Marimekko Oiva kulho 3 dl, valkoinen

Marimekon 3 dl:n Oiva-kulho on täydellinen astia esimerkiksi riisille, dipeille ja pienille herkuille. Sami Ruotsalaisen Marimekolle suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaiset kupit, kulhot ja lautaset voidaan yhdistellä monella tavalla mielialasta ja tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen.

€ 12,25

Lisätietoa...

Kattaus Astiat Kulhot Marimekko
Product
 

Marimekko Oiva kulho 0,5 L, valkoinen

Marimekon keraaminen Oiva-kulho kuuluu selkeälinjaiseen, Sami Ruotsalaisen muotoilemaan astiasarjaan, ja se kestää konepesua, pakastusta sekä kuumentamisen uunissa ja mikroaaltouunissa. Kulhon tilavuus on 5 dl.

€ 18,00

Lisätietoa...

Kattaus Astiat Kulhot Marimekko
Product
 

Marimekko Oiva kulho 2,5 dl

Sami Ruotsalaisen Marimekolle suunnittelemat selkeälinjaiset ja konstailemattomat Oiva-astiat innostavat rikkomaan kattamisen konventioita. Sarjan erilaiset kupit, kulhot ja lautaset voidaan yhdistellä monella tavalla mielialasta ja tilanteesta riippuen – astiat sopivat niin arkeen kuin juhlaan ja jaksavat piristää kattausta vuodesta toiseen.

€ 15,00

Lisätietoa...

Kattaus Astiat Kulhot Marimekko
Product