b.tempt'd b.splendid Wire Free Push Up * Ilmainen Toimitus *

Aivan uskomattoman upeat b-tempt'd rintaliivit sopivat ylle aamusta iltaan. Topatut rintaliivit luovat push up -vaikutelman ilman kaaritukia ja ne kohottavat rintoja imartelevasti. Rintaliivit on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka istuu sileästi iholle. Täydelliset b-tempt'd t-paitaliivit sopivat paidan tai mekon alle, kun haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi. Kapeat ja helposti säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat b-tempt'd rintaliivit tuovat joka kerta niitä käyttäessäsi ylellisen olon!

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd Lace Kiss Bralette * Ilmainen Toimitus *

Upea b.temp'd bralette takaa romanttisen ja seksikkään lookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on läpikuultavaa pitsiä, joka istuu sileästi ihoa vasten. Toppauksettomat kupit luovat imartelevan pääntien ja leveä reunus rintojen alla tuo lisää tukea ja mukavuutta. Ihana bralette puetaan yksinkertaisesti yläkautta ja säädeltävät olkaimet varmistavat lopullisesti parhaan istuvuuden. Luo upea alusasusetti yhdistämällä tähän mahtavaan braletteen b.temp'd Lace Kiss -sarjan alushousut.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd Ciao Bella Balconette Bra * Ilmainen Toimitus *

Naiselliset ja seksikkäät kaarituelliset b.temp'd Ciao Bella rintaliivit. Rintaliiveissä on vaahtomuovilla topatut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat imartelevan dekolteen. Kuppeja peittää kaunis pitsibrodeeraus ja niitä koristaa lisäksi suloinen rusetti kuppien välissä. Kaksinkertaiset säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat ja todella hyvin istuvat rintaliivit sopivat arkeen ja hieman juhlavampiin tilaisuuksiin. Rintaliivit kannattaa yhdistää b.temp'd Ciao Bella -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.wow'd Wire Free Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät b.temp'd rintaliivit istuvat todella hyvin aamusta iltaan. Topatuissa push up -rintaliiveissä ei ole kaaritukia ja ne ympäröivät rinnat täydellisesti. Plunge-mallisissa rintaliiveissä on syvä pääntie, joka takaa upean kaula-aukon ja kohottaa rintoja ihanasti. Hieno rypytetty reuna kuppien yläosassa ja säädettävät olkaimet. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Rintaliiveissä on saumattomat kupit, jotka eivät näy vaatteiden alta. Mahtavat b.temp'd rintaliivit, joita ei kannata missään nimessä jättää väliin!

€ 44,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.wow'd Push Up Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat topatut b.tempt'd b.wow'd -sarjan push up-rintaliivit. Uskomattoman upeilla rintaliiveillä luot yksinkertaisen kauniin alusasulookin. Rintaliiveissä on syvä pääntie, joka kohottaa rintoja ja luo upean kaula-aukon. Saumattomien kuppien ansiosta rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Sisäänrakennut kaarituet tukevat rintoja optimaalisesti. Elegantti rypytetty reuna kuppien yläreunassa luo imartelevan lookin. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta ristiin ja lisäksi rintaliiveissä on klassinen hakaskiinnitys. Mahtavat b.temp'd rintaliivit istuvat todella hyvin ja ne sopivatkin viikon jokaiseen päivään, kun haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi.

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.splendid Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja upeat b-tempt'd rintaliivit. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ja sisäänommellut kaarituet, jotka tukevat rintoja opitimaalisesti ja luovat niille upean pyöreän muodon. Valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin. Täydelliset rintaliivit arkeen tuntuvat todella miellyttävän tuntuisilta yllä. Kapeat säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Rintaliiveihin kannattaa yhdistää b-tempt'd b.splendid -sarjan yhtä upea alaosa täydellisen setin luomiseksi.

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd Ciao Bella Bralette * Ilmainen Toimitus *

Kaunis b.temp'd bralette, jota haluat pian käyttää joka päivä! Sievässä bralettessa on toppauksettomat kolmionmuotoiset kupit, joita koristaa kaunis pitsibrodeeraus ja jotka luovat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon ja takaavat imartelevat kaula-aukon. Pehmeä ja leveä resori rintojen alla takaa hyvän istuvuuden ja vielä paremman tuen. Kapeat olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Tämä mahtava b.temp'd bralette kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin naisellisen upean alusasusetin luomiseksi.

€ 41,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.enticing Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat b-tempt'd b-enticing -sarjan kaarituelliset rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti! Monikäyttöiset rintaliivit sopivat sekä arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin. Rintaliivejä voi pitää ilman olkaimia tai olkaimien kanssa ja ne saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Kevyesti topatut kupit tukevat rintoja optimaalisesti ja antavat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon. Rintaliivejä koristaa kaunis ja elegantti pitsibrodeeraus. Hakaskiinnitys on piilossa käsivarren alla ja sitä kiertää kaunis pitsi. Rintaliiveissä on kaula-aukon reunoilla ja takakappaleessa silikonia, joka pitää rintaliivit paikoillaan. Elegantteja rintaliivejä ei kannata jättää väliin, vaan niihin kannattaa yhdistää omavalintainen b-tempt'd alaosa.

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Felina Conturelle Provence Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Toppauksettomat kaarituelliset Felina Conturelle Provence -sarjan rintaliivit kukikkaalla kukkabrodeerauksella, joka on se pieni ihana lisä näiden rintaliivien designissa. Rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit, joissa on sivuosiot, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Erittäin ihanat rintaliivit istuvat mahtavasti ihole ja niitä voi käyttää vaikka joka päivä. Hakaskiinnitys selässä ja säädettävät olkaimet. Täydennä look yhdistämällä Felina -rintaliivit saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 82,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Respect Underwire Seamless Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituelliset Wacoal Respect -sarjan rintaliivit tuntuvat todella mukavilta yllä tukevien kuppiensa ansiosta, joissa on sivukappaleet powermesh-materiaalista. Muotoonprässätyt ja sileät kolmionmuotoiset kupit on valmistettu hohtelevasta materiaalista, joka tukee rintoja hyvin, antaa niille kauniin pyöreän muodon ja luo elegantin kaula-aukon. Saumattomat rintaliivit sopivat hyvin vaatteiden alle eivätkä näy vaatteiden läpi. Rintaliiveissä on pehmeät säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Todella ihanat kaarituelliset rintaliivit on valmistettu ihoystävällisestä mikrokuitumateriaalista. Ihastut rintaliiveihin varmasti heti ja niihin kannattaa yhdistää myös saman sarjan yhtä upeat alushousut.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Respect Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit monikäyttöiset Wacoal rintaliivit arkeen ja juhlaan. Rintaliivejä voi pitää sekä ilman olkaimia että olkainten kanssa tai halutessaan ne saa myös ristiin selkäpuolelta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on saumattomat ja muotoonprässätyt kupit, jotka istuvat sileästi ihoa vasten ja luovat upean kaula-aukon. Kupeissa on kevyt toppaus ja sileät saumat ja lisäksi sivukappaleissa on powermesh-materiaalia, joka tuo lisätukea. Tyylikkäissä rintaliiveissä on upeita kuvioituja yksityiskohtia takana, mutta ne eivät kuitenkaan näy vaatteiden alta. Selkä- ja sivukappaleissa on silikonia, joka pitää rintaliivit paikoillaan. Mahtavat rintaliivit on valmistettu ihoystävällisestä mikrokuitumateriaalista ja ne sopivat täydellisesti olkaimettomiin yläosiin ja mekkoihin. Näihin upeisiin rintaliiveihin kannattaa yhdistää Wacoal Respect -sarjan matchaavat alushousut.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Respect Fuller Figure Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat kaarituelliset Wacoal rintaliivit ovat yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Rintaliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka luovat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon ja tukevat kunnolla. Joustavissa kupeissa on sileät reunat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Kuppien sivuilla on myös tukikappaleet, jotka kohottavat ja tukevat rintoja todella hyvin. Selkäpuolella on säädettävät olkaimet sekä powermesh-materiaalia, joka tekee rintaliiveistä vielä mukavammat. Ihastuttavat kaarituelliset Wacoal rintaliivit on valmistettu mikrokuitumateriaalista, joka on hellää iholle, ja ne sopivat viikon jokaiseen päivään. Rintaliiveihin on helppo yhdistää saman Wacoal Respect -sarjan matchaavat alushousut.

€ 71,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Net Effects Bralette * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton Wacoal bralette, jota haluat pian pitää joka päivä. Bralettea koristaa kaunis kukikas pitsibrodeeraus ja kolmionmuotoiset kupit luovat upean v-pääntien. Toppauksettomissa pitsikupeissa ja sivukappaleissa on joustavaa pitsiä, joka tukee ja kohottaa rintoja. Leveät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä braletteen matchaavat Wacoal Net Effects -sarjan alushousut luodaksesi naisellisen alusasusetin.

€ 42,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Net Effects Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Wacoal rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyt toppaus ja muotoonprässätyt kupit, jotka kohottavat rintoja upean luonnollisesti. Rintaliivien kupeissa on myös sileät reunat, jotka istuvat miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten, sekä mesh-vuoratut sivukappaleet tuomassa lisätukea. Uskomattoman ihanat rintaliivit sopivat hyvin pidettäväksi t-paidan alle eivätkä jätä näkyviä rajoja. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella sekä pehmeät säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtavat kaarituelliset rintaliivit kannattaa yhdistää Wacoal Net Effects -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Net Effects Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman tyylikkäät kaarituelliset Wacoal Net Effects rintaliivit, joita ei missään nimessä kannata jättää väliin! Rintaliiveissä on kaksiosaiset kupit, joiden alaosassa on kevyt toppaus tuomassa rinnoille lisää tukea ja kohotusta. Kuppien sivukappaleissa on joustava mesh-vuoraus, joka myös omalta osaltaan tukee lisää. Rintaliivit istuvat todella hyvin, antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja istuvat sileästi ihoa vasten. Tyylikkäät rintaliivit on valmistettu jacquard-materiaalista ja ne on helppo yhdistää saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace To Love Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituelliset Wacoal Lace to Love -sarjan rintaliivit romanttisilla kukikkailla pitsikuvioilla. Rintaliivit istuvat täydellisesti ja niissä on sileät sivusaumat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Kaksiosaiset toppauksettomat kupit, joiden sivukappaleet tuovat lisätukea ja kohottavat rintoja upeasti. Sileät säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Upeat kaarituelliset Wacoal rintaliivit sopivat arkeen, kun haluat tuntea olosi erityisen tyylikkääksi! Rintaliiveihin kannattaa yhdistää saman sarjan yhtä upeat matchaavat alushousut.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Embrace Lace Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät kaarituelliset Wacoal rintaliivit istuvat napakasti ylle. Tukevat rintaliivit on valmistettu sileästä polyesterimateriaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Joustavat ja toppauksettomat kupit luovat rinnoille upean pyöreän muodon ja kohottavat niitä. Kuppeja peittää myös kaunis pitsibrodeeraus, joka on pieni ihana lisä rintaliivien designissa. Rintaliiveissä on kapeat säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Ihastuttavat Wacoal rintaliivit tuntuvat kevyiltä yllä ja niiden avulla on helppo luoda upea alusasulook.

€ 71,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Embrace Lace Plunge Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit kaarituelliset Wacoal rintaliivit, joita ei missään nimessä kannata ohittaa! Ihanat rintaliivit istuvat miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten ja tuntuvat kevyiltä yllä. Kaunista pitsiä pääntien myötäisesti ja upeita pitsiyksityiskohtia myös kupeissa. Rintaliiveissä on syvä pääntie, joka auttaa luomaan upean kaula-aukon ja antaa rinnoille ihanan pyöreän muodon. Tukevissa rintaliiveissä on topatut kupit sekä sivukappaleet, jotka tuovat rinnoille lisää tukea ja kohotusta. Yksinkertainen hakaskiinnitys sekä säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Yhdistä ihaniin rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi täydellisen alusasusetin.

€ 61,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace Perfection Average Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot kaarituelliset Wacoal Lace Perfection -sarjan rintaliivit on koristeltu kauniilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituellisissa liiveissä on imarteleva ja joustava pääntie, joka takaa rinnoille täydellisen istuvuuden ja luo niille kauniin pyöreän muodon. Kuppien alaosa on vuorattu sisäpuolelta mesh-materiaalla lisätuen takia ja myös sivukappaleissa on joustavaa mesh-vuorattu pitsiä tuomassa lisää tukea. Hakaskiinnitys selkäpuolella sekä kapeat säädettävät olkaimet. Elegantit rintaliivit istuvat sileästi ihoa vasten ja tuntuvat todella ihanilta. Kerrassaan mahtavat kaarituelliset rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti ja jotka on helppo yhdistää saman sarjan yhtä upeisiin matchaaviin alushousuihin lyömättömän alusasusetin luomiseksi.

€ 71,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Aphrodite Plunge Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat kaarituelliset Wacoal rintaliivit istuvat todella hyvin yle. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ja napakkaa upeaa pitsiä, joka takaa rinnoille luonnollisen pyöreän muodon eikä näy vaatteiden alta. Rintaliivien sivukappaleet on lisäksi valmistettu joustavasta materiaalista ja niiden vuorattu sisäpinta tuo lisätukea. Syvempi pääntie luo upean kaula-aukon ja kauniin dekolteen. Klassinen kiinnitys selkäpuolella ja säädettävät olkaimet. Upeisiin Wacoal rintaliiveihin kannattaa yhdistää Aphrodite-sarjan matchaavat alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 54,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Basic Beauty Contour Soft Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituettomat Wacoal rintaliivit. Rintaliiveissä on topatut kupit, jotka vaikuttavat vaatteiden alla täysin saumattomilta. Yksinkertaiset rintaliivit istuvat todella hyvin ja miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Erittäin joustavat kupit luovat rinnoille ihanan pyöreän muodon ja kohottavat niitä upeasti. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella sekä säädettävät olkaimet. Nämä Wacoal rintaliivit sopivat joka tilanteeseen ja ihastut niihin varmasti heti!

€ 55,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Awareness Spacer Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja todella mukavat kaarituelliset rintaliivit. Rintaliiveissä on topatut kaksiosaiset spacer-kupit, joissa on käytetty hohtelevaa jacquardia, joka istuu sileästi ihoa vasten ja tukee hyvin. Pehmeät säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Ihanan yksinkertaiset rintaliivit, jotka eivät näy paidan alta. Rintaliivit tukevat todella hyvin ja tuntuvat samalla kevyiltä yllä. Huippulaatuiset kaarituelliset Wacoal rintaliivit ovat ehdoton hankinta alusvaatevalikoimasi täydennykseksi!

€ 63,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Halo Lace Wire Free Soft Cup * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja elegantit Wacoal rintaliivit istuvat todella hyvin. Näissä rintaliiveissä on kaksiosaiset kupit ja tuet, jotka tekevät rintaliiveistä vielä mukavammat ja tukevammat. RIntaliiveissä on kapeat säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Leveä nauha alareunassa ja kolmionmuotoinen pääntie. RIntaliivejä koristaa kaunis pitsibrodeeraus imartelevan lookin luomiseksi. Fantastisen pehmeät kaarituettomat Wacoal rintaliivit on helppo yhdistää saman sarjan matchaaviin alushousuihin ja ihastut niihin varmasti heti.

€ 41,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Embrace Lace T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituetut Wacoal t-paitaliivit. Täydelliset t-paitarintaliivit tukevat ihanasti ja niitä voi pitää aamusta iltaan. Rintaliiveissä on pehmeät topatut kupit, jotka on valmistettu saumattomasti materiaalista ja siksi pysyvät näkymättöminä vaatteiden alla. Kaunis koristeellinen nauha myötäilee kuppien alaosaa ja nousee hieman kaula-aukon kohdalla. Säädeltävät olkaimet klassisella hakaskiinnityksellä selkäpuolella. Wacoal rintaliivit, jotka tuntuvat kevyiltä yllä ja jotka on pakko saada alusvaatevalikoimaasi!

€ 61,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Embrace Lace Wire Free Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja tyylikkäät Wacoal rintaliivit. Kaunis rintaliivi, joka istuu täydellisesti. Kapeat säädeltävät olkaimet voi myös laittaa ristiin selkäpuolelta, mikä avaa lisää käyttömahdollisuuksia. Näissä rintaliiveissä on kaksiosaiset kaarituetut kupit, jotka antavat lisätukea ja lisää mukavuutta. Rintaliiveissä on alhaalla pehmeä ja leveä nauha sekä kolmionmuotoinen kaula-aukko. Rintaliiveissä on koristeellinen pitsikuvio, joka näyttää hyvin kauniilta. Wacoalin pehmeät bralette-malliset rintaliivit, joita ei vain voi ohittaa!

€ 50,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace Perfection Bralette * Ilmainen Toimitus *

Wacoal bralette luo romanttisen alusasuloon. Bralettessa on kolmionmuotoiset kupit joustavasta pitsistä ja se luo upean v-pääntien, tukee rintoja kevyesti ja istuu täydellisesti. Sileä ja miellyttävän tuntuinen resori rintojen alla sekä yksinkertainen hakaskiinnitys selkäpuolella. Luo upea look yhdistämällä braletteen Wacoal Lace Perfection -sarjan matchaavat alushousut.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace Perfection Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Wacoal rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä hienoksi että mukavaksi. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyesti topatut ja muotoonprässätyt kupit, jotka antavat rinnoille luonnollisen muodon. Sileät kupit istuvat pehmeästi ihoa vasten. Säädettävät olkaimet, joita voi pitää tavallisesti, yhdistää niskan taakse tai laittaa ristiin selkäpuolelta. Sivukappaleet on valmistettu joustavasta pitsistä ja niissä on mesh-vuoraus tuomassa lisätukea. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Rintaliivit sopivat joka tilanteeseen ja ne kannattaa yhdistää Wacoal Lace Perfection -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace Perfection Plunge Push Up Bra * Ilmainen Toimitus *

Wacoal push-up-rintaliivit auttavat luomaan uskomattoman kauniin alusasulookin. Rintaliiveissä on v-pääntie ja topatut kupit, jotka kohottavat rintoja ja luovat imartelevan kaula-aukon. Rintaliiveissä on upeita yksityiskohtia kuten pitsi kuppien päällä ja pitsireunus. Sivukappaleet ovat joustavaa pitsiä ja niissä on mesh-vuoraus lisätuen takaamiseksi. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Wacoal alushousut luodaksesi todella upean alusasusetin.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Perfect Primer Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisissa Wacoal rintaliiveissä on kuppien päällä koristeellista brodeerausta, joka on upea yksityiskohta kokonaisuudessa. Kaarituellisissa rintaliiveissä on sileät, kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat rintoja ja istuvat pehmeästi ihoa vasten. Säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta yhdistettyä mukana tulevalla J-koukulla. Selkäpuolella klassinen hakaskiinnitys. Näistä rintaliiveistä tulee uudet arjen suosikkisi!

€ 88,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Basic Beauty Full Figure Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Wacoal rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Kaarituellisissa rintaliiveissä on saumattomat peittävät kupit ja piilotetut tuet, jotka kohottavat rintoja ja tukevat niitä todella hyvin. Kuppien yläosa joustaa taaten parhaan mahdollisen istuvuuden. Säädettävät olkaimet eivät jousta paljon, vaan pitävät rinnat hyvin paikoillaan. Selkäpuolella klassinen hakaskiinnitys. Nämä rintaliivit sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja ihastut niihin varmasti heti.

€ 68,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Perfect Primer Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäissä Wacoal rintaliiveissä on kuppien päällä kaunista pitsibrodeerausta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on peittävät kupit ja ne on valmistettu sileästä materiaalista, joka mukautuu täydellisesti rintojen muotoon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtavat Wacoal rintaliivit sopivat hyvin arkeen.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Selma Underwire Bra Spacer Cup * Ilmainen Toimitus *

Rosa Faian rintaliivit, joissa on moderni ulkonäkö. Pehmeä ja sileä rintaliivi, jossa on kauniit koristeelliset pitsiset olkaimet. Rintaliivit ovat materiaaliltaan hengittävät ja mukavat ihoa vasten. Sovita saman sarjan alushousuista liiveihin sopiva alaosa. Rosa Faia -rintaliivit, jotka on saatava vaatekokoelmaan.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Selma Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Ylelliset Rosa Faian Selma-sarjan liivit, jotka ovat alusvaatelaatikon välttämättömyys. Kaariliivit, joiden kolmiosaiset kupit istuvat mukavasti ja pitävät rinnat paikoillaan. Kaunis koristeellinen pitsi jatkuu olkainten ulkopuolta pitkin. Ylellinen Swarowski-kivi kuppien välissä tuo malliin pientä extraa. Pehmeät ja säädettävät olkaimet levenevät koon kasvaessa. Liivien selkäosan mesh-kangas varmistaa hyvän tukevuuden ja isompien kokojen mesh-osiot ovat kaksinkertaista kangasta. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Elegantit Rosa Faian Selma-sarjan liivit, joissa yhdistyvät parhaat ominaisuudet: upea design ja täydellinen istuvuus.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Selma Big Cup Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Rosa Faian Selma-sarjan liivit sinulle, joka haluat tyylikkään lookin, jopa isommassa kuppikoossa. Kaariliivit, joiden neliosaiset kupit ja uskomattoman tukevat kaarituet varmistavat mukavan istuvuuden ja kauniit yksityiskohdat kupeissa, olkaimissa ja kaunis kivi kuppien välissä tuovat malliin pientä extraa. Leveät ja pehmeät säädettävät olkaimet ovat erittäin mukavat ja selkäosan kaksinkertainen mesh-osio tekee mallista erityisen tukevan. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Ihanat Rosa Faian Selma-sarjan liivit, jotka tukevat fantastisesti ja ovat eleganttia mallia. Alusvaatelaatikon välttämättömyys.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Twin Seamless Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Rosa Faia Twin -sarjan rintaliivit istuva tukevasti eivätkä näy vaatteiden alta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit kaksinkertaisella kankaalla tukevan istuvuuden varmistamiseksi ja silkkimäisen sileästä ja pehmeästä mikrokuitumateriaalista valmistetut kupit, jotka hengittävät ja luovat todella mukavan olon. Tukevat kaarituet rintojen alla tukevat napakasti ja ne ovat vielä vahvemmat suuremmissa kuppiko'oissa parhaan mahdollisen tuen takaamiseksi. Leveät ja pehmeät olkaimet mukavan olon varmistamiseksi ja säädettävä pituus erinomaisen istuvuuden varmistamiseksi. Yksinkertainen hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä alusvaatevalikoimaasi näillä ihanilla Rosa Faia Twin -sarjan rintaliiveillä ja saat takuulla uuden suosikin arkeesi.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Twin Seamless Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Rosa Faian Twin-sarjan pehmeät liivit joustavaa mallia, joka luo näkymättämän lookin vaatteiden alle. Kaarituettomat liivit, joiden muotoonprässätyt kaksikertaisesta kankaasta valmistetut kupit takaavat hyvän istuvuuden ja sileiden kuppien silkinpehmeä mikrokuitu tekee mallista erittäin mukavan. Kaarituettomien liivien kupit tarjoavat extratukea suuremmissa ko'oissa ja leveät, kevyesti pehmustetut säädettävät olkaimet varmistavat maksimaalisen mukavuuden. Olkaimet ovat leveämmät suuremmissa ko'oissa. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Fantastiset Rosa Faian Twin-sarjan pehmeät liivit, jotka ovat taattu arjen suosikki.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Anita Safina Comfort Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit pehmeät liivit Anitan Safina-sarjaa, liiveissä yhdistyy fantastinen mukavuus ja tyylikäs design. Kaarituettomat liivit, joiden kolmiosaiset kupit tukevat kunnolla ja kohottavat rintoja. Kaunis läpinäkyvä pitsi koristaa kuppien yläreunaa ja alareunassa on tukevaa materiaalia, joka luo kauniin mallisen rinnuksen. Tukevat säädettävät olkaimet, isommissa kooissa olkaimet ovat leveämmät mukavuuden optimoimiseksi. Helppo hakaskiinnitys selässä. Elegantit Anita Safina-sarjan liivit, joista tulee ehdottomasti uudet arjen suosikit!

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Marie Jo Avero Heart Shaped Padded Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit t-paitaliivit sydämenmuotoisella dekolteella Marie Jolta. Liiveissä on kevyesti topatut kupit, joita koristaa brodeeratut pitsireunat. Olkaimet ovat muutettavissa halterneckiksi. Läpinäkyvät sivuosat ja hakaskiinnitys takana.

€ 86,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Marie Jo Tom Heart Shaped Padded Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Marie Jo L'Aventure t-paitaliivit, joissa syvä sydämenmuotoinen uurros. Liiveissä on kevyesti topatut kupit ja tasainen saumaton pinta. Tyylikkäät monipuoliset olkaimet, joissa ympyränmallisia yksityiskohtia. Olkaimet voi myös ristiä selästä tai kiinnittää niskan taakse halterneck-malliksi. Erittäin mukavat liivit, joissa hyvä istuvuus. Selässä tupla hakaskiinnitys.

€ 76,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Primadonna Twist I Do Deep Plunge Bralette * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava Primadonna bralette sopii arkeen ja juhlaan. Bralettessa on eleganttia pitsibrodeerausta. Toppauksettomat kupit ja tukevat kaarituet kohottavat rintoja upeasti ja luovat syvemmän, hieman erottelevan kaula-aukon. Leveämpi reunus rintojen alapuolella tuo lisämukavuutta ja lisää tukea. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Kaunis Primadonna bralette johon ihastut varmasti heti ja johon on helppo yhdistää saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 90,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Primadonna Wild Flower Full Cup Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniita kaarituellisia Primadonna rintaliivejä koristavat upeat pitsiyksityiskohdat. Täydelliset rintaliivit sopivat sekä arkeen että juhlaan. Toppauksettomissa kupeissa on tukevat kaarituet, jotka takaavat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon ja imartelevan kaula-aukon. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista. Tyylikkäät rintaliivit ovat täydellinen lisä perusalusvaatevalikoimaasi! Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan yhtä upeat matchaavat alushousut.

€ 104,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Fancies Underwire Longline Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit rintaliivit Freyan Fancis sarjasta kauniilla pitsillä. Tukevat kaarituet nostavat ja muotoilevat povea. Vahvistetut saumat. Pehmeä ja joustava pitsinauha hakaskiinnityksellä selässä. Säädettävät olkaimet. Yhdistä saman sarjan alushousujen kanssa.Freya on ainutlaatuinen merkki, jolla englantilaiset juuret ja on erikoistunut alusvaatteisiin suuripovisille naisille. Design on nuorekasta, hauskaa säilyttäen samalla laadun ja erinomaisen istuvuuden. Freya tarjoaa liivejä H-kokoon asti, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Laadukkaita tuotteita eri malleissa ja väreissä.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Fancies Underwire Plunge Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Freya-rintaliivit, joissa on kauniita yksityiskohtia pitsistä. Rintaliiveissä on kaarituet ja ne tukevat hyvin ja muotoilevat povea kauniisti. Edessä on kaunis rusetti ja elegantissa selkäosassa on hakaskiinnitys. Kauniit rintaliivit kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan alushousuihin, niin saa hurmaavan kokonaisuuden.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Starlight K Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja elegantit Freya -rintaliivit, jotka antavat kunnollista tukea suuremmallekin kuppikoolle. Tukevat kaarituelliset rintaliivit vuoratuilla neliosaisilla kupeilla tukevat, nostavat ja vievät rintoja eteenpäin. Leveät osiot powernet-materiaalista pitävät rintaliivit paikallaan koko päivän. Leveät säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella takaamassa täydellisen istuvuuden. Upeat rintaliivit pilkullisella pitsikuvioinnilla, jotka saavat sinut tuntemaan olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Yhdistä rintaliivit matchaaviin alushousuihin saadaksesi täydellisen alusasusetin.

€ 62,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Starlight Hero Balcony Side Support Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Freya -balconetteliivit, joiden suunnittelussa on hyödynnetty heidän suosittua Hero-malliaan. Kaarituelliset rintaliivit neliosaisilla kupeilla sekä sivutuilla, jotka muotoilevat, kohottavat sekä vievät rintoja eteenpäin. Elegantit pilkulliset pitsirintaliivit seuraavat rinnan muotoja täydellisesti. Säädeltävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Upeilla yksityiskohdilla koristellut elegantit rintaliivit, joita tulet rakastamaan ylläsi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat alushousut täydellisen alusasusetin saamiseksi.

€ 62,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Starlight Idol Moulded Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Freya -rintaliivit, joiden suunnittelussa on hyödynnetty heidän suosittua Idol Moulded -malliaan. Pitsirintaliivit on koristeltu pienillä pilkuilla, jotka ovat ihana yksityiskohta koko lookissa. Kaarituelliset rintaliivit balconette-mallilla peittävät ja antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Sileät ja saumattomat kupit luovat upean siluetin. Säädettävät olkaimet, leveät tukisiivekkeet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Näistä rintaliiveistä tulee uusi lemppari vaatekaappiisi. Yhdistä rintaliivit matchaaviin alushousuihin täydellisen setin saamiseksi.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Fancies Underwire Balcony Moulded Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat Freya rintaliivit sopivat joka tilaisuuteen! Kaarituellisissa rintaliiveissä on topatut, kevyet ja muotoonprässätyt kupit. Ihanat rintaliivit tukevat rintoja hyvin ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Täydellisiä rintaliivejä pystyy pitämään hyvin aamusta iltaan, kun haluat tuntea olosi joka hetkellä mukavaksi ja varmaksi. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Ihanat kaarituelliset rintaliivit, joita ei kannata jättää väliin vaan yhdistää omavalintaiseen Freya Fancies -sarjan alaosaan.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Fancies Balcony K Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Freya kaariliivit sopivat joka tilanteeseen. Tyylikkäät rintaliivit tukevat rintoja kunnolla myös suuremmassa kuppikoossa. Kupeissa on kaksinkertainen kangas ja ne luovat rinnoille upean ja luonnollisen pyöreän muodon. Rintaliiveissä on myös syvä leikkaus, joka takaa kauniin dekolteen. Rintaliivit on koristeltu upealla pitsibrodeerauksella imartelevan lookin luomiseksi. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella sekä säädettävät olkaimet parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin saman Freya Fancies -sarjan matchaavat alushousut luodaksesi ihastuttavan alusasusetin.

€ 46,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Fantasie Twilight Rebecca Spacer Full Cup Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset kaarituelliset Fantasie Twilight Rebecca -sarjan rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti. Rintaliiveissä on kevyestä spacer-vaahtomateriaalista valmistetut saumattomat kupit, jotka antavat ihon hengittää, muotoutuvat upeasti rintojen muotoihin eivätkä näy vaatteiden alta. Rintaliiveissä on erityisen leveät sivukappaleet tuomassa lisätukea ja lisää mukavuutta. Kuppeja koristaa upea jacquard-kangas ja sivukappaleissa on mesh-materiaalista. Ihastuttavat Fantasie rintaliivit istuvat todella hyvin ylle. Hakaskiinnitys selkäpuolella ja säädettävät olkaimet.Luo upea alusasulook yhdistämällä rintaliiveihin omavalintainen Fantasie -alaosa.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Fantasie Memoir Soft Cup * Ilmainen Toimitus *

Upeat Fantasie Memoir -sarjan rintaliivit luovat elegantin ja mukavan alusasulookin. Kaarituettomissa rintaliiveissä on saumattomat kupit, joita koristaa joustava pitsi. Mahtavat rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Rintaliiveissä on myös powernet-materiaalista sivukappaleet, jotka tukevat rintoja ja luovat imartelevan kaula-aukon. Säädettävät olkaimet ja pehmustettu hakaskiinnitys maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Tukevat ja korkealaatuiset Fantasie rintaliivit, joita ei kannata jättää väliin! Luo imarteleva kokonaisuus yhdistämällä näihin upeisiin rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product