Puma 2 pakkaus Active Grizzly Melange Boxer * Maksuton Kuljetus *

Upeat Puma-urheilukalsarit, jotka yllä treenitulokset paranevat. Boxerimalliset kalsarit on valmistettu funktionaalisesta, antibakteerisesta materiaalista, joka hengittää, kuivuu nopeasti ja kuljettaa kosteutta pois iholta. Materiaali joustaa neljään suuntaan, mikä parantaa istuvuutta ja liikkumavapautta. Vyötäröllä on mukava resori, jossa on ikoniset Puma-logot. Todella hyvännäköiset urheilukalsarit intensiiviseen treeniin!

€ 25.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Puma
Product
 

Puma 2 pakkaus Active Boxer * Maksuton Kuljetus *

Suvereenit, boxerimalliset Puma-urheilukalsarit, jotka sopivat erinoimaisesti intensiiviseen treeniin. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka on antibakteerinen, hengittävä, nopeasti kuivuva ja kosteutta pois iholta kuljettava. Materiaali joustaa neljään suuntaan, mikä tekee mallista sopivan napakan ja luo täydellisen liikkumavapauden. Vyötäröllä on mukavan joustava resori, jossa on tyylikkäät, kontrastiväriset Puma-logot. Urheiluboxerit, jotka yllä tulokset paranevat!

€ 23.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Puma
Product
 

Salming 5 pakkaus Sport Boxers * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Uskomattoman loistava monipakkaus urheilukalsareita Salmingilta, täydellinen pakkaus sinulle joka treenaat paljon! Monipakkauksessa on Salming Winner Boxer, Salming Athlete Long boxer ja Salming Adrenaline Boxer.

€ 145.50

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Salming
Product
 

Under Armour 2 pakkaus Men Original Series Boxerjock * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät bokserialushousut Under Armourilta. Kalsarit ovat valmistettu mukavasta materiaalista mikä antaa liikkua vapaasti ja tuntuu kevyeltä. Joustava materiaali imee hikeä ja kuivuu nopeasti, joten nämä sopivat erinomaisesti treenaukseen. Tyylikäs muotoilu sepaluksella ja leveällä vyötäröresorilla, missä Under Armour-logo.

€ 47.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Under Armour
Product
 

Houdini Men Dynamic Boxers * Maksuton Kuljetus *

Funktionaaliset ja tyylikkäät, boxerimalliset Houdini-kalsarit. Mukavasti vartaloa myötäilevät boxerit on valmistettu suvereenista Dynamic Jersey -materiaalista, joka on pH Pure -käsitelty. Kevyt ja pehmeä materiaali estää hajujen muodostumista ja kuivuu todella nopeasti. Vyötäröllä on sopivan tiukka resori, jonka saumat on aseteltu häiritsemään mahdollisimman vähän. Täydelliset boxerit aktiiviseen elämään!

€ 41.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Houdini Sportswear
Product
 

Björn Borg Performance Ice Preston Long Shorts * Maksuton Kuljetus *

Huippuhyvät, funktionaaliset Björn Borg -kalsarit pidemmillä lahkeilla. Nämä urheilukalsarit sopivat hyvin intensiiviseen treeniin ja niissä on mukavasti tilaa liikkua. Sopivan tiukat kalsarit on valmistettu Hydro Pro -materiaalista, joka pitää sinut kuivana ja viileänä kovassakin treenissä. Saumat ovat litteät eivätkä kalva tai hierrä. Todella käytännölliset treenikalsarit aktiiviseen elämään!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Under Armour Original Series Boxerjocks * Maksuton Kuljetus *

Tyylikkäät bokserimalliset Under Armour kalsarit, joissa on suvereenit ominaisuudet. Kalsareissa on hieman pidemmät lahkeet ja napakka istuvuus, joka ei kuitenkaan kiristä. Valmistettu Under Armourin innovatiivisesta HeatGear materiaalista, jossa on mesh-osiot edessä. Kevyt ja pehmeä materiaali siirtää kosteutta ja kuivaa nopeasti. Lisäksi kalsareissa on 4-suuntainen stretch, joka mahdollistaa maksimaalisen liikkuvuuden. Vyötäröllä mukava resori, jota kiertää Under Armour logo. Täydelliset kalsarit aktiiviliikkujalle.Sisäsauma 23 cm.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Under Armour
Product
 

Craft Cool New Boxer 6 Inseam * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Tyylikkäät alushousut Craftilta. Alushousuissa on ergonominen 3D malli, joten voit liikkua vapaasti. Materiaali viilentää ja poistaa ylimääräistä lämpöä. Täydelliset alushousut kovaan treeniin tai lämpimiin olosuhteisiin. Alushousuissa on verkko-osa takana, mikä lisää viilennystä.

€ 18.00

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Craft
Product
 

Comfyballs Performance Long Boxer * Maksuton Kuljetus *

Suvereenit, boxerimalliset Comfyballs-urheilukalsarit, jotka on ilo pukea päälle treeneihin! Boxereissa on Comfyballsin innovatiivinen PackageFront, joka sekä kohottaa tyylikkäästi ja pitää paketin mukavasti paikoillaan että kuljettaa pois lämpöä viilentäen miellyttävästi. PackageFrontin hyvä istuvuus ei ole paketin koosta kiinni, koska se on rakennettu joustavista, muotoonommelluista osista. Boxerit on valmistettu funktionaalisesta CoolMax-materiaalista, joka joustaa, kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Vyötärö on matala ja vyötärön mikrokuituisessa resorissa on Comfyballs-logo kontrastivärillä. Ärsyttäviltä ja hiertäviltä pesulapuilta on vältytty painamalla pesuohjeet kätevästi boxereiden sisäpuolelle. Todella mukavat boxerit! Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioidut

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Comfyballs
Product
 

Under Armour Original Series Boxerjock * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Hyvännäköiset, funktionaaliset Under Armour -boxerit. Tiukka malli, joka ei kuitenkaan kiristä. Valmistettu Under Armourin innovatiivisesta HeatGear-materiaalista, joka on kevyt ja miellyttävän sileä sekä kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Materiaali joustaa neljään suuntaan, mikä helpottaa liikkumista. Vyötäröllä on sopivan tiukka resori, jossa on Under Armour -logoja. Täydelliset boxerit aktiiviseen elämään!Sisäsauman pituus 15 cm.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Under Armour
Product
 

Björn Borg Performance Pro Shorts Multicollage * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Mukavat Björn Borg -boxerit miellyttävästä materiaalista. Näissä tyylikkäissä kalsareissa on vinkeä kuviointi ja vähän pidemmät lahkeet. Boxereiden Hydro-Pro-materiaali kuljettaa kosteutta pois iholta ja pitää sinut näin kuivana helteellä tai treenatessa. Kätevää! Materiaali nyhjää niin lähellä ihoasi, että nämä tuntuvat melkein osalta sinua. Kalsarit eivät myöskään halua aiheuttaa sinulle hankaumia tai hiertymiä, ja tästä syystä niissä on hengittävää mesh-kangasta jalkojen välissä ja edessä. Täydelliset boxerit treeniin ja elämään yleensäkin!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Calvin Klein Performance Zone FX Low Rise Trunk * Maksuton Kuljetus * * Kampanja *

Upeat alushousut trunk-mallissa Calvin Kleinilta treenaukseen. Kalsarit on valmistettu joustavasta mikrokuidusta. Materiaalissa on käytetty antibakteeriteknologiaa mikä estää pahan hajun muodostumista ja kuljettaa pois kosteutta. Tiukka malli. Resorissa Calvin Klein logo. Maksimoi treenauksesi näillä treenikalsareilla.

€ 39.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Calvin Klein
Product
 

Salming Cloud Extra Long Boxer * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköiset Salming-urheiluboxerit, joissa on pidemmät lahkeet, vuorattu etuosa ja sivuilla verkkokangasta. Nämä käytännölliset boxerit on valmistettu Coolmax-materiaalista, jonka polyesterikuidut säätelevät hyvin kosteutta. Kuidut kuljettavat kosteuden materiaalin pintaan, mistä se haihtuu. Myös kalsareiden mukava vyötäröresori on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja siinä on tyylikkäät Salming-logot. Huippuboxerit, jotka sopivat täydellisesti urheilutreeneihin ja muihin aktiviteetteihin.

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Salming
Product
 

Craft Active Extreme 2.0 Boxer WS Men * Maksuton Kuljetus *

Craft bokserit ylivoimaisilla ominaisuuksilla. Kalsarit on valmistettu kevyestä ja ohuesta materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta ja jonka Windstopper-osiot suojaavaat tuulelta. Erinomaiset kalsarit, joissa yhdistyy maksimaalinen mukavuus sekä tekniset ominaisuudet ulkona liikkumiseen.

€ 44.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Craft
Product
 

Gant Performance Midway * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköiset ja funktionaaliset Gant-urheilukalsarit, joissa on pidemmät lahkeet. Sporttiset boxerit ovat sopivat tiukat ja valmistusmateriaali on mikrokuitu, joka hengittää, kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Vyötäröllä on mukavan tuntuinen resori, jossa on tyylikäs Gant-teksti kontrastivärillä. Valmistettu ympäristöystävällisesti kierrätetystä materiaalista. Pue treeneihin päälle nämä laadukkaat Gant-urheilukalsarit ja paranna tulostasi!

€ 43.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Gant
Product
 

Gant Performance Trunk * Maksuton Kuljetus *

Hienot Gant-boxerit treeneihin. Trunk-malliset kalsarit myötäilevät vartaloa mukavasti ja valmistusmateriaali on funktionaalinen mikrokuitu, joka hengittää, kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Miellyttävän tuntuisessa vyötäröresorissa on Gant-teksti kontrastivärillä. Kalsarit on valmistettu ympäristöystävällisesti kierrätetystä materiaalista. Näillä hyvännäköisillä Gant-boxereilla saat lisää tehoa treeniin!

€ 33.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Gant
Product
 

Emporio Armani Trendy Training Jockstrap 111579 * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköiset ja sporttiset Emporio Armani -jockstrapit. Näiden hienojen kalsareiden malli on mukava ja valmistusmateriaali funktionaalista, joustavaa polyamidisekoitetta. Miellyttävän tuntuisessa vyötäröresorissa on hieno Emporio Armani -painatus kontrastivärillä. Kivat jockstrapit kaikenlaisiin fyysisiin aktiviteetteihin!

€ 34.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Emporio Armani
Product
 

Salming Goal Long Boxer * Maksuton Kuljetus *

Hienot Salming-boxerit, joissa on vähän pidemmät lahkeet ja vauhdikas kuviointi. Kalsarit on valmistettu käytännöllisestä CoolMax-materiaalista verkkokangasosilla, jotka viilentävät ja kuljettavat kosteutta pois iholta. Resori on mukava ja kuivuu nopeasti, ja siinä on hyvännäköiset Salming-logot. Täydelliset boxerit aktiiviseen elämään.

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Salming
Product
 

Björn Borg Performance Abstract Court Shorts * Maksuton Kuljetus *

Hyvännäköiset ja funktionaaliset Björn Borg -boxerit, jotka sopivat rankkaan ja suorituskeskeiseen treeniin! Nämä hienot urheilukalsarit on valmistettu hienosta Hydro Pro -materiaalista, joka kuljettaa kosteutta pois iholta. Edessä ja lahkeiden sisäpuolella on verkkokangasosat, jotka parantavat ilmanvaihtoa. Litteät saumat eivät hierrä tai kalva, ja näissä sopivan tiukoissa boxereissa voit liikkua vapaasti. Täydelliset urheilukalsarit, jotka päällä voit keskittyä vain treeniin!

€ 29.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product
 

Björn Borg Microfiber Shorts * Maksuton Kuljetus *

Erinomaiset kalsarit mukavasta ja ohuesta polyamidisekoituksesta, mikä sopii paljon urheileville. Kuljettaa pois kosteutta ja kuivuu nopeasti. Joustavat bokserialushousut mukavalla mallilla, hieman pidemmillä lahkeilla ja leveällä resorilla.

€ 19.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut Björn Borg
Product