Select Jalkapallo Primera Valkoinen Vihreä

A newly developed ball with a surface that makes it feel slower and hereby easier to control compared to a regular ball. Hand stitched. The ball is IMS approved in a size 5 and is hand stitched. (Please note: Comes without the IMS logo on a size 4). Suitable for both training and match, as well as, grass and and artificial grass surfaces.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Skills La Liga Valkoinen Pinkki Viininpunainen

Niken minijalkapallo. Pallo sopii hyvin tekniikan ja kikkojen harjoitteluun.

€ 13.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Merlin Valkoinen Musta

Nike on valmis lakkauttamaan Ordemin ja korvaamaan sen uudella innovatiivisella Merlin -jalkapallolla. Sitä tullaan käyttämään isoissa liigoissa ympäri Eurooppaa kuten Valioliigassa, Espanjan La Ligassa, Italian Serie A:ssa sekä Portugalin Primeira Ligassa. Jokainen liiga saa oman yksilöllisen designin. • 4 paneelin design, vähemmän tikkauksia ja puhdas pinta tuo parantuneen kosketuksen. • Pallo on varustettu All Conditions Control-teknologialla (ACC) ja se sisältää 3D-musteella teksturoidun päällisen - kontrolli ei petä missään sääolosuhteissa. • Täsmällinen geometr

€ 91.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Talento Valkoinen Vihreä Lapset

Talento jalkapallo Selectilta. Suosituin lasten ja nuorten pallo Tanskassa. Pallo on 30-40 grammaa kevyempi kuin normaali pallo, mutta kuitenkin virallisen kokoinen, jotta lapset voivat kehittää pelitaitojaan. Sisältää Selectin patentoidun Zero Wing sisäkumin, joka on valmistettu luonnollisesta lateksista, varmistaa pallon pyöreyden ja tasaisen liikkeen sekä pompun. Pallo on tehty yhteistyössä DBU:n (Tanskan Palloliiton) kanssa. Pallo sopii teko- ja luonnonnurmelle sekä hiekkakentälle.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Solo Soft Indoor Valkoinen Sininen Vihreä

Solo Soft Indoor - hyvä sisäjalkapallo seuran peleihin ja harjoituksiin. Pallo on käsinommeltu, ja siinä on uusi pintaväri joten se on entistä visuaalisempi ja helpompi nähdä. Soft Solo Indoor on tehty PU -materiaalista, joten se on hyvin kestävä. Pinta on tehty hieman rakeiseksi, ja viimeistelykerros varmistaa, että saat hyvän tuntuman palloon. Pallo on myös 20-30 grammaa kevyempi kuin ulkokäyttöön tarkoitetut pallot. Siksi se tuntuu pehmeältä ja mukavalta. Pallossa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei varmasti karkaa pallosta. HUOM! Kyseessä ei ole futsalpallo.

€ 45.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Indoor Five Valkoinen Punainen

Selectin jalkapallo, joka on tarkoitettu sisäjalkapalloiluun. Valmistettu FPUG 1300 "Grain" -materiaalista, joten pallo on hyvin kestävää tekoa. Pallo on ommeltu käsin, joten se lisää pallon kestävyyttä ja varmistaa, että pallo pitää hyvin muotonsa. Indoor Five -pallo tarjoaa vaimennetun pompun. Pallossa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei karkaile pallosta. HUOM! Tämä pallo ei ole futsalpallo.

€ 39.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Skills Premier League Valkoinen Violetti

Niken minijalkapallo. Pallo sopii hyvin tekniikan ja kikkojen harjoitteluun.

€ 9.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo Champions League 2018 Finale Sportivo Valkoinen Sininen

adidas Champions League Sportivo -jalkapallo Erinomainen jalkapallo, joka on ulkonäöltään vastaava kuin virallinen Mestareiden Liigan pelipallo. Pallo on käsin valmistettu kestävästä mutta pehmeästä materiaalista, minkä myötä kontakti palloon on erinomainen. Pallon pehmeä päällinen on kestävä. Pallon sisäkumi on valmistettu butyylikumista, mikä takaa että ilma pysyy pallossa ja näin paine pysyy optimaalisena.

€ 29.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Nike Jalkapallo Magia Valkoinen Punainen Musta

Magia jalkapallo Nikelta. Aerowtrac-urat ja mikrotekstuuripäällinen tekevät pallon lentoradasta täsmällisen ja ennustettavan. Ne parantavat myös pallokontrollia- ja kosketusta. Nike RaDaR-teknologia tekee pallosta visuaalisesti erottuvan, jolloin reagointi nopeutuu. Kuusikerroksinen sisäkumi varmistaa että ilma pysyy pallon sisällä.

€ 44.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Replica Alka Superliga Valkoinen Pinkki

Select Brillan Replica on erinomainen pallo jonka design vastaa saman Brillant Super -pallon designia, jota Tanskan maajoukkue käyttää. Pallon päällinen on valmistettu PVC 1100 "Shiny" -materiaalista joka tekee siitä todella pehmeän ja samalla erittäin kestävän. Lisäksi pallon tarjoama kosketus on luonnollinen ja mukavan pehmeä laukaisuissa sekä kuljetuksissa. Brillant Replica on konevalmistettu ja se on varustettu Double-Lock venttiilillä, joka pitää ilman pallon sisällä.

€ 27.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Russian Premier League Valkoinen Punainen Musta

Nike Football Strike samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 18.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo Team Replique Valkoinen Turkoosi

adidas Team Replique - ideaali valinta harjoittelua varten. Päällinen on teksturoitua TPU-materiaalia parempaa pitoa, kosketusta ja vakautta varten. Pehmeät vaahtomuovikerrokset antavat pallolle mainion kimmoisuuden ja liito-ominaisuudet. Team Replique on suunniteltu saumattomaksi parempaa kestävyyttä ja veden hylkimistä varten.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 11 Valkoinen Punainen Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille, kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 9-11 -vuotiaille. Pallo on tehty kestävästä TPU materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi.

€ 26.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Uhlsport Jalkapallo Elysia Ligue 1 2018 19 Pro Valkoinen Pinkki Musta

Uhlsport Elysia Pro -jalkapallo Ligue 1 -designilla. Koneommeltu 32 paneelin design. Pallossa kestävää ja pehmeää vaahtomuovia. Sisäkumi on suunniteltu pitämään ilman hyvin sisällään ja antamaan mainiot kimmoisuusominaisuudet. Suunniteltu nopeatempoisia katu- ja pihapelejä varten - kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 29.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Uhlsport
Product
 

Uhlsport Jalkapallo Elysia Sala Valkoinen Harmaa Vihreä

Uhlsport Elysia Sala -jalkapallo. Koneommeltu 32 paneelin design. Pallossa kestävää ja pehmeää vaahtomuovia. Sisäkumi on suunniteltu pitämään ilman hyvin sisällään ja antamaan mainiot kimmoisuusominaisuudet. Suunniteltu nopeatempoisia katu- ja pihapelejä varten - kyseessä ei ole ottelupallo. Koko 4.

€ 26.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Uhlsport
Product
 

Molten Jalkapallo Europa League 2018 19 Ottelupallo Valkoinen Oranssi Musta

• Tämä jalkapallo on valmistettu käyttäen Moltenin ainutlaatuista lämpöä hyväksikäyttävää liitäntätekniikkaa, joka mahdollistaa sileän ja saumattoman päällisen • Valmistettu kestävästä PU-materiaalista • Päällinen on suunniteltu vakaaseen liitoon, jotta voit syöttää ja laukoa palloa tarkasti • FIFA:n hyväksymä pallo niin pyöreyden, painon, pompun ja vedenpitävyyden osalta • Grafiikkana on oranssit aallot, jotka symbolisoivat matkaa Euroopan halki

€ 134.95

Lisätietoa...

Jalkapallot
Product
 

PUMA Jalkapallo One Star Uprising Pack Valkoinen Oranssi Hopea

Hybridi-jalkapallo PUMAlta. Suunniteltu hylkimään vettä tehokkaasti ja pitämään ilman hyvin sisällään. Sopii niin harjoitteluun kuin kentän ulkopuoliseen pelailuun. Pallo on siis ideaali satunnaiseen pelaamiseen. Pallo on valmistettu polyesteristä ja EVA-muovista. Sisältää sisäkumin pehmeää kosketusta ja ennakoitavaa lentorataa varten.

€ 16.00

Lisätietoa...

Jalkapallot PUMA
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch La Liga Valkoinen Pinkki Viininpunainen

Pallossa on 12 paneelin design, joka tarjoaa pallolle vakaan lentoradan. Pallon päällinen on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi varmistaa, että ilma pysyy pallon sisällä, pallon liike on ennustettavissa sekä pomppu tasalaatuinen.

€ 16.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo Champions League 2018 Finale Competition Valkoinen Sininen

adidaksen Champions League Competition jalkapallo - huippulaatuinen pallo joka on saanut Mestarien Liigan virallisen ottelupallon ilmeen. Pallo on valmistettu huippulaatuisista materiaaleista ja se soveltuu erinomaisesti pelipalloksi. Pallo on pinnasta sisälmyksiin saakka huippulaatua. Se on valmistettu erittäin kestäväksi, aerodynaamiseksi ja saat siitä mahtavan tuntuman. Pallo on valmistettu vastaamaan FIFA:n rankkoja vaatimuksia joten voit olla varma että tämä pallo suoriutuu täydellisesti olosuhteista riippumatta.

€ 49.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Premier League Valkoinen Violetti

Pallossa on 12 paneelin design, joka tarjoaa pallolle vakaan lentoradan. Pallon päällinen on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi varmistaa, että ilma pysyy pallon sisällä, pallon liike on ennustettavissa sekä pomppu tasalaatuinen.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo Team Artificial Grass Valkoinen Musta Pinkki

Team Artificial on täydellinen jalkapallo tekonurmelle. adidaksen jalkapallossa on päivitetty paneeli-design, ja päivitetty päällinen parempaa suorituskykyä ja kestävyyttä varten. Päällinen on valmistettu teksturoidusta TPU-materiaalista, joka tuo paremman kosketuksen, vakauden ja aerodynamiikan. Kaksi vaahtomuovikerrosta parempaa pomppua, ilmaliitoa ja laukaisuominaisuuksia varten. Saumaton päällinen antaa paremman kosketuksen ja ottaa märällä sisäänsä vähemmän vettä.

€ 24.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Speed DB Valkoinen Sininen

- Hyvä peli- ja harjoituspallo Selectiltä parhaassa laadussa. Valmistettu Dual-Bonded suunnittelulla, mikä tarkoittaa että pallo on ommeltu ja liimattu kokoon. - Pallon pomppu on futsalpallojen tapaan vaimennettu ja sitä on näin ollen helpompi kontrolloida. - Erityinen vaahtomuovi pehmeyttä ja nopeampaa kosketusta varten. - Ympärysmitta 62-64cm. - Paino: 400-440 grammaa.

€ 39.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Brillant Replica Eliteserien Valkoinen Sininen

Select Brillant Replica on erinomainen pallo jonka ulkonäkö vastaa Brillant Superia. Pallon päällinen on valmistettu PVC 1100 "Shiny" -materiaalista joka tekee siitä todella pehmeän ja samalla erittäin kestävän. Lisäksi pallon tarjoama kosketus on luonnollinen ja mukavan pehmeä laukaisuissa sekä kuljetuksissa. Brillant Replica on konevalmistettu ja se on varustettu Double-Lock venttiilillä joka pitää ilman pallon sisällä.

€ 35.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Mercurial Fade Just Do It Valkoinen Oranssi

Pallo on osa suosittua Mercurial-mallistoa ja sisältää 26 paneelin rakenteen, mikä antaa pallolle vakaan ja tarkan lentoradan. Mercurial-jalkapallossa on iskevä ja moderni kuviointi, joka kuvastaa nopeutta. Pallo on koneommeltu TPU-materiaalista, mikä tekee siitä kestävän ja tarjoaa hyvän kosketuksen. Butyylista valmistettu sisäkumi tekee pallosta ilmatiiviin. Näin pallo pysyy muodossaan pomppuominaisuuksien kärsimättä. Materiaali: 60% kumia, 15% polyuretaania, 13% polyesteria ja 12% EVA.

€ 11.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

New Balance Jalkapallo Furon Dispatch Valkoinen Oranssi

New Balance Furon Dispatch -jalkapallo kuuluu osaksi Furon-mallistoa. Pallon saumat takaavat vakaat lentoradat, kun taas pallon sisäkumi mahdollistaa optimaalisen pompun. Näiden ominaisuuksien avulla pystyt paremmin kontrolloimaan palloa. Lisäksi pallon sisäkumi pitää ilman erinomaisesti sisällään ja pallon pintamateriaali on erittäin kestävää.

€ 14.95

Lisätietoa...

Jalkapallot New Balance
Product
 

Tottenham Jalkapallo Skills Valkoinen Navy

Niken minijalkapallo. Pallo sopii hyvin tekniikan ja kikkojen harjoitteluun.

€ 13.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Mimas Valkoinen Sininen

Futsalpallo Selectiltä. Pallo on valmistettu FPUS 1300 -materiaalista minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti futsal-peleihin. Paino: 400-440g (62-64 cm)

€ 39.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Valkoinen Punainen Musta

Pallossa on 12 paneelin design, joka tarjoaa pallolle vakaan lentoradan. Pallon päällinen on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi varmistaa, että ilma pysyy pallon sisällä, pallon liike on ennustettavissa sekä pomppu tasalaatuinen.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Puola Jalkapallo Supporter Valkoinen Harmaa Punainen

Nike jalkapallo - Puola tekstillä ja maan jalkapalloliiton vaakunalla. Kestävä jalkapallo 32:lla panelilla ja optimaalisella tuntumalla.

€ 8.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo Champions League 2018 Final Ottelupallo Valkoinen Sininen

adidaksen Champions League finaalin ottelupallo. Sisältää turnauksen ja adidaksen logon. Champions League -pallon pinnan paneelit on lämpöliitetty yhteen, joten pallossa ei ole saumoja. Tämä liitostekniikka tarjoaa vakaamman liikkeen, ennustettavan lentoradan ja erinomaiset vedenhylkimisominaisuudet. Lisäksi pallo on valmistettu ulko- ja sisäpuolelta huippulaadukkaista materiaaleista, joten suoriutuminen kentällä ei jää pelivälineestä kiinni. Pallo on läpäissyt kaikki Fifan testit, pyöreyteen, painoon, pomppuun ja vedensietokykyyn liittyen ja sillä on täten FIFAn sertifikaatti.

€ 149.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Talento Valkoinen Vihreä

Talento jalkapallo Selectilta. Suosituin lasten ja nuorten pallo Tanskassa. Pallo on 30-40 grammaa kevyempi kuin normaali pallo, mutta kuitenkin virallisen kokoinen jotta lapset voivat kehittää pelitaitojaan. Sisältää Selectin patentoidun Zero Wing -sisäkumin, joka on valmistettu luonnollisesta lateksista, joka varmistaa pallon pyöreyden ja tasaisen liikkeen sekä pompun. Pallo on tehty yhteistyössä DBU:n (Tanskan Palloliiton) kanssa. Pallo sopii teko- ja luonnonnurmelle sekä hiekkakentille.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Tempo TB Valkoinen Violetti

Select Tempo jalkapallo on valmistettu synteettisestä nahasta. Pallo on valmistettu 32 vuoratusta paneelista, mikä vähentää pintajännitystä. Pallon paneelit on lämpöliimattu toisiinsa - saumattoman designin ansiosta pallo hylkii vettä erittäin tehokkaasti. Vuorauksen paksuus 3 mm. Uusi rakenne, vuoraus ja patentoitu Zero Wing-sisäkumi varmistavat että kyseessä on entistä kevyempi ja mukavampi pallo. Soveltuu luonnonnurmelle ja tekonurmelle.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Magia Premier League Valkoinen Sininen Violetti

Magia jalkapallo Nikelta. Aerowtrac-urat ja mikrotekstuuripäällinen tekevät pallon lentoradasta täsmällisen ja ennustettavan. Ne parantavat myös pallokontrollia- ja kosketusta. Nike RaDaR-teknologia tekee pallosta visuaalisesti erottuvan, jolloin reagointi nopeutuu. Kuusikerroksinen sisäkumi varmistaa että ilma pysyy pallon sisällä.

€ 54.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Molten Jalkapallo Europa League 2018 19 Replica Valkoinen Oranssi Musta

• Sama design kuin Eurooppa-liigan ottelupallossa • Koneommeltu ja valmistettu kestävästä PU:sta • Suunniteltu antamaan pehmeän pompun ja kestäväksi • Oranssit aaltomaiset grafiikat symbolisoivat matkaa Euroopan halki

€ 33.95

Lisätietoa...

Jalkapallot
Product
 

adidas Jalkapallo Glider 2 Valkoinen Musta

Pallo on koneommeltu, joten se on hyvin kestävä ja mukava. Materiaali on pehmeää ja kestävää TPU-materiaalia. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään. Sopii erinomaisesti pihapeleihin ja tekniikan hiomiseen.

€ 14.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Russian Premier League Valkoinen Punainen

Pallossa on 12 paneelin design, joka tarjoaa pallolle vakaan lentoradan. Pallon päällinen on erittäin kestävä. Butyylisisäkumi varmistaa, että ilma pysyy pallon sisällä, pallon liike on ennustettavissa sekä pomppu tasalaatuinen.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Strike Just Do It Valkoinen Oranssi

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Master Grain Valkoinen Keltainen Musta

• PU-päällinen pitää pelin nopeana • Butyylisisäkumi, joka on vahvistettu polyesterikuiduilla, tekee pallosta ennustettavan ja pompusta vaimennetun • IMS APPROVED • Ympärysmitta: 62-64 cm • Paino: 400-440 g

€ 46.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Master Shiny Valkoinen Oranssi Musta

• Erityisen kiiltävä PU-päällinen pitää pelin nopeana • Butyylisisäkumi, joka on vahvistettu polyesterikuiduilla, tekee pallosta ennustettavan ja pompusta vaimennetun • IMS APPROVED • Ympärysmitta: 62-64 cm • Paino: 400-440 g

€ 46.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo MM 2018 Telstar 18 Ottelupallo Valkoinen Musta Hopea

Klassikon uudelleensyntyminen MM2018 ottelupallo Telstar 18 on uusi versio klassikosta, ja pallo yhdistää klassisen lookin ja modernin teknologian. adidas on ottanut vuoden 2014 MM-kisapallosta - Brazuca:sta sen parhaat puolet, ja kehittänyt teknologiaa valmistaakseen vieläkin paremman jalkapallon. MM2018 Telstar on viety läpi laajan testauksen varmistaakseen, että se sopii modernien huippupelaajien ja maailmantähtien vaatimustasolle. Pallon laatu on testattu, joten voit olla varma, että pallo tulee suoriutumaan kovimmissakin olosuhteissa. Tästä syystä MM2018 vira

€ 90.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Team Valkoinen Sininen

Edullinen Select Team -jalkapallo on valmistettu laadukkaasta materiaalista. Selectedin patentoima Zero-Wing -sisämuovi on valmistettu luonnon lateksista ja antaa jatkuvaa tasapainoa. Tämän lisäksi pallon tasapainopistettä on siirretty venttiilin vastaikkaiseen päähän, joten sen liikkuvuus on korrektimpi kuin edellisten mallien. Palloa voi käyttää sekä tekonurmella että luonnollisella nurmella. IMS-sertifioitu vain koossa 5.

€ 26.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Royale Valkoinen Sininen

Erinomainen pelipallo Selectiltä joka on valmistettu "kiiltävästä" FPUS 1800 -materiaalista. Pallo antaa erinomaisen tuntuman olosuhteista sekä alustasta riippumatta. Pallo on IMS-hyväksytty 5 koossa (IMS-logoa ei ole koon 3 ja 4 palloissa) ja sen päällinen on ommeltu käsin.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Master Valkoinen Sininen Oranssi

Futsal Master tanskalaiselta Selectilta. Pallossa on uusi ja värikäs ulkonäkö, jotta se näkyisi kentällä mahdollisimman hyvin. Lisäksi pallon pinta on uusittu, ja pallo on hieman nopeampi. Pallo on valmistettu PU-materiaalista, joten se on hyvin kestävä. Futsal Masterissa on erityinen sisäkumi, joten pallon pomppu ei ole yhtä voimakas kuin normaalissa jalkapallossa. Futsal Masterissa on Selectin tuplalukkoventtiili, joten ilma ei pääse karkaamaan pallosta.

€ 39.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Real Madrid Jalkapallo Champions League 2018 Finale Capitano Valkoinen Hopea Punainen

Adidaksen jalkapallo perinteisillä Mestareiden liiga -tähdillä. Pallo on koneommeltu kestävästä TPU-materiaalista, joten se on pehmeä ja hyvin kestävä. Butyylisisäkumi pitää hyvin ilman sisällään. Erinomainen vaihtoehto esimerkiksi pihapeleihin. Kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 19.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo Starlancer V Valkoinen Sininen Oranssi

Pallo on koneommeltu TPU-materiaalista, mikä tekee siitä kestävän ja tarjoaa samalla pehmeän pompun. Butyylista valmistettu sisäkumi tekee pallosta ilmatiiviin. Hio kosketustasi, syöttöjä ja laukauksia tällä erinomaisella treenipallolla. Soveltuu erityisesti piha- ja vastaaviin pienpeleihin. Kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 12.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Blaze DB Valkoinen Vihreä

Select Blaze DB- jalkapallo otteluihin ja treeneihin. Uloin kerros on valmistettu PU-materiaalista 3mm paksuisella vaahtomuovilaminaatilla. Vakautta palloon tuo alempi 2-kerroksinen vuoraus. Tämä jalkapallo sisältää Dual Bonden-paikat, jotka ovat käsinommeltuja ja liimattuja. Tämä prosessi parantaa pallon vedenhylkimisominaisuuksia. Pallon sisällä on SR-sisäkumi ja tuplalukkoventtiili, joiden ansiosta ilma pysyy tiiviisti pallon sisällä. Pallo tarjoaa ennen kaikkea vakautta, kontrollia ja pehmän kosketuksen.

€ 41.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Nike Jalkapallo Pitch Hi Vis FA Cup Valkoinen Oranssi Sininen

Niken Pitch jalkapallo on valmistettu 12 paneelista, joten se on erittäin tasapainoinen. Lisäksi pallo on erittäin kestävä. Tämä on FA Cup-versio, joten saat saman designin kuin FA Cupin ottelupallossa. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään ja takaa vakaan liikkeen ja pompun.

€ 13.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo MM 2018 Telstar 18 Mini Valkoinen Musta Hopea

• Sama ulkonäkö ja samat grafiikat kuin MM2018 Telstar ottelupallossa World Cup 2018 Telstar mini -jalkapallo on rakennettu sisäisellä, pehmeällä vaahtomuovisella sisuksella, ja se on laminoitu parempaa kestävyyttä varten. Vaahtomuovi on korkealuokkaista materiaalia, ja koska pallon sisus on valmistettu vaahtomuovista, palloa ei tarvitse pumpata. Täydellinen pallo tekniikan ja temppujen harjoitteluun.

€ 15.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo Starlancer V Spectral Mode Valkoinen Turkoosi Hopea

Pallo on koneommeltu ja se onTPU-materiaalia, mikä tekee siitä kestävän ja tarjoaa samalla pehmeän pompun. Butyylista valmistettu sisäkumi pitää ilman hyvin sisällään. Hio kosketustasi, syöttöjä ja laukauksia tällä erinomaisella treenipallolla. Soveltuu erityisesti piha- ja vastaaviin pienpeleihin. Kyseessä ei ole ottelupallo.

€ 14.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

adidas Jalkapallo Glider Valkoinen Punainen Keltainen

Pallo on koneommeltu, joten se on hyvin kestävä ja mukava. Materiaali on pehmeää ja kestävää TPU-materiaalia. Butyylisisäkumi pitää ilman hyvin sisällään. Sopii erinomaisesti pihapeleihin ja tekniikan hiomiseen.

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

PUMA Jalkapallo Futsal 1 FIFA Quality Pro Uprising Valkoinen Oranssi

• Laadukas pallo PUMA:lta • Futsal-sisäkumi vaimennettua kimmoisuutta varten • FIFA Quality Pro. FIFA:n sertifioima.

€ 41.00

Lisätietoa...

Jalkapallot PUMA
Product
 

Inter Jalkapallo Supporter Valkoinen Harmaa Musta

Interin jalkapallo. Täydellinen pihapeleihin, tai kun harjoittelet uusia kikkoja. Pallossa on 32 paneelia, ja se on hyvin tasapainoinen.

€ 19.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Team Strike Valkoinen Musta Neon

Niken Strike-jalkapallo samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 17.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 9 Valkoinen Vihreä Punainen Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 9-vuotiaille ja nuoremmille. Pallo on tehty kestävästä TPU-materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi, joka tekee pallon pompusta vaimeamman normaaliin jalkapalloon verrattuna.

€ 18.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

Derbystar Jalkapallo Brillant APS Mini Bundesliga 2018 19 Valkoinen Musta

Miniversio Brilliant APS Bundesliga 2018/19 jalkapallosta. Pallo on konetikattu ja valmistettu pehmeästä PVC-materiaalista. Ympärysmitta 47 cm.

€ 12.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo MM 2018 Telstar 18 Top Glider Valkoinen Musta Hopea

• Sama design kuin WC 2018 Telstar ottelupallossa WC 2018 Telstar Top Glider on saanut täysin uuden designin, jossa pallon paneelit eroavat ulkonäöltään virallisesta ottelupallosta, mutta yleisilme on samanlainen. Pallo edustaa näin edelleen modernia versiota klassisesta Telstar-pallosta. Pallo on valmistettu laadukaista materiaaleista sekä sisältä että ulkoa. Pallossa on erityinen sisäkumi, joka on optimoitu tehokkaaseen ilmankarkailun estämiseen. Paneelit on konetikattu yhteen kestävyyden ja suorituskyvyn varmistamiseksi. Jokainen paneeli yhtä lukuunottamatta on tikattu yht

€ 24.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Select Jalkapallo Numero 10 Valkoinen Sininen

Select Numero 10 -jalkapallo. Eniten myyty seurapallo Tanskassa. Se on valmistettu vallankumouksellisesta FPUS 1500'sta. Sopii kaikkiin olosuhteisiin. Selectin patentoitu Zero-Wing sisäosa on tehty luonnollisesta latexista ja se antaa pallolle tasapainoa. Pallon tasapainokohta on siirretty venttiilin toiseen päähän jotta pallo olisi tarkempi ja aidompi pomppiessa. IMS -hyväksytty koko 5 Voidaan käyttää nurmella, tekonurmella tai hiekalla.

€ 32.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

PUMA Jalkapallo Futsal 1 Trainer Uprising Valkoinen Oranssi

• Futsal-palloihin tarkoitettu sisäkumi tuo vaimea pompun • Monikerroksinen polyesteripääällinen tekee pallosta kestävän

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot PUMA
Product
 

Nike Jalkapallo Strike La Liga Valkoinen Pinkki Viininpunainen

Nike Football Strike samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 17.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

adidas Jalkapallo UEFA Nations League Ottelupallo Valkoinen Hopea Multicolor

• Pallo on suunniteltu teksturoidulla PU-päällisellä tarjoten mainion kosketuksen, pidon, kontrollin ja aerodynamiikan • Kaksi vaahtomuovikerrosta antaa pallolle ennustettavan kimmoisuuden ja liidon • Kuuden paneelin design • Kansojen Liigan ottelupallo on kuumaliimattu, joten pallossa ei ole saumoja, jotta pallolla on vakaa lentorata ja paremmat vettä hylkivät ominaisuudet • Teksturoidut grafiikat ja UEFA Nations Leaguen logo

€ 149.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Nike Jalkapallo Merlin Just Do It Valkoinen Chrome

Merlin jalkapallo Nikelta Merlin -jalkapallo on pallojen viimeisin huippumalli Nikelta. Sillä tullaan pelaamaan isoissa liigoissa kuten Valioliigassa, La Ligassa ja Serie A:ssa - jokaisen liigan saadessa oman nimikkopallonsa, jonka tunnistaa graafisesta designista. Pallo sisältää neljän paneelin rakenteen mukaan lukien Nike Aerowtac-urat, jotka stabiloivat pallon lentorataa. Pallokontrollisi on täten optimaalinen ja syötöt lähtevät tarkasti omille. Pinta on luoto erityisellä 3D-musteella jotta pito ja kosketus ovat ensiluokkaiset. Design myös he

€ 94.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Nike Jalkapallo Strike La Liga Valkoinen Punainen Musta

Nike Football Strike samalla ulkonäöllä kuin Niken uusin huippupallo. Pallo on koneommeltu, mikä tekee siitä erittäin kestävän. Lisäksi pallon visuaalinen ulkönäkö helpottaa hahmottamaan pallon liikeradat entistä paremmin, ja pystyt näin reagoimaan nopeammin. Pallossa on vahvistettu sisäkumi, mikä takaa että pallo pitää muotonsa sekä ilman sisällään.

€ 20.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Nike
Product
 

Select Jalkapallo Futsal Talento 13 Valkoinen Sininen Lapset

Select Futsal Talento on täydellinen harjoituspallo nuorille, kun he haluavat parantaa tekniikkaansa. Futsal Talento on kehitetty yhteistyössä brasilialaisen futsalspesialisti Aroldo Strackin kanssa, ja sitä suositellaan 12-13 -vuotiaille. Pallo on tehty kestävästä TPU materiaalista ja siinä on myös kerros vaahtomuovia. Lisäksi pallossa on erityinen lateksisisäkumi, joka tekee pallon pompusta pienemmän normaaliin jalkapalloon verrattuna.

€ 26.95

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product
 

adidas Jalkapallo Team Competition Valkoinen Sininen Musta

Adidas Team Competition - sopii myös ottelupalloksi. Pallo on erittäin laadukas ja sitä voidaan käyttää pelipallona. Pallon erinomaiset materiaalit takaavat kestävyyden, puhtaat lentoradat sekä loistavan kosketuksen palloon. Pallon pinta on liimattu, minkä takia pallo imee itseensä erittäin vähän vettä. Pallo on FIFA:n hyväksymä, mikä tarkoittaa että se on kykenevä täyttämään FIFA:n korkeat vaatimukset. Tämä viimeistään varmistaa sen, että pallo on erittäin laadukas, jopa haastavimmilla olosuhteilla.

€ 44.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Adidas
Product
 

Hummel Jalkapallo Blade Valkoinen Sininen Musta

- Hummel Blade -jalkapallo on valmistettu PU-mikrokuidusta, joka tekee pallosta jämäkän, mutta joustavan - FIFAN sertifioima - Air-touch vaahtomuovi varmistaa että vesi ei imeydy pallon sisään Sopii sekä luonnonnurmelle että tekonurmelle.

€ 53.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Hummel
Product
 

Derbystar Jalkapallo Brillant APS Bundesliga 2018 19 Valkoinen Musta

Brilliant APS jalkapallon päällinen on valmistettu synteettisestä nahasta nimeltä "Teijin Microfibre". Muotoilu perustee 32 paneeliin: 12 viisireunaiseen ja 20 kuusireunaiseen paneeliin. Tämä mahdollistaa kevyen rakenteen minimaalisella ilmanvastuksella. Pallo on käsinommeltu. Uusi rakenne yhdessä uuden vuorauksen ja patentoidun Zero Wing- sisäkumin kanssa antaa pallolle pehmeämmän, kevyemmän ja mukavamman kosketuksen. Vuoraus on valmistettu 4mm paksusta eklusiivisesta vaahtomuovimateriaalista ja Zero Wing- sisäkumi luonnollisesta lateksista taaten tasapainon pallossa. Ilmaventtii

€ 140.00

Lisätietoa...

Jalkapallot Select
Product