Frank Dandy 3 pakkaus Solid Boxers * Ilmainen Toimitus *

Suositut bokserimalliset miesten Frank Dandy alushousut. Boksereissa on keskimittaiset lahkeet, pehmeä resori vyötäröllä ja ne istuvat napakasti. Nämä alushousut kannattaa hankkia vaatevalikoiman täydennykseksi, sillä ne on valmistettu ihanan pehmeästä puuvillasta, joka säilyttää muotonsa pesusta toiseen. Frank Dandy -logo kiertää vyötäröresoria koko matkalta. Mahtavissa alushousuissa yhdistyvät tyylikäs design ja maksimaalinen mukavuus viikon jokaisena päivänä.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Frank Dandy Printed Boxer * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja värikkäät Frank Dandy alushousut. Miesten pehmeät puuvilla-alushousut istuvat napakasti ja ovat malliltaan mukavat bokserit. Pehmeää resoria kiertää Frank Dandy -logo. Kätevän lämpösinetöidyn etiketin ansiosta alushousuissa ei ole ollenkaan hankaavia lappuja selkäpuolella, joten ne tuntuvat todella mukavilta yllä. Nämä alushousut säilyttävät muotonsa pesusta toiseen. Laadukkaat Frank Dandy alushousut, joita ei kannata jättää väliin.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Frank Dandy Unisex Solid Sweat Shorts * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Frank Dandy collegeshortsit. Ihanat shortsit istuvat rennosti ja ulottuvat polvien yläpuolelle. Pehmeässä resorissa on sidottavat narut ja toista reittä koristaa Frank Dandy -logo. Sivuilla taskut ja yksi takatasku. Täydelliset shortsit kotona oleiluun! Yhdistä saman sarjan paitaan täydellisen setin luomiseksi.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Shortsit
Product
 

Frank Dandy Unisex Solid Sweat Pants * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät Frank Dandy collegehousut. Pitkät housut istuvat rennosti ja niissä on resort lahkeissa ja vyötäröllä. Housuissa on lisäksi vyötäröllä sidottava nauha optimaalisen istuvuuden varmistamiseksi. Sivuilla taskut ja yksi takaktasku. Frank Dandy -logo toisessa lahkeessa. Tyylikkäät housut kotona oleiluun tai kuntosalille kulkemiseen. Yhdistä saman sarjan paitaan täydellisen setin luomiseksi!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear
Product
 

Frank Dandy Unisex Solid Hoodie * Ilmainen Toimitus *

Ihana Frank Dandy paita on klassista hupparimallia. Pitkähihaisessa paidassa on huppu sekä resorit hihoissa ja vyötäröllä. Frank Dandy -logo rinnassa sekä toisella puolella alhaalla. Ihana paita on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja se auttaa luomaan rennon tyylin. Huppari sopii yhtä hyvin mukaviin koti-iltoihin kuin arkeen. Yhdistä saman sarjan housuihin tai tyylikkäisiin farkkuihin rennon lookin luomiseksi!

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Paidat
Product
 

Frank Dandy Unisex Solid Crew * Ilmainen Toimitus *

Mahtavan ihana Frank Dandy paita. Pehmeä collegepaita istuu ihanan rennosti vartalolle. Pitkähihaisessa paidassa on pyöreä pääntie ja resorit hihoissa ja vyötäröllä. Rinnassa ja toisella puolella alhaalla Frank Dandy -logo. Paita on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja se sopii yhtä hyvin laiskoihin päiviin sohvalla kuin arkeen ja se on helppo yhdistää esimerkiksi farkkuihin.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Paidat
Product
 

Frank Dandy 3 pakkaus Legend Mesh Boxer * Ilmainen Toimitus *

Miesten tyylikkäät Frank Dandy bokserit. Bokserimalliset alushousut on valmistettu ohuesta ja pehmeästä mesh-materiaalista. Materiaali ei ime kosteutta ja sopii siksi hyvin treenaamiseen. Alushousut istuvat napakasti ja niissä on normaali vyötärö. Pehmeää resoria koristaa Frank Dandy -logo ja se on samaa sävyä alushousujen kanssa. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan alushousuihin. Mahtavissa alushousuissa yhdistyvät maksimaalinen mukavuus ja tyylikäs design ja ne sopivat viikon jokaiseen päivään.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Frank Dandy 9 pakkaus Printed Boxers * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Miesten tyylikkäät Frank Dandy bokserit. Bokserimallisissa alushousuissa on upeaa kuviointia, joka piristää alusvaatevalikoimaasi. Todella ihanat alushousut istuvat napakasti ja niiden pehmeä resori tuo lisämukavuutta. Puuvillaisten alushousujen stretch pitää alushousut muodossaan pesusta toiseen. Ei hankaavia tai ärsyttäviä lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan alushousuihin. Ehdoton hankinta jokaisen perusvaatevalikoimaan. Laadukkaat Frank Dandy alushousut, joita ei kannata jättää väliin!

€ 134,85

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Muchachomalo 2 pakkaus Cotton Modal Pengu Boxer * Ilmainen Toimitus *

Miesten upeat Muchachomalo alushousut ovat suosittua bokserimallia. Uniikeissa alushousuissa on luovaa pingviinikuviota, joka on pieni ihana lisä alushousujen designissa. Alushousut on valmistettu pehmeästä modaalin ja puuvillan sekoitteesta. Napakka istuvuus ja tukeva vyötäröresori, jota kiertää Muchachomalo-logo. Ihanat Muchachomalo alushousut ovat täydellinen lisä alusvaatevalikoimasi täydennykseksi!

€ 46,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Muchachomalo 2 pakkaus Cotton Modal Frog Boxer * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät bokserimalliset Muchachomalo bokserit. Uniikeissa miesten alushousuissa on luovaa sammakkoaiheista kuviota, joka tekee lookista hyvin säväyttävän. Valmistettu pehmeästä ja korkealaatuisesta modaalin ja puuvillan sekoitteesta. Alushousut istuvat napakasti ja niissä on tukeva resori vyötäröllä. Mahtavat Muchachomalo alushousut arjen joka tilanteeseen!

€ 46,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

CR7 Cristiano Ronaldo 9 pakkaus Cotton Men Trunks * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät ja klassiset trunk-malliset alushousut. Miesten alushousut on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka istuu sileästi iholle. Hyvin suunniteltua vyötäröresoria kiertää CR7-logo. Tyylikkäät alushousut sopivat arjeen ja vapaa-aikaan ja ne ovat erinomainen täydennys alusvaatevalikoimaasi!

€ 89,85

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

JBS 6 pakkaus Basic Cotton Tights * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Miesten klassiset bokserimalliset JBS alushousut. Alushousut istuvat napakasti ja joustavasti. Vyötäröllä tukeva resori, jota kiertää JBS-logo. Alushousut on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten. Mahtavat arkialushousut on suunniteltu todella tyylikkäästi ja tunnet olosi niissä erittäin mukavaksi!

€ 99,90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Sheer Leopard Thong * Ilmainen Toimitus *

Hemmottele itseäsi näillä seksikkäillä ja läpikuultavilla leopardikuvioisilla Andrew Christian stringeillä etkä varmasti pety. Uskomattoman tyylikkäät string-malliset alushousut korostavat varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Stringit istuvat todella hyvin ylle ja niissä on Andrew Christianin uniikki pussi, joka korostaa, tukee ja kohottaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Alushousuissa on matala vyötärö ja Andrew Christian -logo kiertää pehmeää resoria koko matkalta. Erittäin kuumia alushousuja on valmistettu vain rajattu erä, joten ne kannattaa hankkia alusvaatevalikoiman täydennykseksi välittömästi.

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Midnight Jock * Ilmainen Toimitus *

Sensuellit Andrew Christian jockstrapsit on valmistettu sametista ja ne sopivat henkilölle, joka uskaltaa uskaltaa! Seksikäs ja uniikki design korostaa parhaita puoliasi sekä edestä että takaa. Alushousut istuvat todella imartelevasti ja niissä on matala vyötärö sekä glitterisiä yksityiskohtia. Mahtava istuvuus ja mukavuus joka tilanteessa! Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka korostaa, tukee ja kohottaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Vyötäröllä napakasti istuva resori, jota koristaa glitterinen Andrew Christian -logo pienenä ihanana lisänä. Vaikuttavia jockstraps-alushousuja on valmistettu vain rajattu erä, joten hanki omasi heti!

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Midnight Thong * Ilmainen Toimitus *

Seksikkäät Andrew Christian stringit on valmistettu pehmeästä sametista. Alushousuja on valmistettu vain rajattu erä ja ne sopivat henkilölle, joka uskaltaa uskaltaa. Stringien design on hyvin räväkkää ja uniikkia ja ne korostavat varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Alushousut istuvat vartaloa imartelevasti ja niissä on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet, joten ne istuvat uskomattoman ihanasti vartalolle. Mahtava istuvuus ja mukavuus joka tilanteeseen! Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka korostaa, tukee ja kohottaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Napakkaa vyötäröresoria kiertää glitterillä koristeltu Andrew Christian -logo, joka vie alushousujen designin aivan uudelle tasolle. Erittäin kuumia alushousuja on valmistettu vain rajattu erä, joten nappaa heti omasi!

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Midnight Brief * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman tyylikkäät ja seksikkäät Andrew Christian alushousut on valmistettu sametista. Alushousuja on valmistettu rajattu erä ja ne sopivat henkilölle, joka uskaltaa uskaltaa. Brief-alushousuissa on matala vyötärö ja glitterillä koristeltu Andrew Christian -logo kiertää pehmeää resoria koko matkalta. Alushousut istuvat todella hyvin ja mukavasti ylle ja sopivat täydellisesti viikon jokaiseen maagiseen hetkeen. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Upeat alushousut, joihin et varmasti pety.

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Sheer Leopard Jock * Ilmainen Toimitus *

Hemmottele itseäsi näillä uniikeilla Andrew Christian alushousuilla, joissa on seksikästä läpikuultavaa leopardikuviota. Alushousut ovat rajattua erää ja ihastut niihin varmasti heti! Jockstrapsit istuvat mahtavasti, sillä niissä on Andrew Christianin uniikki pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Alushousuissa on matala vyötärö ja Andrew Christian -logo kiertää pehmeää resoria koko matkalta. Erittäin tyylikkäät ja kuumat alushousut henkilölle, joka toivoo alusvaatteiltaan hieman enemmän. Täydellinen valinta sinulle, jos uskallat uskaltaa!

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Sheer Leopard Brief * Ilmainen Toimitus *

Todella upeat Andrew Christian alushousut on valmistettu läpikuultavasta leopardikoristeisesta kankaasta. Brief-alushousut piristävät alusvaatevalikoimaasi ja ihastut niihin varmasti heti. Alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, jota et lähes ollenkaan tunne ylläsi. Alushousut istuvat vartaloa imartelevasti ja niissä on Andrew Christianin uniikki pussi, joka korostaa, tukee ja kohottaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Varustuksesi sujahtaa sulavasti alushousujen anatomisesti muotoiltuun pussiin, joka saa alushousujen pitämisen tuntumaan todella mukavalta. Vaikuttavia alushousuja on valmistettu vain rajattu erä, joten hanki nopeasti omasi!

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Stripe Y Back Thong * Ilmainen Toimitus *

Hemmottele itseäsi näillä uniikeilla Andrew Christian stringeillä, joita on valmistettu vain rajattu erä. Tyylikkäissä stringeissä on matala vyötärö ja räväkkä cut out -yksityiskohta takana. Pehmeää vyötäröresoria koristaa Andrew Christian -logo. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka korostaa, tukee ja kohottaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Alushousuissa on matala vyötärö ja pehmeää resoria kiertää koko matkalta Andrew Christian -logo. Erittäin kuumat stringit ovat ehdottoman olennainen täydennys alusvaatevalikoimaasi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Prism Jock * Ilmainen Toimitus *

Nämä alushousut sopivat henkilölle, joka uskaltaa uskaltaa. Räväkät Andrew Christian jockstrapsit, joita et lähes ollenkaan tunne vartalollasi. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta polyamidimateriaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Varustuksesi sujahtaa sulavasti Andrew Christianin innovatiiviseen pussiin, jonka u-mallinen kuppi kohottaa, tukee ja korostaa. Vyötäröllä olevaa resoria kiertää koko matkalta glitterillä koristeltu Andrew Christian -logo, joka on pieni ihana lisä alushousujen designissa. Erittäin kuumia jcokstrapseja on valmistettu vain rajattu erä, joten kokeile niitä heti!

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Prism Brief * Ilmainen Toimitus *

Nämä alushousut sopivat henkilölle, joka uskaltaa uskaltaa. Hauskoissa brief-alushousuissa on hohtelevaa kuviota, joka takaa uniikin lookin! Alushousuissa on matala vyötärö, leveä resori ja kapeat sivukappaleet ja ne istuvat todella hyvin. Alushousut on valmistettu ihanasta polyamidimateriaalista etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka korostaa, tukee ja kohottaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Napakasti istuvaa vyötäröresoria kiertää koko matkalta glitterillä koristeltu Andrew Christian -logo, joka on pieni ihana lisä alushousujen designissa. Erittäin kuumia boksereita on valmistettu vain rajattu erä ja ne ovat ehdottoman tärkeä hankinta perusvaatevalikoiman täydennykseksi.

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Fly Tagless Boxer * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat bokserit henkilölle, joka kaipaa alusvaatteiltaan hieman enemmän. Bokserimalliset Andrew Christian alushousut. Alushousuissa on kätevä sepalus, matala vyötärö, lyhyet lahkeet ja ne istuvat todella hyvin ylle. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka korostaa, kohottaa ja tukee varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Hoikentavaa vyötäröresoria koristaa Andrew Christian -logo eikä se jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Sisäpuolella ei ole ollenkaan hankaavia lappuja. Erittäin kuumia boksereita on valmistettu rajattu erä ja ne ovat ehdoton hankinta perusvaatevalikoiman täydennykseksi.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Fly Tagless Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja uniikit Andrew Christian brief-alushousut. Alushousuissa on kätevä sepalus, matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet ja niistä tulee varmasti alusvaatevalikoimasi uusi suosikki. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Napakka vyötäröresori, jota kiertää Andrew Christian -logo ja joka ei jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Sisäpuolella ei ole ollenkaan hankaavia lappuja. Erittäin kuumat alushousut ovat ehdoton hankinta perusvaatevalikoiman täydennykseksi.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Cotton Thong * Ilmainen Toimitus *

Hauskoja Andrew Christian stringejä on valmistettu vain rajattu erä. Alushousut on valmistettu erittäin pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista, joka takaa napakan istuvuuden ja jotka tuntuvat lähes siltä, että olisit alasti. Alushousuissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Alushousut istuvat vartaloa imartelevasti ja niissä on Andrew Christianin uniikki pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Hoikentava vyötäröresori ei jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Sisäpuolella ei ole ollenkaan hankaavia lappuja. Erittäin kuumat alushousut ovat pakollinen täydennys perusvaatevalikoimaan.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Player Stripe Brief * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat alushousut sinulle, joka kaipaa alusvaatteiltaan hieman enemmän. Brief-malliset miesten Andrew Christian alushousut. Brief-alushousuissa on matala vyötärö etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Alushousut istuvat vartaloa imartelevasti ja niissä on Andrew Christianin uniikki pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa muotojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Varustuksesi laskeutuu kevyesti ja luonnollisesti alushousujen anatomisesti muotoiltuun pussiin, joka tuntuu todella mukavalta. Nämä brief-alushousut ovat omiaan piristämään alusvaatevalikoimaasi!

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Show It Retro Pop Brief * Ilmainen Toimitus *

Miesten räväkät brief-malliset ja uskaliaat Andrew Christian alushousut. Seksikkäissä brief-alushousuissa on matala vyötärö, jota koristaa Andrew Christian -logo. Alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Alushousut istuvat vartaloa imartelevasti ja niissä on Andrew Christianin uniikki pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa parhaalla mahdollisella tavalla. Varustuksesi laskeutuu kevyesti ja luonnollisesti alushousujen anatomisesti muotoiltuun pussi, jonka ansiosta alushousut tuntuvat todella mukavilta. Erittäin kuumia alushousuja on valmistettu rajattu erä, joten uskalla uskaltaa ja nappaa omasi alusvaatevalikoimasi täydennykseksi.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Retro Mesh Y Thong * Ilmainen Toimitus *

Tässä on oikeat alushousut henkilölle, joka uskaltaa uskaltaa. Miesten seksikkäät Almost Naked -sarjan stringit, joita et lähes ollenkaan tunne ylläsi. Upeat stringit on valmistettu mesh-materiaalista ja niissä on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet eivätkä ne näy ollenkaan vaatteiden alta. Alushousuissa on myös Andrew Christianin uniikki pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Erittäin kuumia alushousuja on valmistettu rajattu erä, joten uskalla uskaltaa ja nappaa omasi alusvaatevalikoimasi täytteeksi.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Trophy Boy Boxers * Ilmainen Toimitus *

Hemmottele itseäsi mukavilla ja seksikkäillä miesten Andrew Christian alushousuilla. Boksereissa on matala vyötärö ja lyhyet lahkeet. Alushousut istuvat houkuttelevasti ja niissä on matala vyötärö, kapeat sivukappaleet ja ne istuvat uskomattoman ihanasti vartalolle. Vyötäröllä napakasti istuva resori, jota kiertää hauska ja upeanvärinen Trophy Boy -logo. Bokserit imartelevat vartaloa, sillä niissä on Andrew Christianin uniikki Show-It -pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa muotojasi parhaalla mahdollisella tavalla. Erittäin kuumia alushousuja on valmistettu vain rajattu painos, joten ne kannattaa heti hankkia alusvaatevalikoiman täytteeksi.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Trophy Boy Briefs * Ilmainen Toimitus *

Räväkät brief-malliset miesten Andrew Christian alushousut. Seksikkäästi ja uniikisti suunnitellut alushousut korostavat parhaalla mahdollisella tavalla. Alushousut istuvat hyvin houkuttelevasti ja niissä on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet, jotka istuvat uskomattoman ihanasti vartalolle. Vyötäröllä napakasti istuva resori, jota kiertää hauska ja upeanvärinen Trophy Boy -logo. Alushousut istuvat ihonmyötäisesti ja ne on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista. Niissä on tietysti myös Andrew Christianin innovatiivinen pussi, joka korostaa, kohottaa ja tukee muotoja parhaalla mahdollisella tavalla. Kuumat brief-alushousut sinulle, joka kaipaat hieman enemmän. Alushousuja on valmistettu rajattu erä, joten uskalla uskaltaa ja nappaa omasi.

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Show It Jock * Ilmainen Toimitus *

Hauskat Andrew Christian jockstrapsit on suunniteltu todella uniikin seksikkäiksi ja ne korostavat muotojasi parhaalla mahdollisella tavalla sekä edestä että takaa. Jockstraps-alushousut istuvat vartaloa imartelevasti ja niissä on Andrew Christianin uniikki Show-It -pussi, joka kohottaa, tukee ja korostaa varustustasi parhaalla mahdollisella tavalla. Alushousut on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka tuntuu mukavalta yllä, ja niissä on myös napakasti istuva vyötäröresori, jota kiertää koko matkalta Andrew Christian -logo. Kuumat jockstrapsit henkilölle, joka toivoo alusvaatteiltaan hieman enemmän. Alushousuja on valmistettu rajattu erä, joten uskalla uskaltaa ja nappaa omasi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Andrew Christian Almost Naked Love Pride Boxer * Ilmainen Toimitus *

Hemmottele itseäsi seksikkäillä ja mukavilla retrotyylisillä boksereilla, joissa on modernia vivahdetta ja upeita väriyhdistelmiä! Herkulliset miesten alushousut luovat ihanan alastomuuden tunteen. Alushousut istuvat napakasti ja ne on valmistettu pehmeästä ja joustavasta polyamidimateriaalista. Alushousuissa on tietysti myös Andrew Christianin innovatiivinen pussi, joka korostaa, tukee ja kohottaa. Boksereissa on lyhyet lahkeet ja matala vyötärö, jonka resoria kiertää koko matkalta Andrew Christianin Love-logo. Erittäin tyylikkäät ja kuumat alushousut henkilölle, joka kaipaa alusvaatteiltaan hieman enemmän. Alushousuja on valmistettu vain rajattu erä, joten uskalla uskaltaa ja nappaa omasi.

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

BOSS Long John 24 Print * Ilmainen Toimitus *

Ihanat miesten pitkät BOSS alushousut. Pitkissä alushousuissa on tyylikästä kuviointia. Pitkät alushousut on valmistettu pehmeästä ja napakasta korkealaatuisesta materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin. Kapeassa mallissa on myös vyötäröresori, jota koristaa BOSS-logo. Tyylikkäät ja lämmittävät pitkät aluhousut ovat täydellinen valinta viileisiin päiviin.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

BOSS Long John 24 Logo * Ilmainen Toimitus *

Ihanat miesten pitkät BOSS alushousut. Pitkät alushousut on suunniteltu puhtaan tyylikkäästi. Valmistettu pehmeästä ja napakasta puuvillasta. Kapeissa alushousuissa on mukavan tuntuinen vyötäröresori, jota koristaa BOSS-logo, sekä hieno yksityiskohta toisessa sääressä. Mahtavat pitkät alushousut puettavaksi ylle, kun kylmä hiipii päälle.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Pitkät alushousut
Product
 

Falke Microblock Socks * Ilmainen Toimitus *

Falke Microblock Socks * Ilmainen Toimitus *

€ 18,90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies SUKAT Sukat
Product
 

Emporio Armani Megalogo Trunks * Ilmainen Toimitus *

Emporio Armani boksereissa yhdistyvät tyylikäs design, maksimaalinen mukavuus ja korkea laatu. Alushousuissa on vyötäröllä napakasti istuva resori, jota koristaa ikoninen Emporio Armani -logo. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin. Nämä alushousut ovat pian uusi perusvalikoiman suosikkisi!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Emporio Armani 3 pakkaus Core Logoband Trunks * Ilmainen Toimitus *

Suositut miesten trunk-malliset Emporio Armani alushousut on suunniteltu todella tyylikkäästi. Alushousut ovat pehmeää ja joustavaa materiaalia ja niissä on napakka vyötäröresori, jota koristaa ikoninen Emporio Armani -logo. Tyylikkäät ja laadukkaat alushousut ovat pian uusi alusasusuosikkisi!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Emporio Armani 3 pakkaus Monogram Cotton Boxers * Ilmainen Toimitus *

Klassiset bokserimalliset Emporio Armani alushousut, jotka on yksinkertaisesti pakko hankkia vaatekaappiin. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista ja ne istuvat napakasti. Miellyttävän tuntuista vyötäröresoria koristaa Emporio Armani -logo. Täydelliset alushousut henkilölle, joka kaipaa alusvaatteiltaan maksimaalista mukavuutta ja tyylikästä suunnittelua.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Emporio Armani Essential Microfiber Thongs * Ilmainen Toimitus *

String-malliset Emporio Armani alushousut on suunniteltu todella tyylikkäästi. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuidusta, joka on joustavaa ja laadukasta. Napakka resori vyötäröllä koristeenaan kontrastisävyinen Emporio Armani -logo. Stringit tuntuvat todella mukavilta yllä ja istuvat mukavasti koko päivän. Ehdoton hankinta vaatevalikoiman täydennykseksi!

€ 30,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Pierre Robert 4 pakkaus For Men Boxer * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pierre Robert For Men Cotton Boxer. Tyylikkäät Pierre Robert alushousut istuvat mukavasti koko päivän ajan. Klassisen bokserimallin alushousujen lahkeet eivät rullaannu ylös ja niissä on myös napakasti istuva resori vyötäröllä eikä ollenkaan hankaavia lappuja sisäpuolella. Alushousut on valmistettu pehmeästä luomupuuvillasta ja niiden saumat on sijoiteltu todella huolellisesti maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Nämä bokserit ovat pian uusi vaatekaappisi suosikki.

€ 62,00

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product
 

Champion Men Rib Cuff Pant * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja sporttiset Champion housut. Pehmeät housut istuvat rennosti ja ne on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Lahkeissa resorit ja vyötäröllä kangaspäällyinen resori, jossa on sidottava naru. Champion-logo toisessa lahkeessa pienenä ihanana lisänä designissa. Ihanat housut salimatkoihin tai mukavaan koti-iltaan sohvalla. Yhdistä housut omavalintaiseen Champion-paitaan täydellisen lookin luomiseksi.

€ 39,90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Loungewear
Product
 

Champion Men Hooded Sweatshirt American Classic * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs hupullinen Champion huppari. Pitkähihainen paita istuu rennosti ja se on valmistettu pehmeästä puuvillasta. Ihanassa paidassa on huppu, tasku vatsan päällä ja resorit hihoissa ja vyötäröllä. Miellyttävän tuntuisen paidan sisäpinta on harjattua materiaalia, joka tuntuu erityisen mukavalta ja lämmittävältä. Klassisilla Champion vaatteilla on helppo luoda rento ja tyylikäs look!

€ 59,90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Loungewear Paidat
Product
 

Pierre Robert For Men Sport Wool Boxer * Ilmainen Toimitus *

Ihanat bokserimalliset Pierre Robert alushousut. Pehmeät alushousut sopivat todella hyvin kevyeen ja keskiraskaaseen treenaamiseen. Joustava ja napakka istuvuus sekä tukeva resori vyötäröllä. Valmistettu villasekoitteesta, joka vie kosteutta pois iholta, säätelee kehon lämpötilaa ja pitää olosi raikkaana koko treenin ajan. Alushousut pysyvät myös tukevasti paikoillaan eivätkä rullaudu housujen alla. Täydellinen perusvaatekappale puettavaksi ylle viileällä ulkoilma-aktiviteetteihin.

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Treenivaatteet
Product
 

Pierre Robert For Men Sport Wool Top Zip * Ilmainen Toimitus *

PItkähihainen Pierre Robert paita on valmistettu pehmeästä villasekoitteesta. Lämpöä eristävä paita on valmistettu teknisestä materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta, kuivuu nopeasti ja pitää olosi kuivana treenatessasi. Paita säätelee kehon lämpötilaa todella hyvin ja sopii siksi hyvin ulkoilma-aktiviteetteihin viileällä pidemmäksikin aikaa. Paita istuu napakasti ja tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Vetoketju kaulassa ja hieman korkeampi kaulus. Mahtava paita hiihtolomalle tai myös arkipaidaksi. Paidaan on helppo yhdistää Pierre Robert aluskerraston housut täydellisen aluskerraston luomiseksi.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Urheilu Alusvaatteet Treenivaatteet
Product
 

Pierre Robert For Men Light Wool T shirt * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Pierre Robert t-paita sopii sekä arkeen että treenaamiseen. Ihanan pehmeä t-paita on valmistettu merinovillan ja polyesterin sekoitteesta, joka vie kosteutta iholta, kuivuu nopesti ja luo raikkaan olon. T-paita myös säilyttää lämpöä viileällä ja viilentää lämpimällä. Klassinen t-paita istuu optimaalisesti ja tuntuu kevyeltä yllä. Mahtava peruspaita kannattaa yhdistää omavalintaiseen Pierre Robert -alaosaan täydellisen setin luomiseksi.

€ 47,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Vaatteet Treenivaatteet T paidat
Product
 

SAXX Platinum Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat SAXX alushousut mahtavilla ominaisuuksilla. Uskomattoman pehmeät bokserimalliset modaalialushousut, joista et pian halua luopua enää ollenkaan. Boksereissa on hieman pidemmät lahkeet, napakka istuvuus ja pehmeä resori vyötäröllä. Alushousuissa on myös käytännöllinen sepalus ja SAXX-logo painettuna vyötäröresoriin. Alushousut tuovat ylellisen olon koko päivän ajaksi. Valmistettu pehmeästä modaalista, joka hengittää, kuivuu nopeasti ja estää hajujen syntymistä. Alushousuissa on litteät saumat eikä ollenkaan hankaavia lappuja, jotta ne olisivat entistäkin mukavammat. SAXX tunnetaan BallPark PouchT -ratkaisustaan, joka on alushousujen sisällä ohuesta mesh-kankaasta valmistettu pussi, joka pitää kaiken paikallaan ja tukee sekä estää hikoilua. Uniikit alushousut sopivat aktiiviselle miehelle."SAXX makes what is probably the best men's underwear in the world" - Forbes.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Treenivaatteet
Product
 

SAXX Blacksheep Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat SAXX villa-alushousut upeilla ominaisuuksilla. Alushousut on valmistettu merinovillasta ja ne sopivat täydellisesti aktiiviseen elämäntapaan. Boksereissa on hieman pidemmät lahkeet, napakka istuvuus ja resori vyötäröllä. Täydelliset alushousut aktiiviselle miehelle on valmistettu merinovillasta, joka materiaalina lämmittää viileällä ja viilentää kuumalla. Lisäksi materiaali kuivuu nopeasti ja estää hajujen syntymistä. Alushousuissa on kätevä sepalus ja SAXX-logo painettuna mukavaan vyötäröresoriin. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan alushousuihin. SAXX tunnetaan BallPark PouchT -ratkaisustaan, joka on alushousujen sisällä ohuesta mesh-kankaasta valmistettu pussi, joka pitää kaiken paikallaan ja tukee sekä estää hikoilua. Uniikit alushousut sopivat aktiiviselle miehelle, joka kaipaa uusia seikkailuja vuodenaikaa katsomatta.The ultimate men's travel underwear - National Geographic

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Treenivaatteet
Product
 

SAXX Quest Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat SAXX alushousut huikeilla ominaisuuksilla. National Geographic on valinnut bokserit parhaiksi vaellusalushousuiksi mm. niiden kevyen, nopeasti kuivuvan ja hajujen syntymistä estävän materiaalin ansiosta. Alushousuissa on kätevä sepalus ja SAXX-logo painettu pehmeään vyötäröresoriin. Alushousut on valmistettu ohuesta nylon-materiaalista ja lisäksi niissä on pieniä mesh-yksityiskohtia, jotka tuntuvat ihanilta yllä ja sopivat erityisen hyvin luonnossa seikkailuun. Malli kuivuu uskomattoman nopeasti, joten periaatteessa voit pestä ne ja käyttää niitä heti sen jälkeen. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan alushousuihin. SAXX tunnetaan BallPark PouchT -ratkaisustaan, joka on alushousujen sisällä ohuesta mesh-kankaasta valmistettu pussi, joka pitää kaiken paikallaan ja tukee sekä estää hikoilua. Uniikit alushousut sopivat aktiiviselle miehelle, joka kaipaa uusia seikkailuja.The ultimate men's travel underwear - National Geographic

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Treenivaatteet
Product
 

SAXX Kinetic HD Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset SAXX alushousut mahtavilla ominaisuuksilla. Optimaaliset bokserimalliset treenialushousut sopivat aktiiviselle miehelle. Strategisesti sijoitellut saumat ja takakappaleen mesh-osiot tuovat lisämukavuutta. Alushousuissa on hieman pidemmät lahkeet, napakka istuvuus sekä pehmeä resori vyötäröllä. Valmistettu uskomattoman pehmeästä materiaalista, joka hengittää, kuivuu nopeasti ja estää pahojen hajujen syntymistä. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan alushousuihin. Pehmeissä treenialushousuissa on lisänä kompressiota ja neljään suuntaan joustavaa stretchiä parhaan mahdollisen istuvuuden ja täyden liikkumisenvapauden varmistamiseksi. SAXX tunnetaan BallPark PouchT -ratkaisustaan, joka on alushousujen sisällä ohuesta mesh-kankaasta valmistettu pussi, joka pitää kaiken paikallaan ja tukee sekä estää lisäksi hikoilua. Uniikit alushousut sopivat aktiiviselle miehelle."SAXX makes what is probably the best men's underwear in the world" - Forbes.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Treenivaatteet Miesten alushousut
Product
 

SAXX Vibe Boxer Brief * Ilmainen Toimitus *

Innovatiiviset SAXX alushousut mahtavilla ominaisuuksilla. Napakasti istuvissa boksereissa on hieman pidemmät lahkeet ja ne on valmistettu uskomattoman pehmeästä viskoosimateriaalista, joka hengittää, kuivuu nopeasti ja estää hajujen syntymistä. Pehmeät alushousut sopivat sekä arkeen että kevyeen treenaamiseen ja sileiden saumojen sekä hankaavien lappujen puuttumisen ansiosta ne tuntuvat todella mukavilta yllä. Vyötäröresoria koristaa SAXX-logo. SAXX tunnetaan BallPark PouchT -ratkaisustaan, joka on alushousujen sisällä ohuesta mesh-kankaasta valmistettu pussi, joka pitää kaiken paikallaan ja tukee sekä estää hikoilua. Uniikit alushousut sopivat aktiiviselle miehelle."SAXX makes what is probably the best men's underwear in the world" - Forbes.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut Treenivaatteet
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Stretch Singles Trunk * Ilmainen Toimitus *

Klassiset trunk-malliset alushousut ikoniselta Calvin Klein -merkiltä. Napakasti istuvissa trunk-alushousuissa on hieman pidemmät lahkeet ja matala vyötärö etkä varmasti pety niihin. Alushousuissa on vyötäröllä leveä resori, jota koristaa Calvin Klein -logo. Valmistettu pehmeästä puuvillastretchistä, jotka hengittää ja tuntuu todella mukavalta yllä. Ihana malli sopii täydellisesti alusvaatevalikoimaasi. Kurkkaa myös Modern Cotton -sarjan muut tuotteet!

€ 39,90

Nettikauppa lisätietoa...

Mies Alusvaatteet Miesten alushousut
Product