By Lassen Kubus seinäkiinnike, valkoinen

Kubus-seinäkiinnikkeen avulla nostat seinällesi minkä tahansa Kubus-sarjan maljakon tai kukkaruukun – pienikokoinen kiinnike on huomaamaton ja helppo kiinnittää seinälle. Voit sommitella erikokoisista ruukuista ja maljakoista näyttävän ryhmän Kubus-sarjan geometrisen muotokielen hengessä.

€ 16,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut By Lassen
Product
 

Muoto2 Syli seinäkoukku, valkoinen

Muoto2:n Syli-seinäkoukko on ilmeikäs lisä esimerkiksi eteisen, keittiön tai makuuhuoneen sisustukseen. Satu Ahopellon suunnittelema Syli on muodostuu kahdesta sylin lailla avautuvasta koivuvaneriulokkeesta, joihin voi ripustaa niin takkeja, pyyheliinoja kuin asusteitakin. Syli-koukku on valmistettu suomalaisesta puusta Muoto2:n omalla tehtaalla Lahdessa.

€ 59,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Muoto2
Product
 

Muuto Dots Wood ripustin, valkoinen

Muuton Dots Wood -ripustimet sopivat oivallisesti vaatteiden, laukkujen, pyyhkeiden ja asusteiden ripustamiseen – sinä päätät käyttötarkoituksen! Lars Tornøen suunnittelemien Dots Wood -ripustimien materiaalina on käytetty sileää, pyöreäksi hiottua puuta, joka luo kauniin ja leikkisän kontrastin monenlaisia seinämateriaaleja vasten. Sommittele Dots-perheen erikokoisista ja -värisistä ympyröistä mieleisesi kokoelma esimerkiksi eteisen, keittiön tai makuuhuoneen seinälle tai uudista säilytyskalusteiden ilme asentamalla Dots-ripustimet kaapinovien ja laatikoiden vetimiksi. Voit myös yhdistellä eri materiaaleista valmistettuja Dots-ripustimia.

€ 18,50

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Muuto
Product
 

Normann Copenhagen Curve koukku, valkoinen

Normann Copenhagenin Curve-kokoelman koukut perustuvat nimensä mukaisesti yksinkertaiseen, kaarevaan muotoon. Suunnittelija Peter Johansen on hakenut inspiraatiota Curve-koukkuun 1950-luvun tanskalaisesta suunnittelusta lisäten siihen oman, pelkistetyn näkemyksensä. Pehmeälinjainen Curve-koukku on saatavilla useassa eri värissä – yhdistele mieleisesi kokonaisuus!

€ 22,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Normann Copenhagen
Product
 

Normann Copenhagen Dropit koukku iso, 2 kpl

Hauskat, pisaranmuotoiset Dropit-koukut sopivat niin eteiseen, lastenhuoneeseen kuin muuallekin, jos haluat nostaa vaikka suosikkilaukkusi tai -paitasi seinälle. Voit ripustaa pisaran yksin tai tehdä useammasta näyttävän sommitelman seinälle. Normann Copenhagenin valmistama Dropit on ruotsalaisen Asshoff & Brogård -designtiimin suunnittelema. Puusta valmistetut Dropit-koukut toimitetaan kahden kappaleen pakkauksessa.

€ 36,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Normann Copenhagen
Product
 

Vitra Coat Dots ripustimet, 3 kpl, valkoinen

Vitran herkullisen väriset Coat Dots -pallokoukut on suunnitellut Hella Jongerius. Käytä niitä joko eteisessä tai vaikkapa keittiössä naulakon asemesta tai kokoa näyttävä, värikäs rykelmä olohuoneeseen. Puisen pallon sisällä on alumiinitappi ja palloa voi liikuttaa hieman syvyyssuunnassa, joten isompien laukkujen ja takkien ripustaminen on helpompaa. Pallo kiinnitetään seinään ruuvilla ja se kestää 10 kg:n painon.

€ 71,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Vitra
Product
 

Muoto2 Syli seinäkoukku, musta

Muoto2:n Syli-seinäkoukko on ilmeikäs lisä esimerkiksi eteisen, keittiön tai makuuhuoneen sisustukseen. Satu Ahopellon suunnittelema Syli on muodostuu kahdesta sylin lailla avautuvasta koivuvaneriulokkeesta, joihin voi ripustaa niin takkeja, pyyheliinoja kuin asusteitakin. Syli-koukku on valmistettu suomalaisesta puusta Muoto2:n omalla tehtaalla Lahdessa.

€ 59,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Muoto2
Product
 

Normann Copenhagen Dropit koukku pieni, 2 kpl

Hauskat, pisaranmuotoiset Dropit-koukut sopivat niin eteiseen, lastenhuoneeseen kuin muuallekin, jos haluat nostaa vaikka suosikkilaukkusi tai -paitasi seinälle. Voit ripustaa pisaran yksin tai tehdä useammasta näyttävän sommitelman seinälle. Normann Copenhagenin valmistama Dropit on ruotsalaisen Asshoff & Brogård -designtiimin suunnittelema. Puusta valmistetut Dropit-koukut toimitetaan kahden kappaleen pakkauksessa.

€ 29,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Normann Copenhagen
Product
 

Frost Nova2 seinäkoukku 6, 2 kpl, valkoinen

Nova2-seinäkoukut tuovat kylpyhuoneeseen, keittiöön tai eteiseen annoksen modernia funktionalismia tanskalaisen Frostin tyyliin. Pakkaukseen kuuluu kaksi seinäkoukkua. Nova2 on poikkeuksellisen tyylikkäästi muotoiltu kokoelma kylpyhuoneiden, keittiöiden ja säilytystilojen perustavaroita. Bønnelycke MDD:n suunnittelemassa Nova2-sarjassa yhdistyvät ruostumattoman teräksen konstailematon kestävyys sekä pelkistetyt, geometriset linjat. Nova2-tuotteet sopivat vaivatta yhteen keskenään ja vähäeleisen muotokielensä ansiosta ne löytävät paikkansa kaikentyyppisistä sisustuksista.

€ 59,00

Lisätietoa...

Piensäilytys Naulakot ja ripustimet Seinäkoukut Frost
Product