Room Copenhagen Lego eväsrasia, valkoinen

Room Copenhagenin Lego-eväsrasiat ja -rasiat kuuluvat Lego Lunch System -sarjaan, joka tuo iloa arkeen ja tekee eväiden nauttimisesta hauskaa niin koulussa kuin piknikillä. Rasiat sopivat täydellisesti eväsrasioiden sisään, ja niissä on helppo kuljettaa ruokalajit erillään ilman erillisiä kääreitä. Sarjan tuotteet on valmistettu muovista, joka on turvallista elintarvikekäytössä ja kestää koneellista pesua.

€ 8,00

Lisätietoa...

Vapaa aika Retkeily Eväsrasiat Room Copenhagen
Product
 

Design Letters Snack box

Design Lettersin valkoista eväsrasiaa koristaa musta teksti ajattomalla kirjasintyypillä, joka on Arne Jacobsenin käsialaa. Helposti avattava ja suljettava muovirasia on konepestävä, ja sen mitat ovat 9 cm x 6,8 cm x 5,5 cm.Vuonna 1937 maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli tämän kirjasinmallin Århusin kaupungintaloa varten, missä se on yhä nähtävissä lukuisissa kylteissä ja opasteissa. Bauhausin tyylikaudesta inspiraationsa saanut kirjasinmalli näyttää edelleen raikkaalta ja tyylikkäältä. Tanskalainen Design Letters sai oikeudet herättää tämän typografian uudelleen henkiin posliinisarjaansa varten.

€ 8,00

Lisätietoa...

Vapaa aika Retkeily Eväsrasiat Design Letters
Product
 

Design Letters Personal eväsrasia, A Z

Design Lettersin Personal-eväsrasiaa koristaa valintasi mukainen kirjain Arne Jacobsenin ajattomalla kirjasintyypillä. Helposti avattava ja suljettava valkoinen muovirasia on konepestävä.Vuonna 1937 maailmankuulu tanskalainen arkkitehti Arne Jacobsen suunnitteli tämän kirjasinmallin Århusin kaupungintaloa varten, missä se on yhä nähtävissä lukuisissa kylteissä ja opasteissa. Bauhausin tyylikaudesta inspiraationsa saanut kirjasinmalli näyttää edelleen raikkaalta ja tyylikkäältä. Tanskalainen Design Letters sai oikeudet herättää tämän ajattoman typografian uudelleen henkiin.

€ 20,00

Lisätietoa...

Vapaa aika Retkeily Eväsrasiat Design Letters
Product