Mizuno Morelia II MD FG Red Passion Pack Valkoinen Punainen

Morealia MD on kenkä, joka edustaa ylpeyttä, intohimoa ja arvokkuutta. Kyseessä on todellinen klassikko sekä designin että istuvuuden ja mukavuuden osalta. Päällinen on valmistettu kevyestä ja todella pehmeästä kengurunnanhasta tuoden maksimaalista mukavuutta. Se tarjoaa myös luonnollisen kosketuksen palloon minimoiden häiriötekijät. Pohjaosa tarjoaa joustavuutta ja kestävyyttä sekä klassinen nappulajärjestelmä erinomaista suorituskykyä. Tämä FG-kenkä on tarkoitettu luonnonnurmelle.

€ 81.95

Lisätietoa...

Jalkapallokengät Mizuno
Product
 

Mizuno Rebula V1 FG White Dwarf Valkoinen Musta Hopea

• Kengurunnahkainen päällinen - paino 230g Ensiluokkainen kengurunnahka Rebula V1 Japan -kengissä kevyt paino, joustavuus ja mieletön pallokontrolli ovat pääosissa. Kengurunnahka on osa tätä, sillä se on erittäin pehmeää, joustavaa ja ohutta - ollen myös erittäin kestävää. Tulet saamaan tinkimättömän laadun kosketukseesi, joten ensimmäinen kosketuksesi korkeammalla tasolla kuin muilla. Istuvuus on erinomainen jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Ajan kuluessa se tulee tuntumaan siltä, että kenkä olisi valmistettu vain sinua varten. Kon

€ 129.95

Lisätietoa...

Jalkapallokengät Mizuno
Product
 

Mizuno Rebula V1 Made in Japan FG White Dwarf Valkoinen Musta Hopea

• Kengurunnahkainen päällinen - paino 224g Made in Japan "Made in Japan" -sarjan kanssa saat vain ensiluokkaista laatua. Kenkäkokoelma sisältää käsintehtyjä futiskenkiä, jotka kaikki ovat tarkoitettu laadukkaaseen pallokontrolliin. Mizuno käyttää lisäksi vain materiaaleja, jotka ovat laadultaan ensiluokkaisia läpi heidän koko valmistusprosessinsa. Kuuluisa ja ihasteltu Mizuno-istuvuus on varmistettu erityisellä puristustekniikalla. Valmistusprosessin jokaisessa vaiheessa kaikki kengät ovat tutkittu, jotta ne läpäisevät viimeisen laatutestin.

€ 209.95

Lisätietoa...

Jalkapallokengät Mizuno
Product