Fornell ABF1 Matta Valkoinen tradition

Design Andreas Bozarth Fornell for &tradition Konsepti Linjakas, pelkistetty ja klassinen. Suunnittelija Andreas Bozarth Fornell on luonut tämän yksinkertaisen designin, joka odottaa pääsyä kotiisi. Andreas on itseasiassa koulutukseltaan puuseppä. Mutta kohtalo kuljetti hänet harjoitteluun arkkitehdille, jossa hänen suuntansa muuttui. Hän työskenteli vuosia in-house arkkitehtinä ruotsalaisella muotibrändi ”Acne”:lla, jossa hän suunnitteli liiketiloja ympäri maailmaa. Innoittuneena taiteesta, väreistä ja funktiosta, tuloksena syntyi pelkistetty ja erittäin käytännöllinen valaisin maailmalle. Itsensä suunnittelijan mukaan nimetty, Fornell valaisin, on todella kaunis ja yksinkertainen, joka siitä huolimatta - tai ehkä juuri sen yksinkertaisuuden vuoksi - pystyy yllättämään ja hurmaamaan. Valaisinta pystyy kääntämään haluamallaan tavalla, mihin sitten valon haluaa kohdentaa ja se sopii kaikkiin huoneisiin.

€ 590,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

Zero S2 Riippuvalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Zero riippuvalaisin on osa klassisen tyylikästä ainutlaatuisen minimalistisen ilmaisun sarjaa. Tämän vuoksi Zero sopii lähes mihin tahansa. Zero riippuvalaisimia voi käyttää sellaisenaan, rivissä tai ryhmänä, jossa voi yhdistellä eri kokoja ja värejä. Zero levittää valoa tehokkaasti ja täydellisesti paikoissa, joissa tarvitaan alaspäin suunnattua valoa, kuten ruokapöydän tai keittiön pöydän päällä. Toki se toimii yhtä hyvin osana sisustusta nurkassa, tarjoilupöydän yläpuolella, ja niin edelleen. Riippuvalaisimessa on vastaavan värinen kangasjohto.

€ 233,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi LIGHT POINT
Product
 

Patera 600 Valkoinen Louis Poulsen

Design Øivind Slaato for Louis Poulsen Konsepti Patera 600 riippuvalaisin on hienostuneesti valaistu pallo, joka koostuu pienistä timantinmuotoisista kennoista. Jokainen kenno on huolellisesti suunniteltu vangitsemaan valon ja kiteyttämään valonlähteen niin, että sitä ei voi nähdä yli 45 asteen kulmasta. Jokainen kenno valaistaan ja alle 45 asteen kennot ovat avoimia, joten niistä valoa heijastuu alaspäin. Osa valosta heijastetaan ylöspäin kohti kattoa. Patera on saatavilla eri kokoisina 450, 600 ja 900 mm (halkaisija). Patera 600 soveltuu erityisen hyvin ripustettavaksi käytävälle. Jos haluat suuren ja näyttävän valaisimen, sitä voi käyttää myös ruokailupöydän yläpuolella, kunhan katto on riittävän korkea. Patera sopii täydellisesti pohjoismaisiin yksinkertaisiin muotoihin sekä vaaleisiin väreihin. Valaisimeen kuuluu kattokuppi sekä neljämetrinen ripustusvaijeri.

€ 1.340,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Louis Poulsen
Product
 

illumin Event Riippuvalaisin Valkoinen DybergLarsen

illumin Event Riippuvalaisin Valkoinen Kaipaatko design valaisinta ruokapöydän ylle, olohuoneen pöydän ylle, tai koristamaan kotisi nurkkaa tai jotakin aivan toista paikkaa? Silloin tämä valaisin on ehdottomasti hyvä valinta, sillä sen voi ripustaa joka tilaan!

€ 66,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Spinning BH2 Riippuvalaisin Matta Valkoinen tradition

Design Benjamin Hubert for &tradition Konsepti Elegantti valaisin, joka on muodoltaan erittäin kestävä. Hyrrä - lapsuuden suosikki, toimi inspiraation lähteenä Spinning riippuvalaisimen muodolle. Tässä valaisimessa todella kohtaavat muoto ja funktionaalisuus innovatiivisesti. Spinning Riippuvalaisin BH2 on sileä ja kaunis, ja takuuvarmasti uusi klassikko. Benjamin Hubert on aina utelias löytämään uusia ratkaisuja ja materiaaleja. Hän pysähtyy useasti tunnustelemaan huonekalujen pintoja sekä vanhojen lasiesineiden painoa.

€ 281,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

TR22 Riippuvalaisin Polycarbonate PE Valkoinen Tom Rossau

Design Tom Rossau for Tom Rossau Konsepti TR22 Riippuvalaisin Lakattu Paperi Valkoinen on ihastuttava ja ainutlaatuinen valaisin, joka sopii kauniin ulkomuotonsa johdosta useimpiin koteihin. Tämän lisäksi se antaa miellyttävän valon. Tanskalainen yritys Tom Rossau on julkaissut useita ainutlaatuisia muodoiltaan yksinkertaisia ja elegantteja design-valaisimia. Valaisimet valmistetaan ohuesta vanerista, muovista ja kuparista. Laajaan valaisinvalikoimaan kuuluu riippuvalaisimia, pöytävalaisimia sekä lattiavalaisimia, joten kokoelmasta todennäköisesti löytyy oikea valaisin myös juuri sinulle.

€ 628,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tom Rossau
Product
 

Wan Riippuvalaisin Valkoinen Flos

DesignJohanna Grawunder for Flos Konsepti Tämä Riippuvalaisin on yksinkertainen mutta ainutkertainen muotoilutuote. Wan antaa suoraa valoa alumiinirunkonsa ansiosta. Runkoon sopii 28W halogeenilamppu, jonka suojaksi valaisimessa on vahvistettu turvalasi. Rakenteessa on kaksi erilaista reunaa - kiiltävän vihreä reuna ja kiiltävän musta reuna, joissa molemmissa on lamppu.

€ 211,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Flos
Product
 

Kelly Cluster Sphere Riippuvalaisin Valkoinen Studio Italia Design

Design Andrea Tossetto for Studio Italia Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla jopa 3 viikkoa. Studio Italia Designin Cluster Sphere -riippuvalaisin on ihastuttava ja taiteellinen valaisin ainutlaatuisella muodolla ja ilmeellä. 18 cm halkaisijallaan tämä riippuvalaisin istuu täydellisesti asennettavaksi ruokapöydän ylle, jossa tarvitset ihastuttavaa valoa ilman häikäisyä. Kiitos varjostimen diffuusorin, valo pääsee jakautumaan pehmeästi. Kelly Cluster Sphere voidaan ripustaa yhdessä muiden sarjan valaisimien kanssa multirosetin (kattokuvun) avulla. Tämä italialainen valaistus käyttää vain parhaita käytettävissä olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävin viimeistelyin. Vuosien mittaan Studio Italia on rakentanut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, jännittäviä ratkaisuja. Kelly Cluster Sphere -riippuvalaisin on osa jännittävää tuotekokelmaa, jolla on rohkeutta olla ainutlaatuinen.

€ 403,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Studio Italia Design
Product
 

SuperEgg 150 P Valkoinen Piet Hein

Design Piet Hein for Piet Hein Konsepti SuperEgg on yksinkertainen ja elegantti riippuvalaisin. Se on täydellinen valinta useisiin eri tilanteisiin. Kaksi eri kokovaihtoehtoa sekä kolmena eri värinä saatavat johdot tekevät valaisimesta monipuolisen. Tämän kyseisen tuotteen historiaan liittyy Piet Hein, joka kysyi itseltään, mikä geometrinen muoto on kaunein: suorakulmio vai ellipsi? Vastauksena tähän kysymykseen syntyi superellipsi. Se on juuri se muoto, mihin Piet Heinin SuperEgg perustuu.

€ 172,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Piet Hein
Product
 

Bell 30 Riippuvalaisin Valkoinen Darø

Design Thomas Holst Madsen for Darø Konsepti Bell+ 30 riippuvalaisin on valaisin, joka haastaa käsityksemme valaisimesta liikkumattomana esineenä. Thomas Holst Madsen on suunnitellut modernin valaisimen, joka soveltuu ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin, kauppoihin ja koteihin. Yksinkertainen asennustekniikka, tanko johon varjostin kiinnitetään sekä kallistusmekanismi, ovat auttaneet tekemään Bell+ 30:stä ainutlaatuisen ripustettavan valaisimen. Suunnittelun erinomainen tuotos on valon jakautuminen. Sivulta tulevat valoefektit ja yläosan valaisu ovat olleet merkittäviä suunnittelun ominaisuuksia alusta lähtien.

€ 318,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Darø
Product
 

Bell Riippuvalaisin Small Valkoinen Normann Copenhagen

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Konsepti Bell on yksinkertainen mutta ainutlaatuinen riippuvalaisin, joka muistuttaa kellotornin soittokelloa. Se on uskomattoman koristeellinen valaistusratkaisu, erityisesti jos asennat sen ruokapöydän yläpuolelle. Valaisin sopii suurimpaan osaan kodeista. Bell Small -versiossa käytetään E27-kantaa, joten siihen sopii moni valonlähde, saat juuri haluamasi kaltaisen valon. Bell-valaisin toimitetaan neljämetrisellä kangasjohdolla, joka sointuu valaisimen väriin. Toimituksessa ei ole mukana kattokuppia tai ripustuskoukkua.

€ 333,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Normann Copenhagen
Product
 

Haipot Riippuvalaisin Valkoinen DybergLarsen

Design Frank Kerdil for DybergLarsen Konsepti Kaunis ja pieni riippuvalaisin, jossa on pieni vivahde japanilaista tyyliä DybergLarsenilta. Haipot tuottaa erinomaisen valon, joka parantaa tunnelman huoneessa kuin huoneessa. Sen kolmemetriset kangasjohdot ja lakattu metallinen viimeistely yhdistettynä pohjassa olevaan valkoiseen lasiin tekevät siitä käytännöllisen ja selvästi erottuvan näköisen. Haipot riippuvalaisin on saatavilla useissa eri väreissä.

€ 93,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Kerdil 312 Curly Riippuvalaisin Ø60 Valkoinen DybergLarsen

DesignFrank Kerdil for DybergLarsen Konsepti Kerdil 312 Curly Riippuvalaisin on jännittävä muunnelma klassisesta Pineapple riippuvalaisimesta rakennettuna tiiviimmän kehikon ympärille. 312 -versio on varustettu pehmeillä 'muovikielillä', ja varjostimen päällekkäiset osat varmistavat miellyttävän ja pehmeän valon. Valaisin on täydellinen esimerkki tanskalaisen suunnittelun perinteistä. Koko mallisto rakentuu käytännössä näkymättömän kiillotetusta akryylista valmistetun kehikon ympärille.

€ 200,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Bestlite BL9 Riippuvalaisin Ø21 Kromi Matta Valkoinen GUBI

Bestlite BL9 Riippuvalaisin Ø21 Kromi/Matta Valkoinen Tyylikäs & elegantti riippuvalaisin ja tunnettu design. Valaisin luo kauniin valaistuksen ja antaa tyylikkään lisäyksen kotiin missä tahansa. Onko se käytävä, olohuone tai ehkä huone, joka tarvitsee uuden valaistuspäivityksen? Tämä valaisin on turvallinen valinta!

€ 289,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi GUBI
Product
 

Caravaggio P2 Riippuvalaisin Matta Valkoinen 3m Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Cecilie Manzin tavoitteena tämän elegantin kokoelman suhteen oli luoda yksinkertainen ja pehmeä muoto sekä suurille että pienille Caravaggio riippuvalaisimille. Caravaggio riippuvalaisin julkaistaan nyt neutraalina versiona, jossa on musta kromattu metalliripustus ja musta johto. Suunnitteluprosessin aikana valaisimen kaari sai useita eri muotoja, mutta tästä painoksesta tuli hyvin feminiininen. Varjostimen syvyys varmistaa sen, ettei valaisin häikäise millään asennuskorkeudella. Lisäksi Caravaggioon kuuluu pieni aukko valaisimen yläosassa antamassa ylöspäin suunnattua valoa, joka valaisee sekä ripustuksen että johdon. Caravaggio riippuvalaisin erottuu antamalla suoraa häikäisemätöntä valoa. Sen lisäksi valaisin parantaa huoneen yleisvalaistusta antamalla ylöspäin suunnattua valoa varjostimen yläosassa olevasta aukosta. Varjostin on tehty metallista kiiltävän lakkauksen päälle. Ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

€ 350,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

Bell 20 Riippuvalaisin Valkoinen Darø

Design Thomas Holst Madsen for Darø Konsepti Bell+ 20 riippuvalaisin on valaisin, joka haastaa käsityksemme valaisimesta liikkumattomana esineenä. Thomas Holst Madsen on suunnitellut modernin valaisimen, joka soveltuu ravintoloihin, kahviloihin, hotelleihin, kauppoihin ja koteihin. Yksinkertainen asennustekniikka, tanko johon varjostin kiinnitetään sekä kallistusmekanismi, ovat auttaneet tekemään Bell+ 20:stä ainutlaatuisen ripustettavan valaisimen. Suunnittelun erinomainen tuotos on valon jakautuminen. Sivulta tulevat valoefektit ja yläosan valaisu ovat olleet merkittäviä suunnittelun ominaisuuksia alusta lähtien.

€ 261,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Darø
Product
 

Kelly SO2 Small Sphere Riippuvalaisin Valkoinen Studio Italia Design

Design Andrea Tossetto for Studio Italia Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla jopa 3 viikkoa. Studio Italia Designin Kelly SO2 -riippuvalaisin Small Sphere on ihastuttava ja taiteellinen valaisin ainutlaatuisella muodolla ja ilmeellä. 40 cm halkaisijallaan tämä riippuvalaisin istuu täydellisesti asennettavaksi ruokapöydän ylle, jossa tarvitset ihastuttavaa valoa ilman häikäisyä. Kiitos varjostimen diffuusorin, valo pääsee jakautumaan pehmeästi ympäri pöytää. Tämä italialainen valaistus käyttää vain parhaita käytettävissä olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävin viimeistelyin. Vuosien mittaan Studio Italia on rakentanut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, jännittäviä ratkaisuja. Kelly SO2 -Riippuvalaisin Small Sphere on osa jännittävää tuotekokelmaa, jolla on rohkeutta olla ainutlaatuinen.

€ 913,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Studio Italia Design
Product
 

Caravaggio P2 Riippuvalaisin Valkoinen 3m Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Cecilie Manzin tavoitteena tämän elegantin kokoelman suhteen oli luoda yksinkertainen ja pehmeä muoto sekä suurille että pienille Caravaggio riippuvalaisimille. Caravaggio riippuvalaisin julkaistaan nyt neutraalina versiona, jossa on musta kromattu metalliripustus ja musta johto. Suunnitteluprosessin aikana valaisimen kaari sai useita eri muotoja, mutta tästä painoksesta tuli hyvin feminiininen. Varjostimen syvyys varmistaa sen, ettei valaisin häikäise millään asennuskorkeudella. Lisäksi Caravaggioon kuuluu pieni aukko valaisimen yläosassa antamassa ylöspäin suunnattua valoa, joka valaisee sekä ripustuksen että johdon. Caravaggio riippuvalaisin erottuu antamalla suoraa häikäisemätöntä valoa. Sen lisäksi valaisin parantaa huoneen yleisvalaistusta antamalla ylöspäin suunnattua valoa varjostimen yläosassa olevasta aukosta. Varjostin on tehty metallista kiiltävän lakkauksen päälle. Ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

€ 350,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

Kelly SO Riippuvalaisin Ø80 Valkoinen Studio Italia Design

Design Andrea Tossetto for Studio Italia Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla jopa 3 viikkoa. Studio Italia Designin Kelly SO -riippuvalaisin Ø80 on ihastuttava ja taiteellinen valaisin ainutlaatuisella muodolla ja ilmeellä. 80 cm halkaisijallaan tämä riippuvalaisin istuu täydellisesti asennettavaksi ruokapöydän ylle, jossa tarvitset ihastuttavaa valoa ilman häikäisyä. Kiitos varjostimen diffuusorin, valo pääsee jakautumaan pehmeästi ympäri pöytää. Tämä italialainen valaistus käyttää vain parhaita käytettävissä olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävin viimeistelyin. Vuosien mittaan Studio Italia on rakentanut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, jännittäviä ratkaisuja. Kelly SO -Riippuvalaisin Ø80 on osa jännittävää tuotekokelmaa, jolla on rohkeutta olla ainutlaatuinen.

€ 1.181,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Studio Italia Design
Product
 

Drop S1 LED Riippuvalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Drop S1 riippuvalaisin Light-Pointilta on täydellinen esimerkki siitä, miten innovaatio ja LED-teknologia yhdessä voivat luoda kompakteja ja minimalistia tuotteita. Pisaramainen riippuvalaisin, jonka solakka muotoilu toimii täydellisesti modernissa kodissa. Valaisin voidaan asentaa itsekseen tai dynaamisempaa ilmaisua haettaessa osana ryhmää.

€ 262,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi LIGHT POINT
Product
 

Arigato Kaksoiskattovalaisin Valkoinen Grupa Products

Design Grupa Products for Lampefeber Konsepti Arigato- tarjoaa tyylikkään valkoisen designin, ja on valmistettu metallista. Valaisimen varsi sekä valaisimen pää ovat säädettävissä, joten voit itse päättää valon suunnan, riippuen omista tarpeistasi. Arigato on funktionaalinen valaisin, joka sopii hyvin moniin tiloihin, kuten esimerkiksi olohuoneeseen tai keittiöön. Arigato designin takana on hyvin yksinkertainen ilmaisu, moderni ja minimalistinen design. Saatavilla valkoisena ja mustana, sekä yksivartisena tai kaksivartisena

€ 604,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Grupa Products
Product
 

Spinning BH1 Riippuvalaisin Matta Valkoinen tradition

Design Benjamin Hubert for &tradition Konsepti Elegantti valaisin, joka on muodoltaan erittäin kestävä. Hyrrä - lapsuuden suosikki, toimi inspiraation lähteenä Spinning riippuvalaisimen muodolle. Tässä valaisimessa todella kohtaavat muoto ja funktionaalisuus innovatiivisesti. Spinning Riippuvalaisin BH1 on sileä ja kaunis, ja takuuvarmasti uusi klassikko. Benjamin Hubert on aina utelias löytämään uusia ratkaisuja ja materiaaleja. Hän pysähtyy useasti tunnustelemaan huonekalujen pintoja sekä vanhojen lasiesineiden painoa.

€ 224,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

PineApple Medium Riippuvalaisin Valkoinen DybergLarsen

Design Frank Kerdil for DybergLarsen Konsepti PineApple Valkoinen riippuvalaisin on jännittävä ja joustava, joka sopii myös käytettäväksi lattiavalaisimena tai pöytävalaisimena. Valaisin on täydellinen tanskalaisen suunnitteluperinteen esimerkki. Koko mallisto rakentuu lähes näkymättömän kiiltävästä akryylista valmistetun kehikon ympärille. Tässä valaisimen versiossa on neliömäiset valkoiset osat - tai lehdet - kehikossa. Jännittävä kartiomainen muoto muistuttaa ananaksia ja lotuksen kukkia. Se tuo monenlaisia mahdollisuuksia sisustuksesi päivittämiseen seuraavalle tasolle.

€ 200,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Bell Riippuvalaisin X Small Valkoinen Normann Copenhagen

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Konsepti Bell X-Small on yksinkertainen mutta ainutlaatuinen riippuvalaisin, joka muistuttaa kellotornin soittokelloa. Se on uskomattoman koristeellinen valaistusratkaisu, erityisesti jos asennat sen ruokapöydän yläpuolelle. Valaisin sopii suurimpaan osaan kodeista. X-Small -versiossa käytetään G9-kantaa, valo on himmennettävissä, mikäli sinulla on himmennin asennettuna katkaisimen yhteyteen. Bell-valaisin toimitetaan neljämetrisellä kangasjohdolla, joka sointuu valaisimen väriin.

€ 240,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Normann Copenhagen
Product
 

Dokka Riippuvalaisin Matta Valkoinen Northern

Design Birger Dahl for Northern Konsepti Dokka Riippuvalaisin Matta Valkoinen on pieni valaisin, jolla on suuri tarina. Tämän charmikkaan riippuvalaisimen juuret juontavat vuoteen 1954 saakka, valaisin oli ensimmäinen norjalaisen suunnittelijan suunnittelema valaisin, joka voitti kultaa Milan Triennalessa. Valaisimen virtaviivaiset muodot, täydelliset mittasuhteet ja valaisimessa käytetyt materiaalit saivat erityismaininnan. Alusta saakka, Dokka -riippuvalaisimella oli potentiaalia nousta design klassikoksi. Valaisimesta tuli hyvin pian myydyin Norjassa tuotettu riippuvalaisin. Harmillisesti, valaisin katosi markkinoilta nopeasti, sillä sen aikainen valmistaja päätyi siirtymään pois valaisinmarkkinoilta. Vuonna 2007 Northern uudelleen lanseerasi Dokka -riippuvalaisimen. Hiljattain Northern lisäsi kolme uutta mattaväriä, originaalien mustan ja valkoisen lisäksi. Uudet värit ovat vihreä, petroleumin sininen ja tumman harmaa. Alkuperäinen varjostin sai samalla myös hieman päivitystä, jotta kaikki kuusi väriä toimivat täydellisesti yhdessä. Dokka on tehty kestämään, niin muotoilunsa kuin materiaaliensakin puolesta. Valaisin valmistetaan teräksestä ja viimeistellään laadukkaalla maalauksella. Dokka on nyt yhtä suosittu kuin 60 vuotta sitten.

€ 195,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Northern
Product
 

TR22 Riippuvalaisin Lakattu Paperi Valkoinen Tom Rossau

Design Tom Rossau for Tom Rossau Konsepti TR22 Riippuvalaisin Lakattu Paperi Valkoinen on ihastuttava ja ainutlaatuinen valaisin, joka sopii kauniin ulkomuotonsa johdosta useimpiin koteihin. Tämän lisäksi se antaa miellyttävän valon. Tanskalainen yritys Tom Rossau on julkaissut useita ainutlaatuisia muodoiltaan yksinkertaisia ja elegantteja design-valaisimia. Valaisimet valmistetaan ohuesta vanerista, muovista ja kuparista. Laajaan valaisinvalikoimaan kuuluu riippuvalaisimia, pöytävalaisimia sekä lattiavalaisimia, joten kokoelmasta todennäköisesti löytyy oikea valaisin myös juuri sinulle.

€ 628,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tom Rossau
Product
 

Caravaggio P3 Riippuvalaisin Matta Valkoinen 6m Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Cecilie Manzin tavoitteena tämän elegantin kokoelman suhteen oli luoda yksinkertainen ja pehmeä muoto sekä suurille että pienille Caravaggio riippuvalaisimille. Caravaggio riippuvalaisin julkaistaan nyt neutraalina versiona, jossa on musta kromattu metalliripustus ja musta johto. Suunnitteluprosessin aikana valaisimen kaari sai useita eri muotoja, mutta tästä painoksesta tuli hyvin feminiininen. Varjostimen syvyys varmistaa sen, ettei valaisin häikäise millään asennuskorkeudella. Lisäksi Caravaggioon kuuluu pieni aukko valaisimen yläosassa antamassa ylöspäin suunnattua valoa, joka valaisee sekä ripustuksen että johdon. Caravaggio riippuvalaisin erottuu antamalla suoraa häikäisemätöntä valoa. Sen lisäksi valaisin parantaa huoneen yleisvalaistusta antamalla ylöspäin suunnattua valoa varjostimen yläosassa olevasta aukosta. Varjostin on tehty metallista kiiltävän lakkauksen päälle. Ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

€ 636,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

Illumin Philo Riippuvalaisin Valkoinen DybergLarsen

Illumin Philo Riippuvalaisin Valkoinen Kaipaatko design valaisinta ruokapöydän ylle, olohuoneen pöydän ylle, tai koristamaan kotisi nurkkaa tai jotakin aivan toista paikkaa? Silloin tämä valaisin on ehdottomasti hyvä valinta, sillä sen voi ripustaa joka tilaan!

€ 106,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Local Riippuvalaisin Valkoinen Normann Copenhagen

Design Jonas Wagnel for Normann Copenhagen Konsepti Local Valkoinen on osa tanskalaisen valaisinvalmistaja Normann Copenhagen minimalistista riippuvalaisinmallistoa, jonka designista vastaa lahjakas ruotsalainen suunnittelija Jonas Wagell. Local on valmistettu teräksestä. Sitä on saatavana neljässä maanläheisessä värissä - mustana, harmaana, valkoisena ja vihreänä - mikä täydentää sen yksinkertaista ja tyylipuhdasta ulkoasua. Johto on samanvärinen varjostin. Valaisimessa on E27-kanta ja siinä voi käyttää monenlaisia valonlähteitä. Ripusta se ruokailupöydän yläpuolelle joko yksin tai osana ryhmää.

€ 133,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Normann Copenhagen
Product
 

Woody Riippuvalaisin Valkoinen SLAMP

Design Luca Mazza for SLAMP Konsepti Woody-kokoelma on ironinen ja minimalistinen. Se on saanut inspiraationsa luonnosta ja eläinkunnasta. Lampunvarjostin on koristeltu puuta muistuttavalla rakenteella, joka luo monipuolisen ja nykyaikaisen valon.

€ 276,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi SLAMP
Product
 

Acorn Riippuvalaisin Valkoinen Northern

Design Atle Tveit for Northern Konsepti Acorn -riippuvalaisin Valkoinen on saanut alkunsa ihastuttavasta virtaviivaisesta muodosta, joka on pitkälti luonnon inspiroima. Valaisimessa on uskomattoman hienot orgaaniset muodot ja hyvin hillitty profiili. Valaisimen päällä oleva varjostin näyttää tammenterholta, joka päättyy mielenkiintoiseen onttoon muotoon terhon kadottua. Valkoinen varsi Acorn -riippuvalaisimen päällä täydentää tammenterhomaista ulkomuotoa ja mahdollistaa valaisimen ripustamisen virtaviivaisesta ja hyvin hienostuneesta lehväkatoksesta. Toisin kuin useimmat katosratkaisut, tämä on todella ainutlaatuinen. Se on täydellisesti sovitettu valaisimeen sekä muotonsa että materiaalivalintojensa kautta. Acorn on osa uutta tuoteaaltoa, jossa yhdistyy luonnon kauneus ja toiminnallisuus kokonaisuudeksi, joka on helposti käytettävissä jokapäiväisessä elämässä. Valaisin on tehty alumiinista ja tammesta. Metallinen varjostin ja katoksen runko on maalattu mattaharmaaksi tai luonnonvalkoiseksi. Yksinkertaisuutta vahvistaa luonnollisten materiaalien ja maltillisten värien käyttö. Valaisin on luonnollinen lisä moderniin sisutukseen, ja se sopii käytettäväksi ruokapöydän, toimistopöydän tai minkä tahansa työtason yllä. Valaisimessa on lampun E27 -kanta, mikä mahdollistaa useat mahdolliset valonlähteet.

€ 479,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Northern
Product
 

Flowerpot VP1 Riippuvalaisin Matta Valkoinen tradition

Design Verner Panton for &tradition Konsepti Hienostunut, selkeä ja elegantti. Flowerpot VP1 Riippuvalaisin on innoittunut 60- ja 70-luvun Flower Power vallankumouksesta. Flowerpot on erittäin upea valaisinsarja, joka on saatavilla useassa eri värissä, mikä mahdollistaa tyylikkään valaisun kotiisi. Kahden toistensa yllä leijuvien puoliskojen myötä, Flowerpot-sarja on jo pitkään osoittanut designinsa olevan ajaton. Valaisimet ovat kaunis ja klassinen esimerkki designista, jotka sopivat yhtä hyvin niin nykyaikaan kuin iloiselle 60-luvulle - valaisimet ovat itseasiassa melkein jopa suositumpia kuin silloin ennen. Jatkuva uusien värivaihtoehtojen päivitys kokoelmaan takaa, että valaisin tulee aina sopimaan kotiisi. Valaisimen ylemmän osion halkaisija on täsmälleen kaksinkertainen alempaan osioon verrattuna, joka takaa esteettisen täydellisen tasapainon. Flowerpot-sarjan riippuvalaisimet ja pöytävalaisimet ovat tietysti löydettävissä täältä Valaisinmestarin kotisivuilta.

€ 225,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

PineApple XS RiippuvalaisinSetti G9 Valkoinen DybergLarsen

Design Frank Kerdil for DybergLarsen Konsepti DybergLarsenin PineApple on ihastuttavien ja huomiota herättävien valaisimien sarja, joka näyttää upealta missä tahansa kodissa. Kuten saatoit nimestä arvata, näiden valaisimien muoto sai inspiraationsa ananaksesta. Päällekkäiset varjostimen osat tuottavat rauhallisen ja mukavan valon. Tanskalainen suunnittelija Frank Kerdil, joka on mies useiden DybergLarsenin satumaisten valaisimien takana, vastaa myös PineApplen designista. PineApple valaisimia on saatavilla usean kokoisina ja värisinä niin riippu-, pöytä- ja lattiaversiona. PineApple valaisimien kokoelmamme löytyy alta.

€ 133,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Onion Large Riippuvalaisin Valkoinen Verpan

Onion Large Riippuvalaisin Valkoinen Kaunis riippuvalaisin, joka luo kauniin ja loistokkaan valaistuksen. Voit ripustaa valaisimen ruokapöydän ylle, olohuoneeseen tai kenties makuuhuoneeseen. Riippumatta siitä, mihin valaisin sijoitetaan, saat klassisen lookin modernilla ilmeellä!

€ 3.175,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Verpan
Product
 

Zero S3 Riippuvalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Zero riippuvalaisin on osa klassisen tyylikästä ainutlaatuisen minimalistisen ilmaisun sarjaa. Tämän vuoksi Zero sopii lähes mihin tahansa. Zero riippuvalaisimia voi käyttää sellaisenaan, rivissä tai ryhmänä, jossa voi yhdistellä eri kokoja ja värejä. Zero levittää valoa tehokkaasti ja täydellisesti paikoissa, joissa tarvitaan alaspäin suunnattua valoa, kuten ruokapöydän tai keittiön pöydän päällä. Toki se toimii yhtä hyvin osana sisustusta nurkassa, tarjoilupöydän yläpuolella, ja niin edelleen. Riippuvalaisimessa on vastaavan värinen kangasjohto.

€ 206,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi LIGHT POINT
Product
 

Kelly SO3 Medium Sphere Riippuvalaisin Valkoinen Studio Italia Design

Design Andrea Tossetto for Studio Italia Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla jopa 3 viikkoa. Studio Italia Designin Kelly SO3 -riippuvalaisin Medium Sphere on ihastuttava ja taiteellinen valaisin ainutlaatuisella muodolla ja ilmeellä. 50 cm halkaisijallaan tämä riippuvalaisin istuu täydellisesti asennettavaksi ruokapöydän ylle, jossa tarvitset ihastuttavaa valoa ilman häikäisyä. Kiitos varjostimen diffuusorin, valo pääsee jakautumaan pehmeästi ympäri pöytää. Tämä italialainen valaistus käyttää vain parhaita käytettävissä olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävin viimeistelyin. Vuosien mittaan Studio Italia on rakentanut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, jännittäviä ratkaisuja. Kelly SO3 -Riippuvalaisin Medium Sphere on osa jännittävää tuotekokelmaa, jolla on rohkeutta olla ainutlaatuinen.

€ 1.288,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Studio Italia Design
Product
 

TR5 Riippuvalaisin PP Muovi Valkoinen Tom Rossau

Design Tom Rossau for Tom Rossau Konsepti TR5 Riippuvalaisin PP Plastik Valkoinen on ihastuttava ja ainutlaatuinen valaisin, joka sopii kauniin ulkomuotonsa johdosta useimpiin koteihin. Tämän lisäksi se antaa miellyttävän valon. Tanskalainen yritys Tom Rossau on julkaissut useita ainutlaatuisia muodoiltaan yksinkertaisia ja elegantteja design-valaisimia. Valaisimet valmistetaan ohuesta vanerista, muovista ja kuparista. Laajaan valaisinvalikoimaan kuuluu riippuvalaisimia, pöytävalaisimia sekä lattiavalaisimia, joten kokoelmasta todennäköisesti löytyy oikea valaisin myös juuri sinulle.

€ 433,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tom Rossau
Product
 

Puncto 4203 Riippuvalaisin Valkoinen Secto

Design Seppo Koho for Secto Konsepti Puncto 4203 loistaa valoa suurelle alueelle ja on siksi mainio valaisuratkaisu ruokapöytäsi ylle. Puncto 4203 on mainio esimerkki innovatiivisesta puun käytöstä ja erinomaisista käsityötaidoista. Valaisin on syntynyt kunnioittaen Pohjoismaiden niemimaan metsiä ja yksinkertaista skandinaavista muotoilua. Secto -valaisimen yksinkertaiset, mutta mielenkiintoiset muodot, tarjoavat pieniä lokeroita, jotka peittävät valonlähteen varjoon ja takaavat näin ollen lämpimän ja sokaisemattoman valon. Ainutlaatuisia ja uraauurtavia valaisimia, jotka astuvat valaisuteollisuuden nykyaikaiseen maailmaan menettämättä kuitenkaan materiaalejaan tai teollisuudessa opittuja taitoja. Puncto 4203 on valmistettu Suomessa PEFC-sertifioidusta, korkealuokkaisesta koivusta. Secto -valaisimissa käytetty koivu on lähtöisin Keski-Suomesta ja siten sen kuljetusmatkat pysyvät lyhyinä. Tuotantomenetelmät keskittyvät kierrätysmateriaaleihin. Sahanpuru kierrätetään puisiksi tableteiksi. Kestävää ja pitkälle ajateltua!

€ 550,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Secto
Product
 

Bell Riippuvalaisin Large Valkoinen Normann

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Konsepti Bell on yksinkertainen mutta ainutlaatuinen riippuvalaisin, joka muistuttaa kellotornin soittokelloa. Se on uskomattoman koristeellinen valaistusratkaisu, erityisesti jos asennat sen ruokapöydän yläpuolelle. Valaisin sopii suurimpaan osaan kodeista. Bell Large -versiossa käytetään E27-kantaa, joten siihen sopii moni valonlähde, saat juuri haluamasi kaltaisen valon. Bell-valaisin toimitetaan neljämetrisellä kangasjohdolla, joka sointuu valaisimen väriin. Toimituksessa ei ole mukana kattokuppia tai ripustuskoukkua.

€ 519,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Normann
Product
 

Caravaggio P0 Riippuvalaisin Valkoinen Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Cecilie Manzin tavoitteena tämän elegantin kokoelman suhteen oli luoda yksinkertainen ja pehmeä muoto sekä suurille että pienille Caravaggio riippuvalaisimille. Caravaggio riippuvalaisin julkaistaan nyt neutraalina versiona, jossa on musta kromattu metalliripustus ja musta johto. Suunnitteluprosessin aikana valaisimen kaari sai useita eri muotoja, mutta tästä painoksesta tuli hyvin feminiininen. Varjostimen syvyys varmistaa sen, ettei valaisin häikäise millään asennuskorkeudella. Lisäksi Caravaggioon kuuluu pieni aukko valaisimen yläosassa antamassa ylöspäin suunnattua valoa, joka valaisee sekä ripustuksen että johdon. Caravaggio riippuvalaisin erottuu antamalla suoraa häikäisemätöntä valoa. Sen lisäksi valaisin parantaa huoneen yleisvalaistusta antamalla ylöspäin suunnattua valoa varjostimen yläosassa olevasta aukosta. Varjostin on tehty metallista kiiltävän lakkauksen päälle. Ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

€ 149,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

Pirce Micro LED Riippuvalaisin Valkoinen Artemide

Pirce Micro LED Riippuvalaisin Valkoinen Pitäisikö valaistuksen olla loistava ja kaunis? Sitten tämä riippuvalaisin on juuri sinua varten! Kaunis muotoilu ja mielenkiintoiset yksityiskohdat takaavat katsenautinnon joka silmäyksellä! Ripusta se yksin erikseen tai yhdistä monen samanlaisen valaisimen kanssa luodaksesi moderni ja kaunis look!

€ 570,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Artemide
Product
 

Illumin Drip Drop Riippuvalaisin Ø35 Valkoinen DybergLarsen

Design Frank Kerdil for Dyberg Larsen Konsepti Huom. Kyseessä on koottava valaisin. Riippuvalaisin joka tarpeeseen. Tämä kaunis valaisin on fantastinen lisä kotiin, ja tuo iloa sinne, minne se sijoitetaan! Klassisella ulkoasullaan ja esteettisyydellään tämä valaisin säilyy läpi elämän.

€ 106,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Trion 35 P1 Riippuvalaisin Valkoinen Darø

Design Thomas Darø for Darø Konsepti Trion 35 P1 -ripustettava valaisin Darø perustuu 1980-luvulla valaisinten muotoilua hallinneisiin alkuperäisiin arvoihin Trion on nykyaikainen valaisin, joka sopii hyvin erilaisiin projektitiloihin sekä yksityiskoteihin, joissa tyylikkyys, suunnittelu ja yksityiskohdat ovat välttämättömiä täydellisyyden ja harmonian tunteen varmistamisessa.

€ 252,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Darø
Product
 

Suspence P2 Riippuvalaisin Matta Valkoinen Fritz Hansen

Design GamFratesi for Light Years Konsepti Suspence on uskomattoman yksinkertainen ja elegantti orgaanisen muotoinen riippuvalaisin. GamFratesi on muuntanut liikkeen fyysiseksi olomuodoksi miettimällä, mitä oikein tapahtuu tiettyjä materiaaleja vedettäessä. Tämä käy selväksi Suspence -valaisimen yläosasta, joka antaa vaikutelman siitä, että johto on vedetty valaisimen läpi. Näyttää myös aivan siltä kuin valaisin ja johto olisivat yhtä ja samaa kappaletta. Varjostimen sisällä on diffuusori, joka on helppo poistaa lamppua kiinnitettäessä. Diffuusori varmistaa, että valo ei häikäise. Sen kaareva muoto luo myös optisen illuusion, jonka ansiosta vaikuttaa siltä kuin valaisin olisi mattaa sisäpuolelta. Siitä juontaa myös sen nimi “infinity diffuser™”.

€ 489,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

Dina Riippuvalaisin Valkoinen Rotaliana

Design Donegani & Lauda for Rotaliana Konsepti Dina Riippuvalaisin Valkoinen on klassinen polykarbonaatista valmistettu valaisin. Sen erityisyys piilee kuitenkin siinä, että se muuttuu läpinäkyväksi valon ollessa päällä. Kun valaisin on sammuksissa, sillä on klassisen värinen pöydän yläpuolella roikkuva lampunvarjostin.

€ 226,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Rotaliana
Product
 

Semi Riippuvalaisin Ø30 Matta Valkoinen GUBI

Semi Riippuvalaisin Ø30 Matta Valkoinen Tyylikäs & elegantti riippuvalaisin ja tunnettu design. Valaisin luo kauniin valaistuksen ja antaa tyylikkään lisäyksen kotiin missä tahansa. Onko se käytävä, olohuone tai ehkä huone, joka tarvitsee uuden valaistuspäivityksen? Tämä valaisin on turvallinen valinta!

€ 259,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi GUBI
Product
 

DL20 Riippuvalaisin Valkoinen DybergLarsen

Design DybergLarsen Konsepti DL20 on mahtava valaisin DybergLarsenilta. Kolmen varjostimensa ansiosta DL20 on erinomainen mukavan valaistuksen tekijä. Sen klassinen ulkoasu mahdollistaa sen sijoittamisen mihin tahansa kotiin. DL20 valaisin on saatavana riippuvalaisimena, pöytävalaisimena sekä seinävalaisimena. Näiden lisäksi siitä on tarjolla versio, jossa on hylly ja sisäänrakennettu USB-portti, mikä tekee siitä täydellisen sängyn tai sohvan laidalle puhelimen tai tabletin lataamiseen.

€ 80,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Bell Riippuvalaisin Large Valkoinen Normann Copenhagen

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Konsepti Bell on yksinkertainen mutta ainutlaatuinen riippuvalaisin, joka muistuttaa kellotornin soittokelloa. Se on uskomattoman koristeellinen valaistusratkaisu, erityisesti jos asennat sen ruokapöydän yläpuolelle. Valaisin sopii suurimpaan osaan kodeista. Bell Large -versiossa käytetään E27-kantaa, joten siihen sopii moni valonlähde, saat juuri haluamasi kaltaisen valon. Bell-valaisin toimitetaan neljämetrisellä kangasjohdolla, joka sointuu valaisimen väriin. Toimituksessa ei ole mukana kattokuppia tai ripustuskoukkua.

€ 519,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Normann Copenhagen
Product
 

Caravaggio P4 Riippuvalaisin Valkoinen Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Cecilie Manzin tavoitteena tämän elegantin kokoelman suhteen oli luoda yksinkertainen ja pehmeä muoto sekä suurille että pienille Caravaggio riippuvalaisimille. Caravaggio riippuvalaisin julkaistaan nyt neutraalina versiona, jossa on musta kromattu metalliripustus ja musta johto. Suunnitteluprosessin aikana valaisimen kaari sai useita eri muotoja, mutta tästä painoksesta tuli hyvin feminiininen. Varjostimen syvyys varmistaa sen, ettei valaisin häikäise millään asennuskorkeudella. Lisäksi Caravaggioon kuuluu pieni aukko valaisimen yläosassa antamassa ylöspäin suunnattua valoa, joka valaisee sekä ripustuksen että johdon. Caravaggio riippuvalaisin erottuu antamalla suoraa häikäisemätöntä valoa. Sen lisäksi valaisin parantaa huoneen yleisvalaistusta antamalla ylöspäin suunnattua valoa varjostimen yläosassa olevasta aukosta. Varjostin on tehty metallista kiiltävän lakkauksen päälle. Ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

€ 799,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

Caravaggio P4 Riippuvalaisin Matta Valkoinen Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Cecilie Manzin tavoitteena tämän elegantin kokoelman suhteen oli luoda yksinkertainen ja pehmeä muoto sekä suurille että pienille Caravaggio riippuvalaisimille. Caravaggio riippuvalaisin julkaistaan nyt neutraalina versiona, jossa on musta kromattu metalliripustus ja musta johto. Suunnitteluprosessin aikana valaisimen kaari sai useita eri muotoja, mutta tästä painoksesta tuli hyvin feminiininen. Varjostimen syvyys varmistaa sen, ettei valaisin häikäise millään asennuskorkeudella. Lisäksi Caravaggioon kuuluu pieni aukko valaisimen yläosassa antamassa ylöspäin suunnattua valoa, joka valaisee sekä ripustuksen että johdon. Caravaggio riippuvalaisin erottuu antamalla suoraa häikäisemätöntä valoa. Sen lisäksi valaisin parantaa huoneen yleisvalaistusta antamalla ylöspäin suunnattua valoa varjostimen yläosassa olevasta aukosta. Varjostin on tehty metallista kiiltävän lakkauksen päälle. Ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

€ 799,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

SuperEgg 200 P Valkoinen Piet Hein

Design Piet Hein for Piet Hein Konsepti SuperEgg on yksinkertainen ja elegantti riippuvalaisin. Se on täydellinen valinta useisiin eri tilanteisiin. Kaksi eri kokovaihtoehtoa sekä kolmena eri värinä saatavat johdot tekevät valaisimesta monipuolisen. Tämän kyseisen tuotteen historiaan liittyy Piet Hein, joka kysyi itseltään, mikä geometrinen muoto on kaunein: suorakulmio vai ellipsi? Vastauksena tähän kysymykseen syntyi superellipsi. Se on juuri se muoto, mihin Piet Heinin SuperEgg perustuu.

€ 212,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Piet Hein
Product
 

Caravaggio P1 Riippuvalaisin Valkoinen 3m Fritz Hansen

Design Cecilie Manz for Light Years Konsepti Cecilie Manzin tavoitteena tämän elegantin kokoelman suhteen oli luoda yksinkertainen ja pehmeä muoto sekä suurille että pienille Caravaggio riippuvalaisimille. Caravaggio riippuvalaisin julkaistaan nyt neutraalina versiona, jossa on musta kromattu metalliripustus ja musta johto. Suunnitteluprosessin aikana valaisimen kaari sai useita eri muotoja, mutta tästä painoksesta tuli hyvin feminiininen. Varjostimen syvyys varmistaa sen, ettei valaisin häikäise millään asennuskorkeudella. Lisäksi Caravaggioon kuuluu pieni aukko valaisimen yläosassa antamassa ylöspäin suunnattua valoa, joka valaisee sekä ripustuksen että johdon. Caravaggio riippuvalaisin erottuu antamalla suoraa häikäisemätöntä valoa. Sen lisäksi valaisin parantaa huoneen yleisvalaistusta antamalla ylöspäin suunnattua valoa varjostimen yläosassa olevasta aukosta. Varjostin on tehty metallista kiiltävän lakkauksen päälle. Ripustuksessa käytetään taivutettua terästä, jossa on kaksi kierrettyä messinkistä osaa. Valaisin on käsitelty mustalla kromilla.

€ 250,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Fritz Hansen
Product
 

Kelly SO4 Large Sphere Riippuvalaisin Valkoinen Studio Italia Design

Design Andrea Tossetto for Studio Italia Konsepti HUOM. Tämän tuotteen toimitusaika saattaa olla jopa 3 viikkoa. Studio Italia Designin Kelly SO4 -riippuvalaisin Large Sphere on ihastuttava ja taiteellinen valaisin ainutlaatuisella muodolla ja ilmeellä. 80 cm halkaisijallaan tämä riippuvalaisin istuu täydellisesti asennettavaksi ruokapöydän ylle, jossa tarvitset ihastuttavaa valoa ilman häikäisyä. Kiitos varjostimen diffuusorin, valo pääsee jakautumaan pehmeästi ympäri pöytää. Tämä italialainen valaistus käyttää vain parhaita käytettävissä olevia materiaaleja luodakseen korkealuokkaisia tuotteita jännittävin viimeistelyin. Vuosien mittaan Studio Italia on rakentanut hämmästyttävän tiimin muotoilijoita, arkkitehteja ja insinöörejä, joista jokainen on tuonut mukanaan uusia, jännittäviä ratkaisuja. Kelly SO4 -Riippuvalaisin Large Sphere on osa jännittävää tuotekokelmaa, jolla on rohkeutta olla ainutlaatuinen.

€ 3.295,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Studio Italia Design
Product
 

Super 215 Riippuvalaisin Opal Valkoinen Johto Piet Hein

Design Piet Hein for Piet Hein Konsepti Kuten sen sisartuotteet Super -kokoelmassa, Super 215 -riippuvalaisimessa on elegantti muotoilu, joka välittömästi leimasi sen uudeksi klassikoksi. Tässä versiossa on opaalilasinen varjostin, joka tarjoaa erinomaisen alaspäin suuntautuvan valon sekä ympäri huonetta levittäytyvän miellyttävän valon. Kooltaan sopiva riippuvalaisin löytyy varmasti. Saatavilla olevat koot ovat 90, 115 ja 215. Sinulla on myös mahdollista leikitellä johtojen kanssa, ja valita musta, valkoinen tai punainen johto valintasi mukaan. Kiitos sen yksinkertaisen mutta hienostuneen ulkomuodon, Super-riippuvalaisin Piet Heinilta on tervetullut valonlähde mihin tahansa kodissasi. Yksinkertainen ja elegantti riippuvalaisin. Se on täydellinen valinta useisiin eri tilanteisiin. Kolme eri kokovaihtoehtoa sekä kolmena eri värinä saatavat johdot tekevät valaisimesta erittäin monipuolisen.

€ 239,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Piet Hein
Product
 

Bestlite BL9 Riippuvalaisin Ø40 Kromi Matta Valkoinen GUBI

Bestlite BL9 Riippuvalaisin Ø40 Kromi/Matta Valkoinen Tyylikäs & elegantti riippuvalaisin ja tunnettu design. Valaisin luo kauniin valaistuksen ja antaa tyylikkään lisäyksen kotiin missä tahansa. Onko se käytävä, olohuone tai ehkä huone, joka tarvitsee uuden valaistuspäivityksen? Tämä valaisin on turvallinen valinta!

€ 499,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi GUBI
Product
 

Illumin Drip Drop Riippuvalaisin Ø45 Valkoinen DybergLarsen

Design Frank Kerdil for Dyberg Larsen Konsepti Huom. Kyseessä on koottava valaisin. Riippuvalaisin joka tarpeeseen. Tämä kaunis valaisin on fantastinen lisä kotiin, ja tuo iloa sinne, minne se sijoitetaan! Klassisella ulkoasullaan ja esteettisyydellään tämä valaisin säilyy läpi elämän.

€ 106,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi DybergLarsen
Product
 

Adjustable Riippuvalaisin Ø30 Valkoinen Watt A Lamp

Adjustable Riippuvalaisin Ø30 Valkoinen Pitäisikö valaistuksen olla loistava ja kaunis? Sitten tämä riippuvalaisin on juuri sinua varten! Kaunis muotoilu ja mielenkiintoiset yksityiskohdat takaavat katsenautinnon joka silmäyksellä! Ripusta se yksin erikseen tai yhdistä monen samanlaisen valaisimen kanssa luodaksesi moderni ja kaunis look!

€ 332,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Watt A Lamp
Product
 

Adjustable Riippuvalaisin Ø42 Valkoinen Watt A Lamp

Adjustable Riippuvalaisin Ø42 Valkoinen Pesunkestävä klassikko, turvallinen ja kaunis valaisinvalinta! Tämä riippuvalaisin on erinomainen valinta esim. ruokapöydän ylle, käytävälle tai kenties makuuhuoneeseen? Tarjoaa miellyttävän ja kauniin valon ja näyttää varmasti upealta mihin ikinä se sijoitetaan.

€ 399,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Watt A Lamp
Product
 

Bell Riippuvalaisin Medium Valkoinen Normann

Design Andreas Lund & Jacob Rudbeck for Normann Copenhagen Konsepti Bell on yksinkertainen mutta ainutlaatuinen riippuvalaisin, joka muistuttaa kellotornin soittokelloa. Se on uskomattoman koristeellinen valaistusratkaisu, erityisesti jos asennat sen ruokapöydän yläpuolelle. Valaisin sopii suurimpaan osaan kodeista. Bell Medium -versiossa käytetään E27-kantaa, joten siihen sopii moni valonlähde, saat juuri haluamasi kaltaisen valon. Bell-valaisin toimitetaan neljämetrisellä kangasjohdolla, joka sointuu valaisimen väriin. Toimituksessa ei ole mukana kattokuppia tai ripustuskoukkua.

€ 413,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Normann
Product
 

Turbo Riippuvalaisin Ø36 Matta Valkoinen GUBI

Turbo Riippuvalaisin Ø36 Matta Valkoinen Pitäisikö valaistuksen olla loistava ja kaunis? Sitten tämä riippuvalaisin on juuri sinua varten! Kaunis muotoilu ja mielenkiintoiset yksityiskohdat takaavat katsenautinnon joka silmäyksellä! Ripusta se yksin erikseen tai yhdistä monen samanlaisen valaisimen kanssa luodaksesi moderni ja kaunis look!

€ 529,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi GUBI
Product
 

Ray Riippuvalaisin Valkoinen Mater

Design PEDERJESSEN for Mater Konsepti Ray on upea uusi valaisinkokoelma, joka luo kauniin kontrastin yhdistämällä tammea ja terästä. Valaisimet on suunnitellut tanskalainen suunnittelustudio PEDERJESSEN, ja kokoelmalla on vahva esteettinen suhde pohjoismaiseen minimalismiin ja materiaaleihin. Puinen varjostin on asennettu teräksisen suojuksen sisälle magneetilla, mikä antaa käyttäjälle mahdollisuuden suunnata valo haluamaansa suuntaan. Rayn ulkopinta on tehty teräksestä ja sen sisus puusta. Valaisimen johto on tekstiilijohto. Ray on saatavilla pöytävalaisimena, seinävalaisimena sekä riippuvalaisimena joko mustana tai valkoisena.

€ 119,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Mater
Product
 

Bestlite BL9 Riippuvalaisin Ø60 Kromi Matta Valkoinen GUBI

Bestlite BL9 Riippuvalaisin Ø60 Kromi/Matta Valkoinen Tyylikäs & elegantti riippuvalaisin ja tunnettu design. Valaisin luo kauniin valaistuksen ja antaa tyylikkään lisäyksen kotiin missä tahansa. Onko se käytävä, olohuone tai ehkä huone, joka tarvitsee uuden valaistuspäivityksen? Tämä valaisin on turvallinen valinta!

€ 569,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi GUBI
Product
 

Slim S1500 Riippuvalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for LIGHT-POINT Konsepti Huom Johto on kiinnitetty riippuvalaisimeen eikä sitä siksi voi vaihtaa. Slim on uskomattoman ihastuttava ja tyylikäs alumiininen riippuvalaisin, jonka on suunnitellut Ronni Gol. Surface Pendant -riippuvalaisin slim koostuu Surface kattovalaisimesta sekä ripustussarjasta. Riippuvalaisin on ihastuttavan yksinkertainen. Se on täydellinen valaisin ripustettavaksi ruokapöydän yläpuolelle tai mihin tahansa huoneeseen, missä tarvitaan erinomaista valoa ilman että valaisin vie liian paljon tilaa. Se ei myöskään tee epätoivottuja varjoja. Surface on saatavilla eri kokoisina ja värisinä versioina. Valaisimen muoto tekee siitä ihanteellisen ripustettavaksi ruokapöydän yläpuolelle, keittiösaarekkeeseen tai kokoustilaan. Valaisin on täydellinen mihin tahansa minimalistiseen kotiin. Slim on varustettu voimakkaalla LED-valonlähteellä, joka antaa uskomatonta häikäisemätöntä valoa. Niinpä valaisin soveltuu hyvin minne tahansa, mihin haluat tyylikästä ja laadukasta valoa.

€ 619,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi LIGHT POINT
Product
 

Flat S1 Riippuvalaisin Valkoinen LIGHT POINT

Design Ronni Gol for Light Point Konsepti Flat S1 on ihastuttava ja elegantti alumiinista valmistettu riippuvalaisin, jonka on suunnitellut Ronni Gol. LED-valonlähteen ansiosta solakka ja elegantti muotoilu mahdollistaa valaisimen ripustamisen matalalle ilman että se toimii näköesteenä. Tämän lisäksi 18W valonlähde varmistaa, että riippuvalaisimen antama valo on pehmeää, miellyttävää ja häikäisemätöntä. Valo on silti riittävän kirkas, jotta valaisinta voi käyttää työpöydän yläpuolella, kokoustiloissa tai ruokapöydän yläpuolella. FLAT-riippuvalaisin on saatavilla valkoisena ja mustana, ja se toimitetaan pienen kattokupin sekä kangasjohdon kanssa.

€ 591,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi LIGHT POINT
Product