SKINS DNAmic Mens Long Sleeve Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Funktionaalinen SKINS treenipaita, jonka ylivoimaiset ominaisuudet tehostavat harjoitteluasi. Paidan asteittainen kompressio tukee ja stabiloi selkää, keskivartaloa ja käsiä. Kompressio lisää hapenkuljetusta lihaksiin, vähentää maitohapon muodostumista ja nopeuttaa palautumista. Tuki vähentää väsymystä ja pienentää loukkaantumisriskiä. Kompressiopaidan muotoilu mahdollistaa maksimaalisen liikkuvuuden. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka poistaa kosteuttaa iholta ja mukautuu kehon lämpötilaan.

€ 124.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Urheilu Treenivaatteet SKINS
Product
 

SKINS DNAmic Mens Short Sleeve Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

SKINS kompressiolla varustettu treenipaita sinulle, joka haluat maksimoida treenisi. T-paidan asteittainen kompressio tukee ja stabiloi selkää, keskivartaloa ja olkavarren lihaksia. Kompressiopaita lisää hapenkuljetusta lihaksiin, vähentää maitohapon muodostumista ja nopeuttaa palautumista. Tuki ehkäisee väsymystä ja pienentää loukkaantumisriskiä. Valmistettu kosteutta poistavasta materiaalista, joka mukautuu kehon lämpötilaan ja pitää sinut kuivana. T-paita on muotoiltu niin, että voit treenata kovempaa ja pidempään niin lämpimässä kuin kylmässä.

€ 99.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Urheilu Treenivaatteet SKINS
Product
 

SKINS DNAmic Mens Superpose Haft Tights * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköiset SKINS treenihousut, jotka yhdistävät rennot shortsit ja ihonmyötäiset trikoot. Sisäänrakennetut kompressiotrikoot lisäävät hapenkuljetusta lihaksiin, vähentävät maitohapon muodustumista ja nopeuttavat palautumista, jotta voisit treenata pidempään ja kovempaa. Housujen tuki vähentää väsymystä ja pienentää loukkaantumisriskiä. Valmistettu kevyestä ja joustavasta stretch-materiaalista, joka mahdollistaa vapaan liikkumisen. Materiaali mukautuu kehon lämpötilaan ja poistaa kosteutta iholta. Täydelliset treenishortsit salille tai juoksulenkille.

€ 124.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Urheilu Treenivaatteet SKINS
Product
 

SKINS DNAmic Mens Long Tights * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Vahvat SKINS kompressiotrikoot vaativimpiin suorituksiin. Kompressio lisää hapenkuljetusta suuriin lihasryhmiin, vähentää maitohapon muodostumista ja nopeuttaa palautumista. Tuki ehkäisee väsymistä ja pienentää loukkaantumisriskiä. SKIN DNAmics miesten pitkät trikoot on valmistettu materiaalista, joka mukautuu kehon lämpötilaan ja kuljettaa kosteutta pois iholta pitäen sinut viileänä ja kuivana. Sivuilla paneelit, jotka optimoivat kompression ja maksimaalisen mukavuuden. Ylivoimaiset treenitrikoot rankimpiin treeneihin sekä sisällä että ulkona.

€ 134.95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Urheilu Treenivaatteet SKINS
Product