Fornell ABF1 Matta Valkoinen tradition

Design Andreas Bozarth Fornell for &tradition Konsepti Linjakas, pelkistetty ja klassinen. Suunnittelija Andreas Bozarth Fornell on luonut tämän yksinkertaisen designin, joka odottaa pääsyä kotiisi. Andreas on itseasiassa koulutukseltaan puuseppä. Mutta kohtalo kuljetti hänet harjoitteluun arkkitehdille, jossa hänen suuntansa muuttui. Hän työskenteli vuosia in-house arkkitehtinä ruotsalaisella muotibrändi ”Acne”:lla, jossa hän suunnitteli liiketiloja ympäri maailmaa. Innoittuneena taiteesta, väreistä ja funktiosta, tuloksena syntyi pelkistetty ja erittäin käytännöllinen valaisin maailmalle. Itsensä suunnittelijan mukaan nimetty, Fornell valaisin, on todella kaunis ja yksinkertainen, joka siitä huolimatta - tai ehkä juuri sen yksinkertaisuuden vuoksi - pystyy yllättämään ja hurmaamaan. Valaisinta pystyy kääntämään haluamallaan tavalla, mihin sitten valon haluaa kohdentaa ja se sopii kaikkiin huoneisiin.

€ 590,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

Spinning BH2 Riippuvalaisin Matta Valkoinen tradition

Design Benjamin Hubert for &tradition Konsepti Elegantti valaisin, joka on muodoltaan erittäin kestävä. Hyrrä - lapsuuden suosikki, toimi inspiraation lähteenä Spinning riippuvalaisimen muodolle. Tässä valaisimessa todella kohtaavat muoto ja funktionaalisuus innovatiivisesti. Spinning Riippuvalaisin BH2 on sileä ja kaunis, ja takuuvarmasti uusi klassikko. Benjamin Hubert on aina utelias löytämään uusia ratkaisuja ja materiaaleja. Hän pysähtyy useasti tunnustelemaan huonekalujen pintoja sekä vanhojen lasiesineiden painoa.

€ 281,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

Spinning BH1 Riippuvalaisin Matta Valkoinen tradition

Design Benjamin Hubert for &tradition Konsepti Elegantti valaisin, joka on muodoltaan erittäin kestävä. Hyrrä - lapsuuden suosikki, toimi inspiraation lähteenä Spinning riippuvalaisimen muodolle. Tässä valaisimessa todella kohtaavat muoto ja funktionaalisuus innovatiivisesti. Spinning Riippuvalaisin BH1 on sileä ja kaunis, ja takuuvarmasti uusi klassikko. Benjamin Hubert on aina utelias löytämään uusia ratkaisuja ja materiaaleja. Hän pysähtyy useasti tunnustelemaan huonekalujen pintoja sekä vanhojen lasiesineiden painoa.

€ 224,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

Flowerpot VP1 Riippuvalaisin Matta Valkoinen tradition

Design Verner Panton for &tradition Konsepti Hienostunut, selkeä ja elegantti. Flowerpot VP1 Riippuvalaisin on innoittunut 60- ja 70-luvun Flower Power vallankumouksesta. Flowerpot on erittäin upea valaisinsarja, joka on saatavilla useassa eri värissä, mikä mahdollistaa tyylikkään valaisun kotiisi. Kahden toistensa yllä leijuvien puoliskojen myötä, Flowerpot-sarja on jo pitkään osoittanut designinsa olevan ajaton. Valaisimet ovat kaunis ja klassinen esimerkki designista, jotka sopivat yhtä hyvin niin nykyaikaan kuin iloiselle 60-luvulle - valaisimet ovat itseasiassa melkein jopa suositumpia kuin silloin ennen. Jatkuva uusien värivaihtoehtojen päivitys kokoelmaan takaa, että valaisin tulee aina sopimaan kotiisi. Valaisimen ylemmän osion halkaisija on täsmälleen kaksinkertainen alempaan osioon verrattuna, joka takaa esteettisen täydellisen tasapainon. Flowerpot-sarjan riippuvalaisimet ja pöytävalaisimet ovat tietysti löydettävissä täältä Valaisinmestarin kotisivuilta.

€ 225,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

Flowerpot VP1 Riippuvalaisin Valkoinen tradition

Design Verner Panton for &tradition Konsepti Hienostunut, selkeä ja elegantti, selkeästi FlowerPot asian ytimessä. Flowerpot VP1 Riippuvalaisin on innoittunut 60- ja 70-luvun Flower Power vallankumouksesta. Flowerpot on erittäin upea valaisinsarja, joka on saatavilla useassa eri värissä, mikä mahdollistaa tyylikkään valaisun kotiisi. Kahden toistensa yllä leijuvien puoliskojen myötä, Flowerpot-sarja on jo pitkään osoittanut designinsa olevan ajaton. Valaisimet ovat kaunis ja klassinen esimerkki designista, jotka sopivat yhtä hyvin niin nykyaikaan kuin iloiselle 60-luvulle - valaisimet ovat itseasiassa melkein jopa suositumpia kuin silloin ennen. Jatkuva uusien värivaihtoehtojen päivitys kokoelmaan takaa, että valaisin tulee aina sopimaan kotiisi. Valaisimen ylemmän osion halkaisija on täsmälleen kaksinkertainen alempaan osioon verrattuna, joka takaa esteettisen täydellisen tasapainon. Flowerpot-sarjan riippuvalaisimet ja pöytävalaisimet ovat tietysti löydettävissä täältä Valaisinmestarin kotisivuilta.

€ 191,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

Big FlowerPot VP2 Riippuvalaisin Valkoinen tradition

Design Verner Panton for &tradition Konsepti Hienostunut, selkeä ja elegantti, selkeästi FlowerPot asian ytimessä. Big FlowerPot VP2 Riippuvalaisin on innoittunut 60- ja 70-luvun Flower Power vallankumouksesta. Flowerpot on erittäin upea valaisinsarja, joka on saatavilla useassa eri värissä, mikä mahdollistaa tyylikkään valaisun kotiisi. Kahden toistensa yllä leijuvien puoliskojen myötä, Flowerpot-sarja on jo pitkään osoittanut designinsa olevan ajaton. Valaisimet ovat kaunis ja klassinen esimerkki designista, jotka sopivat yhtä hyvin niin nykyaikaan kuin iloiselle 60-luvulle - valaisimet ovat itseasiassa melkein jopa suositumpia kuin silloin ennen. Jatkuva uusien värivaihtoehtojen päivitys kokoelmaan takaa, että valaisin tulee aina sopimaan kotiisi. Valaisimen ylemmän osion halkaisija on täsmälleen kaksinkertainen alempaan osioon verrattuna, joka takaa esteettisen täydellisen tasapainon. Flowerpot-sarjan riippuvalaisimet ja pöytävalaisimet ovat tietysti löydettävissä täältä Valaisinmestarin kotisivuilta.

€ 563,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product
 

Utzon JU1 Riippuvalaisin Valkoinen tradition

Design Jørn Utzon for &tradition Konsepti Jørn Utzon on suunnitellut tämän arkkitehtonisen ihmeen. Valaisimen, joka ei häikäise silmiä. Jørn Utzonin läpi elämän jatkunut intohimo laivoihin, veneisiin sekä valaisimien suunnitteluun ja muotoiluun, pohjaa hänen isänsä intohimoiseen työskentelyyn laivastoaluksien piirtämisen parissa. Jørn Utzon suunnitteli lapsuuden viehätyksessään Utzon JU1 Riippuvalaisimen. Jo yli vuosikymmen ennen hänen mestariteostaan, Sydneyn Oopperataloa. Utzon Riippuvalaisimessa yhdistyy menestyksekkäästi laivamaiset, tasaiset linjat ja valonlähde. Valittavissa olevat valkoinen ja kiillotettu viimeistely muistuttavat aaltoja ja revontulia. Riippuvalaisimen alkuperäinen nimi oli Tivoli. Se ei ole kuitenkaan enää sallittu.

€ 238,00

Lisätietoa...

Home Garden Lighting Lighting Fixtures Ceiling Light Fi Tradition
Product