Scampi Bravo Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis ja ihana Scampi uimapuku. Uimapuvussa on kevyesti topatut, muotoonpainetut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja . Leveät olkaimet, matalat jalantiet ja syvään uurrettu selkä. Uimapuvussa on kaunis laskostus, joka luo imartelevan siluetin. Erittäin kaunis uimapuku, joka antaa sinulle fantastisen tunteen ihaniin päiviin rannalla tai uima-altaalla.Kokotaulukko: S=36 M=38 L=40 XL=42Kokotaulukko: S=75 M=80 L=85 XL=90

€ 145,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Athena mix Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti Missya halterneck-uimapuku. Uimapuvun kupeissa on kevyt toppaus ja rintojen yläpuolella kangas menee tyylikkäästi ristiin. Ihanassa uimapuvussa on yksinkertainen solminta niskan takana ja sisäpuolen vuoraus takaa mahtavan istuvuuden. Nauti kesästä vedessä tässä tyylikkäässä Missya uimapuvussa.

€ 60,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Sloggi Formentera Surfin Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs ja räväkkä Sloggi Formentera Surfin' -sarjan uimapuku. Sporttinen uima-asujen mallisto verkkoyksityiskohtineen on hakenut vaikutteita surffivaatteista. Uimapuku on napakkaa mallia ja siiinä on herkullinen v-pääntie edessä sekä tyylikäs painijanselkä takana. V-pääntietä koristavat hillityt ja peittävät verkkoyksityiskohdat. Myös painijanselkää peittää tyylikäs mesh-verkkomateriaali. Vuorattu etupuoli estää läpinäkyvyyden ja tukee kevyesti. Uimapuku istuu imartelevasti vartalolle ja luo tyylikkään rantalookin. Kurkkaa myös muut Formentera Surfin' -sarjan uima-asut, jos pidät tästä tuotteesta.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Sloggi Amalfi Baby Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihastuttava Sloggi Amalfi Baby sarjan uimapuku, jossa on tarkkaan harkittuja yksityiskohtia ja tyylikästä raidallista kuviota. Retroa henkivän sarjan tuotteet keskittyvät pehmeisiin muotoihin, jotka takaavat ihanan vapauden tunteen. Uimapuvussa on ohuet irrotettavat toppaukset kuepissa sekä tyylikäs v-pääntie edessä ja räväkkä cut-out -yksityiskohta selkäpuolella. Uimapuku on edestä vuorattu, joten siitä ei näy läpi, ja lisäksi vuoraus muotoilee kevyesti. Kapeat nauhat sidotaa niskaan ja selkäpuolella on klassinen kiinnitys. Uimapuku istuu vartaloa imartelevasti ja auttaa luomaan tyylikkään rantalookin! Kurkkaa myös muut Amalfi Baby -sarjan tuotteet, mikäli pidät tästä kuosista!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Wiki Swimsuit Valencia * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Wiki Valencia -sarjan uimapuku. Uimapuvussa on säädettävät olkaimet, resori rintojen alla ja irrotettavat toppaukset optimaalisen istuvuuden takaamiseksi. Kauniisti kuvioitu etupuoli on rypytetty ja siinä on sisäpuolella vuoraus imartelevan siluetin luomiseksi. Nauti auringosta ja uimisesta ihanassa Wiki uimapuvussa, joka sietää hyvin klooria ja jonka kestävä materiaali kestää käytössä pidempään.

€ 58,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Scampi Acapulco Canopy Marine Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanan värinen Scampi uimapuku. Siluettia mukailevassa uimapuvussa on edessä rypytystä ja sisäpuolella ohut kurveja korostava vuoraus. Kupeissa on kevyt toppaus, joten ne tukevat rintoja hyvin, ja irrotettavan olkainremmin ansiosta voit päättää, haluatko olkaimettoman vai halterneck-uimapuvun. Nauti auringosta tässä ihanassa uimapuvussa, jossa on aurinkosuoja UPF50 ja OEKO-TEX® -sertifiointi.

€ 149,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Tropical Aruba Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea Trofé uimapuku upeilla kukkakuvioilla. Uimapuku istuu imartelevasti ja edessä on tyylikäs v-pääntie ja ihanat topatut kupit. Kietaisuyksityiskohta vyötäröllä ja leveät olkaimet luovat upean siluetin. Täydellisen istuvuuden varmistamiseksi olkaimia saa säädettyä myös takaa. Vuorattu haara. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Tyylikäs uimpuku yllä olet valmiina aurinkoisiin kesäpäiviin. Kurkkaa myös Trofé Tropical -sarjan muut uima-asut.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Vibrant Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea Chantelle uimapuku, johon ihastut varmasti heti. Kaarituettomassa uimapuvussa on kevyesti vuoratut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku on selästä syvään leikattu ja siinä on leveät olkaimet, jotka menevät upeasti ristiin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka muotoutuu kevyesti vartalon muotoihin. Herkullisessa uimapuvussa on glitterlangalla tehtyjä yksityiskohtia pienenä ihanana lisänä. Luo täydellinen rantalook tällä ihastuttavalla Chantelle uimapuvulla.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Mix and Match Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs Triumph uimapuku ihanilla kuvioilla. Uimapuku on yksinkertaista napakkaa mallia ja siinä on rinnoissa vuoraus sekä kapeat säädettävät olkaimet. Kupit on valmistettu Quick Dry -tekniikkaa hyödyntäen, joten ne kuivuvat nopeasti uimisen jälkeen. Kuppien alla tukeva nauha, joka pitää rinnat paikoillaan. Uimapuvun olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Vuorattu uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka sopii koko päivän ajaksi rannalle tai uima-altaalle. Kurkkaa myös muut Triumph uima-asut!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs ja klassinen Trofé uimapuku. Kloorinkestävä uimapuku on suunniteltu tyylikkäästi ja se istuu vartaloa imartelevasti. Pyöreä pääntie edessä ja hieman syvempi leikkaus selkäpuolella. Säädettävät olkaimet ovat leveät edestä ja kapenevat selkäpuolella. Valmistettu nopeasti kuivuvasta joustavasta materiaalista, joka säilyttää värinsä ja muotonsa pitkään. Vuorattu haara. Tyylikäs uimapuku sopii yhtä hyvin uimiseen kuin koko päiväksi uima-altaallekin.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Graphic Bali Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs seeprakuvioinen Trofé uimapuku. Klassisessa uimapuvussa on vuoratut kupit ja imartelevaa muotoilevuutta. Uimapuvussa on rinnan päällä hienoa rypytystä pienenä ihanana lisänä. Powernet vatsan päällä muotoilee ja kapeat säädettävät olkaimet varmistavat täydellisen istuvuuden. Selkäpuolella suora leikkaus. Vuorattu haara. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Mahtava uimapuku yllä olet valmis aurinkoisiin lomapäiviin. Kurkkaa myös muut Trofé Graphic -sarjan uima-asut.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Hawaii Kanters Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs kukkakuvioitu Havaiji-aiheinen Abecita uimapuku. Uimapuvussa on imarteleva v-pääntie, ommellut kupit ja irrotettavat toppaukset. Kuppeihin saa asetettua myös proteesin ja rintojen alla on tukeva nauha, joka tuo lisätukea. Tässä kesäisessä uimapuvussa on säädettävät olkaimet ja se on hieman muotoonommeltu ja sisäpuolen ohut vuoraus takaa napakan ja tyylikkään istuvuuden. Rantapäivästä tulee taatusti ihana tässä elegantissa Abecita uimapuvussa.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Panos Emporio Water Potenza Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs Panos Emporio uimapuku ihanilla aaltokuvioilla. Tyylikkäässä uimapuvussa on koristeellinen etupuoli powernet-materiaalia, kietaisuyksityiskohta kuppien päällä, rypytystä sekä koristeena kullanvärisiä yksityiskohtia. Topatut kupit ja resori rintojen alla takaavat täydellisen istuvuuden. Magic fit -istuvuuden ansiosta uimapuku sopii kuppikoossa A-D. Lisäksi uimapuvun kanssa voi käyttää rintaproteeseja tai täytteitä. Kurkkaa mieluusti myös muut Panos Emporio Water -sarjan tuotteet.

€ 109,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Vibrant Underwire Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Herkullinen Chantelle uimapuku raidallisella kuvioinnilla. Ihanasti peittävässä kaarituellisessa uimapuvussa on puoliksi peittävät kupit, jotka takaavat rinnoille pehmeän ja luonnollisen pehmeän muodon ja kohottavat upeasti. Uimapuku hoikistaa hieman sivuilta luoden upean siluetin ja kauniin sydämenmuotoisen pääntien. Säädettävät ohuet olkaimet ja normaali leikkaus selkäpuolella. Ihastuttava Chantelle uimapuku, jossa tunnet olosi sekä tyylikkääksi että mukavaksi.

€ 114,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Seafolly Stardust DD Maillot Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hehku auringossa kimaltelevassa Seafolly uimapuvussa. Uimapuvussa on ihanaa tekstuuria ja kullanväristä glitteriä, joka luo ylellisen vaikutelman. Säädettävät olkaimet ja huomaamattomat kaarituet sekä pehmeä resori rintojen alla tukevat rintoja hyvin ja ovat täydellinen valinta isorintaiselle. Sivuilla sisäänommellut nyörit, joiden ansiosta voit säätää jalantietä ja saat samalla tyylikkään rypytyksen.

€ 119,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Calvin Klein Structured Bandeau One Piece * Ilmainen Toimitus *

Elegantti yksivärinen Calvin Klein uimapuku. Toivota kesä tervetulleeksi ylläsi tämä selästä avonainen uimapuku, jossa on kapeat selän taakse kiinnitettävät olkaimet. Kaarituelliset topatut kupit tukevat hyvin rintoja. Kauniit kullanväriset yksityiskohdat olkainten ympärillä ovat pieni ihana yksityiskohta uimapuvun designissa.

€ 112,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Seafolly Boyleg Maillot Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis ja ajattoman naisellinen Seafolly-uimapuku. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, joissa on sisäpuoli kumista, mikä tukee povea hyvin ja muotoilee kauniisti. Edessä oleva rypytys imartelee vartaloa. Niskan taakse solmitaan pehmeä nauha. Uimapuvussa on lyhyet lahkeet. Tämä ihana uimapuku päälle ja nopeasti rannalle!

€ 115,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Summer Waves Padded Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Triumph Summer Waves -sarjan uimapuku. Imarteleva mapuku on valmistettu pehmeästä materiaalista ja se istuu todella hyvin ylle. Syvä v-pääntie katkeaa rintojen alla olevaan koristeelliseen nauhaan. Kupeissa on käytetty uniikkia ja nopeasti kuivuvaa QuickDry-materiaalia ja niiden toppaukset saa halutessaan irti. Säädettävissä olkaimissa on samaa kuviota kuin rintojen alla ja niitä voi säätää makusi mukaan. Voit valita, haluatko olkaimet ristiin selkäpuolelta, halterneck-mallisen uimapuvun vai perinteisen uimapuvun. Tyylikäs Triumph uimapuku kestää joka tilanteessa.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Puma Core Move Racerback Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen ja urheilullinen Puma uimapuku. Tyylikäs uimapuku istuu mukavasti ylle ja siinä on täyden vapauden mahdollistava painijanselkä sekä korkeampi pääntie tuomassa lisätukea. Valmistettu kulutusta kestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka kestää hyvin klooria ja aurinkorasvoja. Uimapuvussa on myös erityinen pinta, jonka aurinkosuojakerroin +50 suojelee intensiiviseltä auringonpaisteelta. Trendikäs kaaritueton Puma uimapuku mukautuu upeasti vartalon muotoihin ja tuntuu kevyeltä yllä.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Anita African Heat Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Anita uimapuku eksoottisilla kuvioilla. Uimapuvussa on edessä rypytettyjä yksityiskohtia, jotka hoikentavat ja luovat upean siluetin. Kevyesti topatut spacer-kupit hengittävät ja kuivuvat nopeasti. Uimapuku tukee rintoja hyvin ja luo niille upean pyöreän muodon. Säädettävät olkaimet, joita voi pitää tavallisena, halterneck-malliena tai irrottaa kokonaan. Uimapuku on valmistettu kestävästä ja nopeasti kuivuvasta lycrasta, joka sietää klooria, suolavettä ja aurinkorasvoja säilyttäen muotonsa. Tämä Anita uimapuku tuo ylellisen olon.

€ 149,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marie Jo Blanche Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis halterneck-mallinen Marie Jo uimapuku. Pehmeässä uimapuvussa on kevyesti vuoratut kolmionmuotoiset kupit, jotka kohottavat rintoja upeasti ja luovat seksikkään kaula-aukon. Uimapuvun sisäpinta on myös vuorattu ja se hoikentaa kevyesti. Uimapuku sidotaan niskaan sileillä nauhoilla. Rintojen alla pehmeä resori ja kaksi letitettynä nauhaa ja selkäpuolella kullanvärinen kiinnitys. Imarteleva resori tuntuu mukavalta ja tukee hyvin. Ihastuttava Marie Jo uimapuku istuu ihanasti ylle ja se sopii mainiosti aurinkoisiin päiviin uima-altaalle tai rannalle.

€ 144,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Navy Stripe Sicily Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Erittäin upea Trofé uimapuku on suunniteltu mekon malliin ja se huokuu raidallista retrolookia. Täydellinen uimamekko henkilölle, joka kaipaa hieman peittävämpää vaihtoehtoa. V-pääntie edessä ja u-leikkaus selkäpuolella. Kupeissa on kevyet sisäänommellut toppaukset ja säädettävät olkaimet takaavat täydellisen istuvuuden. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Söpö uimapukumekko istuu mukavasti ylle ja viihdyt siinä aivan varmasti!

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Malaga Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Herkullinen Abecita Malaga -sarjan uimapuku, jossa on pyöreä pääntie ja hieman syvempi leikkaus selkäpuolella. Erittäin tyylikkäässä uimapuvussa on hillittyä kukkakuviota muuten yksivärisellä taustalla. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja ylimääräinen sisäänommeltu resori rintojen alla tuomassa tukea ja mukavuutta samalla kun se muotoilee rintoja upeasti. Olkaimet istuvat mukavasti olkapäille leveytensä ja pehmeytensä ansiosta. Malaga-sarjan tuotteissa on ajaton ja hillitty kuviointi, jonka ansiosta tuotteet on helppo pitää käytössä pitkään. Tämä uimapuku on sekä trendikäs että ajaton ja varmasti oikea kesäsuosikki!

€ 68,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Brighton Racer Back Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Sporttinen Abecita Brighton -sarjan uimapuku imartelevalla kuvioinnilla. Tyylikäs printti koristaa uimapukua kauttaaltaan. Uimapuvussa on selkäpuolella racerback-leikkaus ja kevyesti topatut kupit. Sisäänrakennettu resori tukee rintoja lisää ja muotoilee ja pitää ne paikoillaan. Etupuoli on kokonaan vuorattu mukavuuden varmistamiseksi. ja selkäpuolella on pyöreä leikkaus. Alhaalla sivulla hillitty pieni laatta, jota koristaa Abecita-teksti.

€ 68,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Julia Navy Crackle Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Damella Julia -sarjan kaaritueton uimapuku. Uimapuku on klassista mallia ja siinä on kevyesti topatut kupit ja viisto kietaisuleikkaus, joka korostaa rintoja upeasti. Uimapuvussa on syvä leikkaus selkäpuolella ja leveät olkaimet. Vuorattu sisäpinta takaa kevyesti muotoilevan vaikutelman. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Mahtava Damella uimapuku istuu napakasti ylle ja sitä ei kannata missään nimessä jättää väliin, koska ihastut siihen varmasti heti!

€ 83,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Saltabad Napoli Petra Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Saltabad uimapuku räväkällä kuvioinnilla. Uimapuvussa on pehmeä v-pääntie edessä ja korkea leikkaus selkäpuolella. Kupeissa on ohuet irrotettavat toppaukset ja rintojen alla resori tuomassa tilea rinnoille. Sivuilla on kiristettävät nauha, joiden avulla voit säätää sivujen korkeutta. Ultimaattisen mukavuuden ja varmuuden takaamiseksi uimapuku on kokonaan vuorattu edestä ja takaa, joten siitä ei uidessasi tule läpinäkyvä. Napoli-sarjan tuotteet henkivät retroa ja samaan aikaan kuviot ovat ajattomia ja piristävät.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Lucca Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti Missya uimapuku, johon ihastut varmasti heti. Kaarituettomassa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ihanasti ja kohottavat upeasti rintoja. Koristeellinen kietaisuyksityiskohta kuppien päällä pienenä ihanana yksityiskohtana. Uimapuvussa on vuorattu sisäpuoli ja se muotoilee kevyesti. Säädettävät olkaimet saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Fantastisen kaunis Missya uimapuku istuu täydellisesti ylle. Kurkkaa myös muut ihanat Missyan uima-asuvalikoiman tuotteet!

€ 50,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Samos Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen kaaritueton Missya uimapuku on suunniteltu sporttisesti. Topatuissa kupeissa on viisto kietaisuyksityiskohta, joka korostaa rintoja ja luo imartelevan lookin. Uimapuvussa on selkäpuolella syvä leikkaus ja rintojen alla rypytystä sekä kullanvärisiä yksityiskohtia, jotka luovat hieman hoikentavan vaikutelman. Ihana uimapuku istuu mahtavasti ylle ja tuntuu ihanalta yllä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kestävästä materiaalista. Kurkkaa myös muut ihanat Missyan uima-asuvalikoiman tuotteet.

€ 60,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Michael Kors Animal Blend Twist Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Räväkkä halterneck-mallinen Michael Kors uimapuku ylelliseltä merkiltä. Uimapuvussa on trendikästä kuviointia ja huolellisesti suunniteltuja yksityiskohtia, jotka tekevät uimapuvusta sekä mielenkiintoisen että imartelevan. Edessä rintojen ala solmuyksityiskohta, joka luo upeaa rypytystä ja muotoilee kevyesti vatsaa. Lanteilla klassinen MK-logo ja hillitysti kuviointiin piilotettuna Michael Kors -allekirjoitus. Uimapuku on sisäpuolelta kokonaan vuorattu maksimaalisen mukavuuden ja varmuuden takaamiseksi, joten se ei näy läpi vedessä. Kupeissa on irrotettavat toppaukset ja yläosaa saa helposti säädettyä niskassa olevasta sidottavasta nauhassa.Tämä cool uimapuku ylläsi olet aina ajattoman tyylikäs. Pidä uimapukua sellaiseen altaalla tai rannalla tai kietaise saronki lanteillesi ja oletkin jo valmis after beach -menoihin

€ 135,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Michael Kors Solids One Shoulder Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman imarteleva uimapuku, jonka huolella suunnitellut rypytykset viimeistelevät upean siluetin! Upean dramaattinen Michael Kors uimapuku tunnetulta merkiltä. Vino leikkaus ja runsaat rypytykset eivät aiheuta kompromisseja funktion tai istuvuuden suhteen. Kupeissa on irrotettavat toppaukset ja sisäänommeltu resori alla kohottomassa rintoja. Uimapuku o kauttaaltaan vuorattu edestä ja takaa. Ylimääräiset olkaimet olkaimettomalle puolelle sitä kaipaavalle ja tyypillinen MK-logo lantiolla.Yksinkertaisuudessaan erittäin hyvin ommeltu ja suunniteltu uimapuku muodista kiinnostuneelle naiselle!

€ 145,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Argentina Venice Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs kaaritueton Missya uimapuku on suunniteltu ajattomasti. Uimapuvussa on rypytettyjä yksityiskohtia koko etupuolen matkalta ja ne luovat upean siluetin. Uimapuvussa on myös bandeau-leikkaus tyylikkäänä kietaisuyksityiskohtana, joka takaa povelle upean pyöreän muodon ja ihanan kohotuksen. Napakka istuvuus, kevyesti topatut kupit ja kapeat olkaimet. Älä jätä väliin tätä ihanaa Missya uimapukua! Uimapuku on mitoitukseltaan hieman tavallista pienempi.

€ 60,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Argentina Milano Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea ja ajattomasti suunniteltu Missya uimapuku, jota et saa jättää väliin! Uimapuvussa on etupuolella rypytettyjä yksityiskohtia, jotka litistävät vatsaa. Bandeau-leikkaus ja tyylikäs kietaisuyksityiskohta, joka tarjoaa rinnoille ihanan pyöreän muodon. Kevyesti topatut kaarituettomat kupit. Uimapuku istuu hyvin ylle ja siinä on kapeat olkaimet. Ole rannan upein tässä tyylikkäässä Missya uimapuvussa. Uimapuvun mitoitus on hieman tavallista pienempää.

€ 60,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Michael Kors Logo Solids Underwire Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Erittäin tyylikäs Michael Kors uima-asu huokuu hillittyä luksusta. Uimapuvussa on edessä suora pääntie ja korkea leikkaus selkäpuolella. Uimapuku on vuorattu edestä ja takaa ultimaattisen mukavuuden varmistamiseksi. Kevyesti topatuissa kupeissa on kaarituet, jotka tukevat rintoja. Kangas joustaa, minkä ansiosta uimapuku sopii erilaisille rinnoille. Leveitä ja tukevia olkaimia koristaa tunnettu MK-logo.Tämä klassinen ja ylellinen uimapuku yllä olet taatusti uima-altaan, rannan ja after beach -menojen tyylikkäin ilmestys.

€ 125,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Piquant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita uimapuku takaa sinulle upean lookin lomapäiviin! Uimapuvun kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Mesh-materiaalilla vuorattu sisäpinta takaa täydellisen istuvuuden. Mahtava uimapuku sekä rauhallisiin rantapäiviin että vauhdikkaisiin vesiaktiviteetteihin.

€ 58,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Wiki Swimsuit Regina Sport * Ilmainen Toimitus *

Sporttinen ja tyylikäs Wiki uimapuku, jossa lyhyet lahkeet ja ihana istuvuus. Uimapuvussa on kevyt toppaus kupeissa ja alla resori, joka muotoilee rinnusta. Leveät olkaimet. Fantastinen uimapuku rannalle ja vesiliikuntaan.

€ 52,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Anita Breeze Of Summer Saskia Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Anita uimapuku luo hoikentavan vaikutelman ja upean siluetin. Kaarituettomassa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja säädettävät olkaimet. Rinnat saavat luonnollisen pyöreän muodon ja hyvin tukea. Kestävä uimapuku kestää klooria, suolavettä ja aurinkorasvaa ja pitää silti muotonsa kulutusta kestävän lycra-materiaalin ansiosta. Uimapuku istuu ihanasti vartalolle ja luo miellyttävän olon. Älä jätä väliin tätä ihastuttavaa Anita uimapukua, vaan tee siitä uusi suosikkisi!

€ 129,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Anita Peacock Bay Maxima Underwire Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Anita uimapuku, johon ihastut varmasti heti! Yksinkertaisessa uimapuvussa on kaarituet, toppauksettomat kupit, joissa on lisätukea tuovat saumat, sekä säädettävät olkaimet. Uimapuku kohottaa rintoja ihanasti ja luo niille hienon pyöreän muodon. Tukeva uimapuku istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle ja tuo maksimaalista tukea. Valmistettu kloorinkestävästä ja UV-suojaavasta materiaalista. Älä jätä väliin tätä fantastista Anita uimapukua, vaan päästä se uudeksi suosikiksesi.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Escape Underwired Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikäs Chantelle Escape -sarjan uimapuku. Uimapuvussa on tukevat kaarituet ja vuoratut kupit, jotka mukautuvat rintojen muotoihin täydellisesti. Kaarituet tukevat ihanasti ja kohottavat rintoja kevyesti. Tyylikäs pääntie etupuolella koristeenaan hopeanvärinen koruyksityiskohta. Takana hieman v-muotoinen leikkaus. Vuoratussa uimapuvussa on sisäpuolella powernet-materiaalia ja edessä hieman rypytystä, joka luo hoikentavan siluetin. Uimapuvussa on kapeat säädettävät olkaimet. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Kurkkaa myös muut Chantelle Escape -sarjan uima-asut.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Escape Padded Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Chantelle uimapuku suositulta merkiltä. Tyylikkäässä uimapuvussa on v-pääntie etupuolella ja syvä leikkaus selkäpuolella. Uimapuvussa on topatut kupit ja huolellisesti sijoiteltu resori rintojen alla tuomassa lisää tukea ja kohotusta. Uimapukua koristaa rintojen välissä hopeanvärinen koruyksityiskohta ja siinä on kapeat säädettävät olkaimet. Uimapuku on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se on vuorattu sisältä. Tähän uimapukuun ihastut varmasti heti. Kurkkaa myös muut Escape-sarjan uima-asut.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Femilet Honduras Covering Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Korosta naisellisia muotojasi tällä Femilet uimapuvulla. Uimapuvussa on tyylikästä kuviointia etupuolella ja takaa se on yksivärinen. Kevyesti topatut kupit ja imartelevassa pääntiessä kietaisuyksityiskohta. Uimapuvussa on myös tukeva nauha rintojen alla tuomassa lisätukea. Pyöreä leikkaus selkäpuolella. Uimapuku muotoilee kevyesti ja luo kauniin siluetin. Leveät olkaimet mukautuvat vartalon muotoihin. Vuorattu sisäpinta ja haara. Kurkkaa myös muut Femilet Honduras -sarjan tuotteet.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Anita Shape Well Milvas Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ajaton Anita uimapuku, johon ihastut varmasti heti. Glamour-henkisessä uimapuvussa on v-pääntie edessä ja leveät olkaimet, jotka menevät ristiin avoimen selän puolella. Kestävä uimapuku sietää klooria, suolavettä ja aurinkorasvaa ja pysyy silti muodossaan kulutusta kestävän Lycra-materiaalin ansiosta. Uimapuvun yläosassa on sisäpuolella lisävuoraus sekä leveä resorinauha, joka tukee rintoja. Ole rannan upein ilmestys tämä muotoonommeltu Anita uimapuku ylläsi.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Capri Twisted Delight Prosthetic Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Muotoileva ja rypytetty Abecita Capri -sarjan uimapuku muotoilee klassisesti. Upea uimapuku luo imartelevan siluetin. Uimapuvussa on edessä powernet-vuoraus, joka muotoilee erityisen hyvin. Uimapuvussa on kupeissa irrotettavat toppaukset ja tilaa proteesille tai muulle täytteelle. Kuppien powernet-vuoraus ja sivutuet tukevat rintoja hyvin ja luovat niille upean muodon. Kapeat säädettävät olkaimet ja pyöristetty leikkaus selkäpuolella.Capri-sarja on valmistettu kierrätetystä vinyylimateriaalista nimeltään ECONYL ®. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta tämä materiaali on erityisen kestävä klooria, aurinkorasvaa ja öljyjä vastaan. Täydellinen uimapuku sekä rannalle että uima-altaalle.

€ 79,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Capri Kanters Delight Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Abecita Capri -sarjan uimapuku on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Uimapuvussa on imarteleva v-pääntie edessä sekä kupeissa tasku proteesille tai muulle täytteelle. Uimapuvussa on rintojen alla kaistale tuomassa lisätukea sekä etupuolella leveät olkaimet, jotka kapenevat selkäpuolen kapeiksi olkaimiksi. Korkea ja suoraan leikattu selkä takana.Capri-kokoelman tuotteet on valmistettu kierrätetystä nylonista eli ECONYL ® -materiaalista. Innovatiivisen rakenteen ansiosta tämä materiaali on erityisen kestävä klooria, aurinkorasvaa sekä öljyjä vastaan. Täydelliset bikinit sekä rannalle että uima-altaalle.

€ 81,10

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Sunseeker Tribe Attack Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Australaisen Sunseeker-uima-asumerkin tyylikäs uimapuvu on kuvioitu upeasti. Muotoilevassa uimapuvussa on mahtavia yksityiskohtia. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit tuomassa lisätukea ja powernet-vuoraus litistämässä vatsaa. Imarteleva v-pääntie edessä ja kapeat säädettävät olkaimet. Syvä leikkaus selkäpuolella. Klassinen uimapuku muotoilee ihanasti ja voit käyttää sitä sekä rannalla että uima-altaalla. Tribe Attack -sarjan tuotteissa on ihanaa kuviointia ja klassista designia. Kurkkaa myös muut sarjan tuotteet, mikäli tämä kuvio miellyttää silmääsi.

€ 109,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

PrimaDonna Ocean Drive Swimsuit With Wire * Ilmainen Toimitus *

Elegantti ja urheilullinen PrimaDonna uimapuku on suunniteltu. Kaarituellisessa uimapuvussa on toppauksettomat kupit, jotka kohottavat rintoja upeasti ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku myös hoikentaa hieman luoden upean siluetin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Säädettävät olkaimet ja vyötäröllä edessä tyylikäs nyöri, jota voi säädellä parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Olkaimet saa halutessaan myös niskaan halterneck-malliin. Älä jätä väliin tätä ihanaa PrimaDonna uimapukua, vaan päästä se uudeksi uimareissujen lempiasuksi.

€ 175,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Scampi Acapulco Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis ja naisellinen Scampi-uimapuku, joka myötäilee vartaloa mukavasti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat povea kauniisti. Edessä on vartaloa imartelevat rypytykset. Kapean nauhan voi irroittaa tai kiinnittää niskan taakse. Ihana uimapuku, jossa vartalo näyttää upealta!Kokotaulukko: S=36 M=38 L=40 XL=42Kokotaulukko: S=75 M=80 L=85 XL=90

€ 144,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Helen Jaquard Knit Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea Damella uimapuku on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäästi. Uimapuvussa on hillittyä jacquard-kuviota, upea v-pääntie edessä ja syvä leikkaus selkäpuolella. Uimapuvussa on topatut kupit ja sisäpuolella powernet-materiaalia, joka muotoilee ja silottaa vatsaa. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Kurkkaa myös muut saman Damella-sarjan bikinit.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Jennifer Floral Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Suositun Damella-merkin imartelevasti istuva uimapuku. Uimapuvussa on topatut kupit ja tukeva kanttinauha rintojen alla tuo lisätukea. Kauniit rypytetyt yksityiskohdat edessä ja syvempi leikkaus takana. Uimapuvussa on sisäpuolella muotoilevaa ja vatsaa litistävää powernet-materiaalia. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kurkkaa myös muut Damella Floral-sarjan bikinit.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Michelle Spots Prothesis Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja klassisesti suunniteltu Damella uimapuku. Uimapuvussa on irrotettavat toppaukset sekä tukeva reunus rintojen alla. Uimapuvussa on rypytystä, edessä solmuyksityiskohta ja se luo upean siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Uimapuvussa on hieno v-pääntie edessä ja kapeat säädettävät olkaimet. Uimapuvun irrotettavien toppausten ansiosta voit tarvittaessa laittaa tilalle oman proteesin tai toppaukset. Kurkkaa myös Damella Spots -sarjan muut alaosat.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Swimsuit Prothesis Chlorine Resistant * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäässä Trofé uimapuvussa on irrotettavat täytteet ja tilaa proteesitäytteelle. Uimapuku on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäästi ja siinä on kapeat säädettävät olkaimet, upea v-pääntie edessä ja suora leikkaus takana. Rintojen alla on sauma, joka tukee rintoja tai mahdollista proteesia hyvin. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se säilyttää muotonsa käytön jälkeen. Kloorinkestävä uimapuvu suojaa täydellisesti kloorilta uima-altaassa. Uimapuku suojelee todella hyvin UV-valolta. Täydellinen valinta uimatreeneihin tai koko päiväksi uima-altaalle.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product