Fantasie Long Island Underwire Deep Plunge Suit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis plunge-mallinen Fantasie uimapuku. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat niille ihanan pyöreän muodon. Uimapuvussa on myös powernet-vuoratut sivukappaleet ja piilosivutuet lisätuen takaamiseksi, jotta uimapuku pysyy hyvin paikallaan. Sileät saumat eivät hankaa ihoa ja vuorattu sisäpinta litistää vatsaa. Upea kierteinen kangas kuppien välissä luo imartelevaa lookia. Uimapuvussa on syvä leikkaus selkäpuolella ja säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Fantasie uimapuku, vaan päästä se uudeksi suosikiksesi.

€ 123,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Playa Blanca Underwire V Neck Suit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja ihanan värikäs Fantasie uimapuku. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja ja antavat rinnoille upean pyöreän muodon. Sivuilla on säädettävät nyörit, joten pystyt säätämään istuvuutta ja luomaan imartelevan siluetin. Uimapuku on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten. Uimapuvussa on selkäpuolella syvä leikkaus ja edessä v-pääntie. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Fantasie uimapukua, vaan tee siitä uimareissujen lempparisi!

€ 121,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Anita Indian Life Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea Anita uimapuvu on kuvioitu todella ihanasti. Uimapuku hoikentaa luoden upean siluetin ja siinä säädeltävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Kevyesti topatut kupit kohottavat rintoja ja tukevat hyvin. Mahtava uimapuku aurinkoisiin päiviin rannalle tai uima-altaalle. Älä jätä väliin tätä ihanaa Anita uimapukua, vaan päästä se uudeksi arjen suosikiksesi!

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Gloria Basic Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Damella uimapuku. Tyylikkäässä uimapuvussa on hienoja yksityiskohtia ja se muotoilee kevyesti. Leveät olkaimet tukevat vartaloa. Uimapuku istuu mukavan tuntuisesti ja siinä on syvä leikkaus selkäpuolella. Uimapuku istuu todella hyvin sekä isommassa että pienemmässä koossa. Kaarituettomassa uimapuvussa on lisätuet rintojen alla. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka suojelee myös UV-säteilyltä. Vuorattu haara ja etupuoli. Damellan logo toisessa lahkeessa. Tyylikäs uimapuku on ihana lisä vaatevalikoimaan.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Malibu Sun Marle Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Rosa Faia uimapuku istuu vartaloa imartelevasti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja sisäänommellut kaarituet, jotka takaavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja tukevat hyvin. Valmistettu kloorinkestävästä, UV-suojaavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka säilyttää uimapuvun muodon ja laadun. Säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Luo lyömätön rantalook tällä mahtavalla Rosa Faia uimapuvulla!

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Elouise One Piece Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja yksinkertainen Rosa Faia uimapuku. Kaaritueton uimapuku sopii erinomaisesti ihaniin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Kupeissa on ohut kerros kangasta, joka tukee rintoja hieman lisää ja luo niille luonnollisen pyöreän muodon. Kuppien välissä on pienenä kivana lisänä vetoketju, joten pystyt itse säätelemään istuvuutta. Uimapuvun selässä on syvä leikkaus ja säädeltävillä olkaimilla varmistat parhaan mahdollisen istuvuuden. Luo herkullinen rantalook tällä mahtavalla Rosa Faia Elouise -sarjan uimapuvulla.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Wire Moulded Full Cup Suit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti kaarituellinen Fantasie uimapuku takaa todella upean lookin! Uimapuvuissa on topatut spacer-materiaalista valmistetut kupit. Uimapuvun materiaali kuivuu nopeasti ja se takaa rinnoille upean pyöreän muodon sekä kunnollisen tuen. Kuppien välissä on kangasta kierretty solmulle ja se imartelee kaikenmuotoisia rintoja. Uimapuvussa on myös piilokaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet takaamassa maksimaalisen tuen. Vuorattu sisäpuoli luo upean siluetin ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Mahtava uimapuku, johon ihastut varmasti ja joka sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin rannalle!

€ 123,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Venus Cascades OPD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea Triumph uimapuku istuu todella hyvin ja napakasti. Topatuissa kupeissa on käytetty Quick Dry -tekniikkaa, joten ne kuivuvat nopeasti uimisen jälkeen. Kupeissa on myös yksinkertaisen tyylikästä rypytystä, joka antaa rinnoille upean pyöreän muodon ja luo imartelevan pääntien. Syvään uurrettu selkä, säädettävät ja irrotettavat olkaimet, jotka saa halutessaan myös ristiin selkäpuolelta, sekä irrotettava nyöri kuppien välissä, jonka voi halutessaan sitoa niskaan. Erittäin upea Triumph uimapuku, johon ihastut varmasti heti ja joka sopii täydellisesti lämpimiin ja kesäisiin rantapäiviin.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Blue Mosaic Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs Damella uimapuku istuu täydellisen mukavasti ylle. Valmistettu pehmeästä, nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kevyesti topatuissa kupeissa on ihanaa rypytystä, joka takaa imartelevan lookin. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Damella uimapukua, vaan anna siitä tulla uusi suosikkisi tänä kesänä!

€ 85,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Amber Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Missya uimapuku on suunniteltu todella upeasti ja siinä on imartelevaa rypytystä. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, resorinauha rintojen alla ja säädettävät olkaimet. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpinta takaa mahtavan istuvuuden. Uimapuku takaa sinulle upean lookin rannalle tai altaalle.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Waves of Light OP 02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph uimapuku on seuraava kesän suosikkisi! Todella upeasti suunnitellussa uimapuvussa on kontrastisävyisiä yksityiskohtia sekä vinoja raitoja, jotka saavat vartalon näyttämään hoikemmalta. Uimapuvussa on muotoonprässätyt kupit, joiden kevyt toppaus takaa rinnoille upean muodon. Kupit on valmistettu Quick Dry -tekniikalla, joten ne kuivuvat nopeasti uimisen jälkeen. Uimapuvussa on rintojen alla myös tukevaa nauhaa. Kapeat säädettävät olkaimet menevät ristiin keskellä syvään uurrettua selkää. Tämä uimapuku auttaa luomaan upean lookin aurinkoisiin rantapäiviin.Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 84,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Tulip Swimsuit Strapless * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja moderni Missya uimapuku tuntuu mahtavalta yllä. Kaarituellisessa uimapuvussa on topatut kupit, jotka tukevat rintoja kunnolla ja antavat niille kauniin pyöreän muodon. Kuppien päällä kulkee kolme ohutta nauhaa, jotka sidotaan niskan taakse ja jotka ovat pieni ihana lisä vaatteen designissa. Uimapukuun kuuluvat myös irrotettavat ja säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin selkäpuolelta. Kevyesti rypytetty uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka istuu hyvin ja imartelee vartaloa. Tällä uimapuvulla luot upean lookin lomapäiviin.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Tulip Swimsuit Strapless Print * Ilmainen Toimitus *

Ihana Missya-uimapuku kivalla kuvioinnilla. Sopivan tiukasti vartaloa myötäilevä malli, jossa on rypytykset edessä ja kuppien välissä, mikä imartelee vartaloa. Hyvännäköisessä uimapuvussa on kaarituet, ja povea tukevat ja muotoilevat kevyesti topatut kupit. Kuppien välissä on nätti rusetti. Miellyttävän tuntuiset kiinnitysnauhat solmitaan niskan taakse. Mukana on myös säädettävät olkaimet, jotka voidaan kiinnittää tavalliseen tapaan tai selkäpuolelta ristiin. Elegantti ja trendikäs uimapuku, joka päällä on mukava oleskella rannalla!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Julia Basic Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Damellan upea ja hyvin istuva uimapuku pehmeästä materiaalista. Uimapuvussa on V-kaula-aukko ja hieman leveämmät olkaimet.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Shirley Basic Prothesis Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Uimapuvussa on pyöreä, suora leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Vekitetty rinnus ja vatsan alue. Taskut proteeseille. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella.

€ 83,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Keira Chlorine Resistant Swimsuit 52 54 * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja mukava Damella-uimapuku, joka on valmistettu mukavan pehmeästä ja klooria hyvin kestävästä materiaalista. Uimapuvussa on hieno kaula-aukko ja vähän leveämmät olkaimet. Sivulla on hillitty Damella-logo. Tyylikäs ja ajaton uimapuku!

€ 84,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Keira Chlorine Resistant Swimsuit 36 50 * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Hieno leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella. Klooriresistentti.

€ 78,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Sissy Basic Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Suora leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Retro Navy Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita uimapuku uskomattoman upealla retro-designilla. Uimapuvun kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat ja muotoilevat rintaa. Peittävässä uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa mahtavan istuvuuden. Tämä uimapuku takaa sinulle upean lookin aurinkoisiin päiviin!Koko-opas:Koko 36 = ympärys 70 cmKoko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cmKoko 46 = ympärys 95 cm

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action 3 Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Abecita uimapuku takaa upean lookin rannalle! Uimapuvussa on vinoja raitoja, jotka imartelevat vartaloa. Kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin muodon. Uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Tästä uimapuvusta tulee varmasti uusi suosikkisi lomapäiviin!

€ 58,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Kanters Pool Swimsuit High Back * Ilmainen Toimitus *

Kauniisti suunniteltu klassinen Abecita -uimapuku, joka pysyy aina muodissa. Uimapuku istuu täydellisesti joka koossa. Kaarituettomassa uima-asussa on kupeissa taskut proteesille tai muulle täytteelle. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorin ja UV-säteilyn kestävästä materiaalista. Jalanteiden leikkaukset mahdollistavat täydellisen vapauden liikkumiseen. Täydellinen uimapuku sekä tyylikkäisiin että vauhdikkaisiin vesiaktiviteetteihin.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Speed Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea ja käytännöllinen Abecita uimapuku, joka on valmistettu Carvico Darwin-materiaalista. Materiaali hylkii klooria, kuivuu nopeasti ja suojaa uv-säteiltä. Uimapuvun yläosa on vuorattu ja se tukee rintojasi upeasti. Regular cut-mallinen uimapuku, jossa on säädettävät olkaimet. Matalat jalantiet. Täydellinen vesiliikuntaan kuten uintiin ja vesijumppaan.

€ 60,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action Lines Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Abecita-uimapuku, jossa on elegantti raidoitus. Uimapuvussa on kupeissa kevyet, irroitettavat toppaukset, jotka antavat tukea ja muotoilevat povea. Uimapuvun malli on todella kaunis ja matalat jalka-aukot peittävät takapuolen. Syvään uurrettu selkäosa. Ihana uimapuku, joka sopii sekä uintiin että rannalla lekotteluun.

€ 58,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Stay Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Abecita-uimapuku imartelevalla leikkauksella. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, mikä kohottaa kauniisti ja antaa povelle tukea. Toppaukset ovat irroitettavat. Jalansuiden leikkaukset ovat normaalit ja uimapuku peittääkin hyvin. Valmistettu klooria kestävästä, UV-suojaavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Serpentine Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea, raidallinen Abecitan uimapuku imartelee vartaloa. Uimapuvussa on kevyet toppauksett, jotka nostavat ja antavat mukavan tuen rinnoille. Toppaukset voi ottaa pois ja taskuihin voi laittaa proteesin. Uimapuvussa on avoin ja matala leikkaus jalanteissä. Hyvännäköinen uimapuku, joka antaa sinulle upean vartalon!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hieno uimapuku Abecitalta. Hyvännäköiset vinot raidat, jotka luovat hienon vaikutelman. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka kohottavat ja luovat miellyttävän tuen rinnoille. Avoin selkä ja matalasti leikatut lahkeet.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Alanya Kanters Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen uimapuku, jossa on rypytetty kangas edessä, jotta istuvuus olisi imarteleva. Proteesitaskut kupeissa.

€ 64,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Alanya Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita Alanya Swimsuit on tyylikäs uimapuku, jossa on taskut lisätäytettä tai rintaproteesia varten. Uima-asussa on leveät jalantiet ja se istuu hyvin jopa liikkuessa. Uimapuku tukee yhtä hyvin kuin kevyet liivit ja siinä on täydellinen istuvuus.

€ 54,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit 995 * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis halterneck-mallinen Marc O´ Polo uimapuku. Uimapuvun pehmeät nyörit sidotaan niskan taakse. Korkea etuosa imartelee vartaloa ja selkäpuoli puolestaan on syvään uurrettu. Uimapuku istuu todella hyvin ja napakasti. Kupeissa on ylimääräinen vuoraus sisäpuolella tuomassa tukea ja kauniin pyöreän muodon. Ihana Marc O´ Polo uimapuku auttaa luomaan lyömättömän rantalookin täksi kesäksi!

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton Marc O´ Polo uimapuku on suunniteltu todella elegantiksi. Uimapuku mukautuu vartalon liikkeisiin ja istuu täydellisesti! Uskomattoman ihana uimapuku, jota ilman et pärjää tänä kesänä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Topatut kupit, joista saa täytteet halutessaan pois, tuovat rinnoille parasta mahdollista tukea ja tuntuvat mukavilta. Ohut ja pehmeä joustava nauha rintojen alla sekä Marc O´ Polo -logo koruyksityiskohtana kuppien välissä tuomassa pienen ihana lisän kokonaisuuteen. Kapeat säädettävät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Upea uimapuku tuntuu todella ihanalta yllä eikä sitä kannata jättää väliin!

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Printed Stripes Beachsuit * Ilmainen Toimitus *

Tämä herkullinen Marc O´ Polo uimapuku ylläsi olet varmasti rannan tyylikkäin ilmestys. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin ja antaa ihon hengittää. Halterneck-mallisessa uimapuvussa on pehmeät nauhat, jotka sidotaan niskan taakse, ja syvään uurrettu selkä. Toppauksettomat kupit, syvä pääntie ja rintojen alla resorinauha tuomassa rinnoille lisätukea sekä kauniin pyöreän muodon. Yksinkertainen uimapuku tuntuu kevyeltä yllä, istuu ihanasti ja on ehdoton hankinta kesän kuumiin rantapäiviin.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Speedo Watergem Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Speedo uimapuku korostaa naisellista siluettia. Uimapuvussa on sisäänommeltu rintaliivitoppi, joka tukee rintoja. Valmistettu joustavasta ja miellyttävän tuntuisesta materiaalista, joka litistää ja muotoilee vartaloa. Uimapuvussa on hieman rypytystä kupeissa, syvä v-pääntie ja pyöreä leikkaus selkäpuolella. Säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtava uimapuku sekä rennompiin rantapäiviin että ihaniin vesiaktiviteetteihin!

€ 78,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Freya Nouveau Soft Suit High Leg * Ilmainen Toimitus *

Fantastisen tyylikäs Freya uimapuku. Topatuissa kupeissa on powernet-materiaalia, joka takaa rinnoille kunnollisen tuen ja luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku on plunge-mallia, jossa on syvä pääntiem, joka luo imartelevan kaula-aukona, sekä suloinen rusetti koristeena kuppien välissä. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu mukavasti vartalolle. Ihanat säädettävät olkaimet ja matala leikkaus jalanteissä. Uimapuku istuu ihanasti ylle ja auttaa luomaan todella tyylikkään lookin kesäksi!

€ 90,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Bardot Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis Fantasie uimapuku, jota voi pitää monella tavalla! Uimapuvussa on virkatut röyhelöhihat, joita voi pitää olkapäillä tai alempana käsivarsilla. Virkattu kuviointi laskeutuu upeasti kuppien päälle. Uimapukuun kuuluvat myös irrotettavat olkaimet, joita voi pitää tavallisesti tai laittaa ristiin selkäpuolelta. Uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat kunnolla. Selkäpuolella leveä kiinnitys. Uimapuvun sisäpinta on vuorattu ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa imartelevan istuvuuden. Tämä uimapuku auttaa luomaan mahtavan lookin aurinkoisiin päiviin!

€ 114,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie San Remo Scoop Back Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Fantasie uimapuku auttaa luomaan todella upean lookin! Uimapuvussa on pyöreä pääntie, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Lisäksi uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat rintoja kunnolla. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja siinä on sisäpuolella vuoraus. Uimapuku istuu vartaloa imartelevasti ja se tuntuu todella ihanalta yllä viettäessäsi aurinkoisia päiviä rannalla tai uima-altaalla.

€ 109,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Etincelle Underwire Covering Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Chantelle Etincelle -sarjan upea uimapuku, jolla luot mahtavan tyyliin aurinkoon ja rantapäiviin. Peittävä uimapuku nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa loistavan istuvuuden. Uimapuku on kaarituellinen ja siinä on toppaamattomat kupit, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin, luonnollisen muodon. Edessä kevyttä rypytystä, joka luo imartelevan siluetin. Koristeelliset koruyksityiskohdat kuppien välissä ovat se pieni ihana lisä tämän uimapuvun designissa. Säädettävä olkaimet ja syvä leikkaus selkäpuolella. Tässä uimapuvussa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi.

€ 129,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Speedo Endurance Medalist Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Speedo Endurance Medalist Swimsuit. Klooriresistentti uimapuku parasta laatua Speedolta. Klassinen selkä, mikä on avoin. Mediun leikkaus lahkeissa.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Wiki Swimsuit Alba Sport * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja kivan sporttinen Wiki-uimapuku, jonka kuviointi imartelee vartaloa hillitysti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja kuppien alla resori, mikä muotoilee povea kauniisti. Mukavan tuntuiset, leveät olkaimet, ja pyöristetty selkäosa. Täydellinen uimapuku sekä uimiseen että rannalla lekotteluun!

€ 52,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Calvin Klein Intense Power 2.0 Square Scoop * Ilmainen Toimitus *

Trendikäs ja tyylikäs Calvin Klein uimapuku. Uimapuku sopii mahtavasti aurinkoisiin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Kupeissa on kevyt toppaus, jonka saa halutessaan myös pois, ja ne ympäröivät rinnat ihanasti. Syvään uurrettu selkä sekä resorinauha, jota koristaa Calvin Klein -logo. Ihana uima-asu istuu täydellisesti ja siinä on matala leikkaus jalanteissä. Upea Calvin Klein uimapuku auttaa luomaan mahtavan rantalookin kesään!

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Saltabad Petra Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja vartaloa imarteleva Saltabad-uimapuku. Hyvännäköisessä uimapuvussa on pyöreä kaula-aukko ja kevyesti topatut kupit, jotka tukevat povea ja muotoilevat kauniisti. Sivuilla on säädettävät nauhat, joiden avulla voi itse valita jalka-aukkojen peittävyyden. Upea ja mukava Saltabad-uimapuku!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Wiki Swimsuit Bianca Classic * Ilmainen Toimitus *

Saa säteilevä rantalook tällä Wiki uimapuvulla. Uimapuku on klassista mallia, joka muotoilee vartaloa ja luo kauniin siluetin. Etuosan upeat kontrastiväriset nauhat imartelevat muotojasi. Leveät mukavat olkaimet ja pyöreä selkä. Uimapuvun kevyesti topatut kupit ja rinnan alla kulkeva mukava resori tukevat ja pyöristävät rintoja. Kupeissa on lisäksi taskut, joissa on tilaa proteesille. Valmistettu klooria sietävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, jossa on mukana stretchiä. Materiaali luo hyvän istuvuuden koko päiväksi. Ihana uimapuku, joka valmistaa sinut aurinkoisiin lomapäiviin.

€ 58,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

PrimaDonna Cocktail Control Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti, vartaloa muotoileva PrimaDonna Cocktail -uimapuku, johon on ommeltu kaarituelliset rintaliivit. Uimapuvun etupuoli siloittaa vatsan seutua ja lantiota. Edessä on myös hieno, epäsymmetrinen rypytys, joka luo kauniin siluetin. Olkaimet ovat säädettävät ja voidaan kiinnittää myös niskan taakse halterneck-malliksi. Ylellinen uimapuku, jossa on kaunis kaula-aukko ja somisteina koristekiviä.

€ 184,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Versailles V Neck Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis uimapuku Fantasielta erinomaisella istuvuudella. Uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja muotoillut kupit, jotka antavat povelle hyvän tuen ja kauniin muodon. V-uurrettu edestä ja syvään uurrettu selkä. Nauhoilla voit helposti säätää korkeutta. Täydellinen uimapuku lämpimiin kesäpäiviin.Fantasie tarjoaa alusvaatteita suuripovisille naisille eikä tingi laadusta eikä istuvuudesta. He ovat asiantuntijoita luomaan kauniita, mukavia ja todella hyvin valmistettuja alusvaatteita. Vaatteet ovat suunniteltu antamaan täydellinen tuki ja tuomaan muotosi esille, jotta sinä tuntisit olosi mahdollisimman mukavaksi. Fantasien tyylit ja kevyet kankaat antavat sinulla itseluottamusta vaatteidesi alla joka päivä.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Panos Emporio Potenza * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs uimapuku Panos Emporiolta koristeellisilla rypytyksillä. Topatut kupit taskuilla. Uimapuvussa on säädettävät olkaimet. Vuorattu edestä ja haarakiilasta.Mukava uimapuku!

€ 99,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Missya Angel Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana, vartalon muotoja imarteleva Missya Angel -uimapuku. Hyvännäköisessä ja modernissa uimapuvussa on takana ristiin meneviä nauhoja, jotka tekevät selkäosasta jännittävän. Uimapuvussa ei ole kaaritukia. Kupit ovat kevyesti topatut ja muotoilevat povea kauniisti. Uskomattoman upea uimapuku rannalle ja uima-altaalle!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Swegmark Shell Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Todella mukava Swegmark-uimapuku aurinkoisiin lomapäiviin! Uimapuvussa on täysin vuoratut kupit ja rinnan alla resori, joka tarjoaa hyvän tuen ja istuvuuden. Rypytetyt sivusaumat, jotka muotoilevat ja tekevät kauniin siluetin. Uimapuvussa on säädettävät olkahihnat ja nikkelivapaat soljet. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja klooria kestävästä materiaalista. Uskomattoman kaunis uimapuku, joka tuntuu hyvältä päällä.Öko Tex -sertifioitu

€ 59,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Perfect Underwire Bathing Suit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti Rosa Faia -uimapuku, jossa on takana syvä leikkaus. Klassinen uimapuku yksinkertaisella muotoilulla, jossa näytät erittäin kauniilta. Hyvä tuki ja topatut kupit takaavat, että voit tuntea olosi sekä turvalliseksi ja mukavaksi uimapuku päällä. Uimapuvussa on säädettävät olkahihnat, jotka ovat leveämmät koosta 38 ja F alkaen. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Hanki mukava rantalook tällä Rosa Faia -uimapuvulla.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Perfect Bathing Suit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Rosa Faia -uimapuku. Klassinen uimapuku yksinkertaisella muotoilulla, jossa voit tuntea itsesi erittäin kauniiksi. Uimapuku sopii erinomaisesti pienempi rintaisille. Uimapuvussa on vuoratut kupit ja säädettävät olkahihnat. Olkahihnat ovat laajemmat koosta 36 alkaen ja takaosa on vuorattu koosta 40 alkaen. Uimapuvussa on takana syvä leikkaus ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Hanki lyömätön rantalook tällä Rosa Faia -uimapuvulla.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Salming Aqua Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Salming -uimapuku todella tyylikkäällä ja urheilullisella muotoilulla. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat ja tukevat rintaa. Mukava resori rinnan alla antaa ylimääräistä tukea. Takana on verkkomateriaalia ja sivuilla Salming -logot. Leveät olkahihnat, joissa on säädettävä pituus. Uimapuku on valmistettu klooria kestävästä ja toiminnallisesta materiaalista, joka hengittää, kuivuu nopeasti ja suojaa UV-säteiltä. Joustava materiaali antaa hyvän istuvuuden ja täydellisen liikkumisvapauden. Täydellinen uimapuku sekä uima-altaalle että rannalle.

€ 84,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Saltabad Haga Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Saltabad-uimapuku, jossa on ihastuttavan värikäs kuviointi, v-kaula-aukko ja leveät olkaimet. Mallissa on normaalisti leikatut jalka-aukot ja selkäosa. Valmistettu materiaalista, joka hylkii klooria ja kuivuu nopeasti. Materiaali joustaa, mikä tekee mallista tyylikkäästi vartaloa myötäilevän. Upea uimapuku aurinkoisiin päiviin uima-altaalla tai -rannalla!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product