Calida I Love Nature Shirt Short Sleeve * Ilmainen Toimitus *

Uskomattoman mukava Calida -t-paita kestävästä ja kierrätettävästä materiaalista, joka on ympäristöystävällistä. T-paita on valmistettu silkistä ja ihoystävällisesta TENCEL® MICRO -materiaalista, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Nopeasti kuivuva materiaali, joka imee kosteutta ja antaa raikkaan tunteen koko päivän ajaksi. T-paita on malliltaan yksinkertainen. Siinä on pyöreä kaula-aukko sekä rintatasku, ja se sopii hyvin yhteen eri alaosien kanssa. Täydellinen t-paita, joka näyttää mukavalta ja samaan aikaan suojelee planeettaamme.Calidan koko-opas : XS = 36-38, S = 40-42, M = 44-46 L = 48-50

€ 50.95

Lisätietoa...

Nainen Vaatteet T paidat Calida
Product
 

Rayville Womens Pj Top Stevie * Ilmainen Toimitus *

Ihana Rayville-paita lyhyillä hihoilla. Rento t-paita on valmistettu pehmestä puuvillasekoitteesta, joka tuntuu todella miellyttävältä ihoa vasten. T-paidassa on pyöreä kaula-aukko ja ajaton malli on helppo yhdistää mieluisaan alaosaan. Luo vaikkapa tyylikäs kokonaisuus ja yhdistä t-paita Rayvillen ihaniin yöhousuihin.

€ 29.95

Lisätietoa...

Nainen Vaatteet T paidat Rayville
Product
 

Schiesser 2 pakkaus Authentic Short Sleeved Shirts V neck * Ilmainen Toimitus *

Tyylikkäissä Schiesser t-paidoissa on v-pääntie ja hillittyä raidoitusta. T-paita istuu ihonmyötäisesti ja se on valmistetu huippulaadukkaasta materiaalista, joka istuu pehmeästi vartalolle. Täydelliset Schiesser t-paidat auttavat luomaan upean ja klassisen lookin joka tilanteessa!

€ 39.95

Lisätietoa...

Nainen Vaatteet T paidat Schiesser
Product