Passionata Santorin Hipster * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja klassiset Passionata alushousut. Pehmeissä hipsterimallisisissa alushousuissa on matala vyötärö ja leveät sivukappaleet ja ne ovat ehdoton hankinta perusvaatevalikoiman täydennykseksi. Upeissa alushousuissa on ihania yksityiskohtia edessä ja takaa ne ovat täysin sileät. Valmistettu uskomattoman mahtavasta materiaalista ja ihastut näihin varmasti heti ylläsi. Luo täydellinen setti yhdistämällä alushousut saman sarjan matchaavaan yläosaan!

€ 18,60

Lisätietoa...

Nainen Passionata
Product
 

Passionata Santorin Bikini * Ilmainen Toimitus *

Upeat ja klassiset Passionata alushousut. Bikinimallisissa alushousuissa on matala vyötärö ja kapeat sivukappaleet ja ne ovat ehdoton hankinta perusvaatevalikoiman täydennykseksi. Mahtavissa alushousuissa on etupuolella tyylikkäitä yksityiskohtia ja takaa ne ovat täysin sileät. Alushousut on valmistettu uskomattoman ihanasta materiaalista ja ihastut niihin varmasti heti. Luo täydellinen setti yhdistämällä alushousut saman sarjan matchaavaan yläosaan!

€ 14,95

Lisätietoa...

Nainen Passionata
Product
 

Passionata Micro Beauty Top * Ilmainen Toimitus *

Kaunis toppi Passionatalta. Kaunista pitsiä poven kohdalla, ohuet olkaimet ja volang-reuna. Valmistettu pehmeästä mikrokuidusta. Ihana toppi sopii eirnomaisesti nukkumiseen.

€ 23,60

Lisätietoa...

Nainen Passionata
Product
 

Passionata Micro Beauty Shorty * Ilmainen Toimitus *

Ihanat alushousut Passionatalta shortymallissa. Hyvin istuva malli ja alushousut on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta. Pitsireunat. Mukavat ja kauniit alushousut niin arkeen kuin juhlaan.

€ 13,95

Lisätietoa...

Nainen Passionata
Product
 

Passionata Santorin Padded Bralette * Ilmainen Toimitus *

Ihanan pehmeä ja klassinen Passionata bralette. Pehmeässä topatussa yläosassa on upeita yksityiskohtia ja se on ehdoton hankinta perusvaatevalikoiman täydennykseksi. Yläosa on edestä sileä ja selkäpuolelta kuvioitu. Leveät olkaimet estävät hankaumien syntymistä ja vaatteiden alta näkymistä. Upeassa yläosassa on mahtavasta materiaalista valmistettuja ihania yksityiskohtia ja ihastut siihen varmasti heti. Luo täydellinen setti yhdistämällä bralette saman sarjan matchaaviin alushousuihin.

€ 24,95

Lisätietoa...

Nainen Passionata
Product