sloggi mOve 2 pakkaus Seamless Thong * Ilmainen Toimitus *

Upeat Sloggi mOve Seamless -sarjan stringit. Alushousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Saumattomat alushousut käyvät tiukkojenkin vaatteiden alle eivätkä näy vaatteiden alta. Tukeva resori vyötäröllä tuo lisätukea ja mukavuuden takaavat myös pehmeät jalantiet. Ihanat Sloggi mOve alushousut, joita ei kannata jättää väliin vaan jotka kannattaa rohkeasti yhdistää vapaavalintaiseen yläosaan.

€ 19,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

sloggi mOve 2 pakkaus Seamless Shorty * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat Sloggi mOve alushousut takaavat ihanan olon. Shortsimallisissa alushousuissa on matala leikkaus jalanteissä, normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet. Sileät ja litteät jalantiet sekä tukeva vyötäröresori tuomassa lisää tukevuutta. Alushousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin eikä näy tiukkojen vaatteiden alta. Näihin Sloggi mOve alushousuihin ihastut varmasti heti ja ne sopivat viikon kaikkiin päiviin!

€ 24,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

sloggi mOve 2 pakkaus Seamless Brief Mini * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Sloggi mOve Seamless -sarjan alushousut, joihin ihastut varmasti heti! Alushousut on valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista, joka kuivuu nopeasti. Alushousuissa on litteät saumat jalanteissä ja miellyttävän tuntuinen resori vyötäröllä lisäämässä mukavuutta. Mahtavat alushousut eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla ja ne sopivat täydellisesti arkeen. Älä jätä väliin näitä mahtavia alushousuja, vaan yhdistä ne Sloggi mOve -sarjan omavalintaiseen yläosaan.

€ 19,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

sloggi mOve 2 pakkaus Seamless Hipster * Ilmainen Toimitus *

Superihanat Sloggi mOve Seamless -alushousut. Suositut hipsterit istuvat todella hyvin ja tuntuvat kevyiltä yllä. Valmistettu sileästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista ihanan olon takaamiseksi. Alushousuissa on litteät saumat sekä vyötäröllä että jalanteissä parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Ihanat alushousut eivät näy tiukkojen vaatteiden alta. Pehmeä vuoraus haarassa, leveät sivukappaleet ja leveä resori vyötäröllä. Mikäli etsit alushousuja, jotka ovat yhdistelmä tyyliä ja mukavuutta, voit lopettaa etsinnät, sillä tässä ne ovat. Päästä siis nämä upeat Sloggi alushousut vaatekaappisi uudeksi suosikiksi!

€ 24,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

S by Sloggi Substance Bralette * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi Substance -sarjan bralette. Toppaamattomassa ja kaarituettomassa bralettessa on kapeat olkaimet, jotka liittyvät toisiinsa selkäpuolella, jotta olkaimet eivät valu alas. Pehmeässä topissa on syvä ja tyylikäs v-pääntie ja ihastut siihen varmasti heti. Rintojen alla leveä nauha sekä saumattomat ja kantatut reunat tuomassa lisämukavuutta. Valmistettu pehmeästä polyamidisekoitteesta. Tässä bralettessa on sitä jotakin ja se kannattaa yhdistää saman sarjan matchaaviin alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!Mallilla on yllään koko Small.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

S by Sloggi Substance Bikini * Ilmainen Toimitus *

Upeat Sloggi Substance -sarjan brief-alushousut. Alushousut istuvat ihanasti vartalolle etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Toisella puolella lantiolla ihanana yksityiskohtana nauhat, jotka luovat todella tyylikkään lookin. Valmistettu pehmeästä modaalisekoitteesta parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Saumattomissa alushousuissa on vuorattu haara eivätkä ne näy vaatteiden alta. Naisellisista alushousuista tulee pian vaatekaappisi uusi suosikki. Yhdistä alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit luodaksesi täydellisen lookin.Mallilla on yllään koko Small.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Mey Amorous Hipster * Ilmainen Toimitus *

Herkulliset hipsterimalliset Mey alushousut. Alushousuja koristavat takana imartelevat pitsiyksityiskohdat ja niissä on sileä vyötäröreunus pitsimateriaalista. Kauniit alushousut istuvat pehmeästi vartalolla ja tuntuvat todella mukavilta yllä. Näihin ihastuttaviin alushousuihin on helppo yhdistää Mey Amorous -sarjan matchaavat rintaliivit.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Azalea Florale W * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Azalea Florale -sarjan minimizer-rintaliivit. Kaarituelliset rintaliivit pienentävät rintoja optisesti yhden koon verran. Toppauksettomissa rintaliiveissä on erikoismuotoillut kaarituet, jotka muotoutuvat täydellisesti vartalon mukaan. Kupeissa on jacquard-kuviointia ja ylhäällä upeaa tylliä pääntien reunassa. Cut out -yksityiskohta rintojen välissä sekä pieni kaunis pioni koristeena. PItsiyksityiskohtia rintojen välissä sekä edessä olkaimissa. Kapeat säädettävät olkaimet ja nikkelitön kolmiportainen hakaskiinnitys. Leveät sivukappaleet parhaan mahdollisen tuen ja mukavuuden varmistamiseksi. Mallilla on yllään koko 75D.Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen romanttisen lookin luomiseksi!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Azalea Florale Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Azalea Florale -sarjan tai-alushousut. Tai-mallin alushousuissa on kaunista jacquard-materiaalia, tylliä ja ylellistä pitsiä. Kapea vyötäröresori sekä resorit jalanteissä parhaan mahdollisen istuvuuden takaamiseksi. Atsaleakuvioitu pitsiä keskellä edellä. Mallilla on yllään koko 38.Yhdistä saman sarjan rintaliiveihin täydellisen romanttisen lookin luomiseksi!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Triumph Amourette Charm W02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät kaarituelliset Amourette Charm -sarjan rintaliivit. Toppauksettomissa kaarituellisissa liiveissä on romanttista pitsiä, joka istuu pehmeästi ja miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Kupit ovat pehmeää tylliä, joka muotoilee, ja niissä on päällä kukikasta pitsiä. Sivuissa ja takakappaleessa on kaksinkertainen tylli sekä pehmeät resorinauhat. Etupuolella on pieni cut out -yksityiskohta sekä pieni rusetti kuppien välissä pienenä ihanana lisänä. Kapeat säädettävät olkaimet ja nikkelitön kolmiportainen hakaskiinnitys selkäpuolella. Mallilla on koko 75B.Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan omavalintaiset alushousut täydellisen romanttisen lookin luomiseksi!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Amourette Charm Highwaist Panty * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäät Amourette Charm -sarjan muotoilevat ja erittäin korkeavyötäröiset alushousut. Täysin peittävissä alushousuissa on upeaa kukikasta pitsiä. Muotoilevat alushousut muokkaavat kehoa kuitenkaan hankaamatta. Silikoninen vyötärökaistale sisäpuolella takaa täydellisen istuvuuden. Alushousut on valmistettu pehmeästä muotoilevasta tyllistä, jonka päällä on kukikas pitsi. Saumattomat reunat jalanteissä takaavat sen, että alushousujen reunat eivät näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta mikrokuitumateriaalista, joka varmistaa täydellisen istuvuuden. Mallilla on yllään koko 38.Yhdistä alushousuihin saman sarjan rintaliivit romanttisen lookin luomiseksi!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat Naisten alushousut
Product
 

Triumph Amourette Charm Maxi Panty * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Amourette Charm -sarjan maxialushousut. Maxialushousuissa on leveät sivukappaleet ja koristeellinen muotoileva ja kukikas pitsi etupuolella. Näissä ihanissa muotoilevissa alushousuissa on myös joustava vyötärökaistale. Saumattomat reunat jalanteissä takaavat sen, että alushousujen reunat eivät näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja joustavast mikrokuitumateriaalista ja ne istuvat täydellisesti. Mallilla on yllään koko 38.Upeat ja romanttiset maxialushousut kannattaa yhdistää Amourette Charm -sarjan matchaaviin rintaliiveihin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat Naisten alushousut
Product
 

Triumph Amourette Charm N Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituettomat Amourette Charm -sarjan rintaliivit. Pehmeissä kaarituettomissa rintaliiveissä on pitsiä, joka korostaa rintoja luonnollisella tavalla. Leveä nauha rintojen alla tuo lisätukea ja lisää mukavuutta ja muotoilee rintoja täysin ilman toppausta tai kaaritukia. Kupeissa on pehmeää muotoilevaa tylliä sekä päällä ohutta kukallista pitsiä. Kapeat säädettävät olkaimet ja nikkelitön kolmiportainen hakaskiinnitys. Mallilla on koko 75B.Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi täydellisen romanttisen lookin!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Chantelle Soft Stretch Padded Top * Ilmainen Toimitus *

Upeat kaarituettomat Chantelle Soft Touch rintaliivit. Saumattomissa rintaliiveissä on toppaukset pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka istuu täydellisesti vartalolle, ja pian et halua ollakaan ilman tätä toppia! Topissa ei ole näkyviä saumoja, joten se ei erotu vaatteiden alta ja se sopii joka tilanteeseen. V-pääntie sekä edessä että takana. Topin toppaukset ovat kiinteät parhaan mahdollisen tuen takaamiseksi. Yhdistä toppi saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make Up Soft Touch N * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tyylikkäissä ja pehmeissä Triumph Body Make-Up Soft Touch -sarjan rintaliiveissä ei ole kaaritukia eikä toppauksia. Rintaliivit ovat todellakin nimensä veroiset, sillä ne ovat käsittämättömän pehmeät ja istuvat miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Rintaliivit muotoilevat rintoja upean luonnollisesti hankaamatta etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Kupit ovat samettimaisen sileät ja niissä on pehmeä vuoraus sisäpuolella ja ne yhdistyvät selkäpuolella säädettäviin olkaimiin. Rintojen alla on leveä nauha, jonka kaksinkertainen taitos tuo lisää tukea. Rintaliivien reunoissa ei ole saumoja, joten ne eivät näy vaatteiden alta eivätkä jätä merkkejä ihoon. Nikkelitön hakaskiinnitys kolmella eri kiinnityskohdalla. Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan alushousut luodaksesi täydellisen lookin.Mallilla koko Small.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph True Shape Sensation WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph True Shape Sensation WP. Upeat ja tyylikkäät Triumph t-paitaliivit. Topatut kaarituelliset rintaliivit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka antaa rinnoille upean muodon ja tukee niitä hyvin. Kupit on valmistettu spacer-materiaalista, joka hengittää ja takaa rinnoille upean muodon kuitenkaan saamatta rintoja näyttämään suuremmilta. Leveät ja säädettävät olkaimet tekevät rintaliiveistä erityisen mukavat, sen lisäksi vältyt hankaumilta. Rintojen välissä pieni Triumph-logo. Leveät sivukappaleet jatkuvat myös selkäpuolella tehden rintaliiveistä vielä tukevammat ja miellyttävämmät yllä. Nikkelitön hakaskiinnitys kolmella eri kiinnityskohdalla. Yhdistä saman sarjan alushousuihin täydellisen kokonaisuuden luomiseksi!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi mOve FLOW Light Bralette * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kevyt ja uskomattoman ihana Sloggi mOve rintaliivitoppi istuu napakasti. Liiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat rintoja erittäin hyvin. Liivit on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista, joka mukautuu treeniisi. Syvä pääntie, leveät olkaimet etupuolella ja kapeammat selkäpuolella sekä tukeva resorinauha rintojen alla takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Mahtava Sloggi mOve toppi sopii kevyisiin ja keskiraskaisiin treeneihin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Sloggi mOve FLEX Long Top * Ilmainen Toimitus *

Herkulliset Sloggi mOve urheiluliivit tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä. Valmistettu funktionaalisesta materiaalista, joka pitää olosi kuivana ja raikkaana treenin ajan ja jossa on HeiQ Glide -materiaalista, jonka ansiosta urheiluliivit pysyvät paikoillaan eivätkä liu'u ympäriinsä. Ihanissa urheilurintaliiveissä on kevyesti topatut kupit, joista saa halutessaan toppaukset myös pois, ja ne istuvat täydellisesti, ulottuvat hieman alemmas kohti vyötäröä ja niissä on leveät olkaimet. Joustava pitsi sivuilla ja selässä parantaa topin hengittävyyttä. Fantastiset urheiluliivit takaavat täyden vapauden liikkumiseen ja ne ovat selvä valinta treenaamiseen.

€ 42,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Sloggi mOve FLOW Light Tank Top * Ilmainen Toimitus *

Mahtava Sloggi mOve treenitoppi sopii todella hyvin treenaamiseen. Ihana treenitoppi istuu ihonmyötäisesti ja se on valmistettu hengittävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Avoin selkä tekee topista hengittävämmän ja helpottaa liikkumista. Erinomainen Sloggi mOve toppi on helppo yhdistää saman sarjan omavalintaiseen alaosaan.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Sloggi 3 pakkaus 24 7 Weekend Tai * Ilmainen Toimitus *

Klassiset Sloggi tai-alushousut on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäiksi. Valmistettu lycrasta, joka on pehmeä ja joustava materiaali, joka mukautuu vartalosi liikkeisiin. Mahtavat alushousut sopivat arkeen ja tunnet olosi niissä aina mukavaksi. Matalaan leikatut jalantiet, normaali vyötärö ja suloinen pitsireuna ympäri alushousuja. Nämä Sloggi alushousut ovat optimaalinen valinta viikon jokaiseen päivään.

€ 19,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi 3 pakkaus 24 7 Weekend Hipster * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät hipsterimalliset Sloggi alushousut. Alushousut istuvat täydellisesti ylle ja ne tuntuvat mukavalta ihoa vasten. Et oikeastaan ollenkaan tunne niitä ylläsi. Matalaan leikatut jalantiet, normaali vyötärö ja suloinen pitisreuna vyötäröllä ja lahkeissa. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka mukautuu vartaloosi. Joustavat Sloggi alushousut sopivat arkeen, kun haluat tuntea olosi aina mukavaksi.

€ 19,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Triumph Lounge Me Cotton Nightdress * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja uskomattoman ihana Triumph yöpaita laskeutuu kevyesti vartalolle. Yöpaidassa on lyhyet hihat, pyöreä pääntie ja se ulottuu polviin asti. Yöpaita on valmistettu 100 % puuvillasta ja se istuu sileästi ihoa vasten. Erilaisia kuvioita etupuolella. Ihana Triumph yöpaita sopii mukaviin iltoihin, kun haluat rentoutua kunnolla.Pituus: 90 cmMade in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

€ 21,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Triumph Amourette Charm N * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit kaarituettomat ja bralette-malliset Triumph rintaliivit istuvat todella upeasti ylle. Rintaliivejä koristaa uskomattoman ihana pitsi ja niissä on kaunis pääntie, joka korostaa rintojasi luonnollisella tavalla. Valmistettu pehmeästä ja sileästä materiaalista. Toppauksettomat kupit, joissa on tukeva vuoraus sivuilla suuremmissa kuppiko'oissa. Herkulliset ja suositut Triumph rintaliivit on helppo yhdistää Amourette Charm -sarjan alushousuihin naisellisen lookin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Scampi Ubud Bikini Bottom * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana Scampi bikiniyläosa on valmistettu 100 % kierrätetystä polyamidista. Ihanissa muotoilevissa bikinihousuissa on korkea vyötärö ja imartelevat koristeelliset saumat etupuolella. Mahtavat bikinihousut istuvat tiukasti ylle. Joustava vyötärö ja lahkeet parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen varmistamiseksi. Täydellinen Scampi bikinialaosa sopii mahtavasti koko päiväksi rannalle tai uima-altaalle.

€ 54,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Scampi Bermuda Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Suloisen naisellinen Scampi bikiniyläosa istuu täydellisesti. Valmistettu 100 % kierrätetystä polyamidista, joka istuu sileästi ihoa vasten. Bikiniliiveissä on topatut kupit, joiden pushup-ominaisuus takaa imartelevan kaula-aukona ja kunnollisen tuen. Pehmeitä olkaimia on helppo säätää ja selkäpuolella on yksinkertainen kiinnitys. Mahtava Scampi bikiniyläosa takaa täydellisen rantalookin kesäksi eikä sitä kannata missään nimessä jättää väliin!

€ 95,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Sporty Micro Maxi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Uskomattoman ihanat ja yksinkertaisen tyylikkäät Triumph alushousut suositulla maxi-mallilla. Mahtavat alushousut, joita voit pitää koko päivän etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuitumateriaalista ja niissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa tai jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Alushousuissa on pehmeä puuvillavuorattu haara eikä ollenkaan hankaavia lappuja sisäpuolella. Ihanat Triumph maxi-alushousut auttavat luomaan elegantin ja mukavan alusasulookin!

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Marc O Polo Favorite Cotton Bustier Racerback Bra * Ilmainen Toimitus *

Tunne olosi mukavaksi ja samalla kertaa tyylikkääksi näissä mahtavissa Marc O´Polo rintaliiveissä. Hienot rintaliivit on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja ne tuntuvat kevyiltä yllä. Säädettävät olkaimet, tukeva resori rintojen alla tuomassa lisätukea ja avoin painijanselkä, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen. Mahtavat Marc O´Polo rintaliivit, joita voit pitää arjessa ja vapaa-ajalla. Helppo yhdistää saman sarjan alushousuihin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Mabs Cotton Knee Wide Socks * Ilmainen Toimitus *

Pehmeät ja ihanat kompressiosukat. Luokka 1, 15-21 mmHG. Sukat ovat pohkeista hieman leveämmät ja niissä on asteittainen kompressio nilkassa ja siitä ylöspäin.

€ 18,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Sloggi mOve FLOW Light Body * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikäs kaaritueton Sloggi mOve body on täydellinen käytettäväksi kevyessä treenissä. Body on valmistettu joustavasta funktionaalisesta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Kevyesti topatut kupit tuovat tukea rinnoille. Rintojen alla on miellyttävän tuntuinen resori ja selkäpuolella olkaimet menevät ristiin. Käytännöllinen body on kevyt yllä ja se takaa sinulle täyden vapauden liikkumiseen joka askeleella! Bodyyn on helppo yhdistää Sloggi mOve FLOW -sarjan alaosia täydellisen treeniasun luomiseksi.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Treenivaatteet Bodyt
Product
 

Sloggi ZERO Feel N EX * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman ihana Sloggi rintaliivitoppi on valmistettu kevyestä, joustavasta ja ohuesta materiaalista. Topeissa on saumattomat reunat, hakaskiinnitys selkäpuolella ja leveät olkaimet parhaan mahdollisen mukavuuden varmistamiseksi. Levempi selkäkappale ja pehmeä resori rintojen alla tuovat lisätukea ja saavat sinut tuntemaan olosi vielä mukavammaksi! Rintaliivit istuvat sileästi iholle etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Kupeissa on irrotettavat toppaukset, jotka muotoilevat rintoja kauniisti ja luovat imartelevan pääntien. Erittäin hyvä ja napakka istuvuus.Älä jätä väliin tätä mahtavaa Sloggi toppia, vaan päästä se vaatekaappisi uuden suosikin paikalle!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Damella Peacock Feather Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Upeassa Damella uimapuvussa on todella kaunis värimaailma ja se on valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Uimapuku istuu napakasti ja joustavasti ylle. Kevyesti topatut kupit muotoilevat rintoja kauniisti ja tukevat hyvin. V-pääntie ja syvään uurrettu selkä. Uskomattoman upea uimapuku auttaa sinua luomaan lyömättömän rantalookin tänä kesänä.

€ 85,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Abecita Lily Prosthetic Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäät Abecita proteesirintaliivit. Kaarituettomissa proteesiliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka luovat rinnoille kauniin luonnollisen muodon. Peittävä pitsi pääntiessä luo naisellisen vaikutelman. Miellyttävän tuntuinen muotoonprässätty proteesitasku pitää rintaproteesin paikoillaan. Rintaliiveissä on sivuilla muovisia tukia, jotka pitävät rintaliivit paikoillaan ja tuovat lisätukea. Rintaliiveissä on leveät ja pehmustetut säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Näistä rintaliiveistä tulee uudet perusvaatevalikoiman suosikkisi!Öko-Tex -sertifioitua materiaalia.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Abecita Angel Moulded Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Hienot kaarituettomat Abecita rintaliivit istuvat mukavasti koko päivän ajan. Rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit, joiden sisäpuolella on powernet-vuoraus, joka muotoilee ja tukee rintoja. Leveät, pehmustetut ja säädettävät olkaimet sekä powernet-vuorattu selkä, jonka hakaskiinnitys takaa parhaan mahdollisen mukavuuden ja istuvuuden. Mahtavat Abecita rintaliivit joka tilanteeseen!Öko-Tex -sertifioitua materiaalia.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Falke Women Travel Comfort Vitalize Tights 20 Den * Ilmainen Toimitus *

20 denierin Falke Leg Vitalizer sukkahousut tukevat jalkojasi istuessa, seistessä, kävellessä ja matkustaessa. Sukkahousut muotoilevat vartaloa luoden hoikat sääret ja ne tuntuvat silti todella mukavilta yllä ja takaavat täyden vapauden liikkumiseen. Materiaali on erittäin joustavaa, minkä ansiosta sukkahousut on helppo pukea ylle.Kompressioasteikolla sukkahousujen vahvuus on Medium.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukkahousut pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 35,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

MAGIC Celebrities Breast Tape * Ilmainen Toimitus *

Taianomainen Magic rintateippi, jonka avulla saat rintoihin kohotusta ilman rintaliivejä. Teipin mukana tulee myös nännisuojia. Rintateippi on täydellinen ratkaisu syvään uurrettuihin tai avoselkäisiin toppeihin tai mekkoihin.Yksi paketti sisältää 4 teippinauhaa ja 1 setin nännisuojia.

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta
Product
 

MAGIC Be Sweet To Your Legs Lace * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Magic reisisuojat auttavat sinua välttymään reisien hankaantumiselta. Nauhojen sisäpuolella on silikonia, joka estää niitä liukumasta ylös tai alas. Täydellinen valinta hameiden tai mekkojen alle käytettäväksi.

€ 17,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta
Product
 

Magic 2 pakkaus Dream Invisibles Thong * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Magic alushousut luovat hienon ja mukavan tuntuisen alusasulookin. Sileät ja suositut string-malliset alushousut saumattomilla reunoilla, jotka eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alle. Puuvillavuorattu haara. Täydennä look yhdistämällä alushousuihin Magic Dream -sarjan matchaavat rintaliivit.

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Magic 2 pakkaus Dream Invisibles Panty * Ilmainen Toimitus *

Magic alushousut istuvat kuin unelma koko päivän ajan. Sileät ja peittävät hieman korkeavyötäröiset alushousut. Alushousut ovat saumattomat eivätkä jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Puuvillavuorattu haara. Yhdistä alushousuihin Magic Dream sarjan rintaliivit luodaksesi hienon ja mukavan tuntuisen alusasusetin.

€ 16,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Magic 2 pakkaus Dream Invisibles Hipster * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaiset ja hienot Magic alushousut ovat seuraava arjen suosikkisi. Hipster-mallisissa alushousuissa on saumattomat reunat, jotka eivät jätä näkyviä rajoja alusvaatteiden alla. Hipsterit on valmistettu sileästä materiaalista ja niissä on puuvillavuorattu haara. Luo täydellinen alusasusetti yhdistämällä hipstereihin Magic Dream sarjan rintaliivit.

€ 16,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi 2 pakkaus ZERO Microfibre H Hipster * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat hipster-malliset Sloggi alushousut laserleikatuilla reunoilla. Valmistettu joustavasta mikrokuitumateriaalista, joka takaa upean istuvuuden ja täyden vapauden liikkumiseen. Alushousut istuvat sileästi iholle ja takaavat mukavan olon jokaiseen päivään. Alushousut eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla eivätkä näy muutenkaan tai hankaa. Täydelliset Sloggi alushousut, joita ei kannata ohittaa!

€ 19,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Triumph Natural Embrace P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit ja pehmeät Triumph rintaliivit, joissa on eleganttia pitsikuviointia kuppien sisäpuolella ja ulkopuolella. Kaarituettomissa rintaliiveissä on topatut kupit, joiden innovatiivinen Flex Lace tukee rintoja kevyesti, kohottaa niitä luonnollisesti ja antaa rinnoille kauniin pyöreän muodon. Sileissä kupeissa on harjattu sisäpuoli, joka tuntuu pehmeältä ja mukavalta koko päivän ajan. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Triumph alushousut luodaksesi hienon ja mukavan alusasusetin.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi mOve FLOW Light WHP * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät low support Sloggi mOve urheilurintaliivit tuntuvat uskomattoman kevyiltä yllä! Kaarituellisissa urheiluliiveissä on kevyesti topatut kupit, jotka tukevat ja muotoilevat rintoja. Rintaliivit on valmistettu ihanasta funktionaalisesta materiaalista, joka hengittää ja mukautuu vartalosi liikkeisiin. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Fantastiset urheilurintaliivit matalatempoisiin lajeihin. Täydennä treenilook yhdistämällä urheiluliiveihin muita Sloggi mOve FLOW Light -tuotteita.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Sloggi mOve FLOW Light Capri * Ilmainen Toimitus *

Ihanat capri-pituiset Sloggi mOve treenitrikoot! Treenitightsit on suunniteltu niin, että voit helposti ja sujuvasti suorittaa erilaisia liikkeitä. Valmistettu pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, jonka stretch takaa täydellisen istuvuuden. Treenihousuissa on miellyttävän tuntuinen vyötäröresori, jossa mukavuuden maksimoimiseksi ei ole hankaavia lappuja. Täydelliset treenitrikoot käyvät matalatempoiseen treeniin kuten joogaan. Yhdistä Sloggi mOve FLOW Light sarjan treenitrikoot sarjan muihin tuotteisiin täydellisen kokonaisuuden luomiseksi.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Sloggi MOve Women Flow Light Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Sloggi mOve rintaliivitoppi istuu napakasti ylle. Kaarituettomat rintaliivit on valmistettu joustavasta ja pehmeästä materialista, joka takaa täyden vapauden liikkumiseen ja sopii täydellisesti käytettäväksi treenaamiseen. Mahtavat urheiluliivit, joissa on kevyesti topatut kupit, leveät olkaimet, v-pääntie ja miellyttävän tuntuinen resori rintojen alla tuomassa lisätukea rinnoille. Sloggi mOve rintaliivitoppi yllä voit aina tuntea olosi varmaksi ja mukavaksi.

€ 34,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Lounge Me Natural Mix and Match Trousers * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot ja rennot Triumph housut on valmistettu pehmeästä viskoosista. Housut istuvat rennosti ja niissä on hieman kapenevat lahkeet ja vyötäröresori kiristysnauhalla. Täydelliset Triumph housut sopivat vapaapäiviin kotona ja niihin hetkiin, kun haluat tuntea olosi erityisen mukavaksi. Yhdistä saman sarjan mukavaan yläosaan!Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Triumph Lounge Me Cotton Mix and Match SSL Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana Triumph t-paita on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista. T-paita takaa rennon lookin. Istuu sileästi ihoa vasten ja laskeutuu kevyesti vartalolle. Lyhyet taitetut hihat ja v-pääntie. Täydellinen Triumph t-paita vapaisiin kotipäiviin. Yhdistä saman sarjan tyylikkäisiin housuihin.Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut Topit paidat T paidat
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch WP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Yksinkertaisen tyylikkäiden Triumph rintaliivien kupeissa on satiiniyksityiskohtia, jotka luovat elegantin vaikutelman. Kaarituellisissa rintaliiveissä on 3D Breeze Foam -materiaalia kupeissa. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, luo niille kauniin pyöreän muodon ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, joten et tunne niitä lähes ollenkaan. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat todella miellyttävän tunteen koko päiväksi. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat Triumph alushousut tyylikkään alusasusetin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Body Make up Soft Touch P * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeät Triumph rintaliivit elegantilla designilla ja hienoilla satiiniyksityiskohdilla. Rintaliivien kupeissa on muotoilevaa 3D Breeze Foam -materiaalia. Kevyt toppaus antaa rintojen hengittää, muotoilee niitä ja tukee todella hyvin. Valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista. Kuppien sisäpuoli on harjattua materiaalia, jota et lähes edes tunne iholla. Rintaliiveissä on sileät reunat, jotka eivät hankaa vaan takaavat parhaan mahdollisen mukavuuden. Kapeat ja säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella. Pehmeät rintaliivit, joita tulet rakastamaan ylläsi sekä arjessa että juhlassa. Yhdistä rintaliiveihin Triumph Body Make-up Soft Touch -sarjan matchaavat alushousut.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Sexy Angel Spotlight W02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kauniit Triumph rintaliivit luovat todella upean alusasulookin. Kaarituellisissa rintaliiveissä on toppauksettomat kupit, jotka mukautuvat täysin rintojen muotoihin. Kupit ovat läpikuultavaa tylliä ja koristeltu tyylikkäällä brodeerauksella. Kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä mahtava look yhdistelmällä rintaliiveihin saman Triumph Sexy Angel Spotlight -sarjan matchaavat alushousut.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Triumph Sexy Angel Spotlight Maxi * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Sexy Angel Spotlight alushousut ovat todella kaunis valinta. Maxi-malliset alushousut kauniilla kukikkaalla brodeerauksella, joka luo naisellisen vaikutelman. Valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista, jonka sisältämä stretch takaa täydellisen istuvuuden. Kapea vyötäröresori ja saumattomat jalantiet. Yhdistä maxi-alushousuihin saman sarjan rintaliivit upean alusasusetin luomiseksi.

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product