Oroblu Mi Bas Jeune 20 Sheer Knee Highs

Elegantit, 20 denierin polvisukat merkiltä Oroblu, jotka on valmistettu kestävästä materiaalista. Sukat myötäilevät jalkoja kauniisti ja ovat sopivat tiukat. Varvasosa on vahvistettu. Täydelliset polvisukat käytettäväksi hameiden, mekkojen ja lyhytlahkeisten housujen kanssa.

€ 7,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

DIM 2 pakkaus Sublim Voile Mi Bas Knee high

DIM Sublim Voile Mi-Bas Knee-high. Polven korkuiset sukat, jotka toimivat kuin "make-up" jaloillesi ja luovat kauniin, kiiltävän pinnan. Sukat joka tilanteeseen. Vahvistettu varvasosa. Ohutta laatua, 15 denieriä ja näkymättömät reunat. Miellyttävä istuvuus eikä ne paina mistään.

€ 7,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

Falke Women Travel Comfort Vitalize KH 20 Den

20 denierin Falke Leg Vitalizer polvisukat tukevat jalkojasi istuessa, seistessä, kävellessä ja matkustaessa. ihanat kompressiopolvisukat ovat täydellinen valinta pidemmille matkoille tai aktiiviseen arkeen. Sukat parantavat verenkiertoa ja tuovat helpotuksen väsyneille ja turvonneille jaloille. Täydelliset sukat lentomatkalle ja kaikille, jotka joutuvat seisomaan ja kävelemään paljon työssään. Sukat istuvat napakasti ja tukevat hyvin.Kompressioasteikolla polvisukkien vahvuus on Medium.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukat pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 26,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

Falke Women Travel Comfort Vitalize Tights 20 Den

20 denierin Falke Leg Vitalizer sukkahousut tukevat jalkojasi istuessa, seistessä, kävellessä ja matkustaessa. Sukkahousut muotoilevat vartaloa luoden hoikat sääret ja ne tuntuvat silti todella mukavilta yllä ja takaavat täyden vapauden liikkumiseen. Materiaali on erittäin joustavaa, minkä ansiosta sukkahousut on helppo pukea ylle.Kompressioasteikolla sukkahousujen vahvuus on Medium.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukkahousut pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 35,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

Oroblu Mi Bas Tricot Fishnet Knee Highs

Naiselliset ja huippulaadukkaat Oroblu-polvisukat verkkorakenteella. Valmistettu mikrokuitumateriaalista. Yläreunan resori on pehmeä ja miellyttävän tuntuinen. Tyylikkäät polvisukat!

€ 15,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

Falke Women Travel Comfort Energize Tights 30 Den * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Falke sukkahousut korkean tason kompressiolla. 30 denierin sukkahousut tukevat jalkojasi kävellessä, seisoessa ja matkustaessa. Sukkahousut ovat täydellinen valinta esimerkiksi pitkille lennoille ja ne stimuloivat verenkiertoa aktiivisesti huolellisesti suunnitellun kompression ansiosta. Sukkahousut estävät jalkojen turpoamista ja väsymistä.Sukkahousut muotoilevat ja silottavat sääriä, vatsaa ja takapuolta. Vahvikkeet ylhäällä sekä vyötäröllä pehmeä resori, joka estää sukkahousuja valumasta alas.Sukkahousut ovat Falken kompressioasteikoille vahvuutta Strong.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukkahousut pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

Falke Women Leg Energizer 50 Knee high * Ilmainen Toimitus *

Falke Leg Energizer -polvisukat ovat 50 denierin paksuiset. Sukissa on kompressioefekti, joka aktiivisesti stimuloi ja aktivoi jalkojasi niin istuessasi paikoillaan, liikkuessasi kuin matkustaessasi. Sukat ovat myös erittäin mukavat ja antavat liikkumavapautta.

€ 48,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

Falke Women Leg Energizer 50 * Ilmainen Toimitus *

Falke Leg Energizer -sukkahousuissa on kompressioefekti, joka aktiivisesti stimuloi ja aktivoi jalkojasi istuessasi paikoillaan, liikkuessasi tai matkustaessasi. Kompressio on syvävaikutteinen ja se parantaa ja ohjaa veren kiertoa. Sukkahousuissa on shaping-efekti ja ne muotoilevat ja hoikentavat jalkoja, lisäksi sukkahousut ovat erittäin mukavat ja antavat laajan liikkumavapauden.

€ 69,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product