Wacoal Lace Affair Bikini Brief * Ilmainen Toimitus *

Wacoal alushousut takaavat uskomattoman upean alusasulookin. Suositut brief-alushousut on etupuolelta koristeltu naisellisella pitsillä ja niissä on myös pitsireuna. Alushousut on valmistettu pehmeästä ja kevyestä materiaalista ja niissä on sileät reunat, jotka eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Yhdistä alushousuihin matchaavat Wacoal rintaliivit luodaksesi upean alusasusetin, joka sopii sekä arkeen että juhlaan.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Perfect Primer Contour Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisissa Wacoal rintaliiveissä on kuppien päällä koristeellista brodeerausta, joka on upea yksityiskohta kokonaisuudessa. Kaarituellisissa rintaliiveissä on sileät, kevyesti topatut kupit, jotka muotoilevat rintoja ja istuvat pehmeästi ihoa vasten. Säädettävät olkaimet saa halutessaan selkäpuolelta yhdistettyä mukana tulevalla J-koukulla. Selkäpuolella klassinen hakaskiinnitys. Näistä rintaliiveistä tulee uudet arjen suosikkisi!

€ 88,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Basic Beauty Full Figure Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Wacoal rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Kaarituellisissa rintaliiveissä on saumattomat peittävät kupit ja piilotetut tuet, jotka kohottavat rintoja ja tukevat niitä todella hyvin. Kuppien yläosa joustaa taaten parhaan mahdollisen istuvuuden. Säädettävät olkaimet eivät jousta paljon, vaan pitävät rinnat hyvin paikoillaan. Selkäpuolella klassinen hakaskiinnitys. Nämä rintaliivit sopivat kaikkiin tilaisuuksiin ja ihastut niihin varmasti heti.

€ 68,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Wacoal Perfect Primer Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikkäissä Wacoal rintaliiveissä on kuppien päällä kaunista pitsibrodeerausta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on peittävät kupit ja ne on valmistettu sileästä materiaalista, joka mukautuu täydellisesti rintojen muotoon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Mahtavat Wacoal rintaliivit sopivat hyvin arkeen.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Swim Skirt Kim * Ilmainen Toimitus *

Trendikäs Anita bikinihame. Pystyt säätelemään tyylikkään bikinihameen korkeutta sivuilla olevilla nyöreillä ja siten luomaan upeaa rypytystä. Yksinkertainen bikinihame istuu ihanasti ja takaa täydellisen istuvuuden. Bikinihameessa on kiinni alushousut, joten tunnet olosi erityisen mukavaksi. Yhdistä bikinihameeseen Rosa Faia bikiniyläosia luodaksesi täydellisen bikinilookin.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Hermine Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja tyylikkäät kaarituelliset Anita bikiniliivit. Bikiniliivit tukevat todella hyvin ja tuntuvat uskomattoman ihanilta ihoa vasten. Bikiniyläosassa on kaunista rypytystä ja koristeena kullanvärinen rengas keskellä edessä, joka tuo lisää säteilevyyttä. Bikiniyläosassa on vuoratut kupit ja leveät säädettävät olkaimet sekä yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella. Löydä lempiyhdistelmäsi sekoittelemalla saman sarjan bikiniyläosia ja bikinialaosia.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Comfort Bikini Bottom * Ilmainen Toimitus *

Ihanat pehmeät ja tyylikkäät Anita bikinihousut. Bikinialaosassa on leveä ja joustava vyötäröresori, joka tukee todella hyvin ja takaa parhaan mahdollisen istuvuuden. Bikinihousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, jonka ansiosta ne istuvat kevyesti vartalolle. Löydä lempikombosi yhdistelemällä tämä bikinialaosa matchaaviin Rosa Faia bikiniyläosiin.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Selma Underwire Bra Spacer Cup * Ilmainen Toimitus *

Rosa Faian rintaliivit, joissa on moderni ulkonäkö. Pehmeä ja sileä rintaliivi, jossa on kauniit koristeelliset pitsiset olkaimet. Rintaliivit ovat materiaaliltaan hengittävät ja mukavat ihoa vasten. Sovita saman sarjan alushousuista liiveihin sopiva alaosa. Rosa Faia -rintaliivit, jotka on saatava vaatekokoelmaan.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia IVE Bikini Bottom * Ilmainen Toimitus *

Herkulliset Rosa Faia IVE Bikini Bottom hipsterimalliset bikinihousut. Bikinihousut on valmistettu uskomattoman pehmeästä materiaalista, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Housuissa on nauhat sivuilla, joilla ne saa säädettyä täydellisen istuviksi. Täydelliset bikinihousut koko päiväksi rannalle! Löydä suosikki bikinit saman sarjan valikoimasta, valitsemalla yhteensopiva yläosa bikinihousujen kanssa.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Selma Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Ylelliset Rosa Faian Selma-sarjan liivit, jotka ovat alusvaatelaatikon välttämättömyys. Kaariliivit, joiden kolmiosaiset kupit istuvat mukavasti ja pitävät rinnat paikoillaan. Kaunis koristeellinen pitsi jatkuu olkainten ulkopuolta pitkin. Ylellinen Swarowski-kivi kuppien välissä tuo malliin pientä extraa. Pehmeät ja säädettävät olkaimet levenevät koon kasvaessa. Liivien selkäosan mesh-kangas varmistaa hyvän tukevuuden ja isompien kokojen mesh-osiot ovat kaksinkertaista kangasta. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Elegantit Rosa Faian Selma-sarjan liivit, joissa yhdistyvät parhaat ominaisuudet: upea design ja täydellinen istuvuus.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Selma Big Cup Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Rosa Faian Selma-sarjan liivit sinulle, joka haluat tyylikkään lookin, jopa isommassa kuppikoossa. Kaariliivit, joiden neliosaiset kupit ja uskomattoman tukevat kaarituet varmistavat mukavan istuvuuden ja kauniit yksityiskohdat kupeissa, olkaimissa ja kaunis kivi kuppien välissä tuovat malliin pientä extraa. Leveät ja pehmeät säädettävät olkaimet ovat erittäin mukavat ja selkäosan kaksinkertainen mesh-osio tekee mallista erityisen tukevan. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Ihanat Rosa Faian Selma-sarjan liivit, jotka tukevat fantastisesti ja ovat eleganttia mallia. Alusvaatelaatikon välttämättömyys.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Twin Seamless Underwire Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Rosa Faia Twin -sarjan rintaliivit istuva tukevasti eivätkä näy vaatteiden alta. Kaarituellisissa rintaliiveissä on muotoonprässätyt kupit kaksinkertaisella kankaalla tukevan istuvuuden varmistamiseksi ja silkkimäisen sileästä ja pehmeästä mikrokuitumateriaalista valmistetut kupit, jotka hengittävät ja luovat todella mukavan olon. Tukevat kaarituet rintojen alla tukevat napakasti ja ne ovat vielä vahvemmat suuremmissa kuppiko'oissa parhaan mahdollisen tuen takaamiseksi. Leveät ja pehmeät olkaimet mukavan olon varmistamiseksi ja säädettävä pituus erinomaisen istuvuuden varmistamiseksi. Yksinkertainen hakaskiinnitys selkäpuolella. Täydennä alusvaatevalikoimaasi näillä ihanilla Rosa Faia Twin -sarjan rintaliiveillä ja saat takuulla uuden suosikin arkeesi.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Twin Seamless Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Rosa Faian Twin-sarjan pehmeät liivit joustavaa mallia, joka luo näkymättämän lookin vaatteiden alle. Kaarituettomat liivit, joiden muotoonprässätyt kaksikertaisesta kankaasta valmistetut kupit takaavat hyvän istuvuuden ja sileiden kuppien silkinpehmeä mikrokuitu tekee mallista erittäin mukavan. Kaarituettomien liivien kupit tarjoavat extratukea suuremmissa ko'oissa ja leveät, kevyesti pehmustetut säädettävät olkaimet varmistavat maksimaalisen mukavuuden. Olkaimet ovat leveämmät suuremmissa ko'oissa. Yksinkertainen hakaskiinnitys selässä. Fantastiset Rosa Faian Twin-sarjan pehmeät liivit, jotka ovat taattu arjen suosikki.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Anita Active Racerback Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Anita Active -urheiluliivit, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja funktionaaliset ominaisuudet. Urheiluliiveissä on muotoonprässätyt kupit, joissa on kaksinkertainen kangas tukemassa povea. Valmistettu funktionaalisesta hikeä hylkivästä materiaalista. Rintaliivien materiaali hengittää ja pitää rinnat tukevasti paikoillaan intensiivisessäkin treenissä. Olkaimet on sijoitettu suoraan olkapäiden päälle, mikä lisää käyttömukavuutta, ja niiden pituuden voi säätää kätevästi etupuolelta. Olkaimet yhdistyvät selkäpuolella painijanseläksi parhaan mahdollisen liikkumavapauden saavuttamiseksi, ja urheiluliivit on myös helppo pukea ja riisua pään yli vetämällä. Tukevat ja funktionaaliset Anita Active -urheiluliivit, jotka yllä voi keskittyä suoritusten parantamiseen!

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Anita Active Momentum Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Anitan Active-sarjan urheiluliivit, jotka ovat teknisten ominaisuuksien ja upean mallin uniikki yhdistelmä, joka on palkittu "Red Dot Award"-palkinnolla. Näiden kaarituettomien urheiluliivien saumattomat ja muotoonprässätyt kupit tukevat kunnolla jopa isoja kuppikokoja ja ne on valmistettu materiaalista, joka hengittää, imee itseensä ja siirtää kosteutta pois iholta ja istuu erittäin tukevasti. Leveät säädettävät olkaimet ja selässä hengittävät mesh-yksityiskohdat. Treeniliivit, joissa on hakaskiinnitys selässä. Nämä Anita urheiluliivit sopivat täydellisesti korkeatehoiseen treenin ja pitävät rinnat paikallaan startista maaliin asti.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Anita Safina Comfort Soft Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit pehmeät liivit Anitan Safina-sarjaa, liiveissä yhdistyy fantastinen mukavuus ja tyylikäs design. Kaarituettomat liivit, joiden kolmiosaiset kupit tukevat kunnolla ja kohottavat rintoja. Kaunis läpinäkyvä pitsi koristaa kuppien yläreunaa ja alareunassa on tukevaa materiaalia, joka luo kauniin mallisen rinnuksen. Tukevat säädettävät olkaimet, isommissa kooissa olkaimet ovat leveämmät mukavuuden optimoimiseksi. Helppo hakaskiinnitys selässä. Elegantit Anita Safina-sarjan liivit, joista tulee ehdottomasti uudet arjen suosikit!

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

DKNY New Signature Robe 259 * Ilmainen Toimitus *

Mahtava DKNY aamutakki. Lyhyt aamutakki on malliltaan klassinen ja siinä on sivutaskut, sidottava vyö vyötäröllä sekä huppu. Aamutakki on valmistettu uskomattoman pehmeästä ja sileästä materiaalista, joka laskeutuu kevyesti vartalolle ja takaa erittäin rennon lookin. Mahtava aamutakki pidettäväksi kotona vapaa-päivinä, tässä aamutakissa on ihanaa kuljeskella ympäriinsä. Korkealaatuinen aamutakki luo ylellisen tunnelman aina pukeutuessasi siihen!

€ 139,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear
Product
 

DKNY New Signature Robe 2119 * Ilmainen Toimitus *

Mukava ja klassisen tyylikäs DKNY aamutakki, jossa on sidottava vyö vyötäröllä ja sivutaskut. Aamutakki on valmistettu pehmeästä ja ohuesta materiaalista, joka laskeutuu ihanasti vartalolle ja luo harmonisen olon. Mahtava aamutakki, jossa voi kuljeskella tuntien olonsa ylelliseksi.

€ 138,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear
Product
 

Calvin Klein 3 pakkaus Juno Bamboo Roll Top Socks * Ilmainen Toimitus *

Ylelliset Calvin Klein sukat on valmistettu pehmeästä bambuviskoosimateriaalista. Materiaalilla on antibakteriaalisia ominaisuuksia, joten se antaa jalkojen hengittää, vie kosteutta pois iholta ja istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Sukissa on lisävahvike varpaissa ja niissä ei ole ollenkaan resoria nilkassa, mutta ne pysyvät kuitenkin hyvin ylhäällä. Korkealaatuiset Calvin Klein sukat ovat täydellinen valinta arkeen.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Calvin Klein Modern Cotton Logo Liner Kaitie Socks * Ilmainen Toimitus *

Hienot sukat Calvin Kleinin pidetystä Modern Cotton sarjasta. Matalat sukat tyylikkäällä Calvin Klein logolla edessä. Erinomaiset sukat kesäkenkiin.

€ 14,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Marie Jo Avero Heart Shaped Padded Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit t-paitaliivit sydämenmuotoisella dekolteella Marie Jolta. Liiveissä on kevyesti topatut kupit, joita koristaa brodeeratut pitsireunat. Olkaimet ovat muutettavissa halterneckiksi. Läpinäkyvät sivuosat ja hakaskiinnitys takana.

€ 86,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Marie Jo Tom Shorts * Ilmainen Toimitus *

Marie Jon kevyet alushousut tuntuvat kuin toiselta iholta. Bokserialushousut sileällä pinnalla ja pehmeillä saumoilla. Logo l'aventure koristaa etupuolella.

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Marie Jo Tom Heart Shaped Padded Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Marie Jo L'Aventure t-paitaliivit, joissa syvä sydämenmuotoinen uurros. Liiveissä on kevyesti topatut kupit ja tasainen saumaton pinta. Tyylikkäät monipuoliset olkaimet, joissa ympyränmallisia yksityiskohtia. Olkaimet voi myös ristiä selästä tai kiinnittää niskan taakse halterneck-malliksi. Erittäin mukavat liivit, joissa hyvä istuvuus. Selässä tupla hakaskiinnitys.

€ 76,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Marie Jo Avero Avero Briefs * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Marie Jo rintaliivit upeilla kukkayksityiskohdilla, jotka ovat pieni ihana lisä alushousujen designissa. Peittävät alushousut ovat malliltaan klassiset brief-alushousut. Valmistettu kevyestä materiaalista, joka istuu iholle silkkimäisen sileästi. Yhdistä alushousuihin matchaavat Marie Jo rintaliivit upean alusasusetin luomiseksi.

€ 38,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Primadonna Twist I Do Hotpants * Ilmainen Toimitus *

Trendikkäät ja tyylikkäät Primadonna hipstermalliset alushousut. Alushousuissa on kaunista pitsibrodeerausta, joka luo imartelevan lookin. Valmistettu pehmeästä polyamidimateriaalista, joka mukatuu upeasti vartalon liikkeisiin. Alushousuissa on lanteilla leveät sivukappaleet ja ne peittävät takapuolen kätevästi. Mahtavat Primadonna alushousut, joihin ihastut varmasti heti ja jotka on helppo yhdistää saman sarjan rintaliiveihin.

€ 44,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Primadonna Twist I Do Deep Plunge Bralette * Ilmainen Toimitus *

Ihastuttava Primadonna bralette sopii arkeen ja juhlaan. Bralettessa on eleganttia pitsibrodeerausta. Toppauksettomat kupit ja tukevat kaarituet kohottavat rintoja upeasti ja luovat syvemmän, hieman erottelevan kaula-aukon. Leveämpi reunus rintojen alapuolella tuo lisämukavuutta ja lisää tukea. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Kaunis Primadonna bralette johon ihastut varmasti heti ja johon on helppo yhdistää saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 90,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Primadonna Wild Flower Full Briefs * Ilmainen Toimitus *

Upeissa Primadonna brief-alushousuissa on korkea vyötärö. Alushousuja koristavat kauniit pitsiyksityiskohdat, jotka luovat imartelevan lookin. Joustava ja tukeva resori tuo lisämukavuutta. Korkea vyötärö peittää vatsaa ja luo upean siluetin. Yhdistä näihin mahtaviin alushousuihin saman sarjan matchaavat rintaliivit luodaksesi lyömättömän alusasusetin.

€ 45,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Primadonna Wild Flower Full Cup Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniita kaarituellisia Primadonna rintaliivejä koristavat upeat pitsiyksityiskohdat. Täydelliset rintaliivit sopivat sekä arkeen että juhlaan. Toppauksettomissa kupeissa on tukevat kaarituet, jotka takaavat rinnoille luonnollisen pyöreän muodon ja imartelevan kaula-aukon. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella parhaan mahdollisen istuvuuden varmistamiseksi. Valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista. Tyylikkäät rintaliivit ovat täydellinen lisä perusalusvaatevalikoimaasi! Yhdistä rintaliiveihin saman sarjan yhtä upeat matchaavat alushousut.

€ 104,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Primadonna Sunset Love Bikini Top Balcony Padded * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Primadonna bikiniyläosa kuvioitua mallia, joka vie sinut auringonlaskuun upealle värimerelle. Bikiniliivit eleganttia balconette-mallia, jossa on kaarituet ja topatut kupit, jotka muotoilevat rintoja ja kohottavat kauniisti. Kuppien välissä on suloinen kultakoru, joka antaa naisellisen silauksen. Säädettävät olkaimet varmistavat täydellisen istuvuuden, olkaimet voi sitoa myös niskan taakse ja selässä on helppo kiinnitys. Yhdistä bikiniyläosa yhteenkuuluvan bikinialaosan kanssa niin saat lyömättömän bikinilookin.

€ 86,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Femilet Lima Long Pants * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Femilet housut luovat ylellisen olon! Housut istuvat kevyen rennosti ja niissä on kapenevat lahkeet. Ihana vyötäröresori naruilla, taskut sivuilla ja resorit lahkeissa. Housut on valmistettu pehmeästä modaalimateriaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Aivan ihastuttavat housut sopivat laiskoihin päiviin kotosalla tai nukkumiseen. Kurkkaa myös saman sarjan matchaavat yläosat.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Femilet Lima Big Shirt Short Sleeves * Ilmainen Toimitus *

Aivan ihastuttava Femilet yöpaita t-paitamallilla. Yöpaita on valmistettu sileästä modaalimateriaalista, joka laskeutuu kevyesti vartalolle. Täydellinen yöpaita mukaviin iltoihin kotosalla ja nukkumiseen. Luo ylellinen olo tämän upean Femilet yöpaidan avulla ja yhdistä siihen saman sarjan matchaavat housut.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Femilet Kim Pants * Ilmainen Toimitus *

Upeat Femilet housut istuvat kevyesti ja rennosti ylle. Housut on valmistettu todella pehmeästä puuvillasta parhaan mahdollisen mukavuuden takaamiseksi. Miellyttävän tuntuisessa vyötäröresorissa on kiristysnauha ja lisäksi hieman leveämmän mallisissa housuissa on sivutaskut ja nilkkapituiset lahkeet. Ihanat housut kotona oleiluun tai nukkumiseen. Housuihin kannattaa yhdistää saman sarjan matchaava t-paita.

€ 41,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Femilet Kim T shirt * Ilmainen Toimitus *

Todella ihana Femilet t-paita, johon ihastut varmasti heti. T-paita on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, jossa on uurteista kuviointia ja pyöreä pääntie. Mukava t-paita sopii vapaapäiviin kotona tai nukkumiseen. T-paita istuu rennosti ja sileästi ihoa vasten ja laskeutuu kauniisti vartalolle. Yhdistä saman sarjan housuihin luodaksesi täydellisen miellyttävän kotisetin.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut T paidat
Product
 

Freya Fancies Underwire Longline Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit rintaliivit Freyan Fancis sarjasta kauniilla pitsillä. Tukevat kaarituet nostavat ja muotoilevat povea. Vahvistetut saumat. Pehmeä ja joustava pitsinauha hakaskiinnityksellä selässä. Säädettävät olkaimet. Yhdistä saman sarjan alushousujen kanssa.Freya on ainutlaatuinen merkki, jolla englantilaiset juuret ja on erikoistunut alusvaatteisiin suuripovisille naisille. Design on nuorekasta, hauskaa säilyttäen samalla laadun ja erinomaisen istuvuuden. Freya tarjoaa liivejä H-kokoon asti, joten jokaiselle löytyy varmasti jotain. Laadukkaita tuotteita eri malleissa ja väreissä.

€ 54,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Fancies Hipster Short * Ilmainen Toimitus *

Kauniit, hipster-malliset Freya-alushousut hienosta, kukallisesta pitsistä. Sopivan tiukoissa hipstereissä on litteät saumat, ja malli on huomaamaton tiukkojenkin vaatteiden alla. Edessä on söpö rusetti. Ihanat hipsterit on kiva yhdistää saman sarjan rintaliiveihin!

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Freya Fancies Underwire Plunge Bra * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Freya-rintaliivit, joissa on kauniita yksityiskohtia pitsistä. Rintaliiveissä on kaarituet ja ne tukevat hyvin ja muotoilevat povea kauniisti. Edessä on kaunis rusetti ja elegantissa selkäosassa on hakaskiinnitys. Kauniit rintaliivit kannattaa ehdottomasti yhdistää saman sarjan alushousuihin, niin saa hurmaavan kokonaisuuden.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Starlight Brazilian * Ilmainen Toimitus *

Freya -alushousut Brasilian mallilla, jotka tuntuvat upeilta päällä. Alushousuissa on hieno pallokuviointi edessä ja tavallinen materiaali takana. Valmistettu kevyestä materiaalista, joka tuntuu sileältä ihoa vasten. Kapea resori vyötäröllä, jossa on kaunis rusetti ja koru sen keskellä. Yhdistä alushousuihin sopivat rintaliivit ja saat täydellisen alusvaatelookin.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Freya Starlight Short * Ilmainen Toimitus *

Hienot Freya -alushousut pienillä pallokuvioilla, jotka antavat housuihin loistavan ilmeen. Alushousuissa on joustava pitsi edessä ja takana tavallinen materiaali, joka istuu hyvin vartalolla. Kapea resori, jossa on kaunis rusetti korulla. Yhdistä alushousut niiden kanssa yhteensopiviin rintaliiveihin ja saat täydellisen setin kaikkiin tilanteisiin.

€ 26,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Freya Starlight K Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit ja elegantit Freya -rintaliivit, jotka antavat kunnollista tukea suuremmallekin kuppikoolle. Tukevat kaarituelliset rintaliivit vuoratuilla neliosaisilla kupeilla tukevat, nostavat ja vievät rintoja eteenpäin. Leveät osiot powernet-materiaalista pitävät rintaliivit paikallaan koko päivän. Leveät säädettävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella takaamassa täydellisen istuvuuden. Upeat rintaliivit pilkullisella pitsikuvioinnilla, jotka saavat sinut tuntemaan olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Yhdistä rintaliivit matchaaviin alushousuihin saadaksesi täydellisen alusasusetin.

€ 62,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Starlight Hero Balcony Side Support Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit Freya -balconetteliivit, joiden suunnittelussa on hyödynnetty heidän suosittua Hero-malliaan. Kaarituelliset rintaliivit neliosaisilla kupeilla sekä sivutuilla, jotka muotoilevat, kohottavat sekä vievät rintoja eteenpäin. Elegantit pilkulliset pitsirintaliivit seuraavat rinnan muotoja täydellisesti. Säädeltävät olkaimet sekä hakaskiinnitys selässä maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Upeilla yksityiskohdilla koristellut elegantit rintaliivit, joita tulet rakastamaan ylläsi. Yhdistä rintaliiveihin matchaavat alushousut täydellisen alusasusetin saamiseksi.

€ 62,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Starlight Idol Moulded Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Freya -rintaliivit, joiden suunnittelussa on hyödynnetty heidän suosittua Idol Moulded -malliaan. Pitsirintaliivit on koristeltu pienillä pilkuilla, jotka ovat ihana yksityiskohta koko lookissa. Kaarituelliset rintaliivit balconette-mallilla peittävät ja antavat rinnoille kauniin pyöreän muodon. Sileät ja saumattomat kupit luovat upean siluetin. Säädettävät olkaimet, leveät tukisiivekkeet sekä hakaskiinnitys selkäpuolella maksimaalisen mukavuuden ja täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Näistä rintaliiveistä tulee uusi lemppari vaatekaappiisi. Yhdistä rintaliivit matchaaviin alushousuihin täydellisen setin saamiseksi.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Dynamic Soft Sports Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Freya Dynamic -sarjan urheiluliivit sopivat keskitasoiseen ja erittäin intensiiviseen treenaamiseen. Kaarituettomissa urheiluliiveissä on kaksinkertainen kangas kuppien sisäpuolella tuomassa lisätukea ja parantamassa istuvuutta. Valmistettu pehmeästä ja funktionaalisesta mikrokuitumateriaalista, joka hengittää, vie kosteutta pois iholta ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan. Urheilutopissa on pehmeät saumat estämässä hankaumien syntymistä. Urheiluliiveissä on myös leveä joustava nauha rintojen alla tuomassa lisää mukavuutta ja tukea. Säädettävät ja pehmustetut olkaimet saa takaa halutessaa yhteen koukulla ja selkäpuolella on lisäksi hakaskiinnitys, jonka avulla voit säätää istuvuutta. Mahtavat urheiluliivit tehokkaaseen treeniin.

€ 63,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Urheilu Treenivaatteet
Product
 

Freya Fancies Underwire Balcony Moulded Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat Freya rintaliivit sopivat joka tilaisuuteen! Kaarituellisissa rintaliiveissä on topatut, kevyet ja muotoonprässätyt kupit. Ihanat rintaliivit tukevat rintoja hyvin ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Täydellisiä rintaliivejä pystyy pitämään hyvin aamusta iltaan, kun haluat tuntea olosi joka hetkellä mukavaksi ja varmaksi. Säädettävät olkaimet ja hakaskiinnitys selkäpuolella. Ihanat kaarituelliset rintaliivit, joita ei kannata jättää väliin vaan yhdistää omavalintaiseen Freya Fancies -sarjan alaosaan.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Freya Fancies Brazilian * Ilmainen Toimitus *

Elegantit Freya Fancies -sarjan alushousut. Brazilian-malliset alushousut istuvat napakasti ylle. Alushousuja koristaa kaunis kukikas pitsi ja keskellä edessä on suloinen rusetti. Yhdistä näihin mahtaviin alushousuihin saman sarjan yläosa luodaksesi imartelevan alusasulookin.

€ 33,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Freya Fancies Balcony K Cup Bra * Ilmainen Toimitus *

Upeat Freya kaariliivit sopivat joka tilanteeseen. Tyylikkäät rintaliivit tukevat rintoja kunnolla myös suuremmassa kuppikoossa. Kupeissa on kaksinkertainen kangas ja ne luovat rinnoille upean ja luonnollisen pyöreän muodon. Rintaliiveissä on myös syvä leikkaus, joka takaa kauniin dekolteen. Rintaliivit on koristeltu upealla pitsibrodeerauksella imartelevan lookin luomiseksi. Klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella sekä säädettävät olkaimet parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Yhdistä rintaliiveihin saman Freya Fancies -sarjan matchaavat alushousut luodaksesi ihastuttavan alusasusetin.

€ 46,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Fantasie Twilight Body * Ilmainen Toimitus *

Fantasie Twilight -sarjan naisellinen ja moderni body. Kaaritueton body luo ylellisen olon ja seksikkään lookin. Bodyn yläosassa ja alaosassa on upeaa pitsiä edessä ja takana. Kapea joustava nauha rintojen alla tuo lisää tukea ja mukavuutta. Bodyssa on takana yksinkertainen kiinnitys upealla koruyksityiskohdalla sekä toinen kiinnitys haarassa. Fantastinen Fantasie body auttaa luomaan upean siluetin.Bodyyn voi yhdistää Fantasie Twilight Sider Support Bra rintaliivit lisätuen varmistamiseksi.

€ 102,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat
Product
 

Fantasie Twilight Rebecca Spacer Full Cup Wire Bra * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset kaarituelliset Fantasie Twilight Rebecca -sarjan rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti. Rintaliiveissä on kevyestä spacer-vaahtomateriaalista valmistetut saumattomat kupit, jotka antavat ihon hengittää, muotoutuvat upeasti rintojen muotoihin eivätkä näy vaatteiden alta. Rintaliiveissä on erityisen leveät sivukappaleet tuomassa lisätukea ja lisää mukavuutta. Kuppeja koristaa upea jacquard-kangas ja sivukappaleissa on mesh-materiaalista. Ihastuttavat Fantasie rintaliivit istuvat todella hyvin ylle. Hakaskiinnitys selkäpuolella ja säädettävät olkaimet.Luo upea alusasulook yhdistämällä rintaliiveihin omavalintainen Fantasie -alaosa.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Fantasie Memoir Soft Cup * Ilmainen Toimitus *

Upeat Fantasie Memoir -sarjan rintaliivit luovat elegantin ja mukavan alusasulookin. Kaarituettomissa rintaliiveissä on saumattomat kupit, joita koristaa joustava pitsi. Mahtavat rintaliivit eivät näy vaatteiden alta. Rintaliiveissä on myös powernet-materiaalista sivukappaleet, jotka tukevat rintoja ja luovat imartelevan kaula-aukon. Säädettävät olkaimet ja pehmustettu hakaskiinnitys maksimaalisen mukavuuden takaamiseksi. Tukevat ja korkealaatuiset Fantasie rintaliivit, joita ei kannata jättää väliin! Luo imarteleva kokonaisuus yhdistämällä näihin upeisiin rintaliiveihin saman sarjan matchaavat alushousut.

€ 74,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Fantasie Leona Brief * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja ihastuttavat Fantasie alushousut koristeellisella kuvioinnilla. Brief-alushousuissa on vuorattu etuosa ja reunat, jotka eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Suloinen rusetti vyötärökaistaleessa. Yhdistä alushousut matchaaviin Fantasie rintaliiveihin luodaksesi ylellisen alusasusetin, johon ihastut varmasti.

€ 35,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Fantasie Leona Balcony Bra * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman upeat Fantasie balconette-rintaliivit luovat elegantin alusasulookin. Rintaliiveissä on tukevat kaarituet, peittävät kupit ja leveät sivukappaleet parhaan mahdollisen mukavuuden ja tuen takaamiseksi. Kolmiosaiset kupit kohottavat ja erottavat rintoja. Koristeellista kuviointia olkaimissa ja kupeissa luomassa naisellista vaikutelmaa. Säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Yhdistä rintaliiveihin Fantasie Leona -sarjan alushousut täydellisen setin luomiseksi.

€ 76,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product