Sloggi ZERO Feel Lace Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan toppi on valmistettu romanttisesta pitsistä. Topatussa topissa on kiinniommellut toppaukset, jotta kupit eivät liikkuisi. Saumaton toppi istuu todella hyvin ylle ja siinä on upeaa pitsiä sekä kaareva reunus rintojen alla pienenä ihanana yksityiskohtana. Pyöreä pääntie edessä ja painijanselkä takana. Bralette on täysin saumaton eikä jätä näkyviä rajoja tiukkojenkaan vaatteiden alla. Yhdistä toppiin matchaavat ZERO Feel Lace -sarjan alushousut lyömättömän lookin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi ZERO Feel Lace High Waist Brief * Ilmainen Toimitus *

Naisten Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan midi-alushousut on valmistettu romanttisesta pitsistä. Saumattomat brief-alushousut ovat kokonaan pitsiä ja niissä on hieman korkeampi vyötärö sekä leveät sivukappaleet. Yläreunassa kaareva reuna pienenä ihanana lisänä. Puuvillavuorattu haara. Upean naiselliset alushousut tuntuvat ihanilta yllä. Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit täydellisen alusasulookin luomiseksi.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi ZERO Feel Lace Brazil Panty * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät naisten Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan alushousut ovat romanttista pitsiä. Kapeat tai-malliset alushousut on valmistettu kevyestä ja läpikuultavasta pitsistä. Saumattomissa alushousuissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet, jotta ne näkyisivät mahdollisimman vähän napakoiden vaatteiden alta. Upeita yksityiskohtia kuten kaareva leikkaus yläreunassa sekä pitsiä joka kohdassa. Puuvillavuorattu haara. Upean naiselliset alushousut tuntuvat todella ihanilta yllä. Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit täydellisen alusasulookin luomiseksi.

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Mey Emotion Top Long Sleeved * Ilmainen Toimitus *

Upea Mey paita tuntuu ja näyttää todella upealta yllä. Paidassa on pitkät hihat, pyöreä pääntie ja se on valmistettu ihoystävällisestä materiaalista, joka on hellä ihollesi. Yksinkertaista paitaa voi pitää aluspaitana tai sellaisenaan. Paita istuu napakasti ja tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä.Yhdistä tämä ihana paita Mey Emotion -sarjan alaosiin mukavan alusasusetin luomiseksi.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Loungewear Topit paidat
Product
 

Sloggi GO Allround Bralette * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Sloggi bralette on valmistettu mahtavasta materiaalista. Pehmeässä topissa ei ole kaaritukia eikä toppauksia. Yläosa kuuluu GO Allround -sarjaan, jonka alusvaatteet on valmistettu joustavasta materiaalista, joka mukatuu vartalosi muotoihin. Syvä v-pääntie sekä kietaisuyksityiskohdat edessä ja takana. Leveät olkaimet ja leveä resori rintojen alla. Sloggi-logo näkyy selkäpuolella. Bralette on valmistettu pehmeästä mikromodaalista, joka mukautuu vartaloosi ja topissa on myös hillittyä kuviointia. Ihonmyötäinen malli istuu ihanasti ylle. Kurkkaa myös muut GO Allround -sarjan tuotteet täydellisen alusasulookin luomiseksi.Toppi on kokoa One size ja sopii koolle XS-L erittäin joustavan materiaalinsa ansiosta.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi GO Allround Body * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Sloggi GO Allround -sarjan body. Kokoelmaan kuuluu mukavia ja joustavasta materiaalista valmistettuja alusvaatteita, jotka mukautuvat vartalosi muotoihin. Ihanassa bodyssa on pyöreä pääntie ja syvä leikkaus selkäpuolella. Täydellinen body vaatteiden alle tai farkkujen kaveriksi. Bodyssa on kapeat olkaimet ja se on valmistettu pehmeästä modaalista. Kangas on kuvioitu hillitysti. Ihanan ihonmyötäinen istuvuus. Kurkkaa myös muut GO Allround -sarjan tuotteet täydellisen alusasuvalikoiman hankkimiseksi.Body on kokoa One size ja sopii koolle XS-L erittäin joustavan materiaalinsa ansiosta.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Muotoilevat tukevat Bodyt
Product
 

Sloggi GO Allround Mini * Ilmainen Toimitus *

Ihanat naisten mini-malliset Sloggi alushousut. Alushousut kuuluvat GO Allround -sarjaan, jonka alusvaatteet on valmistettu joustavasta materiaalista, joten ne mukautuvat vartalosi muotoihin ja sopivat upeita alusvaatteita arvostavalle henkilölle, joka ei kuitenkaan halua tinkiä laadusta. Alushousuissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Vyötäröllä kapea resori ja takana Sloggi-logo. Valmistettu pehmeästä modaalista, joka mukautuu vartalosi muotoihin. Yhdistä GO Allround -sarjan yläosaan täydellisen lookin luomiseksi!Alushousut ovat kokoa One size ja ne sopivat koolle XS-L erittäin joustavan materiaalinsa ansiosta.

€ 12,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi GO Allround Maxi * Ilmainen Toimitus *

Ihanan pehmeät naisten Sloggi maxi-alushousut. Maximallin alushousuissa on hillitysti kuvioitua kangasta. Alushousuissa on korkea vyötärö ja leveät sivukappaleet. Vyötäröllä on pehmeä resori sekä takana Sloggin logo. Maxihousut kuuluvat GO Allround -sarjaan, jonka alusvaatteet on valmistettu joustavasta materiaalista, joten ne mukautuvat vartalosi muotoihin ja sopivat tyylikkäitä ja laadukkaita alusvaatteita arvostavalle henkilölle. Valmistettu pehmeästä modaalista, joka mukautuu vartaloosi. Yhdistä GO Allround -sarjan yläosaan täydellisen lookin luomiseksi!Alushousut ovat kokoa one size ja ne sopivat koossa XS-L erittäin joustavan materiaalin ansiosta.

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Mey Emotion T shirt * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertainen Mey t-paita on valmistettu ihoystävällisestä materiaalista. T-paidassa on saumattomat reunat optimaalisen mukavuuden varmistamiseksi eikä se näy vaatteiden alta. T-paitaa ei lähes ollenkaan tunne yllä ja se sopii mainiosti pidettäväksi myös alusvaatteena. Ihana Mey t-paita sopii viikon jokaiseen päivään ja se kannattaa yhdistää Emotion-sarjan alaosiin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet T paidat
Product
 

Sloggi GO Allround Hipster * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman pehmeät ja ihanat naisten Sloggi hipsterit. Hipsterimalliset alushousut kuuluvat GO Allround -sarjaan, jossa on alusvaatteita tyyliä ja laatua arvostavalle. Alushousuissa on matala vyötärö, pehmeä resori ja leveät sivukappaleet. Kangas on hillitysti kuvioitua ja takana on Sloggin logo. Valmistettu pehmeästä modaalista, joka mukautuu vartalosi muotoihin. Yhdistä GO Allround -sarjan yläosaan täydellisen lookin luomiseksi!Alushousut ovat kokoa One size ja ne sopivat koolle XS-L erittäin joustavan materiaalinsa ansiosta.

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Shock Absorber Ultimate Infinity Power Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Shock Absorbet urheiluliivit ovat täydellinen valinta kovaan treeniin. Urheiluliivit on suunniteltu varmistamaan se, että pystyt liikkumaan aktiivisesti koko treenin ajan ja rinta saa samalla parhaan mahdollisen tuen. Urheiluliiveissä on mahtavia ominaisuuksia ja oletkin varmasti tyytyväinen niihin käytössä. Leveät olkaimet, joissa on sisäänrakennettuna iskunvaimennin, ja kevyesti muotoonprässätyt kupit, jotka liukumista vastustavan teknologian avulla tukevat rintaa erityisen hyvin. Painijanselkä täydellisen liikkumisenvapauden varmistamiseksi, säädettävä nauha selkäpuolella ja kiinnitys etupuolella kätevän pukemisen ja riisumisen takaamiseksi. Liivit on valmistettu laadukkaasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka pitää olosi raikkaana koko treenin ajan. Upeat Shock Absorber urheiluliivit henkilölle, joka haluaa maksimoida treeninsä!

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Sloggi 4 pakkaus Basic Plus Midi Color * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat ja suositut midi-malliset naisten Sloggi alushousut. Suosituissa midi-alushousuissa on kapea resori vyötäröllä, normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet. Alushousut on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalist ja sileiden saumojensa ansiosta ne istuvat ihanasti iholle. Täydelliset perusalushousut, joissa tunnet olosi aina mukavaksi. Klassiset Sloggi-alushousut ovat täydellinen perusvaate alusvaatevalikoimasi täydennykseksi!

€ 38,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi 4 pakkaus Basic Plus Maxi Color * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassiset ja suositut maximalliset Sloggi alushousut. Naisten suositut maxialushousut, joissa on kapea resori vyötäröllä ja korkea vyötärö. Alushousut on valmistettu pehmestä materiaalista ja sileiden saumojensa ansiost ne istuvat uskomattoman sileästi ihoa vasten. Täydelliset perusalushousut, joissa tunnet olosi aina mukavaksi. Ihanat ja todella hyvin istuvat Sloggi-alushousut ovat täydellinen perusvaatekappale alusvaatevalikoimaasi.

€ 38,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

StayInPlace Seamless Biker Tights * Ilmainen Toimitus *

Saumattomat ja malliltaan ihonmyötäiset Stay In Place treenishortsit. Pyöräilyshortseissa on korkea vyötärö ja puolipitkät lahkeet, jotka ulottuvat polvien yläpuolelle. Leveä resori vyötäröllä estää shortseja liukumasta alas. Täydelliset shortsit treenaamiseen on helppo yhdistää Stay In Place -merkin urheiluliiveihin. Valmistettu materiaalista, joka hengittää ja vie kosteutta pois iholta. Tyylikäs ja hillitty ruutukuvio sivuilla pienenä ihanana lisänä.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

StayInPlace Zip Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja funktionaaliset Stay In Place urheiluliivit todella intensiiviseen treeniin. Edestä suljettavat urheiluliivit tukevat hyvin ja säästävät niskaa ja selkää ja ne on helppo pukea ja riisua yltä. Takana painijanselkä ja edessä vetoketju. Vetoketjussa on hakanen, joka estää sitä aukeamasta treenien aikana. Nämä urheiluliivit tukevat hyvin ja sopivat täydellisesti kovaan treeniin. Urheiluliivien materiaali vie kosteutta pois iholta ja hengittää. Lisäksi yläosassa on pienet laserleikatut reiät parantamassa ilmastointia. Mukavat urheiluliivit on helppo pukea ylle ja riisua etupuolen vetoketjun ansiosta ja ne ovat täydellinen valinta, mikäli sinulla on vaikeuksia kiinnittää urheiluliivit selkäpuolelta.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

StayInPlace Compression Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Mukavat high support -tukitason Stay In Place urheiluliivit kompressiolla. Tukevat urheiluliivit intensiiviseen treenaamiseen. Urheilurintaliiveissä on painijanselkä, mesh-yksityiskohtia ja leveä elastinen nauha rintojen alla, minkä ansiosta urheiluliivit istuvat tukevasti paikallaan koko treenin ajan. Ihanissa urheiluliiveissä on mesh-yksityiskohtia takana. Mesh-materiaalin ansiosta toppi hengittää ja vie kosteutta pois iholta. Täydellinen urheilutoppi kovaan treeniin, kun tarvitset kunnon tukea.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Panos Emporio Shine Olympia High Waist Brief * Ilmainen Toimitus *

Korkeavyötäröiset panos Emporio Shine -sarjan bikinihousut on valmistettu hohtelevasta kankaasta ja niissä on pieni ruusukultainen yksityiskohta. Imarteleva alaosa on rypytetty edestä ja se luo tyylikkään lookin ja imartelee vartaloa. Alushousuissa on vuoraus edessä ja takana ja etupuolen powernet-vuorauksen ansiosta se litistää myös hieman vatsaa. Tukevat ja laadukkaat bikinihousut peittävät hyvin. Yhdistämällä tämän sarjan bikinien yläosan ja alaosan säihkyt rannalla varmasti kaikkein upeimpana!

€ 59,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Shine Lydia Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Erityisen upeat Panos Emporio merkin bikiniliivit on valmistettu hohtelevasta kankaasta ja niissä on rypytystä sekä ruusukultaisia yksityiskohtia. Yläosassa on kaarituet ja kevyesti topatut kupit, joissa on irrotettavat push up -täytteet, jotka muotoilevat ja kohottavat rintoja upeasti. Säädettävät olkaimet ja sivuilla lisätuet sekä powernet-vuoraus mahdollisimman hyvän istuvuuden varmistamiseksi. Selkäpuolella bikiniliiveissä on kätevä kiinnitys. Erittäin laadukkaasti tehdyt ja suunnitellut bikiniliivit tuntuvat tukevilta yllä. Yhdistä bikiniyläosaan saman Shine-sarjan matchaava alaosa luodaksesi säteilevän lookin rannalle tai uima-altaalle!Yläosa sopii A-C-kupille irrotettavien toppausten ansiosta.

€ 69,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Vibrant Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upea Chantelle uimapuku, johon ihastut varmasti heti. Kaarituettomassa uimapuvussa on kevyesti vuoratut kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku on selästä syvään leikattu ja siinä on leveät olkaimet, jotka menevät upeasti ristiin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka muotoutuu kevyesti vartalon muotoihin. Herkullisessa uimapuvussa on glitterlangalla tehtyjä yksityiskohtia pienenä ihanana lisänä. Luo täydellinen rantalook tällä ihastuttavalla Chantelle uimapuvulla.

€ 99,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Chantelle Vibrant Full Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Chantelle bikinihousut, joissa voit tuntea olosi sekä tyylikkääksi että mukavaksi. Suositun brief-mallin bikinialaosa, jonka korkea vyötärö ja vuorattu sisäpuoli takaavat upean siluetin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Tyylikäs Chantelle bikinialaosa on täydellinen valinta aurinkoisiin päiviin ja siihen on helppo yhdistää saman sarjan matchaava yläosa täydellisen rantalookin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Vibrant Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Elegantti Chantelle bikinialaosa on täydellinen valinta aurinkoisiin päiviin rannalla tai uima-altaalla. Suositun brief-mallin bikinialaosa glitteryksityiskohdilla, jotka ovat pieni ihana lisä designissa. Mahtavan sileä istuvuus vartaloa vasten. Bikinialaossa on vuorattu sisäpinta ja se on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Luo täydellinen bikinilook yhdistämällä bikinihousuihin matchaava Chantelle Vibrant -sarjan bikiniyläosa.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Chantelle Vibrant Covering Underwire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanassa Chantelle bikiniyläosassa on raidallista kuviosta ja glitteryksityiskohtia. Peittävässä kaarituellisessa bikiniyläosassa on vuoratut toppauksettomat kupit, jotka tukevat rintoja hyvin ja takaavat niille luonnollisen pyöreän muodon. Pehmeä säädettävät olkaimet parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Mahtavat Chantelle bikiniliivit istuvat ihanasti ylle ja luovat tyylikkään lookin. Yhdistä saman sarjan matchaavaan bikinialaosaan.

€ 84,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

PrimaDonna Ocean Drive Full Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Upean urheilullisissa PrimaDonna bikinihousuissa on hieman korkeampi vyötärö. Suosittu brief-mallinen bikinialaosa litistää vatsaa luoden upean siluetin. Vyötärön nyöritysten ansiosta voit säädellä alaosaa luodaksesi parhaan mahdollisen istuvuuden. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Herkullinen PrimaDonna bikinialaosa kannattaa yhdistää saman sarjan matchaavaan yläosaan upean bikinilookin luomiseksi.

€ 51,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

PrimaDonna Ocean Drive Swimsuit With Wire * Ilmainen Toimitus *

Elegantti ja urheilullinen PrimaDonna uimapuku on suunniteltu. Kaarituellisessa uimapuvussa on toppauksettomat kupit, jotka kohottavat rintoja upeasti ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Uimapuku myös hoikentaa hieman luoden upean siluetin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Säädettävät olkaimet ja vyötäröllä edessä tyylikäs nyöri, jota voi säädellä parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Olkaimet saa halutessaan myös niskaan halterneck-malliin. Älä jätä väliin tätä ihanaa PrimaDonna uimapukua, vaan päästä se uudeksi uimareissujen lempiasuksi.

€ 175,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Calida Cotton Finerib Midislip * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat naisten Calida alushousut on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta. Maxialushousuissa on korkea vyötärö, peittävä takakappale ja suloinen pitsikoriste etupuolella. Ihanat perusmallin alushousut sopivat arkeen ja tunnet niissä olosi aina mukavaksi. Yhdistä alushousuihin matchaava Calida Cotton Finerib -sarjan yläosa tyylikkään lookin luomiseksi.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Cotton Finerib Minislip * Ilmainen Toimitus *

Naisten herkulliset Calida brief-alushousut on valmistettu 100 % puuvillasta ja niissä on edessä tyylikäs pitsikoristelu. Alushousut istuvat upeasti ja tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Täydelliset laadukkaat perusalushousut, joihin ihastut heti. Alushousuihin on helppo yhdistää saman sarjan matchaava yläosa.

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Cotton Finerib Tank Top * Ilmainen Toimitus *

Ihanassa Calida topissa on leveät olkaimet ja edessä pitsiä pienenä ihanana yksityiskohtana. Saumaton toppi on valmistettu sileästä puuvillasta, joka tuntuu uskomattoman ihanalta ihoa vasten. Mahtava perustoppi on täydellinen valinta paidan tai jakun alla. Luo ihana look yhdistämällä toppi Calida Cotton Finerib -sarjan alushousuihin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida Cotton Finerib Spaghetti Top * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Calida toppi on valmistettu erittäin pehmeästä puuvillasta ja se istuu uskomattoman sileästi ihoa vasten. Topissa on edessä pitsiä ja kapeat säädettävät olkaimet. Saumatona toppi sopii alusvaatteeksi paidan alle tai sellaisenaan pidettäväksi. Toppiin on helppo yhdistää saman sarjan alushousut ihanan lookin luomiseksi.

€ 25,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

PrimaDonna Ocean Drive Padded Balcony Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs balconette-mallinen PrimaDonna bikiniyläosa. Kaarituellinen bikiniyläosa mukautuu upeasti rintojesi muotoihin ja matalaan leikatut kupit kohottavat rintoja ihanasti. Yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella sekä säädettävät olkaimet, joita voi pitää tavallisesti tai halterneck-mallissa. Uskomattoman ihanat bikiniliivit istuvat todella hyvin ylle. Älä jätä väliin tätä herkullista PrimaDonna bikiniyläosaa, vaan luo säteilevä bikinilook yhdistämällä niihin saman sarjan matchaava bikinialaosa.

€ 91,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Calida I Love Nature Hipster * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat naisten Calida alushousut, joihin ihastut varmasti heti. Suosituissa hipstereissä on leveät sivukappaleet, tukeva resori ja napakka istuvuus. Valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista, joka kuivuu nopeasti ja vie kosteutta pois iholta. Ihanat alushousut pitävät olosi raikkaana koko päivän ajan ja istuvat uskomattoman sileästi iholle. Yhdistä alushousuihin omavalintainen yläosa Calidan mahtavasta alusvaatevalikoimasta täydellisen lookin luomiseksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida I Love Nature Brief * Ilmainen Toimitus *

Naisten ihanat Calida alushousut sopivat joka tilanteeseen! Alushousut ovat klassista brief-mallia ja ne istuvat napakasti ja niissä on tukeva resori vyötäröllä. Valmistettu kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista. Pehmeä ja iholle hellä TENCEL® MICRO on materiaali, joka kuivuu nopeasti ja vie kosteutta pois iholta. Uskomattoman mukavat alushousut, joihin olet varmasti tyytyväinen, kannattaa täydentää kokonaiseksi setiksi saman sarjan muilla perustuotteilla.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida I Love Nature Top Short Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Upea Calida t-paita on valmistettu ihoystävällisestä TENCEL® MICRO -materiaalista. Uskomattoman pehmeä materiaali istuu sileästi iholle, kuivuu nopeasti ja vie kosteutta pois iholta tehokkaasti. Yksinkertaisen tyylikkäässä t-paidassa on pyöreä pääntie ja se istuu ihonmyötäisesti. Ihana t-paita sopii pidettäväksi sellaisenaan tai paidan alla aluspaitana. Luo täydellinen look ja tunne olosi mukavaksi tässä ihanassa Calida t-paidassa. Kurkkaa myös muut Calidan perusvalikoiman tuotteet.

€ 40,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat T paidat
Product
 

Calida I Love Nature Tank Top * Ilmainen Toimitus *

Mahtava Calida toppi istuu ihanasti ylle. Toppi on valmistettu TENCEL® MICRO -materiaalista, joka kuivuu nopeasti ja on hellä iholle. Perustoppi on suunniteltu yksinkertaisesti ja siinä on pyöreä pääntie ja leveät olkaimet. Ihana Calida toppi on täydellinen yhdistelmä mukavuutta, tyyliä ja laatua. Kurkkaa myös muut Calidan saman sarjan perustuotteet täydellisen lookin luomiseksi.

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida I Love Nature Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat urheilulliset Calida rintaliivit. Kaarituettomissa rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit ja napakka istuvuus. Joustavat urheiluliivit sopivat todella hyvin arkeen. Valmistettu silkinsileästä ja iholle hellästä TENCEL® MICRO -materiaalista, joka istuu pehmeästi iholle. Nopeasti kuivuva materiaali vie kosteutta pois iholta ja pitää olosi raikkaana. Toppi on helppo pukea ja riisuä yläkautta ja siinä on leveät olkaimet. Älä jätä väliin näitä mahtavia Calida rintaliivejä, vaan päästä ne vaatekaappisi uudeksi suosikiksi!

€ 40,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swemark Sporty Extreme Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Täydelliset Swegmark urheilurintaliivit erittäin intensiiviseen treeniin. Mukavat ja tukevat urheiluliivit mahtavilla ominaisuuksilla. Urheiluliiveissä on rinnan alla leveä reunus tuomassa lisätukea sekä topatut sivukupit, jotka varmistavat hyvän tuen myös sivuille. Leveät pehmustetut olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta myös ristiin koukun avulla. Urheiluliivit on valmistettu CoolMax-materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja hengittää. Ihanat urheiluliivit tiukkaan treenaamiseen.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 49,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Swemark Embrace Extreme Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Todella mukavat Swegmark urheiluliivit. Tukevissa urheiluliiveissä on monia hyviä ominaisuuksia ja ne sopivat erittäin intensiiviseen treeniin. Urheilurintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka erottavat rinnat toisistaan, leveä reunus rintojen alla sekä mesh-osiota luomassa parhaan mahdollisen istuvuuden ja tuen. Leveiden ja pehmeästi topattujen olkaimien ansiosta rintaliivit istuvat ihanasti ja ne estävät myös hankaumien syntymistä. Olkaimia voi säätää takaa ja ne voi myös yhdistää painijanselän muotoon pienen hakasen avulla. Urheiluliivit on valmistettu CoolMax-materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja hengittää. Mahtavat urheiluliivit kovaan treeniin.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 49,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Adamo Hipster * Ilmainen Toimitus *

Upeat Swegmark Adamo -sarjan naisten hipsterit. Hipstereissä on matala vyötärö sekä leveät sivukappaleet. Kuvioitu etukappale ja sileä takakappale, jotta alushousut eivät näkyisi tiukkojenkaan vaatteiden alta. Vuorattu haara. Yhdistä alushousut saman sarjan rintaliiveihin täydellisen alusasusetin luomiseksi.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Swegmark Grace Girdle * Ilmainen Toimitus *

Upeat Swegmark Grace -sarjan romanttisella pitsillä koristellut naisten alushousut. Maxi-housuissa on erittäin korkea vyötärö ja ne muotoilevat edestä vatsaa litistäen. Alushousuissa on edessä pitsiä ja takaa ne ovat täysin sileät, jotta ne eivät näkyisi tiukkojen vaatteiden alta. Materiaali on joustavaa ja siinä on harjattu sisäpinta tuomassa mukavuuden tunnetta. Vuorattu haara ja vuoraus myös etupuolella. Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit upean setin luomiseksi.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat Naisten alushousut
Product
 

Swegmark Pure Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäissä Swegmark rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit ja upeita pitsiyksityiskohtia. Toppauksettomat ja kaarituettomat Pure-sarjan rintaliivit. Rintaliiveissä on sileät muotoonprässätyt kupit, jotka on valmistettu lämpökäsittelyn avulla muotoonsa mukavuuden ja pehmeän siluetin varmistamiseksi. Koska rintaliivien kupit on prässätty muotoonsa, materiaali pystyy saumattomasti mukautumaan rintojen muotoihin. Leveä resori rintojen alla tuo lisätukea. Leveät säädettävät ja pehmustetut olkaimet takaavat mukavuuden myös suuremmassakin koossa. Rintaliiveissä on takana klassinen hakaskiinnitys.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Grace Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Swegmark Grace -sarjan rintaliivit upeilla pitsiyksityiskohdilla. Kaarituettomissa rintaliiveissä on kolmiosaiset kupit, jotka tukevat, kohottavat ja takaavat laadukkaan istuvuuden. Rintaliivien kuppien alaosassa on tukeva vuoraus ja rintaliivien läpikuultava pitsi on todella upea yksityiskohta. Upea v-pääntie edessä sekä leveä resori kuppien alla tuomassa lisätukea sekä leveät, topatut ja säädettävät olkaimet. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Muistathan yhdistää rintaliivit saman sarjan matchaaviin alushousuihin!Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Maj Front Closure Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit edestä kiinnitettävät Swegmark rintaliivit on koristeltu romanttisilla pitsiyksityiskohdilla. Edestä kiinnitettävissä rintaliiveissä ei ole kaaritukia eikä toppausta. Kaksiosaiset kupit muotoilevat rintoja luonnollisesti. Kuppien ala on leveä resori tuomassa lisätukea. Rintaliivejä koristavat kauniit pitsiyksityiskohdat ovat ihana lisä designiin. Etupuolella rintaliiveissä on leveät ja pehmustetut olkaimet. Selkäpuolella olkaimet kapenevat ja niitä voi säätää makunsa mukaan. Rintaliivit on helppo pukea ja riisua etupuolella olevan kiinnityksen ansiosta ja ne sopivat sinulle täydellisesti, mikäli sinulla on vaikeuksia kiinnittää rintaliivit takaa.'Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Swegmark Sense Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituettomat Swegmark rintaliivit eleganteilla pitsikoristeilla. Kaarituettomat ja toppauksettomat Sense-sarjan rintaliivit. Kaksiosaiset kupit muotoilevat rintoja luonnollisesti. Yläreunan upea pitsi tukee rintoja hyvin. Leveä reunus rintojen alla tuo lisätukea. Lisäksi rintaliiveissä on sivuilla topatut tuet, jotka pitävät rinnat paikoillaan. Leveät ja säädettävät kevyesti topatut olkaimet. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Klassiset kaarituettomat rintaliivit ovat tyylikkäät ja ne tukevat myös runsaampaa povea.Öko-Tex-sertifioitu materiaali

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calida Feminine Air Soft Triangle Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät kaarituettomat Calida kolmiorintaliivit istuvat täydellisesti ylle. Kevyiden rintaliivien kupit on valmistettu hengittävästä spacer-materiaalista ja ne peittävät rinnat ihanasti. Säädettävät olkaimet ja sileät saumat takaavan parhaan mahdollisen istuvuuden. Rintaliivit on valmistettu pehmäestä polyamidin ja polyesterin sekoituksesta, joka istuu sileästi ihoa vasten ja tuntuu todella mukavalta. Älä jätä väliin näitä mahtavia Calida rintaliivejä, jotka takaavat mukavan alusasulookin koko päivän ajaksi.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Calida Natural Joy Regular Panty * Ilmainen Toimitus *

Upeat naisten Calida bokserit. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja laadukkaasta materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta, säätelee kehon lämpötilaa ja istuu sileästi ihoa vasten. Mahtavat perusalushousut sopivat arkeen ja voit aina tuntea olosi niissä mukavaksi. Ihanat ja ajattomat alushousut, joihin ihastut varmasti heti ja jotka kannattaa yhdistää saman sarjan omavalintaiseen yläosaan.

€ 15,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Natural Joy Hipster * Ilmainen Toimitus *

Calida hipsterit on valmistettu kulutusta kestävästä materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta, säätelee kehon lämpötilaa ja mukautuu vartalon muotoihin. Täydelliset alushousut arkeen, kun haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi. Pehmeä ja tukeva resori vyötäröllä sekä puuvillalla vuorattu haara. Alushousut on helppo yhdistää muihin Calidan perusvaatekappaleisiin.

€ 15,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Natural Joy Brief * Ilmainen Toimitus *

Laadukkaat Calida alushousut istuvat todella hyvin ylle. Brief-alushousut on valmistettu ihanasta puuvillan ja tencelin sekoituksesta. Täydellinen yhdistelmä luo kulutusta kestävät alushousut, jotka pitävät olosi raikkaana koko päivän ajan. Tukeva resori ja puuvillalla vuorattu haara. Ihanat alushousut ovat täydellinen valinta arkeen ja niihin on helppo yhdistää omavalintainen Calida Natural Joy -sarjan yläosa.

€ 15,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Natural Joy Thong * Ilmainen Toimitus *

Upeat stringmalliset Calida alushousut ovat pian varmasti uusi suosikkisi. Alushousut on valmistettu tencelistä ja puuvillasta. Uskomattoman ihanat alushousut pysyvät muodossaan, säätelevät kehon lämpötilaa ja pitävät olosi raikkaana koko päivän ajan! Alushousut mukautuvat helposti vartalon muotoihni ja niissä on tukeva ja joustava resori. Yhdistä alushousuihin omavalintainen yläosa Calidan laajasta valikoimasta.

€ 15,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Natural Joy Top Short Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs Calida t-paita mahtavilla ominaisuuksilla mukautuu lämpötilaan, vie kosteutta pois iholta ja istuu sileästi ihoa vasten. Valmistettu pehmeästä puuvillasta ja kulutusta kestävästä tencelistä. Mahtava t-paita sopii käytettäväksi aluspaitana tai sellaisenaan ja siihen on helppo yhdistää omavalintainen alaosa Calidan tyylikkäästä perusvaatteiden valikoimasta.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida Natural Joy Tank Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Calida toppi on valmistettu materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta ja hengittää. Uskomattoman ihana toppi istuu ihonmyötäisesti ja siinä on leveät olkaimet. Mahtava toppi sellaisenaan pidettäväksi tai paidan alla aluspaitana. Istuu sileästi iholle ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan! Toppiin on helppo yhdistää omavalintainen alaosa Calidan laajasta valikoimasta täydellisen rennon lookin luomiseksi.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida Natural Joy Spaghetti Top * Ilmainen Toimitus *

Ihana Calida toppi tuntuu todella mukavalta yllä koko päivän ajan. Tyylikkäässä topissa on kapeat säädettävät olkaimet ja se istuu ihonmyötäisesti. Toppi on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja tencelistä. Materiaali vie kosteutta pois iholta ja istuu sileästi ihoa vasten pitäen olosi raikkaana. Yksinkertainen toppi sopii sellaisenaan pidettäväksi tai muiden vaatteiden alle. Kurkkaa myös muut Calidan perusvalikoiman tuotteet.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product