Havaianas Kids Slim Frozen * Ilmainen Toimitus *

Upeat Havaianas flip-flopit, joista tulee lasten uudet suosikit. Sandaaleissa on upea kuvio suositusta Frozen-elokuvasta. Klassiset flip-flopit, joissa on kevyet kumipohjat ja kapeat remmit, jotka eivät hankaa. Vedenkestävät ja hajua torjuvat pohjat ovat kuvioidut liukastumisen välttämiseksi. Ihanat flip-flopit ovat välttämättömät aurinkoisin kesäpäiviin.Huomioi, että koot on merkitty Havaianas-kokojen mukaan, ei EU-kokojen. Havaianas ovat pienempää kokoa ja sen vuoksi suosittelemme valitsemaan Havaianas omien kokojen mukaan EU-kokojen sijasta.Koko-opas:Havaianas 27-28 = EU29-30 Havaianas 29-30 = EU31-32 Havaianas 31-32 = EU33-34 Havaianas 33-34 = EU35-36 Havaianas 35-36 = EU37-38

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Havaianas Kids Cars * Ilmainen Toimitus *

Upeat Havaianas flip-flopit, joita lapset tulevat rakastamaan. Sandaalien uniikkia designia koristaa suositun Autot-elokuvan kuviot. Klassiset flip-flopit, joissa on kevyet kumipohjat ja mukavat remmit, jotka eivät hankaa. Vedenkestävät ja hajua torjuvat pohjat ovat kuvioidut liukastumisen välttämiseksi. Täydelliset lasten flip-flopit aurinkoisin kesäpäiviin.Huomioi, että koot on merkitty Havaianas-kokojen mukaan, ei EU-kokojen. Havaianas ovat pienempää kokoa ja sen vuoksi suosittelemme valitsemaan Havaianas omien kokojen mukaan EU-kokojen sijasta.Koko-opas:Havaianas 27-28 = EU29-30 Havaianas 29-30 = EU31-32 Havaianas 31-32 = EU33-34 Havaianas 33-34 = EU35-36 Havaianas 35-36 = EU37-38

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Hello Kitty Custom Kids * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Crocs Hello Kitty Custom Kids. Tämä söpö ja ihanan miellyttävä tohveli näyttää Kittyn hänen puutarhassaan, jossa hän kastelee kukkia ja pitää hauskaa ystäviensä kanssa. Croslite materiaali tekee näistä hienoista kengistä täydelliset leikkikengät. Jos haluat lapsellesi hauskat ja miellyttävät erikoiskengät ovat nämä Hello Kitty Custom tohvelit täydellinen valinta. Erikoiskenkä Hello Kitty Customissa on seuraavat ominaisuudet:- Kitty ja ystävä 3D:nä.- Pohjissa liukastumisesto, joka ei jätä jälkiä.- Ergonominen muotoilu; leveä ja tilava pohja, mikä on valmistettu Croslitestä.- Hajua estävä.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Marvel Clog * Ilmainen Toimitus *

Mahtavissa Crocs kengissä on suosittuja Marvel-hahmoja kivana kuviona. Kengissä on remmit kantapäissä ja tilavat pohjalliset, jotka mukautuvat jalkojen muotoon. Sandaalien pohjat ovat tietysti erinomaista CrosliteT-materiaalia. Vettähylkivä materiaali estää hajujen syntymistä ja se on helppo pestä. Erittäin upeat kengät, joihin lapset ihastuvat varmasti heti!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Empire Band Clog * Ilmainen Toimitus *

Hienot Star Wars -aiheisesti kuvioidut Crocs kengät. Kengissä on remmi kantapään takana ja kätevät pohjalliset mukautuvat jalkojen muodon mukaan. Sandaalien pohjat on tietysti valmistettu Crocsin mahtavasta CrosliteT-materiaalista. Vettähylkivä materiaali estää pahojen hajujen syntymistä ja se on helppo pestä. Nämä erittäin upeat kengät jalassa lapset ovat valmiita seikkailuleikkeihin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Princess Jasmine Band Clog * Ilmainen Toimitus *

Mahtavat Crocs sandaalit, joita koristaa Prinsessa Jasmine. Klassisessa Crocs-mallissa on remmi kantapään takana, joten sandaalit istuvat kunnolla. Tilavissa sandaaleissa on käytetty Crocsin mahtavaa CrosliteT-materiaalia, joka mukautuu jalkojen muotoihin ja tuntuu uskomattoman kevyeltä. Vettähylkivä materiaali estää pahojen hajujen syntymistä ja se on helppo pestä. Sandaalien etuosassa on ilmastointiaukkoja, jotka antavat jalkojen hengittää. Lapselle ihanat sandaalit, joihin hän ihastuu varmasti heti!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Classic Clog Kids * Ilmainen Toimitus *

Crocs Classic Kids -sandaalit ovat monikäyttöiset ja kätevät. Varvasosassa on ilmastointi ja ulkopohjassa liukuesteet. Valmistettu superkevyestä, ergonomisesta CrosliteT -materiaalista, joka estää hajujen muodostumista. Nämä painavat vain 150 g, eli eivät juuri mitään!

€ 24,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Havaianas Kids Slim * Ilmainen Toimitus *

Klassiset lasten Havaianas flip-flopit, jotka ovat pakolliset aurinkoisiin kesäpäiviin. Sandaaleissa on kevyet kumipohjat ja kapeat remmit, jotka eivät hankaa. Vedenkestävät ja hajua torjuvat pohjat ovat pehmeät ja mukavat jalassa. Pohjat ovat lisäksi kuvioidut liukastumisen välttämiseksi. Ihanat flip-flopit, joita lapset tulevat rakastamaan.Huomioi, että koot on merkitty Havaianas-kokojen mukaan, ei EU-kokojen. Havaianas ovat pienempää kokoa ja sen vuoksi suosittelemme valitsemaan Havaianas omien kokojen mukaan EU-kokojen sijasta.Koko-opas:Havaianas 27-28 = EU29-30 Havaianas 29-30 = EU31-32 Havaianas 31-32 = EU33-34 Havaianas 33-34 = EU35-36 Havaianas 35-36 = EU37-38

€ 19,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Havaianas Kids Minions * Ilmainen Toimitus *

Klassiset Havaianas Flip-Flopit lapsille hauskalla Minion kuviolla. Flip flopit on tehty kokonaan kumista, mikä on kestävä, kevyt, liukastumista ehkäisevä ja vettä hylkivä. Kenkä on supermiellyttävä, viileä ja pitää muotonsa, mikä tekee tästä entistäkin paremman. Huomioi, että Havaianasin koot ovat heidän omia kokojaan eikä EU kokoja. Havaianas on kooltaan pieni ja suosittelemme siksi, että valitset Havaianasin oman koon EU koon sijaan. Kokotaulukko: Havaianas 25-26 = EU27-28 Havaianas 27-28 = EU29-30 Havaianas 29-30 = EU31-32 Havaianas 31-32 = EU33-34 Havaianas 33-34 = EU35-36

€ 22,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Handle It Rain Boots Kids * Ilmainen Toimitus *

Crocs on valmistanut saappaan, mikä on yksi markkinoiden kevyimmistä. Sopii lapsille, jotka ovat vauhdissa, niin sateella kuin auringonpaisteessa. Kumisaapas on kokonaan muotoonvalettu CrosliteT-materiaalia, minkä ansiosta se on todella hyvän tuntuinen ja vedenpitävä. Heijastinlogo sivuilla sekä kahvat, joiden avulla kenkä on helppo pukea.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Paw Patrol Clogs * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat lasten Crocs kengät suositulla Paw Patrol-kuviolla. Klassinen Crocs-malli, jonka kantaremmi varmistaa, että kengät istuvat kunnolla. Tilavat sisäpohjat erinomaista CrosliteT-materiaalia, joka muotoutuu jalkojen mukaan ja on uskomattoman kevyt jalassa. Vedenkestävä materiaali on antibakteerinen ja helppo puhdistaa. Kenkien etuosassa on hengitysaukot, jotka antavat jalkojen hengittää. Ihanat kengät, jotka valmistavat lapset hauskoihin seikkailuihin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Swiftwater River Sandal Kids * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat lasten Crocs sandaalit, jotka ovat täydelliset aurinkoisten päivien vesileikkeihin. Sandaaleissa on kaksi tarranauhaa, jotka varmistavat täydellisen istuvuuden ja pitävät lian ja veden poissa. Uskomattoman mukavat sandaalit, joiden kevyet pohjat on valmistettu Crocsin fantastisesta CrosliteT-materiaalia. Materiaali ei ime vettä, on helppo puhdistaa ja mukautuu jalkojen mukaan. Coolit sandaalit, joista tulee lasten uudet suosikit kesän seikkailuihin.

€ 29,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Swiftwater Waterproof Boot Kids * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Ihanat Crocs saappaat, joilla lapset voivat vapaasti leikkiä vesilätäköissä. Saappaissa on kevyt eristys ja ne voi kiristää nyöreillä, jotta saappaat istuvat mahdollisimman hyvin. Vedenkestävä nailon varressa ja pohjat Crocsin uniikkia CrosliteT materiaalia. Materiaali on vedenkestävä, helppo pestä ja muotoutuu jalan mukaan. Leikkisät saappaat sateisiin päiviin, näitä lapset tulevat rakastamaan.

€ 67,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Stormtrooper Clog * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Upeat Crocsit, joiden Star Wars Stormtrooper -hahmot loistavat pimeässä. Kengät, joissa on kantaremmi ja tilavat pohjat, jotka muotoutuvat jalan mukaan. Kengät on tietysti valmistettu Crocsin uniikista CrosliteT materiaalista. Materiaali on vedenkestävä, antibakteerinen ja helppo pestä. Hurjat kengät Stars Wars fanille.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Crocband Sandal Kids * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkään sporttiset Crocs sandaalit aurinkoisiin kesäpäiviin. Sandaaleissa on ergonominen istuvuus, kanta- ja nilkkaremmit pitävät kengät hyvin jalassa. Valmistettu Crocsin uniikista Croslite-materiaalista. Kevyt materiaali, joka kestää vettä ja on helppo pestä, lisäksi torjuu pahaa hajua. Sisäpohjassa pieniä nappuloita, jotka stimuloivat verenkiertoa. Fantastiset sandaalit lasten kesäleikkeihin!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Crocband Clog Kids * Ilmainen Toimitus *

Crocs Crocband Kids. Crocband on retromallinen yleiskenkä lapsille. Valmistettu ergonomisesta Croslite-materiaalista, joka torjuu pahaa hajua. Paino 150g - siis höyhenen kevyt. Tätä mallia myydään kokonumeroissa, jotta se sopisi täydellisesti jalkaan. Crocband on mukava, viileä ja tilava sandaali, joka muotoutuu jalan mukaan. Leveä ja tilava ortopedinen sisäpohja.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs CC Stormtrooper Clog * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Siistit Crocs Stormtrooper -sandaalit, jotka loistavat pimeässä! Kantaremmi pitää nämä hyvin jalassa. Valmistettu supermateriaalista nimeltä CrosliteT, joka muotoutuu hyvin jalan mukaan, eikä pane pahakseen vesipesua, eli nämä on helppo pitää puhtaana. Ortopedinen jalkapeti on leveä ja tilava. Käheet kengät, joista luultavasti tulee lasten suosikkijalkineet välittömästi!

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Dory Clog * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Löydä Doris näistä leikkisistä Crocs kengistä. Kengissä on kantaremmi, joka ansiosta ne istuvat hyvin jalkaan. Valmistettu fantastisesta CrosliteT materiaalista, joka muotoutuu jalan mukaan. Leveä ja tilava ortopedinen pohja. Materiaali on vedenkestävää ja helppo pestä. Ihanat kengät, joita lapset tulevat rakastamaan!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Swiftwater Wave Kids * Ilmainen Toimitus *

Menevät Crocs sandaalit kosteisiin ympäristöihin. Sandaalien kevyet pohjat on valmistettu Crocsin ylivoimaisesta CrosliteT materiaalista, joka muotoutuu jalan mukaan. Takana kantaremmi ja sivuilla tarranauhakiinnitykset, jotta kengät ovat mukavat jalassa. Vedenkestävä materiaali, joka kuivuu nopeasti. Pienten reikien ansiosta vesi kulkee helposti kenkien läpi. Tyylikkäät sandaalit, jotka sopivat täydellisesti kesän vesileikkeihin.

€ 39,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Fun Lab Graphic Moana Clog * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Leikkisät kengät Crocsilta Moana-teemalla. Kengissä on takaremmi. Valmistettu upeasta CrosliteT materiaalista, mikä muotoutuu jalan mukaisesti ja siinä on leveä jalkapeti. Materiaali on vedenkestävää ja helposti pestävissä. Näistä tulee nopeasti lapsesi suosikkikengät.

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Lights Moana Clog * Ilmainen Toimitus * * Kampanja *

Leikkisät kengät Crocsilta, jotka vilkkuvat ja niissä on Moana-teema. Kengissä on takaremmi. Valmistettu upeasta CrosliteT materiaalista, mikä muotoutuu jalan mukaisesti ja siinä on leveä jalkapeti. Materiaali on vedenkestävää ja helposti pestävissä. Ihanat kengät jotka vilkkuvat joka askeleella! Näistä tulee nopeasti lapsesi suosikkikengät.

€ 59,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Kids Bump It Rain Boot * Ilmainen Toimitus *

Makeat kumisaappaat Crocsilta. Nämä kengät ovat saaneet inspiraation vanhoista lenkkareista puskureilla varpaissa ja alareunassa. Croslite materiaalin ansiosta kengät ovat kevyet joten lapsi jaksaa leikkiä koko päivän ne jalassa. Saappaiden takana on vetolappu minkä ansiosta kengät on helppo laittaa jalkaan ja pois jalasta. Nämä vedenkestävät saappaat sopii erinomaisesti sateisiin päiviin.

€ 39,99

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product
 

Crocs Crocband Kids Sandal * Ilmainen Toimitus *

Ihanat Crocs sandaalit, jotka ovat kevyet ja hyvän tuntuiset. Sandaaleissa on tarrakiinnitys ja jalan myötäinen istuvuus samalla kun nämä ovat helppo pukea. Valmistettu Croslite-materiaalista, mikä on ergonominen ja estää pahan hajun syntymistä. Täydelliset kesäsandaalit lapsille, jotka ovat vauhdissa!

€ 34,95

Nettikauppa lisätietoa...

Poika,Tyttö KENGÄT Arkikengät
Product