Luxy W2 Seinävalaisin Musta Kiiltävä Valkoinen Rotaliana

Design Donegani & Lauda for Rotaliana Konsepti Luxy W2 on ajaton ja klassinen valaisin, joka tarjoaa runsaasti jännittäviä mahdollisuuksia. Voit siirtää valaisimen päätä eri suuntiin, mikä tekee siitä joustavan sisustuksessa. Se on erittäin koristeellinen valaisin, joka voidaan yhdistää juuri sillä tavalla, kuin haluat sen istuvan sisustukseesi. Kokoelma koostuu pöytävalaisimista, lattiavalaisimista, seinävalaisimista ja riippuvalaisimista. Lampunvarjostin on valmistettu lasista ja on saatavana neljässä eri värissä. Lattiavalaisin ja seinävalaisin on varusteltu yläosassa olevalla ON/OFF-painikkeella.

€ 372,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Rotaliana
Product
 

Soleil Noir Riippuvalaisin 35 Valkoinen Luceplan

Design Odile Decq for Luceplan Konsepti Luceplanin Soleil Noir on Odile Decqin suunnittelema tekninen ja futuristinen riippuvalaisin. Soleil Noir on erittäin tyylikäs ja linjakas sekä siinä on energiatehokas LED-valonlähde, joka on sijoitettu varjostimeen siten, että se muodostaa homogeenisen, epäsuoran valon. Soleil Noir on saatavana mustana ja valkoisena kahdessa eri koossa.

€ 2.210,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Luceplan
Product
 

Bell Riippuvalaisin Valkoinen Northern

Design Mark Braun for Northern Lighting Konsepti Valkoinen Bell -riippuvalaisin on osa ihastuttavaa valaisinratkaisujen kokoelmaa, joka on valmistettu kiiltävästä posliinista. Arkkityyppisten muotojen puhdas kauneus toimi inspiraationlähteenä tälle kokoelmalle, jonka on suunnitellut Mark Braun. Bell -riippuvalaisin on posliinin ja kiiltävien pintojen ylistys. Valaisimen ulkopuoli on saatavilla useissa eloisissa väreissä vastakohtana sisäosan puhtaalle valkoiselle posliinille. Voit valita laajasta valikoimasta ihastuttavia värejä, joiden inspiraationlähteenä ovat toimineet Skandinavian rantakalliot ja kasvit. Bell luo lämpimän ja miellyttävän tunnelman. Valaisinta voi käyttää useisiin tarkoituksiin, esimerkiksi ripustettuna pöytien ylle, baareissa ja aulatiloissa. Klassisen lampun E27-kannan tarjoama joustavuus on myös hieno ominaisuus, koska se mahdollistaa uskomattoman määrän erilaisia valonlähteitä.

€ 230,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Maranga Plafon Valkoinen Marset

Design Christophe Mathieu for Marset ja Lampefeber Konsepti Maranga -valaisin on yksi noista ainutlaatuisista valaisimista, jotka ovat onnistuneet hyödyntämään valoa ja varjoa luodakseen tilantuntua huoneeseen. Lisäksi valaisin on varusteltu diffuusorilla, joka varmistaa häikäisemättömän valon. Maranga -valaisin on rakennettu 32 säleeseen, mikä tarkoittaa, että valo pääsee kurkistamaan säleiden välistä. Tämä tekee valaisimesta dynaamisen ja jännittävän. Marangan varjostin on valmistettu ABS-muovista. ABS on materiaali, jota käytetään esimerkiksi LEGO-palikoiden rakennukseen.

€ 429,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Marset
Product
 

Puk Maxx Mirror Fix Valkoinen Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Maxx Mirror Fix on seinävalaisin, joka voidaan asentaa peilin reunaan tarjoamaan mainio kylpyhuonevalaistus. Seinävalaisimen halkaisija on 12 cm ja se on saatavana sisäänrakennetulla LED- tai halogeeni-valonlähteellä. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 279,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Top Light
Product
 

Soho 112 LED Dali Riippuvalaisin Valkoinen Marset

Soho 112 LED Dali Riippuvalaisin Valkoinen Pesunkestävä klassikko, turvallinen ja kaunis valaisinvalinta! Tämä riippuvalaisin on erinomainen valinta esim. ruokapöydän ylle, käytävälle tai kenties makuuhuoneeseen? Tarjoaa miellyttävän ja kauniin valon ja näyttää varmasti upealta mihin ikinä se sijoitetaan.

€ 3.000,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Marset
Product
 

Otto Watt Seinävalaisin Valkoinen Luceplan

Design Paolo Rizzatto & Alberto Meda for Luceplan Konsepti Otto Watt on italialainen tyylikäs ja energiatehokas valaisin. Valaisimen varjostinosaa voi kääntää 360 ° ja erityisellä suodattimella varustettu heijastin estää tehokkaaasti häikäisyn. Lampun runko ja varjostin on valmistettu alumiinista ja väreinä voit valita peilikäsittelyn, kromin, pehmeän mustan tai elegantin valkoisen. Valaisimessa on 8W LED valonlähde, lisäksi se on varustettu ainutlaatuisella mahdollisuudella säätää sen Kelvin tasoa 2400 - 3600 - lämpimästä valkoisesta kylmään valkoiseen käyttötarkoituksen mukaan.

€ 456,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Luceplan
Product
 

Magneto Pöytävalaisin Valkoinen Foscarini

Magneto Pöytävalaisin Valkoinen Pöytävalaisin, jossa on jotakin ekstraa ja vielä enemmän! Tämä pöytävalaisin tuo kauniin lisän kotiisi. Valaisimen voi sijoittaa esimerkiksi ikkunalaudalle, pöydälle tai hyllyyn. Jos kaipaat kotiisi uutta ilmettä, on tämä kaunis valaisin varmasti se mitä kaipaat.

€ 393,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Foscarini
Product
 

Tress Stilo Riippuvalaisin Valkoinen Foscarini

Tress Stilo Riippuvalaisin Valkoinen Tämä riippuvalaisin on uskomattoman upea ja klassinen valaisin, joka mielenkiintoisella designillaan tuo iloa kotiisi joka ikinen päivä. Mihin ikinä valaisin sijoitetaan - antaa se uutta ilmettä sisustuksellesi ja luo kaunista valoa ympärilleen.

€ 419,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Foscarini
Product
 

Wan Kattovalaisin Seinävalaisin Valkoinen Flos

DesignJohanna Grawunder for Flos Konsepti Tämä Kattovalaisin/Seinävalaisin on yksinkertainen mutta ainutkertainen muotoilutuote. Wan antaa suoraa valoa alumiinirunkonsa ansiosta. Runkoon sopii 28W halogeenilamppu, jonka suojaksi valaisimessa on vahvistettu turvalasi. Rakenteessa on kaksi erilaista reunaa - kiiltävän vihreä reuna ja kiiltävän musta reuna, joissa molemmissa on lamppu.

€ 163,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Flos
Product
 

Tatou S1 Riippuvalaisin Valkoinen Flos

DesignPatricia Urquiola for Flos Konsepti Patricia Urquiola antoi idän inspiroida itseänsä istuessaan suunnittelemaan Tatou -valaisinta. Valaisimen vahvuus, joustavuus, keveys ja resistanssi ovat kaikki saaneet inspiraationsa vanhoista japanilaisista haarniskoista. Valaisin tarjoaa valon ja varjon harmonisen leikin, jota täydentää kuvion rei'itetyt osiot. Rakenne koostuu neljästä identtisestä elementistä, jotka on sidottu toisiinsa kupoliksi. Se antaa ylös- ja alaspäin suunnattua valoa, mutta mahdollistaa silti valon kulkeutumisen itse kupolin läpi. Tämän ansiosta valaisin antaa alaspäin suunnattua valoa valaisimelta odotetun hajaantuneen ja miellyttävän hehkun kärsimättä.

€ 336,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Flos
Product
 

Cannonball Cluster 2 Sockets Valkoinen Umage

Design Soren Ravn Christensen for Umage Konsepti Silikoninen kattokupu, jonka voit asentaa riippuvalaisimeesi. Voit piilottaa johdonpäät suojuksen sisäpuolelle, ja kaunis pyöreä muoto viimeistelee valaisimesi ilmeen upeasti. Fiksu suojus mahdollistaa kahden valaisimen samanaikaisen ripustamisen. Saatavilla kahdessa värissä, joista tässä näkyvillä valkoinen. Molemmat johdot ovat kumpikin 2,5 metriä pitkät.

€ 59,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Umage
Product
 

Twiggy Lattiavalaisin Valkoinen Foscarini

Twiggy Lattiavalaisin Valkoinen Kaipaatko valaisinta olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiskäytävään? Tämä lattiavalaisin on oiva valinta! Valaisimen tyylikkään muotoilun ja kauniin ulkonäön ansiosta sopii se moneen tilaan.

€ 1.359,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Foscarini
Product
 

Pin Up LED Seinävalaisin Valkoinen Studio Italia

Design Studio Italia Design Konsepti Studio Italia Designin Pin-Up on täydellinen valaisin, kun haluat charmia siistillä tavalla. Tämä on klassista italialaista muotoilua, joka tunnetaan tyylikkäistä linjoistaan ja villeistä väreistään, jotka on yhdistetty yksinkertaisella ja elegantilla tavalla. Italiassa valmistetut valaisimet käyttävät vain parhaita saatavilla olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävillä viimeistelyillä. Vuosien mittaan Studio Italia on koonnut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, kiinnostavia ratkaisuja. Pin-Up Seinävalaisin on osa kiinnostavaa tuotekokoelmaa, joka ei noudata normeja tai pelkää olla oma itsensä. Onneksesi kukaan ei sano, että sinun tulisi kulkea mukavuuden polkuja.

€ 268,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Studio Italia
Product
 

Pipe Medium Lattiavalaisin Valkoinen Diesel With Foscarini

Pipe Medium Lattiavalaisin Valkoinen Lattiavalaisin, joka on tyylikäs ja elegantti! Jos etsit kaunista ja eleganttia lattiavalaisinta, olet tullut oikeaan paikkaan. Valaisimen kaunis ulkoasu ja upea muotokieli tekevät tästä valaisimesta hitin.

€ 2.001,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Diesel With Foscarini
Product
 

Petite 4600 Riippuvalaisin Valkoinen Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Petite 4600 on klassisten Secto -riippuvalaisimien pikkusisko. Petite -riippuvalaisin on halkaisijaltaan 20 cm ja korkeudeltaan 23 cm. Valaisin sopii mainiosti keittiö- tai päivällispöydän ylle, jossa voit yhdistellä useita riippuvalaisimia keskenään. Sisältää 480 lumenen (noin 40W) lampun. Secton Petite on valmistettu käsityönä PEFC-sertifioidusta valetusta koivusta. Valaisimen valmistuksen takana ovat ammattilaiset ja puun valinta tuo pehmeyttä ja lämpöä, joka istuu pohjoismaiseen suunnitteluun täydellisesti. Petite on saatavana myös pöytä- sekä seinävalaisimena.

€ 500,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Secto
Product
 

Bauhaus 90W Seinävalaisin Valkoinen Lumini

Bauhaus 90W Seinävalaisin Valkoinen Pitäisikö seinävalaisimen olla sekä tyylikäs, että täysin omaperäinen? Tämä valaisin on juuri sitä! Kauniin valon ja kauniin estetiikan ansiosta tämä valaisin on pesunkestävä klassikko. Jos olohuoneesi tai makuuhuoneesi kaipaa uutta ilmettä, tämä valaisin on silloin oikea valinta sinulle!

€ 268,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Lumini
Product
 

Code 2 Out Kattovalaisin (IP55) Valkoinen Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Code on mainio valaisin belgialaisyritys Trizo21:lta. Valaisin on valmistettu parhaista materiaaleista, luoden tyylikkään ilmeen. Code on saatavana eri versioina ja useissa väreissä. Valaisimen ilme on yksinkertainen ja elegantti, ja se istuu sisustukseen kuin sisustukseen.

€ 287,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Trizo21
Product
 

Pin Up 2 Kattovalaisin Valkoinen Trizo21

Design Trizo21 for Trizo21 Konsepti Pin-Up on mainio valaisin belgialaisyritys Trizo21:lta. Valaisin on valmistettu parhaista materiaaleista, luoden tyylikkään ilmeen. Pin-Up on saatavana eri versioina ja useissa väreissä. Valaisimen ilme on yksinkertainen ja elegantti, ja se istuu sisustukseen kuin sisustukseen.

€ 452,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Trizo21
Product
 

Solo Square Kattovalaisin LED Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Solo Square LED on kaunis ja yksinkertainen kattovalaisin, joka antaa miellyttävää valoa. Se on täydellinen aulaan, keittiöön tai makuuhuoneeseen - tai oikeastaan mihin tahansa tarvitsetkaan miellyttävää valoa. Voit myös käyttää useaa Solo Square -valaisinta rivissä luomaan kauniin valosarjan esimerkiksi käytävään.

€ 206,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps LIGHT POINT
Product
 

E' Seinävalaisin Valkoinen Kartell

Design Ferruccio Laviani for kartell Konsepti E´ Seinävalaisin on muotoilultaan yksinkertainen ja olennaiseen keskittyvä. Valaisinta on saatavilla seinävalaisimena sekä riippuvalaisimena. E' seinävalaisimen varjostin on valmistettu laskostetusta polykarbonaatista, jossa on 11 cm kromattu varsi.

€ 79,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Kartell
Product
 

Innerlight Seinävalaisin Valkoinen Foscarini

Innerlight Seinävalaisin Valkoinen Tulisiko valaisimen olla loistava ja upea? Silloin tämä seinävalaisin on juuri sinua varten! Kaunis muotoilu ja mielenkiintoiset yksityiskohdat takaavat ilon silmille, joka kerta kun katsot tätä kaunista valaisinta. Sijoita valaisin yksin erikseen tai yhdistä monen samanlaisen valaisimen kanssa luodaksesi modernin ja kauniin tyylin!

€ 521,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Foscarini
Product
 

Welcome Seinävalaisin Valkoinen Embacco

Design Embacco Design for Embacco Konsepti Welcome -seinävalaisin suunniteltiin antamaan paras mahdollinen valaistus jokapäiväisiin tilanteisiin. Welcome -valaisinta voi IP44-luokituksen ansiosta käyttää sekä sisä- että ulkotiloissa. E27-kanta tarjoaa mahdollisuuden valita laajasta valikoimasta valonlähteitä. Kanta myös lisää valaisimen pitkäikäisyyttä, koska se mahdollistaa lamppujen ja muiden valonlähteiden markkinoiden kehityksen seuraamisen ja hyödyntämisen. Voit tilata valaisimeen myös nimikyltin. Voit valita kahdesta eri kokoisesta nimikyltistä, joissa on sama pinta kuin Welcome-varjostimessa. Nimikyltit löydät täältä: Welcome Nimikyltti.

€ 172,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Embacco
Product
 

Le Soleil Riippuvalaisin E27 GU10 Valkoinen 10m Foscarini

Riippuvalaisin joka tarpeeseen. Tämä kaunis valaisin on fantastinen lisä kotiin, ja tuo iloa sinne, minne se sijoitetaan! Klassisella ulkoasullaan ja esteettisyydellään tämä valaisin säilyy läpi elämän.

€ 785,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Foscarini
Product
 

String H0 Seinävalaisin Kattovalaisin Valkoinen Rotaliana

Design Donegani & Lauda for Rotaliana Konsepti Rotalianan String on LED-valaisimien kokoelma, joka tarjoaa mainion lukuvalon. Tämä laadukas valaisin on hienoa italialaista muotoilua, jonka pienet yksityiskohdat tekevät siitä ainutlaatuisen. Värikäs kuminauha on tarkoitettu valaisimen saumattomaan säätelyyn, jotta se loistaisi juuri siihen suuntaan kuin haluat. Valaisimen pää on valmistettu muovista ja se on niin kevyt, että sitä on helppo säätää. Täydellinen valinta toimistoon, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai mihin tahansa muuhun huoneeseen, jossa tarvitset hyvää lukuvaloa ja säädettävää valaisinta.

€ 279,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Rotaliana
Product
 

Rosettite Valaisinkaluste Valkoinen Umage

Design Soren Ravn ChristensenUmage Konsepti Vitan Rosette ripustusjohto on yksinkertainen ja funktionaalinen. Siihen kuuluu 2,1 -metrin johto sekä E27 -pistoke. Rosette ripustusjohtoa on saatavilla mustana ja valkoisena, tässä näet sen valkoisena.

€ 24,95

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Umage
Product
 

Focus L90 Kattovalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Focus L90 Valkoinen suunnittelija on Ronni Gol, mikä ilmenee sen puhtaista linjoista. Kulmikasta pohjaa tukee pyöreä pää, joka on valmistettu mustasta tai valkoisesta alumiinista, ja jota voi kiertää 350 astetta. Tyylikäs ja yksinkertainen spottivalaisin, joka sopii moniin eri ympäristöihin. Voit käyttää valaisinta normaaliin valaisuun tai - kuten nimikin viittaa - spottivalona kiinnittääksesi huomion maalaukseen, julisteeseen, hyllyyn, tai mihin sitten haluatkin. Valaisimessa on lämmintä valoa antava energiatehokas LED-valonlähde.

€ 551,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps LIGHT POINT
Product
 

Flindt Seinä Ø400 3000K Valkoinen Louis Poulsen

Design Christian Flindt for Louis Poulsen Konsepti Flindt Ø400 3000K Valkoinen Seinävalaisin tuo mietittyä muotoilua niin sisä-, kuin ulkotiloihinkin. Saavuttaakseen täydellisen mittasuhteiden, muotojen ja valon tasapainon, suunnitteli Christian Flindt tietokoneohjelman, 3D tulostuksen ja metallivalun avulla kolme eri kokoa Flindt -seinävalaisimia. Tunnetusti kaikille Flindt -valaisimille ominaiseen tapaan, kaarevuutensa ansiosta valaisimen valo hehkuu ympyrän muodossa. Valaisimen kapea ja elliptinen muotoilu antavat valaisimelle hienovaraisen muodon, ja yhdessä hehkuvan valon kanssa valaisin luo miellyttävän tunnelman, riippumatta siitä mihin valaisin on sijoitettu.

€ 772,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Louis Poulsen
Product
 

Wellner Hue Pöytävalaisin Valkoinen Philips Hue

Valmistaja Philips Konsepti Philips Huen Wellner on mahtava pöytävalaisin, joka sopii juuri sinne, missä tarvitset valoa. Valaisin sopii mainiosti niin tunnelmavalaistukseen, lukuvaloksi, energiaa tuovaksi valoksi kuin pimeimpien nurkkienkin valaisuun. Sisältää 9.5W Philips Hue -lampun ja himmentimen. Lamppu voidaan vaihtaa tarvittaessa.

€ 100,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Philips Hue
Product
 

Caravaggio Read Pöytävalaisin Valkoinen Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Caravaggio Read pöytävalaisin on kehittynyt versio ikonisesta LightYears:n Caravaggio-kokoelmasta. Tämän valaisimen myötä tekee paluun klassinen ja elegantti varjostin, jota voi kallistaa valon ohjaamiseksi. Sitä voi myös kääntää 260 astetta oman akselinsa ympäri, minkä ansiosta se on äärettömän joustava ja käyttäjäystävällinen. Caravaggio Read pöytävalaisimessa on myös kolmiportainen himmennin, jonka avulla voi säätää valon kirkkautta. Valo pääsee ulos kolmesta pienestä aukosta varjostimen yläosassa. Kompakti jalusta mahdollistaa valaisimen asettamisen ikkunalaudalle tai pienille hyllyille. Tyylikäs ja ajaton muotoilu mahdollistaa valaisimen käytön minkä tahansa sisustuksen kanssa.

€ 419,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Fritz Hansen
Product
 

Archi T2 Pöytävalaisin Matta Valkoinen NORDIC LIVING

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Muotoilun ikoni ja tärkeä osa historiaa. Archi T2 Pöytävalaisin on valaissut kaikkea lukunurkkauksista työpisteisiin jo vuosien ajan. Archi T2 Pöytävalaisin on saatavilla mattamustana, mattavalkoisena sekä mustana/kullanvärisenä. Pöytävalaisimien lisäksi kokoelmassa löytyy seinä-, riippu- ja lattiavalaisimet. Archi korvaa edeltäjänsä JJ-valaisinkokoelman, mutta tarjoaa saman korkealaatuisen lopputuloksen.

€ 234,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps NORDIC LIVING
Product
 

Function Kevyt Merkkijono 8,4m Kapea Valkoinen House Doctor

Function Valoketju 8,4m Valkoinen Luo kaunis puutarhatunnelma keskelle olohuonettasi. Tämä kaunis valoköynnös takaa tunnelmallisen ja näyttävän valaistuksen. Ripusta valoköynnös roikkumaan katosta, sijoita se pöydän yläpuolelle tai vaikka hyllykön ympärille. Tämä valoköynnös sopii moneen tilaan ja vain mielikuvituksesi asettaa rajat.

€ 130,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps House Doctor
Product
 

Circus Large Riippuvalaisin Valkoinen Innermost

Design Corinna Warm for Innermost Konsepti Circus-kokoelma Innermostilta on elegantti ryhmä valaisimia, jotka on suunnitellut Corinna Warm. Tässä tapauksessa Warm on luonut lämmintä hehkua tuottavat valaisimet, kiitos niiden varjostimen sisuksen kultaisen päällystyksen. Riippuvalaisimia voi käyttää yksinään, mutta ne toimivat hyvin myös ryhmänä. Jos käytät niitä ryhmässä, voit leikitellä eri kokoisilla ja värisillä valaisimilla tuottaaksesi ainutlaatuisen ja persoonallisen ulkoasun. Valaisimen muoto on saanut inspiraationsa sirkusteltasta. Se on valmistettu alumiinista ja siinä on vankka jauhelakattu pinta. Voit valita kolmesta eri koosta sekä mustasta tai valkoisesta versiosta.

€ 536,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Innermost
Product
 

Cala P140 Lattiavalaisin Valkoinen Tammi Marset

Design Joan Gaspar for Marset Konsepti Marsetin Cala -lattiavalaisin on nykyaikainen ja ihastuttava valaisin, jossa on kauniit tammiset jalat ja valkoinen lampunvarjostin. Aseta valaisin olohuoneen nurkkaan mukavan nojatuolin viereen ja luo kotoinen lukunurkkaus. Voit myös asettaa valaisimen suosikki sohvasi viereen tai makuuhuoneeseen. Valaisimen varjostimen halkaisija on 57 cm ja korkeus 140 cm, joten se on täydellinen lattiavalaisin moderneihin koteihin.

€ 1.161,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Marset
Product
 

Big Fl y Riippuvalaisin Valkoinen Kartell

Design Ferruccio Laviani for Kartell Konsepti Kartellin Big FL/Y -riippuvalaisin on suurempi versio suositusta FL/Y -riippuvalaisimesta. Tämä versio on täydellinen suurempiin huoneisiin, joihin halutaan hallitsevan näköinen valaisin. Suuri valaisin heijastaa roikkuessaan valoa aivan kuin saippuakuplia puhaltavat lapset aurinkoisena kesäpäivänä. Kartellin Big FL/Y -riippuvalaisin on uskomattoman tyylikäs ja sopii useimpiin nykyaikaisiin koteihin. Valo antaa miellyttävän alaspäin- ja ulospäinsuuntautuvan valon läpinäkyvän varjostimensa ansiosta.

€ 708,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Kartell
Product
 

Kina Riippuvalaisin Valkoinen 1 Side Ø60 David Trubridge

Design David Trubridge for David Trubridge Konsepti Kina on jännittävä valaisinvalikoima David Trubridgeltä. Valaisin toimitetaan kokoamattomana, jotta sen ympäristövaikutukset voidaan minimoida. Valmistusprosessin aikana kaikki valinnat materiaaleista pakkaukseen valitaan ympäristövastuun huomioivalla tavalla. Ripustettavan Kina -valaisimen inspiraationlähteenä toimii Uuden Seelannin alkuperäisväestö: Maorit kutsuvat merisiiliä nimellä ”Kina”. Merisiili kätkee kauniin rakenteen piikkiensä alle. David Trubridgelle kestävyys itsessään toimii ylimääräisenä inspiraationlähteenä sekä muotoilussa että tuotannossa. Usein hänen tuotteensa ovatkin luonnon inspiroimia. Älä huolestu siitä, että joudut kokoamaan valaisimen itse. Täällä meillä Valaisinmestarilla olemme koonneet suuren määrän valaisimia ja voimme vakuuttaa, että se ei ole lainkaan vaikeaa. Ohjeita rauhallisesti seuraamalla kaikki sujuu hyvin. Ota kuppi kahvia, lue kokoamisohjeet ja iske kiinni. Aurinkoisena kesäpäivänä voit vaihtaa kahvikupin lasilliseen kylmää valkoviiniä ja koota valaisimen lämpimällä terassilla. Kina -riippuvalaisin on saatavilla seuraavissa väreissä: luonnonbambu, lime, oranssi, keltainen, aqua, punainen, vaaleanpunainen, valkoinen sekä musta ja valkoinen -versiot joissa molemmat puolet saman värisiä. Myös useita eri kokoja on saatavilla. Löydät asennusoppaan täältä.

€ 925,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps David Trubridge
Product