Bell Riippuvalaisin Valkoinen Northern

Design Mark Braun for Northern Lighting Konsepti Valkoinen Bell -riippuvalaisin on osa ihastuttavaa valaisinratkaisujen kokoelmaa, joka on valmistettu kiiltävästä posliinista. Arkkityyppisten muotojen puhdas kauneus toimi inspiraationlähteenä tälle kokoelmalle, jonka on suunnitellut Mark Braun. Bell -riippuvalaisin on posliinin ja kiiltävien pintojen ylistys. Valaisimen ulkopuoli on saatavilla useissa eloisissa väreissä vastakohtana sisäosan puhtaalle valkoiselle posliinille. Voit valita laajasta valikoimasta ihastuttavia värejä, joiden inspiraationlähteenä ovat toimineet Skandinavian rantakalliot ja kasvit. Bell luo lämpimän ja miellyttävän tunnelman. Valaisinta voi käyttää useisiin tarkoituksiin, esimerkiksi ripustettuna pöytien ylle, baareissa ja aulatiloissa. Klassisen lampun E27-kannan tarjoama joustavuus on myös hieno ominaisuus, koska se mahdollistaa uskomattoman määrän erilaisia valonlähteitä.

€ 230,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Over Me 30 Kattovalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Over Me 30 on yksinkertainen kattovalaisin, joka koostuu sileästä metallikehyksestä ja valaistusta lasilevystä. Valaisin antaa kauniin hajautettua valoa, ja minimalistisen ulkoasunsa ja joustavuutensa ansiosta Over Me on luonnollinen lisä modernin kodin sisustukseen. Over Me -valaisinta valmistetaan kahdessa eri koossa ja valaisinta on saatavilla väreissä Dusty Blue, Tumma Harmaa ja Valkoinen. Over Me soveltuu käytännössä mihin tahansa huoneeseen, ja se on sertifioitu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa. Valaisimen solakka profiili tekee siitä erinomaisen valinnan tiloihin, joihin tavanomaiset rakenteet eivät sovellu.

€ 290,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Snowball Lattiavalaisin Valkoinen Northern

Design Trond Svendgård for Northern Konsepti Snowball -lattiavalaisin on ylpeä osa klassisen Bauhaus -valaisimen nykyaikaista tulkintaa. Karkea näkökulma siihen, miten moderni ja kubistinen tyyli sotienväliseltä ajalta on yhä edelleen modernia. Valaisimen kiillotettu teräsrunko on kiinnitetty virtaviivaiseen jalustaan, joka koostuu suorakulmaisista ylöspäin nousevista muodoista. Nämä muodot huipentuvat yksinkertaiseen ja tyylikkääseen pyöreään mattalasiseen varjostimeen. Varjostimen alapuolella on yksinkertainen levynmuotoinen pistoke, joka tasapainottaa jalustan tiukkoja kulmia ja pitää täydellisen pyöreän valopallon paikoillaan. Metallinen Snowball -lattiavalaisin on osa tuoteperhettä, jota voidaan käyttää erillisinä tuotteina tai osana ryhmää. Large on lattiavalaisin ja Small on pöytävalaisin. Niiden minimalistinen tyyli varmistaa niiden soveltuvuuden erilaisiin sisustustyyleihin. Yhdistämällä muutaman Snowball -valaisimen voit luoda tasapainoisen ilmeen sisustukseen. Lattiavalaisin lisää ripauksen eleganssia ja luoden samalla käytännöllisen valaistuksen. Solakka muotoilu on ajatonta ja hienostunutta, eikä suunnittelun käyttöikä ole vaarassa lyhentyä.

€ 229,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Snowball Pöytävalaisin Valkoinen Northern

Design Trond Svendgård for Northern Konsepti Snowball -pöytävalaisin on ylpeä osa klassisen Bauhaus -valaisimen nykyaikaista tulkintaa. Karkea näkökulma siihen, miten moderni ja kubistinen tyyli sotienväliseltä ajalta on yhä edelleen modernia. Valaisimen kiillotettu teräsrunko on kiinnitetty virtaviivaiseen jalustaan, joka koostuu suorakulmaisista ylöspäin nousevista muodoista. Nämä muodot huipentuvat yksinkertaiseen ja tyylikkääseen pyöreään mattalasiseen varjostimeen. Varjostimen alapuolella on yksinkertainen levynmuotoinen pistoke, joka tasapainottaa jalustan tiukkoja kulmia ja pitää täydellisen pyöreän valopallon paikoillaan. Metallinen Snowball -pöytävalaisin on osa tuoteperhettä, jota voidaan käyttää erillisinä tuotteina tai osana ryhmää. Large on lattiavalaisin ja Small on pöytävalaisin. Niiden minimalistinen tyyli varmistaa niiden soveltuvuuden erilaisiin sisustustyyleihin. Yhdistämällä muutaman Snowball -valaisimen voit luoda tasapainoisen ilmeen sisustukseen. Lattiavalaisin lisää ripauksen eleganssia ja luoden samalla käytännöllisen valaistuksen. Solakka muotoilu on ajatonta ja hienostunutta, eikä suunnittelun käyttöikä ole vaarassa lyhentyä.

€ 169,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Over Me 40 Kattovalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Over Me 40 on yksinkertainen kattovalaisin, joka koostuu sileästä metallikehyksestä ja valaistusta lasilevystä. Valaisin antaa kauniin hajautettua valoa, ja minimalistisen ulkoasunsa ja joustavuutensa ansiosta Over Me on luonnollinen lisä modernin kodin sisustukseen. Over Me -valaisinta valmistetaan kahdessa eri koossa ja valaisinta on saatavilla väreissä Dusty Blue, Tumma Harmaa ja Valkoinen. Over Me soveltuu käytännössä mihin tahansa huoneeseen, ja se on sertifioitu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa. Valaisimen solakka profiili tekee siitä erinomaisen valinnan tiloihin, joihin tavanomaiset rakenteet eivät sovellu.

€ 410,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Me Lattiavalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Me lattiavalaisin on suunniteltu juuri sinulle rauhallisia ja rentouttavia hetkiä ajatellen. Muoto on mutkaton ja solakka, minkä ansiosta valaisin on helppo sisällyttää mihin tahansa sisustukseen. Valaisin on saatavilla eri väreissä. Siinä on myös joustava putki, jota voidaan kiertää ja taivuttaa varjostimen suunnan säätämiseksi. Sen ansiosta on mahdollista säätää valon määrää ja kulmaa. Täydellinen valaisin lukemiseen tai lehtien selailuun.

€ 349,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Say My Name Pöytävalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Ihastuttava Say My Name Pöytävalaisin Valkoinen on kaunis yhdistelmä valoa, väriä ja käsityötä, jossa on huomioitu perinteiset lasinvalmistuksen menetelmät. Say My Name -valaisimesta on kaksi eri versiota samasta: riippuvalaisin ja pöytävalaisin. Molemmat ovat erittäin koristeellisia. Taidot, joita vaaditaan kupolin luomiseksi kasasta sulanutta lasia, löytyvät ainoastaan Venetsian taiturimaisten lasinpuhaltajien keskuudesta. Siellä jokainen valaisin puhalletaan käsin käyttäen venetsialaista lasia.

€ 890,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Say My Name Riippuvalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Ihastuttava Say My Name Riippuvalaisin Valkoinen on kaunis yhdistelmä valoa, väriä ja käsityötä, jossa on huomioitu perinteiset lasinvalmistuksen menetelmät. Say My Name -valaisimesta on kaksi eri versiota samasta: riippuvalaisin ja pöytävalaisin. Molemmat ovat erittäin koristeellisia. Taidot, joita vaaditaan kupolin luomiseksi kasasta sulanutta lasia, löytyvät ainoastaan Venetsian taiturimaisten lasinpuhaltajien keskuudesta. Siellä jokainen valaisin puhalletaan käsin käyttäen venetsialaista lasia.

€ 890,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product