Block Up Down Ulkovalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Kaipaatko uutta ilmettä puutarhaasi, pihatiellesi tai kukkapenkkiisi? Silloin olet tullut oikeaan paikkaan! Tämä ulkovalaisin näyttää upealta luoden modernin ja kauniin ilmeen pihapiiriisi.

€ 332,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting LIGHT POINT
Product
 

Turn 1 Ulko Seinävalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Turn 1 -valaisin on Ronni Golin suunnittelema. Sievä ulkotiloihin sopiva seinävalaisin antaa ihastuttavaa rauhallista valoa. Turn sopii erityisen hyvin talon seiniin, aitaan tai mihin tahansa muuhun soveltuvaan pintaan. Valaisin sopii myös sisäkäyttöön.

€ 132,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting LIGHT POINT
Product
 

Abelia Portable Pöytävalaisin Valkoinen Philips

Valmistaja Philips Konsepti Philipsin Abelia -lyhdyn kanssa voit tuoda valoa mukanasi, minne ikinä menetkin. Voit säätää valon voimakkuutta kolmivaiheisella himmentimellä, jonka ansiosta oikeanlaisen tunnelman luominen onnistuu tilanteessa kuin tilanteessa, olipa kyseessä sitten illallinen kahdelle, piknik rannalla tai yöllinen nuotiohetki. Halutessasi voit myös valita kynttilätilan pitämällä on/off-nappia pohjassa muutaman sekunnin ajan. Kynttilätila saa valon värähtelemään ja luo vaikutelman elävästä kynttilästä. Abelia on erityisesti suunniteltu ulkokäyttöön. Lyhdyn vedenkestävyys on huolellisesti varmistettu ja sillä on IP44-luokitus, mikä tarkoittaa, että valaisin on suojattu vesiroiskeilta. Vaikka valaisin on hyvin varusteltu satunnaisten vesisateiden varalle, sitä ei suositella jatkuvasti jätettäväksi ulos. Jotta elämäsi olisi hieman helpompaa, tässä kannettavassa Philipsin lyhdyssä on sisäänrakennettu USB-portti latausta varten. Täydellä akulla valaisimen voidaan odottaa kestävän neljä tuntia riippuen valon voimakkuudesta. Pienimmällä mahdollisella voimakkuudella valaisimen akku kestää noin kaksi päivää.

€ 45,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting Philips
Product
 

Rørhat Seinävalaisin 40W E14 Valkoinen LIGHT POINT

Design Jesper J. Pedersen for Light Point Konsepti Rørhat -valaisin Light-Pointilta on enemmän kuin pelkkä ajattoman elegantti tuote. Valaisin on 100% tanskalainen läpi koko tuotantoprosessin. Myös muotoilu on tanskalainen - joten tarkoittaako se, että tuote on 110% tanskalainen? Tänä päivänä Rørhat valmistetaan melko ei-perinteisen tuotantoprosessin avulla, koska metallin huolellinen juottaminen edellyttää hiilipannujen ammattimaista käyttöä, mikä nykyään on varsin harvinaista. Ihastuttava ja yksinkertainen puoliympyrä on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa. Voit valita karkeatekoisen ja yksinkertaisen valaisimen mustana, valkoisena, ruostumattomasta teräksestä tai galvanoidusta teräksestä. Voit myös koittaa erilaisempia valaisimia, jotka on valmistettu raakakuparista tai kiillotetusta messingistä, kromista tai kuparista. Rørhat -valaisimien IP-luokitus on 23, mikä tarkoittaa: 2= Suojattu vieraiden esineiden ja pölyn sisäänpääsyltä, kun esineen halkaisija on yli 12,5 mm. 3= Suojattu satavalta vedeltä. Rørhat -valaisimeen on saatavilla erilaisia nimikylttejä, joilla voit luoda persoonallisen kyltin kotisi ulko-oven viereen. Rørhat voidaan asentaa suoraan seinään tai erityiseen laattaan, joka korostaa valaisimen muotoa ja materiaaleja. Jos haluat käyttää valaisinta puutarhassasi tai muussa seinättömässä paikassa, on myös mahdollista asentaa se telineeseen, jolloin valaisin toimii pollarivalaisimena. Rørhatista on saatavilla kolme eri valonlähde versiota: G23-kanta, E14-kanta ja sisäänrakennetulla LEDillä. Klassista G23-kantaa nähdään usein projektiluonteisissa valaisimissa. LED-versio on uusi, ja erittäin energiatehokas, valaisimen teho on 10.5W. E14-versio on luultavasti houkuttelevampi vaihtoehto, sillä se mahdollistaa laajan valikoiman eri valonlähteitä ja auttaa varmistamaan, että valaisinta voi käyttää helposti myös tulevaisuudessa. Light-Point ei pelkää tulevaisuutta, vaan on aina valmis omaksumaan uutta teknologiaa, innovatiivisia konsepteja ja tuoreita ideoita. Tuotteita ilmentää yksinkertaisuus, jota alleviivaa terävä lähestyminen muotoiluun. Käyttäjäystävällisyys ja matalat käyttökustannukset yhdistettynä klassisiin ja yksinkertaisiin väreihin antavat valaisimelle pitkän visuaalisen käyttöiän. Konseptit pysyvät muodissa lähitulevaisuuden - ja luultavasti pitkään sen jälkeenkin. Huom! Rørhat valmistettuna puhtaasta kuparista, kromista tai messingistä ei sovellu ulkokäyttöön pintakäsittelynsä vuoksi. Jos haluat käyttää valaisinta ulkotiloissa, se pitää tilata erikoistuotteena. Ole meihin yhteydessä sähköpostitse: info@valaisinmestari.fi

€ 165,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting LIGHT POINT
Product
 

Puk Maxx LED Ulko Seinävalaisin Valkoinen Top Light

DesignTop Light Konsepti Puk Maxx -ulkovalaisin on designiltaan älykäs ja minimalistinen, ja sen molemmilla puolilla koristaa linssit. Valaisin luo valon, joka loistaa sekä alas- että ylöspäin. Ulkovalaisin on saatavana kolmessa eri värissä, joista tässä on nähtävillä musta. Valaisimen pään halkaisija on 12 cm ja IP 44. Valaisimen konseptin keskiössä on lampunpää, josta valoa voidaan hallita joko ylhäältä, pohjasta tai kummastakin. Valaisin luo kauniit valokaaret linssiensä läpi. Puk -valaisimet ovat osa pientä ja innovatiivista valaisinkokoelmaa, joka on voittanut lukuisia palkintoja. Kokoelma tarjoaa kattovalaisimia, riippuvalaisimia, seinävalaisimia, jalkalamppuja ja kohdevalaisimia.

€ 506,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting Top Light
Product
 

Asker LED Big Up Down Seinävalaisin Valkoinen Norlys

Design for Norlys Konsepti Asker-sarja Norlysiltä on kaunis ja elegantti sarja laadukkaita ulkovalaisimia. Minimalistisella lookillaan ja virtaviivaisella designillaan, Asker on täydellinen lisä talon ulkoseinälle tai pihatien varrelle. Norlys on norjalainen yritys, joka on perustettu vuonna 1991. Yrityksellä on tytäryhtiöitä ja jakelijoita monissa Euroopan maissa. Suurin osa tuotannosta tapahtuu Norlysin tehtaalla Puolassa, joka työllistää yli 230 henkilöä. Tehdas on Det Norske Veritaksen hyväksymä, joka sertifikaattien muodossa takaa yhtenäisen ja erittäin laadukkaan tuotannon. Asker-sarjan valaisimia löytyy pollareina ja seinävalaisimina.

€ 241,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Landscape Pathway Lighting Norlys
Product