Bell Riippuvalaisin Valkoinen Northern

Design Mark Braun for Northern Lighting Konsepti Valkoinen Bell -riippuvalaisin on osa ihastuttavaa valaisinratkaisujen kokoelmaa, joka on valmistettu kiiltävästä posliinista. Arkkityyppisten muotojen puhdas kauneus toimi inspiraationlähteenä tälle kokoelmalle, jonka on suunnitellut Mark Braun. Bell -riippuvalaisin on posliinin ja kiiltävien pintojen ylistys. Valaisimen ulkopuoli on saatavilla useissa eloisissa väreissä vastakohtana sisäosan puhtaalle valkoiselle posliinille. Voit valita laajasta valikoimasta ihastuttavia värejä, joiden inspiraationlähteenä ovat toimineet Skandinavian rantakalliot ja kasvit. Bell luo lämpimän ja miellyttävän tunnelman. Valaisinta voi käyttää useisiin tarkoituksiin, esimerkiksi ripustettuna pöytien ylle, baareissa ja aulatiloissa. Klassisen lampun E27-kannan tarjoama joustavuus on myös hieno ominaisuus, koska se mahdollistaa uskomattoman määrän erilaisia valonlähteitä.

€ 230,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Over Me 30 Kattovalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Over Me 30 on yksinkertainen kattovalaisin, joka koostuu sileästä metallikehyksestä ja valaistusta lasilevystä. Valaisin antaa kauniin hajautettua valoa, ja minimalistisen ulkoasunsa ja joustavuutensa ansiosta Over Me on luonnollinen lisä modernin kodin sisustukseen. Over Me -valaisinta valmistetaan kahdessa eri koossa ja valaisinta on saatavilla väreissä Dusty Blue, Tumma Harmaa ja Valkoinen. Over Me soveltuu käytännössä mihin tahansa huoneeseen, ja se on sertifioitu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa. Valaisimen solakka profiili tekee siitä erinomaisen valinnan tiloihin, joihin tavanomaiset rakenteet eivät sovellu.

€ 290,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Snowball Lattiavalaisin Valkoinen Northern

Design Trond Svendgård for Northern Konsepti Snowball -lattiavalaisin on ylpeä osa klassisen Bauhaus -valaisimen nykyaikaista tulkintaa. Karkea näkökulma siihen, miten moderni ja kubistinen tyyli sotienväliseltä ajalta on yhä edelleen modernia. Valaisimen kiillotettu teräsrunko on kiinnitetty virtaviivaiseen jalustaan, joka koostuu suorakulmaisista ylöspäin nousevista muodoista. Nämä muodot huipentuvat yksinkertaiseen ja tyylikkääseen pyöreään mattalasiseen varjostimeen. Varjostimen alapuolella on yksinkertainen levynmuotoinen pistoke, joka tasapainottaa jalustan tiukkoja kulmia ja pitää täydellisen pyöreän valopallon paikoillaan. Metallinen Snowball -lattiavalaisin on osa tuoteperhettä, jota voidaan käyttää erillisinä tuotteina tai osana ryhmää. Large on lattiavalaisin ja Small on pöytävalaisin. Niiden minimalistinen tyyli varmistaa niiden soveltuvuuden erilaisiin sisustustyyleihin. Yhdistämällä muutaman Snowball -valaisimen voit luoda tasapainoisen ilmeen sisustukseen. Lattiavalaisin lisää ripauksen eleganssia ja luoden samalla käytännöllisen valaistuksen. Solakka muotoilu on ajatonta ja hienostunutta, eikä suunnittelun käyttöikä ole vaarassa lyhentyä.

€ 229,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Snowball Pöytävalaisin Valkoinen Northern

Design Trond Svendgård for Northern Konsepti Snowball -pöytävalaisin on ylpeä osa klassisen Bauhaus -valaisimen nykyaikaista tulkintaa. Karkea näkökulma siihen, miten moderni ja kubistinen tyyli sotienväliseltä ajalta on yhä edelleen modernia. Valaisimen kiillotettu teräsrunko on kiinnitetty virtaviivaiseen jalustaan, joka koostuu suorakulmaisista ylöspäin nousevista muodoista. Nämä muodot huipentuvat yksinkertaiseen ja tyylikkääseen pyöreään mattalasiseen varjostimeen. Varjostimen alapuolella on yksinkertainen levynmuotoinen pistoke, joka tasapainottaa jalustan tiukkoja kulmia ja pitää täydellisen pyöreän valopallon paikoillaan. Metallinen Snowball -pöytävalaisin on osa tuoteperhettä, jota voidaan käyttää erillisinä tuotteina tai osana ryhmää. Large on lattiavalaisin ja Small on pöytävalaisin. Niiden minimalistinen tyyli varmistaa niiden soveltuvuuden erilaisiin sisustustyyleihin. Yhdistämällä muutaman Snowball -valaisimen voit luoda tasapainoisen ilmeen sisustukseen. Lattiavalaisin lisää ripauksen eleganssia ja luoden samalla käytännöllisen valaistuksen. Solakka muotoilu on ajatonta ja hienostunutta, eikä suunnittelun käyttöikä ole vaarassa lyhentyä.

€ 169,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Acorn Riippuvalaisin Valkoinen Northern

Design Atle Tveit for Northern Konsepti Acorn -riippuvalaisin Valkoinen on saanut alkunsa ihastuttavasta virtaviivaisesta muodosta, joka on pitkälti luonnon inspiroima. Valaisimessa on uskomattoman hienot orgaaniset muodot ja hyvin hillitty profiili. Valaisimen päällä oleva varjostin näyttää tammenterholta, joka päättyy mielenkiintoiseen onttoon muotoon terhon kadottua. Valkoinen varsi Acorn -riippuvalaisimen päällä täydentää tammenterhomaista ulkomuotoa ja mahdollistaa valaisimen ripustamisen virtaviivaisesta ja hyvin hienostuneesta lehväkatoksesta. Toisin kuin useimmat katosratkaisut, tämä on todella ainutlaatuinen. Se on täydellisesti sovitettu valaisimeen sekä muotonsa että materiaalivalintojensa kautta. Acorn on osa uutta tuoteaaltoa, jossa yhdistyy luonnon kauneus ja toiminnallisuus kokonaisuudeksi, joka on helposti käytettävissä jokapäiväisessä elämässä. Valaisin on tehty alumiinista ja tammesta. Metallinen varjostin ja katoksen runko on maalattu mattaharmaaksi tai luonnonvalkoiseksi. Yksinkertaisuutta vahvistaa luonnollisten materiaalien ja maltillisten värien käyttö. Valaisin on luonnollinen lisä moderniin sisutukseen, ja se sopii käytettäväksi ruokapöydän, toimistopöydän tai minkä tahansa työtason yllä. Valaisimessa on lampun E27 -kanta, mikä mahdollistaa useat mahdolliset valonlähteet.

€ 479,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Over Me 40 Kattovalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Over Me 40 on yksinkertainen kattovalaisin, joka koostuu sileästä metallikehyksestä ja valaistusta lasilevystä. Valaisin antaa kauniin hajautettua valoa, ja minimalistisen ulkoasunsa ja joustavuutensa ansiosta Over Me on luonnollinen lisä modernin kodin sisustukseen. Over Me -valaisinta valmistetaan kahdessa eri koossa ja valaisinta on saatavilla väreissä Dusty Blue, Tumma Harmaa ja Valkoinen. Over Me soveltuu käytännössä mihin tahansa huoneeseen, ja se on sertifioitu käytettäväksi myös kosteissa tiloissa. Valaisimen solakka profiili tekee siitä erinomaisen valinnan tiloihin, joihin tavanomaiset rakenteet eivät sovellu.

€ 410,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Dokka Riippuvalaisin Matta Valkoinen Northern

Design Birger Dahl for Northern Konsepti Dokka Riippuvalaisin Matta Valkoinen on pieni valaisin, jolla on suuri tarina. Tämän charmikkaan riippuvalaisimen juuret juontavat vuoteen 1954 saakka, valaisin oli ensimmäinen norjalaisen suunnittelijan suunnittelema valaisin, joka voitti kultaa Milan Triennalessa. Valaisimen virtaviivaiset muodot, täydelliset mittasuhteet ja valaisimessa käytetyt materiaalit saivat erityismaininnan. Alusta saakka, Dokka -riippuvalaisimella oli potentiaalia nousta design klassikoksi. Valaisimesta tuli hyvin pian myydyin Norjassa tuotettu riippuvalaisin. Harmillisesti, valaisin katosi markkinoilta nopeasti, sillä sen aikainen valmistaja päätyi siirtymään pois valaisinmarkkinoilta. Vuonna 2007 Northern uudelleen lanseerasi Dokka -riippuvalaisimen. Hiljattain Northern lisäsi kolme uutta mattaväriä, originaalien mustan ja valkoisen lisäksi. Uudet värit ovat vihreä, petroleumin sininen ja tumman harmaa. Alkuperäinen varjostin sai samalla myös hieman päivitystä, jotta kaikki kuusi väriä toimivat täydellisesti yhdessä. Dokka on tehty kestämään, niin muotoilunsa kuin materiaaliensakin puolesta. Valaisin valmistetaan teräksestä ja viimeistellään laadukkaalla maalauksella. Dokka on nyt yhtä suosittu kuin 60 vuotta sitten.

€ 195,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Me Lattiavalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Me lattiavalaisin on suunniteltu juuri sinulle rauhallisia ja rentouttavia hetkiä ajatellen. Muoto on mutkaton ja solakka, minkä ansiosta valaisin on helppo sisällyttää mihin tahansa sisustukseen. Valaisin on saatavilla eri väreissä. Siinä on myös joustava putki, jota voidaan kiertää ja taivuttaa varjostimen suunnan säätämiseksi. Sen ansiosta on mahdollista säätää valon määrää ja kulmaa. Täydellinen valaisin lukemiseen tai lehtien selailuun.

€ 349,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Say My Name Pöytävalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Ihastuttava Say My Name Pöytävalaisin Valkoinen on kaunis yhdistelmä valoa, väriä ja käsityötä, jossa on huomioitu perinteiset lasinvalmistuksen menetelmät. Say My Name -valaisimesta on kaksi eri versiota samasta: riippuvalaisin ja pöytävalaisin. Molemmat ovat erittäin koristeellisia. Taidot, joita vaaditaan kupolin luomiseksi kasasta sulanutta lasia, löytyvät ainoastaan Venetsian taiturimaisten lasinpuhaltajien keskuudesta. Siellä jokainen valaisin puhalletaan käsin käyttäen venetsialaista lasia.

€ 890,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Say My Name Riippuvalaisin Valkoinen Northern

Design Morten Skjærpe Knarrum & Jonas Norheim for Northern Konsepti Ihastuttava Say My Name Riippuvalaisin Valkoinen on kaunis yhdistelmä valoa, väriä ja käsityötä, jossa on huomioitu perinteiset lasinvalmistuksen menetelmät. Say My Name -valaisimesta on kaksi eri versiota samasta: riippuvalaisin ja pöytävalaisin. Molemmat ovat erittäin koristeellisia. Taidot, joita vaaditaan kupolin luomiseksi kasasta sulanutta lasia, löytyvät ainoastaan Venetsian taiturimaisten lasinpuhaltajien keskuudesta. Siellä jokainen valaisin puhalletaan käsin käyttäen venetsialaista lasia.

€ 890,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product
 

Illusion Riippuvalaisin Lattiavalaisin Valkoinen Northern

Design Hareide Design for Northern Konsepti Valkoinen Illusion riippu-/lattiavalaisin täyttää valaistusodotuksemme. Valaisin onnistuu yhdistämään valaistuksen toiminnalliset elementit huonekaluihin. Se kelluu lattian yllä haastaen käsityksemme painovoimasta sekä ajatuksemme siitä, miten huonekalut ja valaisimet sulautuvat yhteen. Valkoinen Illusion riippu-/lattiavalaisin yhdistää eleganttia magiikkaa sekä yllätyksellistä taidetta, minkä johdosta se on minkä tahansa huoneen keskipiste. Se, että se pystyy lisäksi varastoimaan avaimesi tai cocktailin ei haittaa laisinkaan. Seinävalaisin roikkuu seinästä kuin ikuisiksi ajoiksi seinään teleportattu valonlähde. Riippuvalaisin sen sijaan on napannut muutaman pillerin, jolla voidaan kumota painovoima, ja vaikuttaa leijuvan keskellä huonetta. Voit valita yksinkertaisista väreistä mustan tai valkoisen, jotka molemmat levittävät valoa omalla tavallaan. Illusion -kokoelman taustalla oleva ajatusprosessi juontaa juurensa uskomattomaan skandinaaviseen maisemaan. Erityisesti taustalla on Kjæragbolten, valtava siirtolohkare, joka leijuu vuoren halkeamassa Lysefjordenissa Norjassa.

€ 1.390,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lamps Northern
Product