Sloggi Zero Feel N EX * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman ihana Sloggi rintaliivitoppi on valmistettu kevyestä, joustavasta ja ohuesta materiaalista. Topeissa on saumattomat reunat, hakaskiinnitys selkäpuolella ja leveät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Levempi selkäkappale ja pehmeä resori rintojen alla tuovat lisätukea ja saavat sinut tuntemaan olosi vielä mukavammaksi! Rintaliivit istuvat sileästi iholle etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Kupeissa on irrotettavat toppaukset, jotka muotoilevat rintoja kauniisti ja luovat imartelevan pääntien. Erittäin hyvä ja napakka istuvuus.Älä jätä väliin tätä mahtavaa Sloggi toppia, vaan päästä se vaatekaappisi uuden suosikin paikalle!

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Light Lace 2.0 P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivi ilman kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät, ohuet olkaimet, mitkä on kevyet päällä. Sopii täydellisesti yhteen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortien kanssa.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Feel Sporty Top * Ilmainen Toimitus *

Todella upea Sloggi ZERO Feel -sarjan rintaliivitoppi, joka antaa sinulle ihanan vapauden tunteen! Toppi on valmistettu uskomattoman sileästä ja joustavasta materiaalista, joka myötäilee kehon liikkeitä. Materiaali kuljettaa myös kosteutta pois iholta ja kuivaa nopesti taaten maksimaalisen mukavuuden kaikissa aktiviteeteissa. Saumattomat rintaliivit, jotka eivät näy vaatteiden alta tai tee jälkiä. Kupeissa on kevyet toppaukset, jotka antavat rintojen hengittää, sekä ristiin menevät olkaimet selkäpuolella takaamassa täydellisen vapauden liikkumiseen. Fantastiset rintaliivit käytettäväksi sekä arjessa että treeneissä. Yhdistä rintaliivitoppi saman sarjan alushousuihin saadaksesi upean alusasusetin.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Feel Top * Ilmainen Toimitus *

Hienot Sloggi ZERO Feel -urheiluliivit, jotka tekevät olostasi fantastisen vapaan. Silkinpehmeässä topissa ei ole saumoja ja malli onkin todella huomaamaton vartalonmyötäisten vaatteiden alla. Liiveissä on vähän korkeampi kaula-aukko ja sileät, kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat povea. Istuvuutta ja käyttömukavuutta parantavat leveät olkaimet, sivuosat ja selkäosat, joissa ei ole lappuja sisäpuolella, eikä myöskään metalli- tai muoviyksityiskohtia. Valmistettu kevyestä ja ohuesta 3D-ZERO-materiaalista, mikä tekee mallista hyvin vartalon liikkeitä mukailevan. Edessä on hillittyä Sloggi-painatus. Huippuihanat liivit, joista voi hyvinkin tulla uuden suosikkirintaliivisi. Toppi on kiva yhdistää Sloggi ZERO Feel -alushousuihin.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi WOW Comfort P * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät topatut ja kaarituettomat rintaliivit Sloggin WOW Comfort-sarjasta. Liivit antavat hyvän tuen ja ne ovat mukavat päällä. Tyylikäs muotoilu. Kupeissa kevyttä verkkomateriaalia mikä antaa hyvän tuen. Kapeat ja säädettävät olkaimet sekä nikkelitön hakaskiinnitys takana. Leveä väli kuppien välissä sekä ohuet ja sileät sivuosat, jotka eivät näy vaatteiden läpi. Yhdistä saman sarjan alushousujen kanssa.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi WOW! Lace WHU * Ilmainen Toimitus *

Hieno push up liivi, joka on täydellinen uurrettujen vaatteiden kanssa, Sloggin sarjasta WOW. Ajaton muotoilu ja fantastinen istuvuus. Valmistettu superkevyestä materiaalista, jossa on sametintuntua ja se antaa ihon hengittää. Kupit on topattu kevyesti ja kaarituet luovat rinnoille luonnolliset muodot. Liivissä on edessä pieni pitsi, kupit ilman kuvioita ja säädettävät olkaimet. Täydellinen kehonmyötäisten vaatteiden alla. Sovita mielellään yhteen muiden tuotteiden kanssa Sloggin sarjasta WOW!

€ 39.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi WOW! Lace WHP * Ilmainen Toimitus *

Kaunis ja miellyttävän tuntuinen kaaritukiliivi topatuilla kupeilla Sloggin sarjasta WOW. Ajaton muotoilu ja fantastinen istuvuus. Liivi on valmistettu superkevyestä materiaalista, jossa on sametintuntua ja se antaa ihon hengittää. Täydellinen t-paidan tai kehonmyötäisten vaatteiden alla. Liivissä on hieno pitsi, kupit ilman kuvioita ja säädettävät olkaimet. Sovita mielellään yhteen muiden tuotteiden kanssa Sloggin sarjasta WOW!

€ 39.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Ever Fresh WHP * Ilmainen Toimitus *

Sloggi rintaliivit luovat tyylikkään ja mukavan alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka hengittää, estää pahojen hajujen syntymistä ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selässä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Mahtavat rintaliivit joka tilaisuuteen kannattaa yhdistää Sloggi Ever Fresh alushousujen kanssa.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Ever Fresh P * Ilmainen Toimitus *

Hienot ja mukavat pehmeät Sloggi rintaliivit ovat uusi vaatekaapin suosikkisi. Kaarituettomissa rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka hengittää, estää pahojen hajujen syntymistä ja pitää olosi raikkaana taaten parhaan mahdollisen mukavuuden. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin Sloggi Ever Fresh alushousut.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Ever Fresh N * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Sloggi Ever Fresh rintaliivit istuvat mahtavan tuntuisesti koko päivän ja niiden design on hyvin moderni. Kauniissa rintaliiveissä on kolmionmuotoiset toppauksettomat kupit, joiden avulla luot upean kaula-aukon. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka hengittää, estää pahojen hajujen syntymistä ja pitää olosi raikkaana taaten ihanan olon aamusta iltaan. Kapeat säädettävät olkaimet, sileä resori rintojen alla ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydelliset rintaliivit arkeen. Kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 24.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Feel Natural Top * Ilmainen Toimitus *

Pehmeä ja ihana Sloggi rintaliivitoppi. Valmistettu ohuesta ja kevyestä materiaalista. Saumaton resori rintojen alla, leveät olkaimet ja leveä selkäkappale tuovat lisämukavuutta. Kevyesti topatut kupit muotoilevat ja tukevat rintoja. Hieman korkeampi leikkaus pääntiessä. Liivit istuvat ihanasti ihoa vasten eikä niissä ole hankaavia lappuja tai muovi- tai metalliyksityiskohtia. Saumattomien reunojen ansiosta toppi ei näy vaatteiden alta. Erinomainen Sloggi rintaliivitoppi, jota ei kannata ohittaa!

€ 36.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Ever Fresh Crop Top * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja uskomattoman ihana Sloggi rintaliivitoppi. Rintaliivitopin design on todella kaunis ja toppi on valmistettu ohuesta ja kevyestä materiaalista, joka hengittää sekä pitää ihon kuivana ja raikkaana. Tukeva resori rintojen alla tarjoaa lisätukea ja takaa parhaan mahdollisen mukavuuden. Rintaliiveissä on toppauksettomat kupit ja kapeat säädettävät olkaimet. Sloggi rintaliivitoppi istuu napakasti ja tuntuu mahtavalta ihoa vasten. Luo täydellinen kokonaisuus yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 21.95

Nettikauppa lisätietoa...

Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Feel Bralette * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman ihanat ja supermukavat Sloggi ZERO Feel -braletteliivit, joita haluaa pitää päällä ympäri vuorokauden. Silkinpehmeässä topissa on edessä kaunis v-kaulus ja hillitty Sloggi-painatus. Bralette-liiveissä ei ole saumoja, eli ne ovat huomaamattomat tiukkojenkin vaatteiden alla. Kevyesti povea kohottavat ja muotoilevat kupit ovat pehmeät, sileät ja topatut. Leveät olkaimet, sivut ja takaosa, jossa ei ole lappuja sisäpuolella tai metalli- tai muoviyksityiskohtia parantavat käyttömukavuutta. Valmistettu kevyestä ja ohuesta 3D-ZERO-materiaalista, mikä antaa lähes täydellisen liikkumavapauden. Nämä hienot bralette-liivit on kiva yhdistää Sloggi ZERO Feel -alushousuihin!

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi mOve FLOW Top2 * Ilmainen Toimitus *

Sloggi mOve FLOW -sarjan täydellinen ja pehmeä kaaritueton toppi, joka antaa energiabuustin hitaissa ja virtaavissa liikkeissä. Rintaliivitopissa on painijanselkä ja edessä syvä v-kaula-aukko. Valmistettu erityisen pehmeästä ja kosteutta iholta poistavasta materiaalista, jolle on tehty GClo BioHeatsol -käsittely, joka parantaa verenkiertoa ja pitää lämpimänä. Erityisen ihana istuvuus ilman kiristyksiä tai hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan kankaalle. Löydä myös muita suosikkeja mOve FLOW -sarjasta! STANDARD 100 by OEKO-TEX®

€ 32.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi mOve FLOW Top1 * Ilmainen Toimitus *

Superpehmeä ja upea Sloggi mOve FLOW -sarjan toppi. Topissa on painijanselkä sekä korkea kaula-aukko, jotka takaavat täydellisen istuvuuden ja sopivat täydellisesti hitaisiin liikkeisiin. Topin voi pukea ja riisua helposti yläkautta. Jälkikäsitelty materiaali nopeuttaa verenkiertoa ja pitää sinut lämpimänä. Pesuohjeet on painettu suoraan kankaalle, joten vältyt ikävästi ihoa hankaavilta lapuilta.STANDARD 100 by OEKO-TEX®

€ 32.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi mOve FLOW Bralette * Ilmainen Toimitus *

Täydellisen pehmeät Sloggi mOve FLOW -sarjan rintaliivit, jotka antavat energiabuustin hitaisiin ja sulaviin liikkeisiin. Malli on erittäin upea bralette, jonka voi helposti pukea ja riisua yläkautta. Painijanselkä kapeilla säädettävillä olkaimilla ja hienolla kietaisuvaikutelmalla etupuolella. Bralette on valmistettu mahtavasta jälkikäsitellystä materiaalista, joka stimuloi verenkiertoa ja pitää sinut lämpimänä. Pesuohjeet on painettu suoraan vaatekappaleeseen, joten vältyt ikävästi ihoa hankaavilta lapuilta.STANDARD 100 by OEKO-TEX®

€ 25.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Feel Top 18 * Ilmainen Toimitus *

Sloggi ZERO Feel -kokoelman kaunis rintaliivitoppi, joka antaa sinulle mahtavan vapauden tunteen. Silkkisen pehmeä saumaton rintaliivitoppi, joka ei näy istuvien vaatteiden alta. Rintaliivitopissa on hieman korkeampi kaula-aukko sekä sileät, topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintaa. Leveät olkaimet, sivuosat ja takaosa, joissa ei ole sisällä lappuja tai mitään metalli- tai muoviosia, jotka takaavat täydellisen istuvuuden ja mukavuuden. Valmistettu kevyestä ja ohuesta 3D Zero -materiaalista, jonka ansiosta haluat käyttää toppia päivällä ja yöllä. Yhdistä rintaliivitoppi mieluiten Sloggi ZERO Feel -sarjan yhteensopiviin alushousuihin ja saat upean alusvaatesetin, joka on mahtava lisä vaatekaappiisi.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Lace WHUM * Ilmainen Toimitus *

Sloggi ZERO Lace -sarjan push-up-rintaliivit, jotka istuvat uskomattoman kauniisti. Push-up-liiveissä on sileät ja todella pehmeät kupit, syvä pääntie sekä kapea keskikaistale. Kapeissa sivuosissa on pitsistä kukkakuviota sekä tasaiset reunat. Olkaimien pituutta voi säädellä ja ne saa selästä ristiin. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Nämä rintaliivit takaavat maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden. Yhdistä saman Sloggi ZERO Lace -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 39.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Lace Bralette * Ilmainen Toimitus *

Romanttinen ja upea Sloggi ZERO Lace -sarjan bralette läpinäkyvästä pitsistä. Nämä pehmeät kaarituettomat pitsiliivit voi helposti pukea ja riisua yläkautta. Syvä v-pääntie sekä kapeat olkaimet painijanselällä takaavat joustavan istuvuuden. Erilaiset virkatut pitsikuviot luovat flirttailevan ja sofistikoituneen lookin, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin. Yhdistä saman sarjan matchaaviin alushousuihin luodaksesi täydellisen lookin.

€ 27.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Romance Bralette * Ilmainen Toimitus *

Hienot Sloggi Romance bralette -rintaliivit pehmeästä ja mukavasta materiaalista. Näissä pehmeissä rintaliivissä on kapeat säädettävät olkahihnat ja mukava leveä pitsi alareunassa. Valmistettu Supima® -puuvillasta ja kiiltävästä mikrokuidusta, jotka tuntuvat täydelliseltä päällä.

€ 16.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi ZERO Lace WHP * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman hienot Sloggi ZERO -rintaliivit, joissa on kauniit pitsiyksityiskohdat. Rintaliiveissä on kaarituet ja sileät, kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja myötäilevät povea antaen kauniin muodon. Kevyet ja mukavat rintaliivit ovat huomaamattomat vaatteiden alla. Käytännölliset rintaliivit, jotka ovat sekä hyvännäköiset että miellyttävät käytössä. Tsekkaa myös hienot Sloggi ZERO -alushousut, jotka voit yhdistää näihin ihaniin rintaliiveihin ja tuloksena on kiva alusvaatesetti!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Wow Breeze WHPM * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät kaarituelliset rintaliivit Sloggilta. Säädettävät kapeat olkaimet jotka voi laittaa ristiin selästä. Liivit on valmistettu mikrokuidusta, joten ne tuntuvat kevyiltä ja sileältä ihoa vasten. Hakaskiinnitys takana.

€ 29.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi EverNew Lace Top * Ilmainen Toimitus *

Kaunis toppis Sloggilta. Kapeat olkaimet menevät yhteen selässä. Topissa ei ole kaaritukia. Valmistettu kestävästä pima-puuvillasta, mikä on todella mukava päällä. Perinteinen muotoilu pehmeällä pitsinauhalla alareunassa.

€ 11.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Feel Sensational * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit, pehmeät Sloggi-rintaliivit kaarituilla. Valmistettu todella joustavasta materiaalista, mikä tekee näistä todella mukavat käyttää. Kupeissa ei ole toppauksia. Rintaliivit kiinnitetään selkäpuolelta, ja hyvin tukea antavat olkaimet ovat kapeat ja säädettävät. Rintaliiveissä on kauniita saumoja hienona yksityiskohtana. Tyylikkäät ja elegantit rintaliivit!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 3 pakkaus WOW! WHU 3091 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Etsitkö täydellistä push-up-liiviä? Sloggi on valmistanut täydellisen liivin ilman saumoja. Tämä Sloggi-liivi painaa rinnat kevyesti yhteen ja luo kauniin uurteen. Nauti täydellisestä ja näkymättömästä uurteesta tämän push-up-liivin kanssa, jossa on superohuet reunat. Kuppien sisällä oleva kukkakuvio luo ylellisen tunteen!

€ 104.85

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus WOW! WHU 3091 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Etsitkö täydellistä push-up-liiviä? Sloggi on valmistanut täydellisen liivin ilman saumoja. Tämä Sloggi-liivi painaa rinnat kevyesti yhteen ja luo kauniin uurteen. Nauti täydellisestä ja näkymättömästä uurteesta tämän push-up-liivin kanssa, jossa on superohuet reunat. Kuppien sisällä oleva kukkakuvio luo ylellisen tunteen!

€ 69.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi WOW! WHU 3091 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Etsitkö täydellistä push-up-liiviä? Sloggi on valmistanut täydellisen liivin ilman saumoja. Tämä Sloggi-liivi painaa rinnat kevyesti yhteen ja luo kauniin uurteen. Nauti täydellisestä ja näkymättömästä uurteesta tämän push-up-liivin kanssa, jossa on superohuet reunat. Kuppien sisällä oleva kukkakuvio luo ylellisen tunteen!

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 3 pakkaus Light Lace 2.0 P 00LZ D Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivissä ei ole kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät olkaimet, jotka ovat ohuet ja kevyet pitää. Täydellinen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortsien kanssa. Tätä löytyy eri kokoisina ja väreissä tuotenumerolla 601-259-633.

€ 74.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Light Lace 2.0 P 00LZ D Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivissä ei ole kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät olkaimet, jotka ovat ohuet ja kevyet pitää. Täydellinen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortsien kanssa. Tätä löytyy eri kokoisina ja väreissä tuotenumerolla 601-259-633.

€ 49.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Light Lace 2.0 P 00LZ D Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivissä ei ole kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät olkaimet, jotka ovat ohuet ja kevyet pitää. Täydellinen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortsien kanssa. Tätä löytyy eri kokoisina ja väreissä tuotenumerolla 601-259-633.

€ 24.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 3 pakkaus Feel Nude WHU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno Sloggi push up liivi, mikä luo hyvännäköisen uurteen. Liivi istuu uskomattoman ihanasti päällä eikä se näy kehonmyötäisten vaatteiden alta. Valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuidusta, mikä hengittää. Liivi, jossa on yksinkertainen muotoilu ja svuilla on elegantit, läpinäkyvät yksityiskohdat. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 104.85

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Feel Nude WHU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno Sloggi push up liivi, mikä luo hyvännäköisen uurteen. Liivi istuu uskomattoman ihanasti päällä eikä se näy kehonmyötäisten vaatteiden alta. Valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuidusta, mikä hengittää. Liivi, jossa on yksinkertainen muotoilu ja svuilla on elegantit, läpinäkyvät yksityiskohdat. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 69.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Feel Nude WHU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno Sloggi push up liivi, mikä luo hyvännäköisen uurteen. Liivi istuu uskomattoman ihanasti päällä eikä se näy kehonmyötäisten vaatteiden alta. Valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuidusta, mikä hengittää. Liivi, jossa on yksinkertainen muotoilu ja svuilla on elegantit, läpinäkyvät yksityiskohdat. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Feel Nude WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen T-paitaliivi Sloggilta, mikä ei näy kehonmyötäisten vaatteiden alta. Liivin kupit on topattu ja tämä luo luonnollisen näköisen uurteen. Valmistettu kevyestä mikrokuidusta, mikä hengittää. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 69.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Feel Nude WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen T-paitaliivi Sloggilta, mikä ei näy kehonmyötäisten vaatteiden alta. Liivin kupit on topattu ja tämä luo luonnollisen näköisen uurteen. Valmistettu kevyestä mikrokuidusta, mikä hengittää. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi EverNew Soft Bra N * Ilmainen Toimitus *

Mukavat Sloggi-rintaliivit, joissa on erinomainen istuvuus. Rintaliiveissä ei ole kovia, hiertäviä kulmia, vaan ne on valmistettu takaamaan parhaan mahdollisen mukavuuden. Säädettävät olkaimet sekä kaksinkertainen hakaskiinnitys kolmella eri pituusvaihtoehdolla. Sloggin rintaliivit valmistetaan mukavasta ja laadukkaasta materiaalista, joka kestää pitkään ja tuntuu mukavalta iholla.

€ 20.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi WOW! WHU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Etsitkö täydellistä push-up liiviä? Sloggi on valmistanut täydellisen liivin ilman saumoja. Tämä sloggi liivi puristaa rinnat kevyesti yhteen ja kohottaa, mikä luo hienon uurteen. Nauti täydellisestä ja näkymättömästä istuvuudesta tämän push up-liivin kanssa, jossa on superlitteät reunat. Kuppien sisäpuolella on kaunis ja tätä leimaava kukkakuvio, mikä luo viimeisen ylellisen silauksen!

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi WOW! WHPM * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Wow! Tämä on pehmeä ja ihanan tuntuinen! Tämä on näkymätön, mutta topattu liivi. Olkaimia voi pitää monella eri tavalla, mikä antaa sinulle täydellisen vapauden, koska voit laittaa ne selästä ristiin tai pitää halterneckinä suosikki partyvaatteidesi alla. Erityisen push up vaikutelman ansiosta tämä sloggi liivi luo sinulle upean silhuetin kun rinnat painautuvat pehmeästä yhteen. Sloggi Wow! on saumaton, kiitos ultraäänitekniikan, joka sitoo yhteen koristeelliset vastaväriset kankaat. Pilkkuna iin päällä sisäpuolella on kukkakuvio. Löydä tämän Wow sarjan parhaat liivit ja pikkuhousut itsellesi!

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Light Illusion WHU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen liivi joka tilaisuuteen Sloggin light illusion -sarjasta. Liivissä on pitsipainatus, joka ei näy ihonmyötäisten vaatteiden alta ja siinä on push up-toiminta. Kaaritukiliivi ilman lappuja, jotta mukavuus olisi paras mahdollinen. Voi yhdistää saman sarjan pikkuhousujen kanssa.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Light Illusion WHPM * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen liivi joka tilanteeseen Sloggin light illusion-sarjasta. Liivissä on hyvännäköinen pitsipainatus, joka ei näy ihonmyötäisten vaatteiden alta.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Myday Onesize Soft Bra N * Ilmainen Toimitus *

Miellyttävä ja pehmeä liivi ilman kaaritukia. Tämän pitäisi kuulua jokaisen naisen perusvaatekaappiin! Liivi on valmistettu miellyttävästä, joustavasta laadusta, jossa on ihana istuvuus ja korkea laatu. Liiviä myydään koossa onesize ja sitä löytyy useissa ihanissa väreissä.

€ 19.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Invisible Sense Lace WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Invisible Sense Lace WHP. Miellyttävä liivi kaarituilla ja kevyellä toppauksella. Valmistettu ohuesta mikrokuidusta, joka on pehmeä ja sileä. Liivissä on koristeena hieno pitsi olkaimissa. Täydellinen istuvuus ja suuri mukavuus.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Soft WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja ihana Sloggi liivi. Liivissä on kaarituet ja topatut kupit, joissa on maksimaalinen tuki. Luo rinnoille hienot muodot. Olkaimia voi säätää ja takana on hakaskiinnitys. Täydellinen liivi arkeen!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Romance SI BH * Ilmainen Toimitus *

Hieno ja pehmeä liivi ilman kaaritukia Sloggin sarjasta Romance. Liivissä on kaunis pitsi uurteessa ja säädettävät olkaimet. Puetaan helposti pään ylitse. Liivi on valmistettu pehmeästä ja sileästä puuvillasta, mikä luo ihanan tunteen. Täydellinen liivi, jossa on se pieni extra, perusvaatekaappiin!

€ 53.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Romance SI BH * Ilmainen Toimitus *

Hieno ja pehmeä liivi ilman kaaritukia Sloggin sarjasta Romance. Liivissä on kaunis pitsi uurteessa ja säädettävät olkaimet. Puetaan helposti pään ylitse. Liivi on valmistettu pehmeästä ja sileästä puuvillasta, mikä luo ihanan tunteen. Täydellinen liivi, jossa on se pieni extra, perusvaatekaappiin!

€ 26.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Basic BH N * Ilmainen Toimitus *

Hillityt ja laadukkaat Sloggi Basic -rintaliivit ilman kaaritukia. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista, joka tekee liiveistä hyvin istuvat. Olkaimet ovat säädettävät ja liivit kiinnitetään selkäpuolelta. Uskomattoman mukavat ja tyylikkäät rintaliivit, jotka sopivat täydellisesti arkikäyttöön!Kiinnitys yksittäisellä hakasella kokoon C asti, tämän jälkeen tuplahakaskiinnitys.

€ 43.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Basic BH N * Ilmainen Toimitus *

Hillityt ja laadukkaat Sloggi Basic -rintaliivit ilman kaaritukia. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista, joka tekee liiveistä hyvin istuvat. Olkaimet ovat säädettävät ja liivit kiinnitetään selkäpuolelta. Uskomattoman mukavat ja tyylikkäät rintaliivit, jotka sopivat täydellisesti arkikäyttöön!Kiinnitys yksittäisellä hakasella kokoon C asti, tämän jälkeen tuplahakaskiinnitys.

€ 21.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Double Comfort Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Yksinkertainen ja ihana Sloggi toppi, jossa on todella pehmeä ja kätevä resori. Valmistettu ihanasta puuvillamateriaalista, jossa on joustoa. Puetaan helposti pään yli. Tyylipuhdas toppi, jossa on fantastinen istuvuus. Täydellinen niin arkeen kuin vapaa-ajalle.

€ 37.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product
 

Sloggi Double Comfort Top * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertainen ja ihana Sloggi toppi, jossa on todella pehmeä ja kätevä resori. Valmistettu ihanasta puuvillamateriaalista, jossa on joustoa. Puetaan helposti pään yli. Tyylipuhdas toppi, jossa on fantastinen istuvuus. Täydellinen niin arkeen kuin vapaa-ajalle.

€ 18.99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit Sloggi
Product