Casall High Control Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Casall urheiluliivit takaavat tehokkaamman treenin ja ovat tukiluokitukseltaan high support. Urheiluliiveissä on muotoillut saumat, jotka takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Urheiluliiveissä on joustamaton vuoraus, joka tukee rintoja koko treenin ajan. Painijanselkä tuo täyden vapauden liikkumiseen ja siinä on lisänä mesh-materiaalia, joka tarjoaa lisätukea ja tuuletusta. Rintojen alla miellyttävän tuntuinen resori, jonka sisäpuoli on harjattua materiaalia, joka istuu ihanasti vartalolle. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Tukevat urheiluliivit ovat täydelliset todella koviin treeneihin.

€ 71.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Sloggi mOve FLOW Light WHP * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät low support Sloggi mOve urheilurintaliivit tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä! Kaarituellisissa urheiluliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Rintaliivit on valmistettu ihanasta funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja mukautuu vartalosi liikkeisiin. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Fantastiset urheilurintaliivit matalatempoisiin lajeihin. Täydennä treenilook yhdistämällä urheiluliiveihin muita Sloggi mOve FLOW Light -tuotteita.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Triumph Triaction Knit Motion P * Ilmainen Toimitus *

Upeat Triumph -urheilurintaliivit miellyttävään harjoitteluun. Pehmeät urheilurintaliivit, joissa on pehmuste, joka antaa rinnalle oikeanlaisen tuen. Paikallaan pysyvä resori rinnan alla ja selässä hakaset takana. Leveät olkaimet takaavat, että voit liikkua vaivatta. Rintaliivit on valmistettu kevyestä ja joustavasta toiminnallisesta materiaalista, joka antaa hyvän istuvuuden. Lisäksi rintaliivieissä ei ole lappuja niiden sisällä, jotta ne olisi mahdollisimman mukavat päällä. Käytä urheilurintaliivejä yhdessä Triumphin muiden suosittujen Triaction -sarjan tuotteiden kanssa ja saat täydellisen lookin treeniin.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Triaction by Triumph
Product
 

Triumph Triaction Knit Motion N * Ilmainen Toimitus *

Todella mukavat urheilurintaliivit Triumphin Triaction -sarjasta, jotka antavat sinun keskittyä täysillä harjoitteluun. Pehmeät urheilurintaliivit ilman solkia ja toppauksia. Mukava resori rinnan alla, joka tarjoaa tukea ja takana on hakaset. Kapea selkäosa takaa täydellisen liikkumisvapauden. Rintaliivit on tehty kevyestä ja joustavasta toiminnallisesta materiaalista, joka istuu erinomaisesti. Lisäksi rintaliiveissä ei ole lappuja niiden sisällä, jotta ne olisi mahdollisimman mukavat päällä. Yhdistä urheilurintaliivit Triumphin Triaction -sarjan muihin tuotteisiin ja saat täydellisen harjoitteluasun.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Triaction by Triumph
Product
 

Under Armour Crossback Jacquard Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Under Armour -urheilurintaliivit, jotka mahdollistavat tehokkaan treenin. Peittävät urheilurintaliivit pehmeillä irrotettavilla toppauksilla, jotka kestävät kulutusta ja antavat oikeanlaisen tuen. Urheilurintaliivit ovat kosteutta kestävät ja nopeasti kuivuvasta HeatGear®-materiaalista valmistetut, joissa on jacquard -resori rinnan alla. Urheilurintaliiveissä on neljän suuntainen venytys ja painijaselkä takana, joka takaa täydellisen liikkumisvapauden. Urheilurintaliivit sopivat parhaiten A-C-kuppikokoisille. Mahtavat urheilurintaliivit keskikovaan treeniin, kuten pyöräilyyn tai voimaharjoitteluun.

€ 50.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Under Armour
Product
 

Under Armour Mid Crossback Print Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Suvereenit Under Armour -urheilurintaliivit tyylikkäällä muotoilulla keskikovaan treeniin. Urheilurintaliiveissä on pehmeät kupit, joissa on irrotettavat toppaukset, jotka antavat vakaan tuen rinnoille. Mukava resori rinnan alla, jossa on Armour -logo. Takana ristiin menevät olkaimet, jotka mahdollistavat parhaan mahdollisen liikkumisvapauden. Urheilurintaliivit toiminnallisesta materiaalista, joka on joustavaa ja antaa optimaalisen istuvuuden. Erinomaiset urheilurintaliivit tehokkaaseen harjoitteluun.

€ 45.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Under Armour
Product
 

Under Armour Mid Crossback Sport Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Under Armour -urheilurintaliivit keskikovaan harjoitteluun. Urheilurintaliiveissä on kevyesti pehmustetut kupit, jotka tarjoavat hyvän tuen rinnoille. Klassinen malli, jossa on ristiin menevä takaosa, joka antaa parhaan mahdollisen liikkumisvapauden. Rintojen alla on hyvin istuva resori, jossa on Under Armour -logo. Valmistettu joustavasta ja toiminnallisesta materiaalista, joka antaa yhtenäisen istuvuuden. Urheilurintaliivit, jotka sopivat täydellisesti esimerkiksi pyöräilyyn, voimaharjoitteluun ja nyrkkeilyyn.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Under Armour
Product
 

Salming Core Support Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Todella upeat ja mukavat Salming -urheilurintaliivit. Urheilurintaliiveissä on muotoillut kupit ja tasaiset ompeleet, jotka eivät hankaa, sekä paikallaan pysyvä resori. Urheilurintaliiveissä on pehmustetut säädettävät olkaimet. Niitä voidaan käyttää tavalliseen tapaan tai ristissä, joka takaa täydellisen liikkumisvapauden. Valmistettu COOLMAX -materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta ja antaa kuivan ja mukavan tunteen koko treenin ajaksi. Urheiluliiveissä on lisäksi mesh-yksityiskohtia, jotka antavat ihon hengittää paremmin. Urheilulliset keskivahvan tuen rintaliivit tiukkoihin treeneihin.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Salming
Product
 

Sloggi mOve FLY Top * Ilmainen Toimitus *

Todella hyvännäköiset Sloggi mOve -urheiluliivit intensiiviseen harjoitteluun. Hyvin tukea antavat urheiluliivit pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka antaa kunnollista tukea ja kevyttä kompressiota. Materiaali mukautuu kehon lämpötilaan ja kuljettaa kosteutta pois iholta antaen mukavan tunteen treenin alusta loppuun. Toppaamattomissa kupeissa on sisäpuolella mesh-materiaalia, joka antaa ihon hengittää. Urheiluliivit, joissa on mukavat olkaimet, tukeva resori rinnan alla ja painijanselkä, takaavat täydellisen liikkumavapauden. Jacquard-materiaali olkaimissa ja selässä sallii ihon hengittää paremmin ja takaa urheilullisen ilmeen. Kauniit urheilurintaliivit, jotka mahdollistvat sinulle täydellisen keskittymisen treenaamiseen.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Björn Borg Performance Light Support Sports Top * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Björn Borg -urheilurintaliivit, jotka ovat uskomattoman mukavat päällä. Pehmeä urheilurintaliivit, joissa on kevyet irrotettavat toppaukset, jotka antavat rinnoille kevyen tuen ja kauniin muodon. Urheilurintaliivit on valmistettu kevyestä toiminnallisesta materiaalista, joka kuljettaa tehokkaasti kosteutta pois takana olevien tuuletusaukkojen kautta. Joustava materiaali, joka on helppo pukea ja riisua. Ristiin menevät ohuet olkahihnat selässä takaavat täydellisen liikkumisvapauden. Täydelliset urheilurintaliivit matalan intensiteetin harjoitteluun.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Sloggi mOve FLY N * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja tukevat urheilurintaliivit kovimpiin treeneihin! Toppaamattomat rintaliivit, jotka istuvat ihanasti ja antavat kunnollisen tuen. Valmistettu mahtavasta funktionaalisesta materiaalista, joka antaa sinulle täydellisen vapauden liikkua koko treenin ajan. Materiaali kuljettaa iholta pois kosteutta ja antaa sinulle viileän ja mukavan tunteen. Rintojen välissä olevan vetoketjun ansiosta urheilurintaliivit on helppo riisua ja pukea. Jacquard-kankaiset osiot edessä ja takana lisäävät rintaliivien hengittävyyttä ja urheilullista lookia. Urheilurintaliivit, jotka auttavat sinua saamaan kaiken irti treenistä. Vilkaise myös muita Sloggi mOve FLY -sarjan treenivaatteita täydentääksesi asusi.

€ 42.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Sloggi mOve FLEX Top * Ilmainen Toimitus *

Sloggi mOve -sarjan urheilurintaliivit, jotka on suunniteltu mukailemaan kehon kaikkia liikkeitä! Pehmeät urheilurintaliivit, joissa on kevyesti topatut kupit ja joustava materiaali, joka antaa upean vapauden tunteen. Toiminnallinen materiaali, joka poistaa kosteuden ja pitää sinut viileänä ja raikkaana. Joustava pitsi edessä ja takana, joka hengittää hyvin. Urheilurintaliivit on helppo pukea päälle ja riisua. Uskomattoman mukavat ja tyylikkäät urheilurintaliivit, jotka ovat uudet suosikkisi harjoitteluun.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Sloggi mOve FLEX P * Ilmainen Toimitus *

Upeasti suunnitellut Sloggi mOve -urheilurintaliivit, jotka tuntuvat uskomattoman kevyiltä päällä. Pehmeät urheilurintaliivit kevyesti topatuilla kupeilla sileästä ja joustavasta matarieelista, joka mahdollistaa sinulle vapaan liikkumisen. Funktionaalinen materiaali vie kosteutta pois iholta ja antaa sinulle viileän ja mukavan tunteen. Urheilurintaliiveissä on pitsiosioita edessä ja selässä, jotka luovat naisellisen vaikutelman ja lisäävät hengittävyyttä. Ohuet tuplaolkaimet ja hakaskiinnitys selässä. Urheilurintaliivit, jotka mahdollistavat sinulle treenaamiseen keskittymisen. Vilkaise myös muita Sloggi mOve -sarjan tuotteita täydentääksesi lookisi.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Sloggi mOve FLY W * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Sloggi mOve -urheilurintaliivit, jotka antavat sinulle ihanan vapauden tunteen kovimpien treenien aikana! Kaarituelliset rintaliivit, joissa on topatut kupit, on valmistettu materiaalista, joka antaa tukea ja mukailee täydellisesti rintojen muotoa. Urheilurintaliivit on valmistettu kevyestä ja pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, joka mukautuu kehon lämpöön ja kuljettaa kosteutta pois iholta antaen kuivan ja viileän tunteen. Urheilurintaliivien olkaimet ja selkä on tehty hienosta jacquard-materiaalista, joka lisää tuotteen hengittävyyttä ja luo sporttisen lookin. Painijanselässä on hakaskiinnitys, joka luo maksimaalista mukavuutta ja täydellistä istuvuutta. Tässä on urheilurintaliivit, jotka tekevät treenaamisesta entistä hauskempaa. Yhdistä muihin Sloggi mOve FLY -sarjan tuotteisiin.

€ 45.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Sloggi mOve
Product
 

Freya Active Sonic Moulded Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Freya -urheilurintaliivit tyylikkäällä muotoilulla ja erinomaisilla ominaisuuksilla. Urheilurintaliivit antavat rinnoille hyvän tuen koko harjoittelun ajaksi. Muotoillut kupit hengittävästä materiaalista. Valmistettu COOLMAX-materiaalista, joka kuljettaa kosteutta ja pitää sinut kuivana ja viileänä. Mukava resori rinnan alla, joka pitää urheilurintaliivit hyvin paikallaan koko treenin ajan. Pehmustetut olkahihnat, joissa on säädettävä pituus ja takana on pehmeät hakaset, jotka antavat täydellisen istuvuuden ja maksimaalisen mukavuuden. Takaosaan yhdistyvät olakahihnat mahdollistavat, että voit liikkua vapaasti. Tässä on kaikki mitä tarvitset urheilurintaliiveiltä tehokkaaseen harjoitteluun.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Freya
Product
 

Salming Grit Support Sport Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Salming -urheilurintaliivit erittäin intensiiviin treeneihin. Urheiluliivien saumat on sijoiteltu hyvin ja resori kulkee alas asti antaen sinulle maksimaalisen tuen koko harjoittelun ajan. Topatut säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Olkaimet voi myös yhdistää selkäpuolelta pienellä hakasella täydellisen liikkumisvapauden varmistamiseksi. Urheiluliivit on valmistettu COOLMAX -materiaalista ja niissä on mesh-yksityiskohtia, jotka antavat ihon hengittää ja kuljettavat kosteutta pois iholta antaen sinulle kuivan ja raikkaan olon. Urheilurintaliivit, joissa on kaikki ominaisuudet, joita tarvitset entistä tehokkaampaan treeniin.

€ 64.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Salming
Product
 

Abecita Maternity Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat keskivahvan tuen Abecita -urheiluliivit, joissa on myös imetysmahdollisuus. Urheilurintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, joissa on pehmeät reunat, jotka pitävät rinnat paikoillaan. Rintaliivit on helppo avata edestä imetystä varten. Topatut säädettävät olkaimet sekä leveä selkäosa hakaskiinnityksellä takaavat maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden. Rintaliivit on valmistettu mahtavasta funktionaalisesta materiaalista, joka antaa ihon hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Täydellinen yhdistelmä urheilu- ja imetysrintaliivejä, joka tuntuu ihanalta yllä.Öko-Tex -sertifioitua materiaalia

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Abecita
Product
 

Triumph Triaction Studio Sports Top * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Triaction by Triump -sarjan urheilurintaliivit intensiivisyydeltään kevyeen ja keskitasoiseen treeniin. Kaarituettomasta urheiluliiveissä on topatut kupit, jotka mahdollistavat ihon hengittämisen, tukevat kunnolla ja muotoilevat rintoja lisäämättä kuitenkaan volyymia. Urheiluliiveissä on Bounce-Control, joka vähentää rintojen kuormittavia liikkeitä jopa 62 %. Valmistettu nopeasti kuivavasta funktionaalisesta materiaalista, jolla on antibakteriaalisia ominaisuuksia. Mukava resori rintojen alla, leveät olkaimet sekä painijanselkä hakaskiinnityksellä, jotka takaavat täydellisen vapauden liikkumiseen ja parhaan mahdollisen istuvuuden. Yhdistä urheiluliivit saman Triaction by Triumph -sarjan muihin treenivaatteisiin täydentääksesi treenilookisi.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Triaction by Triumph
Product
 

Casall Iconic Wool Sports Bra CD * Ilmainen Toimitus *

Lämmittävät villasekoitteesta valmistetut Casall Iconic Wool -sarjan urheilurintaliivit ovat täydelliset talviajan treeneihisi. Nämä suositut urheilurintaliivit antavat erinomaista tukea ja istuvat täydellisesti. Treeniliiveissä on harjattu villavuoraus, joka lämmittää ja pitää sinut kuivana. Ulkopinta on pehmeää mikrokuitua, joka kuljettaa tehokkaasti kosteutta pois iholta. Painijanselkä mesh-materiaalista antaa topin hengittää paremmin ja takaa sinulle vapauden liikkua. Tukevat villaiset urheiluliivit todella intensiiviseen harjoitteluun.

€ 62.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Casall Iconic Wool Sports Bra AB * Ilmainen Toimitus *

Lämmittävät villasekoitteesta valmistetut Casall Iconic Wool -sarjan urheilurintaliivit ovat täydelliset talviajan treeneihisi. Nämä suositut urheilurintaliivit antavat erinomaista tukea ja istuvat täydellisesti. Treeniliiveissä on harjattu villavuoraus, joka lämmittää ja pitää sinut kuivana. Ulkopinta on pehmeää mikrokuitua, joka kuljettaa tehokkaasti kosteutta pois iholta. Painijanselkä mesh-materiaalista antaa topin hengittää paremmin ja takaa sinulle vapauden liikkua. Tukevat villaiset urheiluliivit todella intensiiviseen harjoitteluun.

€ 62.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Casall Dashing Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Casall Dashing Sports Bra. Upeat urheilurintaliivit, joissa on topatut kupit takaamassa täydellisen istuvuuden. Urheilurintaliiveissä on kaunis selkäosa, jossa on ristiin menevät kapeat olkaimet, jotka tuovat sekä raikasta lookia että maksimaalisen vapauden liikkumiseen. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta Meryl®-kankaasta, joka antaa ihon hengittää ja antaa hyvän tuen. A-C-kupille keskikovaan treeniin.

€ 51.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Swemark Magic High Support Sport Bra * Ilmainen Toimitus *

Todella hyvännäköiset Swegmark-urheiluliivit, jotka istuvat hyvin treenien alusta loppuun. Urheiluliiveissä on topatut, muotoon prässätyt kupit, jotka ovat mukavat ja luovat kauniin siluetin. Etuosa on korkea ja keskitetty, ja alaresori on miellyttävän tuntuinen. Olkaimet ovat pehmustetut ja säädettävät, ja ne voidaan kiinnittää myös ristiin selkäpuolelta, mikä lisää liikkumavapautta. Liivien pehmustettu hakaskiinnitys on selkäpuolella. Liivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta. Täydelliset urheiluliivit tehokkaisiin treeneihin!Valmistettu Öko-tex-sertifioidusta materiaalista.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit SWEMARK Sport by Swegmark
Product
 

Anita Active Front Closure Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Kätevät ja funktionaaliset Anitan Active-sarjan urheiluliivit, jotka antavat tuen jota tarvitset, silloin kun sitä tarvitset. Urheiluliivit on valmistettu pehmeästä ja mukavasta puuvilla- ja mikrokuitusekoitteesta, mikä tekee liiveistä hengittävät. Muotoonprässätyt kupit ovat saumatonta mallia, joustava ja tukeva istuvuus pitää rinnat paikallaan. Leveä tukeva selkäosa ja hieman leveämmät olkaimet varmistavat maksimaalisen mukavuuden, olkainten pituutta voi helposti säätää tarranauhan avulla. Treeniliivit on helppo pukea päälle ja ottaa pois etuosan hakaskiinnitysen avulla. Tukevat, funktionaaliset ja uskomattoman mukavat Anitan Active-sarjan liivit pysyvät paikallaan, jotta voit keskittyä treeniisi.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Racerback Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Anita Active -urheiluliivit, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja funktionaaliset ominaisuudet. Urheiluliiveissä on muotoonprässätyt kupit, joissa on kaksinkertainen kangas tukemassa povea. Valmistettu funktionaalisesta hikeä hylkivästä materiaalista. Rintaliivien materiaali hengittää ja pitää rinnat tukevasti paikoillaan intensiivisessäkin treenissä. Olkaimet on sijoitettu suoraan olkapäiden päälle, mikä lisää käyttömukavuutta, ja niiden pituuden voi säätää kätevästi etupuolelta. Olkaimet yhdistyvät selkäpuolella painijanseläksi parhaan mahdollisen liikkumavapauden saavuttamiseksi, ja urheiluliivit on myös helppo pukea ja riisua pään yli vetämällä. Tukevat ja funktionaaliset Anita Active -urheiluliivit, jotka yllä voi keskittyä suoritusten parantamiseen!

€ 72.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Air Control Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Äärimmäisen kevyet Anita Active -urheiluliivit, jotka myötäilevät vartaloa kuin toinen iho! Muotoon prässätyissä kupeissa on kaksinkertainen kerros saumatonta materiaalia, mikä minimoi rintojen liikkeen treenin aikana. Nämä hienot urheiluliivit ovat todella tukevat ja mukavat käytössä. Sivuilla on lisätuet ja kuppien ulkoreunoilla mesh-kangasta, joka antaa ihon hengittää. Poven alla on tukeva resori. Verkko-osat parantavat ilmanvaihtoa, ja mukavat ja leveät olkaimet pehmeästä materiaalista ovat ergonomisesti suunnitellut. Urheiluliivien kätevä hakaskiinnitys on selkäpuolella. Todella laadukkaat Anita Active -urheiluliivit, jotka yllä on ilo treenata!

€ 67.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Air Control DeltaPad Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Anitan Active-sarjan liivit teknisillä ominaisuuksilla ja maksimaalisella tuella. Treeniliivit, joiden kuppien kaksinkertainen kangas varmistaa rintojen pysymisen paikallaan. Kupit ovat alta kolmiosaiset ja päältä pehmeää mesh-kangasta, jonka funktionaalinen hikeä torjuva materiaali pitää ihon tasapainossa. Patentoitu "DeltaPad" design yhdessä peittävien kuppien kanssa tarjoaa kunnon tukea joustavien reunojen ohella sekä täydellinen ilmanvaihto antaa ihon hengittää. Urheiluliivit, joiden mukavissa ja säädettävissä olkaimissa on pehmeät ja sinetöidyt saumat ja olkaimet levenevät kuppikoon kasvaessa, jotta liivit tukevat hyvin. Selän mesh-materiaali lisää mukavuutta ja rinnan alla kulkeva joustava resori istuu tukevasti ja pehmeästi. Selässä yksinkertainen hakaskiinnitys. Tyyli kohtaa mukavuuden ja käytännöllisyyden näissä Anitan Active-sarjan liiveissä, jotka antavat sinun keskittyä treeniisi eikä huonosti istuviin treenivaatteisiin.

€ 79.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Extreme Control Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja toiminnalliset Anitan Active-sarjan urheiluliivit, jotka istuvat tukevasti koko treenin ajan. Urheiluliivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää, siirtää tehokkaasti kosteutta pois iholta ja on tukeva päällä, jotta voit liikkua esteettä. Liivien sisäkangas on valmistettu pehmeästä ja saumattomasta materiaalista, joka kätevästi imee kosteutta sieltä missä tarvitaan ja on samalla ihana ja pehmeä ihoa vasten. Kolmiosaiset kupit ja extratuki sivuilla varmistavat optimaalisen istuvuuden, selässä mesh-kangasta ja säädettävät, pehmustetut olkaimet. Urheiluliiveissa on lisäksi tukeva resori rinnan alla ja selässä hakaskiinnitys. Uskomattoman korkeatasoiset Anitan Active-sarjan liivit, jotka tarjoavat maksimaalista tukea tuleviin treeneihisi.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

Anita Active Momentum Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Anitan Active-sarjan urheiluliivit, jotka ovat teknisten ominaisuuksien ja upean mallin uniikki yhdistelmä, joka on palkittu "Red Dot Award"-palkinnolla. Näiden kaarituettomien urheiluliivien saumattomat ja muotoonprässätyt kupit tukevat kunnolla jopa isoja kuppikokoja ja ne on valmistettu materiaalista, joka hengittää, imee itseensä ja siirtää kosteutta pois iholta ja istuu erittäin tukevasti. Leveät säädettävät olkaimet ja selässä hengittävät mesh-yksityiskohdat. Treeniliivit, joissa on hakaskiinnitys selässä. Nämä Anita urheiluliivit sopivat täydellisesti korkeatehoiseen treenin ja pitävät rinnat paikallaan startista maaliin asti.

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Anita
Product
 

PrimaDonna The Sweater Underwired Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset, kaarituelliset PrimaDonna-urheiluliivit trendikkäällä sweatshirt-muotoilulla. Urheiluliivien muotoillut kupit ovat pehmeät ja saumattomat, mikä lisää käyttömukavuutta ja tukee povea hyvin. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta viilentäen näin ihoa, ja vähentää hajujen muodostumista. Tukevat olkaimet ovat säädettävät ja ne voidaan kiinnittää myös painijaseläksi ristiin selkäpuolelta. Hyvännäköiset, atleettiset ja mukavat PrimaDonna-urheiluliivit!

€ 88.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Primadonna
Product
 

Shock Absorber Active Crop Top * Ilmainen Toimitus *

Erittäin tyylikäs urheiluliivi suositulta Shock Absorberilta. Urheiluliivit ovat pehmeää funktionaalista materiaalia, joka kuivuu nopeasti ja siirtää kosteutta pois iholta. Liiveissä on sisäänrakennettu tuki, joka pitää rinnat paikallaan koko treenin ajan. Painijanselkä mahdollistaa vapaan liikkumisen ja mesh-osiot hengittävyyden. Helppo pukea päälle pään yli ja ottaa pois. Täydelliset urheiluliivit keskitehoiseen treeniin.Suositellaan A-D kupille.Monet kokevat Shock Absorber -urheiluliivien koot pieniksi ja suosittelemme tästä syystä tilaamaan normaalikokoa yhtä suuremman koon.Koko-opas:S=70M=75L=80XL=85

€ 32.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Shock Absorber
Product
 

Swemark Capture Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Erittäin tyylikäs Swemark urheiluliivi, jossa on fantastiset ominaisuudet. Urheiluliiveissä on keskiosa, joka pitää rinnat erillään, leveä alaosa ja korkea painijanselkä, jotka luovat täydellisen istuvuuden ja erinomaisen tuen. Kaksinkertainen kangas kupeissa, jotta ne antavat rinnoille lisää tukea. Ihanat pehmustetut ja säädettävät olkaimet sekä pehmustettu hakaskiinnitys. Urheiluliivit on valmistettu CoolMax materiaalista, joka siirtää kosteutta ja hengittää. Ylivoimainen urheiluliivi rankkaan treeniin.Öko Tex sertifioitu

€ 49.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit SWEMARK Sport by Swegmark
Product
 

Trofe Kajsa Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja hyvin istuvat kaarituettomat Trofé-urheilurintaliivit. Muotoonprässätyt ja topatut kupit, jotka tukevat rintaa. Valmistettu teknisestä materiaalista. Verkkokangas selkäpuolella lisää liivien hengittävyyttä ja olkainten x-muoto takaa maksimaalisen liikkumavapauden. Helppo pukea ja riisua pään yli. Täydelliset urheiluliivit rankkaan treeniin.

€ 33.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Trofé
Product
 

Freya Active Sonic Underwire Spacer Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset ja funktionaaliset Freya-urheiluliivit, jotka antavat sinun keskittyä treeniin. Rintaliiveissä on muotoon prässätyt kupit ja leveä, muotoilevat kaarituet, jotka antavat hyvin tukea ja lisäävät käyttömukavuutta. Urheiluliivit on valmistettu käytännöllisestä materiaalista, joka hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Verkkokangasosat parantavat ilmanvaihtoa, niin että pysyt viileänä. Säädettävät, pehmustetut olkaimet ja sekäpuolella hakaskiinnitys. Superhienot urheiluliivit, jotka sopivat rankempiinkin treeneihin!

€ 69.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Freya
Product
 

Björn Borg Core Mesh Soft Top * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Björn Borg liivit, joissa sporttinen design ja tyylikkäät mesh-yksityiskohdat. Syvään uurrettu liivi, jossa topatut kupit. Rinnan alla mukava resori, jossa kontrastivärinen Björn Borg teksti ja selässä hakaskiinnitys. Valmistettu funktionaalisesta polyamidista, joka hengittää ja siirtää kosteutta. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat tyrmäävän lookin. Täydelliset liivit pienemmille rinnoille tai kevyempään liikuntaan.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Björn Borg Core Soft Top * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset sporttiset ja pelkistetyt Björn Borg liivit. Syvään uurrettu pehmeä liivi, jossa toppaamattomat kupit, ei hankaavia saumoja. Leveä resori rinnan alla antaa kunnon tuen. Lisäksi liiveissä on leveät säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä parhaan istuvuuden saamiseksi. Sekä resoria että olkaimia koristaa kontrastivärinen Björn Borg logo. Yhdistä liivit yhteenkuuluvien alushousujen kanssa niin saat koko lookin. Viehättävät liivit, jotka sopivat pienemmille rinnoille tai kevyempään treeniin.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Björn Borg
Product
 

Shock Absorber Ultimate Fly Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Superhienot Shock Absorber -urheilurintaliivit, jotka sopivat treenitulosten parantamiseen. Laserleikatut liivit, jossa on kolme kerrosta, jotka muotoutuvat poven mukaan ja antavat parasta mahdollista tukea. Valmistettu kevyestä, funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Painijanselkä antaa hyvin vapautta liikkua ja säädettävät olkaimet ovat mukavat. Kiinnitys takana hakasilla. Urheilurintaliivien yhdistelmä keveyttä ja hyvää tukea tekevät näistä lähes huomaamattomat käytössä. Nämä treenirintaliivit päällä voit keskittyä täydellisesti treeneihin!Monet kokevat Shock Absorber -urheiluliivien koot pieniksi ja suosittelemme tästä syystä tilaamaan normaalikokoa yhtä suuremman koon.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Shock Absorber
Product
 

Salming Gloria Sculpted Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset ja mukavat Salming-urheilurintaliivit, joissa on painijanselkä ja topatut kupit tukemassa ja muotoilemassa. Nämä hienot high support -urheilurintaliivit sopivat hyvin rankkoihinkin treeneihin. Mukavat, säädettävät olkaimet ovat pehmeät ja leveät, eivätkä kalva. Kiinnitys takana. Valmistettu kevyestä materiaalista, joka hengittää ja kuljettaa kosteutta pois iholta.Ihanat urheilurintaliivit, joista ei voi olla pitämättä!

€ 49.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Salming
Product
 

Swemark Activate Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Mukavat Swemark Activate -urheilurintaliivit medium-tuella. Nämä ihanan pehmeät rintaliivit on valmistettu materiaalista, joka kuljettaa kosteutta ja lämpöä pois iholta. Olkaimet ovat luonnollisesti pehmustetut ja säädettävät, eli ne voi säätää juuri itselle sopiviksi. Olkaimet voi kiinnittää myös painijanseläksi. Alaresori on mukavan leveä ja antaa hyvin tukea. Öko Tex -sertifioidut.

€ 34.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit SWEMARK Sport by Swegmark
Product
 

Chantelle Sport Low Impact Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset Chantelle-urheilurintaliivit, joissa moderneja yksityiskohtia kontrastiväreissä. Urheilurintaliiveissä ei ole kaaritukia. Valmistettu pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja on miellyttävän tuntuinen. Edessä v-leikkaus ja takana painijanselkä, joka antaa hyvin liikkumavapautta. Sporttisissa rintaliiveissä on kiinnitys hakasilla takana ja olkaimet ovat säädettävät. Täydelliset rintaliivit kevyeen treeniin.

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Chantelle
Product
 

Calida Vitality Bustier * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen ja mukava Calida urheiluliivi, joka joustaa ja mahdollistaa vapaan liikkumisen. Urheiluliivit ovat päällä kuin toinen iho ja niissä on leveät olkaimet sekä muotoonprässätyt kupit. Valmistettu pehmeästä ja funktionaalisesta materiaalista, jossa on mukana stretchiä. Materiaali mukautuu lämpötilan mukaan ja siirtää kosteutta pois iholta. Täydellinen urheilutoppi sinulle, jolla on aktiivinen elämäntyyli.Calida koko-opas:XS = 36-38S = 40-42M = 44-46L = 48-50

€ 45.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Calida
Product
 

Casall Confidence Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja laadukkaat urheilurintaliivit Casallilta. Pehmeät liivit kevyesti topatuilla kupeilla ja hyvin istuvalla resorilla. Valmistettu hengittävästä, nopeasti kuivuvasta ja kosteutta pois kuljettavasta materiaalista. Urheilutopissa on kätevä vetoketju edessä, joten toppi on helppo pukea ja riisua. Painijanselkä säädettävillä olkaimilla. Urheiluliivit sopivat keskitehoiseen ja korkeatehoiseen treenaukseen pienempi povisille. Erinomaiset liivit koviin treeneihin!

€ 62.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Kari Traa Driva Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat urheilurintaliivit Kari Traalta kovimpiin treeneihin! Lämpimät liivit muotoilluilla kupeilla ja merinovillakerroksella. Tukeva resori hakaskiinnityksellä takana. Säädettävät olkaimet. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Erinomaiset liivit korkeaintensiiviseen treenaukseen ulkona!

€ 59.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Kari Traa
Product
 

Kari Traa Trud Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät urheilurintaliivit Kari Traalta keskitehoisella tuella. Tasaiset saumat ja painijanselkä, joka antaa täydellisen liikkumisen vapauden. Valmistettu materiaalista joka hengittää ja kuljettaa pois kosteutta. Erinomaiset rintaliivit esimerkiksi salille, pyöräilyyn ja hiihtoon.

€ 33.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Kari Traa
Product
 

Kari Traa Ness Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat ruhelirintaliivit Kari Traalta keskitehokkaaseen treenaukseen. Valmistettu materiaalista joka hengittää ja kuljettaa pois kosteutta. Irrotettavat toppaukset ja saumaton muotoilu. Tyylikäs painijanselkä ja leveä resori. Keskity täysin treeniin!

€ 39.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Kari Traa
Product
 

Swemark Conquer Medium Support Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot urheilurintaliivit Swemarkilta medium-tuella. Urheilutopissa on tuplavuoratut kupit ja tarjoavat varman tuen ja istuvuuden. Vuoratut ja säädettävät olkaimet. Olkaimet voi asettaa myös painijanselkä-malliin. Valmistettu Cool Max materiaalista mikä tehokkaasti kuljettaa pois kosteutta iholtasi ja antaa ihon hengittää treenin aikana. Valmistettu ekologisesta materiaalista.

€ 42.90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit SWEMARK Sport by Swegmark
Product
 

Abecita Malena Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Urheiluliivit muotoilluilla kupeilla Abecitalta. Pehmustetut ja leveät olkaimet. Urheilutoppi on valmistettu coolmax-materiaalista. Liiviin saa painijanselän.

€ 49.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Abecita
Product
 

Salming Trophy Sport Top * Ilmainen Toimitus *

Salming Trophy Sport Toppi on täydellinen urheilutoppi sinulle, joka treenaat keskivertoisesti tai todella intensiivisesti, sillä tässä on tukeva istuvuus. Säädettävät olkaimet on topattu ja ne voi laittaa ristiin tai pitää tavallisesti, jotta tunnet olosi hyväksi koko harjoittelun ajan. Liivi on topattu, kupit voi irrottaa ja tämä on valmistettu kevyestä materiaalista, mikä hengittää ja kuljettaa kosteutta pois keholta.

€ 50.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Salming
Product
 

Casall Glaring Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen urheiluliivi, jossa on avaus selässä sekä painijanselkä,Casallilta. Urheiluliivissä on toppaus ja kaaritukitoppaus. Pehmeä resori rintojen alla, jossa on mesh osia selässä. Ne kuljettavat kosteutta pois. Sopii hyvin keskivertoon harjoitteluun, kuten joogaan tai kuntosalille. Valmistettu pehmeästä materiaalista, jossa on mattapinta, mikä sisältää paljon elastaania ja luo siten hyvän liikkumavapauden.

€ 50.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Casall
Product
 

Boob Fast Food Soft Sports Imetysliivi * Ilmainen Toimitus *

Hieno ja pehmeä Boob urheiluliivi, mikä sopii hyvin raskauden ja imetyksen aikana. Liivi on uskomattoman ihana ja joustava ja luo hyvän tuen arkeen ja kevyempään harjoitteluun. Kupit voi kätevästi avata yhdellä kädellä. Saumaton liivi, jossa on painijanselkä ja tukevat, säädettävät olkaimet. Kuljettaa kosteutta pois ja nopeasti kuivuva materiaali. Toiminnallinen liivi, jossa on imarteleva ja hyvännäköinen muotoilu.

€ 54.95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Boob
Product
 

Chantelle High Impact Multi Way Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastisen ihana ja tukeva urheiluliivi ranskalaiselta ylelliseltä Chantellelta. Tukee rintoja intensiivisen harjoittelun aikana. Liivissä on kaarituet ja kupit on topattu kevyesti, jotta mukavuus on paras mahdollinen. Materiaali on mikrokuitua, mikä hengittää ja kuljettaa kosteutta pois keholta. Säädettävät olkaimet, jotka voi laittaa yhteen painijanseläksi.

€ 69.00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit Chantelle
Product