String Furniture String Pocket hylly, valkoinen

String Pocket on Nils Strinningin vuonna 1949 suunnitteleman String-hyllyjärjestelmän vuonna 2005 lanseerattu osa. String Pocket on kevytrakenteinen mutta tukeva hylly kirjoille, keräilyesineille ja muulle pikkutavaralle. Minimalistinen, ruotsalaisen Stringin valmistama hylly koostuu kolmesta vapaasti liikuteltavasta hyllylevystä ja kahdesta tikasmaisesta sivupaneelista, joita on mahdollista yhdistellä sekä pysty- että sivusuunnassa. String Pocket on saatavilla lukuisissa eri väreissä, ja se sopii monenlaisiin tiloihin ja lukemattomiin käyttötarkoituksiin.

€ 149,00

Lisätietoa...

Lapsille Lasten sisustus String Furniture
Product
 

Design Letters Muistitaulun toimistokuviot, valkoinen

Toimistoaiheiset kuviot tuovat hauskaa potkua Design Lettersin muistitauluun. Kuten tiedetään, kuvat kertovat usein enemmän kuin tuhat sanaa – terästä muistilistoja, viestejä ja sisustusta graafisen tyylikkäillä kuvioilla, jotka sopivat täydellisesti yhteen muistitaulun kirjasinten kanssa. Settiin kuuluu 20 erilaista kuviota.

€ 27,00

Lisätietoa...

Lapsille Lasten sisustus Design Letters
Product
 

Nofred Portal seinäpeili, valkoinen

Nofredin Portal-peili on suunniteltu erityisesti lapsille. Anderssen & Vollin suunnitteleman peilin kehykseen on jätetty tilaa suosikkiesineille ja leikeille, ja sen alla oleviin koukkuihin voi ripustaa leluja, koruja tai vaikka kevyen kerhorepun. Nofredin ideologian mukaisesti peilin on tarkoitus auttaa lasta tuntemaan itsensä osaksi perheen rutiineja: lastenhuoneeseen tai eteiseen sopivalle korkeudelle sijoitetusta peilistä myös lapsi voi vilkaista itseään peilistä kotoa lähtiessään. Peilin pelkistetty ja ajaton ilme viehättää myös aikuisten silmää.

€ 185,00

Lisätietoa...

Lapsille Lasten sisustus Nofred
Product