Petite Friture Week end tuoli, valkoinen

Week-end-tuoli on osa ranskalaisen Petite Frituren alumiinisten ulkokalusteiden kokoelmaa. Viehättävien Weekend-tuolien tunnistettavimpiin piirteisiin kuuluvat niiden selkänojien ovaalinmuotoiset yksityiskohdat sekä vaaka- ja pystysuorien linjojen vuorottelu. Kaikki kokoelman tuolit ovat pinottavia.Muotoilijaduo BrichetZieglerin Petite Friturelle suunnitteleman Week-end-kokoelman puutarhakalusteet yhdistelevät erilaisia geometrisia muotoja käytännölliseen nykydesigniin. Alumiinista valmistetut kalusteet ovat rakenteeltaan sekä kevyitä että kestäviä, ja niiden epoksimaalattu mattapinta ei säikähdä paahtavaa aurinkoa eikä rankkasadetta. Monipuoliseen Week-end-sarjaan kuuluu monen kokoisia ja värisiä pöytiä, tuoleja ja penkkejä sekä suuriin puutarhoihin että pienille parvekkeille. Siron ulkomuotonsa ansiosta kalusteet sopivat myös sisätiloihin.

€ 250,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Petite Friture
Product
 

Woud Ray kahvilatuoli, valkoinen

Ray-kahvilatuoli on osa Woudin metallisten ulkokalusteiden sarjaa. Tanskalaisen muotoilijaduo Fasting & Rolffin suunnittelemia Ray-kalusteita hallitsevat leikkisä, mutkaton muotokieli ja vivahteikkaat, mattapintaiset sävyt. Kestävien ja keveiden alumiinikalusteiden pintoihin tehdyt uurteet päästävät tuulen puhaltamaan ja veden valumaan lävitseen ja antavat auringon maalata kauniita varjoja maahan.Persoonallisesta ja monipuolisesta Ray-kokoelmasta löydät sopivat ulkokalusteet niin pienelle parvekkeelle kuin suurellekin pihamaalle. Valitse suosikkisävysi tai tuo väriä puutarhaan yhdistelemällä eri sävyjä keskenään!

€ 279,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Woud
Product
 

Magis Plato tuoli, valkoinen

Magisin Plato-tuoli tuo Jasper Morrisonin pelkistettyä ja funktionaalista tyyliä sekä sisätiloihin että puutarhaan. Maailmanhistorian tunnetuimpiin kuuluvan filosofin mukaan nimetty Plato edustaa ajatonta ja huolella suunniteltua muotoilua, jossa pääosassa on tuolin perusidea: istuminen.Kierrätettävästä alumiinista valmistettu Plato-tuoli on rakenteltaan siro mutta tukeva, ja polyesterimaali tekee siitä täysin säänkestävän. Sulavasti muotoiltu istuinosa on miellyttävä istua, ja sadevesi pääsee valumaan vaivatta pois istuimen reikien läpi. Monikäyttöinen ja pinottava Plato sopii niin ruokapöydän kuin puutarhapöydän äärelle ja palvelee myös esimerkiksi toimisto- ja konferenssikäytössä.

€ 325,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Magis
Product
 

Serax Abaco tuoli, valkoinen

Seraxin Abaco-tuoli on saanut innoituksensa 60-luvun ja 70-luvun italialaisten baarien tuoleista. Tuolien suunnittelija, itsekin italialainen Paola Navone, halusi tuolien sopivan vuodenajan mukaan sekä sisälle että ulos, joten Abaco-tuolit paitsi tuovat Välimeren tunnelmaa terasseille ja parvekkeille, kestävät katsetta myös osana kodin sisustusta. Säänkestävät Abaco-tuolit ovat kevyitä ja pinottavia, joten ne on helppo tarvittaessa siirtää sivuun odottamaan seuraavia illanistujaisia tai grillijuhlia.

€ 227,25

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Serax
Product
 

Woud Ray käsinojallinen penkki, valkoinen

Käsinojallinen Ray-penkki on osa Woudin metallisten ulkokalusteiden sarjaa. Tanskalaisen muotoilijaduo Fasting & Rolffin suunnittelemia Ray-kalusteita hallitsevat leikkisä, mutkaton muotokieli ja vivahteikkaat, mattapintaiset sävyt. Kestävien ja keveiden alumiinikalusteiden pintoihin tehdyt uurteet päästävät tuulen puhaltamaan ja veden valumaan lävitseen ja antavat auringon maalata kauniita varjoja maahan.Persoonallisesta ja monipuolisesta Ray-kokoelmasta löydät sopivat ulkokalusteet niin pienelle parvekkeelle kuin suurellekin pihamaalle. Valitse suosikkisävysi tai tuo väriä puutarhaan yhdistelemällä eri sävyjä keskenään!

€ 539,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Woud
Product
 

Eero Aarnio Originals Parabel pöytä, pieni

Parabel-pöytä esiteltiin ensikerran yleisölle Kölnin huonekalumessuilla vuonna 2002. Sen veistokselliset muodot ovat tuttua Aarniota, mutta pöydän asymmetria nostaa sen yhä uudelle tasolle. Saatavana vain valkoisena.

€ 2.480,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Eero Aarnio Originals
Product
 

Menu WM String tuoli, valkoinen

Menun graafinen WM String -tuoli sopii paitsi olohuoneeseen, myös vaikkapa parvekkeelle, puutarhaan tai terassille. Ilmavasti ja vähäeleisesti muotoiltu WM String -tuoli antaa sijaa muulle sisustukselle olematta kuitenkaan persoonaton, ja sen kestävä teräsristikkorakenne tekee siitä myös ulkokäyttöön sopivan. Voit viimeistellä tuolin ilmeen erikseen myytävän istuintyynyn avulla. WM String -kokoelman on suunnitellut hollantilainen muotoilukaksikko Studio WM.

€ 229,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Menu
Product
 

Eero Aarnio Originals Copacabana pöytä

Eero Aarnio suunnitteli Copacabana-pöydän erityisesti Pastillituolin kumppaniksi. Pöydän kaarevat linjat myötäilevät Pastillituolin pyöreitä muotoja. Copacabana toimii mainiosti myös itsenäisenä esineenä - ja vaikkapa pienenä penkkinä. Valmistusmateriaalinsa ansiosta Copacabana sopii myös ulkotiloihin, uimaaltaan ääreen ja vaikkapa kylpyhuoneeseen.

€ 1.805,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Eero Aarnio Originals
Product
 

Muuto Linear Steel pöytä 140 x 75 cm, valkoinen

Muuton Linear Steel -pöytää hallitsevat täsmällisen suorien linjojen ja pyöristettyjen jalkojen kontrasti, jota täydentävät alaspäin taivutetut reunat. Thomas Bentzenin suunnitteleman Linear Steel -kokoelman puutarhakalusteet on valmistettu lujista, säänkestävistä ja helposti puhdistettavista materiaaleista: galvanoidusta ja alumiinisinkitystä teräksestä. Linear Steel -kokoelman pelkistetyt muodot ja kauniit mattasävyt sopivat niin kotien kuin ravintoloiden terasseille, ja niiden puhdas ja vähäeleinen muotokieli pysyy raikkaana kesästä toiseen.

€ 949,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Muuto
Product
 

Eero Aarnio Originals Parabel pöytä, iso

Parabel-ruokapöydän materiaaliksi Aarnio on valinnut lempimateriaalinsa lasikuidun, koska vain lasikuitu mahdollistaa vapaan ja ilmeikkään veistoksellisen muodon. Lisäksi lasikuitu on niitä harvoja helppohoitoisia ja kestäviä materiaaleja, jotka kelpaavat ruokapöydän pinnaksi.

€ 4.760,00

Lisätietoa...

Piha ja puutarha Ulkokalusteet Eero Aarnio Originals
Product