Calida Natural Joy Soft Bra

Tyylikkäät ja uskomattoman ihanat Calida urheiluliivit. Kaarituettomat rintaliivit istvat napakasti ja niissä on muotoonprässätyt kupit. Joustavat rintaliivit sopivat arkeen ja tunnet niissä olosi aina mukavaksi. Valmistettu pehmeästä puuvillan ja tencelin sekoituksesta. Kulutusta kestävä materiaali vie kosteutta pois iholta ja pitää olosi raikkaana koko päivän ajan. Mahtavat liivit tuntuvat todella mukavilta yllä ja ihastut niihin varmasti heti.

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Kari Traa Ness Hipster * Kampanja *

Tyylikkäät saumattomat Kari Traa naisten hipsterit. Hipsterimallisissa alushousuissa on neljään suuntaan joustavaa stretchiä. Alushousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, minkä ansiosta ne ovat optimaalinen valinta treenaamiseen. Tyylikäs suunnittelu ja pehmeä resori vyötäröllä. Täydelliset alushousut treenaamiseen! Yhdistä omavalintaisiin Kari Traa urheiluliiveihin.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Treenivaatteet
Product
 

Damella Emily Jaquard Knit Bikini Tai * Kampanja *

Upeat Damella bikinihousut ovat suosittua tai-mallia. Tai-housuissa on normaali vyötärö ja ne on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäästi. Alaosassa on hillittyä jacquard-kuviointia ja vuorattu sisäpinta. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Luo täydellinen bikinilook yhdistämällä bikinialaosaan matchaava Damella bikiniyläosa.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Damella Meryl Spots Bikini Maxi Brief * Kampanja *

Tyylikkäät maxi-malliset Damella bikinihousut. Maxihousuissa on korkea vyötärö, leveät sivukappaleet ja imartelevat yksityiskohdat. Alaosa muotoilee ja siinä on vuorattu sisäpinta, joka silottaa vatsaa ja luo upean siluetin. Kangas sivuilla on rypytettyä, mikäl luo hienon efektin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Luo täydellinen bikinilook yhdistämällä bikinialaosaan matchaava Damella bikiniyläosa tai yksivärinen Damella Basic -sarjan alaosa.Kurkkaa myös muut Meryl-sarjan alaosat, jos pidät tästä mallista.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Wiki Madrid Tai De Luxe * Kampanja *

Upeat Wiki Madrid bikinihousut ovat suosittua tai-mallia. Monien suosima klassinen tai-bikinialaosa. Bikinihousujen yläreunassa on taitettava reuna, joten voit itse päättää vyötärön korkeuden. Taittamalla reunuksen auki ylös saat korkean vyötärön ja taittamalla sitä alas saat matalan vyötärön. Korkea vyötärö litistää vatsaa. Bikinihousujen vuorattu sisäpinta tuo lisää mukavuutta ja takaa napakan istuvuuden. Bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Yhdistä alaosa omavalintaiseen Madrid-sarjan bikiniyläosaan tai yksiväriseen Basic-sarjan yläosaan todella upean rantalookin luomiseksi!

€ 35,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Trofe Bra Extender 2 Hooks 3 cm

Kätevät Trofé rintaliivien jatkopalat. Rintaliivien jatkopala on täydellinen valinta, jos rintaliivisi ovat mielestäsi liian tiukat. Kiinnitä jatkopala tavallisiin rintaliiveihisi suurentaaksesi ympärystä. Sopii kaikkiin lempirintaliiveihisi, joissa on kaksi hakasta. Helppo tapa suurentaa rintaliiviesi ympärysmittaa.

€ 2,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta
Product
 

Trofe Bra Extender 3 Hooks 4,5 cm

Kätevät Trofé rintaliivien jatkopalat. Rintaliivien jatkopala on täydellinen valinta, jos rintaliivisi ovat mielestäsi liian tiukat. Kiinnitä jatkopala tavallisiin rintaliiveihisi suurentaaksesi ympärystä. Sopii kaikkiin lempirintaliiveihisi, joissa on kolme hakasta. Korkeussuunnassa lyhyt etäisyys hakasten välillä. Helppo tapa suurentaa rintaliiviesi ympärysmittaa.

€ 2,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta
Product
 

Trofe Bra Extender 3 Hooks 5,5 cm

Kätevät Trofé rintaliivien jatkopalat. Rintaliivien jatkopala on täydellinen valinta, jos rintaliivisi ovat mielestäsi liian tiukat. Kiinnitä jatkopala tavallisiin rintaliiveihisi suurentaaksesi ympärystä. Sopii kaikkiin lempirintaliiveihisi, joissa on kolme hakasta. Pidempi etäisyys hakasten välillä korkeussuunnassa. Helppo tapa suurentaa rintaliiviesi ympärysmittaa.

€ 2,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Muuta
Product
 

Saltabad Kenya Folded Tai * Kampanja *

Tyylikkäät tai-malliset Saltabad bikinihousut ihanalla leopardikuviolla. Tai-bikinihousut ovat suosittua mallia, joissa on ylhäällä taitettava reuna. Voit taittaa bikinihousujen reunan ylös litistääksesi vatsaa tai alas maksimoidaksesi rusketuksen. Bikinialaosa on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista, joka istuu mukavasti kaikille vartalotyypeille. Luo täydellinen bikinilook yhdistämällä bikinialaosaan saman sarjan matchaava bikiniyläosa.Kenya-sarjan materiaali voi tuntua hieman napakammalta kuin muissa Saltabad-malleissa, minkä takia koko tuntuu pieneltä. Mikäli olet epävarma koon suhteen, suosittelemme valitsemaan vaihtoehdoista isomman.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Wiki Valencia Tai De Luxe * Kampanja *

Tyylikkäät ja suositut tai-malliset Wiki bikinihousut. Tai-housuissa on värikästä kuviota ja upeita värejä. Malliltaan suositussa alaosassa on ylhäällä taitettava reuna, joten voit itse valita, haluatko matalan vai korkean vyötärön. Voit taittaa bikinihousujen reunan ylös vatsan litistämiseksi tai alas, mikäli haluat maksimoida rusketuksen. Bikinihousuissa on vuorattu sisäpinta tuomassa lisämukavuutta ja ne istuvat napakasti. Älä jätä väliin näitä mahtavia Wiki bikinihousuja. Yhdistä saman sarjan yläosaan tai yksiväriseen Basic-sarjan yläosaan.

€ 35,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Wiki Valencia Midi Brief * Kampanja *

Tyylikkäät ja klassiset Wiki bikinihousut. Kirjavissa brief-housuissa on upeita värejä. Bikinihousuissa on normaali vyötärö ja leveät sivukappaleet, jotka takaavat mahtavan istuvuuden. Bikinihousuissa on myös vuorattu sisäosa, joka tuo lisämukavuutta ja napakan istuvuuden. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Yhdistä omavalintaiseen saman sarjan yläosaan täydellisen setin luomiseksi. Alaosaan voi halutessaan yhdistää myös Basic-sarjan yksivärisen yläosan.

€ 30,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Wiki Valencia Midi Shape Brief * Kampanja *

Tyylikäs Wiki bikinialaosa! Maximallisissa bikinihousuissa on ihanaa kuviota ja upeita värejä. Peittävä bikinialaosa on suosittua mallia, jossa on hieman korkeampi vyötärö ja matala leikkaus jalanteissä. Bikinialaosa muotoilee kevyesti litistäen vatsaa. Bikinihousut on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista ja niissä on vuorattu sisäpinta paremman istuvuuden vuoksi. Yhdistä omavalintaiseen saman sarjan yläosaan tai yksiväriseen Basic-sarjan yläosaan.

€ 35,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Wiki Valencia Full Cup Bikini Top * Kampanja *

Upea ja klassisen mallinen Wiki bikiniyläosa. Vuoratuissa ja peittävissä kaarituellisissa bikiniliiveissä on toppauksettomat kupit, jotka ympäröivät rintoja täydellisesti. BIkinitoppi tukee rintoja ja luo niille luonnollisen pyöreän muodon. Mukavat säädettävät olkaimet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden ja mukavuuden. Bikinit on helppo kiinnittää selkäpuolelta klassisella bikinihakasella. Bikinit on valmistettu nopeasti kuivuvasta ja joustavasta materiaalista. Upea bikiniyläosa, jossa tunnet olosi upeaksi ja mukavaksi. Yhdistä saman sarjan alaosaan tai yksiväriseen Basic-sarjan alaosaan.

€ 47,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

StayInPlace High Support Sports Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Tukevat Stay In Place urheiluliivit sopivat erittäin intensiiviseen treeniin. Toppauksettomissa urheiluliiveissä on muotoonprässätyt kupit, jotka muotoilevat rintoja kuitenkaan suurentamatta niitä. Upeita mesh-yksityiskohtia edessä pienenä kivana lisäyksityiskohtana. Urheiluliivit tukevat hyvin ja kohottavat samalla rintoja ihanasti niitä tukiessaan. Leveät ja säädettävät olkaimet saa halutessaan pienellä koukulla ristiin selkäpuolelta. Kun rintaliivien olkaimet kiinnittää yhteen melko ylhäältä selkäpuolella, kaikki paino ei ole vartalon etupuolella, mikä sopii ihanasti isorintaiselle. Nämä urheiluliivit sopivat henkilölle, joka vaatii urheiluliiveiltään paljon ja jolle on tärkeää, että rintaliivit sopivat rinnoillesi valitsemassasi urheilulajissa. Urheiluliivit tukevat rintoja erittäin hyvin ja ovat täydellinen valinta kovaan treenaamiseen.

€ 69,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

JBS of Denmark Bamboo Basic T Shirt

Päivitä perusvaatevalikoimaasi tällä pehmeällä JBS of Denmark t-paidalla. T-paita istuu rennosti ja on valmistettu pehmeästä bambun ja puuvillan sekoitteesta, joka säilyttää muotonsa ja värinsä pesusta toiseen. Materiaalien yhdistelmä tekee paidast todella tyylikkään ja ylellisen ja antibakteriaalinen materiaali myös hengittää ja vie kosteutta pois iholta. Ei hankaavia tai ärsyttäviä lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan t-paitaan. Täydellinen t-paita arkeen farkkujen tai leggingsien kaveriksi tai mukaviin koti-iltoihin sohvalla. Kurkkaa myös muut JBS of Denmark -bambusarjan tuotteet ja yhdistä t-paitaan omavalintainen alaosa.

€ 29,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet T paidat
Product
 

JBS of Denmark Bamboo Leggings

Klassiset JBS of Denmark leggingsit on valmistettu pehmeästä bambumateriaalista. Leggingsit istuvat napakasti ja niissä on korkea vyötärö sekä kapea resori ja myös lahkeissa resorit. Valmistettu ihanasta bambun ja puuvillan sekoitteest, joka pysyy laadukkaana pesusta toiseen. Materiaalien yhdistelmä tekee tightseista ylelliset ja tyylikkäät. Lisäksi antibakteriaalinen materiaali hengittää ja vie kosteutta pois iholta. Ei hankaavia tai ärsyttäviä lappuja, sillä pesuohjeet on painettu suoraan housuihin. Ihanat trikoot mukaviin koti-iltoihin tai kevyeen treenaamiseen kuten joogaan. Yhdistä omavalintaiseen JBS of Denmark -bambusarjan yläosaan.

€ 36,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Tightsit leggingsit
Product
 

Fantasie Ana High Waist Brief

Ihanissa Fantasie alushousuissa on korkea vyötärö ja sileät reunat, joten ne eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Alushousuissa on vuorattu etukappale ja ne litistävät vatsaa luoden upean siluetin. Valmistettu miellyttävän tuntuisesta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Elegantteja pitsiyksityiskohtia etupuolella luomassa imartelevaa alusasulookia. Fantastiset Fantasie alushousut, joihin ihastut varmasti heti ja joihin kannattaa yhdistää saman sarjan rintaliivit.

€ 38,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Hanky Panky Low Rise Thong Leopard

Uskomattoman tyylikkäät leopardikuvioidut stringit tunneltu Hanky Panky -merkiltä. String-mallisissa alushousuissa on matalaan leikattu v-mallinen vyötärö. Alushousut on valmistettu kokonaan pitsistä ja ne istuvat todella hyvin eivätkä saumattomuuden ansiosta hankaa. Hanky Panky tunnetaan uskomattoman pehmeästä ja joustavasta pitsistä, joka mukautuu kokoosi! Alushousuja myydään koossa onesize ja ne sopivat ko'oille XS-XL. Ehdottoman tärkeä täydennys perusvaatevalikoimaasi.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Fantasie Smoothease Invisible Stretch Brief

Upeissa Fantasie alushousuissa on normaali vyötärö. Peittävät ja saumattomat alushousut, joita et lähes ollenkaan tunne ylläsi. Sileät reunat eivät jätä näkyviä rajoja vaatteiden alla. Alushousut on suunniteltu yksinkertaisen tyylikkäästi, joten niihin on helppo yhdistää omavalintaiset Fantasie rintaliivit täydellisen alusasusetin luomiseksi. Päästä nämä mahtavat alushousut uudeksi vaatekaappisi suosikiksi.Alushousut ovat kokoa onesize ja ne sopivat ko'oille XS-XL.

€ 16,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Tommy Hilfiger Fluffy Robe * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Mukava Tommy Hilfiger aamutakki. Aamutakki on lyhyttä mallia ja siinä sidottava vyö sekä käytännölliset taskut sivuilla. Rinnassa klassinen logo. Ihana ja laadukas aamutakki on valmistettu miellyttävän tuntuisesta ja pehmeästä materiaalista. Selkäpuolta koristaa teksti "Love Sleep", mikä on pieni ihana lisä aamutakin designissa. Ihana Tommy Hilfiger aamutakki kääräistäväksi ylle suihkun jälkeen tai viileinä päivinä.

€ 99,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Freya Astrid Short

Ihastuttavat Freya alushousut istuvat täydellisesti koko päivän ajan. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista, joka takaa mukavan istuvuuden. Sivuilla on meshiä ja etupuolta koristaa kaunis kukikas brodeeraus. Alushousujen takapuolella on ihana nauhayksityiskohta, jossa on kullanvärinen rengas lisäkoristeena. Mahtavat alushousut kannattaa yhdistää matchaaviin rintaliiveihin upean alusasusetin luomiseksi.

€ 36,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Freya Jewel Cove Bikini Brief

Freya bikinialaosa on suunniteltu todella tyylikkäästi. Klassisissa bikinihousuissa on peittävä takaosa ja se istuu mukavasti lanteilla. Tukeva ja pehmeä vyötäröresori tukee hyvin. Valmistettu joustavasta ja nopeasti kuivuvasta materiaalista. Tyylikäs bikinialaosa on täydellinen valinta aurinkoisiin päiviin rannalle. Bikinialaosaan kannattaa yhdistää Freya Jewel Cove -sarjan omavalintainen bikiniyläosa.

€ 31,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Freya Jewel Cove High Waist Brief

Herkulliset brief-malliset Freya bikinihousut. Bikinialaosassa on korkea vyötärö, joka litistää vatsaa, ja ne ovat takaa peittävät ja niissä on leveät sivukappaleet. Ihana bikinialaosa, jossa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Älä jätä väliin tätä mahtavaa bikinialaosaa, vaan yhdistä se Freya Jewel Cove -sarjan matchaavan yläosaan.

€ 37,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

PJ Salvage Coffee Is Life Flannel Pyjama * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upea PJ Salvage pyjama on koristeltu upealla kahvikuppikuvioilla. Klassinen flanellipyjama koostuu paidasta ja housuista. Paidassa on napit edessä, taskut sekä kaulus. Suorissa housuissa on pehmeä vyötäröresori. Pyjama on valmistettu 100 % puuvillasta, joka istuu sileästi ihoa vasten. Täydellinen pyjama kahvia rakastavalle tai kotona oleiluun, kun kaipaat erityisen mukavaa asua.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Damella Flannel Check Pyjama * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Mukavassa Damella pyjamassa on pitkähihainen paita ja suorat housut ja se on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillamateriaalista. Ihana pyjama istuu rennosti ja sileästi ihoa vasten. Täydellinen pyjama kotona oleiluun takaa myös hyvät yöunet. Luo ylellinen olo tällä mahtavalla Damella pyjamalla ja päästä se uudeksi suosikiksesi!

€ 70,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Calida Favourites Trend 5 Pants 29039 * Kampanja *

Upeat Calida pyjamahousut. Suorat pyjamahousut istuvat rennosti ja ne on valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta. Housuissa on pehmeä kangaspäällysteinen resori vyötäröllä takaamassa optimaalisen istuvuuden ja niissä on upeaa kuviointia. Yhdistä omavalintaiseen Calida yläosaan täydellisen setin luomiseksi! Ihanat housut nukkumiseen tai mukaviin koti-iltoihin.Calidan koko-opas:X-Small = 36-38Small = 40-42Medium = 44-46Large = 48-50

€ 43,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Pierre Robert Comfy Tights 80 Den

Upeat 80 denierin Pierre Robert sukkahousut. Uskomattoman ihanat sukkahousut sopivat hameen tai mekon kaveriksi. Leveä resori vyötäröllä mukautuu vartalon liikkeisiin eikä hankaa. Tukevat sukkahousut, joita käyttäessäsi sinun ei tarvitse huolehtia, että mikään valuisi alas. Sukkahousut tuntuvat todella mukavilta yllä ja istuvat ihanasti vartalolle koko päivän ajan!

€ 12,00

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen SUKAT Sukkahousut
Product
 

PJ Salvage Chelsea Fit Flannel Pyjama * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Leikkisässä PJ Salvage pyjamassa on ihanaa kuviointia ja se on valmistettu mukavasta flanellista. Pyjamassa on hieman napakammin istuvat paita ja housut. Pitkähihaisessa paidassa on kaulus, napitus edessä sekä käytännöllinen rintatasku. Suorissa housuissa on pehmeä kangaspäällysteinen resori sekä sidottava nauha vyötäröllä. Pyjama on valmistettu uskomattoman pehmeästä flanellipuuvillasta ja se istuu ihanasti vartalolle. Tähän pyjamaan ihastut varmasti heti. Ylellinen pyjama sekä nukkumiseen että kotona oleiluun.

€ 89,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Trofe Laila Lace Wire Bra * Kampanja *

Kauniit ja tyyliltään hyvin romanttiset Trofé rintaliivit. Upeissa kaarituellisissa rintaliiveissä on ihanaa kukikasta pitsiä mutta ei toppauksia. Rintaliivit on valmistettu joustavasta pitsistä optimaalisen tuen ja hyvän istuvuuden varmistamiseksi. Rintaliiveissä on kapeat säädettävät olkaimet ja klassinen hakaskiinnitys selkäpuolella. Rintaliivien leikkaus on hyvin moderni ja kuppien välissä on koristeena sydän. Nämä rintaliivit sopivat joka tilanteeseen. Yhdistä ne saman sarjan matchaaviin alushousuihin täydellisen romanttisen tyylin luomiseksi.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Liivit
Product
 

Trofe Big T * Kampanja *

Klassinen Trofé yöpaita on lyhyttä mallia. Yöpaidassa on lyhyet hihat ja pyöreä pääntie ja se ulottuu polvien yläpuolelle. Yöpaita istuu rennosti ja se on valmistettu pehmeästä puuvillasta, joka laskeutuu upeasti vartalolle. Täydellinen yöpaita käytettäväksi sellaisenaan tai yhdessä lämpimän ja mukavan Trofé aamutakin kanssa.Pituus: 90 cm

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Rosa Faia Comfort Bikini Bottom

Ihanat pehmeät ja tyylikkäät Anita bikinihousut. Bikinialaosassa on leveä ja joustava vyötäröresori, joka tukee todella hyvin ja takaa parhaan mahdollisen istuvuuden. Bikinihousut on valmistettu pehmeästä materiaalista, jonka ansiosta ne istuvat kevyesti vartalolle. Löydä lempikombosi yhdistelemällä tämä bikinialaosa matchaaviin Rosa Faia bikiniyläosiin.

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Kate Bikini Bottom

Ihanat ja trendikkäät Rosa Faia bikinihousut. Yksinkertaisen tyylikäs bikinialaosa mukautuu vartalon liikkeisiin ja istuu todella hyvin. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja korkealaatuisesta materiaalista. Upea rypytetty reunus sivulla takaa imartelevan lookin. Yhdistä tähän upeaan bikinialaosaan omavalintainen matchaava Rosa Faia bikiniyläosa.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Rosa Faia Malibu Sun Medium Botton

Yksinkertaisen tyylikkäät Rosa Faia bikinihousut. Bikinihousut istuvat todella hyvin ja napakasti. Valmistettu nopeasti kuivuvasta ja korkealaatuisesta materiaalista. Täydellinen bikinialaosa rannalle tai uima-altaalle, kun haluat tuntea itsesi erityisen upeaksi! Bikinialaosaan kannattaa yhdistää Rosa Faia Malibu Sun -sarjan matchaava bikiniyläosa.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen RANTAMUOTI Bikinit
Product
 

Felina Chanson Brief

Kauniit Felina brief-alushousut. Alushousuissa on hieman korkeampi vyötärö ja leveät sivukappaleet. Alushousujen takaosassa ei ole lainkaan saumoja, joten ne sopivat täydellisesti tiukkojenkin vaatteiden alle eivätkä näy sieltä. Koristeena edessä pitsiä ja pieni rusetti pienenä ihanana lisänä. Erittäin pehmeät ja ihanat alushousut istuvat mukavan tuntuisesti vartalolle ja ihastut niihin varmasti heti. Yhdistä Chanson-sarjan rintaliiveihin luodaksesi täydellisen setin.

€ 32,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Under Armour 3 pakkaus Pure Stretch Hipster Printed * Kampanja *

Ihanat Under Armour treenialushousut. Hipstereissä ei ole saumoja eikä kovia reunoja, vaan ne takaavat täyden vapauden liikkumiseen treenin aikana. Valmistettu ihanan pehmeästä funktionaalisesta materiaalista, joka vie kosteutta pois iholta luoden raikkaan olon treenin ajaksi. Hipstereissä on neljään suuntaan joustavaa stretchiä tuomassa lisämukavuutta. Pehmeä vuoraus haarassa eikä lainkaan hankaavia lappuja. Funktionaaliset ja tyylikkäät alushousut tuovat maksimaalista mukavuutta kaikenlaiseen treenaamiseen.

€ 37,40

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut Treenivaatteet
Product
 

b.tempt'd b.splendid Bikini Brief

Ihanat b-tempt'd alushousut luovat ylellisen olon joka kerran niitä käyttäessä. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileästä materiaalista, joka mukautuu vartalon liikkeisiin. Tukeva vyötäröresori tukee optimaalisesti ja lisänä puuvillavuorattu haara. Mahtavat alushousut istuvat todella hyvin. Ihastut niihin heti ja ne ovatkin täydellinen perusvaatekappale alusvaatevalikoimassasi!Yhdistä alushousuihin vapaavalintainen b-tempt'd b-splendid -sarjan yläosa luodaksesi uskomattoman upean alusasusetin.

€ 25,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

b.tempt'd Lace Kiss Bikini Brief

Herkulliset ja uskomattoman upeat b.temp'd brief-alushousut istuvat mukavasti aamusta iltaan. Mahtavat alushousut on valmistettu kevyestä materiaalista ja niissä on sileät jalantiet. Alushousuissa on eleganttia läpikuultavaa pitsikuviointia, joka luo todella imartelevan lookin. Yhdistä alushousuihin matchaavat b.temp'd rintaliivit luodaksesi ihastuttavan alusasusetin.

€ 18,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Calvin Klein 1981 Bold Bikini Brief * Kampanja *

Upeat bikinimalliset Calvin Klein alushousut ikoniselta brändiltä. Mahtavat klassiset alushousut ovat saaneet vaikutteita vuoden 1981 Calvin Klein BOLD -kokoelmasta. Suositut urheilulliset bikinimallin alushousut leveällä napakalla resorilla, jota kiertää Calvin Klein -logo. Valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka takaa napakan istuvuuden. Takana ei ole ollenkaan saumojen, joten alushousut eivät näy tiukkojenkaan vaatteiden alta. Mahtavat alushousut arkeen. Yhdistä näihin alushousuihin 1981 Bold -sarjan yläosa luodaksesi upean lookin!

€ 29,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Casall Iconic Sports Bra * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Todella upeat Casall urheilulivit ovat pakollinen täydennys jokaisen treenivaatevalikoimaan. Urheiluliivit sopivat kaikenlaiseen treenaamiseen, sillä ne vievät tehokkaasti kosteutta pois iholta, tukevat rintoja ja istuvat todella hyvin. Yksinkertaisen mallisissa urheilurintaliiveissä on mesh-materiaalista painijanselkä ja leveä reunus rintojen alla luomassa parasta mahdollista istuvuutta ja täyttä vapautta liikkumiseen. Optimaalinen valinta kovatempoiseen treeniin, ilman näitä urheiluliivejä ei yksinkertaisesti selviä. Moninkertainen testivoittaja.Urheluliivejä on koossa S-XL ja voit valita A/B-kupin tai C/D-kupin.

€ 49,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Treenivaatteet Liivit
Product
 

Femilet Lima Long Pants * Kampanja *

Ihanat Femilet housut luovat ylellisen olon! Housut istuvat kevyen rennosti ja niissä on kapenevat lahkeet. Ihana vyötäröresori naruilla, taskut sivuilla ja resorit lahkeissa. Housut on valmistettu pehmeästä modaalimateriaalista, joka istuu miellyttävän tuntuisesti vartalolle. Aivan ihastuttavat housut sopivat laiskoihin päiviin kotosalla tai nukkumiseen. Kurkkaa myös saman sarjan matchaavat yläosat.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Loungewear Yöasut
Product
 

Femilet Kim T shirt * Kampanja *

Todella ihana Femilet t-paita, johon ihastut varmasti heti. T-paita on valmistettu pehmeästä puuvillamateriaalista, jossa on uurteista kuviointia ja pyöreä pääntie. Mukava t-paita sopii vapaapäiviin kotona tai nukkumiseen. T-paita istuu rennosti ja sileästi ihoa vasten ja laskeutuu kauniisti vartalolle. Yhdistä saman sarjan housuihin luodaksesi täydellisen miellyttävän kotisetin.

€ 44,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Yöasut T paidat
Product
 

Damella Feathers Nightdress SS * Kampanja *

Upea ja yksinkertaisen tyylikäs Damella yöpaita. Yöpaidassa on lyhyet hihat ja pyöreä pääntie. Yöpaita istuu rennosti ja sopii täydellisesti kotioloihin sekä nukkumiseen että oleskeluun. Valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta, joka takaa ihanan olon koko yön ajaksi. Täydellinen univaate, johon ihastut varmasti heti.Pituus: 95 cm

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Wacoal Respect Short

Tyylikkäät Wacoal alushousut istuvat todella hyvin aamusta iltaan. Shortsimalliset alushousut istuvat napakasti ylle ja niitä koristaa elegantti hohteleva kuvio. Alushousut on valmistettu kevyestä ja sileästä mikrokuitumateriaalista ja litteiden saumojen ansiosta ne eivät näy vaatteiden alta. Alushousuissa on mukavuuden vuoksi myös vuoraus etuosassa. Upeat Wacoal alushousut mukautuvat vartalon liikkeisiin ja ne kannattaa yhdistää saman sarjan rintaliiveihin.

€ 32,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Wacoal Respect Full Brief

Upeissa Wacoal alushousuissa tunnet olosi sekä upeaksi että mukavaksi. Joustavissa alushousuissa on hieman korkeampi vyötärö ja ne ovat takaa täysin peittävät. Valmistettu hohtelevasta mikrokuitumateriaalista, joka istuu sileästi ihoa vasten ja tuntuu uskomattoman kevyeltä yllä. Litteiden saumojen ja sileiden jalanteiden ansiosta alushousut eivät näy vaatteiden alta. Yhdistä näihin upeisiin alushousuihin Wacoal Respect -sarjan rintaliivit luodaksesi ihanan alusasusetin.

€ 32,99

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Sloggi 2 pakkaus ZERO Microfibre Hipsters

Ihanat hipsterimalliset Sloggi alushousut. Saumattomat ZERO-sarjan alushousut antavat täydellisen vapauden tunteen koko päivän ajaksi. Matala vyötärö ja leveät sivukappaleet takaavat parhaan mahdollisen istuvuuden. Kevyestä ja sileästä mikrokuitumateriaalista valmistetut alushousut eivät jätä näkyviä reunoja vaatteiden alla. Kaarevat leikkaukset selkäpuolella ovat pieni ihana lisä alushousujen designissa. Alushousuissa ei ole sisäpuolella ollenkaan hankaavia lappuja. Näistä ihanista alushousuista tulee uusi arjen suosikkisi. Yhdistä vapaavalintaiseen ZERO-sarjan yläosaan täydellisen lookin luomiseksi.Made in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

€ 16,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Naisten alushousut
Product
 

Triumph Everyday Nightdresses NDK LSL 02 * Kampanja *

Upea 100 % puuvillasta valmistettu Triumph yöpaita. Yöpaidassa on pitkät hihat ja pyöreä pääntie ja se ulottuu polviin asti. Sopii täydellisesti sekä mukaviin koti-iltoihin että nukkumiseen. Mukava yöpaita on uusi suosikkisi viileisiin iltoihin ja öihin.Pituus: 90 cmMade in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Triumph Everyday Nightdresses NDK LSL

Tyylikäs pitkähihainen Triumph yöpaita. A-linjainen yöpaita istuu rennosti ja se ulottuu polviin. Pyöreä pääntie ja resorit hihoissa. Valmistettu 100 % pehmeästä puuvillasta, joka sopii täydellisesti sekä nukkumiseen että rentoutumiseen. Ihana yöpaita päälle puettavaksi! Mallilla on yllään koko 38.Pituus: 90 cmMade in Green by OEKO-TEX® -sertifioitu

€ 33,90

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Alusvaatteet Yöasut
Product
 

Bread and Boxers T Shirt Ribbed By Biderman

Ihanan pehmeä t-paita yhteistyössä stylisti Sara Bidermanin ja Bread & Boxers -merkin kanssa. T-paita istuu ihonmyötäisesti ja siinä on imarteleva u-pääntie, jonka ansiosta t-paita on täydellinen valinta perusvaatevalikoimaasi. T-paita sopii yhtä hyvin sekä arkeen että juhlaan. Yläosassa on ohuet ribbiraidat ja hieman pidemmät hihat, jotka istuvat pehmeästi ihoa vasten, sillä se on valmistettu luomupuuvillasta. Nappaa tämä herkku etkä varmasti kadu!SARA BIDERMAN YHTEISTYÖSTÄ"Idea kokoelmaan syntyi, kun tapasin Bread & Boxersin perustajat ja ilmaisin turhautumiseni siitä, kuinka hankalaa on löytää hyviä naisten perusvaatekappaleita. Viittasin siinä enimmäkseen t-paitoihin ja toppeihin. Stylistivuosieni aikana olen huomannut, että valtavasta tarjonnasta huolimatta hyviä perusvaatekappaleita on vaikea löytää. Stailatessani lähden aina liikkeelle naisen vartalosta, siksi kokoelmassa istuvuus on ollut keskeisellä sijalla. Olen miettinyt jokaista saumaa ja mielestäni olemme nyt saaneet aikaan viisi mahtavaa vaatekappaletta, jotka sopivat useimmille vartalotyypeille. Uskomme ja toivomme, että olemme luoneet todellisia vaatekaapin pelastajia! Kokoelma julkaistaan lempiväreissäni - valkoisena, mustana ja beigenä - ja vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta. On uskomattoman hienoa tehdä tämä yhteistyössä Bread & Boxersin kanssa, joilla on jo vakiintunut ja hyvin suunniteltu miesten vaatesarja sekä syvällistä tietoa juuri materiaaleista.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat T paidat
Product
 

Bread and Boxers Tank By Biderman

Upea ribbitoppi on suunniteltu stylisti Sara Bidermanin ja Bread & Boxers -merkin yhteistyössä. Perusvaatevalikoimaa täydentämään täydellinen toppi, jota voi yhdistellä monin eri tavoin. Topin leveät olkaimet ja imarteleva u-pääntie sopivat useimmille vartalotyypeille ja -muodoille. Toppi sopii erinomaisesti sekä arkeen että juhlaan. Topissa on ohuet ribbiraidat ja se on valmistettu luomupuuvillasta. Kokeile, niin et varmasti kadu!SARA BIDERMAN YHTEISTYÖSTÄ"Idea kokoelmaan syntyi, kun tapasin Bread & Boxersin perustajat ja ilmaisin turhautumiseni siitä, kuinka hankalaa on löytää hyviä naisten perusvaatekappaleita. Viittasin siinä enimmäkseen t-paitoihin ja toppeihin. Stylistivuosieni aikana olen huomannut, että valtavasta tarjonnasta huolimatta hyviä perusvaatekappaleita on vaikea löytää. Stailatessani lähden aina liikkeelle naisen vartalosta, siksi kokoelmassa istuvuus on ollut keskeisellä sijalla. Olen miettinyt jokaista saumaa ja mielestäni olemme nyt saaneet aikaan viisi mahtavaa vaatekappaletta, jotka sopivat useimmille vartalotyypeille. Uskomme ja toivomme, että olemme luoneet todellisia vaatekaapin pelastajia! Kokoelma julkaistaan lempiväreissäni - valkoisena, mustana ja beigenä - ja vaatteet on valmistettu luomupuuvillasta. On uskomattoman hienoa tehdä tämä yhteistyössä Bread & Boxersin kanssa, joilla on jo vakiintunut ja hyvin suunniteltu miesten vaatesarja sekä syvällistä tietoa juuri materiaaleista.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Nainen Vaatteet Topit paidat
Product