Stedman Seamless Sport Bra

Upea kaaritueton Stedman liivitoppi sopii kevyeen tai keskitason treenaamiseen. Saumattomassa liivitopissa ei ole kaaritukia mutta sen topatut kupit tukevat rintoja maksimaalisesti. Tässä liivitopissa on myös irrotettavat täytteet ja se istuu mahtavasti ja muotoilee rintoja upeasti. Leveät olkaimet ja painijan selkä, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen. Helppoa pukea ja riisua yläkautta. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka myös hellä iholle. Älä jätä väliin näitä ihania Stedman urheiluliivejä!Body Fit, paino: 300 g/m²

€ 20,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calvin Klein One Cotton Bralette

Ihana Calvin Klein rintaliivitoppi. Toppauksettomat kaarituettomat rintaliivit mukautuvat rintojen muotoihin upeasti ja tukevat hyvin. Valmistettu modaalin ja puuvillan sekoitteesta, joka istuu sileästi ihoa vasten. Yksinkertaisen tyylikkäässä yläosassa on säädettävät olkaimet, tukeva resori rintojen ala ja syvempi leikkaus selkäpuolella, joten voit pitää syvään uurrettuja toppeja sen päällä. Tämä yläosa tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä ja se on täydellinen valinta arkeen. Yhdistä liivitoppiin omavalintainen Calvin Klein -alaosa.

€ 30,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Passionata Rhythm Wirefree Triangle Bra

Tyylikkäät ja modernit Passionata kolmiorintaliivit. Bralettessa on topatut kupit, kauniita mesh-yksityiskohtia ja syvä leikkaus sekä etupuolella että takana. Pehmeässä yläosassa on leveät mesh-materiaalista valmistetut olkaimet ja leveä nauha rintojen alla tuomassa lisätukea. Täydellinen bralette syvään uurrettuihin vaatteisiin. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin Passionata Rhythm -sarjan matchaavat alushousut.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calida Natural Joy Soft Bra

Tyylikkäät ja uskomattoman ihanat Calida urheiluliivit. Kaarituettomat rintaliivit istvat napakasti ja niissä on muotoonprässätyt kupit. Joustavat rintaliivit sopivat arkeen ja tunnet niissä olosi aina mukavaksi. Valmistettu pehmeästä puuvillan ja tencelin sekoituksesta. Kulutusta kestävä materiaali vie kosteutta pois iholta ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan. Mahtavat liivit tuntuvat todella mukavilta yllä ja ihastut niihin varmasti heti.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Laila Lace Wire Bra * Kampanja *

Kauniit ja tyyliltään hyvin romanttiset Trofé rintaliivit. Upeissa kaarituellisissa rintaliiveissä on ihanaa kukikasta pitsiä mutta ei toppauksia. Rintaliivit on valmistettu joustavasta pitsistä optimaalisen tuen ja hyvän istuvuuden varmistamiseksi. Rintaliiveissä on kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Rintaliivien leikkaus on hyvin moderni ja kuppien välissä on koristeena sydän. Nämä rintaliivit sopivat joka tilanteeseen. Yhdistä ne saman sarjan matchaaviin alushousuihin täydellisen romanttisen tyylin luomiseksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calvin Klein Andy Warhol Bralette * Kampanja *

Tyylikkäät kaarituettomat Calvin Klein rintaliivit. Valmistettu pehmeästä ja korkealaatuisesta puuvillasekoitteesta, joka istuu mukavasti vartalolle. Rintojen alla tukeva ja joustava resorinauha, jota kiertää Calvin Klein -logo. Rintaliivit istuvat hyvin ja tuntuvat uskomattoman ihanilta yllä. Mahtavat Calvin Klein rintaliivit arkeen tai urheilullisempiin aktiviteetteihin. Yhdistä saman sarjan yhtä upeaan yläosaan täydellisen kokonaisuuden luomiseksi!

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calvin Klein Modern FLX Lightly Lined Bralette * Kampanja *

Uskomattoman upeat Calvin Klein rintaliivit, joita haluat pian käyttää joka päivä! Pehmeissä rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ja miellyttävän tuntuinen resori, joka muotoilee ja tukee rintoja kunnolla. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys. Yhdistä toppiin matchaavat Calvin Klein alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Natural Top

Pehmeä ja ihana Sloggi rintaliivitoppi. Valmistettu ohuesta ja kevyestä materiaalista. Saumaton resori rintojen alla, leveät olkaimet ja leveä selkäkappale tuovat lisämukavuutta. Kevyesti topatut kupit muotoilevat ja tukevat rintoja. Hieman korkeampi leikkaus pääntiessä. Liivit istuvat ihanasti ihoa vasten eikä niissä ole hankaavia lappuja tai muovi- tai metalliyksityiskohtia. Saumattomien reunojen ansiosta toppi ei näy vaatteiden alta. Erinomainen Sloggi rintaliivitoppi, jota ei kannata ohittaa!

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Carolina Sports Bra 10195 * Kampanja *

Upeat Trofe urheiluliivit istuvat napakasti ylle. Kaarituettomissa urheilurintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, kiinnitys selkäpuolella ja leveät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi. Leveä resori rintojen alla antaa lisätukea. Rintaliivit on valmistettu funktionaalisesta materiaalista ja niissä on selkäpuolella ja rintojen välissä mesh-materiaalia urheiluliivien hengittävyyden parantamiseksi. Upeat urheiluliivit sopivat täydellisesti treenaamiseen.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Bread and Boxers Soft Bra

Yksinkertaiset ja mukavat Bread and Boxers -rintaliivit, joita haluat käyttää joka päivä. Pehmeä rintaliivit, joissa ei ole pehmusteita. Rinnan alla on piilotettu resori, joka antaa hyvän tuen. Säädettävät olkahihnat, jotka antavat täydellisen istuvuuden. Rintaliiveissä ei ole hankaavia lappuja niiden sisäpuolella. Rintaliivit on valmistettu orgaanisesta puuvillasta, joka on pehmeää ihoa vasten ja mukailee kehon liikkeitä. Yhdistä rintaliivit Bread- ja Boxers -sarjan alushousujen kanssa ja saat täydellisen alusvaatesetin.

€ 17,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Tommy Hilfiger Microfiber Iconic Bralette X Back * Kampanja *

Uskomattoman upea selkäpuolelta ristiin menevä Tommy Hilfiger bralette, jossa design on viety uudelle tasolle. Bralettessa on toppaamattomat kolmionmuotoiset kupit, jotka saavat aikaan imartelevan v-kaula-aukon. Kapeat säädeltävät olkaimet ja miellyttävä resori. Braletten saa helposti puettua ja riisuttua yläkautta. Olkaimissa ja resorissa näkyy tunnettu Tommy Hilfigerin logo. Valmistettu pehmeästä ja sileästä mikrokuidusta, joka tekee bralettesta hyvin kevyen yllä. Joka tilaisuuteen upea bralette, jonka voi hyvin liittää yhteensopiviin alushousuihin tai sopivaan alusvaatesettiin.

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Björn Borg Core Tencel Micro Solid Soft Top * Kampanja *

Mahtava Björn Borg -rintaliivitoppi, jota pian haluat käyttää joka päivä! Rintaliivitoppi on valmistettu pehmeästä ja silkkimäisestä tencel-kuidusta sekä korkealaatuisesta mikrokuitusekoitteesta, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Materiaali kuljettaa kosteutta pois iholta ja kuivuu nopeasti. Rintaliivitoppi on vuorattu kevyesti tukevalla mesh-kankaalla. Topissa on joustava Björn Borg -logoilla kuvioitu resori ja sen voi helposti pukea ja riisua yläkautta. Kapeat olkaimet menevät selästi kauniisti ristiin. Uskomattoman upeat rintaliivit sporttisella designilla, joista tulee tärkeä osa vaatekaappisi valikoimaa.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Björn Borg Core Tencel Micro Solid Triangle Bra * Kampanja *

Ihanat Björn Borg -rintaliivit, joista tulee uusi arjen suosikkisi! Kolmiorintaliivit, joissa on toppaamattomat kupit, kapeat säädeltävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys selässä. Rintaliivit on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä Tencel-kuidusta sekä mikrokuitusekoitteesta, joka tuntuu päällä uskomattoman kevyeltä. Rinnan alla on kaunis Björn Borg -logoilla kuvioitu resori. Rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Abecita Tactile Wireless Bra

Pehmeät Abecita -rintaliivit hienolla ajattomalla designilla. Sileät rintaliivit muotoonprässätyillä kupeilla jäykästä materiaalista, joka tekee luonnollisen siluetin. Muoviset tukiluut sivuilla antavat rinnoille tukea ja saavat rintaliivit istumaan kunnolla. Leveät säädeltävät olkaimet sekä klassinen hakaskiinnitys. Mukava alaosa takaamassa maksimaalista mukavuutta. Päällä ihanan tuntuiset rintaliivit, jotka luovat upean alusasulookin.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Deco Amore Moulded Plunge Bra * Kampanja *

Isorintaiselle täydellisesti sopivat ja upeat suositun Freya Deco -sarjan rintaliivit. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Sydämenmuotoinen leikkaus antaa tukevuutta kaula-aukkoon. Urheilullinen design, pilkullinen mikrokuitumateriaali sekä koristeellinen pitsiosio kuppien välissä. T-paitaliiveissä on leveät olkaimet sekä hakanen, jonka avulla voit kiinnittää olkaimet painijanselkämalliin. U-selkä klassisella hakaskiinnityksellä. Yhdistä rintaliivit saman Freya Deco -sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 62,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Sexy Angel Spotlight WHU * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Triumph Sexy Angel Spotlight -sarjan push-up-rintaliivit. Kupit ovat kevyesti topatut ja ne on päällystetty upealla läpinäkyvällä ja kukkakuvioisella brodeerauksella. Sivuosien sisäänrakennetut muoviset tukiluut tuovat lisätukea. Push-up-liiveissä on kapeat sivukaistaleet ja joustavasta kankaasta valmistettu takaosa, joka myötäilee muotojasi. Hienot satiiniolkaimet ja suloinen rusetti kuppien välissä luovat erittäin naisellisen vaikutelman. Nikkelitön hakaskiinnitys selkäpuolella.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Missya Medina Suite Bra * Kampanja *

Uskomattoman hienot Missya-rintaliivit, joissa on useita vietteleviä yksityiskohtia. Kaarituelliset rintaliivit on valmistettu läpikuultavasta pitsistä, joka myötäilee vartaloa kauniisti. Olkaimet ovat sirot ja säädettävät, ja liivien kiinnityshakanen on selkäpuolella. Upeat Missya Medina -rintaliivit, jotka kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan alushousuihin!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Peony Florale W * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Triumph Peony Florale -rintaliivit, joissa on kauniit, pitsiset pionikuviot kupeissa. Rintaliiveissä on fantastiset Ergonline-kaarituet, jotka tukevat hyvin ja muotoutuvat vartalotyypin mukaisesti. Neliosaiset kupit, jotka myötäilevät povea ja muotoilevat luonnollisesti. Kuppien välissä on koristeena pionikoru. Kaksinkertainen, joustava tyllikangas antaa hyvin tukea, ja leveissä sivuosissa ja selkäosassa on pitsiyksityiskohtia. Olkainten pituuden voi säätää itselle sopivaksi, ja selkäpuolella on nikkelivapaa hakaskiinnitys, jonka avulla rintaliiveistä saa mahdollisen hyvin istuvat. Yhdistä nämä hyvännäköiset rintaliivit vaikkapa saman sarjan ihaniin alushousuihin!

€ 62,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Sofia Wireless Bra Full Cup

Kauniit Trofé Sofia -rintaliivit ilman kaaritukia ja toppauksia. Peittävät, muotoon ommellut kupit tukevat povea hyvin. Nättejä yksityiskohtia pitsistä ja kuppien välissä on söpö rusetti. Olkainten pituuden voi säätää itselle sopivaksi ja kiinnitys on selkäpuolella. Mukavat ja monikäyttöiset rintaliivit!

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Laila Underwire Bra

Ihanat ja modernin tyylikkäät Trofé Laila -rintaliivit. Kaarituetuissa rintaliiveissä on muotoonprässätyt ja topatut kupit, jotka tukevat hyvin ja muotoilevat povea kauniisti. Kuppien yläreunassa on kaunis pitsi ja edessä on suloinen rusetti. Kauniiden rintaliivien olkaimet ovat kapeat ja säädettävät, ja selkäpuolella on klassinen hakaskiinnitys. Valmistettu ohuesta ja miellyttävän tuntuisesta, raidallisesta jacquard-materiaalista. Täydelliset rintaliivit perusvaatekaappiin, ja hyvännäköisen kokonaisuuden saa yhdistämällä rintaliivit saman sarjan alushousuihin!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Björn Borg Seasonal Solids Soft Top * Kampanja *

Sporttiset ja tyylikkäät Björn Borg -urheiluliivit ilman toppauksia. Hyvännäköiset urheiluliivit on valmistettu pehmeästä ja joustavasta modaalin ja puuvillan sekoituksesta, joka tekee mallista todella hyvin istuvan. Alaresori on mukavan tuntuinen ja tukee hyvin, ja siinä on tietenkin hienot Björn Borg -logot kontrastivärillä. Painijanselkä parantaa liikkumavapautta ja liivit on helppo pukea ja riisua pään yli vetämällä. Superihanat urheiluliivit, jotka on kiva yhdistää vaikkapa saman sarjan alushousuihin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Missya Medina Martini Bra * Kampanja *

Ylelliset ja kauniit Missya Medina -rintaliivit, joissa on kaarituet. Hyvännäköiset rintaliivit on valmistettu ihanasta, läpikuultavasta pitsimateriaalista. Persoonalliset olkaimet ovat kapeat ja niiden pituuden voi säätää juuri itselle sopivaksi. Rintaliivit kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan ihaniin alushousuihin.Rintaliivit kuuluvat tanskalaisen artistin, Medinan, suunnittelemaan alusvaatemallistoon.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Diesel Woman Miley Tank Top * Kampanja *

Hyvännäköiset, bralette-malliset Diesel-rintaliivit ihanasta puuvillasekoitteesta. Sporttisessa mallissa on painijanselkä ja kontrastivärisessä vyötäröresorissa on tyylikkät Diesel-tekstit. Pehmeissä liiveissä ei ole toppauksia tai kaaritukia. Kivat bralette-rintaliivit, jotka kannattaa ehdottomasti yhdistää Diesel-alushousuihin!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Wellness Fairtrade and Organic Soft Bra

Ainutlaatuiset ja romanttiset rintaliivit Swegmarkilta. Kaksiväristä läpinäkyvää pitsiä kuppien päällä ja alla. Leveät ja vuoratut olkaimet. Perinteinen hakaskiinnitys. Reilun kaupan tekstiileistä valmistettu.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Missya Lucia Bra Top

Upean pehmeä ja mukava rintaliivitoppi Missyan Lucia-sarjasta. Toppi on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista mikä tukee poveasi. Yhdistä toppi Lucia alushousujen kanssa!

€ 17,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Missya Nicole Bra Top

Missya Nicole Bra Top. Tyylikäs ja naisellinen rintaliivitoppi ilman kaaritukia tuomaan luksusta arkeen. Toppi on tehty joustavasta pitsistä ja siinä on leveät olkaimet, mitkä vedät helposti pään yli. Syvään uurrettu kaula-aukko edessä ja takana sekä kevyet toppaukset kupeissa. Kaunis rusetti kuppien välissä. Sopii yhteen Nicole Stringien kanssa luoden viettelevän arkityylin.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Bianca Minimizer Bra

Klassiset ja yksinkertaisen tyylikkäät Trofé rintaliivit. Rintaliiveissä on tukevat kaarituet ja toppauksettomat pitsikoristeiset kupit. Minimizer-rintaliivit on muotoiltu niin, että rinnat näyttävät jopa yhtä kokoa pienemmiltä. Kaarituet mukautuvat rintojen muotoihin ja tukevat hyvin. Kaksiosaisen kupin yläosassa on kaunista pitsiä. Etupuolen leveät olkaimet kapenevat selkäpuolelle mentäessä. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella ja säädettävät olkaimet. Ihanat rintaliivit sopivat arkeen ja niitä on myös suuremmassa kuppikoossa.

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Bea T Shirt Bra

Kauniit Trofé rintaliivit upeilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituellisissa t-paitaliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat hyvin ja luovat rinnoille upean muodon. Puolet kupeista peittyy romanttisesta pitsistä ja toinen puolikas on sileä. Pitsiset sivukappaleet ja koristeena rintojen välissä rusetti. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Luo täydellisen romanttinen alusasusetti yhdistämällä rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Pierre Robert X Jenny Skavlan Cotton Triangle Bra

Mahtavat kaarituettomat rintaliivit on luotu Pierre Robertin ja Jenny Skavlanin yhteistyönä. Liivitoppi on suunniteltu naisellisesti ja niissä on muotoonprässätyt kupit sekä leveä resori rintojen alla. Valmistettu sileästä GOTS-sertifioidusta joustavasta luomupuuvillasta. Rintaliivit istuvat ihanasti ja tuovat rinnoille mukavan pyöreän muodon. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Tukevat rintaliivit ovat täydellinen valinta t-paitojen, puseroiden ja muiden vaatteiden alle. Yhdistä liivitoppiin yhtä upeat Pierre Robert x Jenny Skavlan -sarjan alushousut.Jenny Skavlan x Pierre Robert. Klassinen perusvaatteiden mallisto on valmistettu kestävästä kierrätetystä materiaalista."Alusvaatteita, joita pidetään ihoa vasten, ei mielellään osteta käytettyinä. Siksi niiden pitää ainakin olla eettisesti ja ympäristönäkökulma huomioiden valmistettuja." Jenny Skavlan

€ 28,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Tommy Hilfiger Tommy 85 T Shirt Bralette * Kampanja *

Kaarituettomat Tommy Hilfiger rintaliivit on valmistettu sileästä puuvillamateriaalista. Tyylikkäässä urheilutopissa on muotoonommellut kupit, jotka ympäröivät rintoja ihanasti ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Rintaliiveissä on pehmeä pyöristetty pääntie, joka luo imartelevan dekolteen. Tukeva resori rintojen alla tuo lisätukea ja säädettävät olkaimet mahdollistavat parhaan istuvuuden. Yksinkertainen ja trendikäs liivitoppi sekä arkeen että vapaa-aikaan. Yhdistä yläosaan matchaavat saman sarjan alushousut täydellisen lookin luomiseksi.

€ 39,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Marc O Polo Micro Stripe Padded Triangle Bra

Elegantit kaarituettomat Marc O' Polo rintaliivit. Rintaliiveissä on topatut kolmionmuotoiset kupit, jotka ympäröivät rintoja ihanasti ja luovat niille imartelevan pyöreän muodon. Valmistettu kevyestä mikrokuidusta, joka on hellää iholle ja istuu sileästi vartalolle. Kaula-aukkoa koristaa ihana koruyksityiskohta Marc O' Polo -logon muodossa. Säädettävät olkaimet, ei hankaavia lappuja sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Nämä ihanat rintaliivit sopivat mainiosti sekä arkeen että vapaa-aikaan. Yhdistä rintaliiveihin omavalintainen Marc O' Polo alaosa.

€ 35,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Passionata Georgia Plunge Underwired Bra

Tyylikkäät Passionata rintaliivit romanttisilla yksityiskohdilla. Kaarituellisissa rintaliiveissä on syvään uurrettu pääntie, jotka tuovat rintoja keskemmälle ja luovat niille pyöreämmän muodon. Rintaliivien ohuet kupit ovat romanttista, hieman läpikuultavaa pitsiä ja niissä on tukevat kaarituet. Kapea osio rintojen välissä rusettikoristeella. Rintaliivit ovat optimaalinen valinta vaatteille, joissa on syvä pääntie. Kapeat ja täysin säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Kurkkaa myös muut Georgia-sarjan tuotteet täydellisen setin luomiseksi!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Racerback Top

Mahtava Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan toppi takaa täydellisen vapauden tunteen. Pehmeä ja saumaton kaaritueton rintaliivitoppi ei näy tiukkojen vaatteiden alta. Topissa on edessä pyöreä pääntie ja takana painijanselkä. Irrotettavat toppaukset kupeissa tukevat ja muotoilevat rintoja. Valmistettu kevyestä ja ohuesta 3D-ZERO -materiaalista, jonka ansiosta voit liikkua esteettä. Edessä pieni Sloggi-painatus. Mahtava toppi, jota et pian halua ottaa ollenkaan pois yltäsi. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan toppiin. Yhdistä saman sarjan matchaaviin alushousuihin kokonaisen setin luomiseksi!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Tommy Hilfiger Mesh Triangle Bra * Kampanja *

Sensuellit Tommy Hilfiger rintaliivit on koristeltu kauniilla tähtikuviolla. Pehmeässä yläosassa ei ole toppauksia eikä kaaritukia ja se on valmistettu läpikuultavasta meshistä. Koristeellinen v-pääntie edessä ja kaksinkertaiset olkaimet. Olkaimet ovat säädettävät ja liivitoppi on helppo pukea ylle yläkautta. Kapea resori rintojen alla Tommy Hilfiger -logolla koristettuna. Upea toppi on valmistettu läpinäkyvästä meshistä ja se tuntuu sensuellilta yllä. Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!

€ 34,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Decoy Bra Top Wide Straps

Pehmeä Decoy liivitoppi on valmistettu ihanasta mikrokuidusta. Toppauksettomassa topissa on leveät olkaimet ja kaunis pääntie. Pehmeä resori rintojen alla tuo lisämukavuutta. Saumaton toppi ei näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Toppi on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka tukee rintoja kevyesti. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan kankaalle. Yhdistä yläosaan saman sarjan matchaavat alushousut kokonaisen setin luomiseksi!

€ 22,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm WHPL * Kampanja *

Kauniit kukikkaalla pitsillä koristellut Triumph rintaliivit. Kaarituellisissa moderneissa rintaliiveissä on toppaukset ja rintojen alla leveä kaksivärinen pitsikaistale. Miellyttävän tuntuisissa rintaliiveissä on muotoilevat kaarituet ja kukikkaalla pitsillä koristellut kupit. Kupit yhdistyvät pitsisiin olkaimiin ja selkäpuolella olkaimet kapenevat. Upeissa rintaliiveissä on edessä v-pääntie sekä säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä omavalintaisiin Amourette Charm -sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Frank Dandy Women Legend Mesh Bralette

Tyylikäs Frank Dandy bralette! Pehmeässä toppauksettomassa yläosassa on kaarituet ja se istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle etkä pian halua enää ollenkaan ottaa sitä pois. Leveitä olkaimia koristaa Frank Dandy -logo ja selkäpuolella olkaimet menevät ristiin. Yläosa on valmistettu ohuesta ja pehmeästä mesh-materiaalista, joka sopii hyvin treenaamiseen, sillä se ei ime kosteutta. Tästä topista tulee helposti uusi arjen suosikkisi. Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

b.tempt'd Lace Kiss Bralette

Upea b.temp'd bralette takaa romanttisen ja seksikkään lookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on läpikuultavaa pitsiä, joka istuu sileästi ihoa vasten. Toppauksettomat kupit luovat imartelevan pääntien ja leveä reunus rintojen alla tuo lisää tukea ja mukavuutta. Ihana bralette puetaan yksinkertaisesti yläkautta ja säädeltävät olkaimet varmistavat lopullisesti parhaan istuvuuden. Luo upea alusasusetti yhdistämällä tähän mahtavaan braletteen b.temp'd Lace Kiss -sarjan alushousut.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calvin Klein 1981 Bold Unlined Bralette * Kampanja *

Tyylikäs Calvin Klein bralette ikoniselta tuotemerkiltä. Toppaukseton ja kaaritueton BOLD-sarjan bralette on saanut vaikutteita Calvin Kleinin vuoden 1981 kokoelmasta. Pehmeätä toppia reunustaa koristeellinen resorinauha, jossa on myös Calvin Klein -logoja. Samat logot koristavat myös olkaimia. Topissa ei ole takana kiinnitystä, vaan se puetaan helposti yläkautta. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Mahtava bralette on ihana yllä koko päivän ajan. Yhdistä braletteen 1981 Bold -sarjan alushousut täydellisen lookin luomiseksi!

€ 39,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Palm Spotlight WP EX * Kampanja *

Uskomattoman kauniit Triumph Palm Spotlight -sarjan rintaliivit. Rintaliiveissä on muotoilevat kaarituet, topatut kupit ja tukevat sivutuet sivuilla. Rinnat saavat kunnollista tukea ja muotoilua. Kuppeja koristaa kaunis läpikuultava pitsi, joka luo imartelevan naisellisen lookin. Säädettävät olkaimet ja nikkelitön hakaskiinnitys selkäpuolella. Upeat kaarituelliset Triumph rintaliivit tuntuvat miellyttävältä ihoa vasten ja ne kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin lyömättömän alusalusetin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi WOW Embrace PU

Tyylikkäät Sloggi rintaliivit. Kaarituettomissa rintaliiveissä on kevyt toppaus ja hieman push up -vaikutelmaa. Rintaliivit istuvat pehmeästi vartaloa vasten ja tukevat hyvin. Kupeissa on ohutta verkkomateriaalia, joka tuo lisätukea. Tyylikkäästi suunnitellut rintaliivit sopiva täydellisesti perusvaatevalikoiman täydennykseksi. Rintaliiveissä on syvä leikkaus etupuolella ja kontrastisävyistä ja joustavaa kanttinauhaa. Kapeat ja säädettävät olkaimet sekä nikkelitön hakaskiinnitys. Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi.Mallilla on yllään koko Small.

€ 34,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi WOW Embrace P

Tyylikkäät kaarituettomat ja topatut Sloggi rintaliivit. Ihanasta materiaalista valmistetut rintaliivit ovat osa Wow Embrace -mallistoa. Rintaliivit tukevat hyvin ja tuntuvat miellyttäviltä yllä. Kupit on valmistettu kevyestä verkkomateriaalista, joka tukee parhaalla mahdollisella tavalla. Tyylikkääseen designiin kuuluvat myös kapeat säädettävät olkaimet sekä joustava kanttinauha selkäpuolella. Nikkelitön hakaskiinnitys. Täydelliset rintaliivit perusvaatevalikoiman täydennykseksi. Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi.Mallilla on yllään koko Small.

€ 34,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi WOW Embrace Bralette

Ihanan pehmeä Sloggi bralette. Wow Embrace -malliston ohut toppi takaa vapauden ja joustavuuden tunteen. Kaarituettomassa bralettessa on toppauksettomat kupit, jotka luovat kauniin luonnollisen rintamuksen. Bralettessa on v-pääntie ja leveä kontrastisävyinen kanttinauha. Kapeita olkaimia pystyy säätelemään makunsa mukaan. Tyylikäs bralette tuntuu uskomattoman ihanalta yllä ja se on valmistettu pehmeästä modaalisekoitteesta. Täydellinen toppi perusvaatevalikoiman täydennykseksi. Yhdistä yläosaan saman sarjan omavalintaiset alushousut täydellisen lookin luomiseksi.Mallilla on yllään koko Small.

€ 24,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Tommy Hilfiger Original Bralette

Tyylikkäät Tommy Hilfiger rintaliivit sopivat sekä treenaamiseen että arkeen. Kaarituettomissa liiveissä on leveät olkaimet, joustava resori alareunassa sekä painijanselkä takaamassa täyden vapauden liikkumiseen. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta puuvillamateriaalista. Tyylikkäät rintaliivit istuvat todella hyvin ylle ja tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Täydellisen lookin luomiseksi voit yhdistää liiveihin Tommy Hilfiger Original -sarjan alushousut.

€ 27,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Schiesser 95 5 Longline Bra

Ihana Schiesser rintaliivitoppi istuu mukavan tuntuisesti koko päivän ajaksi. Toppaukseton toppi on valmistettu pehmeästä ja joustavasta pimapuuvillasta, joka takaa mahtavan istuvuuden. Toppi on vahvistettu etupuolelta ja siinä on napakasti istuva resori rintojen alla tuomassa tukea. Yhdistä rintaliivitoppi Schiesser 95/5 -sarjan alushousuihin luodaksesi täydellisen alusvaatesetin arkeen.

€ 17,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product