Triumph Everyday Fit Smart P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Koko 1= A70-A80, B70-B80, C70-C75Koko 2= C80, D70-D80, E70-E80, F70-F75Koko 3= A85-A95, B85-B95, C85-C90Koko 4= C95, D85-D95, E85-E95, F80-F90Upeissa kaarituettomissa rintaliiveissä on eleganttia pitsiä ja erittäin kevyesti topatut kupit. Uniikit Triumph Everyday Fit Smart -malliston rintaliivit on muotoiltu erityisellä tavalla, jotta täydellisen koon löytäminen rinnoillesi olisi yksinkertaisempaa. Rintaliiveissä on 4D-teknologiaa ja erittäin joustavaa stretchiä, joka mukautuu juuri sinun muotoihisi. Näitä uniikkeja rintaliivejä on vain 4 kokoa, mutta ne eivät tee myönnytyksiä istuvuuden tai tuen suhteen. Rintaliivit on kehitetty mukautumaan naisen tarpeisiin ja ne seuraavat perässä kuukauden aikana tapahtuvan rintojen pienenemisen ja suurenemisen mukaan. Lisäksi tuote sopii mukautumiskykynsä ja joustavuutensa ansiosta hyvin naisille, joilla on kokoeroa vasemman ja oikean rinnan välillä.Rinnat saavat optimaalisesti tukea ja luonnollisen pyöreän muodon. Kaareva pääntie luo pehmeän lookin ja dekolteessa on mesh-osioita. Rintaliiveissä on tukevat olkaimet ja leveät sivukappaleet, jotka tekevät rintaliiveistä entistä mukavammat. Säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys, jossa on erityisen monta kiinnitysvaihtoehtoa koon mukaan. Ainutkertaisen mukavat ja käytännölliset arkirintaliivit, joihin ihastut varmasti heti!Rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan ihaniin alushousuihin. Kurkkaa rintaliiviopastamme löytääksesi oikean koon näistä Triumphin kätevistä ja mukavista rintaliiveistä!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

S by Sloggi Sundays Bralette * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs bralette on valmistettu pehmeästä ja hohtelevasta jerseystä ja siinä on syvä v-pääntie. Parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi topissa on rintojen alla leveä resori ja kapeat säädettävät olkaimet. Yläosassa ei ole kiinnitystä, vaan se puetaan pään kautta. Topin resorissa ja reunoissa on pehmeää joustinneulejerseytä ja se tuo rennon lookin. Valmistettu pehmeästä modaalisekoitteesta, joka tuntuu uskomattoman ihanalta vartalolla. Yhdistä ihanaan liivitoppiin matchaavat Sloggi Sundays -sarjan alushousut.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

S by Sloggi Sundays Top * Ilmainen Toimitus *

Tunne olosi ihanan vapaaksi tässä mukavassa ribbikuvioidussa liivitopissa, jossa ei ole toppauksia eikä kaaritukia. Pehmeä leveä nauha rintojen alla on hohtelevaa jerseytä ja se takaa täydellisen istuvuuden. Topissa on melko korkea pääntie ja sen kaksinkertaisia leveitä reunoja koristaa sama hohteleva jersey. Topin kapeat ja säädettävät olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Valmistettu pehmeästä modaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Toppiin kannattaa yhdistää saman sarjan omavalintaiset alushousut täydellisen lookin luomiseksi.

€ 45,30

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Azalea Florale WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituelliset Triumph Azalea Florale sarjan rintaliivit. Rintaliiveissä on pehmeästi topatut kupit ja ne on valmistettu kevyestä spacer-materiaalista, joka hengittää ja takaa rinnoille luonnollisen pyöreän muodon. Erityismuotoillut kaarituet tukevat rintoja optimaalisesti ja kohottavat ihanasti. Kuppeja koristaa jacquard-kuvio ja kiertää upea pitsiyksityiskohta. Uskomattoman ihanat rintaliivit istuvat uskomattoman sileästi ihoa vasten. Säädettävät olkaiemt ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Luo romanttinen alusasulook yhdistämällä kaarituellisiin rintaliiveihin Triumph Azalea Florale -sarjan alushousut.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm WHP02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniin pitsiset Triumph rintaliivit ovat täydellinen valinta runsaammalle povelle. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit ja muotoilevat kaarituet. Ne takaavat rinnoille ihanan ja luonnollisen pyöreän muodon. Hakaskiinnitys selkäpuolella sekä säädettävät olkaimet, jotka ovat hieman tavallista leveämmät erityisen hyvän tuen varmistamiseksi. Rintaliivit on valmistettu pehmeästä polyamidisekoitteesta, joka istuu uskomattoman sileästi ihoa vasten. Rintaliivejä koristaa upea pitsi, joka on pieni ihana lisä kokonaisuudessa! Yhdistä kaarituelliset rintaliivit Triumph Amourette -sarjan omavalintaiseen alaosaan lyömättömän alusasusetin luomiseksi!

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaarituettomia Triumph rintaliivejä koristaa kaunis pitsibrodeeraus. Rintaliivien kupit on topattu kevyesti ja ne tuovat rinnoille ihanan ja luonnollisen pyöreän muodon. Rintaliivit mukautuvat sekä rintojen että vartalon muotoihin. Trendikkäät rintaliivit, joissa tunnet olosi erityisen mukavaksi ja jotka takaavat tyylikkään alusasulookin. Valmistettu pehmeästä polyamidisekoitteesta, säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Fantastiset Triumph rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin, älä missään nimessä jätä näitä väliin!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Racerback Top * Ilmainen Toimitus *

Mahtava Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan toppi takaa täydellisen vapauden tunteen. Pehmeä ja saumaton kaaritueton rintaliivitoppi ei näy tiukkojen vaatteiden alta. Topissa on edessä pyöreä pääntie ja takana painijanselkä. Irrotettavat toppaukset kupeissa tukevat ja muotoilevat rintoja. Valmistettu kevyestä ja ohuesta 3D-ZERO -materiaalista, jonka ansiosta voit liikkua esteettä. Edessä pieni Sloggi-painatus. Mahtava toppi, jota et pian halua ottaa ollenkaan pois yltäsi. Ei hankaavia lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan toppiin. Yhdistä saman sarjan matchaaviin alushousuihin kokonaisen setin luomiseksi!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Lace Bralette * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi bralette on kaunista pitsiä. Topatussa ZERO Feel Lace -sarjan bralettessa on syvä v-pääntie edessä ja bralette todellakin toteuttaa tuotesarjan nimeä. Bralette on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista etkä lähes ollenkaan tunne sitä ylläsi. Toppaukset on ommeltu kiinni, joten ne eivät liiku. Yläosassa on hieman aaltoileva reunus koko pääntien matkalta sekä edessä että takana. Saumaton toppi ei näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Yhdistä saman sarjan matchaaviin alushousuihin täydellisen romanttisen setin luomiseksi!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Lace Bandeau * Ilmainen Toimitus *

Pehmeä ja kaaritueton Sloggi bandeau-yläosa on romanttista pitsiä. Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan yläosa todellakin toteuttaa tuotesarjan nimeä. Et lähes ollenkaan tunne toppia ylläsi. Topatussa bandeaussa on pitsiä koko alueella sekä aaltoileva leikkaus rinnan alla. Toppaukset on ommeltu kiinni toppiin, jotta ne eivät liiku. Yläosa on saumaton eikä jätä näkyviä rajoja tiukkojen vaatteiden alla. Silikoninauha yläreunassa takaa parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden. Täydellinen bandeau-toppi puettavaksi ylle, kun haluat välttyä näkyviltä olkaimilta. Yhdistä matchaaviin saman sarjan alushousuihin luodaksesi täydellisen romanttisen setin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Abecita Soft Elegance Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituettomat Abecita rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä mukavaksi että tyylikkääksi. Kaarituettomien rintaliivien toppauksettomia kuppeja koristaa elegantti pitsi. Leveä nauha rintojen alla tuo lisätukea ja mukavuutta. Rintaliivit istuvat sileästi iholle ja ne luovat rinnoille mahtavan muodon. Hakaskiinnitys, v-pääntie ja säädettävät olkaimet takaavat upean istuvuuden. Ihastuttavat Abecita rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti, sopivat joka tilanteeseen!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

MAGIC Dream Lace Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtava Magic toppi on valmistettu romanttisesta pitsistä. Pehmeässä bralettessa on irrotettavat toppaukset ja saumattomat reunat, joten se ei näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Ihanassa topissa on edessä pyöreä pääntie ja selkäpuolella suora leikkaus. Toppia peittää romanttinen pitsi ja se kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Lace Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan toppi on valmistettu romanttisesta pitsistä. Topatussa topissa on kiinniommellut toppaukset, jotta kupit eivät liikkuisi. Saumaton toppi istuu todella hyvin ylle ja siinä on upeaa pitsiä sekä kaareva reunus rintojen alla pienenä ihanana yksityiskohtana. Pyöreä pääntie edessä ja painijanselkä takana. Bralette on täysin saumaton eikä jätä näkyviä rajoja tiukkojenkaan vaatteiden alla. Yhdistä toppiin matchaavat ZERO Feel Lace -sarjan alushousut lyömättömän lookin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi GO Allround Bralette * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Sloggi bralette on valmistettu mahtavasta materiaalista. Pehmeässä topissa ei ole kaaritukia eikä toppauksia. Yläosa kuuluu GO Allround -sarjaan, jonka alusvaatteet on valmistettu joustavasta materiaalista, joka mukatuu vartalosi muotoihin. Syvä v-pääntie sekä kietaisuyksityiskohdat edessä ja takana. Leveät olkaimet ja leveä resori rintojen alla. Sloggi-logo näkyy selkäpuolella. Bralette on valmistettu pehmeästä mikromodaalista, joka mukautuu vartaloosi ja topissa on myös hillittyä kuviointia. Ihonmyötäinen malli istuu ihanasti ylle. Kurkkaa myös muut GO Allround -sarjan tuotteet täydellisen alusasulookin luomiseksi.Toppi on kokoa One size ja sopii koolle XS-L erittäin joustavan materiaalinsa ansiosta.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calida I Love Nature Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat urheilulliset Calida rintaliivit. Kaarituettomissa rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit ja napakka istuvuus. Joustavat urheiluliivit sopivat todella hyvin arkeen. Valmistettu silkinsileästä ja iholle hellästä TENCEL® MICRO -materiaalista, joka istuu pehmeästi iholle. Nopeasti kuivuva materiaali vie kosteutta pois iholta ja pitää olosi raikkaana. Toppi on helppo pukea ja riisuä yläkautta ja siinä on leveät olkaimet. Älä jätä väliin näitä mahtavia Calida rintaliivejä, vaan päästä ne vaatekaappisi uudeksi suosikiksi!

€ 40,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Pure Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäissä Swegmark rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit ja upeita pitsiyksityiskohtia. Toppauksettomat ja kaarituettomat Pure-sarjan rintaliivit. Rintaliiveissä on sileät muotoonprässätyt kupit, jotka on valmistettu lämpökäsittelyn avulla muotoonsa mukavuuden ja pehmeän siluetin varmistamiseksi. Koska rintaliivien kupit on prässätty muotoonsa, materiaali pystyy saumattomasti mukautumaan rintojen muotoihin. Leveä resori rintojen alla tuo lisätukea. Leveät säädettävät ja pehmustetut olkaimet takaavat mukavuuden myös suuremmassakin koossa. Rintaliiveissä on takana klassinen hakaskiinnitys.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Grace Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Swegmark Grace -sarjan rintaliivit upeilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituettomissa rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit, jotka tukevat, kohottavat ja takaavat laadukkaan istuvuuden. Rintaliivien kuppien alaosassa on tukeva vuoraus ja rintaliivien läpikuultava pitsi on todella upea yksityiskohta. Upea v-pääntie edessä sekä leveä resori kuppien alla tuomassa lisätukea sekä leveät, topatut ja säädettävät olkaimet. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Muistathan yhdistää rintaliivit saman sarjan matchaaviin alushousuihin!Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Maj Front Closure Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit edestä kiinnitettävät Swegmark rintaliivit on koristeltu romanttisilla pitsiyksityiskohdilla. Edestä kiinnitettävissä rintaliiveissä ei ole kaaritukia eikä toppausta. Kaksiosaiset kupit muotoilevat rintoja luonnollisesti. Kuppien ala on leveä resori tuomassa lisätukea. Rintaliivejä koristavat kauniit pitsiyksityiskohdat ovat ihana lisä designiin. Etupuolella rintaliiveissä on leveät ja pehmustetut olkaimet. Selkäpuolella olkaimet kapenevat ja niitä voi säätää makunsa mukaan. Rintaliivit on helppo pukea ja riisua etupuolella olevan kiinnityksen ansiosta ja ne sopivat sinulle täydellisesti, mikäli sinulla on vaikeuksia kiinnittää rintaliivit takaa.'Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Sense Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituettomat Swegmark rintaliivit eleganteilla pitsikoristeilla. Kaarituettomat ja toppauksettomat Sense-sarjan rintaliivit. Kaksiosaiset kupit muotoilevat rintoja luonnollisesti. Yläreunan upea pitsi tukee rintoja hyvin. Leveä reunus rintojen alla tuo lisätukea. Lisäksi rintaliiveissä on sivuilla topatut tuet, jotka pitävät rinnat paikoillaan. Leveät ja säädettävät kevyesti topatut olkaimet. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Klassiset kaarituettomat rintaliivit ovat tyylikkäät ja ne tukevat myös runsaampaa povea.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calida Feminine Air Soft Triangle Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät kaarituettomat Calida kolmiorintaliivit istuvat täydellisesti ylle. Kevyiden rintaliivien kupit on valmistettu hengittävästä spacer-materiaalista ja ne peittävät rinnat ihanasti. Säädettävät olkaimet ja sileät saumat takaavan parhaan mahdollisen istuvuuden. Rintaliivit on valmistettu pehmäestä polyamidin ja polyesterin sekoituksesta, joka istuu sileästi ihoa vasten ja tuntuu todella mukavalta. Älä jätä väliin näitä mahtavia Calida rintaliivejä, jotka takaavat mukavan alusasulookin koko päivän ajaksi.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calida Natural Joy Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja uskomattoman ihanat Calida urheiluliivit. Kaarituettomat rintaliivit istvat napakasti ja niissä on muotoonprässätyt kupit. Joustavat rintaliivit sopivat arkeen ja tunnet niissä olosi aina mukavaksi. Valmistettu pehmeästä puuvillan ja tencelin sekoituksesta. Kulutusta kestävä materiaali vie kosteutta pois iholta ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan. Mahtavat liivit tuntuvat todella mukavilta yllä ja ihastut niihin varmasti heti.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calida Natural Comfort Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät kaarituettomat Calida rintaliivit on valmistettu laadukkaasta supima-puuvillasta ja elastaanista. Rintaliiveissä on kevyesti vuoratut toppauksettomat kupit, jotka tukevat ja kohottavat rintoja pehmeästi. Uskomattoman ihanat rintaliivit on valmistettu kulutusta kestävästä materiaalista, joka tuo ihanan mukavan olon koko päivän ajaksi. Kapeat säädettävät olkaimet levenevät etupuolella ja takana rintaliiveissä on hakaskiinnitys. Yhdistä rintaliiveihin Calida Natural Comfort -sarjan alushousut luodaksesi täydellisen lookin.

€ 38,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Fantasie Ana Underwire Padded Half Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttavissa Fantasie rintaliiveissä on tukevat ja leveät kaarituet, jotka kohottavat rintoja upeasti ja tukevat kunnolla. Rintaliiveissä on sivukappaleet ja kevyesti topattu puolikuppi, joka takaa rinnoille luonnollisen pyöreän muodon sekä tukee erityisen hyvin. Kaunista pitsikuviota kupeissa ja suloinen rusetti kaula-aukossa. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat kaarituelliset rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä varmaksi että tyylikkääksi. Yhdistä rintaliiveihin Fantasie Ana -sarjan matchaavat alushousut.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Fantasie Ana Underwire Moulded Spacer Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat kaarituelliset Fantasie rintaliivit ovat täydellinen yhdistelmä mukavuutta ja tyyliä. Rintaliiveissä on kevyesti topatut kupit pehmeästä spacer-materiaalista, joka antaa ihon hengittää, takaa luonnollisen pyöreän muodon ja tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä. Sileät muotoonprässätyt kupit ja tukevat kaarituet, jotka tukevat rintoja erityisen hyvin eivätkä jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Rintaliivejä koristaa kuppien välissä ja kuppien alareunassa upea pitsi, joka takaa elegantin alusasulookin. Säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Mahtavat Fantasie rintaliivit kannattaa yhdistää matchaaviin alushousuihin lyömättömän alusasusetin luomiseksi.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Elomi Sadie Underwire Balcony Bra * Ilmainen Toimitus *

Elegantit kaarituelliset Elomi rintaliivit tarjoavat laadukasta tukea ja kohottavat upeasti runsaampaa povea. Rintaliiveissä on kolmiosaiset saumattomat kupit, jotka takaavat rinnoille upean pyöreän muodon ja tukevat hyvin. Kuppeja peittää kukikas brodeeraus ja pääntiessä on upeita pitsiyksityiskohtia luomassa imartelevaa alusasulookia. Rintaliivien kupit erottelevat hieman rintoja ja luovat siten syvemmän kaula-aukon. Kunnolliset kaarituet pitävät rinnat paikoillaan ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Hakaskiinnitys selkäpuolella. Älä jätä väliin näitä mahtavia kaarituellisia Elomi rintaliivejä, vaan yhdistä niihin matchaavat alushousut täydellisen setin luomiseksi.

€ 73,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm WHPL * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kukikkaalla pitsillä koristellut Triumph rintaliivit. Kaarituellisissa moderneissa rintaliiveissä on toppaukset ja rintojen alla leveä kaksivärinen pitsikaistale. Miellyttävän tuntuisissa rintaliiveissä on muotoilevat kaarituet ja kukikkaalla pitsillä koristellut kupit. Kupit yhdistyvät pitsisiin olkaimiin ja selkäpuolella olkaimet kapenevat. Upeissa rintaliiveissä on edessä v-pääntie sekä säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä omavalintaisiin Amourette Charm -sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make Up Essentials P01 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Mahtavat Triumph rintaliivit. Topatuissa Body Make-Up Essentials -sarjan rintaliiveissä ei ole kaaritukia. Rintaliiveissä on kevyesti topatut spacer-kupit ja rintaliivien sisäpuolella kanttaus, joka takaa mukavan istuvuuden ja luo rinnoille upean muodon kuitenkaan suurentamatta niitä. Rintaliiveissä on edessä v-pääntie ja pieni Triumph-merkki kuppien välissä. Sileiden pintojen ja saumattomien reunojen ansiosta rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Valmistettu pehmeästä mikrokuitumateriaalista, jota et lähes ollenkaan tunne ylläsi. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys. Ajattomissa rintaliiveissä on ohut toppaus ja naisellinen pääntie, minkä takia ne ovat täydellinen lisä perusvaatevalikoimaasi. Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen setin luomiseksi!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Parisian Allure Underwired Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Chantelle rintaliivit upeilla yksityiskohdilla. Kaarituelliset toppauksettomat rintaliivit tukevat rintoja hyvin ja kohottavat niitä luonnollisesti. Miellyttävän tuntuiset neliosaiset kupit mukautuvat vartalosi muotoihin ja saavat rinnat tuntumaan kevyemmiltä. Malli kohottaa rintoja ja luo niille upean pyöreän muodon, kun taas yläosan läpikuultava tylli auttaa rintoja pysymään paikoillaan. Tylliosion yläreunassa on joustava reuna, jonka ansiosta rintaliivit mukautuvat rintojesi muotoihin. Sileä pitsi luo kauniin kontrastin näkymättä kuitenkaan vaatteiden alta. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta myös ristiin pienen koukun avulla. Yhdistä saman sarjan alushousuihin luodaksesi täydellisen romanttisen lookin!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Instants Memory T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Chantelle rintaliivit on koristeltu upeilla yksityiskohdilla. Kaarituellisissa t-paitaliiveissä on pehmeä toppaus, joka tukee hyvin. Elegantti pitsi ja hillitty graafinen kuvio takaavat upean viettelevän lookin. Rintaliivimallissa on kupit memory foam -materiaalista, joka yhdessä kehon lämpötilan kanssa takaa täydellisen istuvuuden. Rintaliiveissä on kapeat ja säädettävät koristeelliset olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Selkäpuolella leikkaus on hieman pyöristetty, joka auttaa rintaliivien olkaimia pysymään keskemmällä. Kurkkaa myös saman sarjan alushousuja luodaksesi niistä täydellisen setin rintaliiveihin yhdistettynä.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Instants 3 Part Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Chantelle rintaliivti upeilla pitsikoristeilla. Kaarituellisissa toppauksettomissa rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit, jotka tukevat rintoja ja luovat niille upean muodon. Elegantti pitsi yhdistyy hillittyyn graafiseen kuvioon luoden viettelevän kokonaisuuden. Malli kohottaa rintoja ja saa ne näyttämään pyöreiltä, kun taas yläosan läpikuultava tylliosio auttaa pitämään rinnat paikallaan. Tylliosiossa on elastinen reuna, joten se mukautuu rintojesi muotoihin. Rintaliiveissä on kapeat säädettävät olkaimet, joissa on koristeellisia yksityiskohtia, ja kiinnityksenä on hakaskiinnitys selkäpuolella. Selän leikkaus on hieman pyöristetty, mikä auttaa olkaimia pysymään keskemmällä. Romanttiset rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Shadows Demi Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja elegantisti kuvioidut Chantelle rintaliivit. Modernien kaarituellisten rintaliivien balconette-malli takaa rinnoille kauniin pyöreän muodon ja kohottaa samaan aikaan rintoja luoden sensuellin kaula-aukon. Rintaliivit ovat yhtä aikaa viettelevät ja käytännölliset pehmeän materiaalin ja kauniin pitsin ansiosta. Kapeat säädettävät olkaimet. Elegantit rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin täydellisen alusasulookin luomiseksi!

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Shadows Plunge T Shirt Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja romanttiset Chantelle rintaliivit. Topatut kaarituelliset rintaliivit tukevat rintoja, vievät rintoja keskemmälle ja luovat upean pääntien. Pehmeän materiaalin ja litteiden saumojen ansiosta rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Rintaliivoissa on kevyt toppaus, joka tuo rinnoille luonnollista tukea ja kohotusta. Kapeat säädettävät olkaimet saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta ja selkäpuolella on lisäksi klassinen hakaskiinnitys. Tyyliltään sensuellit rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Shadows 3 Part Plunge Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat ja upeasti kuvioidut Chantelle rintaliivit. Moderneissa kaarituellisissa liiveissä ei ole toppauksia, mutta ne takaavat myös suuremman kuppikoon rinnoille upean muodon ja laadukkaan tuen. Osana fantastista mallia on hieno pääntie, joka tukee kunnolla eikä tunnu silti raskaalta. Rintaliivit saavat rinnat näyttämään pyöreiltä ja kohottavat niitä upeasti. Kaksinkertaiset kapeat olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Elegantit rintaliivit kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin romanttisen lookin luomiseksi.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

S by Sloggi Substance Bralette * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi Substance -sarjan bralette. Toppaamattomassa ja kaarituettomassa bralettessa on kapeat olkaimet, jotka liittyvät toisiinsa selkäpuolella, jotta olkaimet eivät valu alas. Pehmeässä topissa on syvä ja tyylikäs v-pääntie ja ihastut siihen varmasti heti. Rintojen alla leveä nauha sekä saumattomat ja kantatut reunat tuomassa lisämukavuutta. Valmistettu pehmeästä polyamidisekoitteesta. Tässä bralettessa on sitä jotakin ja se kannattaa yhdistää saman sarjan matchaaviin alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!Mallilla on yllään koko Small.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Azalea Florale W * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Azalea Florale -sarjan minimizer-rintaliivit. Kaarituelliset rintaliivit pienentävät rintoja optisesti yhden koon verran. Toppauksettomissa rintaliiveissä on erikoismuotoillut kaarituet, jotka muotoutuvat täydellisesti vartalon mukaan. Kupeissa on jacquard-kuviointia ja ylhäällä upeaa tylliä pääntien reunassa. Cut out -yksityiskohta rintojen välissä sekä pieni kaunis pioni koristeena. PItsiyksityiskohtia rintojen välissä sekä edessä olkaimissa. Kapeat säädettävät olkaimet ja nikkelitön kolmiportainen hakaskiinnitys. Leveät sivukappaleet parhaan mahdollisen tuen ja mukavuuden varmistamiseksi. Mallilla on yllään koko 75D.Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen romanttisen lookin luomiseksi!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm W02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät kaarituelliset Amourette Charm -sarjan rintaliivit. Toppauksettomissa kaarituellisissa liiveissä on romanttista pitsiä, joka istuu pehmeästi ja miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Kupit ovat pehmeää tylliä, joka muotoilee, ja niissä on päällä kukikasta pitsiä. Sivuissa ja takakappaleessa on kaksinkertainen tylli sekä pehmeät resorinauhat. Etupuolella on pieni cut out -yksityiskohta sekä pieni rusetti kuppien välissä pienenä ihanana lisänä. Kapeat säädettävät olkaimet ja nikkelitön kolmiportainen hakaskiinnitys selkäpuolella. Mallilla on koko 75B.Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan omavalintaiset alushousut täydellisen romanttisen lookin luomiseksi!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm N Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituettomat Amourette Charm -sarjan rintaliivit. Pehmeissä kaarituettomissa rintaliiveissä on pitsiä, joka korostaa rintoja luonnollisella tavalla. Leveä nauha rintojen alla tuo lisätukea ja lisää mukavuutta ja muotoilee rintoja täysin ilman toppausta tai kaaritukia. Kupeissa on pehmeää muotoilevaa tylliä sekä päällä ohutta kukallista pitsiä. Kapeat säädettävät olkaimet ja nikkelitön kolmiportainen hakaskiinnitys. Mallilla on koko 75B.Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi täydellisen romanttisen lookin!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Soft Stretch Padded Top * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituettomat Chantelle Soft Touch rintaliivit. Saumattomissa rintaliiveissä on toppaukset pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka istuu täydellisesti vartalolle, ja pian et halua ollakaan ilman tätä toppia! Topissa ei ole näkyviä saumoja, joten se ei erotu vaatteiden alta ja se sopii joka tilanteeseen. V-pääntie sekä edessä että takana. Topin toppaukset ovat kiinteät parhaan mahdollisen tuen takaamiseksi. Yhdistä toppi saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make Up Soft Touch N * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäissä ja pehmeissä Triumph Body Make-Up Soft Touch -sarjan rintaliiveissä ei ole kaaritukia eikä toppauksia. Rintaliivit ovat todellakin nimensä veroiset, sillä ne ovat käsittämättömän pehmeät ja istuvat miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Rintaliivit muotoilevat rintoja upean luonnollisesti hankaamatta etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Kupit ovat samettimaisen sileät ja niissä on pehmeä vuoraus sisäpuolella ja ne yhdistyvät selkäpuolella säädettäviin olkaimiin. Rintojen alla on leveä nauha, jonka kaksinkertainen taitos tuo lisää tukea. Rintaliivien reunoissa ei ole saumoja, joten ne eivät näy vaatteiden alta eivätkä jätä merkkejä ihoon. Nikkelitön hakaskiinnitys kolmella eri kiinnityskohdalla. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi täydellisen lookin.Mallilla koko Small.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph True Shape Sensation WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph True Shape Sensation WP. Upeat ja tyylikkäät Triumph t-paitaliivit. Topatut kaarituelliset rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka antaa rinnoille upean muodon ja tukee niitä hyvin. Kupit on valmistettu spacer-materiaalista, joka hengittää ja takaa rinnoille upean muodon kuitenkaan saamatta rintoja näyttämään suuremmilta. Leveät ja säädettävät olkaimet tekevät rintaliiveistä erityisen mukavat, sen lisäksi vältyt hankaumilta. Rintojen välissä pieni Triumph-logo. Leveät sivukappaleet jatkuvat myös selkäpuolella tehden rintaliiveistä vielä tukevammat ja miellyttävämmät yllä. Nikkelitön hakaskiinnitys kolmella eri kiinnityskohdalla. Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen kokonaisuuden luomiseksi!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm N * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituettomat ja bralette-malliset Triumph rintaliivit istuvat todella upeasti ylle. Rintaliivejä koristaa uskomattoman ihana pitsi ja niissä on kaunis pääntie, joka korostaa rintojasi luonnollisella tavalla. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista. Toppauksettomat kupit, joissa on tukeva vuoraus sivuilla suuremmissa kuppiko'oissa. Herkulliset ja suositut Triumph rintaliivit on helppo yhdistää Amourette Charm -sarjan alushousuihin naisellisen lookin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Marc O Polo Favorite Cotton Bustier Racerback Bra * Ilmainen Toimitus *

Tunne olosi mukavaksi ja samalla kertaa tyylikkääksi näissä mahtavissa Marc O´Polo rintaliiveissä. Hienot rintaliivit on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja ne tuntuvat kevyiltä yllä. Säädettävät olkaimet, tukeva resori rintojen alla tuomassa lisätukea ja avoin painijanselkä, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen. Mahtavat Marc O´Polo rintaliivit, joita voit pitää arjessa ja vapaa-ajalla. Helppo yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel N EX * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman ihana Sloggi rintaliivitoppi on valmistettu kevyestä, joustavasta ja ohuesta materiaalista. Topeissa on saumattomat reunat, hakaskiinnitys selkäpuolella ja leveät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Levempi selkäkappale ja pehmeä resori rintojen alla tuovat lisätukea ja saavat sinut tuntemaan olosi vielä mukavammaksi! Rintaliivit istuvat sileästi iholle etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Kupeissa on irrotettavat toppaukset, jotka muotoilevat rintoja kauniisti ja luovat imartelevan pääntien. Erittäin hyvä ja napakka istuvuus.Älä jätä väliin tätä mahtavaa Sloggi toppia, vaan päästä se vaatekaappisi uuden suosikin paikalle!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Abecita Lily Prosthetic Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Abecita proteesirintaliivit. Kaarituettomissa proteesiliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka luovat rinnoille kauniin luonnollisen muodon. Peittävä pitsi pääntiessä luo naisellisen vaikutelman. Miellyttävän tuntuinen muotoonprässätty proteesitasku pitää rintaproteesin paikoillaan. Rintaliiveissä on sivuilla muovisia tukia, jotka pitävät rintaliivit paikoillaan ja tuovat lisätukea. Rintaliiveissä on leveät ja pehmustetut säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Näistä rintaliiveistä tulee uudet perusvaatevalikoiman suosikkisi!Öko-Tex -sertifioitua materiaalia.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Abecita Angel Moulded Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot kaarituettomat Abecita rintaliivit istuvat mukavasti koko päivän ajan. Rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, joiden sisäpuolella on powernet-vuoraus, joka muotoilee ja tukee rintoja. Leveät, pehmustetut ja säädettävät olkaimet sekä powernet-vuorattu selkä, jonka hakaskiinnitys takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuvuuden. Mahtavat Abecita rintaliivit joka tilanteeseen!Öko-Tex -sertifioitua materiaalia.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Natural Embrace P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit ja pehmeät Triumph rintaliivit, joissa on eleganttia pitsikuviointia kuppien sisäpuolella ja ulkopuolella. Kaarituettomissa rintaliiveissä on topatut kupit, joiden innovatiivinen Flex Lace tukee rintoja kevyesti, kohottaa niitä luonnollisesti ja antaa rinnoille kauniin pyöreän muodon. Sileissä kupeissa on harjattu sisäpuoli, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta koko päivän ajan. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Triumph alushousut luodaksesi hienon ja mukavan alusasusetin.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi MOve Women Flow Light Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi mOve rintaliivitoppi istuu napakasti ylle. Kaarituettomat rintaliivit on valmistettu joustavasta ja pehmeästä materialista, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen ja sopii täydellisesti käytettäväksi treenaamiseen. Mahtavat urheiluliivit, joissa on kevyesti topatut kupit, leveät olkaimet, v-pääntie ja miellyttävän tuntuinen resori rintojen alla tuomassa lisätukea rinnoille. Sloggi mOve rintaliivitoppi yllä voit aina tuntea olosi varmaksi ja mukavaksi.

€ 34,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Yksinkertaisen tyylikkäiden Triumph rintaliivien kupeissa on satiiniyksityiskohtia, jotka luovat elegantin vaikutelman. Kaarituellisissa rintaliiveissä on 3D Breeze Foam -materiaalia kupeissa. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, luo niille kauniin pyöreän muodon ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, joten et tunne niitä lähes ollenkaan. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat todella miellyttävän tunteen koko päiväksi. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Triumph alushousut tyylikkään alusasusetin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeät Triumph rintaliivit elegantilla designilla ja hienoilla satiiniyksityiskohdilla. Rintaliivien kupeissa on muotoilevaa 3D Breeze Foam -materiaalia. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, muotoilee niitä ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, jota et lähes edes tunne iholla. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Kapeat ja säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Pehmeät rintaliivit, joita tulet rakastamaan ylläsi sekä arjessa että juhlassa. Yhdistä rintaliiveihin Triumph Body Make-up Soft Touch -sarjan matchaavat alushousut.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Sexy Angel Spotlight W02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Triumph rintaliivit luovat todella upean alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on toppauksettomat kupit, jotka mukautuvat täysin rintojen muotoihin. Kupit ovat läpikuultavaa tylliä ja koristeltu tyylikkäällä brodeerauksella. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä mahtava look yhdistelmällä rintaliiveihin saman Triumph Sexy Angel Spotlight -sarjan matchaavat alushousut.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm WP01 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Amourette Charm rintaliivit upean ajattomalla designilla. Kaarituellisissa rintaliiveissä on kauniit ja joustavat kevyesti topatut pitsikupit, jotka muotoilevat ja tukevat rintoja. Rintaliiveissä on sileää kupin yläosassa ja sivuilla sileää mikrokuitumateriaalia, joka luo elegantin vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut upean alusasusetin luomiseksi.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product