallaan. Kuppeja koristaa imarteleva guipure-brodeeraus, joka on pieni ihana lisä rintaliivien designissa. Hieman leveämmät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi, u-selkä elastisesta mesh-materiaalista sekä hakaskiinnitys selässä. Ihanat kaarituettomat Miss Mary rintaliivit, joita ei kannata jättää väliin!

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Grace Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot kaarituettomat Miss Mary rintaliivit toppauksettomilla kokokupeilla. Kaksiosaiset kupit on valmistettu hohtelevasta ja pehmeästä materiaalista. Kupeissa on koristeena joustavaa pitsiä, joka myötäilee rintojen muotoja ja tukee kunnolla. Rintaliiveissä on lisäksi kohottava toppaus kuppien alaosassa, joka nostaa rintoja kauniist. Pehmustetut ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Hakaskiinnitys selkäpuolella ja suloinen rusetti pääntiessä. Erittäin kupeat kaarituettomat Miss Mary rintaliivit, joita ei kannata ohittaa!

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Joy Fully Padded Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat kaarituelliset Miss Mary rintaliivit topatuilla kupeilla. Elegantit rintaliivit kohottavat rintoja kauniisti, antavat niille kauniin pyöreän muodon ja luovat upean kaula-aukon. Valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu ihanasti iholla. Ihanat joustavat ja säädettävät olkaimet, joustava u-selkä sekä yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Rintaliivit istuvat täydellisesti ja tukevat rintoja kunnolla koko päivän ajan. Hieman nouseva alareuna ei rullaannu ja luo lisämukavuutta. Suloinen rusetti kuppien välissä on ihana pieni lisä designiin.Näistä mahtavista kaarituellisista Miss Mary rintaliiveistäsi tulee uusi suosikki vaatekaapissasi!

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Dremscape Double Layer Balconette Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvin istuvat koristeelliset kaarituelliset Miss Mary -rintaliivit. Lars Wallin on suunnitellut ylelliset rintaliivit, jotka kohottavat rintoja ja antavat niille kauniin muodon. Kupeissa on päällekkäisiä kerroksia erityisen upeaa pitsiä, joka luo elegantin lookin. Kuppien sisempi kangas on pitsiä, jossa on upeita helmiyksityiskohtia. Päällimmäinen kangas on koristeltu kukkakuvioilla brodeerauksilla. Rintaliiveissä on säädeltävät olkaimet sekä hakaskiinnitys, joka istuu mukavasti ihoa vasten. Älä ohita tätä kaunista Miss Mary -rintaliiviä!

€ 54,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Lace Vision Longline Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Miss Mary -merkin kaarituelliset rintaliivit sileästä materiaalista, joka istuu uskomattoman ihanasti iholla. Upeat ja hyvin istuvat kokonaan vuoratut kaarituelliset rintaliivit on suunnitellut Lars Wallin. Rintaliiveissä on toppaamattomat kaksiosaiset kupit, jotka antavat rinnalle kauniin muodon ja lisäävät mukavuutta. Rintaliivit on koristeltu kauniilla joustavalla pitsillä ja niissä on söpö pieni rusetti keskellä kaula-aukkoa. Säädeltävät, joustavat stretch-olkaimet, joissa on klassinen hakaskiinnitys. Rintaliivit voi helposti kiinnittää hakasilla saman sarjan housuliiviin, jolloin saa kokonaisen bodyn. Ylellinen kaarituellinen Miss Mary -rintaliivi, josta tulee pakollinen osa alusvaatevalikoimaasi.

€ 54,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Floral Sun Underwire Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Eksklusiiviset kaarituelliset Lars Wallinin suunnittelemat rintaliivit, jotka istuvat täydellisesti. Nämä rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu uskomattoman ihanasti iholla. Rintaliiveissä on toppaamattomat kupit sekä kaarituki kiiltelevästä charmeuse-kangasta, joka kohottaa rintoja uskomattomalla tavalla. Kupit on koristeltu drapeeratulla tyllillä ja kukkakuviolla, jotka tekevät kaarituellisista rintaliiveistä kauniin osan pukeutumista hienompiinkin tilaisuuksiin. Kaunis koristeellinen pitsi kulkee pitkin pääntietä ja nousee hieman esiin kuppien yläreunasta, lisäksi söpö pieni rusetti keskellä. Ekstraleveä selkäosa erityisen pehmeästä mesh-materiaalista. Säädeltävät joustavat stretch-olkaimet ja hakaskiinnitys. Älä ohita näitä elegantteja kaarituellisia Miss Mary -rintaliivejä!

€ 54,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Winter Dew Bra With Exclusive Embroidery * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat kaarituelliset Lars Wallinin suunnittelemat Miss Mary -rintaliivit. Valmistettu pehmeästä materiaalista ja koristeltu kauniisti. Kupit on päällystettu lehtikuvioidulla brodeerauksella, jotka luovat naisellisen vaikutelman. Rintaliivit tekevät rinnoista kauniin pyöreät ja nostavat myös uskomattoman hyvin puolitopattujen kuppien ansiosta. Kaarituelliset rintaliivit luovat ylellisyyden tunnetta ja kauniin dekolteen. Rintaliiveissä on pehmeät, säädeltävät olkaimet, klassinen hakaskiinnitys ja pyöreä selkäosa. Kauniit Miss Mary -rintaliivit ovat ehdottoman tarpeellinen osa alusvaatevalikoimaasi.

€ 89,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Shimmer Frost Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituelliset Lars Wallinin suunnittelemat Miss Mary -rintaliivit. Kaarituelliset rintaliivit istuvat täydellisesti ja tuntuvat uskomattoman ihanalta iholla. Ylellisissä kaarituetuissa rintaliiveissä on topatut kupit, jotka kohottavat rintoja ja tekevät kauniin dekolteen. Kupeissa on mustaa tylliä, jotka on päällystetty kauniilla mustilla ja kultaisilla brodeerauksilla. Kaunis koriste, joka on tässä designissä se pieni ihana lisä. Säädettävät olkaimet. Kaarituelliset rintaliivit, jotka sopivat täydellisesti juhlallisempiin tilaisuuksiin. Älä ohita näitä kauniita Miss Mary -rintaliivejä!

€ 89,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Meadow Dreams Embroidered Underwired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ainutlaatuiset Lars Wallinin suunnittelemat Miss Mary -rintaliivit. Kauniit ja tyylikkäät rintaliivit topatuilla kupeilla, jotka tarjoavat fantastisen noston. Kupit on verhoiltu suloisella kukkakirjailulla ja niissä on pieni rusetti edessä. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu erittäin mukavalta ihoa vasten. Säädettävät olkahihnat ja kolmiosainen hakanen takana. Ylelliset ja mukavat rintaliivit, joita voit käyttää koko päivän ajan. Miss Maryn täydelliset rintaliivit, joita et voi ohittaa!

€ 89,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make Up Essentials WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Body Make-Up Essentials -sarjan pidetty kaarituellinen rintaliivi, jonka upea design pysyy aina ajankohtaisena. Rintaliiveissä on sileat kupit, jotka eivät näy vaatteiden alta. Kevyesti topatut kupit spacer-materiaaista, joka antaa ihon hengittää ja antaa kauniin, pyöristetyn muodon. Säädeltävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Rintaliivit, jotka tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä ja ovat täydelliset istuvien yläosien ja mekkojen alle.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Cotton Dreams Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaarituettomet Miss Mary Cotton Dreams -sarjan rintaliivit kauniilla pitsikoristeilla. Rintaliiveissä on toppauksettomat kaksiosaiset kokokupit, jotka peittävät ja tukevat rintoja. Kupin alaosassa jäykkää materiaalia sekä toppauksettomat sivutuet antavat rinnoille miellyttävää kohotusta ja kauniin pyöreän muodon. Joustavat säädettävät olkaimet voi yhdistää pienellä koukulla, mikäli haluat jakaa painoa tai estää olkaimia liukumasta alas. U-selkä joustavasta materiaalista sekä hakaskiinnitys selkäpuolella takaavat täydellisen istuvuuden. Näillä rintaliiveillä luot kauniin ja miellyttävän alusasulookin.

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Cotton Lace Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattomen upeat ja täydellisesti istuvat Miss Mary -merkkiset pehmeät rintaliivit napakasta puuvillapitsimateriaalista. Rintaliiveissä on kaksiosaiset kokokupit, jotka peittävät ja tukevat rintoja. Kupin alaosat ja sivuosiot ovat jäykempää materiaalia, jotka tukevat suurempiakin rintoja. Topatut säädettävät olkaimet, joustava u-selkä sekä hakaskiinnitys. Tukevat rintaliiit elegantilla mallilla sekä arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin.

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Amsterdam Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniilla pitsiyksityiskohdilla koristellut kaarituettomat Miss Mary Amsterdam -sarjan rintaliivit antavat tukea koko päivän ajaksi. Rintaliiveissä on kaksiosaiset kokokupit, jotka peittävät ja antavat rinnoille luonnollisen muodon. Kuppien alaosan jäykkä materiaali kohottaa ja tuo rintoja keskemmälle. Kupin yläosan joustava pitsi seurailee rintojen muotoja täydellisesti. Rintaliiveissä on sivuilla lisäsiivekkeet, jotka siloittavat rintaliivien ja ihon välistä reunaa. Topatut säädettävät olkaimet sekä joustava u-selkä hakaskiinnityksellä. Tukevat ja naiselliset rintaliivit, jotka tuntuvat ihanilta yllä.

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Cotton Twirls Non Wired Cotton Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Miss Mary -merkkiset pehmeät rintaliivit kauniisti kuvioidusta jacquard-materiaalista ja hieman läpinäkyvästä pitsistä, joka luo upean alusasulookin. Rintaliiveissä on kaksiosaiset kokokupit jotka peittävät ja antavat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon. Vuoratut alakupit antavat rinnoille miellyttävää kohotusta. Topatut säädettävät olkaimet, u-selkä sekä hakaskiinnitys selässä. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta. Näissä rintaliiveissä yhdistyvät mukavuus ja elegantti design.

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Happy Days Non Wired Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Miss Mary -merkkiset pehmeät rintaliivit, jotka tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Rintaliivien kupit sekä etuosa on tehty jäykästä materiaalista, joka kohottaa, siirtää rintoja keskemmälle ja tukee jopa suurempiakin rintoja. Kaksiosaiset kokokupit peittävät rinnan ja antavat luonnollisen muodon. Topatut ja säädettävät olkaimet maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi, u-selkä sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Ajattomat rintaliivit, joista tulee uusi suosikki arkeesi.

€ 39,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Infinite Sensation WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat ja sporttiset Triumph Infinite Sensation -sarjan t-paitaliivit. Kaarituellisisten rintaliivien kupit on valmistettu ihanasta spacer-materiaalista. Mesh-materiaalilla päällystetyt korkealle nousevat kupit luovat urheilullista vaikutelmaa ja syvän pääntien sekä rajaavat kauniisti. Kapeat sivuosat, joissa on alhaalla raidallinen reunakaistale. Säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys. Yhdistä saman sarjan matchaaviin alushousuihin täydentääksesi lookin.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Infinite Sensation W01 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Infinite Sensation -kokoelman todella upeat minimizer-rintaliivit. Rintaliiveissä on mukavat, muotoilevat 3D-kaarituet sekä leveä osio rintojen välissä. Kupit saavat rinnat näyttämään yhtä kuppikokoa pienemmiltä. Olkaimet ovat hieman leveämmät, niiden pituutta voi säädellä ja ne saa selästä haluttaessa myös ristiin parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Moderni ja urheilullinen design mesh-kuvioiduilla kupeilla sekä raidallisilla yksityiskohdilla.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Infinite Sensation MWHP 01 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Modernit Triumph Infinite Sensation -sarjan t-paitarintaliivit todella kauniilla selkäosalla. T-paitaliiveissä on syvä pääntie ja kapea kaistale kuppien välissä. Joustavat, metallittomat Magic Wire -kaarituet tukevat yhtä hyvin kuin kaarituelliset rintaliivit, mutta tuntuvat yhtä mukavilta kuin pehmeät rintaliivit. Kupit on valmistettu ihanasta spacer-materiaalista joka antaa ihon hengittää ja antaa rinnoillesi kauniin pyöreän muodon. Urheilullinen design, mesh-materiaalilla päällestety kupit sekä avoin painijanselkä tyllistä ja raidallisilla reunoilla. Klassinen hakaskiinnitys.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Beauty Full Darling W 2 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Naisellinen Triumph Beauty-Full Darling -sarjan kaarituellinen bralette. Toppaamattomat pehmeät rintaliivit, joissa on muotoileva kaarituki, joka sopii erityisen hyvin kurvikkaalle vartalolle. Istuu pehmeästi ja hyvin sekä antaa tukea, joka pitää rinnat paikallaan. Pehmeät rintaliivit pyöreällä pääntiellä sekä läpinäkyvästä tyllistä ja kukallisesta pitsistä valmistetuilla kupeilla. Naisellinen pitsikoristelu reunustaa rintaliivien alareuna. Kapeat tukea antavat sivuosat, jotka takaavat parhaan mahdollisuuden mukavuuden ja tuen. Leveät säädeltävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys takana.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Modern Feeling WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Modern Feeling -kokoelman upeat kaarituelliset rintaliivit ajattomalla designilla. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit memory foam -materiaalista, joka mukautuu rinnan muodon mukaan. Raidallinen jacquard-kuvio koristaa kuppeja ja pitsikuvio rintojen välistä osiota sekä sivuja. Kaarituelliset rintaliivit ovat uskomattoman ihanat ja istuvuus täydellinen. Hieman leveämmät olkaimet kauniilla koristeilla sekä nikkelitön hakaskiinnitys takana. Yhdistä mieluiten Modern Feeling -sarjan lempialushousuihisi.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Sexy Angel Spotlight WHU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Triumph Sexy Angel Spotlight -sarjan push-up-rintaliivit. Kupit ovat kevyesti topatut ja ne on päällystetty upealla läpinäkyvällä ja kukkakuvioisella brodeerauksella. Sivuosien sisäänrakennetut muoviset tukiluut tuovat lisätukea. Push-up-liiveissä on kapeat sivukaistaleet ja joustavasta kankaasta valmistettu takaosa, joka myötäilee muotojasi. Hienot satiiniolkaimet ja suloinen rusetti kuppien välissä luovat erittäin naisellisen vaikutelman. Nikkelitön hakaskiinnitys selkäpuolella.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make Up Essentials MWHP 01 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat liivit Triumphin suosittua Body Make-Up Essentials sarjaa, jossa on tyylikäs yksinkertainen muotoilu. Liiveissä on Triumphin joustavat Magic Wire kaarituet, joiden ansiosta ne ovat uskomattoman ihanat päällä. Kevyesti topatut kupit pehmeää spacermateriaalia luovat luonnollisen siluetin ja imartelevan kaula-aukon. Kapeat, säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka on pehmeä ihoa vasten. Yhdistä liivit saman sarjan alushousujen kanssa niin saat tyrmäävän alusasusetin.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Soft Cup Minimizer Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihastuttavat Miss Mary -rintaliivit, joissa on kaunista pitsiä kuppien päällä. Soft-rintaliivit tekevät povesta pienemmän näköisen, ja kuppien vuoratut alaosat ja sivuvahvisteet tukevat hyvin. Olkainten pituuden voi säätää itselle sopivaksi, ja rintaliivien hakaskiinnitys on joustavassa takaosassa. Kauniit ja huippumukavat rintaliivit!

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Exclusive Jacquard Underwire Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Miss Mary -rintaliivit, joissa on kaunista jacquard-materiaalia ja joustavaa pitsiä. Rintaliiveissä on kaarituet ja topatut sivutuet. Kuppien välinen osa leveä. Rintaliivit tukevat povea hyvin ja ovat todella mukavat päällä. Miellyttävän tuntuiset olkaimet, joiden pituuden voi säätää. Leveät sivut ja selkäosa on valmistettu pehmeästä, joustavasta materiaalista. Selkäpuolella on hakaskiinnitys, jossa on 3 hakasta kokoon D110 asti ja sen jälkeen 4. Hyvännäköiset rintaliivit sekä arkikäyttöön että juhlavimpiin tilaisuuksiin.

€ 49,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Elastic Lace Bra 2115 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Miss Mary -rintaliivit ilman kaaritukia. Kupeissa on alaosassa toppaukset elastisesta materiaalista, jotka tukevat povea. Rintaliiveissä on hienoja yksityiskohtia pitsistä, ja malli on korkeampi edestä, selkäpuolelta ja sivuilta. Mukavan leveät ja pehmustetut olkaimet, joiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi, ja selkäpuolella klassinen hakaskiinnitys. 3 hakasta kokoon D110 asti ja tämän jälkeen 4. Hienot ja mukavat arkirintaliivit.

€ 54,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph True Shape Sensation W01 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Triumph True Shape Sensation -rintaliivit, jotka saavat poven näyttämään yhtä kokoa pienemmältä. Laadukkaissa rintaliiveissä on tukea antavat kaarituet, jotka myötäilevät vartalon liikkeitä. Muotoilevat kupit ilman toppauksia ja yksityiskohtana läpikuultavia verkkokangasosia. Kuppien välinen kaitale on leveä ja siinä on pieni koru. Olkaimet ovat sileät ja leveät, ja niiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Hieno u-selkä, jossa on kiinnitys hakasilla. Siloittavat sivuosat on valmistettu elastisesta materiaalista. Todella mukavat rintaliivit, jotka kannattaa yhdistää saman sarjan ihaniin alushousuihin.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph My Perfect Shaper WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Triumph liivit, jotka saavat rinnat näyttämään pienemmiltä. Naisellinen ja moderni malli. Liiveissä on kaarituet ja kevyesti topatut kupit, jotka hengittävät ja muotoutuvat rintojesi mukaan antaen niille pyöreän muodon. Ihanat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selässä. Kuppien välissä kaunis koristeellinen brodeeraus. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, jotta liivit ovat mahdollisimman mukavat päällä. Tyylikäs liivi sekä arkeen että juhlaan.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Modern Finesse P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Triumph Modern Finesse -rintaliivit ilman kaaritukia. Elegantti ja todella miellyttävän tuntuinen malli kevyesti topatuilla Spacer -kupeilla, jotka hengittävät ja muotoilevat kauniisti ja luonnollisesti. Rintaliiveissä on kauniit kukkayksityiskohdat ja pehmeät, säädettävät olkaimet. Edessä kuppien välillä on koristeena söpö satiinirusetti. Klassinen kiinnitys selkäpuolella. Kauniit ja ajattomat rintaliivit on valmistettu sileästä ja joustavasta materiaalista, mikä lisää niiden käyttömukavuutta. Yhdistä vaikkapa Triumph Modern Finesse -alushousuihin, jos haluat kauniin kokonaisuuden.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Modern Finesse WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja topatut Triumph Modern Finesse -rintaliivit, joissa kaarituet. Rintaliiveissä on kauniit pitsiyksityiskohdat kuppien välissä, sivuilla ja säädettävissä olkaimissa. Pehmeä toppaus muotoilee ja tukee kauniisti ja luonnollisesti suurentamatta povea. Rintaliivien kaarituet ovat tukevat ja kevyet, ja myös leveät sivuosat antavat tukea ja tekevät rintaliiveistä todella hyvin istuvat. Kiinnitys takana kahdella hakasella. Nämä rintaliivit ovat niin pehmeät ja mukavat, että et tule pettymään. Yhdistä vaikkapa saman sarjan naisellisiin alushousuihin.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make Up Essentials P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot Triumph Body Make-Up Essentials -rintaliivit ilman kaaritukia. Näissä tyylikkäissä, täydellisissä perusliiveissä on ohuesti topatut spacer-cup -kupit, joiden rakenne on supermukava. V-aukko on syvä ja kuppien välissä on koristeellinen metallikoru. Nämä kauniit rintaliivit on valmistettu todella pehmeästä mikrokuitumateriaalista, joka tuntuu melkein toiselta iholta. Liivien sileät pinnat ja saumattomat reunat tekevät näistä lähes näkymättömät vaatteiden alla. Täydelliset rintaliivit, jonka isommat kuppikoot ovat lisätuettuja. Ohuet, säädettävät olkaimet ja klassinen kiinnitys hakasella.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Triumph Amourette Charm -rintaliivit tyylikkäillä pitsiyksityiskohdilla. Rintaliivien kupit ovat kaarituetut ja pehmustetut. Kupit ovat spacer-materiaalista, joka muotoilee kauniisti ja luonnollisesti. Edessä söpö satiinirusetti. Kiinnitys takana ja säädettävät olkaimet. Todella pehmeät ja mukavat rintaliivit, jotka kannattaa yhdistää esimerkiksi Amourette Charm -alushousuihin!

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Triumph Amourette Charm -rintaliivit suuripovisille. Rintaliiveissä on kaarituet ja kevyesti topatut kupit, joiden päällä on kaunis pitsi. Myös säädettävien olkainten päällä on pitsiä. Kauniiden rintaliivien sivut ovat pehmeää jersey-materiaalia ja kapea kiinnitysosa takana on kevyesti pehmustettu. Rintaliivien malli muistuttaa supersuosittuja Amourette 300 -rintaliivejä. Todella mukava malli! Yhdistä hyvännäköiset rintaliivit vaikkapa Amourette Charm -alushousuihin!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm W * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Triumph Amourette Charm -rintaliivit pitsiyksityiskohdilla. Tämä kaunis malli, jossa on kaarituet, sopii suuripovisille. Olkaimet ovat säädettävät. Edessä on kaunis satiiniruusu. Amourette Charm -rintaliivit muistuttavat supersuosittua Amourette 300 -mallia. Yhdistä nämä kauniit rintaliivit vaikkapa Amourette Charm -alushousuihin!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Miss Mary Soft Cup Bra 2121 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset ja hyvin tukevat Miss Mary -rintaliivit ilman kaaritukia. Edessä ja kupeissa on puuvillamateriaalia. Kaunis dekoltee, jossa kuvioitu ja joustava kangas on ommeltu osittain päällekkäin. Malli tukee povea todella hyvin kuppien muotoilun ja sivuosien ansiosta. Leveä selkäosa on joustavasta puuvillasta, ja siinä on rintaliivien kiinnityshakaset. Mukavan leveät ja pehmustetut olkaimet, joiden pituuden voi säätää itselle sopivaksi. Mukavat rintaliivit, jotka sopivat hyvin arkikäyttöön.

€ 48,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product