Sloggi Swim Tango Bloom CTOW * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanan kesäinen bikiniyläosa SLoggin sarjasta Tango Bloom, jossa on fantastinen istuvuus. Bikinissä on muotoilevat kaarituet ja kupit ilman toppauksia, jotka myötäilevät hyvin rintojen muotoja. Kuppien väli on ohut ja luo syvän V-uurteen. Säädettävät kapeat olkaimet ja selässä on kätevä kiinnitys. Tehty nopeasti kuivuvasta joustomateriaalista, mikä kestää klooria ja UV-säteilyä sekä korkea resistenssi öljyä ja aurinkorasvaa vastaan.Ole kesän raikas ja valitse saman sarjan alaosa!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Vivid Brazil CTOW * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihana, eksoottinen bikiniyläosa, jossa on muotoilevat kaarituet. Sloggin sarjasta Vivid Brazil. Bikinissä on pehmeät, kätevät kupit ilman toppauksia. Kupit myötäilevät rintojen muotoja. Kupeissa on koristeellinen rypytys alhaaltapäin, mikä menee aina olkaimiin ja se luo syvän V-uurteen. Valmistettu joustavasta materiaalista, mikä on korkeaa laatua. Säädettävät olkaimet voi myös laittaa takaa ristiin. Kätevä kiinnitys. Valmistettu joustavasta materiaalista, mikä mukailee kehoa ja luo optimaalisen mukavuuden tunteen. Sovita mielellään yhteen muiden Sloggi osien kanssa ja kohota lämpötilaa parilla asteella.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Ocean Waves CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Olet yhtä meren kanssa tällä bikiniyläosalla Sloggin sarjasta Ocean Waves. Bikinissä on kevyesti topatut kupit ja niissä on hyvännäköinen rypytys alhaalta päin. Kuppien välissä on ohut kangas, mikä antaa vaikutelman syvästä uurteesta. Bikinissä on kaarituet, jotka luovat hienot muodot ja ilmiömäinen istuvuus myös kun on suurempi koko. Ohuet, säädettävät olkaimet, jotka voi laittaa takaa ristiin tai pitää halterneckinä. Kiinnitetään takaa kätevällä soljella. Tehty pehmeästä ja joustavasta materiaalista, mikä muotoutuu täydellisesti kehosi mukaan ja luo fantastisen istuvuuden. Kestää klooria ja UV-säteilyä, kuten myös öljyä ja aurinkorasvaa.Sovita yhteen muiden Sloggi Ocean Waves osien kanssa!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Mix and Match 16 CTOWP SD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassinen, suosittu bikiniyläosa Triumphin sarjasta Mix & Match. Muotoilevat kaarituet. Bikiniyläosa on topattu kevyesti ja sivuilla on koristeellinen rypytys ja kuppien väli on leveä. Säädettävät, ohuet olkaimet, joiden ansiosta tämä istuu hyvin myös kun on suurempi koko, jopa D. Takana on kätevä kiinnitys ja nikkelittömät yksityiskohdat.Sovita mielellään yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Mix and Match 16 CTOW SD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Klassinen bikiniyläosa Triumphin sarjasta Mix & Match. Muotoileva kaarituki. Bikinissä on toppaamattomat kupit ja syvä uurre sekä leveä kuppien väli, mikä luo hyvän tuen. Täydellinen sinulle, jolla on suuremmat rinnat. Säädettävät olkaimet ja kätevä hakaskiinnitys takana. Nikkelittömät yksityiskohdat ja hieno rusetti kuppien välissä. Sovita yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 27,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Paisley Shore Mini PT * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot minibikinihousut tai-mallissa Triumphilta. Hyvännäköinen kuvio. Kapeat sivut ja hillitty rypytys. Bikinihousuissa on täydellinen isuvuus. Sovita mielellään yhteen saman sarjan yläosan kanssa!

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Paisley Shore CTOWP SD * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hieno bikiniyläosa push up vaikutelmalla Triumphilta. Syvä uurre ja niskasta solmittavat nauhat. Bikiniyläosa on Triumphin fantastisesta sarjasta Magic Wire, mikä on pehmeä ja joustava kaarituki. Se luo täydellisen tuen. Kupeissa on pehmeä toppaus ja sivuilla on hyvännäköinen rypytys. Kuppien välissä on myös solmittava yksityiskohta. Sovita mielellään yhteen saman sarjan alaosan kanssa!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Tommy Hilfiger 2 pakkaus City Elegance Regular Step Socks * Ilmainen Toimitus *

Elegantit matalat ja ohuet Tommy Hilfiger sukat korkeinta laatua. Sukissa on resori ympäriinsä, jotta nämä istuvat kunnolla jalassa. Valmistettu kevyestä ja ohuesta materiaalista, mikä hengittää. Täydelliset sukat matalien kenkien kanssa.

€ 9,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Tommy Hilfiger 2 pakkaus Classic Small Stripe Socks * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja laadukkaat Tommy Hilfiger -sukat. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta, joka tekee sukista pehmeät ja todella mukavat. Sukkien varressa on klassiset Tommy Hilfiger -logot. Täydelliset sukat perussukkalaatikkoon!

€ 12,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Panos Emporio Mykine 6 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea hipstermallinen Panos Emporio bikinialaosa kaunista kukkakuviota. Bikinialaosassa on ihana istuvuus ja pehmeä nauha yläreunassa. Valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista, jossa joustaa ihanasti. Yhdistä saman sarjan yläosan kanssa!

€ 45,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Calida Richesse Lace Panty * Ilmainen Toimitus *

Hienot ja yksinkertaiset Calida hipsterit sileää, silkinpehmeää materiaalia. Koristeellinen pitsi. Housut on valmistettu pehmeästä villasta ja silkinsekoituksesta, mikä on korkeinta laatua. Materiaali säätelee lämpöä ja kosteutta. Keskellä on suloinen rusetti. Pikkuhousut fantastista materiaalia, ajaton muotoilu ja hyvä istuvuus.XS=36-38S=40-42M=44-46

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calida Richesse Lace Long sleeve Top * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Calida toppi silkinpehmeää materiaalia. Paidassa on koristeellinen pitsi. Paita on valmistettu pehmeästä villasta ja silkin sekoituksesta, mikä on korkeinta laatua ja istuu kevyesti kehoa vasten. Joustava materiaali säätelee kosteutta ja lämpöä ja voit pitää tätä koko päivän ajan olipa kesä tai talvi. Hieno V-kaula-aukko ja keskellä on suloinen rusetti. Monipuolinen paita, jota voit pitää kaikkina viikon päivinä ympäri vuoden. XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Paidat
Product
 

Calida Richesse Lace Short sleeve Top * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Calida toppi silkinpehmeää materiaalia. Paidassa on koristeellinen pitsi. Paita on valmistettu pehmeästä villasta ja silkin sekoituksesta, mikä on korkeinta laatua ja istuu kevyesti kehoa vasten. Joustava materiaali säätelee kosteutta ja lämpöä ja voit pitää tätä koko päivän ajan olipa kesä tai talvi. Pitsi hihojen suulla ja hienossa V:n muotoisessa kaula-aukossa. Keskellä on suloinen rusetti. Elegantti toppi, jossa on fantastiset toiminnat. XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

€ 56,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat T paidat
Product
 

Calida Richesse Lace Top * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertainen Calida paita silkinpehmeää materiaalia. Koristeellinen pitsi. Paita on valmistettu pehmeästä villasta ja silkin sekoituksesta, mikä on korkeinta laatua. Istuu kevyesti keholla. Materiaali säätelee lämpöä ja kosteutta, joten voit pitää tätä koko päivän ajan niin kesällä kuin talvella. Keskellä on pieni suloinen rusetti. Ajaton paita, mikä sopii hyvin sellaisenaan tai toisen vaatteen kanssa.XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

€ 50,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Calida Richesse Lace Spaghetti Top * Ilmainen Toimitus *

Hieno Calida paita silkinpehmeää materiaalia. Paidassa on koristeellinen pitsi. Valmistettu pehmeästä villan ja silkin sekoituksesta, mikä on korkeinta laatua. Materiaali säätelee lämpöä ja paitaa voi pitää koko päivän siitä huolimatta onko kesä vai talvi. Olkaimia voi säätää, jotta istuvuus on täydellinen. Tyylipuhdas paita, jota voi pitää sellaisenaan tai muiden vaatteiden alla. XS=36-38S=40-42M=44-46L=48-50

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product
 

Passionata Brooklyn Hipster * Ilmainen Toimitus *

Hyvännäköiset pikkuhousut hipsterimallissa Passionatalta. Hieno tylli graafisella kuviolla. Kehonmyötäinen istuvuus ja uskomattoman ihanat pitää päällä. Litteät pitsireunat, jotka luovat erittäin hienon vaikutelman. Trendikkäät pikkuhousut, jotka voi sovittaa yhteen Passionata Brooklyn sarjan liivien kanssa.

€ 23,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Panos Emporio Pallas 7 Push Up * Ilmainen Toimitus *

Klassinen kaarituellinen bikiniyläosa Panos Emporion sarjasta Pallas. Push Up bikini, jossa on irrotettavat toppaukset. Sopii sinulle, jolla on A-C kuppi. Säädettävät olkaimet ja kiinnitys selässä. Kullan värinen solki. Tyylipuhtaat kullan väriset yksityiskohdat, jotka ovat nikkelittömät EU-standardien mukaisesti. Sovita mielellään yhteen muiden osien kanssa sarjasta Pallas.

€ 45,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Björn Borg Iconic Crossback Top * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen Björn Borg toppi, jossa on fantastinen istuvuus, korkea kaula-aukko ja painijanselkä. Liivissä on kevyt tuki ja tämä on valmistettu pehmeästä ja ihanasta materiaalista. Olkaimia voi säätää ja takana on kiinnitys. Täydellinen niin arkeen kuin harjoitteluun. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Röhnisch Micro Hipster * Ilmainen Toimitus *

Mikrokuitupikkuhousut hipsterimallissa Röhnischiltä. Tehty materiaalista, mikä hengittää ja pitää sinut viileänä. Housut ovat täydelliset harjoitteluun tai muihin vähemmän rasittaviin aktiviteetteihin. Ohut resori, jossa on pitsiä yhteensopivassa värissä ja vuorattu haara.

€ 17,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Sloggi 3 pakkaus WOW! WHU 3091 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Etsitkö täydellistä push-up-liiviä? Sloggi on valmistanut täydellisen liivin ilman saumoja. Tämä Sloggi-liivi painaa rinnat kevyesti yhteen ja luo kauniin uurteen. Nauti täydellisestä ja näkymättömästä uurteesta tämän push-up-liivin kanssa, jossa on superohuet reunat. Kuppien sisällä oleva kukkakuvio luo ylellisen tunteen!

€ 104,85

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi 2 pakkaus WOW! WHU 3091 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Etsitkö täydellistä push-up-liiviä? Sloggi on valmistanut täydellisen liivin ilman saumoja. Tämä Sloggi-liivi painaa rinnat kevyesti yhteen ja luo kauniin uurteen. Nauti täydellisestä ja näkymättömästä uurteesta tämän push-up-liivin kanssa, jossa on superohuet reunat. Kuppien sisällä oleva kukkakuvio luo ylellisen tunteen!

€ 69,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi WOW! WHU 3091 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Etsitkö täydellistä push-up-liiviä? Sloggi on valmistanut täydellisen liivin ilman saumoja. Tämä Sloggi-liivi painaa rinnat kevyesti yhteen ja luo kauniin uurteen. Nauti täydellisestä ja näkymättömästä uurteesta tämän push-up-liivin kanssa, jossa on superohuet reunat. Kuppien sisällä oleva kukkakuvio luo ylellisen tunteen!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi 3 pakkaus Light Lace 2.0 P 00LZ D Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivissä ei ole kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät olkaimet, jotka ovat ohuet ja kevyet pitää. Täydellinen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortsien kanssa. Tätä löytyy eri kokoisina ja väreissä tuotenumerolla 601-259-633.

€ 75,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Light Lace 2.0 P 00LZ D Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivissä ei ole kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät olkaimet, jotka ovat ohuet ja kevyet pitää. Täydellinen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortsien kanssa. Tätä löytyy eri kokoisina ja väreissä tuotenumerolla 601-259-633.

€ 50,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi Light Lace 2.0 P 00LZ D Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Pehmeä ja kevyesti topattu liivi pitsiä. Liivissä ei ole kaaritukia ja takana on kätevä kiinnitys. Säädettävät olkaimet, jotka ovat ohuet ja kevyet pitää. Täydellinen Light Lace 2.0 Hipstereiden ja Light Lace 2.0 Shortsien kanssa. Tätä löytyy eri kokoisina ja väreissä tuotenumerolla 601-259-633.

€ 25,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi 3 pakkaus Trio N Tai * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hienot Sloggi pikkuhousut tai-mallissa. Klassinen leikkaus ja yksinkertainen muotoilu. Housut on valmistettu pehmeästä puuvillasta ja elastaanista, mikä luo täydellisen istuvuuden ilman, että se kiristää. Kaunis vyötärö. Täydelliset pikkuhousut viikon jokaiselle päivälle.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi 2 pakkaus Feel Nude WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen T-paitaliivi Sloggilta, mikä ei näy kehonmyötäisten vaatteiden alta. Liivin kupit on topattu ja tämä luo luonnollisen näköisen uurteen. Valmistettu kevyestä mikrokuidusta, mikä hengittää. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 69,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi Feel Nude WHP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen T-paitaliivi Sloggilta, mikä ei näy kehonmyötäisten vaatteiden alta. Liivin kupit on topattu ja tämä luo luonnollisen näköisen uurteen. Valmistettu kevyestä mikrokuidusta, mikä hengittää. Sovita mielellään yhteen saman sarjan pikkuhousujen kanssa!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Sloggi Swim Midnight Flower CTOWU * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Midnight Flower CTOWU on bikiniyläosa, joka luo upeat muodot topatuilla kupeilla ja push up vaikutelmalla. Ohuet olkaimet, joita voi säätää ja kiinnitys selässä.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Midnight Flower CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Midnight Flower CTOWP on bikiniliivi kaarituilla, kevyesti topatut kupit ja säädettävät olkaimet sekä kiinnitys selässä. Sopii täydellisesti yhteen Midnight Flower alaosan kanssa.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Midnight Flower CTOW BIG * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Midnight Flower CTOW BIG on bikiniyläosa, joka on ajaton klassikko. Toppaamattomat kupit, jotka mukailevat täydellisesti rintojen muotoja. Myös suuret koot. Säädettävät olkaimet ovat miellyttävän tuntuiset ja hieman leveämmät ja joustava materiaali pitää kaiken paikallaan.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Midnight Flower CTOW * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Midnight Flower CTOW on kaarituellinen bikiniyläosa, jossa on säädettävät olkaimet sekä kiinnitys selässä. Klassinen malli, jossa on joustavat kupit ilman toppauksia ja kupeissa on leveä, kuviollinen kangas.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sloggi Swim Midnight Essentials CTOW * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Sloggi Swim Midnight Essentials CTOW on bikini kaarituilla. Säädettävät olkaimet ja kiinnitys selässä. Kuppien reunassa on hieno koristelu. Sopii täydellisesti yhteen saman sarjan Midnight Essentials alaosan kanssa.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Athina 11 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Kivat, kukkakuvioiset Panos Emporio Athena-11 -bikinihousut. Tässä hienossa brief-mallissa on sivuilla kauniisti vekitettyä kangasta. Bikinialaosa sopii täydellisesti yhteen jonkin Athina-bikiniyläosan kanssa.

€ 45,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Athina 6 F Cup * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Hyvännäköinen Panos Emporio Athina-6 -bikinialaosa F-kuppikoossa. Tässä kivassa, kukkakuvioisessa mallissa ei ole toppauksia. Kiinnitys takana ja säädettävät olkaimet.

€ 67,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Athena 3 A D Cup * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Panos Emporio Athena-3 -bikiniyläosa A-D-kupilla. Kevyet pehmusteet, kiinnitys takana ja säädettävät olkaimet.

€ 50,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Sand and Sea Tai sd * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Sand and Sea Tai sd. Hyvännäköinen alaosa tai-mallissa. Voi sovittaa yhteen yläosien kanssa sarjasta Sand and Sea.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Sand and Sea CTOWP 02 * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Sand and Sea CTOWP 02 kaarituella ja muotoilevat kupit, jotka ovat ilmavat ja kuivuvat nopeasti. Nauhaa voi säätää. Hienot kuviolliset yksityiskohdat ja rusettinauha keskellä edessä. Kiinnität liivin selästä ja niskasta.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Triumph Sand and Sea CTOWP * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Triumph Sand and Sea CTOWP on hyvännäköinen Triumph yläosa. Kiinnität liivin niskasta ja selästä. Kuppien välissä on rusetti, mikä on tehty köydestä ja sen päässä on vaaleanpunainen pallo. Liivi sopii sinulle, jolla on suuret rinnat, sillä tässä on extra tuki ja tämä on todella mukava pitää päällä.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Freebra 2 pakkaus Crossback * Ilmainen Toimitus *

Freebra Crossback on olkainhakaset, jotka piilottavat olkaimet. Vedät olkaimet helposti yhteen keskeltä crossbackin avulla. Saat automaattisesti paremman ryhdin, koska tämä vetää olkaimia taaksepäin ja voit pitää painijanselkää tyylillä.

€ 6,50

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta
Product
 

Freebra Nipple Covers * Ilmainen Toimitus *

Freebra Nipple Covers on itsestäänkiinnittyvät silikonisuojat nänneille. Joskus haluaa piilottaa nännit eikä silloin kuitenkaan tarvitse käyttää liiviä. Nämä Nipple Coversit on valmistettu silikonista ja kiinnität nämä todella helposti. Voi käyttää jopa 50 kertaa. Nipple Coversien halkaisija on 6,5 cm ja ne tulee pestä tiskipesuaineella.

€ 11,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta
Product
 

Freebra Natural Shaping Bra * Ilmainen Toimitus *

Saumattomat ja nauhattomat Freebra-rintaliivit, jotka sopivat hyvin sekä pienempi- että suuripoviselle. Kevyet ja joustavat rintaliivit kohottavat povea luonnollisen kauniisti, peittävät hyvin, eivätkä näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Täydelliset rintaliivit läpikuultavien tai pitsistä valmistettujen, avoselkäisten toppien ja mekkojen alle! Rintaliivejä voi käyttää jopa 30 kertaa, ja ne pestään kätevästi vedellä ja tiskiaineella. Freebra Natural Shaping -rintaliivit luovat vapaan tunteen kaikkien vaatteiden alla!

€ 40,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freebra Cleavage Boost Bra * Ilmainen Toimitus *

Nauhattomat Freebra-rintaliivit, jotka kohottavat povea luonnollisen kauniisti ja peittävät hyvin. Vartaloa myötäileviä rintaliivejä voi käyttää jopa 30 kertaa, ja ne pestään kätevästi vedellä ja tiskiaineella. Täydelliset rintaliivit kaikkien vaatteiden alle!Monet kokevat rintaliivien koot pieniksi. Jos kokee epävarmuutta kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan suuremman koon.

€ 40,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Spanx Luxe Leg Tights * Ilmainen Toimitus *

Miellyttävät muotoilevat Spanx pitkikset korkeaa laatua. Sukkahousut hoikentavat ja pitävät sisällä vatsaa, lantiota ja takapuolta. Vyötärönauha on pehmeä, se ei hankaa eikä näy vaatteiden alta. Nämä ovat 60 denieriä. Täydellinen istuvuus, mikä luo imartelevat muodot. Tukitaso: SHAPESPANX keskikova shapewear SHAPE muotoilee kehoa ja luo vaikutusta.A = X-SmallB = SmallC = MediumD = Large

€ 33,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Sukkahousut Tightsit leggingsit
Product
 

Spanx OnCore High Waisted Mid Thigh Short * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Spanx alushousut imartelevat ja muotoilevat vartaloa. Alushousut korostavat vyötäröäsi puristamatta, joten pystyt liikkumaan vapaasti. Lisävahvike vatsan kohdalla silottaa ja innovatiivinen leikkaus takana kohottaa takapuolta upeasti. Alushousut on valmistettu kevyestä materiaalista, joka tukee ja vakauttaa. Sileiden reunojen ansiosta alushousut eivät näy tiukkojen vaatteiden alta. Alushousut luovat upean siluen siluetin ja ne ovat täydellinen valinta hameiden ja mekkojen alle.Tukitaso: SHAPESPANX keskikova shapewear SHAPE muotoilee kehoa ja luo vaikutusta.

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat
Product
 

Spanx Undie Tectable Brief * Ilmainen Toimitus *

Hienot Spanx pikkuhousut pehmeää ja sileää mikrokuitua. Housuissa on ohuet reunat ja nämä ovat kokonaan näkymättömät kehonmyötäisten vaatteiden alla. Housut ovat uskomattoman ihanat pitää päällä ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Tukitaso: SMOOTHSPANX kevyin shapewear SMOOTHE luo hienon siluetin ja tasoittaa kehoa.

€ 33,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat Naisten alushousut
Product
 

Spanx Undie Tectable Lace Cheeky Panty * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Spanx pikkuhousut, joissa on sileä pitsi ja litteät reunat. Housut ovat näkymättöät kehonmyötäisten vaatteiden alla ja uskomattoman ihanat pitää päällä. Sopii täydellisesti kehonmyötäisten hameiden ja leninkien kanssa.Tukitaso: SMOOTHSPANX kevyin shapewear SMOOTHE luo hienon siluetin ja tasoittaa kehoa.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat Naisten alushousut
Product
 

Casall Sculpture Racerback * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Casall Sculpture Racerbackissa on näkymättömät saumat ja sileä, tyylipuhdas tunne. Resorissa on vastavärit ja aaltomainen tuntu. Hyvännäköinen takaosa, jossa on vastaväri ja laserleikattu Casall Sculpture logo.

€ 69,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Casall Bandha Racerback * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Casall Bandha Racerback on vapaasti istuva paita, jossa on racerback. Valmistettu pehmeästä ja kevyestä Tencel®-materiaalista naisille, jotka pitävät luonnonkuidun tunteesta ihoa vasten. Rypytys saumoissa edessä ja takana.

€ 49,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product