Lightyears Suspence P1 riippuvalaisin, valkoinen

Lightyearsin Suspence P1 -riippuvalaisimella on kaunis kellomainen alumiinikupu, jonka muoto perustuu fyysiseen liikkeeseen – näyttää kuin hieman suippo yläosa olisi syntynyt vetämällä johtoa. GamFratesin suunnittelemassa valaisimessa on erityinen diffuusori, joka keskittää valon, estää häikäisyn ja luo optisen illuusion avoimesta varjostimesta. Pehmeälinjaisen riippuvalaisimen viimeistelee samansävyinen johto. Minimalistisen siluettinsa ansiosta Suspence P1 -valaisin sopii monenlaiseen tilaan ja sisustustyyliin.

€ 279.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Caravaggio P3 valaisin, mattavalkoinen, 6 m johto

Lightyearsin Caravaggio P3 -riippuvalaisin ihastuttaa valkoisen mattapinnan eleganssilla. Cecilie Manzin suunnittelemat, pelkistetyn näyttävät Caravaggio P3 -kattovalaisimet kääntävät katseen niin yksinään kuin ryhmissäkin. Caravaggio P3 -valaisimen syvä varjostin estää tehokkaasti häikäisyä, ja varjostimen yläosassa oleva aukko suuntaa valoa myös ylöspäin. Säädettävän, kuuden metrin ripustusvaijerin ansiosta valaisin sopii myös poikkeuksellisen korkeisiin tiloihin.Muotoilija Cecilie Manzin lähtökohtana oli luoda yksinkertainen varjostin, joka sopisi sekä pieniin että suuriin valaisimiin. Manz harkitsi monenlaisia kaarevia linjoja ja suunnitteli lopulta pelkistetyn, helposti tunnistettavan Caravaggio-riippuvalaisimen, joka nousi moderniksi designikoniksi pian lanseerauksensa jälkeen. Caravaggio-kokoelma on kasvanut sittemmin uusilla, erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitelluilla valaisimilla.

€ 636.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Avion valaisin

Lightyearsin leikkisä Avion-riippuvalaisin muistuttaa ilmassa leijuvaa zeppeliiniä, jolla on selkeä lentosuunta. Iskos-Berlinin mukaan valaisimen lähtökohtana olivat lentävät esineet, jotka ovat tavallisia taivaalla, mutta yllättäviä sisätiloissa. Avionilla on yksinkertainen, virtaviivainen muoto, ja se luo ympärilleen pehmeää valoa ja miellyttävän tunnelman. Valaisimen suuntaa on helppo muuttaa säädettävän kattokupin avulla, ja sen korkeus ja kulma määritetään kahdella teräsvaijerilla. Avion-riippuvalaisin on näyttävä valoveistos, joka ottaa haltuunsa kodin ja toimiston ilmatilan.

€ 635.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Caravaggio P2 riippuvalaisin, mattavalkoinen

Lightyearsin Caravaggio P2 -riippuvalaisin ihastuttaa valkoisen mattapinnan eleganssilla. Cecilie Manzin suunnittelemat, pelkistetyn näyttävät Caravaggio P2 -kattovalaisimet kääntävät katseen niin yksinään kuin ryhmissäkin. Caravaggio P2 -valaisimen syvä varjostin estää tehokkaasti häikäisyä, ja varjostimen yläosassa oleva aukko suuntaa valoa myös ylöspäin. Muotoilija Cecilie Manzin lähtökohtana oli luoda yksinkertainen varjostin, joka sopisi sekä pieniin että suuriin valaisimiin. Manz harkitsi monenlaisia kaarevia linjoja ja suunnitteli lopulta pelkistetyn, helposti tunnistettavan Caravaggio-riippuvalaisimen, joka nousi moderniksi designikoniksi pian lanseerauksensa jälkeen. Caravaggio-kokoelma on kasvanut sittemmin uusilla, erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitelluilla valaisimilla.

€ 350.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Caravaggio P3 valaisin, valkoinen

Lightyearsin Caravaggio P3 -riippuvalaisin ihastuttaa valkoiseksi lakatun pinnan kauniilla kiillolla. Cecilie Manzin suunnittelemat, pelkistetyn näyttävät Caravaggio P3 -kattovalaisimet kääntävät katseen niin yksinään kuin ryhmissäkin. Caravaggio P3 -valaisimen syvä varjostin estää tehokkaasti häikäisyä, ja varjostimen yläosassa oleva aukko suuntaa valoa myös ylöspäin.Muotoilija Cecilie Manzin lähtökohtana oli luoda yksinkertainen varjostin, joka sopisi sekä pieniin että suuriin valaisimiin. Manz harkitsi monenlaisia kaarevia linjoja ja suunnitteli lopulta pelkistetyn, helposti tunnistettavan Caravaggio-riippuvalaisimen, joka nousi moderniksi designikoniksi pian lanseerauksensa jälkeen. Caravaggio-kokoelma on kasvanut sittemmin uusilla, erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitelluilla valaisimilla.

€ 636.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Caravaggio P2 valaisin, valkoinen

Lightyearsin Caravaggio P2 -riippuvalaisin ihastuttaa valkoiseksi lakatun pinnan kauniilla kiillolla. Cecilie Manzin suunnittelemat, pelkistetyn näyttävät Caravaggio P2 -kattovalaisimet kääntävät katseen niin yksinään kuin ryhmissäkin. Caravaggio P2 -valaisimen syvä varjostin estää tehokkaasti häikäisyä, ja varjostimen yläosassa oleva aukko suuntaa valoa myös ylöspäin.Muotoilija Cecilie Manzin lähtökohtana oli luoda yksinkertainen varjostin, joka sopisi sekä pieniin että suuriin valaisimiin. Manz harkitsi monenlaisia kaarevia linjoja ja suunnitteli lopulta pelkistetyn, helposti tunnistettavan Caravaggio-riippuvalaisimen, joka nousi moderniksi designikoniksi pian lanseerauksensa jälkeen. Caravaggio-kokoelma on kasvanut sittemmin uusilla, erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitelluilla valaisimilla.

€ 349.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Suspence P2 riippuvalaisin, valkoinen

Lightyearsin Suspence P2 -riippuvalaisimella on kaunis kellomainen alumiinikupu, jonka muoto perustuu fyysiseen liikkeeseen – näyttää kuin hieman suippo yläosa olisi syntynyt vetämällä johtoa. GamFratesin suunnittelemassa valaisimessa on erityinen diffuusori, joka keskittää valon, estää häikäisyn ja luo optisen illuusion avoimesta varjostimesta. Pehmeälinjaisen riippuvalaisimen viimeistelee samansävyinen johto. Minimalistisen siluettinsa ansiosta Suspence P2 -valaisin sopii monenlaiseen tilaan ja sisustustyyliin.

€ 489.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Caravaggio P1 riippuvalaisin, mattavalkoinen

Lightyearsin Caravaggio P1 -riippuvalaisin ihastuttaa valkoisen mattapinnan eleganssilla. Cecilie Manzin suunnittelemat, pelkistetyn näyttävät Caravaggio P1 -kattovalaisimet kääntävät katseen niin yksinään kuin ryhmissäkin. Caravaggio P1 -valaisimen syvä varjostin estää tehokkaasti häikäisyä, ja varjostimen yläosassa oleva aukko suuntaa valoa myös ylöspäin. Muotoilija Cecilie Manzin lähtökohtana oli luoda yksinkertainen varjostin, joka sopisi sekä pieniin että suuriin valaisimiin. Manz harkitsi monenlaisia kaarevia linjoja ja suunnitteli lopulta pelkistetyn, helposti tunnistettavan Caravaggio-riippuvalaisimen, joka nousi moderniksi designikoniksi pian lanseerauksensa jälkeen. Caravaggio-kokoelma on kasvanut sittemmin uusilla, erilaisiin käyttötarkoituksiin suunnitelluilla valaisimilla.

€ 250.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product
 

Lightyears Bulb Fiction P1 valaisin

KiBiSin suunnittelemassa Bulb Fiction -valaisimessa on tavallisen hehkulampun idea jalostettu astetta pidemmälle. Lamppu ja kanta yhdistyvät ikoniseksi ja tunnistettavaksi muodoksi, mutta kokonaisuus on skaalattu tavallista hehkulamppua suuremmaksi. Valkoinen johto on päällystetty silikonilla, joka tekee siitä paksumman ja näyttävämmän. Valaisin toimii yksin tai suuremmassa ryhmässä, niin kotona kuin julkisissa tiloissa. Kupu on puhallettua opaalilasia, joka suodattaa valon miellyttäväksi ja pehmeäksi. Kupuun mahtuu tavallinen energiansäästölamppu.

€ 166.00

Lisätietoa...

Valaisimet Kattovalaisimet Riippuvalaisimet Lightyears
Product