Abecita Capri Twisted Delight Prosthetic Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Muotoileva ja rypytetty Abecita Capri -sarjan uimapuku muotoilee klassisesti. Upea uimapuku luo imartelevan siluetin. Uimapuvussa on edessä powernet-vuoraus, joka muotoilee erityisen hyvin. Uimapuvussa on kupeissa irrotettavat toppaukset ja tilaa proteesille tai muulle täytteelle. Kuppien powernet-vuoraus ja sivutuet tukevat rintoja hyvin ja luovat niille upean muodon. Kapeat säädettävät olkaimet ja pyöristetty leikkaus selkäpuolella.Capri-sarja on valmistettu kierrätetystä vinyylimateriaalista nimeltään ECONYL ®. Innovatiivisen suunnittelun ansiosta tämä materiaali on erityisen kestävä klooria, aurinkorasvaa ja öljyjä vastaan. Täydellinen uimapuku sekä rannalle että uima-altaalle.

€ 79,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Capri Kanters Delight Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Abecita Capri -sarjan uimapuku on valmistettu kierrätetystä materiaalista. Uimapuvussa on imarteleva v-pääntie edessä sekä kupeissa tasku proteesille tai muulle täytteelle. Uimapuvussa on rintojen alla kaistale tuomassa lisätukea sekä etupuolella leveät olkaimet, jotka kapenevat selkäpuolen kapeiksi olkaimiksi. Korkea ja suoraan leikattu selkä takana.Capri-kokoelman tuotteet on valmistettu kierrätetystä nylonista eli ECONYL ® -materiaalista. Innovatiivisen rakenteen ansiosta tämä materiaali on erityisen kestävä klooria, aurinkorasvaa sekä öljyjä vastaan. Täydelliset bikinit sekä rannalle että uima-altaalle.

€ 81,10

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

PrimaDonna Ocean Drive Swimsuit With Wire * Ilmainen Toimitus *

Elegantti ja urheilullinen PrimaDonna uimapuku on suunniteltu. Kaarituellisessa uimapuvussa on toppauksettomat kupit, jotka kohottavat rintoja upeasti ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku myös hoikentaa hieman luoden upean siluetin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Säädettävät olkaimet ja vyötäröllä edessä tyylikäs nyöri, jota voi säädellä parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Olkaimet saa halutessaan myös niskaan halterneck-malliin. Älä jätä väliin tätä ihanaa PrimaDonna uimapukua, vaan päästä se uudeksi uimareissujen lempiasuksi.

€ 175,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Scampi Acapulco Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kaunis ja naisellinen Scampi-uimapuku, joka myötäilee vartaloa mukavasti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat povea kauniisti. Edessä on vartaloa imartelevat rypytykset. Kapean nauhan voi irroittaa tai kiinnittää niskan taakse. Ihana uimapuku, jossa vartalo näyttää upealta!Kokotaulukko: S=36 M=38 L=40 XL=42Kokotaulukko: S=75 M=80 L=85 XL=90

€ 144,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Swimsuit Prothesis Chlorine Resistant * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäässä Trofé uimapuvussa on irrotettavat täytteet ja tilaa proteesitäytteelle. Uimapuku on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäästi ja siinä on kapeat säädettävät olkaimet, upea v-pääntie edessä ja suora leikkaus takana. Rintojen alla on sauma, joka tukee rintoja tai mahdollista proteesia hyvin. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se säilyttää muotonsa käytön jälkeen. Kloorinkestävä uimapuvu suojaa täydellisesti kloorilta uima-altaassa. Uimapuku suojelee todella hyvin UV-valolta. Täydellinen valinta uimatreeneihin tai koko päiväksi uima-altaalle.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Swimsuit Chlorine Resistant * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Trofé uimapuku. Uimapuku istuu ihanasti ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Kloorinkestävässä uimapuvussa on imarteleva v-pääntie edessä sekä suora leikkaus takana. Leveät olkaimet etupuolella kapenevat taakse mennessä. Säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Matala leikkaus jalanteissä ja lisävuoraus rintojen kohdalla mahdollistavat todella mukavan tunteen. Tyylikäs uimapuku sopii yhtä hyvin uimiseen kuin koko päiväksi uima-altaalle.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marlies Dekkers Holi Vintage Soft Padded Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs kaaritueton Marlies Dekkers uimapuku muotoilee upeasti. Klassisessa uimapuvussa on sivuilla rypytysyksityiskohtia luomassa upeaa siluettia ja taitoksia rintojen kohdalla. Uimapuvussa on vuoratut kupit, jotka tukevat rintoja ja luovat niille upean pyöreän muodon. Matala leikkaus jalanteissä, syvä leikkaus selässä ja säädettävät olkaimet, jotka saa halutessaan ristiin. Mahtava Marlies Dekkers uimapuku, jossa viihdyt varmasti!

€ 349,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Long Island Underwire Deep Plunge Suit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis plunge-mallinen Fantasie uimapuku. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat niille ihanan pyöreän muodon. Uimapuvussa on myös powernet-vuoratut sivukappaleet ja piilosivutuet lisätuen takaamiseksi, jotta uimapuku pysyy hyvin paikallaan. Sileät saumat eivät hankaa ihoa ja vuorattu sisäpinta litistää vatsaa. Upea kierteinen kangas kuppien välissä luo imartelevaa lookia. Uimapuvussa on syvä leikkaus selkäpuolella ja säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Fantasie uimapuku, vaan päästä se uudeksi suosikiksesi.

€ 122,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Gloria Basic Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen Damella uimapuku. Tyylikkäässä uimapuvussa on hienoja yksityiskohtia ja se muotoilee kevyesti. Leveät olkaimet tukevat vartaloa. Uimapuku istuu mukavan tuntuisesti ja siinä on syvä leikkaus selkäpuolella. Uimapuku istuu todella hyvin sekä isommassa että pienemmässä koossa. Kaarituettomassa uimapuvussa on lisätuet rintojen alla. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka suojelee myös UV-säteilyltä. Vuorattu haara ja etupuoli. Damellan logo toisessa lahkeessa. Tyylikäs uimapuku on ihana lisä vaatevalikoimaan.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Malibu Sun Marle Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Rosa Faia uimapuku istuu vartaloa imartelevasti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja sisäänommellut kaarituet, jotka takaavat rinnoille kauniin pyöreän muodon ja tukevat hyvin. Valmistettu kloorinkestävästä, UV-suojaavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka säilyttää uimapuvun muodon ja laadun. Säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Luo lyömätön rantalook tällä mahtavalla Rosa Faia uimapuvulla!

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Elouise One Piece Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja yksinkertainen Rosa Faia uimapuku. Kaaritueton uimapuku sopii erinomaisesti ihaniin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Kupeissa on ohut kerros kangasta, joka tukee rintoja hieman lisää ja luo niille luonnollisen pyöreän muodon. Kuppien välissä on pienenä kivana lisänä vetoketju, joten pystyt itse säätelemään istuvuutta. Uimapuvun selässä on syvä leikkaus ja säädeltävillä olkaimilla varmistat parhaan mahdollisen istuvuuden. Luo herkullinen rantalook tällä mahtavalla Rosa Faia Elouise -sarjan uimapuvulla.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Wire Moulded Full Cup Suit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti kaarituellinen Fantasie uimapuku takaa todella upean lookin! Uimapuvuissa on topatut spacer-materiaalista valmistetut kupit. Uimapuvun materiaali kuivuu nopeasti ja se takaa rinnoille upean pyöreän muodon sekä kunnollisen tuen. Kuppien välissä on kangasta kierretty solmulle ja se imartelee kaikenmuotoisia rintoja. Uimapuvussa on myös piilokaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet takaamassa maksimaalisen tuen. Vuorattu sisäpuoli luo upean siluetin ja säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Mahtava uimapuku, johon ihastut varmasti ja joka sopii täydellisesti aurinkoisiin päiviin rannalle!

€ 122,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Blue Mosaic Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikäs Damella uimapuku istuu täydellisen mukavasti ylle. Valmistettu pehmeästä, nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Kevyesti topatuissa kupeissa on ihanaa rypytystä, joka takaa imartelevan lookin. Älä jätä väliin tätä mahtavaa Damella uimapukua, vaan anna siitä tulla uusi suosikkisi tänä kesänä!

€ 85,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Triumph Waves of Light OP 02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph uimapuku on seuraava kesän suosikkisi! Todella upeasti suunnitellussa uimapuvussa on kontrastisävyisiä yksityiskohtia sekä vinoja raitoja, jotka saavat vartalon näyttämään hoikemmalta. Uimapuvussa on muotoonprässätyt kupit, joiden kevyt toppaus takaa rinnoille upean muodon. Kupit on valmistettu Quick Dry -tekniikalla, joten ne kuivuvat nopeasti uimisen jälkeen. Uimapuvussa on rintojen alla myös tukevaa nauhaa. Kapeat säädettävät olkaimet menevät ristiin keskellä syvään uurrettua selkää. Tämä uimapuku auttaa luomaan upean lookin aurinkoisiin rantapäiviin.Koko 38 = ympärys 75 cmKoko 40 = ympärys 80 cmKoko 42 = ympärys 85 cmKoko 44 = ympärys 90 cm

€ 84,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Julia Basic Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Damellan upea ja hyvin istuva uimapuku pehmeästä materiaalista. Uimapuvussa on V-kaula-aukko ja hieman leveämmät olkaimet.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Shirley Basic Prothesis Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Uimapuvussa on pyöreä, suora leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Vekitetty rinnus ja vatsan alue. Taskut proteeseille. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella.

€ 83,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Keira Chlorine Resistant Swimsuit 52 54 * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja mukava Damella-uimapuku, joka on valmistettu mukavan pehmeästä ja klooria hyvin kestävästä materiaalista. Uimapuvussa on hieno kaula-aukko ja vähän leveämmät olkaimet. Sivulla on hillitty Damella-logo. Tyylikäs ja ajaton uimapuku!

€ 84,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Keira Chlorine Resistant Swimsuit 36 50 * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Hieno leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella. Klooriresistentti.

€ 78,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Damella Sissy Basic Chlorine Resistant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen uimapuku pehmeää materiaalia Damellalta. Istuu ihanasti. Suora leikkaus edessä ja hieman leveämmät olkaimet. Hillitty Damella logo vasemmalla puolella.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action 3 Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihana Abecita uimapuku takaa upean lookin rannalle! Uimapuvussa on vinoja raitoja, jotka imartelevat vartaloa. Kupeissa on helposti irrotettavat toppaukset, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin muodon. Uimapuvussa on matalaan leikatut jalantiet, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Tästä uimapuvusta tulee varmasti uusi suosikkisi lomapäiviin!

€ 58,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Kanters Pool Swimsuit High Back * Ilmainen Toimitus *

Kauniisti suunniteltu klassinen Abecita -uimapuku, joka pysyy aina muodissa. Uimapuku istuu täydellisesti joka koossa. Kaarituettomassa uima-asussa on kupeissa taskut proteesille tai muulle täytteelle. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorin ja UV-säteilyn kestävästä materiaalista. Jalanteiden leikkaukset mahdollistavat täydellisen vapauden liikkumiseen. Täydellinen uimapuku sekä tyylikkäisiin että vauhdikkaisiin vesiaktiviteetteihin.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Speed Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea ja käytännöllinen Abecita uimapuku, joka on valmistettu Carvico Darwin-materiaalista. Materiaali hylkii klooria, kuivuu nopeasti ja suojaa uv-säteiltä. Uimapuvun yläosa on vuorattu ja se tukee rintojasi upeasti. Regular cut-mallinen uimapuku, jossa on säädettävät olkaimet. Matalat jalantiet. Täydellinen vesiliikuntaan kuten uintiin ja vesijumppaan.

€ 59,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action Lines Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Abecita-uimapuku, jossa on elegantti raidoitus. Uimapuvussa on kupeissa kevyet, irroitettavat toppaukset, jotka antavat tukea ja muotoilevat povea. Uimapuvun malli on todella kaunis ja matalat jalka-aukot peittävät takapuolen. Syvään uurrettu selkäosa. Ihana uimapuku, joka sopii sekä uintiin että rannalla lekotteluun.

€ 58,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Stay Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen Abecita-uimapuku imartelevalla leikkauksella. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, mikä kohottaa kauniisti ja antaa povelle tukea. Toppaukset ovat irroitettavat. Jalansuiden leikkaukset ovat normaalit ja uimapuku peittääkin hyvin. Valmistettu klooria kestävästä, UV-suojaavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Serpentine Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea, raidallinen Abecitan uimapuku imartelee vartaloa. Uimapuvussa on kevyet toppauksett, jotka nostavat ja antavat mukavan tuen rinnoille. Toppaukset voi ottaa pois ja taskuihin voi laittaa proteesin. Uimapuvussa on avoin ja matala leikkaus jalanteissä. Hyvännäköinen uimapuku, joka antaa sinulle upean vartalon!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Action Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hieno uimapuku Abecitalta. Hyvännäköiset vinot raidat, jotka luovat hienon vaikutelman. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka kohottavat ja luovat miellyttävän tuen rinnoille. Avoin selkä ja matalasti leikatut lahkeet.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Alanya Kanters Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Klassinen uimapuku, jossa on rypytetty kangas edessä, jotta istuvuus olisi imarteleva. Proteesitaskut kupeissa.

€ 64,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Alanya Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Abecita Alanya Swimsuit on tyylikäs uimapuku, jossa on taskut lisätäytettä tai rintaproteesia varten. Uima-asussa on leveät jalantiet ja se istuu hyvin jopa liikkuessa. Uimapuku tukee yhtä hyvin kuin kevyet liivit ja siinä on täydellinen istuvuus.

€ 54,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit 995 * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis halterneck-mallinen Marc O´ Polo uimapuku. Uimapuvun pehmeät nyörit sidotaan niskan taakse. Korkea etuosa imartelee vartaloa ja selkäpuoli puolestaan on syvään uurrettu. Uimapuku istuu todella hyvin ja napakasti. Kupeissa on ylimääräinen vuoraus sisäpuolella tuomassa tukea ja kauniin pyöreän muodon. Ihana Marc O´ Polo uimapuku auttaa luomaan lyömättömän rantalookin täksi kesäksi!

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Marc O Polo Solids Beachsuit * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava kaaritueton Marc O´ Polo uimapuku on suunniteltu todella elegantiksi. Uimapuku mukautuu vartalon liikkeisiin ja istuu täydellisesti! Uskomattoman ihana uimapuku, jota ilman et pärjää tänä kesänä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja kloorinkestävästä materiaalista, joka antaa ihon hengittää. Topatut kupit, joista saa täytteet halutessaan pois, tuovat rinnoille parasta mahdollista tukea ja tuntuvat mukavilta. Ohut ja pehmeä joustava nauha rintojen alla sekä Marc O´ Polo -logo koruyksityiskohtana kuppien välissä tuomassa pienen ihana lisän kokonaisuuteen. Kapeat säädettävät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Upea uimapuku tuntuu todella ihanalta yllä eikä sitä kannata jättää väliin!

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Speedo Watergem Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Speedo uimapuku korostaa naisellista siluettia. Uimapuvussa on sisäänommeltu rintaliivitoppi, joka tukee rintoja. Valmistettu joustavasta ja miellyttävän tuntuisesta materiaalista, joka litistää ja muotoilee vartaloa. Uimapuvussa on hieman rypytystä kupeissa, syvä v-pääntie ja pyöreä leikkaus selkäpuolella. Säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtava uimapuku sekä rennompiin rantapäiviin että ihaniin vesiaktiviteetteihin!

€ 78,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Freya Nouveau Soft Suit High Leg * Ilmainen Toimitus *

Fantastisen tyylikäs Freya uimapuku. Topatuissa kupeissa on powernet-materiaalia, joka takaa rinnoille kunnollisen tuen ja luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku on plunge-mallia, jossa on syvä pääntiem, joka luo imartelevan kaula-aukona, sekä suloinen rusetti koristeena kuppien välissä. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu mukavasti vartalolle. Ihanat säädettävät olkaimet ja matala leikkaus jalanteissä. Uimapuku istuu ihanasti ylle ja auttaa luomaan todella tyylikkään lookin kesäksi!

€ 90,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Marseille Bardot Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman kaunis Fantasie uimapuku, jota voi pitää monella tavalla! Uimapuvussa on virkatut röyhelöhihat, joita voi pitää olkapäillä tai alempana käsivarsilla. Virkattu kuviointi laskeutuu upeasti kuppien päälle. Uimapukuun kuuluvat myös irrotettavat olkaimet, joita voi pitää tavallisesti tai laittaa ristiin selkäpuolelta. Uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat kunnolla. Selkäpuolella leveä kiinnitys. Uimapuvun sisäpinta on vuorattu ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa imartelevan istuvuuden. Tämä uimapuku auttaa luomaan mahtavan lookin aurinkoisiin päiviin!

€ 114,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie San Remo Scoop Back Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Fantasie uimapuku auttaa luomaan todella upean lookin! Uimapuvussa on pyöreä pääntie, leveät olkaimet ja syvään uurrettu selkä. Lisäksi uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja powernet-vuoratut sivukappaleet, jotka tukevat rintoja kunnolla. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja siinä on sisäpuolella vuoraus. Uimapuku istuu vartaloa imartelevasti ja se tuntuu todella ihanalta yllä viettäessäsi aurinkoisia päiviä rannalla tai uima-altaalla.

€ 109,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Etincelle Underwire Covering Swimsuit * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Chantelle Etincelle -sarjan upea uimapuku, jolla luot mahtavan tyyliin aurinkoon ja rantapäiviin. Peittävä uimapuku nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Vuorattu sisäpuoli takaa loistavan istuvuuden. Uimapuku on kaarituellinen ja siinä on toppaamattomat kupit, jotka tukevat rintoja ja antavat niille kauniin, luonnollisen muodon. Edessä kevyttä rypytystä, joka luo imartelevan siluetin. Koristeelliset koruyksityiskohdat kuppien välissä ovat se pieni ihana lisä tämän uimapuvun designissa. Säädettävä olkaimet ja syvä leikkaus selkäpuolella. Tässä uimapuvussa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi.

€ 129,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Speedo Endurance Medalist Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Speedo Endurance Medalist Swimsuit. Klooriresistentti uimapuku parasta laatua Speedolta. Klassinen selkä, mikä on avoin. Mediun leikkaus lahkeissa.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Wiki Swimsuit Alba Sport * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja kivan sporttinen Wiki-uimapuku, jonka kuviointi imartelee vartaloa hillitysti. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit ja kuppien alla resori, mikä muotoilee povea kauniisti. Mukavan tuntuiset, leveät olkaimet, ja pyöristetty selkäosa. Täydellinen uimapuku sekä uimiseen että rannalla lekotteluun!

€ 52,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Saltabad Petra Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs ja vartaloa imarteleva Saltabad-uimapuku. Hyvännäköisessä uimapuvussa on pyöreä kaula-aukko ja kevyesti topatut kupit, jotka tukevat povea ja muotoilevat kauniisti. Sivuilla on säädettävät nauhat, joiden avulla voi itse valita jalka-aukkojen peittävyyden. Upea ja mukava Saltabad-uimapuku!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Wiki Swimsuit Bianca Classic * Ilmainen Toimitus *

Saa säteilevä rantalook tällä Wiki uimapuvulla. Uimapuku on klassista mallia, joka muotoilee vartaloa ja luo kauniin siluetin. Etuosan upeat kontrastiväriset nauhat imartelevat muotojasi. Leveät mukavat olkaimet ja pyöreä selkä. Uimapuvun kevyesti topatut kupit ja rinnan alla kulkeva mukava resori tukevat ja pyöristävät rintoja. Kupeissa on lisäksi taskut, joissa on tilaa proteesille. Valmistettu klooria sietävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, jossa on mukana stretchiä. Materiaali luo hyvän istuvuuden koko päiväksi. Ihana uimapuku, joka valmistaa sinut aurinkoisiin lomapäiviin.

€ 58,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

PrimaDonna Cocktail Control Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti, vartaloa muotoileva PrimaDonna Cocktail -uimapuku, johon on ommeltu kaarituelliset rintaliivit. Uimapuvun etupuoli siloittaa vatsan seutua ja lantiota. Edessä on myös hieno, epäsymmetrinen rypytys, joka luo kauniin siluetin. Olkaimet ovat säädettävät ja voidaan kiinnittää myös niskan taakse halterneck-malliksi. Ylellinen uimapuku, jossa on kaunis kaula-aukko ja somisteina koristekiviä.

€ 184,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Fantasie Versailles V Neck Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Kaunis uimapuku Fantasielta erinomaisella istuvuudella. Uimapuvussa on piilotetut kaarituet ja muotoillut kupit, jotka antavat povelle hyvän tuen ja kauniin muodon. V-uurrettu edestä ja syvään uurrettu selkä. Nauhoilla voit helposti säätää korkeutta. Täydellinen uimapuku lämpimiin kesäpäiviin.Fantasie tarjoaa alusvaatteita suuripovisille naisille eikä tingi laadusta eikä istuvuudesta. He ovat asiantuntijoita luomaan kauniita, mukavia ja todella hyvin valmistettuja alusvaatteita. Vaatteet ovat suunniteltu antamaan täydellinen tuki ja tuomaan muotosi esille, jotta sinä tuntisit olosi mahdollisimman mukavaksi. Fantasien tyylit ja kevyet kankaat antavat sinulla itseluottamusta vaatteidesi alla joka päivä.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Panos Emporio Potenza * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs uimapuku Panos Emporiolta koristeellisilla rypytyksillä. Topatut kupit taskuilla. Uimapuvussa on säädettävät olkaimet. Vuorattu edestä ja haarakiilasta.Mukava uimapuku!

€ 99,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Swegmark Shell Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Todella mukava Swegmark-uimapuku aurinkoisiin lomapäiviin! Uimapuvussa on täysin vuoratut kupit ja rinnan alla resori, joka tarjoaa hyvän tuen ja istuvuuden. Rypytetyt sivusaumat, jotka muotoilevat ja tekevät kauniin siluetin. Uimapuvussa on säädettävät olkahihnat ja nikkelivapaat soljet. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja klooria kestävästä materiaalista. Uskomattoman kaunis uimapuku, joka tuntuu hyvältä päällä.Öko Tex -sertifioitu

€ 59,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Perfect Underwire Bathing Suit * Ilmainen Toimitus *

Elegantti Rosa Faia -uimapuku, jossa on takana syvä leikkaus. Klassinen uimapuku yksinkertaisella muotoilulla, jossa näytät erittäin kauniilta. Hyvä tuki ja topatut kupit takaavat, että voit tuntea olosi sekä turvalliseksi ja mukavaksi uimapuku päällä. Uimapuvussa on säädettävät olkahihnat, jotka ovat leveämmät koosta 38 ja F alkaen. Uimapuku on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Hanki mukava rantalook tällä Rosa Faia -uimapuvulla.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Rosa Faia Perfect Bathing Suit * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Rosa Faia -uimapuku. Klassinen uimapuku yksinkertaisella muotoilulla, jossa voit tuntea itsesi erittäin kauniiksi. Uimapuku sopii erinomaisesti pienempi rintaisille. Uimapuvussa on vuoratut kupit ja säädettävät olkahihnat. Olkahihnat ovat laajemmat koosta 36 alkaen ja takaosa on vuorattu koosta 40 alkaen. Uimapuvussa on takana syvä leikkaus ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista. Hanki lyömätön rantalook tällä Rosa Faia -uimapuvulla.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Salming Aqua Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Salming -uimapuku todella tyylikkäällä ja urheilullisella muotoilulla. Uimapuvussa on kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat ja tukevat rintaa. Mukava resori rinnan alla antaa ylimääräistä tukea. Takana on verkkomateriaalia ja sivuilla Salming -logot. Leveät olkahihnat, joissa on säädettävä pituus. Uimapuku on valmistettu klooria kestävästä ja toiminnallisesta materiaalista, joka hengittää, kuivuu nopeasti ja suojaa UV-säteiltä. Joustava materiaali antaa hyvän istuvuuden ja täydellisen liikkumisvapauden. Täydellinen uimapuku sekä uima-altaalle että rannalle.

€ 84,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Saltabad Rainbow Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköinen ja trendikäs Saltabad-uimapuku. Mallissa on kevyesti topatut ja muotoonprässätyt kupit, jotka pyöristävät poven muotoa kauniisti, ja tukevat miellyttävästi. Uimapuvussa on v-kaula-aukko ja edessä raitoja, jotka imartelevat vartaloa. Olkaimet ovat mukavan leveät, ja jalka-aukot ja selkäosa ovat normaalit. Elegantti Saltabad-uimapuku rannalle tai uima-altaalle!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Saltabad Pamela Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Tyrmäävän hyvännäköinen Saltabad-uimapuku, jossa on hieno v-kaula-aukko ja kevyesti topatut, poven muotoa kauniisti pyöristävät kupit. Edessä on vartaloa imartelevana yksityiskohtana hieno rypytys. Täydellinen, sopivan naisellinen Saltabad-uimapuku, joka on myös mukava käyttää.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Saltabad Joy Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Todella hyvännäköinen Saltabad-uimapuku, jossa on edessä ihastuttava nauhoitus. Elegantin uimapuvun kupit ovat kevyesti topatut, mikä pyöristää poven muotoa kauniisti. Selkäosan ja jalka-aukkojen leikkaukset ovat normaalit. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka joustaa ja imartelee vartaloa. Tyrmäävän kaunis Saltabad-uimapuku rannalle tai uima-altaalle!

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Trofe Swimsuit With V neckline * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava Trofé uimapuku ihaniin päiviin rannalla ja uima-altaalla. Kaunis uimapuku, jonka upeat raidat tuovat malliin pientä extraa. Uimapuku on klassista mallia, jossa on V-aukko, matalat jalantiet ja säädettävät olkaimet, jotka varmistavat täydellisen istuvuuden. Valmistettu klooria kestävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka pitää muotonsa eikä nyppyynny. Mikäli etsit uimapukua niin uimiseen, vesiliikuntaan kuin rannalla rentoutumiseen niin tämä on sinulle on täydellinen.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product