By Lassen Kubus 8 alusta, valkoinen

Jacob Manz on suunnitellut käytännöllisen alustan Kubus-kynttilänjalalle. Tyylikäs, yksinkertainen alusta sopii geometrisen Kubus-kynttilänjalan alle, viemättä liikaa huomiota. 

€ 74,00

Lisätietoa...

Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat By Lassen
Product
 

Muuto Open kynttelikkö, valkoinen

Muuton Open on kiehtova kynttilänjalka, joka luo sirot kehykset avoimelle tilalle. Suunnittelija Jens Fagerin ideana oli luoda perinteisestä kyntteliköstä nykyaikainen tulkinta mahdollisimman vähäisellä materiaalilla. Lopputulos on ajaton metalliesine, jonka muodossa on sekä graafista kaksiulotteisuutta että lämmintä pyöreyttä. Kolmelle kruunukynttilälle mitoitettu Open-kynttelikkö korostaa kauniisti kynttilänvaloa ja sopii sekä kookkaalle pöydälle että kapealle ikkunalaudalle.

€ 79,00

Lisätietoa...

Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat Muuto
Product
 

Iittala Nappula kynttilänjalka 107 mm, valkoinen

Matti Klenell on suunnitellut Iittalalle sympaattisen Nappula-kynttilänjalan. Nappula on saanut inspiraationsa Nuutajärven lasimuseossa esillä olleen, erikoisen muotoisen pöydän jaloista. Klassista ja modernia tyyliä mielellään yhdistelevä Klenell on onnistunut luomaan pelkistetyn tyylikkään ja ajattoman sekä hyvin tähän päivään sopivan, raikkaan linjakkaan kynttilänjalan. Nappula tuo pehmeillä muodoillaan näyttävyyttä kodin sisustukseen ja kattauksiin. Vakaan pohjansa ansiosta kynttilänjalka pysyy tukevasti pystyssä.

€ 32,90

Lisätietoa...

Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat Iittala
Product
 

Iittala Nappula kynttilänjalka 183 mm, valkoinen

Iittalan sympaattisen Nappula-kynttilänjalan on suunnitellut muotoilija Matti Klenell. Inspiraation Nappulan muotokieleen hän sai erikoisen, Nuutajärven lasimuseossa esillä olleen pöydän jaloista. Klassista ja modernia tyyliä mielellään yhdistelevä Klenell on luonut pelkistetyn tyylikkään ja ajattoman kynttilänjalan, jonka uniikki, pehmeä muoto kiinnittää katseen. Kookkaan pohjansa ansiosta Nappula pysyy tukevasti pystyssä.

€ 37,90

Lisätietoa...

Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat Iittala
Product
 

By Lassen Line kynttilänjalka, valkoinen

Vuonna 1983 suunniteltu Line-kynttiläjalka jatkaa Mogens Lassenin geometristen muotojen sarjaa, jonka Kubus-kynttiläjalka aloitti vuonna 1962. Line-kynttilänjalka toteuttaa suunnittelijansa mieltymystä matemaattisen tarkkoihin linjoihin ja minimalistiseen ilmeeseen hienolla tavalla. Sekä Line että Kubus valmistetaan Tanskassa ja ne ovat saavuttaneet muotoilupiireissä ikonisen tuotteen aseman. Saatavana useissa väreissä.

€ 118,00

Lisätietoa...

Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat By Lassen
Product
 

By Lassen Kubus 1 kynttilänjalka, valkoinen

Kubus-kynttilänjalan on suunnitellut tanskalainen arkkitehti ja muotoilija Mogens Lassen. Funktionalistinen ja matemaattisen tarkasti suunniteltu geometrinen Kubus on saanut muotonsa vuonna 1962, kun Bauhausin suunnitteluperiaatteista inspiroitunut Mogens Lassen halusi kapinoida rönsyilevää koristeellisuutta vastaan. Tuloksena syntyi terävälinjainen, nopan muotoinen teräsrunko, johon kynttilänpidikkeet on asetettu tarkasti harkiten. Ajan saatossa Kubus on noussut yhdeksi tanskalaisen muotoilun klassikoksi.

€ 68,00

Lisätietoa...

Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat By Lassen
Product
 

By Lassen Kubus 8 kynttilänjalka, valkoinen

By Lassenin Kubus-kynttilänjalan on suunnitellut tanskalainen arkkitehti ja muotoilija Mogens Lassen. Funktionalistinen ja matemaattisen tarkasti suunniteltu geometrinen Kubus-kynttilänjalka on saanut muotonsa vuonna 1962, kun Bauhausin suunnitteluperiaatteista inspiroitunut Mogens Lassen halusi kapinoida rönsyilevää koristeellisuutta vastaan. Tuloksena syntyi terävälinjainen, nopan muotoinen teräsrunko, johon kynttilänpidikkeet on asetettu tarkasti harkiten. Ajan saatossa Kubus on noussut yhdeksi tanskalaisen muotoilun klassikoksi.

€ 265,00

Lisätietoa...

Sisustus Kynttilät ja kynttilänjalat Kynttilänjalat By Lassen
Product