Sloggi ZERO Feel Lace Bandeau * Ilmainen Toimitus *

Pehmeä ja kaaritueton Sloggi bandeau-yläosa on romanttista pitsiä. Sloggi ZERO Feel Lace -sarjan yläosa todellakin toteuttaa tuotesarjan nimeä. Et lähes ollenkaan tunne toppia ylläsi. Topatussa bandeaussa on pitsiä koko alueella sekä aaltoileva leikkaus rinnan alla. Toppaukset on ommeltu kiinni toppiin, jotta ne eivät liiku. Yläosa on saumaton eikä jätä näkyviä rajoja tiukkojen vaatteiden alla. Silikoninauha yläreunassa takaa parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden. Täydellinen bandeau-toppi puettavaksi ylle, kun haluat välttyä näkyviltä olkaimilta. Yhdistä matchaaviin saman sarjan alushousuihin luodaksesi täydellisen romanttisen setin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Abecita Soft Elegance Wireless Bra * Ilmainen Toimitus *

Kauniit kaarituettomat Abecita rintaliivit, joissa tunnet olosi sekä mukavaksi että tyylikkääksi. Kaarituettomien rintaliivien toppauksettomia kuppeja koristaa elegantti pitsi. Leveä nauha rintojen alla tuo lisätukea ja mukavuutta. Rintaliivit istuvat sileästi iholle ja ne luovat rinnoille mahtavan muodon. Hakaskiinnitys, v-pääntie ja säädettävät olkaimet takaavat upean istuvuuden. Ihastuttavat Abecita rintaliivit, joihin ihastut varmasti heti, sopivat joka tilanteeseen!

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Rosa Faia Trip To Bali Bikini Bottom * Ilmainen Toimitus *

Herkullinen hipstermallinen Rosa Faia bikinialaosa. Bikinalaosassa on ihana resori vyötäröllä ja nyörit sivuilla, joten voit itse muokata istuvuutta. Mahtava bikinialaosa istuu tyylikkäästi ylle ja tunnet siinä olosi mukavaksi. Yhdistä bikinihousuihin omavalintainen saman sarjan bikiniyläosa aivan lyömättömän rantalookin luomiseksi!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Trip To Bali Liz Bikini Bottom * Ilmainen Toimitus *

Fantastiset Rosa Faia bikinihousut on suunniteltu todella tyylikkäästi. Bikinialaosassa on pehmeä resori vyötäröllä ja etupuolella on kaunista kietaisua, joka on pieni ihana lisä bikinilookissa. Mahtava istuvuus ja uskomattoman sileä ihoa vasten. Ihastuttavat Rosa Faia bikinihousut, joissa tunnet olosi sekä mukavaksi että tyylikkääksi. Yhdistä bikinialaosaan matchaava saman sarjan bikiniyläosa.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Trip To Bali Hermine Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Elegantti kaarituellinen Rosa Faia bikiniyläosa. Yksinkertainen bikiniyläosa tukee ja istuu ihanasti ylle. Kevyesti topatut kupit muotoutuvat rintojen muotoihin ja luovat niille luonnollisen pyöreän muodon. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolella parhaan istuvuuden varmistamiseksi. Luo fantastinen rantalook yhdistämällä yläosaan Rosa Faia Trip to Bali -sarjan matchaava bikinialaosa.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Trip To Bali Bikini Top Big Cup * Ilmainen Toimitus *

Upea Rosa Faia bikiniyläosa sopii henkilölle, joka kaipaa tyylikästä bikinilookia ja se on hyvä valinta myös suuremmalle povelle. Bikiniyläosassa on sisäänrakennetut kaarituet ja neliosaiset kupit, jotka takaavat mukavan istuvuuden ja hyvän tuen rinnoille. Säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys selkäpuolelle. Rinnat saavat luonnollisen pyöreän muodon. Tukeva bikiniyläosa on mahtava yhdistelmä maksimaalista mukavuutta ja eleganttia designia. Yhdistä yläosaan omavalintainen Rosa Faia Trip to Bali -sarjan bikinialaosa.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Trip To Bali Underwire Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Rosa Faia bikiniyläosa on suunniteltu trendikkäästi. Bikiniyläosassa on pehmeät sisäänrakennetut kaarituet ja kolmiosaiset kupit, jotka tukevat rintoja optimaalisesti ja luovat niille kauniin pyöreän muodon. Bikiniyläosassa on myös sivukappaleet, joissa on lisätuet parantamassa yläosan tukea. Täydellinen bikiniyläosa runsaammalle povelle. Sileät säädettävät olkaimet ja yksinkertainen kiinnitys takana. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Ihanat Rosa Faia bikiniliivit istuvat todella hyvin ylle ja luot niiden avulla uskomattoman herkullisen rantalookin. Bikiniyläosaan kannattaa myös yhdistää saman sarjan matchaava alaosa.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Magic 2 pakkaus Dream Lace Panty * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät naisten korkeavyötäröiset Magic alushousut romanttisella pitsillä. Ihanat saumattomat maxi-malliset pitsialushousut eivät näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Alushousuissa on korkea vyötärö ja leveät sivukappaleet ja ne litistävät vatsaa. Valmistettu pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta materiaalista, joka hengittää. Litteiden saumojen ansiosta alushousut eivät näy istuvien vaatteiden alta. Vuorattu haara. Alushousut ovat kokonaan pitsiä ja ne kannattaa yhdistää saman sarjan yläosaan romanttisen setin luomiseksi!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Magic 2 pakkaus Dream Lace Thong * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät naisten Magic stringit. String-malliset alushousut ovat romanttista pitsiä ja niissä on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Ihanat alushousut on valmistettu pehmeästä ja miellyttävän tuntuisesta hengittävästä materiaalista. Täydelliset alushousut ihonmyötäisten vaatteiden alla, sillä niistä ei jää näkyviä rajoja. Vuorattu haara. Alushousut ovat kokonaan pitsiä ja ne kannattaa yhdistää saman sarjan yläosaan romanttisen setin luomiseksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Magic 2 pakkaus Dream Lace Hipster * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät pitsiset Magic hipsterit. Naisten hipster-mallisissa alushousuissa on matala vyötärö ja leveät sivukappaleet. Ihanat alushousut on valmistettu pehmeästä ja hengittävästä materiaalista etkä lähes ollenkaan tunne niitä ylläsi. Sileiden saumojen ansiosta alushousut eivät näy juurikaan tiukkojen vaatteiden alta. Vuorattu haara. Alushousuja peittää koko alueelta pitsi ja ne kannattaa yhdistää saman sarjan toppiin romanttisen setin luomiseksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

MAGIC Dream Lace Bra * Ilmainen Toimitus *

Mahtava Magic toppi on valmistettu romanttisesta pitsistä. Pehmeässä bralettessa on irrotettavat toppaukset ja saumattomat reunat, joten se ei näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Ihanassa topissa on edessä pyöreä pääntie ja selkäpuolella suora leikkaus. Toppia peittää romanttinen pitsi ja se kannattaa yhdistää saman sarjan alushousuihin täydellisen lookin luomiseksi!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

MAGIC Tummy Shaper Lace * Ilmainen Toimitus *

Upeissa Magic alushousuissa on romanttisia pitsiyksityiskohtia. Alushousut muotoilevat vatsaa ja takapuolta. Alushousujen huolella suunniteltujen saumojen ansiosta ne eivät näy vaatteiden alta. Ihastuttavat Magic shaping-alushousut luovat upean siluetin. Pitsiyksityiskohtia takana ja täysin peittävä etupuolelta. Täydellinen valinta hameiden ja mekkojen alle, kun haluat korostaa muotojasi!

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Muotoilevat tukevat Naisten alushousut
Product
 

Happy Socks Jumbo Text Sock * Ilmainen Toimitus *

Happy Socks sukat on valmistettu todella pehmeästä puuvillasta. Erittäin ihanat sukat istuvat hyvin jalkoihin ja tuntuvat todella sileiltä. Laadukkaat Happy Socks sukat, joita ei kannata jättää väliin!

€ 10,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Happy socks 3 pakkaus Mothers Day Gift Box * Ilmainen Toimitus *

Happy Socks sukat on pakattu söpöön lahjarasiaan, joka sopii erittäin hyvin äidille annettavaksi äitienpäivänä. Sukat on valmistettu kampapuuvillasta, joka tuntuu uskomattoman pehmeältä jaloissa. Pehmeä resori ja napakka istuvuus. Mahtavat sukat ihanaan lahjarasiaan pakattuna ovat täydellinen äitienpäivälahja.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta Sukat Lahjapakkaukset
Product
 

Mey Night2Day Paula Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Upea malliltaan pitkä Mey pyjama. Yksinkertainen pyjama istuu mukavasti ylle ja pehmeästi vartalolle. Valmistettu sileästä puuvillamateriaalista. Suorissa pyjamahousuissa on ihana resori vyötäröllä ja pitkähihaisessa paidassa on pyöreä pääntie. Mahtava Mey pyjama, jossa voit oleskella kivasti vapaapäivinä.

€ 79,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Mey Night2Day Paula Crop Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Tämä Mey pyjama luo kevyen ja rennon olo. Kaksiosaisessa pyjamassa on 3/4-pituiset hihat ja housut ovat capripituiset. Valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka istuu uskomattoman ihanasti vartalolle. Täydellinen pyjama myöhäisiin koti-iltoihin tai nukkumiseen. Kurkkaa myös muut ihanat Meyn yöasut.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Mey Night2Day Isi Pants * Ilmainen Toimitus *

Mey housut ovat mahtava yhdistelmä mukavuutta ja laatua. Yksinkertaiset housut ovat suoraa mallia ja niissä on pehmeä vyötäröresori sekä taskut sivuilla. Valmistettu puuvillan ja modaalin sekoituksesta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Housut istuvat rennosti ja ovat täydellinen valinta kotona oleiluun vapaapäivinä. Kurkkaa myös muut Meyn ihanan perusvalikoiman tuotteet.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Mey Night2Day Isi Capri Pants * Ilmainen Toimitus *

Luo upea look näillä ihanilla Mey housuilla! Capiripituisissa housuissa on pehmeä resori vyötäröllä, rento istuvuus ja resorit lahkeissa. Valmistettu sileästä puuvillan ja modaalin sekoituksesta, joka on hellä iholle. Ihanat ja laadukkaat housut, joita haluat pian pitää joka päivä.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Mey Night2Day Isi Shorts * Ilmainen Toimitus *

Tunne olosi sekä tyylikkääksi että mukavaksi näissä hienoissa Mey shortseissa. Shortsit on valmistettu puuvillan ja modaalin sekoituksesta, joka on hellä iholle ja istuu sileästi ihoa vasten. Yksinkertaiset shortsit sopivat sekä koti-iltoihin että vapaapäiviin. Tukeva kiristysnauhallinen resori vyötäröllä ja taskut sivuilla. Yhdistä shortseihin saman sarjan yhtä tyylikäs yläosa luodaksesi mukavan asun!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Mey Night2Day Isi T shirt * Ilmainen Toimitus *

Ihana Mey t-paita, johon ihastut varmasti heti. T-paita istuu rennosti ja sileästi ihoa vasten. Pyöreä pääntie ja hieman lyhyemmät hihat. Valmistettu mahtavasta pehmeän puuvillan ja modaalin sekoituksesta, joka on hellä iholle. Yhdistä t-paitaan omavalintainen alaosa Meyn perusvalikoimasta mukavan setin luomiseksi.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut T paidat
Product
 

Mey Night2Day Demi Pants * Ilmainen Toimitus *

Elegantit ja uskomattoman ihanat Mey housut. Yksinkertaisen tyylikkäissä housuissa on pehmeä resori vyötäröllä, sivutaskut ja lahkeissa resorit. Valmistettu mahtavasta puuvillan ja modaalin sekoitteesta, joka istuu sileästi ihoa vasten. Hienot Mey housut kotona oleiluun, kun tahdot tuntea olosi erityisen mukavaksi.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Mey Night2Day Demi Capri Pants * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja uskomattoman ihanat Mey housut. Capripituisissa housuissa on pehmeä resori vyötäröllä ja resorit lahkeissa. Valmistettu ihanasta modaalin ja puuvillan sekoitteesta. Housut sopivat todella hyvin vapaisiin päiviin kotona tai nukkumiseen. Ne on myös helppo yhdistää omavalintaiseen Meyn perusvalikoiman tuotteeseen täydellisen setin luomiseksi.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Falke Women Travel Comfort Energize KH 30 Den * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Falke polvisukat korkean asteen kompressiolla. 30 denierin polvisukat tukevat jalkoja seisoessasi, kävellessäsi tai matkustaessasi. Korkean tason kompression ansiosta nämä polvisukat ovat optimaalinen valinta esimerkiksi pitkille lennoille, sillä ne stimuloivat aktiviisesti verenkiertoa huolellisesti suunnitellun kompression ansisota. Sukat estävät jalkojen turpoamista ja väsymistä.Falken kompressioasteikoilla sukkien vahvuus on Strong.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukkahousut pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 53,60

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Falke Women Travel Comfort Energize Tights 30 Den * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Falke sukkahousut korkean tason kompressiolla. 30 denierin sukkahousut tukevat jalkojasi kävellessä, seisoessa ja matkustaessa. Sukkahousut ovat täydellinen valinta esimerkiksi pitkille lennoille ja ne stimuloivat verenkiertoa aktiivisesti huolellisesti suunnitellun kompression ansiosta. Sukkahousut estävät jalkojen turpoamista ja väsymistä.Sukkahousut muotoilevat ja silottavat sääriä, vatsaa ja takapuolta. Vahvikkeet ylhäällä sekä vyötäröllä pehmeä resori, joka estää sukkahousuja valumasta alas.Sukkahousut ovat Falken kompressioasteikoille vahvuutta Strong.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukkahousut pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat Sukkahousut
Product
 

Falke Women Travel Comfort Vitalize KH * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Falke sukat keskitason kompressiolla. Polvisukat stimuloivat aktiivisesti verenkiertoa huolellisesti suunnitellun kompression ansiosta. Sukat ovat täydellinen valinta, jos joudut seisomaan, kävelemään tai matkustamaan paljon. Polvisukat ehkäisevät kompression ansiosta jalkojen turpoamista ja väsymistä.Falken kompressioasteikoilla sukkien vahvuus on Medium.Travel & Comfort on Falken ja Lufthansan luomus. Falke on luonut täydelliset sukkahousut pitkille matkoille ja aktiiviseen arkeen. Lufthansa kuvailee tuotteita markkinoiden parhaaksi matkustustuotteeksi ja lisäksi Lufthansa on lisensoinut nämä virallisilla kumppanuustuotteinaan.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukat
Product
 

Calida Cosy Jersey Fun Short Pyjama * Ilmainen Toimitus *

Mukava Calida pyjama on lyhyttä mallia. Pyjamapaidassa on pyöreä pääntie ja se laskeutuu ihanasti vartalolle. Pyjamashortsit istuvat rennosti ja niissä on pehmeä resori vyötäröllä. Valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta, joka laskeutuu kevyesti vartalolle. Ihana pyjamasetti sopii sekä nukkumiseen että kotona oleiluun vapaapäivinä.

€ 57,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Sweet Dreams Sleepshirt * Ilmainen Toimitus *

Lyhythihainen Calida yöpaita on valmistettu erittäin pehmeästä puuvillasta. Ihanassa yöpaidassa on pyöreä napillinen pääntie ja se ulottuu juuri polvien yläpuolelle. Mahtava yöpaita nukkumiseen tai mukaviin koti-iltoihin. Laskeutuu kevyesti vartalolle ja istuu sileästi ihoa vasten. Kurkkaa myös muut Calidan yöasut.

€ 56,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Cosy Cotton Nights Pyjama With Cuff * Ilmainen Toimitus *

Kaunis Calida-laatumerkin pyjama on valmistettu todella pehmeästä puuvillasta. Kokopitkä pyjama on täydellinen valinta nukkumiseen tai vapaapäiviin kotona. Pitkähihaisessa paidassa on pyöreä pääntie, resorit hihoissa ja yksinkertainen rintatasku. Pyjamahousuissa on tukeva resori vyötäröllä ja resorit lahkeissa. Ihana Calida pyjama istuu rennosti ja laskeutuu ihanasti vartalolle. Kurkkaa myös muut ihanat Calidan yöasut.

€ 85,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Cosy Jersey Fun Sleepshirt * Ilmainen Toimitus *

Ihanan pehmeä Calida yöpaita, johon ihastut varmasti heti! Yöpaita on lyhyempää mallia ja se ulottuu polviin. Lyhyet hihat ja pyöreä napillinen pääntie. Valmistettu 100 % puuvillasta, joka istuu miellyttävän tuntuisesti ihoa vasten. Ihastuttava Calida yöpaita myöhäisiin iltoihin tai vapaapäivinä kotosalla oleskeluun.

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Favourites Trend 1 Pants * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat Calida pyjamahousut istuvat rennosti. Suorissa housuissa on resori vyötäröllä ja ne on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta. Ihanat housut sekä nukkumiseen että vapaapäiviin kotosalle. Yhdistä housuihin omavalintainen Calidan yläosa mukavan setin luomiseksi!

€ 43,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Panos Emporio Panthera Lucca Shorts * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Panos Emporio Panthera -sarjan uimashortsit. Peittävissä shortseilla on vyötäröllä nauhallinen resori sekä sivuilla taskut. Shortsit ovat lyhyet ja ulottuvat reiteen ja ne ovat täydellinen valinta matkalla rannalle ja takaisin. Shortsit voi myös yhdistää jonkin Panthera-sarjan yläosan kanssa, jos kaipaat hieman peittävämpää mallia. Shortseissa ei ole sisäpuolella housuja, joten niiden alle kannattaa pukea bikinihousut.

€ 49,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Panthera Olympia High Waist Brief * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät maxi-malliset Panos Emporio Panthera -sarjan bikinihousut. Leopardikuvioiduissa maxi-housuissa on korkea vyötärö ja leveät sivukappaleet. Imarteleva malli litistää vatsaa ja siinä on yksityiskohtana tyylikkäitä mesh-upotuksia edessä. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Täydennä bikinilook yhdistämällä alaosaan Panos Emporio Panthera -sarjan bikiniyläosa.

€ 49,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Panthera Chara Folded Tai * Ilmainen Toimitus *

Klassiset Panos Emporio Panthera -sarjan bikinihousut taitettavalla reunalla. Malliltaan suosituissa tai-housuissa on taitettava reunus, joten voit itse päättää, haluatko matalan vai korkean vyötärön. Kun reunus on täysin ylhäällä, alaosa on yksivärinen. Vuoratut bikinihousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Luo täydellinen bikinilook yhdistämällä bikinialaosaan matchaava Panos Emporio Panthera -sarjan bikiniyläosa.

€ 49,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Panthera Medea Bikini Top * Ilmainen Toimitus *

Upea Panos Emporio Panthera -sarjan leopardikuvioitu bikiniyläosa. Bikiniliiveissä on topatut kupit ja solmittu yksityiskohta edessä. Kupeissa on myös tilaa rintaproteesille. Yläosassa on powernet-vuoraus sivuilla sekä hieman leveämmät olkaimet laadukkaan tuen ja istuvuuden varmistamiseksi. Säädettävät olkaimet ja klassinen bikinikiinnitys selkäpuolella. Bikinit sopivat A-D-kuppikoolle. Yhdistä Panthera-sarjan omavalintaiseen bikinialaosaan täydellisen setin luomiseksi!

€ 69,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Panthera Calypso Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Panos Emporio Panthera -sarjan bikiniliiveissä on tyylikästä leopardikuviota. Kaarituellisessa yläosassa on toppaukset sekä upeina yksityiskohtina mesh-upotuksia saumoina kupeissa sekä kullanvärisiä renkaita olkaimissa. Bikiniliiveissä on powernet-vuoraus tuomassa lisätukea ja mukavuutta. Bikineissä on kapeat säädettävät olkaimet ja ne kiinnitetään klassisellä bikinikiinnityksellä selkäpuolelta. Yhdistä omavalintaisiin Panthera-sarjan bikinihousuihin täydellisen setin luomiseksi!

€ 79,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Panos Emporio Panthera Lydia Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Panos Emporio Panthera -sarjan bikiniliivit on kuvioitu ihanalla leopardikuviolla. Klassisissa bikiniliiveissä on kaarituet ja kevyesti topatut kupit, joiden push up -täytteet saa halutessaan myös pois. Rinta saa upean muodon, pidit sitten push up -toppaukset tai otit ne pois. Kupeissa on koristeena mesh-kuviointia ja bikiniyläosien olkaimissa on koristeena kullanvärisiä yksityiskohtia. Sivuilla powernet-materiaalia tuomassa tukea ja takaamassa parhaan mahdollisen istuvuuden. Bikineissä on kapeat säädettävät olkaimet ja ne kiinnitetään selkäpuolelta klassisella kiinnityksellä. Yhdistä omavalintaisiin Panthera-sarjan bikinihousuihin täydellisen setin luomiseksi! Yläosa sopii A-C-kupille irrotettavien toppaustensa ansiosta.

€ 69,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sunseeker Tribe Attack Swimsuit * Ilmainen Toimitus *

Australaisen Sunseeker-uima-asumerkin tyylikäs uimapuvu on kuvioitu upeasti. Muotoilevassa uimapuvussa on mahtavia yksityiskohtia. Kaarituellisessa uimapuvussa on kevyesti topatut kupit tuomassa lisätukea ja powernet-vuoraus litistämässä vatsaa. Imarteleva v-pääntie edessä ja kapeat säädettävät olkaimet. Syvä leikkaus selkäpuolella. Klassinen uimapuku muotoilee ihanasti ja voit käyttää sitä sekä rannalla että uima-altaalla. Tribe Attack -sarjan tuotteissa on ihanaa kuviointia ja klassista designia. Kurkkaa myös muut sarjan tuotteet, mikäli tämä kuvio miellyttää silmääsi.

€ 109,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Uimapuvut
Product
 

Sunseeker Rustic Sweetheart Full Bikini Panty * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja malliltaan suositut australialaisen Sunseeker-uima-asumerkin bikinihousut. Brief-mallisissa bikinihousuissa on normaali vyötärö ja kapeat sivukappaleet. Upeana yksityiskohtana kietaisunomainen yksityiskohta etupuolella. Vuorattu sisäpinta ja nopeasti kuivuva materiaali. Rentoudu rannalla Rustic Sweetheart -sarjan tuotteissa, joiden minimalistisessa designissa on käytetty eleganttia ja ylellistä materiaalia. Yhdistä bikinialaosaan saman sarjan matchaava yläosa täydellisen setin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sunseeker Tribe Attack Full Classic Bikini Panty * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja malliltaan klassiset australialaisen Sunseeker uima-asumerkin bikinihousut. Bikinialaossa on normaali vyötärö ja kapeat sivukappaleet ja ne on kuvioitu todella upeasti. Vuorattu alaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta materiaalista ja se sopii täydellisesti sekä rannalle että uima-altaalle. Tribe Attack -kokoelmassa on ihania kuvioita ja klassista designia. Yhdistä saman sarjan bikiniliiveihin upean rantalookin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sunseeker Vintage Prairie High Waist Bikini Panty * Ilmainen Toimitus *

Erittäin tyylikkäät korkeavyötäröiset australialaisen Sunseeker-uima-asumerkin bikinihousut. Bikinihousuissa on korkea vyötärö ja korkea leikkaus jalanteissa sekä ihanan raidallista ja eleganteilla yksityiskohdilla koristettua kuviointia. Etupuolella alaosassa on sauma ja se on erityisen hyvin vuorattu vatsan litistämiseksi ja upean siluetin luomiseksi. Vyötäröllä leveä resori, jonka ansiosta bikinihousut eivät varmasti valu alas. Vintage Prairie on suunniteltu minimalistisen tyylikkäästi. Yhdistä alaosaan matchaavat bikiniliivit kokonaisen rantalookin luomiseksi!

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sunseeker Rustic Sweetheart Bikini Bralette * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja malliltaan hyvin suositut australaisen Sunseeker -uima-asumerkin bikiniliivit. Bralettessa on kevyesti topatut kupit, joiden toppaukset saa halutessaan irti. Kupit menevät edestä hieman kietaisun omaisesti ja säädettävät olkaimet jatkuvat bikinien etupuolella. Sivuilla moderneja cut-out -yksityiskohtia pienenä upeana lisänä. Bikiniliivit kiinnitetään takaa klassisella bikinikiinnityksellä. Rentoudu rannalla Rustic Sweetheart -sarjan tuotteissa, joiden minimalistisessa designissa on käytetty eleganttia ja ylellistä materiaalia. Yhdistä bikiniyläosaan saman sarjan matchaava alaosa täydellisen setin luomiseksi!

€ 64,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sunseeker Rustic Sweetheart Underwire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja malliltaan suositut australialaisen Sunseeker-uima-asuvalmistajan bikiniliivit. Klassisissa bikiniliiveissä on kaarituet ja irrotettavat toppaukset ja ne on valmistettu upeasti kuvioidusta kankaasta. Bikinit ovat rintojen välistä kapeat, niissä on kapeat olkaimet, jotka seurailevat kuppien reunoja etupuolella, ja sivuilla powernet-materiaalia tuomassa lisätukea. Olkaimia pystyy osaksi säätelemään ja bikinit kiinnitetään klassisella bikinikiinnityksellä selkäpuolelta. Rentoudu rannalla Rustic Sweetheart -sarjan tuotteissa, joiden minimalistisessa designissa on käytetty eleganttia ja ylellistä materiaalia. Yhdistä bikiniyläosaan saman sarjan matchaava alaosa täydellisen setin luomiseksi!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sunseeker Tribe Attack Underwire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät ja upeasti kuvioidut australialaisen Sunseeker-uima-asumerkin bikiniliivit. Topatuissa bikiniliiveissä on upeaa kuviota, kaarituet, powernet-materiaalia sekä erilliset tukipuikot sivuilla, jotta yläosa tukisi mahdollisimman hyvin. Rypytettyjä yksityiskohtia kupeissa täyteläisemmän vaikutelman luomiseksi. Säädettävät olkaimet kulkevat koko matkalta bikinien etupuolella ja kapenevat taakse. Bikinit kiinnitetään selkäpuolelta kiassisella bikinikiinnityksellä. Tribe Attack -sarjan tuotteissa on ihanaa kuviontia ja klassista designia. Yhdistä saman sarjan alaosaan lyömättömän bikinilookin luomiseksi!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Sunseeker Vintage Prairie Underwire Bikini Bra * Ilmainen Toimitus *

Tyylikäs australialaisen Sunseeker-uima-asumerkin bikiniyläosa. Bikiniliiveissä on raidallista kuviota ja elegantteja yksityiskohtia. Balconette-mallissa on topatut kupit ja kaarituet parhaan mahdollisen istuvuuden ja lisätuen varmistamiseksi. Irrotettavien olkaimien ansiosta yläosaa voi käyttää myös halterneck-mallissa tai halutessaan olkaimet saa myös selkäpuolelta ristiin. Klassinen bikinikiinnitys selkäpuolella. Vintage Prairie -sarja on suunniteltu minimalistisen tyylikkäästi. Yhdistä yläosaan matchaava alaosa täydellisen rantalookin luomiseksi!

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Mey Night2Day Demi Shorts * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäät Mey shortsit nukkumiseen tai vapaalla käytettäväksi. Shortsit istuvat rennosti ja niissä on mukava resori vyötäröllä sekä taskut sivuilla. Valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta. Ihanat Mey shortsit, joita ei kannata väliin. Yhdistä ne omavalintaiseen Meyn yläosaan ihanan rennon lookin luomiseksi.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut Shortsit
Product
 

Mey Night2Day Demi T shirt * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikäs Mey t-paita. Ihana t-paita istuu rennosti ja voit käyttää sitä nukkumiseen tai muuten arjessa. Valmistettu pehmeän puuvillan ja sileän modaalin sekoituksesta. Yhdistä t-paitaan omavalintainen alaosa Meyn muusta upeasta valikoimasta trendikkään lookin luomiseksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet T paidat
Product
 

Mey Night2Day Demi Top * Ilmainen Toimitus *

Yksinkertaisen tyylikäs Mey paita. Paita istuu rennosti ja siinä on 3/4-pituiset hihat sekä pyöreä pääntie. Upea paita sopii sekä arkeen että nukkumiseen. Paitaan on helppo yhdistää omavalintainen alaosa Meyn muusta valikoimasta ihanan lookin luomiseksi. Valmistettu puuvillan ja modaalin sekoitteesta, joka istuu pehmeästi vartalolle. Älä jätä väliin tätä mahtavaa paitaa, vaan päästä se uudeksi arjen suosikiksesi!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut Paidat
Product
 

Mey Night2Day Oliv Pants * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja tyylikkäät Mey housut istuvat napakasti. Capri-pituisissa housuissa on pehmeä ja joustava vyötärö, koristeena nappisepalus ja resorit lahkeissa. Valmistettu erittäin pehmeästä puuvillan ja modaalin sekoitteesta. Uskomattoman ihanat housut sopivat nukkumiseen tai kotona oleiluun vapaapäivinä. Yhdistä housuihin omavalintainen saman sarjan yläosa.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Mey Night2Day Oliv Top * Ilmainen Toimitus *

Mahtava Mey paita istuu rennosti ylle. Valmistettu ihanasta puuvillan ja modaalin sekoitteesta, joka istuu uskomattoman sileästi ihoa vasten. Pyöreä pääntie, rintatasku ja 3/4-pituiset hihat. Mahtava paita sopii sekä nukkumiseen että arjessa käytettäväksi. Paitaan on helppo yhdistää omavalintainen Mey alaosa.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut Paidat
Product
 

Mey Night2Day Oliv T shirt * Ilmainen Toimitus *

Todella ihana Mey t-paita on valmistettu pehmeästä puuvillasekoitteesta. Yksinkertaisen tyylikäs t-paita sopii mainiosti sekä nukkumiseen että arkeen. Pyöreä pääntie, mahtava istuvuus ja lisäksi paita tuntuu myös sileältä iholla. Voit yhdistää t-paidan omavalintaiseen alaosaan Meyn toisesta mahtavasta valikoimasta.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut T paidat
Product