Sunseeker Tribe Attack Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Australaisen Sunseeker-uima-asumerkin tyylikäs uimapuvu on kuvioitu upeasti. Muotoilevassa uimapuvussa on mahtavia yksityiskohtia. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit tuomassa lisätukea ja powernet-vuoraus litistämässä vatsaa. Imarteleva v-pääntie edessä ja kapeat säädettävät olkaimet. Syvä leikkaus selkäpuolella. Klassinen uimapuku muotoilee ihanasti ja voit käyttää sitä sekä rannalla että uima-altaalla. Tribe Attack -sarjan tuotteissa on ihanaa kuviointia ja klassista designia. Kurkkaa myös muut sarjan tuotteet, mikäli tämä kuvio miellyttää silmääsi.

€ 109,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Vibrant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea Chantelle uimapuku, johon ihastut varmasti heti. Kaarituettomassa uimapuvussa on kevyesti vuoratut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku on selästä syvään leikattu ja siinä on leveät olkaimet, jotka menevät upeasti ristiin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka muotoutuu kevyesti vartalon muotoihin. Herkullisessa uimapuvussa on glitterlangalla tehtyjä yksityiskohtia pienenä ihanana lisänä. Luo täydellinen rantalook tällä ihastuttavalla Chantelle uimapuvulla.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

PrimaDonna Ocean Drive Swimsuit With Wire * Ilmainen Toimitus *

Elegantti ja urheilullinen PrimaDonna uimapuku on suunniteltu. Kaarituellisessa uimapuvussa on toppauksettomat kupit, jotka kohottavat rintoja upeasti ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku myös hoikentaa hieman luoden upean siluetin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Säädettävät olkaimet ja vyötäröllä edessä tyylikäs nyöri, jota voi säädellä parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Olkaimet saa halutessaan myös niskaan halterneck-malliin. Älä jätä väliin tätä ihanaa PrimaDonna uimapukua, vaan päästä se uudeksi uimareissujen lempiasuksi.

€ 175,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Peacock Feather Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upeassa Damella uimapuvussa on todella kaunis värimaailma ja se on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Uimapuku istuu napakasti ja joustavasti ylle. Kevyesti topatut kupit muotoilevat rintoja kauniisti ja tukevat hyvin. V-pääntie ja syvään uurrettu selkä. Uskomattoman upea uimapuku auttaa sinua luomaan lyömättömän rantalookin tänä kesänä.

€ 85,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Scampi Bravo Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis ja ihana Scampi uimapuku. Uimapuvussa on kevyesti topatut, muotoonpainetut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja . Leveät olkaimet, matalat jalantiet ja syvään uurrettu selkä. Uimapuvussa on kaunis laskostus, joka luo imartelevan siluetin. Erittäin kaunis uimapuku, joka antaa sinulle fantastisen tunteen ihaniin päiviin rannalla tai uima-altaalla.Kokotaulukko: S=36 M=38 L=40 XL=42Kokotaulukko: S=75 M=80 L=85 XL=90

€ 145,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Scampi Acapulco Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis ja naisellinen Scampi-uimapuku, joka myötäilee vartaloa mukavasti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat povea kauniisti. Edessä on vartaloa imartelevat rypytykset. Kapean nauhan voi irroittaa tai kiinnittää niskan taakse. Ihana uimapuku, jossa vartalo näyttää upealta!Kokotaulukko: S=36 M=38 L=40 XL=42Kokotaulukko: S=75 M=80 L=85 XL=90

€ 144,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Helen Jaquard Knit Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea Damella uimapuku on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäästi. Uimapuvussa on hillittyä jacquard-kuviota, upea v-pääntie edessä ja syvä leikkaus selkäpuolella. Uimapuvussa on topatut kupit ja sisäpuolella powernet-materiaalia, joka muotoilee ja silottaa vatsaa. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Kurkkaa myös muut saman Damella-sarjan bikinit.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Jennifer Floral Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Suositun Damella-merkin imartelevasti istuva uimapuku. Uimapuvussa on topatut kupit ja tukeva kanttinauha rintojen alla tuo lisätukea. Kauniit rypytetyt yksityiskohdat edessä ja syvempi leikkaus takana. Uimapuvussa on sisäpuolella muotoilevaa ja vatsaa litistävää powernet-materiaalia. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kurkkaa myös muut Damella Floral-sarjan bikinit.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Michelle Spots Prothesis Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja klassisesti suunniteltu Damella uimapuku. Uimapuvussa on irrotettavat toppaukset sekä tukeva reunus rintojen alla. Uimapuvussa on rypytystä, edessä solmuyksityiskohta ja se luo upean siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Uimapuvussa on hieno v-pääntie edessä ja kapeat säädettävät olkaimet. Uimapuvun irrotettavien toppausten ansiosta voit tarvittaessa laittaa tilalle oman proteesin tai toppaukset. Kurkkaa myös Damella Spots -sarjan muut alaosat.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Swimsuit Prothesis Chlorine Resistant * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäässä Trofé uimapuvussa on irrotettavat täytteet ja tilaa proteesitäytteelle. Uimapuku on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäästi ja siinä on kapeat säädettävät olkaimet, upea v-pääntie edessä ja suora leikkaus takana. Rintojen alla on sauma, joka tukee rintoja tai mahdollista proteesia hyvin. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se säilyttää muotonsa käytön jälkeen. Kloorinkestävä uimapuvu suojaa täydellisesti kloorilta uima-altaassa. Uimapuku suojelee todella hyvin UV-valolta. Täydellinen valinta uimatreeneihin tai koko päiväksi uima-altaalle.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Swimsuit Chlorine Resistant * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Trofé uimapuku. Uimapuku istuu ihanasti ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Kloorinkestävässä uimapuvussa on imarteleva v-pääntie edessä sekä suora leikkaus takana. Leveät olkaimet etupuolella kapenevat taakse mennessä. Säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Matala leikkaus jalanteissä ja lisävuoraus rintojen kohdalla mahdollistavat todella mukavan tunteen. Tyylikäs uimapuku sopii yhtä hyvin uimiseen kuin koko päiväksi uima-altaalle.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marlies Dekkers Holi Vintage Soft Padded Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs kaaritueton Marlies Dekkers uimapuku muotoilee upeasti. Klassisessa uimapuvussa on sivuilla rypytysyksityiskohtia luomassa upeaa siluettia ja taitoksia rintojen kohdalla. Uimapuvussa on vuoratut kupit, jotka tukevat rintoja ja luovat niille upean pyöreän muodon. Matala leikkaus jalanteissä, syvä leikkaus selässä ja säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin. Mahtava Marlies Dekkers uimapuku, jossa viihdyt varmasti!

€ 349,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Long Island Underwire Deep Plunge Suit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis plunge-mallinen Fantasie uimapuku. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat niille ihanan pyöreän muodon. Uimapuvussa on myös powernet-vuoratut sivukappaleet ja piilosivutuet lisätuen takaamiseksi, jotta uimapuku pysyy hyvin paikallaan. Sileät saumat eivät hankaa ihoa ja vuorattu sisäpinta litistää vatsaa. Upea kierteinen kangas kuppien välissä luo imartelevaa lookia. Uimapuvussa on syvä leikkaus selkäpuolella ja säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Fantasie uimapuku, vaan päästä se uudeksi suosikiksesi.

€ 122,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Playa Blanca Underwire V Neck Suit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja ihanan värikäs Fantasie uimapuku. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja ja antavat rinnoille upean pyöreän muodon. Sivuilla on säädettävät nyörit, joten pystyt säätämään istuvuutta ja luomaan imartelevan siluetin. Uimapuku on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten. Uimapuvussa on selkäpuolella syvä leikkaus ja edessä v-pääntie. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Fantasie uimapukua, vaan tee siitä uimareissujen lempparisi!

€ 120,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Anita Indian Life Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea Anita uimapuvu on kuvioitu todella ihanasti. Uimapuku hoikentaa luoden upean siluetin ja siinä säädeltävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Kevyesti topatut kupit kohottavat rintoja ja tukevat hyvin. Mahtava uimapuku aurinkoisiin päiviin rannalle tai uima-altaalle. Älä jätä väliin tätä ihanaa Anita uimapukua, vaan päästä se uudeksi arjen suosikiksesi!

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Gloria Basic Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Damella uimapuku. Tyylikkäässä uimapuvussa on hienoja yksityiskohtia ja se muotoilee kevyesti. Leveät olkaimet tukevat vartaloa. Uimapuku istuu mukavan tuntuisesti ja siinä on syvä leikkaus selkäpuolella. Uimapuku istuu todella hyvin sekä isommassa että pienemmässä koossa. Kaarituettomassa uimapuvussa on lisätuet rintojen alla. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka suojelee myös UV-säteilyltä. Vuorattu haara ja etupuoli. Damellan logo toisessa lahkeessa. Tyylikäs uimapuku on ihana lisä vaatevalikoimaan.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Malibu Sun Marle Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Rosa Faia uimapuku istuu vartaloa imartelevasti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja sisäänommellut kaarituet, jotka takaavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja tukevat hyvin. Valmistettu kloorinkestävästä, UV-suojaavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka säilyttää uimapuvun muodon ja laadun. Säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Luo lyömätön rantalook tällä mahtavalla Rosa Faia uimapuvulla!

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Elouise One Piece Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja yksinkertainen Rosa Faia uimapuku. Kaaritueton uimapuku sopii erinomaisesti ihaniin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Kupeissa on ohut kerros kangasta, joka tukee rintoja hieman lisää ja luo niille luonnollisen pyöreän muodon. Kuppien välissä on pienenä kivana lisänä vetoketju, joten pystyt itse säätelemään istuvuutta. Uimapuvun selässä on syvä leikkaus ja säädeltävillä olkaimilla varmistat parhaan mahdollisen istuvuuden. Luo herkullinen rantalook tällä mahtavalla Rosa Faia Elouise -sarjan uimapuvulla.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Wire Moulded Full Cup Suit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti kaarituellinen Fantasie uimapuku takaa todella upean lookin! Uimapuvuissa on topatut spacer-materiaalista valmistetut kupit. Uimapuvun materiaali kuivuu nopeasti ja se takaa rinnoille upean pyöreän muodon sekä kunnollisen tuen. Kuppien välissä on kangasta kierretty solmulle ja se imartelee kaikenmuotoisia rintoja. Uimapuvussa on myös piilokaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet takaamassa maksimaalisen tuen. Vuorattu sisäpuoli luo upean siluetin ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Mahtava uimapuku, johon ihastut varmasti ja joka sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin rannalle!

€ 122,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Venus Cascades OPD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea Triumph uimapuku istuu todella hyvin ja napakasti. Topatuissa kupeissa on käytetty Quick Dry -tekniikkaa, joten ne kuivuvat nopeasti uimisen jälkeen. Kupeissa on myös yksinkertaisen tyylikästä rypytystä, joka antaa rinnoille upean pyöreän muodon ja luo imartelevan pääntien. Syvään uurrettu selkä, säädettävät ja irrotettavat olkaimet, jotka saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta, sekä irrotettava nyöri kuppien välissä, jonka voi halutessaan sitoa niskaan. Erittäin upea Triumph uimapuku, johon ihastut varmasti heti ja joka sopii täydellisesti lämpimiin ja kesäisiin rantapäiviin.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Wilderness Leo Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs Damella uimapuku on edestä koristeltu upeilla kuvioilla. Yksinkertainen uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se istuu napakasti ylle. Kevyesti topatut kupit antavat rinnoille lisätukea ja luovat upean kaula-aukon. Älä jätä väliin tätä tyylikästä Damella uimapukua, joka tuntuu todella mukavalta yllä!

€ 85,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Blue Mosaic Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs Damella uimapuku istuu täydellisen mukavasti ylle. Valmistettu pehmeästä, nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kevyesti topatuissa kupeissa on ihanaa rypytystä, joka takaa imartelevan lookin. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Damella uimapukua, vaan anna siitä tulla uusi suosikkisi tänä kesänä!

€ 85,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Amber Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Missya uimapuku on suunniteltu todella upeasti ja siinä on imartelevaa rypytystä. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, resorinauha rintojen alla ja säädettävät olkaimet. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpinta takaa mahtavan istuvuuden. Uimapuku takaa sinulle upean lookin rannalle tai altaalle.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Waves of Light OP 02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph uimapuku on seuraava kesän suosikkisi! Todella upeasti suunnitellussa uimapuvussa on kontrastisävyisiä yksityiskohtia sekä vinoja raitoja, jotka saavat vartalon näyttämään hoikemmalta. Uimapuvussa on muotoonprässätyt kupit, joiden kevyt toppaus takaa rinnoille upean muodon. Kupit on valmistettu Quick Dry -tekniikalla, joten ne kuivuvat nopeasti uimisen jälkeen. Uimapuvussa on rintojen alla myös tukevaa nauhaa. Kapeat säädettävät olkaimet menevät ristiin keskellä syvään uurrettua selkää. Tämä uimapuku auttaa luomaan upean lookin aurinkoisiin rantapäiviin.Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 84,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Tulip Swimsuit Strapless * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja moderni Missya uimapuku tuntuu mahtavalta yllä. Kaarituellisessa uimapuvussa on topatut kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Kuppien päällä kulkee kolme ohutta nauhaa, jotka sidotaan niskan taakse ja jotka ovat pieni ihana lisä vaatteen designissa. Uimapukuun kuuluvat myös irrotettavat ja säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Kevyesti rypytetty uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka istuu hyvin ja imartelee vartaloa. Tällä uimapuvulla luot upean lookin lomapäiviin.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Tulip Swimsuit Strapless Print * Ilmainen Toimitus *

Ihana Missya-uimapuku kivalla kuvioinnilla. Sopivan tiukasti vartaloa myötäilevä malli, jossa on rypytykset edessä ja kuppien välissä, mikä imartelee vartaloa. Hyvännäköisessä uimapuvussa on kaarituet, ja povea tukevat ja muotoilevat kevyesti topatut kupit. Kuppien välissä on nätti rusetti. Miellyttävän tuntuiset kiinnitysnauhat solmitaan niskan taakse. Mukana on myös säädettävät olkaimet, jotka voidaan kiinnittää tavalliseen tapaan tai selkäpuolelta ristiin. Elegantti ja trendikäs uimapuku, joka päällä on mukava oleskella rannalla!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Julia Basic Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Damellan upea ja hyvin istuva uimapuku pehmeästä materiaalista. Uimapuvussa on V-kaula-aukko ja hieman leveämmät olkaimet.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Shirley Basic Prothesis Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Uimapuvussa on pyöreä, suora leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Vekitetty rinnus ja vatsan alue. Taskut proteeseille. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella.

€ 83,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Keira Chlorine Resistant Swimsuit 52 54 * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja mukava Damella-uimapuku, joka on valmistettu mukavan pehmeästä ja klooria hyvin kestävästä materiaalista. Uimapuvussa on hieno kaula-aukko ja vähän leveämmät olkaimet. Sivulla on hillitty Damella-logo. Tyylikäs ja ajaton uimapuku!

€ 84,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Keira Chlorine Resistant Swimsuit 36 50 * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Hieno leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella. Klooriresistentti.

€ 78,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Sissy Basic Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Suora leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Retro Navy Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita uimapuku uskomattoman upealla retro-designilla. Uimapuvun kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat ja muotoilevat rintaa. Peittävässä uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa mahtavan istuvuuden. Tämä uimapuku takaa sinulle upean lookin aurinkoisiin päiviin!Koko-opas:Koko 36 = ympärys 70 cmKoko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cmKoko 46 = ympärys 95 cm

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action 3 Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Abecita uimapuku takaa upean lookin rannalle! Uimapuvussa on vinoja raitoja, jotka imartelevat vartaloa. Kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin muodon. Uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Tästä uimapuvusta tulee varmasti uusi suosikkisi lomapäiviin!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Piquant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita uimapuku takaa sinulle upean lookin lomapäiviin! Uimapuvun kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Mesh-materiaalilla vuorattu sisäpinta takaa täydellisen istuvuuden. Mahtava uimapuku sekä rauhallisiin rantapäiviin että vauhdikkaisiin vesiaktiviteetteihin.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Kanters Pool Swimsuit High Back * Ilmainen Toimitus *

Kauniisti suunniteltu klassinen Abecita -uimapuku, joka pysyy aina muodissa. Uimapuku istuu täydellisesti joka koossa. Kaarituettomassa uima-asussa on kupeissa taskut proteesille tai muulle täytteelle. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorin ja UV-säteilyn kestävästä materiaalista. Jalanteiden leikkaukset mahdollistavat täydellisen vapauden liikkumiseen. Täydellinen uimapuku sekä tyylikkäisiin että vauhdikkaisiin vesiaktiviteetteihin.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Speed Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea ja käytännöllinen Abecita uimapuku, joka on valmistettu Carvico Darwin-materiaalista. Materiaali hylkii klooria, kuivuu nopeasti ja suojaa uv-säteiltä. Uimapuvun yläosa on vuorattu ja se tukee rintojasi upeasti. Regular cut-mallinen uimapuku, jossa on säädettävät olkaimet. Matalat jalantiet. Täydellinen vesiliikuntaan kuten uintiin ja vesijumppaan.

€ 59,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action Lines Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Abecita-uimapuku, jossa on elegantti raidoitus. Uimapuvussa on kupeissa kevyet, irroitettavat toppaukset, jotka antavat tukea ja muotoilevat povea. Uimapuvun malli on todella kaunis ja matalat jalka-aukot peittävät takapuolen. Syvään uurrettu selkäosa. Ihana uimapuku, joka sopii sekä uintiin että rannalla lekotteluun.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Stay Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Abecita-uimapuku imartelevalla leikkauksella. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, mikä kohottaa kauniisti ja antaa povelle tukea. Toppaukset ovat irroitettavat. Jalansuiden leikkaukset ovat normaalit ja uimapuku peittääkin hyvin. Valmistettu klooria kestävästä, UV-suojaavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Serpentine Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea, raidallinen Abecitan uimapuku imartelee vartaloa. Uimapuvussa on kevyet toppauksett, jotka nostavat ja antavat mukavan tuen rinnoille. Toppaukset voi ottaa pois ja taskuihin voi laittaa proteesin. Uimapuvussa on avoin ja matala leikkaus jalanteissä. Hyvännäköinen uimapuku, joka antaa sinulle upean vartalon!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hieno uimapuku Abecitalta. Hyvännäköiset vinot raidat, jotka luovat hienon vaikutelman. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka kohottavat ja luovat miellyttävän tuen rinnoille. Avoin selkä ja matalasti leikatut lahkeet.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Alanya Kanters Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen uimapuku, jossa on rypytetty kangas edessä, jotta istuvuus olisi imarteleva. Proteesitaskut kupeissa.

€ 64,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Alanya Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita Alanya Swimsuit on tyylikäs uimapuku, jossa on taskut lisätäytettä tai rintaproteesia varten. Uima-asussa on leveät jalantiet ja se istuu hyvin jopa liikkuessa. Uimapuku tukee yhtä hyvin kuin kevyet liivit ja siinä on täydellinen istuvuus.

€ 54,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit 995 * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis halterneck-mallinen Marc O´ Polo uimapuku. Uimapuvun pehmeät nyörit sidotaan niskan taakse. Korkea etuosa imartelee vartaloa ja selkäpuoli puolestaan on syvään uurrettu. Uimapuku istuu todella hyvin ja napakasti. Kupeissa on ylimääräinen vuoraus sisäpuolella tuomassa tukea ja kauniin pyöreän muodon. Ihana Marc O´ Polo uimapuku auttaa luomaan lyömättömän rantalookin täksi kesäksi!

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton Marc O´ Polo uimapuku on suunniteltu todella elegantiksi. Uimapuku mukautuu vartalon liikkeisiin ja istuu täydellisesti! Uskomattoman ihana uimapuku, jota ilman et pärjää tänä kesänä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Topatut kupit, joista saa täytteet halutessaan pois, tuovat rinnoille parasta mahdollista tukea ja tuntuvat mukavilta. Ohut ja pehmeä joustava nauha rintojen alla sekä Marc O´ Polo -logo koruyksityiskohtana kuppien välissä tuomassa pienen ihana lisän kokonaisuuteen. Kapeat säädettävät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Upea uimapuku tuntuu todella ihanalta yllä eikä sitä kannata jättää väliin!

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Printed Stripes Beachsuit * Ilmainen Toimitus *

Tämä herkullinen Marc O´ Polo uimapuku ylläsi olet varmasti rannan tyylikkäin ilmestys. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin ja antaa ihon hengittää. Halterneck-mallisessa uimapuvussa on pehmeät nauhat, jotka sidotaan niskan taakse, ja syvään uurrettu selkä. Toppauksettomat kupit, syvä pääntie ja rintojen alla resorinauha tuomassa rinnoille lisätukea sekä kauniin pyöreän muodon. Yksinkertainen uimapuku tuntuu kevyeltä yllä, istuu ihanasti ja on ehdoton hankinta kesän kuumiin rantapäiviin.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Speedo Watergem Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Speedo uimapuku korostaa naisellista siluettia. Uimapuvussa on sisäänommeltu rintaliivitoppi, joka tukee rintoja. Valmistettu joustavasta ja miellyttävän tuntuisesta materiaalista, joka litistää ja muotoilee vartaloa. Uimapuvussa on hieman rypytystä kupeissa, syvä v-pääntie ja pyöreä leikkaus selkäpuolella. Säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtava uimapuku sekä rennompiin rantapäiviin että ihaniin vesiaktiviteetteihin!

€ 78,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Freya Nouveau Soft Suit High Leg * Ilmainen Toimitus *

Fantastisen tyylikäs Freya uimapuku. Topatuissa kupeissa on powernet-materiaalia, joka takaa rinnoille kunnollisen tuen ja luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku on plunge-mallia, jossa on syvä pääntiem, joka luo imartelevan kaula-aukona, sekä suloinen rusetti koristeena kuppien välissä. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu mukavasti vartalolle. Ihanat säädettävät olkaimet ja matala leikkaus jalanteissä. Uimapuku istuu ihanasti ylle ja auttaa luomaan todella tyylikkään lookin kesäksi!

€ 90,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Bardot Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis Fantasie uimapuku, jota voi pitää monella tavalla! Uimapuvussa on virkatut röyhelöhihat, joita voi pitää olkapäillä tai alempana käsivarsilla. Virkattu kuviointi laskeutuu upeasti kuppien päälle. Uimapukuun kuuluvat myös irrotettavat olkaimet, joita voi pitää tavallisesti tai laittaa ristiin selkäpuolelta. Uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat kunnolla. Selkäpuolella leveä kiinnitys. Uimapuvun sisäpinta on vuorattu ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa imartelevan istuvuuden. Tämä uimapuku auttaa luomaan mahtavan lookin aurinkoisiin päiviin!

€ 114,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie San Remo Scoop Back Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Fantasie uimapuku auttaa luomaan todella upean lookin! Uimapuvussa on pyöreä pääntie, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Lisäksi uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat rintoja kunnolla. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja siinä on sisäpuolella vuoraus. Uimapuku istuu vartaloa imartelevasti ja se tuntuu todella ihanalta yllä viettäessäsi aurinkoisia päiviä rannalla tai uima-altaalla.

€ 109,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Etincelle Underwire Covering Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Chantelle Etincelle -sarjan upea uimapuku, jolla luot mahtavan tyyliin aurinkoon ja rantapäiviin. Peittävä uimapuku nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa loistavan istuvuuden. Uimapuku on kaarituellinen ja siinä on toppaamattomat kupit, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin, luonnollisen muodon. Edessä kevyttä rypytystä, joka luo imartelevan siluetin. Koristeelliset koruyksityiskohdat kuppien välissä ovat se pieni ihana lisä tämän uimapuvun designissa. Säädettävä olkaimet ja syvä leikkaus selkäpuolella. Tässä uimapuvussa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi.

€ 129,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product