b.tempt'd b.splendid Wire Free Push Up * Ilmainen Toimitus *

Aivan uskomattoman upeat b-tempt'd rintaliivit sopivat ylle aamusta iltaan. Topatut rintaliivit luovat push up -vaikutelman ilman kaaritukia ja ne kohottavat rintoja imartelevasti. Rintaliivit on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja kevyestä materiaalista, joka istuu sileästi iholle. Täydelliset b-tempt'd t-paitaliivit sopivat paidan tai mekon alle, kun haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi. Kapeat ja helposti säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat b-tempt'd rintaliivit tuovat joka kerta niitä käyttäessäsi ylellisen olon!

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd Lace Kiss Hipster Brief * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat b.temp'd alushousut suositulla hipsterimallilla. Alushousut on valmistettu kevyestä materiaalista ja niissä on pehmeät reunat ja jalantiet. Napakka istuvuus ja peittävä takaosa. Ihanissa naisellisissa alushousuissa on tyylikästä pitsiä. Mahtavat alushousut, joita ei kannata jättää väliin. Niihin on helppo yhdistää saman sarjan matchaava yläosa.

€ 18,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

b.tempt'd Lace Kiss Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Herkulliset ja uskomattoman upeat b.temp'd brief-alushousut istuvat mukavasti aamusta iltaan. Mahtavat alushousut on valmistettu kevyestä materiaalista ja niissä on sileät jalantiet. Alushousuissa on eleganttia läpikuultavaa pitsikuviointia, joka luo todella imartelevan lookin. Yhdistä alushousuihin matchaavat b.temp'd rintaliivit luodaksesi ihastuttavan alusasusetin.

€ 18,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

b.tempt'd Lace Kiss Thong * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät b.temp'd stringit on valmistettu kauniista läpikuultavasta pitsistä. Stringit istuvat todella hyvin ja mukautuvat vartalon liikkeisiin. Ihanat alushousut istuvat miellyttävän tuntuisesti iholle ja luovat seksikkään lookin. Yhdistä alushousuihin b.temp'd Lace Kiss -sarjan matchaavat rintaliivit luodaksesi todella upean alusasusetin.

€ 18,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

b.tempt'd Lace Kiss Bralette * Ilmainen Toimitus *

Upea b.temp'd bralette takaa romanttisen ja seksikkään lookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on läpikuultavaa pitsiä, joka istuu sileästi ihoa vasten. Toppauksettomat kupit luovat imartelevan pääntien ja leveä reunus rintojen alla tuo lisää tukea ja mukavuutta. Ihana bralette puetaan yksinkertaisesti yläkautta ja säädeltävät olkaimet varmistavat lopullisesti parhaan istuvuuden. Luo upea alusasusetti yhdistämällä tähän mahtavaan braletteen b.temp'd Lace Kiss -sarjan alushousut.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd Ciao Bella Balconette Bra * Ilmainen Toimitus *

Naiselliset ja seksikkäät kaarituelliset b.temp'd Ciao Bella rintaliivit. Rintaliiveissä on vaahtomuovilla topatut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat imartelevan dekolteen. Kuppeja peittää kaunis pitsibrodeeraus ja niitä koristaa lisäksi suloinen rusetti kuppien välissä. Kaksinkertaiset säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat ja todella hyvin istuvat rintaliivit sopivat arkeen ja hieman juhlavampiin tilaisuuksiin. Rintaliivit kannattaa yhdistää b.temp'd Ciao Bella -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.wow'd Wire Free Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät b.temp'd rintaliivit istuvat todella hyvin aamusta iltaan. Topatuissa push up -rintaliiveissä ei ole kaaritukia ja ne ympäröivät rinnat täydellisesti. Plunge-mallisissa rintaliiveissä on syvä pääntie, joka takaa upean kaula-aukon ja kohottaa rintoja ihanasti. Hieno rypytetty reuna kuppien yläosassa ja säädettävät olkaimet. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Rintaliiveissä on saumattomat kupit, jotka eivät näy vaatteiden alta. Mahtavat b.temp'd rintaliivit, joita ei kannata missään nimessä jättää väliin!

€ 44,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.wow'd Push Up Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat topatut b.tempt'd b.wow'd -sarjan push up-rintaliivit. Uskomattoman upeilla rintaliiveillä luot yksinkertaisen kauniin alusasulookin. Rintaliiveissä on syvä pääntie, joka kohottaa rintoja ja luo upean kaula-aukon. Saumattomien kuppien ansiosta rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Sisäänrakennut kaarituet tukevat rintoja optimaalisesti. Elegantti rypytetty reuna kuppien yläreunassa luo imartelevan lookin. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta ristiin ja lisäksi rintaliiveissä on klassinen hakaskiinnitys. Mahtavat b.temp'd rintaliivit istuvat todella hyvin ja ne sopivatkin viikon jokaiseen päivään, kun haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi.

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.splendid Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja upeat b-tempt'd rintaliivit. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ja sisäänommellut kaarituet, jotka tukevat rintoja opitimaalisesti ja luovat niille upean pyöreän muodon. Valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin. Täydelliset rintaliivit arkeen tuntuvat todella miellyttävän tuntuisilta yllä. Kapeat säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Rintaliiveihin kannattaa yhdistää b-tempt'd b.splendid -sarjan yhtä upea alaosa täydellisen setin luomiseksi.

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.splendid Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Ihanat b-tempt'd alushousut luovat ylellisen olon joka kerran niitä käyttäessä. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin. Tukeva vyötäröresori tukee optimaalisesti ja lisänä puuvillavuorattu haara. Mahtavat alushousut istuvat todella hyvin. Ihastut niihin heti ja ne ovatkin täydellinen perusvaatekappale alusvaatevalikoimassasi!Yhdistä alushousuihin vapaavalintainen b-tempt'd b-splendid -sarjan yläosa luodaksesi uskomattoman upean alusasusetin.

€ 25,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

b.tempt'd Ciao Bella Tanga * Ilmainen Toimitus *

Ihanat b.temp'd Ciao Bella -sarjan alushousut. Suosituissa on tangoissa on matala leikkaus ja sileät reunat. Alushousuja koristaa imarteleva koristepitsi ja niissä on edessä suloinen rusetti. Ihanat ja todella hyvin istuvat alushousut, joissa tunnet olosi erityisen upeaksi. Yhdistä näihin herkullisiin alushousuihin matchaavat b.temp'd rintaliivit luodaksesi todella upean alusasusetin.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

b.tempt'd Ciao Bella Bralette * Ilmainen Toimitus *

Kaunis b.temp'd bralette, jota haluat pian käyttää joka päivä! Sievässä bralettessa on toppauksettomat kolmionmuotoiset kupit, joita koristaa kaunis pitsibrodeeraus ja jotka luovat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon ja takaavat imartelevat kaula-aukon. Pehmeä ja leveä resori rintojen alla takaa hyvän istuvuuden ja vielä paremman tuen. Kapeat olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Tämä mahtava b.temp'd bralette kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin naisellisen upean alusasusetin luomiseksi.

€ 41,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd b.enticing Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat b-tempt'd b-enticing -sarjan kaarituelliset rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti! Monikäyttöiset rintaliivit sopivat sekä arkeen että juhlavampiin tilaisuuksiin. Rintaliivejä voi pitää ilman olkaimia tai olkaimien kanssa ja ne saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Kevyesti topatut kupit tukevat rintoja optimaalisesti ja antavat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon. Rintaliivejä koristaa kaunis ja elegantti pitsibrodeeraus. Hakaskiinnitys on piilossa käsivarren alla ja sitä kiertää kaunis pitsi. Rintaliiveissä on kaula-aukon reunoilla ja takakappaleessa silikonia, joka pitää rintaliivit paikoillaan. Elegantteja rintaliivejä ei kannata jättää väliin, vaan niihin kannattaa yhdistää omavalintainen b-tempt'd alaosa.

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Felina Conturelle Provence Brief * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja tyylikkäät Felina Contruelle Provence -sarjan brief-malliset alushousut kukikkaalla pitsibrodeerauksella. Alushousuissa on peittävä takaosa, normaalikorkuinen vyötärö ja puuvillavuorattu haaraosa. Erittäin upeat ja korkealaatuiset Felina-alushousut, joita ei kannata ohittaa!Täydennä upea alusasulook yhdistämällä alushousut saman Provence-sarjan matchaaviin rintaliiveihin.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Felina Conturelle Provence Mini Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat brief-malliset Felina -alushousut kukallisella pitsibrodeerauksella, joka on ihana pieni lisä näiden alushousujen suunnittelussa. Puuvillavuorattu haaraosa ja sileä jalantiet takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Yksinkertaisen tyylikkäät alushousut sekä arkeen että hienompiin hetkiin. Luo täydellinen look yhdistämällä alushousuhin saman Felina Contruelle Provence -sarjan rintaliivit.

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Felina Conturelle Provence Bra With Wire * Ilmainen Toimitus *

Toppauksettomat kaarituelliset Felina Conturelle Provence -sarjan rintaliivit kukikkaalla kukkabrodeerauksella, joka on se pieni ihana lisä näiden rintaliivien designissa. Rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit, joissa on sivuosiot, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Erittäin ihanat rintaliivit istuvat mahtavasti ihole ja niitä voi käyttää vaikka joka päivä. Hakaskiinnitys selässä ja säädettävät olkaimet. Täydennä look yhdistämällä Felina -rintaliivit saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 82,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

JBS of Denmark Tights Organic Cotton * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät JBS of Denmark sukkahousut on valmistettu luomupuuvillasta. Luomupuuvillaisten sukkahousujen pitkät kuidut tekevät kankaasta erittäin pehmeän ja kulutusta kestävän. Sukkahousuissa on korkea vyötärö, joka istuu ihanan pehmeästi vartaloa vasten. Täydellinen valinta mekon tai hameen alle mutta myös kotona oleiluun.

€ 29,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukkahousut
Product
 

Wacoal Respect Tanga * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät tangamalliset Wacoal alushousut on valmistettu pehmeästä mikrokuitumateriaalista. Napakasti istuvat alushousut mukautuvat vartalon liikkeisiin. Miellyttävän tuntuisissa alushousuissa on saumattomat reunat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Ihanan joustava vyötärö tuo lisää mukavuutta. Luo täydellinen alusasulook yhdistämällä näihin herkullisiin alushousuihin Wacoal Respect -sarjan rintaliivit.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Respect Short * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Wacoal alushousut istuvat todella hyvin aamusta iltaan. Shortsimalliset alushousut istuvat napakasti ylle ja niitä koristaa elegantti hohteleva kuvio. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuitumateriaalista ja litteiden saumojen ansiosta ne eivät näy vaatteiden alta. Alushousuissa on mukavuuden vuoksi myös vuoraus etuosassa. Upeat Wacoal alushousut mukautuvat vartalon liikkeisiin ja ne kannattaa yhdistää saman sarjan rintaliiveihin.

€ 32,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Respect Full Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeissa Wacoal alushousuissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Joustavissa alushousuissa on hieman korkeampi vyötärö ja ne ovat takaa täysin peittävät. Valmistettu hohtelevasta mikrokuitumateriaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten ja tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä. Litteiden saumojen ja sileiden jalanteiden ansiosta alushousut eivät näy vaatteiden alta. Yhdistä näihin upeisiin alushousuihin Wacoal Respect -sarjan rintaliivit luodaksesi ihanan alusasusetin.

€ 32,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Respect Underwire Seamless Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituelliset Wacoal Respect -sarjan rintaliivit tuntuvat todella mukavilta yllä tukevien kuppiensa ansiosta, joissa on sivukappaleet powermesh-materiaalista. Muotoonprässätyt ja sileät kolmionmuotoiset kupit on valmistettu hohtelevasta materiaalista, joka tukee rintoja hyvin, antaa niille kauniin pyöreän muodon ja luo elegantin kaula-aukon. Saumattomat rintaliivit sopivat hyvin vaatteiden alle eivätkä näy vaatteiden läpi. Rintaliiveissä on pehmeät säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Todella ihanat kaarituelliset rintaliivit on valmistettu ihoystävällisestä mikrokuitumateriaalista. Ihastut rintaliiveihin varmasti heti ja niihin kannattaa yhdistää myös saman sarjan yhtä upeat alushousut.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Respect Strapless Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit monikäyttöiset Wacoal rintaliivit arkeen ja juhlaan. Rintaliivejä voi pitää sekä ilman olkaimia että olkainten kanssa tai halutessaan ne saa myös ristiin selkäpuolelta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on saumattomat ja muotoonprässätyt kupit, jotka istuvat sileästi ihoa vasten ja luovat upean kaula-aukon. Kupeissa on kevyt toppaus ja sileät saumat ja lisäksi sivukappaleissa on powermesh-materiaalia, joka tuo lisätukea. Tyylikkäissä rintaliiveissä on upeita kuvioituja yksityiskohtia takana, mutta ne eivät kuitenkaan näy vaatteiden alta. Selkä- ja sivukappaleissa on silikonia, joka pitää rintaliivit paikoillaan. Mahtavat rintaliivit on valmistettu ihoystävällisestä mikrokuitumateriaalista ja ne sopivat täydellisesti olkaimettomiin yläosiin ja mekkoihin. Näihin upeisiin rintaliiveihin kannattaa yhdistää Wacoal Respect -sarjan matchaavat alushousut.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Respect Fuller Figure Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat kaarituelliset Wacoal rintaliivit ovat yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta. Rintaliiveissä on kolmiosaiset toppauksettomat kupit, jotka luovat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon ja tukevat kunnolla. Joustavissa kupeissa on sileät reunat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Kuppien sivuilla on myös tukikappaleet, jotka kohottavat ja tukevat rintoja todella hyvin. Selkäpuolella on säädettävät olkaimet sekä powermesh-materiaalia, joka tekee rintaliiveistä vielä mukavammat. Ihastuttavat kaarituelliset Wacoal rintaliivit on valmistettu mikrokuitumateriaalista, joka on hellää iholle, ja ne sopivat viikon jokaiseen päivään. Rintaliiveihin on helppo yhdistää saman Wacoal Respect -sarjan matchaavat alushousut.

€ 71,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Net Effects Boyshort * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Wacoal alushousut suloisella kukikkaalla pitsibrodeerauksella. Alushousut on valmistettu sileästä materiaalista ja niissä on sileät saumat, jotka eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Pehmeä ja tukeva resorinauha vyötäröllä ja täysin peittävät takaa. Tunne olosi erityisen upeaksi näissä ihanissa Wacoal alushousuissa ja yhdistä niihin saman sarjan matchaavat rintaliivit.

€ 37,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Net Effects Bralette * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton Wacoal bralette, jota haluat pian pitää joka päivä. Bralettea koristaa kaunis kukikas pitsibrodeeraus ja kolmionmuotoiset kupit luovat upean v-pääntien. Toppauksettomissa pitsikupeissa ja sivukappaleissa on joustavaa pitsiä, joka tukee ja kohottaa rintoja. Leveät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä braletteen matchaavat Wacoal Net Effects -sarjan alushousut luodaksesi naisellisen alusasusetin.

€ 42,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Net Effects Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Wacoal rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyt toppaus ja muotoonprässätyt kupit, jotka kohottavat rintoja upean luonnollisesti. Rintaliivien kupeissa on myös sileät reunat, jotka istuvat miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten, sekä mesh-vuoratut sivukappaleet tuomassa lisätukea. Uskomattoman ihanat rintaliivit sopivat hyvin pidettäväksi t-paidan alle eivätkä jätä näkyviä rajoja. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella sekä pehmeät säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtavat kaarituelliset rintaliivit kannattaa yhdistää Wacoal Net Effects -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Net Effects Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman tyylikkäät kaarituelliset Wacoal Net Effects rintaliivit, joita ei missään nimessä kannata jättää väliin! Rintaliiveissä on kaksiosaiset kupit, joiden alaosassa on kevyt toppaus tuomassa rinnoille lisää tukea ja kohotusta. Kuppien sivukappaleissa on joustava mesh-vuoraus, joka myös omalta osaltaan tukee lisää. Rintaliivit istuvat todella hyvin, antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja istuvat sileästi ihoa vasten. Tyylikkäät rintaliivit on valmistettu jacquard-materiaalista ja ne on helppo yhdistää saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace To Love High Waist Thong * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat korkeavyötäröiset Wacoal stringit. Alushousut istuvat ihanasti koko päivän, tuntuvat sileiltä ihoa vasten ja luovat upean siluetin. Päällä kuvioitua kukikasta pitsiä luomassa romanttista vaikutelmaa. Yhdistä näihin ihaniin alushousuihin saman sarjan rintaliivit lyömättömän alusasusetin luomiseksi!

€ 32,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Lace To Love Bikini * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Wacoal alushousut tyylikkäillä pitsikuvioilla. Alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten ja peittää takaa täysin. Näissä alushousuissa tunnet olosi sekä mukavaksi että hienoksi. Mahtavat Wacoal alushousut kannattaa napata heti ja niihin on helppo yhdistää saman sarjan matchaavat rintaliivit unenomaisen upean alusasusetin luomiseksi.

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Lace To Love Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituelliset Wacoal Lace to Love -sarjan rintaliivit romanttisilla kukikkailla pitsikuvioilla. Rintaliivit istuvat täydellisesti ja niissä on sileät sivusaumat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Kaksiosaiset toppauksettomat kupit, joiden sivukappaleet tuovat lisätukea ja kohottavat rintoja upeasti. Sileät säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Upeat kaarituelliset Wacoal rintaliivit sopivat arkeen, kun haluat tuntea olosi erityisen tyylikkääksi! Rintaliiveihin kannattaa yhdistää saman sarjan yhtä upeat matchaavat alushousut.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Embrace Lace Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät kaarituelliset Wacoal rintaliivit istuvat napakasti ylle. Tukevat rintaliivit on valmistettu sileästä polyesterimateriaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Joustavat ja toppauksettomat kupit luovat rinnoille upean pyöreän muodon ja kohottavat niitä. Kuppeja peittää myös kaunis pitsibrodeeraus, joka on pieni ihana lisä rintaliivien designissa. Rintaliiveissä on kapeat säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Ihastuttavat Wacoal rintaliivit tuntuvat kevyiltä yllä ja niiden avulla on helppo luoda upea alusasulook.

€ 71,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Embrace Lace Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Wacoal alushousut tyylikkäillä pitsikuvioilla. Alushousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Ihanat alushousut istuvat todella hyvin ja mukautuvat vartalon liikkeisiin. Upeissa Wacoal alushousuissa tunnet olosi aina mukavaksi ja tyylikkääksi. Yhdistä alushousuihin Wacoal Embrace Lace -sarjan yhtä upeat matchaavat rintaliivit.

€ 41,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Embrace Lace Plunge Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit kaarituelliset Wacoal rintaliivit, joita ei missään nimessä kannata ohittaa! Ihanat rintaliivit istuvat miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten ja tuntuvat kevyiltä yllä. Kaunista pitsiä pääntien myötäisesti ja upeita pitsiyksityiskohtia myös kupeissa. Rintaliiveissä on syvä pääntie, joka auttaa luomaan upean kaula-aukon ja antaa rinnoille ihanan pyöreän muodon. Tukevissa rintaliiveissä on topatut kupit sekä sivukappaleet, jotka tuovat rinnoille lisää tukea ja kohotusta. Yksinkertainen hakaskiinnitys sekä säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Yhdistä ihaniin rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi täydellisen alusasusetin.

€ 61,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Perfect Primer Bikini * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Wacoal alushousut on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista. Alushousut istuvat ihanan sileästi iholle ja tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Täydelliset alushousut arkeen, kun haluat tuntea olosi aina mukavaksi. Kapea ja joustava resori vyötäröllä tuo lisätukea ja alushousut ovat takaa täysin peittävät. Ihanat Wacoal alushousut, joita ei kannata väliin vaan yhdistää ne saman sarjan matchaavien rintaliivien kanssa.

€ 16,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Aphrodite Brief * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Wacoal alushousut istuvat ihanasti koko päivän ajan ja peittävät täysin takaa. Alushousuja koristaa kaunis pitsibrodeeraus ja niissä on sileät saumat, jotka eivät näy vaatteiden alta. Pehmeä ja joustava vyötärö sekä sileät saumat jalanteissä tekevät alushousuista todella mukavat. Fantastiset Wacoal alushousut ovat yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta, joten niitä ei missään nimessä kannata jättää väliin! Alushousuihin voi yhdistää saman sarjan yhtä upeat rintaliivit.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Lace Perfection Average Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot kaarituelliset Wacoal Lace Perfection -sarjan rintaliivit on koristeltu kauniilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituellisissa liiveissä on imarteleva ja joustava pääntie, joka takaa rinnoille täydellisen istuvuuden ja luo niille kauniin pyöreän muodon. Kuppien alaosa on vuorattu sisäpuolelta mesh-materiaalla lisätuen takia ja myös sivukappaleissa on joustavaa mesh-vuorattu pitsiä tuomassa lisää tukea. Hakaskiinnitys selkäpuolella sekä kapeat säädettävät olkaimet. Elegantit rintaliivit istuvat sileästi ihoa vasten ja tuntuvat todella ihanilta. Kerrassaan mahtavat kaarituelliset rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti ja jotka on helppo yhdistää saman sarjan yhtä upeisiin matchaaviin alushousuihin lyömättömän alusasusetin luomiseksi.

€ 71,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Aphrodite Plunge Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat kaarituelliset Wacoal rintaliivit istuvat todella hyvin yle. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ja napakkaa upeaa pitsiä, joka takaa rinnoille luonnollisen pyöreän muodon eikä näy vaatteiden alta. Rintaliivien sivukappaleet on lisäksi valmistettu joustavasta materiaalista ja niiden vuorattu sisäpinta tuo lisätukea. Syvempi pääntie luo upean kaula-aukon ja kauniin dekolteen. Klassinen kiinnitys selkäpuolella ja säädettävät olkaimet. Upeisiin Wacoal rintaliiveihin kannattaa yhdistää Aphrodite-sarjan matchaavat alushousut täydellisen alusasusetin luomiseksi.

€ 54,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Basic Beauty Contour Soft Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituettomat Wacoal rintaliivit. Rintaliiveissä on topatut kupit, jotka vaikuttavat vaatteiden alla täysin saumattomilta. Yksinkertaiset rintaliivit istuvat todella hyvin ja miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Erittäin joustavat kupit luovat rinnoille ihanan pyöreän muodon ja kohottavat niitä upeasti. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella sekä säädettävät olkaimet. Nämä Wacoal rintaliivit sopivat joka tilanteeseen ja ihastut niihin varmasti heti!

€ 55,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Awareness Spacer Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja todella mukavat kaarituelliset rintaliivit. Rintaliiveissä on topatut kaksiosaiset spacer-kupit, joissa on käytetty hohtelevaa jacquardia, joka istuu sileästi ihoa vasten ja tukee hyvin. Pehmeät säädettävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Ihanan yksinkertaiset rintaliivit, jotka eivät näy paidan alta. Rintaliivit tukevat todella hyvin ja tuntuvat samalla kevyiltä yllä. Huippulaatuiset kaarituelliset Wacoal rintaliivit ovat ehdoton hankinta alusvaatevalikoimasi täydennykseksi!

€ 63,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Halo Lace Wire Free Soft Cup * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja elegantit Wacoal rintaliivit istuvat todella hyvin. Näissä rintaliiveissä on kaksiosaiset kupit ja tuet, jotka tekevät rintaliiveistä vielä mukavammat ja tukevammat. RIntaliiveissä on kapeat säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Leveä nauha alareunassa ja kolmionmuotoinen pääntie. RIntaliivejä koristaa kaunis pitsibrodeeraus imartelevan lookin luomiseksi. Fantastisen pehmeät kaarituettomat Wacoal rintaliivit on helppo yhdistää saman sarjan matchaaviin alushousuihin ja ihastut niihin varmasti heti.

€ 41,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Halo Lace bikini * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Wacoal -alushousut tyylikkäästä pitsikankaasta. Housut on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Housut ovat leveät lantiolta, jonka vuoksi ne istuvat täydellisesti. Alushousut, joissa voit tuntea olosi sekä mukavaksi että tyylikkääksi. Näitä alushousuja et voi ohittaa! Sovita housuihin sopiva yläosa saman sarjan rintaliiveistä.

€ 16,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Embrace Lace Boyshort * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Wacoal -alushousut, joissa on kirjailtuna kukkaista pitsikuviota. Housut on valmistettu pehmeästä materiaalista, jotka ovat leveät lantiolta ja istuvat hyvin. Wacoal -alushousut tarjoavat sinulle ylimääräistä mukavuutta. Yhdistä nämä alushousut saman sarjan rintaliivien kanssa.

€ 41,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Embrace Lace T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituetut Wacoal t-paitaliivit. Täydelliset t-paitarintaliivit tukevat ihanasti ja niitä voi pitää aamusta iltaan. Rintaliiveissä on pehmeät topatut kupit, jotka on valmistettu saumattomasti materiaalista ja siksi pysyvät näkymättöminä vaatteiden alla. Kaunis koristeellinen nauha myötäilee kuppien alaosaa ja nousee hieman kaula-aukon kohdalla. Säädeltävät olkaimet klassisella hakaskiinnityksellä selkäpuolella. Wacoal rintaliivit, jotka tuntuvat kevyiltä yllä ja jotka on pakko saada alusvaatevalikoimaasi!

€ 61,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Embrace Lace Wire Free Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja tyylikkäät Wacoal rintaliivit. Kaunis rintaliivi, joka istuu täydellisesti. Kapeat säädeltävät olkaimet voi myös laittaa ristiin selkäpuolelta, mikä avaa lisää käyttömahdollisuuksia. Näissä rintaliiveissä on kaksiosaiset kaarituetut kupit, jotka antavat lisätukea ja lisää mukavuutta. Rintaliiveissä on alhaalla pehmeä ja leveä nauha sekä kolmionmuotoinen kaula-aukko. Rintaliiveissä on koristeellinen pitsikuvio, joka näyttää hyvin kauniilta. Wacoalin pehmeät bralette-malliset rintaliivit, joita ei vain voi ohittaa!

€ 50,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace Affiar Tanga * Ilmainen Toimitus *

Tanga -malliset alushousut Wacoalilta. Tyylikkäät tanga -malliset alushousut kauniilla pitsisillä yksityiskohdilla ja pehmeällä materiaalilla. Housut, jotka istuvat hyvin ja tuntuvat mukavilta päällä. Alushousut eivät näy vaatteiden alta ja housujen haaroissa on puuvillainen vahvistus.

€ 29,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Lace Perfection Bralette * Ilmainen Toimitus *

Wacoal bralette luo romanttisen alusasuloon. Bralettessa on kolmionmuotoiset kupit joustavasta pitsistä ja se luo upean v-pääntien, tukee rintoja kevyesti ja istuu täydellisesti. Sileä ja miellyttävän tuntuinen resori rintojen alla sekä yksinkertainen hakaskiinnitys selkäpuolella. Luo upea look yhdistämällä braletteen Wacoal Lace Perfection -sarjan matchaavat alushousut.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace Perfection Brief * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat Wacoal brief-alushousut istuvat tyylikkäästi ja mukavan tuntuisesti aamusta iltaan. Naisellisissa alushousuissa on pitsiä ja etupuolella pitsireuna. Peittävä etukappale sekä täysin peittävä takaosa. Alushousut on valmistettu kevyestä ja miellyttävän tuntuisesta materiaalista, joka istuu sileästi iholle eikä jätä näkyviä rajoja. Luo todella ihastuttava alusasulook yhdistämällä alushousuihin matchaavat Wacoal rintaliivit.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Lace Perfection Tanga * Ilmainen Toimitus *

Wacoal alushousut on suunniteltu todella upeasti ja niissä on kukkakuvioista pitsiä ja pitsireunus. Matalavyötäröiset stringit istuvat täydellisesti ylle. Yhdistä alushousut Wacoal Lace Perfection -sarjan matchaaviin rintaliiveihin luodaksesi lyömättömän alusasusetin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Lace Perfection Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavat Wacoal rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä hienoksi että mukavaksi. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyesti topatut ja muotoonprässätyt kupit, jotka antavat rinnoille luonnollisen muodon. Sileät kupit istuvat pehmeästi ihoa vasten. Säädettävät olkaimet, joita voi pitää tavallisesti, yhdistää niskan taakse tai laittaa ristiin selkäpuolelta. Sivukappaleet on valmistettu joustavasta pitsistä ja niissä on mesh-vuoraus tuomassa lisätukea. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Rintaliivit sopivat joka tilanteeseen ja ne kannattaa yhdistää Wacoal Lace Perfection -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 77,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Lace Perfection Plunge Push Up Bra * Ilmainen Toimitus *

Wacoal push-up-rintaliivit auttavat luomaan uskomattoman kauniin alusasulookin. Rintaliiveissä on v-pääntie ja topatut kupit, jotka kohottavat rintoja ja luovat imartelevan kaula-aukon. Rintaliiveissä on upeita yksityiskohtia kuten pitsi kuppien päällä ja pitsireunus. Sivukappaleet ovat joustavaa pitsiä ja niissä on mesh-vuoraus lisätuen takaamiseksi. Kapeat säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Wacoal alushousut luodaksesi todella upean alusasusetin.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product